אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט הין השניים. ה E7200 זול יותר וקל יותר ל - OC. כמובן עקב המכפלה 9.5 מול 9, ותדר 1066 מול 1333. מצד שני ה E8400 לא הרבה יותר יקר והקפיצה בביצועים (לפני ה - OC) משמעותית. המפרט עליו אני בונה הוא: GigaByte GA-P35-DS3L G.Skill DDR2 2048MB 1066Mhz CL-5-5-5-15 PI/PK NVIDIA 9600GT האם במפרט הנ"ל אשיג יותר מה - E7200 או מה - E8400??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על 57 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. נראה לי שהבעיה היא שהמארז לא מאוורר מספיק לא? יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). 1 אם אני אוסיף מאוורר 120 מ"מ מאחורה שמכניס אויר מה יהיה השינוי? 2 על איזה מאווררים אתם יכולים להמליץ לי(משהו שקט אבל טוב מאוד)?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עקבתי אחרי המדריכים ובדקתי בפורומים אבל יש לי בעיה קטנה עם הכרטיס של ספארקל... בדף שינוי ה- clock frequencies, אחרי שאני מסמן את האפשרות שתרשה לי לשנות את המהירויות, הסליידים של המהירויות מתחילים לי מ-175Mhz ל- core (שזה בסדר, לפי מה שהבנתי), אבל הסלייד של מהירות הזכרון מתחיל מ-0 ונגמר ב-100 (בניגוד למה שראיתי באתרים אחרים...). האם אני יכול לסמוך על כך שכשהוא מראה 0 הוא מתכוון למהירות הרגילה? כשאני מנסה להעלות אותו ל-5 או 10 ולעשות test new settings הרזולוציה שלי משתנה למשהו קטנטן (הרבה פחות מהרזולוציה הכי נמוכה), המסך מיטשטש ורק restart או התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה. אני משתמש ב- detonators 3.0.8.2 (הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסאות קודמות), עם העדכון ל-regist…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. לפני כשנה וקצת רכשתי את הכרטיס 1950XT גרסת ICEQ3 של HIS. לפני כחודש קיבלתי את המערכת החדשה שלי שכללה מעבד חדש (E5200@3), והרגשתי שאני רוצה לנצל יותר את המעבד ובכלל את המערכת ולהוציא ממנה יותר ביצועים, התחלתי באובר לכרטיס, והגעתי ל 668 לליבה ו 932, שזה דיי צולע (625\900 בסטוק)... יותר מזה, תוך כדי משחק (לאחר 10-20 דקות משחק) הכרטיס כנראה מפסיק לשלוח תמונה למסך, המסך עובר למצב "מנוחה" כזה ולאחר כמה שניות הוא חוזר לעצמו אך הגדרות המאוורר שלי ב AI TOOL מתאפסות ואם אני ממשיך לשחק זה ייקרה שוב שוב בשכיחות גבוהה יותר ויותר. דבר ראשון, רציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול את הגדרות המאוורר שלי ב ATI TOOL, כך שלא משנה מה, ההגדרות יישארו כמו שהן. דבר שני, רציתי לדעת איך אני ממשיך את…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני לא מומחה גדול ל-OC אך הצלחתי להגיע עם המעבד שלי Q9550 (ראו מפרט) ל-3.4 בלי להעלות מתח למעבד אלא רק ע"י הגדלת ה-FSB. כאשר אני מעלה את תדר הבאס בכדי לעבור את התדר הנ"ל, המחשב נדלק אך אינו מגיב (מסך שחור) וכתוצאה אני מוכרח לבצע איפוס לביוס לכן הגעתי למסקנה שאני אמור להעלות את המתח למעבד ואיני מוכן לעשות זאת ללא ייעוץ. ב-REALTEMP נכון לעכשיו המעבד על חום של בערך 38 מעלות במנוחה ובמאמץ (OCCT) מגיע ל-65 בערך. שעתיים בדיקת OCCT מצביעה על יציבות ותקינות המערכת. אשמח לכול עזרה והדרכה בכדי להעלות את התדר למקסימום.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים המחשב החדש הגיע סוף סוף ואני רוצה לעשות אובר קלוק אבל אני לא יכול כי הספק הוא ג'נרי ואני מפחד אני רוצה שתמליצו לי על ספק טוב עד 350 ש"ח שיחזיק את המפרט שלי (רשום בצד) תודה לכל העוזרים אלי
-
- 12 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הלוח הוא P5B DX יש לו רק 3 חיבורים,איך אני מחבר 4 או 5 חמישה מאווררים ?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שאלה חדשה בתגובה השלישית.. | | | / \ / \ '' [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את המפרט הבא: Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 SAMSUNG 1000GB (HD103UJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F1 GAINWARD HD 4870 1024 GDDR5 Golden Sample - RETAIL SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail COOLERMASTER (CM-690) 690 + WINDOW לא מתוכנן OC בזמן הקרוב. הבנתי שהקירור המומלץ הוא scythe mugen2. האם הוא שקט יותר / בעל ביצועים טובים יותר באופן משמעותי גם במהירות סטוק ושווה את ההשקעה הנוספת או שמדובר בתוספת מיותרת בשבילי? קראתי גם שבגלל הגודל שלו יכולות להיות בעיות במארזים מסויימים ועם זכרונות מסויימים. האם הוא יתאים פ…
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל תגובות למי שיש את זה או מי שמבין... הבעיה היא שהמאורר מפסיק לפעול...הוא מגמגם ואז מתכבה....והמעבד מגיע ל50 מעלות והוא עדיין לא נדלק.... אני רוצה לדעת אם זה תקין... הC&Q מבוטל...וניסיתי שהוא פעיל...לא משנה... יש עוד איזה משהו בביוס שיכול להפריע לזה??...אולי HW MINITOR??..או שזה פשוט מאורר מקולקל...
-
- 12 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני חדש פה בפורום, מקווה להנות ! היה לי מאוורר במארז ועכשיו קניתי עוד אחד, אבל אני לא מוצא עוד חיבור שאני יכול לחבר אליו מאוורר (שלושה פינים עם פלסטיק מאחורה) מישהו יכול לעזור לי ? איך בכל זאת אפשר לחבר ? תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעלות את תדר המעבד שלי ל3000-3100 לא יותר מזה אין לי ממש ראש להתעסק במתחים וכול זה לא הבנתי גרוש מזה ניסתי עם התוכנה AI BOOSTER של אסוס היא סבבה אבל לא יודע נכנסתי למצב המתנה ושחזרתי קיבלתי מסך כחול . יש איזה שהיא אפשרות לשנות כמה הגדרות פשוטות ולעשות זאות נ.ב יש לי קירור סטוק שאין לי כוונה האמת להחליף הוא שקט ולא רע לי איתו אם יש בעיה לעלות ב400 מגה הרץ אז זה בסדר M.B: Asus P5q Pro Memory: 2gb OCZ 800Mhz Power supply: Enermax PRO82+ 525w Computer Case : Hec 6a Series Graphic Card : Geforce 6200 Processor : Intel Q9450 Screen : Samsung 931bw 19[inch[ תודה לכול העוזרים והמנסים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- בוקר טוב לכולם אני מזמין כמה דברים של קירור מאתר בארה"ב http://www.sidewindercomputers.com/ אם מישהו רוצה להזמין משהו אין לי בעיה להזמין גם אתר אמין מאוד את כל המערכת שלי הזמנתי משמה והגיע אלי תוך שבועיים ההזמנה שלי תתבצע ב-7 לספטמבר אז אם אתם רוצים עד אז סבבה בכל מקרה אפשר להשאיר פה הודעות או במייל שלי eran.zarbian@beerness.health.gov.il או בטלפון 0506261516 יום נעים לכולם דרך אגב השם שלי זה ערן
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם כן אז יש איזה גבול או שהכול הולך??
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
from where i can download a program like CLOCKGEN that support ECS P4VXAD or any OC SOFTWARE to CPU THAT SUPPORT THIS MOTHERBOARD and compatibles thank to every body that will answer
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כשאני סוגר את ידית הסגירה של גוף הקרור הסגירה ממש חזקה וקשה שאפילו לוח-האם ממש מיתעקם כלפי מטה אפילו מקבל "בטן" מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה, השבוע בגלל החום 3 מחשבים התחילו לצפצף. זה ברור למה - כי קימצו על המארזים.פתחתי לראות וההרדיסקים רותחים. אז חוץ מאנרמקס 12" שאני הולך לדחוף בצד, אני רוצה להוסיף משהו על הדיסקים. ראיתי שתי אופציות "זולות" יחסית. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=752&catcode=261 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=261 מה דעתכם? שווה משהו? לוותר על הרעיון כי האנרמקס יספיק?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דרך הביוס אני יודע...אני יודע גם את המקום הספציפי..אבל על כמה ?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דרוש זיכרון ללוח P35DS3L מתוכנן OC תקציב לא ידוע היי אני צריף תחלופה ל2GB OCZ 800 שיש לי.. מתוכנן OC לא ברמה הכי גבוהה שאני אגיע אליה עם קירור אויר (כרגע מתוכנן VENDETTA2 או U120E..) המפרט המלא בצד. אבל בקצרה זה P35DS3L ומעבד G0 Q6600 כמובן שאני מעדיף 4GB על פני 2GB, אבל התקציב לא ידוע כרגע.. ואם זה משנה, אז אני מעדיף 2GB עם OC ממש טוב, מאשר 4GB ושיהיה OC פחות טוב ואם אתם ממש מתקשים לתת לי משהו בלי תקציב, אז תביאו לי משהו לאיזור תקציב 400 משהו ל500 משהו ל600 ומשהו ל700 כך שכשאני ארצה לקנות אני אחליט מה התקציב ולפי כל אחד אני ישר אדע מה לקנות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אנשים אני צריך את הסכמה הכי פשוטה שיש לביי באס 6מאווררים עם לדים צבעוניים 5/0ff/12
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי נפל לידיי קירור של חברת AVC לא רשום עליו דגם או משהו אבל בעקרון הוא דומה לסיילנט סקיורה פרו של אסוס.. אותו עיקרון , והוא מאלומניום למישהו יש מושג על החברה? מכיר אותה ? התרשם לטובה/רעה?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חם היום. המארז פתוח בניגוד לבדר"כ הכ.מ מגיע ל 63 מעלות במנוחה כשלרוב מגיע ל50-45 במנוחה. המעבד ב40, במנוחה. בחדר שלי יש כרגע 30 מעלות ככה ניראה מפנים: מבחינת מאוררים יש 120 אחד שמכניס אוויר מקידמה, 80 אחד מלמעלה, 120*2 מאחורה, ועוד אחד של 80 שזורק אוויר על הכ.מ לשאלות: אני שוקל להחליף את הfreezer 7 , כדאי? (עם תקציב של 250 שקל) מאוורים, חשבתי על אלה בתור מוציאים, (ואת הנוחכים לשים שיזרקו אוויר על הכ.מ) איך הם? פאנל שליטה, שוקל לקנות את זה, אם אני יחבר את הקירור של המעבד עם חיבור Y, יהיה אפשר לשלוט עליו עם הפאנל? (ואיפה אפשר להשיג כבל כזה?) ובהנחה שאבק אין, מה עוד אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפ?! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קודם שלום לכולם, אני חדש פה.. ;] טוב אז ככה, יש לי מעבד פנטיום4 1.7 ואני לא מצליח לעשות עליו oc שאני נכנס לביוס ואני מעלה לו את המהירות ל2.4 (זה האופציה היחידה שהוא נותן), יוצא מהביוס, עושה רסטרט , ואז הוא מגיב מוזר. בהתחלה הוא לא מראה תמונה,ואח"כ שאני עושה לו רסטרט הוא חוזר ישירות לביוס ונותן איזה ארור כזה בצבע אדום, לא זוכר בידיוק מה רשום שם אבל כאילו הוא לא נותן לי לעשות oc. וכשאני מחזיר את זה חזרה ל1.7 הוא עולה יפה בלי בעיות ... חיפשתי במדריכים אבל לא מצאתי הרבה... מישהו יודע איך אני עושה oc בכל זאת? :-\ תודה מראש ;]
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. האם OC למהירות מעבד טורם משמעותית לביצועי משחקים (אני מדבר על ה E6400) או שה OC המשמעותי בהקשר זה הוא בעיקר של כרטיס המסך? 2. האם OC לכ.מסך (אני מדבר על 7600GT של LEADTEK דרך התוכנה המצורפת) מעלה את צריכת החשמל של הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה את ה ZIP לא את ה EXE ומפה http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download זה נתקע באמצע כל הזמן.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-