עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי אנשים, אני עם המעבד הנ"ל כבר שנה + בערך ועשיתי לו OC לא מזמן וכרגע אני על 2736Mhz הטמ"פ כרגע הן: מעבד 1 : 38 מעלות במנוחה מעבד 2 : 39-40 מעלות במנוחה. במאמץ עם ORTHOS למשך של כרבע שעה + הגיע לכיוון ה 60 מעלות ולא עבר את זה. יש לי לאן עוד ללכת עם המעבד? האם להעלות לכיוון ה 3Ghz? או שזה כבר קצת יותר מסוכן.. אגב מה המעלות המקסימליות של המעבד שאפשרי עדיין להגיע איתו? ועוד דבר בתמונה מלמטה רשום ב WINDOWS7 משום מה שהמעבד הוא על 2.4 ולא על 2.7...מדוע? למרות שבביוס המעבד הוא בבירור על 2.7 וגם ב ORTHOS היה רשום CPU SPEED 2700...ומלמטה היה רשום נתוני המערכת 2.4Ghz...יש איזושהי השפעה על המהירות במקרה הזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. במקום הlayout המקורי של המאווריים מצאתי משהו הרבה יותר יעיל. מאוורר אחד מול ההארדיסק,מאוורר אחד מול הזיכרונות. זה הולך פחות או יותר בצורה הבאה: אוויר מחוץ למארז (פתחתי את הסלוטים של ה PCI) נשאב על ידי המאוורר התחתון האוויר הזה נזרק על ההארדיסק,מה שהוריד אצלי את המעלות של ההארדיסק מ50 ל40 האוויר הקר הזה אחר כך נשאב בחלקו על ידי המאוורר העליון המאוורר העליון זורק אוויר קר על הזכרונות וגם על הגשן הצפוני קצת טמפרטורות אחרי המוד: לוח אם ב32 מעלות אחרי אוברקלוק - לפני זה היה בסביבות ה36 הארדיסק ב40-42 מעלות,היה בסביבות ה50 לפני המוד. זה נראה ממש זול ומאוד חובבני,אבל זה משיג אחלה תוצאות

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי מארז Gigabyte Aurora 570. המאווררים שלו יפים מאוד אבל לא רציניים. הייתי שמח למאוורר עם LED כחול, אבל אם זה מוריד מהאיכות אז . בקיצור, אני צריך מאווררים 12CM שקטים במיוחד שנותנים אוויר רב.. אני קונה אותם דרך TMS אז חשוב שהם יימכרו שמה.. יש עדיפות למאווררים עם LED כחול.. אבל שוב, אם זה פוגע באיכות אז לא... אני ייקנה כבר איזשהי מנורה לשים בפנים וזהו. כמו שכתוב בכותרת, אני לא מתקמצן על 100 ש"ח, אני מעוניין במאווררים איכותיים.. ובמיוחד, שוב, שקטים! מדובר במחשב לקולנוע ביתי! תודה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by matsmets,

האם צריך למרוח היטסינק ? כי בהוראות אין וגם יש קצת מתחת למאוורר

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. Started by avivlevy,

מה אתם אומרים על המארז הזה? כי אני רוצה מאז טוב, יפה ומאוור והוא נראה לי סבבה מארז: THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm והאם יכנס בו בייג טופי והאם בכלל לשים בייג טופי כי אני קונה מעבד שבה עם מאוורר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX מה עדיף??...

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by NI4NI,

לפני שלושה ימים הזמנתי כמה חלקים באתר של EMP (משאבה ומיכל מים). מאז אף אחד לא יצר אתי קשר, לא התקשרו לקבל פרטי כרטיס אשראי ולא כלום. היום ניסיתי להתקשר למכירות שלהם, לפי המספר שכתוב באתר והגעתי למשיבון של איזו משפחה פרטית. מישהו יודע אם החברה הזאת עוד פעילה ? מישהו הזמין מהם משהו לאחרונה (וקיבל את ההזמנה שלו) ?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  7. המפרט שלי הוא כזה: intel p4 2400 mhz לוח אם עם צ'יפסט 845... 2X256 DDR 266 Hrz GeForce 4 440 mx 64 mb יש לי קירור מקורי של המעבד (מאוורר אינטל+ צלעות קירור אורגינל) יש לי גם מאוורר אחד במארז וכמובן שבספק....... יש לי פסי קירור על הכרטיס מסך אני משאיר את המחשב פתוח תמיד, והרבה פעמים המזגן שלי בחדר מקרר גם אני רוצב לדעת אם אני יכול לבצע OC, אולי אפילו רק לכ. מסך, או למעבד, יש אפשרות לעשות את זה? מישהו יכול להדריך אותי עם זה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  8. שלום לכולם , יש ברשותי מעבד mmx ישן , על המעבד מודבק היטסינק שברצוני לחבר לכרטיס מסך , ניסיתי להקפיא את המעבד ולהפשיר אותו מספר פעמים , ומשכתי בכוח , אבל ההיטסינק פשוט לא יורד ולא מראה שום סימנים של סדיקת הדבק הטרמי. אם יש לכם שיטה יותר מוצלחת לסדיקת המשחה או הוצאת ההיטסינק אז פרטו לי עליה בבקשה , (לא איכפת לי מהמעבד , אבל עדיף שישאר אחרי ההתעללות תקין ).

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  9. אני רוצה להגיע לה 3.2 אינטל פטיום 2.54 עשיתי לה 3.06 הכל יציב ויפה אבל כמה אני צריך לעלות בשביל להגיע לה 3.2 כי פה אני רואה הוא העלה את מיהרות מהבאס אך עושים את זה?@ http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=237

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by cfiroo,

מפרט: msi ms-7267 e2180 2g 667 9400gt הבעיה: המהירות המקורית היא 10x200 הצלחתי להגיע ל-10x255 ביחס של 1:1 אבל אבל לא ניראה לי שהזיכרון הוא זה שמגביל כי הוא עבד סבבה כאשר הייתי ב 10x250 ביחס של 1:1.66 כלומר הוא הגיע ל 850 ככה. בעיות נוספות: ב- cpuz הוא מראה לי מכפיל 10 רק במאמץ כלומר במנוחה הוא מראה לי מכפיל 6 כלומר המהרות היא רק 1400 במקום 2500 נגיד. בנוסף אני חדש בנושא ה-OC ולפני שהתחלתי הטמפ של המעבד היו אפילו יותר גבוהות במנוחה מאשר עכשיו (CORETEMP) . דבר נוסף : המאוורר של המעבד לא מגיע ל 3000 כהרגלו בעבר אלא נשאר על 2500 מקס. (SPEEDFAN ) תודה מראש על כל תגובה. :'(

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by Ym92,

קודם כל תודה ל-callMeAl שממש עזר לי בנושא וכל החברה שעזרו בפוסט הקודם בנוגע לבחירה של הקירור. זה המפרט הסופי (לא להאמין כמה פעמים כבר אמרתי שהוא סופי ;D): מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 256 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforc…

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  12. שלום, אני מנסה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי כבר מספר פעמים, אבל כל פעם שאני מעלה את ה FSB ביותר מ 4 MHZ אז או שהוא בכלל לא עולה, או שהוא נתקע בזמן עליית המערכת. הנתונים שלי הם: AMD ATHLON XP 1700 (PALMINO CORE) ASUS A7V-266E 512MB OCZ (400 MHZ DUAL CHANNEL KIT) ATI 9600PRO 256MB 120GB WD כמו כן יש לי קרור מיוחד לCPU AEROCOOL וזהו. הטמפ שלי בד"כ זה לוח 33 ומעבד 43-50 השאלה שלי היא האם יש לי משהו לעשות בנידון או שיש לי CPU בעייתי שלא ניתן לעשות לו OC ?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  13. איזה לדעכם הכי כדאי? אני רוצה יכולת cfm גבוה לפחות 50+ אבל בדציבלים נמוכים לא יותר מ 35.... יש חייה כזאת? אני יודע בעבר היו לאנרמקס...עכשיו הבנתי כבר אין אותם( (80ממ)

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  14. היי אנשים, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים בדיוק, אבל עושה רושם שכן, אז הנה העניין: יש קטע מאוד משונה במחשב שלי. הוא עושה רעשי מחשב רגילים רוב הזמן, והוא די שקט. אבל כשאני גולש ב-ynet (ספציפית), אחרי כחצי דקה עד דקה מהירות מאוורר ה-CPU שלי עוברת מ-0 (או מספר מאוד נמוך) ל-3750. מדדתי בעזרת Speedfan. ברגע שאני יוצא מהאתר - תוך כמה שניות המהירות חוזרת להיות נמוכה מאוד ואפילו 0. יש לציין שאני גולש עם Firefox. המעבד עצמו הוא Intel Petium 4 2.8GHz בתוך מחשב Asus Barebone Vintage PE-2. מה שמוזר במיוחד שהבעיה הזו קורית רק ב-Ynet ורק דרך פיירפוקס, והיא קיימת כבר המון המון זמן. רק עכשיו ממש התחיל להפריע לי. יש למישהו רעיון? תודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. אז ככה קניתי ספק כוח חדש ליברטי 500W רציתי לדעת אם המאוורר שלו מוציא אויר מהמארז לבחוץ או ההפך? וכנל לגבי המאוורר של הכרטיס מסך EVGA 8800GTS 320mb?? הכרטיס חדש והוא עובד על 65 מעלות בלי מאמץ זה בסדר? ומה הטמפ' שלא כדאי שהכרטיס יגיע אליה? ואני רוצה להרכיב את הכרטיס טלויזיה שהיה לי לפני השדרוג יש לי חריץ פנוי אבל אני מפחד שהוא יפריע בקירור של הכרטיס מסך הכרטיס טלויזיה הוא קטן והוא יסתיר כרבע מהמאוורר אבל יהיה רווח של 4 ס"מ בין הכרטיסים הנה שרטוט של איך זה ישב בערך המרובע השחור מסמן את ה GTS והמרובע האדום את הכרטיס טלויזיה אני יעלה תמונה שאני יכבה את המחשב כדי להמחיש יותר טוב

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  16. רציתי לדעת עם אני עושה קירור למעבד זה אומר שלא יהיה לי רעש בכלל מהמחשב יש לי ספק שקט ביותר ומאורר אחד פועל הקירור במים שקט לגמרי? תציעו לי משהו לא הכי יקר וטוב !

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. כמו שכתוב בכותרת....זה טוב ל OC? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by Hack4ev3r,

שלום יש לי מעבד מסוג Athlon64 אני לא יפרט הרבה כל כך אבל זה הגינני שלאחר שפתחתי את המארז הוא 8 מעלות נמוך יותר???? כאילו המארז כזה חם? ובנוסף האם מישהו ממליץ לשים מאוורר תעשיתי מול המחשב? אני מפחד שהוא יסובב אותו מהר מידי כי יש קצת רעש של חיכוך מהמאוור של המעבד תודה מראש, טומי.

• 11 תגובות
    • 632 צפיות
  19. איך אני יכול לכבות ליבה אחת במעבד כזה ? למען תוצאות o.c טובות יותר .

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  20. חשבתי לקנות מאוורר חדש למעבד שלי ואז ראיתי מערכות קרור מים מוכנות שעולות בסביבות ה 200 שח אז אמרתי שנשקיע קצת יותר וניקח מערכת נורמלית לקרור מים למעבד שלי . אני מעוניין במערכת לקרור מים מוכנת שתהיה קלה להרכבה אם אפשר בתקציב הנ"ל . המעבד שלי הוא AMD 939 VENICE CORE 3000+ קיבלתי מהספק שלי את ההצעות הנ"ל : RESERATOR ZALMAN RESERATOR 1 PLUS Fanless Water Cooling System $295.0 GH-WIU02 Gigabyte Liquid Cooler 3D GALAXY 2 $176.0 CL-W0076 THERMALTAKE BIG WATER 745 * JAPAN DESIGN PUMP- 400L/H $133.0 CL-W0075 THERMALTAKE BIG WATER 735 * JAPAN DESIGN PUMP- 400L/H $103.0 CL-W0037 THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU WATERBLOCK HEAT EXCHANGER $51.0 CL-W0043 THERMALTAKE VOL…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by AleXGanGSteR,

היי! .. יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL של 120GB ... ובמאמץ הוא יכול להגיע לי ל50 מעלות! אתם יכולים להמליץ לי על איזהשהוא קירור שאני יכול לשים על ההארד דיסק? ושלא יהיה יקר מדי... (הטמפרטורה של המארז היא סבירה.. אז זאת רק בעיה עם הדיסק קשיח) תודה!

• 13 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by elerock,

שלום ברצוני לקנות Freezer Xtreme ויש לי כמה שאלות לפני: קודם כול איך הקירור והאם שווה בכלל לקנות אותו? האם המאוור שלו מרעיש? מה הגודל שלו ב ס"מ כי אני לא יודע אם הוא יכנס למארז שלי.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  23. שלום לכולם לפי מה שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים הצליחו להגיע עם הזיכרונות מעל 250 כרגע אני על 260 במתח של 2.7, במהלך הבדיקה בMEM TEST החלטתי לנגוע בזיכרות סתם כדי להרגיש כמה הם חמים, אומנם נגעתי עם החלק העליון של האמצע (שהוא יותר רגיש) והם היו ממש רותחים אני יכול לדעת בוודאות את הטמפ' שם? לפי מה שאני יודע אין תוכנה שבודקת, נכון ? אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר ? יש לי סירקולציה בסיסית במארז של אחד מקדימה מכניס ואחד מוציא 120X2 מ"מ(ועוד אחד של הספק). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by wrecker,

דבר ראשון אני צריך תוכנה בשביל להמהיר אותו או משהו כזה... הכרטיס של חברת leadtek אם זה נותן משהו ואם מישהו כבר המהיר אותו הייתי מעוניין לדעת לאיזה נתונים הוא הגיע (כמה MHZ) יציב ועם שיפור הכי פקטיבי ואם יש כבר הודעות דומות לשלי אז אני מתנצל .. חפשתי בפורום ולא מצאתי את התשובות שאני מחפש פה.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  25. אם בלי אוברקלוק זה עומד על 51 מעלות. אז כמה אוברקלוק הוא יחזיק? סתם שאלהאני לא מתכוון לעשות או משהו

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.