אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי, אז יש לי ATHLON XP 1800+, לפני חודשיםם וקצת כשקניתי אותו, מצבו היה 47 מעלות במצב רגיל ואחרי קצת משחקי רשת זה היה עומד על 49. אחרי כשבועיים 49 מעלות במצב רגיל ואחרי משחקים 51. אחר כך זה כבר הפך כבר להיות 52 במצב רגיל ו-55 - 57 אחרי משחקים. ומשלשום זה כבר עומד על 54 במצב רגיל ו57 - 59 (!!!) אחרי משחקים. אני מודע לזה שמתחיל להיות חם - אז מה יהיה ביולי אוגוסט???? להוסיף מאוורר?? אני בלחץ!
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה 1) מה הם "הצינורות" בכרטיס המסך 2) מה הם אפשרויות הOC ל GeForce 5200 fx
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי את המאורר הנ"ל יש לו מספר אופציות לכיוון מהירות המאורר 1. עוצמה מלאה. 2. מכני/ידני ע"י Adjustable fan speed control 3. אוטומטי ע"י טמפ' המעבד בהתקנת חישן בין המעבד לגוף הקירור עובד בטמפ' שבין 20-55 מעלות צ'. יש לי מספר שאלות לגבי חיבור החישן למעבד א. כאשר אני חיברתי את החישן למאורר, המאורר עבד בעוצמה מלאה לפחות לפי הרעש שהשמיע - מדוע המאורר עבד בעוצמה מלאה עם הנתונים על הטמפ' של המעבד מראים בין 23-30 מעלות??. ב. בדף המוצר : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/VR/standard/a202829/a202829.asp יש אזהרה לגבי הפעלת לחץ על החישן שמחברים בין המעבד לגוף הקירור, יש לי קירור למעבד: Thermaltake Ruby Orb II - http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p03…
-
- 14 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחיפושים שעשיתי הבנתי שזה PLL (clock-generator) chips = אבל מה זה אומר ? קראתי בכמה מקומות שזה ציפים שמתחממים, וחשוב ב-OC רציני לקרר אותם.... SO איפה הם נמצאים על הלוח אם ? ומה התפקיד שלהם בדיוק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
סאפ רציתי לדעת איך אפשר להמהיר את הכרטיס NVIDIA שלי, ואם כן עד כמה :ם בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד שלי: phenom 2 x4 965 של AMD כמובן. סוקט AM3. כרגע אני עובד עם זה של הבוקס המעפן שהחריש אותי. אני מתכנן OC למעבד (שנועד לכך) אבל לא לחוץ על זה כרגע כי לא צריך. נתקלתי באלו במדור יד שנייה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19892/cat/50 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19962/cat/50 מה יותר טוב מבין שניהם? או ששניהם זבל ביחס לשניים הנפוצים פה בפורום (אם אני לא טועה נקראים נינג'ה וק'טנה נראה לי). התקציב שלי נמוך ואני סתם מתעניין עם זה מציאה אז אולי שווה לקנות כבר עכשיו יד-2?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה הציוד הנדרש בממוצע לאוברקלוקינג לכרטיס מסך? מה הציוד הנדרש בממוצע לאוברקלוקינג למעבד? :smoke: ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של לוח האם שלי והיא מראה לי את הטמפרטורה במעבד. טוב אני בודק ואני רואה 65 מעלות! יש לי מאוורר אחד של המעבד ועוד מאוורר של כרטיס המסך. בתוכנה רואים בעצם מאוורר אחד שהמהירות שלו נעה בערך במהירות 5100-5200 RPM . יש לכם אולי מושג איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי לקנות מאוורר ? נ.ב : המפרט שלי למטה. נ.ב2 : יש לי מאוורר של פנטיום 2 400 לא מחובר (אם אפשר לחבר תגידו לי, וגם לאן) תודה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הגיע הכרטיס מסך שהזמנתי מחו''ל Connect3d X800GTO הכרטיס נפתח ל 16 צינורות ועל קירור סטוק אני עושה 6423 נק' ב3DMARK2K5 יש לציין כי כל הכרטיסים החדשים של C3D לא נפתחים אבל בגלל שקניתי מ monarch שהיה להם סטוק ישן (בניגוד ל NEWEGG שכולם חדשים ולא נפתחים) קיבלתי כרטיס שנפתח ל16 צינורות ... בנתיים , קירור סטוק : 520 לליבה ו550 לזיכרון בלי שום ארטיפיקטים , חלק לחלוטין ! מעבד וניס 3000 על 2700MHZ [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום,בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש ויהיה בו כרטיס מסך שאני יעשה לו OC הכרטיס הוא SAPPHIRE ATI RADEON X1950GT 256MB DDR3 PCI-E מישהו בפורום אמר לי שאפשר לעשות לו OC דרך תוכנה בתוך 5 דקות ויש לי כרטיס יותר טוב מה SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO השאלה שלי היא,האם אני צריך להשקיע בקירור לכרטיס מסך בעקבות הOC האם אני צריך להסתכן בכך שאני יעשה OC בלי קירור נוסף ?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש ברשותי GF 2 TI ואני רוצה לצרוב לביוס שלו מהיריות שעון חדשות עם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם מה הדרברים הכי טובים (שמוצאים ביצועים הכי טובים מהכרטיס) נכון לעכשיו ה 23.11 ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
OMG ! קניתי את ה ARTIC MX1 ....מרחתי עכשיו במקום 49 מעלות במנוחה זה מראה לי 62 !!! במנוחה ועוד חורף !! מה אני עושה !?? זה VENICE AMD ! הוא לא אמור להגיע בכלל ל 50 במנוחה ! גם האברסט.....גם התוכנה שבאה עם הלוח שתיהן מראות 62 עכשיו ! ורק הדלקתי אותו ! קירור IGLOO 7200 LIGHT
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
קיבלתי מחשב...ישן מאוד... 100GHz ועוד מחשב אחד עם מעבד 300HGz ו-VOODO 2 רציתי לדעת אם יש לכם הצעות נחמדות מה לעשות...אבל לא להרוס..אלה רק לשפר ולהוסיף...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על המעבד Q6600 GO ב-OC ל-3.6 הבדיקה נעשתה במאמץ עם אותו משחה טרמית , לפני ההחלפה ואחרי
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בבעלותי הזכרונות הרשומים מטה. הבעיה - לא יכול להריץ את הזכרונות ב 2.5,2,2,5 ב FSB של 240. 1:1. נבדק כרגע עד FSB של 235. - תקין. הערה: VDIMM מקסימלי בביוס הוא 2.8 . בתכלס יורד עד 2.7. האם הבעיה יכולה לנבוע מהבאים: 1. התחממות הזכרונות. 2.VDIMM לא מספיק גבוה? - האם הגיע הזמן ל VDIMM ו VTT MOD? מה כדאי לנסות הלאה? לשחרר תיזמונים? אם כן למה? לנסות כל זכרון בנפרד ולראות אם אחד מהם מגביל? לנסות לקרר יותר את הזכרונות? אשמח לשמוע הצעות.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא לא רק שלי גם של אבא שלי, וקיבלתי אישור לעשות מודים ואוברקלוקינג.. עכשיו אם אפשר לקבל לינק למדריך של בקר מאוררים? אני התקנתי 3 מאווררים ואני רוצה לעשות בקר, על הדבר הזה של הדיסקטים (המילוי מקום) ואני רוצה שתסבירו לי בדיוק מה אוברקלוק עושה ואיך עושים את זה?!
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
המעבד בארטון 2500 (מגיע מחר) לוח (Epox 8rda3+) גוף קירור Thermaltake Extreme VOLCANO 12. מחר אני מרכיב את המחשב לבד, חלק מהמטרה זה OC, יש בזיגזג את הNanotherm BLUE II ב32 ש"ח ויש גם את הNanotherm PCM+ - Thermal management solution ב67 ש"ח. האם ההפרש שווה? כדאי בכלל? ואחת המשחות מבוססות כסף? כלומר להיזהר במריחה? תודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין בחלון למארז! איפה באזור המרכז ניתן להשיג גומיות לחלון? או דרך אחרת? אין בהום סנטר..... ואת החלון עצמו יש מושג היכן להשיג? יש לכם דרך אחרת לחבר? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
טוב אז אני רוצה לעשות ל 7600GS SONIC DDR3 אוסי.. טמפרטורה במנוחה 50 קלוקים רגילים של SONIC : 500*2 זכרון 450 ליבה ספר אנרמקס 370W מעבד אינטל פנטיום 530, אני רוצה להגיע לרמה של 7600GT רגיל(560 ליבה ו700*2 זכרון), ללא שום מודים והעלאות מתח וכדומה.. רק אוסי פשוט. וללא החלפת גוף קירור. תוכנות שיש לי: ריוה טיונר (אין לי מושג איך אני מגיע שם לאופציות (OC ATI TOOL (אין לי מושג עם אפשר לעשות עם התוכנה OC לכרטיסי נוידיה) דריברים של הכרטיס שגם שמה אין לי מושג איפה אופצית ה OC. אז בקיצור הייתי רוצה לדעת אם הטמפרטורה תקנית לכרטיס ויעילה לעשיית OC, כמו כן, גם אם יש לי את התוכנה הדרושה לעשיית ה OC- אם לא אז איזה תוכנה אני צריך?, והאם אני אוכל להגיע למהירויות של GT בלי בעיות בדרך של ה…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי דגם מאוד קר של הכרטיס במקסימום הוא מגיעה רק ל 70 מעלות זה GDDR3 512MB 1 מה המקסימום טמ'פ שמותר לי להגיע איליו ומה הטמ'פ שהיצרן ממליץ 2 כמה קרוב אני יכול להגיע ל 4870 מבחינת ביצועים 3 כמה מומלץ להאלות את מהירות המאוורר מבלי שהוא התקלקל תוך חודש (הוא על 50 והטמ'פ המקסימום 70) 4 איזה תוכנה מומלצת לביצוע ה OC בצורה הטובה ביותר 5 אפשר להגיע לתדדרים יותר גבאם ממה ש CCC מציעה ? *ב 50% לא שומעים את המאוורר בכלל *ספק לא מגביל (OCZ 500W) *זה הקירור שהגיע עם הכרטיס : http://www.thg.ru/technews/images/sapphire_radeon_hd_4850_1gb_1-040708.jpg
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לשנות בביוס שמדובר במעבד 2.133 במקום 1.6 והוינדוס לא עלה נתן הודעת שגיאה שקשורה לקרנל אנא הסבר איך מבצעים אוברקלוקינג ללוח זה והאם צריך לשנות משהו פיזית בלוח פרט לביוס תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לצייד את מארזי הצנוע בכמה כבלים עגולים לשיפור זרימת האומיר במארז. אני לא רוצה להסתבך סתם עם הכנת הכבלים בעצמי כי לחתוך אותם קצת מפחיד אותי. הכבלים הגדולים והשמנים שיש לי הם: -בין הפלופי ללוח אם. -בין ההרד דיסק ללוח אם. -בין הצורב הדיוידי ללוח אם. את הכבל הראשון אני יודע איזה לקנות. עכשיו מה שאני לא יודע הוא איזה כבלים אני צריך לדברים האחרים. אני יודע שיש משהו 100 או 133. חברים עזרו לי.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-