עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה המפרט שלי axp2400 epox 8rda+ ati radeon 9100 GEIL 3200 256DDR TT volcano 9+ איך אני פותר את הבעיה?? הבעיה היא בעצם שברגע שאני שם את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם הווינדווס לא עולה..?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by 114508534,

אני בונה קירור מים ויש לי משאבת מיים טובה וחזקה שצריכה להיות טבולה במיים . אז אני רוצה לעשות מיכל מים שיכנס לתוך המחשב עם המשאבה ואני לא יודע איך לעשות אותו אין לי רעיונות בכלל . המארז שלי זה מארז E-STAR .

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  4. אם כן אז יש איזה גבול או שהכול הולך??

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Sting,

ואם כבר אז גם של ה HD4870, אני מדבר על ממוצע לא על דברים קיצוניים. תודה נ.ב המפרט המלא שלי בצד <===========

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  6. חבר שלי קנה Opteron 170 וקיבל איתו את הקירור של המעבדים מהסדרה היקרה של AMD עם הHeatPipes, מאחר והוא קנה Big Typhoon הוא לא צריך את הקירור סטוק והציע לי אותו, רציתי לדעת עד כמה הוא יותר טוב מהקירור הפשוט של AMD כמו זה שבא עם ה3000+/3200+/3500+ וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by elad the master,

דרך הביוס אני יודע...אני יודע גם את המקום הספציפי..אבל על כמה ?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני צריך את הסכמה הכי פשוטה שיש לביי באס 6מאווררים עם לדים צבעוניים 5/0ff/12

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by the hero,

המחשב שלי חם מדיי!?!?!?? ומי שמבין שיגיד לי אם שאר הפרטים גם סבירים... התמונה צולמה שהמחשב היה יחסית במצב מנוחה...(אימיול, איסיקיו ואינטרנט פתוחים)

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. אני מגיע יציב בבאס מ200 ל210 ולא יותר אפילו אם אני מעלה בMHZ אחד זה לא יציב ניסיתי לעלות מתחים לכל חלק וכמובן.... - לא עזר. זה תמיד נתקע או בטעינה של הווינדוס או לאחר כמה שניות בווינדוס אני חושב שמשהו מגביל אותי או שלא עשיתי משהו בסדר. אז יש לכם רעיונות?

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  11. מממ עכשיו כדאי לקחת את המאורר שקיבלתי מחבר שלי עם ההיטסינק.. שעשיתי לו בדיקת קירור ככה עם בטריה והוא מקפייאאא את ההיטסיק תוך שניות הוא קטן יחסית.. אבל מגניב.. ממ לכרטיס מסך שלי יש רק היטסינק כזה עצבני כזה.. ותמיד שאני נוגע בצד שני של הכ.מסך ( לא בצד שכל הדברים וההיטסינק.. אלה למטה) במקום איפה שה GPU אז זה ממש רותח.. אין לי שום דבר לבדוק טמפ'? אז כדאי להחליף בינהם.. ? יהיה שיפור או משהו? כאלו בחום.. או סתם לעשות בשביל הכיף כי המאורר לא מרעיש וזה לא יכול להזיק? או שכדאי להשאר עם הזה שקיבלתי עם הכרטיס מסך כי זה מספיק לו.. אה כן יש לי GeForce 2 Mx200 אין לי מושג של איזה חברה.. עם 64 מגה ושאלה.. משחה טרמית אני יצתרך ? כי אין לי ממש בהשג יד.. אבל יש קצת על ההיטסי…

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  12. שלום לכולם, מבלי לפגום בקירור הפסיבי שיש לי כרגע אין לי דרך להבריג מאווררים אל הכרטיס מסך (הסינק חוסם). קיצור חשבתי להדביק משני הצדדים את המאוורים בדבק מגע, מה אתם אומרים? הצעות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  13. שלום! בקרוב אקנה את מרובע הליבות Q9550 של אינטל, והתעניינתי בהמהרתו. כמה שאלות: 1. אם אפשר לגרום לרכיבים לרוץ יותר מהר, למה היצרן לא עושה את זה? 2. אם ידוע שכל ליבה של המעבד עובדת במהירות של 2.83GHZ, אחרי המהרה, כמה פחות או יותר אני אקבל? 3. שאלה חשובה!- האם אוברקלוק למעבד "שוחק" אותו, מהם החסרונות של אוברקלוק בנוגע לבריאות המעבד? 4. שאלה אחרונה, האם אהיה צריך להוסיף מאוורר יותר טוב אחרי המהרת המעבד? תודה רבה ויום טוב לכולם!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  14. תמיד אתם כותבים שהמעבד במנוחה ובמאמץ, הכוונה לטמפ'. איך בודקים כל אחד בנפרד? השאלה די ברורה. תודה מראש. .swg

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by kaki356,

מה אתם חושבים שעדיף לי? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220 + http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=FM121&affiliate=zap או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5201 המעבד הוא Q6600 הלוח:P35-DS3l

16. אני רוצה לעשות לו אובר קלוק אבל אין לי קירור נוסף חוץ ממאוורר מעבד רגיל שמכוון על הכרטיס (המארז הוא ג'נרי רגיל עם מאוורר על המעבד , אחד מתחת לכלוב הכונן הקשיח ועוד אחד כמו שציינתי בנ"ל) כמובן יש את המאוורר המובנה על הכרטיס., לוותר או לנסות בגבולות הטעם הטוב? (מישהו ביצע ניסויים על הכרטיס הזה?)

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  17. שלום, לאחר שהבנתי באשכול הקודם(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403229.20) שהטמפ' שלי גבוהות מדיי... ושיניתי את הRPM דרך SPEEDFAN, הדרך לשנות שם ל ON/OFF ארוכה ומסורבלת האם יש תוכנה\דרך אחרת לשינוי RPM בקליק אחד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by maoriko,

אז ככה יש לי quad9400 מעבד 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 9800 GT ולו של גיגבייט וספק חזק של סיגייט בדקתי וראיתי שהכול מתאים ל OC עכשיו המעבד הוא 2.6 ואני מרגיש ששהמחשב לא מנוצל מספיק ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים אבל אני לא מבין בהם אני לא מומחה בחומרה ואני מפחד לגעת קראתי את המדריך שלכם כמה פעמים ומשום מה לא נקלט לי אני מאוד רוצה לעשות אובר קלוק אם יהיה פה מישהו שמוכן לעזור לי באייסיקיו או אפילו בטלפון אני יתקשר אליו אני יודה לו מאוד כמובן שכול האחריות תיהיה עליי אז בבקשה בבקשה אשמח לעזרה =) תודה

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by brokm,

חשבתי לעצמי, "ברק משעמם לך מה תעשה? אולי תהיה OC? המממ זה דווקא רעיון לא רע....." כן, עולם האוברקלוקרים המודינג וכ'ו מושך אותי. אז חשבתי לעצמי, "ברק איך תלמד הכי טוב? תשיג מחשב, תעשה ניסויים.... כו סבבה נשיג מחשב!!!" טוב אז יש מחשב מה עכשיו? ידע באלקטרוניקה שיפצו"ר אין לי הרבה.... אבל אני רואה את עצמי כאחד שלומד מהר ובעל ידיים טובות, אז.... אשמח עם תביאו לי טיפים רעיונות מדריכים מאמרים מה שבא ליד... המחשב הוא : CPU - Intel Celeron-A, 433 MHz MotherBoard - Intel Cayman CA810 MotherBoard Chipset - Intel Whitney i810E System Memory - 192 MB (SDRAM) BIOS - AMI OS - Microsoft Windows 98 SE Graphic Card - 3Dfx Voodoo3 תודה brokm

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by MS-D,

לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by manenbu,

קניתי AMD X2 3800+ Tray וחיברתי אותו למאוורר Zalman 7000B-Cu. אז ככה - 33 מעלות במנוחה - וזה קופץ ל-50 מעלות כשיש לי שני פריים95 על כל ליבה. וזה עוד לפני אוברקלוק... זה לא גבוה מדי? בכל מקרה - חשבתי זה אולי בגלל שיש לי איזה מדבקה על המעבד עצמו, ובחנות אמרו לי להשאיר כי זה לא משפיע על הטמפרטורה. השאלה עד כמה זה באמת נכון שזה לא משפיע? המדבקה יושבת בדיוק על האמצע של המעבד, בדיוק איפה שכל החום. עכשיו אמרו לי שאם אני מוריד את המדבקה - אין לי אחריות. אז איך אני מוריד את המדבקה מבלי לקרוע אותה ושתשאר בסדר?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  22. ומה זה "קירור סטוק" ? שאתם חוזרים עליו כל הזמן ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by -Tal-,

היי אני מתלבט בין כמה קירורים למעבד אינטל. אני חשבתי על Arctic Cooling Freezer 64 Pro שעולה 109 ש"ח אבל בפנדה אמרו לי שזה קירור רק למעבדי AMD... אז הציעו לי במקום - Scythe KAMA ANGLE Cpu Cooler LGA775 AM3 MODEL SCANG1000 שעולה 135 ש"ח בחנות אחרת הציעו לי OCZ VANDETA CPU COOLER שעולה 100 ש"ח מה אתם חושבים? מה מומלץ? האם יש משהו יותר מומלץ מהשלושה הנ"ל בטווח מחירים של 100-120 ש"ח ? תודה!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by THE FOX,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15009 עתה צריך להמתין עד שהמוצר יהיה במלאי.. מעניין אם המוצר ישיג עליונות מעל הנינגה ו הBT...

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  25. מדובר במאווררים מאוד שקטים לפי נתוני היצרן . רמת רעש עליונה עומדת על 14DB בלבד בזמן שהמאוורר דוחף 53CFM מכובדים . לצורך השוואה מאווררים של NOCTUA ו SCYTH לא מתהדרים בנתונים כאלה . כמו כן המחיר של המאווררים הללו עומד על 70 שח ליחידה שזה זול יותר מהמתחרים . מה אתם אומרים ? שווה או שמשהו פה לא נכון ? איפה הקאצ' ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים