אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מפרט: msi ms-7267 e2180 2g 667 9400gt הבעיה: המהירות המקורית היא 10x200 הצלחתי להגיע ל-10x255 ביחס של 1:1 אבל אבל לא ניראה לי שהזיכרון הוא זה שמגביל כי הוא עבד סבבה כאשר הייתי ב 10x250 ביחס של 1:1.66 כלומר הוא הגיע ל 850 ככה. בעיות נוספות: ב- cpuz הוא מראה לי מכפיל 10 רק במאמץ כלומר במנוחה הוא מראה לי מכפיל 6 כלומר המהרות היא רק 1400 במקום 2500 נגיד. בנוסף אני חדש בנושא ה-OC ולפני שהתחלתי הטמפ של המעבד היו אפילו יותר גבוהות במנוחה מאשר עכשיו (CORETEMP) . דבר נוסף : המאוורר של המעבד לא מגיע ל 3000 כהרגלו בעבר אלא נשאר על 2500 מקס. (SPEEDFAN ) תודה מראש על כל תגובה. :'(
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין גדול בנושא אבל יש לי שאלה.... יש לי מחשב 2.8 , לוח אפוקס ברמה גבוה, זיכרון 512(דואל 2*256) , ווינדוס אקס פי אז ככה החלטתי לנסות לעלות קצת את המהירות של המעבד, ויש לי שאלות בנושא... דבר ראשון נכנסתי לביום ושם העלתי מ 200 מגה הרץ ל 215 , מה ששינה את המהירות ל 3.01 במקום 2.8... האם זה באמת ישפיע על מהירות המחשב... ? האם זה מסוכן אם אין לי מערכת קירור נוספת חוץ ממה שהגיע עם המחשב.? מה טמפרטורה של הלוח ושל המעבד בטווח נורמלי!? לפי אידה 32 אני עומד על 32 -לוח 39 - מעבד , האם זה נורמלי!? תודה רבה ... רונן
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי כבר מספר פעמים, אבל כל פעם שאני מעלה את ה FSB ביותר מ 4 MHZ אז או שהוא בכלל לא עולה, או שהוא נתקע בזמן עליית המערכת. הנתונים שלי הם: AMD ATHLON XP 1700 (PALMINO CORE) ASUS A7V-266E 512MB OCZ (400 MHZ DUAL CHANNEL KIT) ATI 9600PRO 256MB 120GB WD כמו כן יש לי קרור מיוחד לCPU AEROCOOL וזהו. הטמפ שלי בד"כ זה לוח 33 ומעבד 43-50 השאלה שלי היא האם יש לי משהו לעשות בנידון או שיש לי CPU בעייתי שלא ניתן לעשות לו OC ?
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני עושה קירור למעבד זה אומר שלא יהיה לי רעש בכלל מהמחשב יש לי ספק שקט ביותר ומאורר אחד פועל הקירור במים שקט לגמרי? תציעו לי משהו לא הכי יקר וטוב !
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אתמול פניתי אליכם בטענה שהNINJA PLUS מציג אותם ביצועים כמו הקירור STOCK ואתם ניסיתם\הצלחתם לעזור לי. עם קירור הסטוק במנוחה המעבד היה על 36 מעלות ובמאמץ על 48 מעלות [שהגיע לבדיקת FPU בS&M]. הנינג'ה עד אתמול הציג ביצועים די דומים - 32 מעלות במנוחה ו47 מעלות במאמץ [שהגיע לבדיקת FPU בS&M]. אמרתם לי שיכול להיות המארז "חונק" את הנינג'ה, או שאין לי זרימת אוויר מספיק טובה. [80MM אחד שמוציא מאחורה, ואחד של 80MM שבתקווה אני אתקין אותו מחר.] הגעתי ל2500MHZ עם OC עם הנינג'ה + כאשר המארז היה סגור, הוא הגיע ל60 מעלות במאמץ בבדיקת FPU בS&M. [מטורף לא? המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000+] התוצאות לאחר פתיחת המארז: לדעתי מ-ד-ה-י-מ-ו-ת. ללא OC במנוחה - 25 מעלות!!! כטמפ' החדר. במאמץ מ…
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד מסוג Athlon64 אני לא יפרט הרבה כל כך אבל זה הגינני שלאחר שפתחתי את המארז הוא 8 מעלות נמוך יותר???? כאילו המארז כזה חם? ובנוסף האם מישהו ממליץ לשים מאוורר תעשיתי מול המחשב? אני מפחד שהוא יסובב אותו מהר מידי כי יש קצת רעש של חיכוך מהמאוור של המעבד תודה מראש, טומי.
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע את המודינג הראשון שלי והשאלה שלי : האם כדאי להסיר את החורים הקטנים שבמארז שאליהם בד"כ מחברים את המאווררים, ובמקומם לקדוח חור ואליו לשים גריל במקום ? . האם הדבר יעיל יותר לאיוורור המארז ? האם הדבר יגרום ליותר רעש ( המחשב בד"כ עובד כל הלילה וגם ככה הוא דיי רועש ) ? . אשמח לתגובות .
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי GTO2 שנמצא ב O.C של 560/580 והטמפרטורה במנוחה היא בד"כ 37-40 ובמאמץ 55 -60. עכשיו השאלה היא האם כדאי להשאיר את הכרטיס כל הזמן ב OC או שלהפעיל HOTKEY שכאשר אני משחק אז הפרופיל של ה OC עולה? אני משתמש ב ATI TOOL. האם הOC יכול לפגוע בכרטיס או שהתחלופה בין OC לבין מצב רגיל יכול גם לפגוע בכרטיס...? תודה
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם לפי מה שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים הצליחו להגיע עם הזיכרונות מעל 250 כרגע אני על 260 במתח של 2.7, במהלך הבדיקה בMEM TEST החלטתי לנגוע בזיכרות סתם כדי להרגיש כמה הם חמים, אומנם נגעתי עם החלק העליון של האמצע (שהוא יותר רגיש) והם היו ממש רותחים אני יכול לדעת בוודאות את הטמפ' שם? לפי מה שאני יודע אין תוכנה שבודקת, נכון ? אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר ? יש לי סירקולציה בסיסית במארז של אחד מקדימה מכניס ואחד מוציא 120X2 מ"מ(ועוד אחד של הספק). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המארז 6A19 הלבן הבלטה הזאת ( ) זה: http://www.compucase-hec.co.uk/images/products/Cases/400x400_6A19beigefront.jpg אני רוצה לקנות ביום ראשון מאוורר למחשב התוספת מקדימה אני חושב שהמידדה של המאוורר היא 120MM ואני רוצה לקנות מאוורר עד 110 מקסימום 117 שקל העדפה למאוורר שקט ושמוציא אור ( שייצא לי אור מהתריסים יהיה קטלני כזה יפה לפחות... ) תוכלו להציע לי רק מהחנות TMS.CO.IL מאוורר שקט ועם אור ואני חושב שזה 120MM .... תגידו לי מה דעתכם על המאוורר הזה: http://tms.co.il/product/4514 אישית הוא נראה לי חמוד לאללה השאלה אם הוא שקט ודוחף הרבה אוויר פנימה לתוך המארז שגם זה חשוב לי... אני לא מתייחס לזה שהוא עושה 1500PRM אלא כמה אוויר הוא דוחף פנימה... …
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני שובר תשיניים כבר כמה שעות ופשוט לא מצליח לפתור... יש לי שני כרטיסים HD4870 ב CF, ברגע שרק כרטיס אחד מחובר אין לי בעיה להריץ פריים גם ב 4.8GHZ, ברגע שאני מחבר את שני הכרטיסים ליבה אחת בפריים נופלת אחרי 2 שניות... מה יכולה להיות הסיבה ? איפה ההגיון בעיניין ?! אשמח לתשובה מהירה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הסטפינג של המעבד הוא AQXDA 0313 בכל מקרה לפי תמונות של ברטונים אחרים מהאינטרנט הוא נראה שונה(מיקום תוויות שונה וכו). לא בדקתי אם הוא פתוח או נעול. כרגע המעבד מתקשה לתפקד בתור 3200 והוא לא מחזיק פריימ יותר מ6 דקות. גוף הקירור הוא Volcano 12 לוח אם NF7-S REV 2.0 הטמפרטורות הם 37 במנוחה ו 44 במאמץ כאשר המחשב מתרסק כעבור מספק דקות עם מסך כחול וזאת בין אם מריצים פריימ או שמריצים תוכנה אחרת כגון אימיול. הזיכרונות פועלים סיכרונית (400mhz)בתיזמונים לפי ה SPD והם כמו הזיכרונות במפרט שלי (PC3200). אני הולך לבצע בדיקה בעזרת Memtest בקרוב, רציתי רק לברר מה דעתכם האם תאריך היצור המוקדם מעיד על מעבד פחות איכותי?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי את המאורר הזה כי הוא ראה שהוא דומה למאוררי מארז שאני משתמש בהם. המאורר כולו עשוי מתכת (גוף+כנפיים) ונותן כמות יפה מאוד של אוויר, רעש חזק יחסית למאורר אבל עדיין נסבל, והרבה פחד על האצבעות חחחח באמת שהוא מפחיד כשמדובר באצבעות כשרואים אותו מסתובב!! אגב, הגודל הוא 12.7*12.7*3.3 יאללה תמונות:
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
Sensor ------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte 8I915P / 8I925X / 8I945G / 8I945P / 8I955X Series Temperatures: CPU 43 °C (109 °F) מעבד GPU 50 °C (122 °F) כרטיס מסך Maxtor 6L160M0 35 °C (95 °F) הארד דיסק מעבד זה טוב? נראה לי שכה.. יש לי INtel 3.2GHZ הארד דיסק זה מעולה? לא כן יש מתחתיו מאוור ענק. אבל הכרטיס מסך יש לי בעיה איתו אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם? אגב זה נוסה במצב של גלישה באינטרנט לא מאמץ מיותר. אין לי מאוור לכרטיס מסך רק כזה דבר עם פסים שחורים שעליו כאליו מרכיבים תמאוור צריך לקנות מאוור לכרטיס מסך צריך נכון? תוכלו להמליץ על אחד ש…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
asus p4p800 with 2.6c@3140 שהתחלתי עם המחשב זה היה על מצה אוטומתי.. בערך על 1.58 ואז העליתי ל 1.600 ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות עוד (0.25) המחשב לא עולה המסך לא נידלק.. ואז שמכבים תמחשב ומדליקים אחרי כמה דקות הוא עולה וישר רושם שיש שגיאה וצריך לחזור להגדרות קודמות ... טמפ.. מנוחה 38 מאמץ 50.. תודהלעזורים..
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
עקבתי אחרי המדריכים ובדקתי בפורומים אבל יש לי בעיה קטנה עם הכרטיס של ספארקל... בדף שינוי ה- clock frequencies, אחרי שאני מסמן את האפשרות שתרשה לי לשנות את המהירויות, הסליידים של המהירויות מתחילים לי מ-175Mhz ל- core (שזה בסדר, לפי מה שהבנתי), אבל הסלייד של מהירות הזכרון מתחיל מ-0 ונגמר ב-100 (בניגוד למה שראיתי באתרים אחרים...). האם אני יכול לסמוך על כך שכשהוא מראה 0 הוא מתכוון למהירות הרגילה? כשאני מנסה להעלות אותו ל-5 או 10 ולעשות test new settings הרזולוציה שלי משתנה למשהו קטנטן (הרבה פחות מהרזולוציה הכי נמוכה), המסך מיטשטש ורק restart או התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה. אני משתמש ב- detonators 3.0.8.2 (הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסאות קודמות), עם העדכון ל-regist…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי הטמפ' של ה readon hd4670 1000mb שלי בזמן מנוחה היא באיזור ה41 מעלות כאשר הactivity 0% והfan speed הוא 3% זה לא מוגזם לכרטיס מסך בעת מנוחה? הבנתי שיש אפשרות שליטה מוגדרת על הfan speed, אך בנוסף הבנתי שזה יכול להזיק, למשל במצב שקבענו את הfan ל50% ובעת משחק נגיד הוא דורש יותר - אז הוא לא יעלה מעבר. ובכלל, כל מה שקובעים ידנית קבוע - לא קורץ לי מדיי. קצת מלחיץ אותי העסק מאחר וכבר קיבלתי blue screen פעם אחת במשחק וסביר שזה היה הכרטיס הזה, כי כל השאר נראה תקין (כולל בדיקות זיכרון וכו) יכול להיות שהעובדה שהמסך של 24 אינטש משפיעה על ההתחממות בidle? על כל פנים - אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את הכרטיס טוב, או ממי שיש לו אותו גם. וגם הסברים קלים לא יזיקו תודה רבה מראש לכ…
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה למדידת מתח של ספק ? אני מתכנן לשדרג את המחשב, ואני מתלבט אם לקנות ספק חדש או שהקיים מספיק טוב...
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לא יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי! היא כרגע על 99 מעלות אבל אני יודע שהסנסור של הלוח שלי דפוק מה אני עושה האם אני יכול לסדר את זה? זה ממש מציק לי בימים חמים אלו בחדר הלא מאורר שלי :\
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך גוף קירור נורמאלי למעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice שיהיה בחנות www.zigzag2000.co.il תקציב : 100-120 שיהיה טיפה יותר טוב מהקירור Box , לא צריך יותר .
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חברה מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד הזה במנוחה ובמאמץ. המעבד הוא בסטוק.
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני חדש פה בפורום, מקווה להנות ! היה לי מאוורר במארז ועכשיו קניתי עוד אחד, אבל אני לא מוצא עוד חיבור שאני יכול לחבר אליו מאוורר (שלושה פינים עם פלסטיק מאחורה) מישהו יכול לעזור לי ? איך בכל זאת אפשר לחבר ? תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום מצאתי משהו שקשור ללוח אם שלי לכמה מעלות מותר להגיע [אולי אין לי מושג [ הינה הלינק http://www.digit-life.com/articles2/mainboard/gigabyte-965g-ds3-i965g.html וזה הציטוט ממנו שאולי קשור guaranteed 3000 hours of service under the maximum admissible temperature of 105°P¡ זה קשור ? מה הכוונה ומזה ה-P¡ תודה מראש אביב
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חברים! האם משהו ניסה או יודע איך אני יכול לנקות את המאוורר שנמצא בתוך ספק כוח? לפני כמה ימים נחרדתי לגלות(דרך הרשת של הספק) שהמאוורר מלא באבק!!! הבעיה היא שאני לא מגיע אליו!!! איך אפשר לנקות? והאם זה לא מסוכן? אשמח לקבל הדרכה!!! מחכה לתשובות שלכם! בתודה אדי!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-