אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
פאר קריי קצת מקרטע לי חשבתי לנסות אולי ... אני עם ספיר 4850 רגיל ללא קרור מיוחד או משהו .... מה אתם אומרים ? http://www.overclock.net/ati/368105-ati-4850-4870-hard-oc-ready.html אפשר להגיע ל 800 (מספק אותי) בראש שקט עם הביוסים הללו או שב800 זה כבר דורש לגעת במתחים וכו' .....? ? תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל78 מעלות במאמץ עם קירור buffalo של evercool המעבד על oc של 3.0 בלי העלת מתח לשום רכיב.. במנוחה הוא 48 מעלות הלוח אם על טמפרטורה של 45 מעלות... הארדיסק על 33 מעלות... זה הגיוני 78 מעלות במאמץ? לפני קניית הקירור הוא הגיע ל92 במאמץ...
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ואני לא יודע איך להוריד את מהירות המאוורר (8600GTS). הרעש משגע אותי... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה ידריך אותי איך לעשות את זה בבטחה (כך שהטמפרטורה לא תעלה יתר על המידה).
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב, החלטתי לנסות לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הGeforce 6600GT של Gigabyte עם 256MB זיכרון GDDR3 - מהירות מעבד 500MHz. קראתי ברחבי הפורום שאי אפשר לשחרר עוד צינורות עיבוד לכרטיס הזה, דיי מבאס... זאת הפעם הראשונה שעשיתי את זה, ואני אפילו לא בטוח שסיימתי, אבל רציתי להראות לכם, ולקבל חוות דעת על מה שעשיתי: הצלחתי להעלות את המעבד ל570, ואת הזיכרון ל870 - שיחקתי OBLIVION כמה שעות עם המוניטור של RIVATUNER פתוח - זה באמת עבד על 570! הטמפ' הכי גבוהה של המעבד של הכ.מסך בכמה שעות על OBLIVION הגיע לאזור ה41 מעלות - זאת טמפ' טובה? - הכ.מסך מגיע עם קירור שקט SILENT PIPE 2, אני הוספתי מאוורר 80מ"מ על האזור של המעבד (סתם רעיון שעלה לי). מה אתם חושבים? כמה רחוק עוד אפשר\כדאי ללכת (אני ע…
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה בלוח הבקרה של NVIDIA התוכנה לא רוצה להראות לי את התדרים של הליבה והזכרונות, גם שאני שם על אפשרות ''הגדרות יצרן'' וגם באפשרות ''הגדרות אישיות '' שאני יכול לעשות OC בעצמי (אין לי גם אפשרות לשנות תדרים) דרך התוכנה RIVA TUNER זה נראה טוב בתדרים עם OC מהמפעל של XFX (שם אני כן יכול לשנות תדרים) האם משהו לא בסדר? הודה לעוזרים. צרפתי תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני חושב שאחד מחיבורי הSystem Fan על הלוח שלי מספק זרם נמוך מדי למאוורר במארז. המאוורר אמור לעבוד על 1000RPM כאשר בפועל הוא 0, עד שאני נותן לו דחיפה קטנה ואז הוא מתייצב על700. ניסיתי עם מאוורר שונה והתוצאה היתה זהה. הלוח הוא Gigabyte-P35-DS3. האם יש איזו הגדרה שאני צריך לעשות בBIOS?, אחרי הכל System Fan אחר עובד כשורה (החיבור שעובד כשורה הוא 3 פינים, זה שלא 4, אבל מחובר אליו מאוורר של 3) כמו כן, גם יש לי מאוורר למעבד שאמור לעבוד ב900-2500RPM אבל עבד בהתחלה על 600. כיוונתי את ההגדרה של Smart fan control mode לPWM במקום Voltage והוא קפץ ל1200. עוד לא בדקתי אם הוא עולה יותר מזה במצב PWM אבל אני יודע שבDisabled הוא מגיע ל2500. האם זה קשור אחד לשני? אני עושה משהו לא בסדר או ש…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים שעדיף לי? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220 + http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=FM121&affiliate=zap או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5201 המעבד הוא Q6600 הלוח:P35-DS3l
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ספק כוח חדש ליברטי 500W רציתי לדעת אם המאוורר שלו מוציא אויר מהמארז לבחוץ או ההפך? וכנל לגבי המאוורר של הכרטיס מסך EVGA 8800GTS 320mb?? הכרטיס חדש והוא עובד על 65 מעלות בלי מאמץ זה בסדר? ומה הטמפ' שלא כדאי שהכרטיס יגיע אליה? ואני רוצה להרכיב את הכרטיס טלויזיה שהיה לי לפני השדרוג יש לי חריץ פנוי אבל אני מפחד שהוא יפריע בקירור של הכרטיס מסך הכרטיס טלויזיה הוא קטן והוא יסתיר כרבע מהמאוורר אבל יהיה רווח של 4 ס"מ בין הכרטיסים הנה שרטוט של איך זה ישב בערך המרובע השחור מסמן את ה GTS והמרובע האדום את הכרטיס טלויזיה אני יעלה תמונה שאני יכבה את המחשב כדי להמחיש יותר טוב
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ואין לי יותר מדי מושג באוברקלוקינג.. בכל אופן אני משדרג את המשחב ממש בקרוב (תוך שבועיים ככה.. רק מחכה ל8800GT KO של EVGA) בכל אופן אני מתכנן לקנות את הq6600 על לוח האם של gigabyte "GA-X38-DQ6." המעבד מגיע עם מהירות שעון די איטית ואני ארצה לעושת לו אוברקלוק ללפחות 3.0 בידיעה שהמחשב הולך לעבוד 24\7 (כמו היום) אז אי צריך המלצות לקירור טוב להלביש עליו. ובכללי קצת טיפים לגבי אוברקלוק למעבד הזה כי אני יודע שהרבה עושים לו אוברקלוקים ומגיעים לאחלה מהירויות. תודה
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אם יש לי 2GB CL4 800MHZ ואני מוסיף 1GB CL5 800MHZ אז הזכרונות יפעלו על CL5 ? והמעבד הוא עם אוברקלוק על 3.8, אז אם אני יוסיף את הזכרון של ה-CL5 זה יהרוס/יפגע במעבד ? או שזה יוריד את ה-OC ? או שזה לא יעשה כלום ?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel P4, סוקט 630.. אני צריך המלצה למשהו שיוריד אותו מ-70 מעלות.. משהו שישתיק את המחשב הזה כבר!! עוד שנייה אני שובר אותו! ניסיתי לנקות אבק + להחליף משחה טרמית + לשנות את הכיוונים של המאווררים והכל לא עוזר..! מצידי שהקירור יהיה מכוער ולא יודע מה.. העיקר יקרר וישתיק את המחשב טווח מחירים: 150 ש"ח תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ואם כבר אז גם של ה HD4870, אני מדבר על ממוצע לא על דברים קיצוניים. תודה נ.ב המפרט המלא שלי בצד <===========
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קודם המפרט : מעבד 2160 1.8 MHZ לוח אם 945 GMC 2G זכרון 667 כרטיס מסך 8600 GT אני וחבר ניסינו לעשות OC למעבד שיהיה 2.0 MGZ והצלחנו .. ואז ניסינו לעשות 2.2 וזה לא הצליח וזה חזר ל- 1.8 ומאז לא מצלימ להעלות את זה חזרה שלום מספר .. הכול חוזר לאותו דבר 1.8 (ניסיתי את זה עם מישהו מהפורום..) שה- מהירות של הזכרון תיהיה יותר נמוך 589 משהו כזה ...שיהיה קצת יותרר גבוה 743 .. וזה לא עוזר .. מה יכול להיות הבעיה ?! תודה רבה לעוזריםםםם זה דחוףףף![br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 16:44:36 בבקשה מישהווו מהר דחוףף
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
Hello I am playing css for a while now, and I've always been wondering about my fps. I have an Intel Pentium 4 3.00GHz, ASUS P4P800SE mainboard, 1 GB RAM [4x256MB sticks] and NVIDIA GeForce 7800 GS [AGP]. When my computer starts its on 38 celsius, and ingame its on around 55-65 celsius. In a 5on5 game I get around 60-70 fps, usually drops to 30fps. My question is if with this equipment I can get 100 fps in CS:S? (I am using an fps config and low settings) הוא רוצה שאני יוסיף ויגיד שהוא שם משחה אטרמית ונקה את כל המחשב מאבק...(ספונג'ה רציני עשה למחשב=) השאלה עם הוא יוכל להגיע ל100 FPS....ועם לא עם אפשרי לעשות oc וכמה שיותר נמוך ה-oc בשביל שיגיע ל100 FPS
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום סתם בשביל הניסיון ועוד טיפה ביצועים מתחשק לי לעשות OC ל-A64 3000 שלי..ל-2000Mhz אולי.. עכשיו ניסיתי לעקוב אחרי המדריך ולא מצאתי את העניין של המחלק 1:1, CPU Thermal Trottling, טמפ' כיבוי ונעילת תדר ה-PCIE פרטים על הביוס אם זה יעזור: http://img74.imageshack.us/img74/9258/untitled4343ps5.jpg ואגב המעבד שלי עכשיו בבדיקה ב-S&M הוא על 55 מעלות והמאוורר שלו רק על 3800RPM כלומר זה לא נמוך אבל הוא כבר הגיע לי פעם ל-5500RPM אז אם הטמפ' עולה למה הוא לא מגיע ל-RPM גבוה יותר כדי להוריד ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אילו תוכנות אני צריך כדי לבדוק יציבות אחרי OC איך משתמשים בהם ומאיפה משיגים? כולל תוכנות מאמץ וטמפ' גם אם למישהו יש רעיונות לMOD לטוניק אני אשמח!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתעסק בנושא המחשבים והחומרה כבר הרבה שנים אבל נושא האוברקלוק לא היה עד היום משהו שהתעסקתי איתו בצורה רצינית. שבוע שעבר קניתי מחשב חדש אשר בניתי עפי המלצות מאנשים לחלחקים שניתן לעשות בהם אוברקלוק טוב. אז המפרט הוא כזה: מעבד: e4400 קירור מעבד: ac freezer 7 pro לוח אם: ga-965p-ds3 rev3.3 כרטיס מסך: leadtek 8800gts 320mb זכרונות: gskill 2gb 800mhz 2gbnr ספק: corsair HX520 מארז: nzxt apollo בגלל שהתחום חדש לי, הייתי מעניין לקבל כל עזרה אפשרית בנושא. מבחינת הגדרות ביוס לרכיבים כדי שאני יהיה בעל מספיק מידע לא לדפוק לי משהו. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, הבנתי ששניהם עושים כמעט את אותה העבודה עם Q6600, בהנחה ששניהם זמינים, מי יותר שקט?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הנה המפרט amd 64 3200+ albatron k8x800 pro 512 ddr400 עם צלעות קירור ati radeon 9800 pro 128 מארז supertalent עם 5 מאוררים ספק hec 475 2 fan סך הכל 9 מאוררים (5 במארז, 1 מעבד, 1 כרטיס מסך ו2 בספק) רציתי לדעת מה האפשרויות שלי לoc? אם בכלל וגם מהם הטמפ' הטובות למעבד שיל במנוכה ובעבודה ומתי כדאי להתחיל לדאוג כרגעי אני משתמש בתוכנה aida 32 וזה מראה יל בדרך כלל 28 - 32 בלוח ו35 עד הכי גבוה שהיה 44 במעבד. זהבסדר? אמרתי לו לתת לי אזהרה כשהוא מגיע ל50 (בביוס) ועד עכשיו לא אראה לי. ושיחקתי והכל. על כמה לשים את האזהרה? ואם כדאי לעשות oc לכרטיס מסך או רק בעתיד? ומה דעתכם על המפרט - לא קשור כל כך אבל עדיין
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לו אובר קלוק אבל אין לי קירור נוסף חוץ ממאוורר מעבד רגיל שמכוון על הכרטיס (המארז הוא ג'נרי רגיל עם מאוורר על המעבד , אחד מתחת לכלוב הכונן הקשיח ועוד אחד כמו שציינתי בנ"ל) כמובן יש את המאוורר המובנה על הכרטיס., לוותר או לנסות בגבולות הטעם הטוב? (מישהו ביצע ניסויים על הכרטיס הזה?)
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חשבתי לאחרונה לייצר לעצמי בלוק מים ועלתה לי השאלה : איך לאום את הקטע של בין הכיסויי לפיניטגים?? סיליקון ? טבעת גומי ? ללפף קצת טפלון (סרט לבן שדומה לאיזולירבנד ..) ? הכיסוי ייוצר במידה ואני לא אקנה בלוק ואחליט לייצר בעצמי מאלומיניום והפיטינגים גם
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש מצב אני מצליח לעשות אוברקלוק עם לוח אם של אינטל?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום איך המערכת הזאת? NIKITA (TWC-A04 V2.0) http://www.titan-cd.com/eng/watercooler/nikita.htm קראתי עליה כמה ביקורות לא רעות, השאלת האם היא שווה 900 שח.... חוץ מזה, האם כדאי לקנות את הBB ולהחליך לו משאבה? זה אמור לתת מערכת זולה וטובה יחסית לא? (לפי מה שהבנתי עקב אכילס הגדול של הBB הוא המשאבה)
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי A64 2800,מה הטמפ' המקסימלית? (במאמץ) אני יודע שיש סטיקי של טמפ' מומלצות אבל אין שם על A64,אלא אם כן פיספסתי את הקטע הזה ובמקרה זה אני מצטער
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-