עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by YRP99,

אני לא רואה אותה מופיעה ב EVEREST ב RIVATUNER גם אין לי בכלל אפשרויות, כאילו לא התקנתי דרייבר. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של ATI... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Davidmag1,

אני עומד על OC 3.2 וסתם לדוגמא שאני באינטרנט אפילו שזה לא מאמץ את המחשב הוא נכבה לי ביטלתי את הOC והמחשב עובד בסדר גמור הוא לא קורס ולא כלום. זה רק שאני נמצא על OC המעלות לא עוברות את ה48 גג

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  3. שלום, הייתי מעוניין לדעת על מאווררים מומלצים לקירור הנ"ל ThermalRight Ultra-120 Extreme הצרכים הם : מאוורר חזק וטוב עדיף אחד כזה שגם יהיה שקט. אין הגבלת תקציב... עריכה: עם מארז P183 של Antec

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  4. היי (: אני מחפש משאבה נורמלית ולא יקרה בטירוף (סטנדרטית, לא מה-TOP וגם לא אחת ג'נרית ולא אמינה), חשוב שתיהיה מיועדת למחשב ולא לאקווריום (שתוזן מ-DC12V), וכמובן שהעדיפות היא ליבשה (נשמע לי בעייתי לבנות מיכל לטבולה). אגב, מה רמת ה LPH המינימלי המומלץ לדעתכם? תודה רבה! (:

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

ניסיתי בסופ"ש הזה לעשות OC פיצי, של 63 מגה-הרץ, הומחשב פשוט לא עמד בזה והוינדוס לא עלה. אחרי שהוא עובר את VERIFYING DMA POOL DATA, הוא מציג לי מסך שחור, חוץ מרבע מסך למטה שרשום בו WINDOWS98 כמה, "מפתיע". בכל מקרה, אח"כ הוא רושם לי CANNOT FIND WIN.COM והוינדוס לא עולה ואני מקבל דוס. האם זה יכול להיות מכיוון שהזזתי את זכרונות הSDRAM שלי מ10NS ל8NS? תודה. עוד משהו- יש לי על המעבד מאוורר שעובד ב4000 RPM בקירוב, ועל הטמפ' אני לא יכול לסמוך, כי הוא אומר שהמעבד ב0 מעלות C והמערכת ב52C. עוד משהו2- זה סלרון 500 מגה הרץ.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. Started by drbrain,

היי יש לי מפרט מעבד - אינטל 6320 מהירות 1.8 לוח אם - GA-965P-S3 rev. 3.3 קירור מעבד - ARCTIC COOLING V7 חדש לגמרי זיכרון - 2 GB OCZ אם חשובים המהירויות אני יכול להוסיף אם כרטיס המסך חשוב אני יכול להוסיף אותו זו פעם ראשונה שלי שאני עושה אוברקלוקינג כרגע טמפ מעבד 20 מעלות ללא אוברקלוקינג עד כמה אני יכול להגיע עם קירור הזה מה ההגדרות בביוס או שעדיף להתקין את התוכנה של לוח האם ומשם לעשות אוברקלוקינג

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by yanivos,

לקחתי את ה7200gs המצ'וקמק שלי והוצאתי לו את המיץ: ואין כמעט ובכלל ארטיפקטים.. הטמפ' בין 49 רגיל ל60 במאמץ... איך?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by zoloboy,

מישהו מכיר חנות במרכז ולא בחיפה שמוכרים את הקרור של זלמן שאלתי בpchardware יש להם רק את ה alcu מישהו יכול לעזר? תודה

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by SmurFin,

כרגע יש לי ZALMAN F3 120 מ"מ ראיתי וקראתי פה על ה ENERMAX עם המאווררי Enlobal Bearing http://cgi.ebay.com/Enermax-UC-12EB-Marathon-Enlobal-120mm-Magnetic-Bearing_W0QQitemZ230133874727QQihZ013QQcategoryZ42001QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem רציתי לדעת איך הם בהשוואה לזלמן ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. שלום, הלך לי הקירור אקטיבי של הCHAINTECH 7NJS ZENITH שלי ונשארתי עם הפסיבי המעפן שלו... אז אני רוצה אקטיבי חדש... מה לקנות? חשוב יל מאוד השקט ואני לא עושה OC רציני מדי.. אבל קירור שיאםפששר אוברקלוק בינוני.... תודה רבה רהב מראש, ניר. יש יל אפשרות להביא מחול אז אם יש דברים בחול שאין בארץ זה בסדר... ואל תתייחסו למחיר.. תודה רבה רבהמראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by YairZ,

היי כולם! יש לי מעבד פנטיום 4 3Ghz (שאר המפרט בצד...), אני מעוניין לעשות לו OC, הטמפרטורה שלו במנוחה היא 44 ובמאמץ 55. שאלתי היא כזו, האם ניתן לעשות OC למעבד כזה? הוא מדגם פרסקוט ועוד בטמפ' האלה? אם כן, מהי הטמפרטורה המקסימלית שניתן לעבוד איתה עם מעבד הזה. ניסיתי פעם לעשות OC דרך תוכנה שסופקה לי עם הלוח-אם שלי של MSI ושם המחשב נתקע כל שניה (כמובן שאני רוצה עכשיו לעשות דרך הביוס...) כעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד חצי שנה-שנה יש לי כבר תקציב 8K, אבל אני רוצה למשוך ת'מחשב הנכוחי עד גבול הביצועים שלו, האם זה יזיז למשחקים אם אני אעשה OC קטן אפילו מ3 ל3.2? והאם כדי לבצע את הOC למעבד הזה אני יוכל להשתמש בכל המדריכים האלה למעבדי C2D? סליחה על כל השאלות אני פשוט ממש נוב בז…

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by ScreameR,

א. לא הצלחתי להריץ את MBM יש לי PRIVILLAGE PROB. למרות שאני SYS ADMIN ב. פעם הייתי עובד עם INTEL ACTIVE MONITOR שעכשיו גם לא עובד לי.... מה שבאתי להגיד זה... היה לי תמיד תמיד יציב 50 מלא ן70-100 נתתי למחשב להריץ PCMARK ופתחתי את הדלת ולהפתעתי ההיטסינק לא חם בכלל.. יכול להיות שהסנסור הלך?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. במקום הlayout המקורי של המאווריים מצאתי משהו הרבה יותר יעיל. מאוורר אחד מול ההארדיסק,מאוורר אחד מול הזיכרונות. זה הולך פחות או יותר בצורה הבאה: אוויר מחוץ למארז (פתחתי את הסלוטים של ה PCI) נשאב על ידי המאוורר התחתון האוויר הזה נזרק על ההארדיסק,מה שהוריד אצלי את המעלות של ההארדיסק מ50 ל40 האוויר הקר הזה אחר כך נשאב בחלקו על ידי המאוורר העליון המאוורר העליון זורק אוויר קר על הזכרונות וגם על הגשן הצפוני קצת טמפרטורות אחרי המוד: לוח אם ב32 מעלות אחרי אוברקלוק - לפני זה היה בסביבות ה36 הארדיסק ב40-42 מעלות,היה בסביבות ה50 לפני המוד. זה נראה ממש זול ומאוד חובבני,אבל זה משיג אחלה תוצאות

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  14. מדובר במאווררי 120ממ שמגיעים עם המארז. מהירויות הסיבוב המתקבלות הן באותה יציאה על הלוח.(אחד המאווררים מתחבר פשוט ליציאה בלוח שלא מאפשרת ניטור מהירות). לשני המאווררים יש חיישני טמפרטורה ירוקים. האם יכול להיות הפרש כזה במהירות הסיבוב רק בגלל מיקום החיישן הירוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH(3D%20Cooler-Ultra%20GT GH-PCU31-VH (3D Cooler-Ultra GT)

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by gilad0327,

אוקיי.. עוד מעט היום הולדת ואני אמור לקבל בסיביבות ה- 1000-1300 שקל .. אני רוצה לקנות קירור מים שיקרר לי גם את המעבד. וגם את הכרטיס מסך .. מה אפשר להוציא הכי טוב בכסף הזה .. אם בכלל. או שאני ילך רק על קירור אחד מהדברים כדי לקבל קירור אפקטיבי. מה שאני צריך למערכת קירור זה רק הרדיטור והבלוק .. כי משאבה אני יכול להביא בזול ..

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by tomystein,

שלום, לאחר צפייה בביצועי המחשב שלי, הגעתי למסקנה שהמרובע ליבות שלי בא לידי ביטוי כמעט ורק במשחק fsx. לכן הייתי רוצה להמהיר אותו, OC ראשון, ולא מאוד מסיבי, סביבות ה-3.3GHZ אבל יש לי כמה שאלות, אז דבר ראשון המפרט: מעבד intel q9550 2.83ghz לוח אם gigabyte EP43-DS3L (אני יודע שיש לו חולשות) זיכרון kingston value 2gb 800MHZ X2, בקיצור 4G של 800 כרטיס מסך gigabyte ati hd4850 512mb מארז coolermaster elite 334, לא מאוד גדול אבל מאוד נוח ולא צפוף בכלל ספק coolermaster 600W exteme power והנה: 1. עם הלוח אם שלי, מהן יכולות הOC, לאן אני יכול להגיע? 2. האם לרכוש קירור יותר טוב מהסטוק? (בהתחשב בOC הקטן ובבדיקת טמפרטורות הזו: במנוחה- 33+-, במאמץ 48+-) בכל מקרה- איזה קירור? המלצות. 3. הא…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by 1900GT,

שלום , אני רוצה לבצע את OC הראשון שלי על המערכת : CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz CPU Alias P68, Willamette Motherboard Name Asus P4S533-VM DIMM1: Kingston ValueRAM KVR266X64C2/256 DIMM2: 64 MB PC1600 DDR SDRAM North Bridge: SiS 651 South Bridge: SiS 962L בעקרון המטרה היא להגיע למעבד כמה שיותר מהיר... אני פועל ע"פ המדריך באתר... השאלה שלי על איזה טמפ' מקסימלית להגדיר למעבד כי כרגע הטמפ' נעה בין 61-65 מעלות..

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by jossi_t,

שלום שלום לכל העוזרים, המאוורר שלי רועש מידי. לדעתי, זה המאוורר של הספק. המחשב בחדר שינה והרעש די מציק המארז הוא HQ-45 של A-Open (הפח שלו די עבה ומבודד רעשים) על המעבד יש מאוורר רגיל (גנרי) ניסיתי לעצור את המאווררים האחרים (מעבד, כרטיס מסך ומארז) ולא נראה שהבעיה מהם (למרות שאני פתוח להצעות) מה עושים עם המאוורר של הספק ? (המחשב בן שנתיים) האם שווה לפרק ולנקות אבק ? ??? או אולי לקנות מארז חדש ? יש המלצה איכותית, זולה יחסית ותואמת ל - AMD ? אולי רק ספק חדש ? או משהו אחר ? : תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. שלום לכולם, אני עומד לבנות קירור למעבד - אבל לפני הכל אני רוצה לדעת איזה חומר הוא הכי טוב להולכת החום: חשבתי כבר לקנות לוחות אלומניום אבל לאחר הכתבה של הקירור החדש של OCZ החלטתי לבדוק זאת... נחושת?,אלומיניום? או בכלל משהוא אחר. אשמח לתגובות.

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  21. שלום, אני בדיוק לפני הזמנה של המוצר הזה: http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html דגם 1600 RPM 90 ש"ח ליחידה ופתאום אני מוצא מאוור במחיר יותר נמוך עם נתונים יותר טובים ל 1600RPM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html 50 ש"ח ליחידה טיפה יותר מרעיש. יותר CFM אבל אורך חיים 30,000 שעות לעומת הדגם הראשון 150,000.. אני רוצה לקנות 4 מאווררים. 1 להוסיף ל MUGEN 2 ו 3 להוסיף למארז. מה דעתכם מה עדיף מהשניים?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by Big_Guy7,

יש לי מעבד פנטיום 4 3גה"צ. אחרי שהחלפתי את הקירור סטוק לארקטיק קולינג אולטרה טי.סי 4, משחה טרמית שמתי ארטיק סילבר 5, והוספתי מאווררים במארז. זה אפשרי שהטמפ' של המעבד ירדה מ55 ל23?! (זו הטמפ' שרשומה בצג שקניתי של סאנבים מנעה מחשבים,האחד שעולה 200. תודה על העזרה..

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by subamba,

היי אני חדש כאן ואין לי יותר מדי מושג באוברקלוקינג.. בכל אופן אני משדרג את המשחב ממש בקרוב (תוך שבועיים ככה.. רק מחכה ל8800GT KO של EVGA) בכל אופן אני מתכנן לקנות את הq6600 על לוח האם של gigabyte "GA-X38-DQ6." המעבד מגיע עם מהירות שעון די איטית ואני ארצה לעושת לו אוברקלוק ללפחות 3.0 בידיעה שהמחשב הולך לעבוד 24\7 (כמו היום) אז אי צריך המלצות לקירור טוב להלביש עליו. ובכללי קצת טיפים לגבי אוברקלוק למעבד הזה כי אני יודע שהרבה עושים לו אוברקלוקים ומגיעים לאחלה מהירויות. תודה

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by Void,

איך אני נועל PCIE+פPCI לטובת OC?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. אני הולך לעשות OC למעבד. וזה כולל קירור של טוניק וזכרונות ולוח מצויינים לOC.‎ עכשיו השאלה פה היא עם איזה מעבד אני יגיע לתוצאות טובות יותר? ושאני אומר את זה אני לא מתכוון בכמה שיותר אחוזים של OC, אלא איזה מעבד אחרי OC יתן לי ביצועי מעבד תכלס יותר טובים...

• 4 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים