עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dan9,

מה דעתכם על ZALMAN 8000 ל Q6600 בגלל חוזר מקום שווה את הכסף? יש למי שהוא את הדגם הזה שהוא יכול להמליץ או סתם לתת דעה עד כמה הוא שיפר והצליך להגיע? אשמח לקבל גם דעה לי שאין אותו? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3700 בתודה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  2. יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield) G0 @ 2.4GHZ + Ultra 120 extreme הטמפרטורות במנוחה: ליבה 1 : 28 ליבה 2 : 28 ליבה 3 : 22 ליבה 4 : 27 ליבה 1 : 27 ליבה 2 : 27 ליבה 3 : 21 ליבה 4 : 26 הטמפרטורות במאמץ: ליבה 1 : 40 ליבה 2 : 39 ליבה 3 : 33 ליבה 4 : 36 * טמפ' ללא אוברקלוקינג * נמדד ב Core Temp 0.95.4 השאלה האם זה סביר שיש כזה הבדל בין בין הליבות (ליבה 3 תמיד בטמפ' של 6-7 מעלות פחות מליבות 1-2 ) ?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by ezx,

חברה מה השיא של 6800 ב3 די מרק 05

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by milgy,

שלום יש לי מאת הקירור מוגן 2 ואני רוצה להתקין אותו על 6700k פניתי לסקייצ׳י במייל והם אמרו שאין בעיה ויש תושבות מתאימות שעולות כ 40 שח כולל משלוח לארץ, שמעתי שמעבדי סקיילייק נשברים מהלחץ של קירור מאסיבי רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון עם זה ואם זה בעייתי איזה קירור מומלץ שיהיה לי שקט בחדר השינה ושקט לגבי הטמפרטורה בעבודה במהירות סטוק בהתחלה ובהמשך המהרה אם יהיה צורך תודה מראש.

5. Started by Quellious,

הי, אני מחפש להחליף קירור סטוק (רועש במיוחד) בקירור שקט בתקציב של בערך 100 ש"ח. היחיד שמצאתי זה ה glacialtech 4360 (שמפיק 26 dBA לפי הנתונים - לא הכי שקט אבל נראה לי סביר). מישהו מכיר? זה באמת שקט יחסית? תודה...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  6. היחס של הזכרונות הוא 1:1 ועכשיו המהירות שלהם היא 712 (הזיכרונות הם kingston 1024MB 800Mhz CL6 X2) כדאי לשנות את היחס כדי לקבל עבודה יותר טובה של הזיכרונות או שהכי טוב להישאר ביחס 1:1?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

יש לי במחשב כרטיס מסך NVIDIA 6800 ULTRA OC של BFG ולפני דיי הרבה זמן חבר בא וצרבנו את הביוס למהירות ליבה של 440 במקום 425 וזיכרון ל1200 במקום 1100 גם את המתח של הליבה העלנו אני לא זוכר בכמה. אני רוצה עכשיו לחזור לביוס עם המהירויות המקוריות והמתח המקורי. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה או לתת לינק למדריך שמסביר? תודה רבה אור.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by gmppaz,

יש לי MSI radeon 9550 256MB מהירויות סטוק שלו: 250 ליבה 200 זיכרונות מהירויות המהרה: 426 ליבה 280 זיכרונות ב- 3dmark03 הגעתי לתוצאה של 3498, זה טוב? ושיפרתי מ45 FPS ל73-74 FPS דבר שני: האם האוברקלוק שלי יכול להזיק לכרטיס ולפגוע בו ?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  9. האם הקירור המקורי שומר על טמפרטורות טובות או שכדאי להחליך את הקירור המקורי למשהו טוב יותר

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  10. שלום...עשיתי אוברקלוק לרדיאון 9700 לא פרו שלי... 310mem clock 351 coreclock 3dmark03 = 5458 3dmark05=2242 האם זה נחשב לטוב או אני יכול להוציא יותר מיזה...

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by Demon-Hunter,

טוב אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי והחלטתי לחורר את צד המארז לשים נורה כחולה ולסגור עם נייר צלופן שקוף מאוור אני לוקח מהמחשב הקודם שלי ואני אראה כבר איפה לשים אותו והדבר שאני צריך בו טיפים זה לצבוע את המארז מה בדיוק השלבים בצביעת מארז ואיפה אני יכול למצוא דוגמאות לסמלים שאפשר לעשות על מארז...

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  12. אני פשוט רוצה לדעת אם אני יכול לחסוך בקטע הזה ואולי לקבל ביצועים טובים יותר? אני יודע שהרדיאטור הוא אם לא החלק החשוב ביותר במערכת קירור והייתי רוצה לדעת אם רדיאטור של מכונית או אופנוע יעזור לי באיכות הקירור לעומת טרמוצ'יל 120.3?? אגב לגבי מיקום זה לא משנה כי גם ככה הוא יהיה מבחוץ. מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים , אשמח לדעת זאת.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by orlevi_85,

אתם יכולים לראות את המפרט שלי ולהגיד לי אם הוא בסדר ל-OC לא רציני רק להמהיר את המעבד טיפה..! תגידו לי אם הבנתי נכון איך עושים! אז ככה: אני ניכנס לביוס שם אני ניכנס למשהו שמתחיל במילה CPU שם יש לי כזה 100/100GHz אם אני לא טועה! ואני יכול לעלות את זה ל- 100/133 ול- 133/133 השמאלי יותר הוא ה- Ram ניראה לי..! אבל אני צריך תוכנה שבודקת את הטמפרטורות של המחשב כדי לדעת אם אני יעלה את זה ל- 100/133 הוא לא יתחמם יותר מידי.. ויעשה שגיאות ויקרוס! ואני לא יודע איך לעשות את זה אני מפחד להרוס ..!

• 4 תגובות
    • 439 צפיות
  14. Started by scorpio,

[glow=blue,2,300]מודינג[/glow] מה קורה? אני מעוניין להתחיל לעסוק במודינג ואני רוצה לדעת איפה אפשר (בישראל) לקנות חומרים למודינג אם זה אתרים או חנויות... אם אתם יודעים, תגידו... תודה!

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  15. יש לי את הזכרונות הנ"ל (2X256) והייתי רוצה לדעת לכמה אנשים ברשת הגיעו איתם בOC. הייתי רוצה גם לדעת עד איזה מתח אני יכול לתת להם (הלוח שלי יכול לתת עד 3.2) אני הגעתי איתם ל241 על תזמונים 2.5-4-4-8. תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  16. קניתי אתמול מעבד intel 5200, הוא בא עם קירור glacialtech Igloo 5058 אני חשבתי שיביאו לי קירור מקורי של אינטל ולא את החרטא הזה, שהוא עם רק 3 חוטים ומסתובב על 2700 RPM ועושה רעש (אמנם רעש יחסית חלש, אבל יש למה לשאוף..) אבל אני שם לב שיש לקירור הזה יתרון, והוא שהמאוורר שלו מתחבר עם 4 ברגים רגילים ובעצם אפשר להחליף אותו (תראו פה: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2299&page=2) השאלה היא אם כל מאוורר 8 סנטימטר יתאים? אני לא מבין גדול בקירורים. ואין ולא יהיה OC כמובן (הייתי קונה משהו יותר גדול אם הייתי מעוניין). האם אפשר להחליף למאוורר pwm של AC, אחד מאלה למשל: http://www.arctic-cooling.com/catalog/main.php?cPath=3_46 בלי לדאוג? יש פרמטרים שצריך לברר במאוור…

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by pcmaster,

שלום לכם. אני חדש בעסק של האוברקלוקינג. קניתי לאחרונה מחשב חדש לאחר שקראתי לא מעט כתבות על הנושא ואני רוצה עכשיו להתחיל בעסק. בשלב הראשון אני רוצה כמובן להתחיל להאיץ קצת את המעבד. הבנתי שיש את הערך של המגה הרץ והמכפלה שאני צריך לשנות אבל הייתי רוצה לפי חוות דעת שלכם לדעת כלהמ אני יכול לשנות בהתאם לחומרה שלי. המעבד של הוא AMD Athlon 2500+ ויושב עליו Volcano 10 הנתונים של המעבד: Internal Clock: 1829 system Bus: 332 System Clock: 166 Multiplyer: 11 מה אתם הייתם מציעים להעלות קודם ועד כמה?

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  18. קניתי מעבד חדש ולוח של Gigabyte ga-p35c -ds3r בנוסף יש לי גם זכרונות של קורסייר DDR2 XMS2 800MHZ 4CL 2 GB אני רוצה להגיע ל 3 GHZ עם הקירור סטוק שלו. מעולם לא ניסתי לבצע אוברקלוק אז אשמח אם יש מישהו שיוכל להנחות אותי מה לבצע בביוס.

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

ידוע שצריך לנעול את הPCI/AGP לפני שמתחילים להאיץ , וראיתי בתפריט של הPCI/AGP שיש מלא תדרים לבחור ולמטה יש FIXED , משמעותו נעילה של AGP/PCI?? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by p-o-i,

כן שלום יש לי את המעבד של AMD 3800X2 ולוח GA-M55S-S3 ניסיתי כרגע לבצע אוברקלוק קטנטן מ2010MHZ ל2200MHZ והמחשב עלה עד לווינדוס וקרס וככה עשה לי 3 פעמים העלתי את המתח מ1.3 ל1.35 והוא אכן הגיע טיפה רחוק יותר בהרצה של הווינדוס...אז מה ניראה לכם לעלות עוד את המתח יש מצב שלא העלתי מספיק...וכן אני כרגע עובד עם קירור סטנדרתי אבל קר פה והמעבד עומד לי על 20-23 מעלות אז אין מצב שהאוברקלוק הקפיץ אותו למעלות משוגעות שגרמו לו לקרוס...

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by AntiSocial,

שלום אחרי שהחלפתי את הקירור סטוק של הכרטיס מסך ראיתי שיפור עצום והחלטתי שכדאי גם להחליף למעבד (לצורך אוברקלוק) אז השאלה שלי היא .. איזה קירור מומלץ למעבד amd X2 4200 (בסוקט 939) ? (קירור אוויר) המליצו לי על זה : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165&pr_name=9500 ב320 שקל.. ממה שקראתי הוא עושה את העבודה והמחיר נשמע לי הגון .. יש הצעות ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  22. בעברית, שלב אחרי שלב, אני ניסיתי לעשות אוברקלוקינג ל אטלון 1.13 , וניסיתי כמומלץ קודם כל לשנות את הFSB , בגלל שלוח האם שלי הוא Aopen AK73 pro A הזזתי מפסקון אחד כמומלץ, וכשהפעלתי את המחשב (הוא מדבר) הוא הודיע לי שיש לי בעיה ב CPU וסירב בתוקף לעלות, החזרתי את המפסק למקומו ולא עזר לי כלום, המחשב לא עלה, אפילו BOOT לא. אז עכשיו אני מחכה למעבד חדש. אמרו לי שאם המעבד נעול אז לא יקרה כלום, ואם הוא פתוח אז אני יכול לעשות המהרה כל פעם שלב אחד. איפה טעיתי?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by tamir6066,

הי,במארז שלי(דגם וחברה בצד)יש אר מאוורר אחד גדול שמוציא אוויר .מה עדיף שיכניס או יוציא? הקירור למעבד הוא GlacialTech Igloo 5062 האם הוא מספיק לE8400 ללא OC? כדאי להוסיף עוד מאוורר? תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  24. האם אני אמור לחבר את המאוור למאז עצמו? מה שיוצא שכשאני אפתח אותו יקרעו החוטים.... זה קטע שלא מובן לי, לאן אני אמור לחבר את המאוור? יש לי מארז מידי שהכיסוי עולה למעלה.... מישהו יכול לענות לי על זה?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  25. איפה אני יכול לקנות athlon xp unlocking kit בארץ?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.