עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אפשר לראות את המפרט הטכני שלי שעודכן בפרטים - בבוקר המחשב שלי פעל בערך שעה רק עם אקספלורר אייסיקיו, מדיה פלייר.. וזהו המעבד היה על 48\49 מעלות, (היה חם בחדר..) שהדלקתי את המחשב זה עמד על 42 מעלות (טמפרטורה התחלתית) המאורר של המעבד עובד תמיד על 3900 סלד -------------- שטמפרטורת החדר בערך על 22-24 והמעבד נשאר אותו דבר כנוו קודם (וינאמפ אייסיקיו אקספלורר) הוא ירד ל 40-43 מעלות כמו שכתבתי מקודם, בלי מיזוג הוא היה על 49-48 ------------- אתמול שחזרתי בלילה הביתה והמחשב פעל כל הזמן הזה וראיתי שהשעון נתקע על 6 בערב (אז המחשב נתקע.. או הוינדוס לא יודע) מהשעה 6 ועד 1 בלילה שחזרתי המחשב כנראה לא עשה שום דבר מיוחד חוץ מלהשאר תקוע... הנורה של ההרדיסק במארז דלקה ברציפות עשיתי ריסט ונכנ…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  2. מה טמפרטורות נורמאליות לe6300 במנוחה (שום תוכנה כבדה לא פועלת ברקע) עם קירור סטוקינג?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  3. יש לי מעבד נורטווד 2000 מגה הרץ שהוא באובר רצחני ביותר ל3100 עכשיו הבעיה התחילה כשהמכרתי כמה מהמאווררים שיש לי במחשב בכדי לקנות מערכת קירור מיים של זלמן .........אז ככה שיש לי 3 מאווררים ג'נרים במחשב עכשיו..........רציתי לדעת מה המקסימום שבו המעבד יכול לעמוד בו.........הרצתי המון תוכניות משהו כמו 7 דפים של אקספלורר +סריקת ווירוסים +ספייסוויפר ומעבד התחיל להגיע ל47 מעלות.........רציתי לדעת אם זה מסוכן כל העסק הזה ומהו המקסימום של המעבד הנ"ל.........אני מציין שוב שהוא באוברקלוק גדול מאוד......כשהמעבד יגיע לטמפרטורה מסויימת הוא יישרף או שהוא יוריד מהמהירות שלו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לא מצליח להוריד אותו מתחת ל 60- 59מעלות גם עם AC pro 7 ...

• 0 תגובות
    • 395 צפיות
  5. בעבר ניסיתי להתקין HR 05 SLI עליו, אבל שברתי את הצ'יפסט (בטעות, כן? ) הצ'יפסט החמוד שלי עומד כרגע על 64 צלזיוס ב IDLE המארז מקורר היטב (12 ממ מכניס בפרונט, 2של 8 שמכניסים בדלת, 12 שמוציא בגב, ו2 מאווררים לספק) אבל החדר שלי חם יחסית לבית (קצת בעיה כשיש שמש בחוץ.. 10בבוקר עד 7בערב בערך), הקירור של הכרטיס מסך לדעתי, מפריע לזרימה של האויר באזור של הציפסט, ומכאן גם נראה לי מגיע רוב הרעש מהמארז.. כי שאר המאווררים נורא שקטים, חוץ משל המעבד(סטוק), רק כשעמבד מתאמץ. ת'ריד מעניין צריך להיות, ויש כאן הרבה כאלה עם NFORCE4.. יש תמונות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  6. האם הדבר שווה את ההוצאה וישנה במספר מעלות משמעותי או שיוריד שתיים או שלוש מעלות במאמץ ולא משתלם ? המעבד הוא פרסקוט 2.8 ואני צריך עכשיו לנקות את יחידת הקירור הסטנדרטית של אינטל שמותקנת עליו ולחדש את משחת הקירור (שמתי יחידה חדשה לפני כמעט שנה). האם ביג טייפון שווה את הכסף - בסביבות מאתיים חמישים שקל נוספים ? (בהשוואה ליחידה שיש עכשיו שכמובן לא צריך להוציא עליה כסף אלא רק לנקות אותה) תודה

• 13 תגובות
    • 678 צפיות
  7. אלה הם האפשרויות: 1) לקחת את המארז הג'נרי שלי ולהוסיף את שלושה מאוררים כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3277 יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 120+255= 375 ש"ח 2) לקנות את ה-Subneam Transformer ב-350 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 350+255= 605 ש"ח. 3) לקנות ה-Gigabyte 3D Aurora ב-630 ש"ח יחד עם ה-Thermaltake Big Typoon. זה יוצא 630+255= 885 ש"ח. איזה אופציה מתוך השלושה שהצגתי כאן היא הכי משתלמת וטובה מבחינת קירור ושקט? תודה לעוזרים מראש

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by OR007,

אני מתלבט אם לקנות את המארז DX-01BD (של צ'יפטק) או את הקומפיוקייס CI-6920 שאפשר לשים בו רק 2 מאווררי 120 ! אחד דוחף אחד מכניס - .htm]http://www.compucasecorp.com/case/ci-6920[3].htm זה המארז של צ'יפטק, ובניגוד למה שרשום שמקדימה יש 2 של 80 יש אחד של 120, אז ההתלבטות היא בין 3-4 מאוורי 80 במארז של הצ'יפטק (בינתיים מאווררים ג'נריים) או לקחת את הקומפיוקייס עם 2 מאוורים איכותיים ! (תמליצו על 2 מאוורים 120 שהכי כדאי לקנות לדעתכם) ד"א העניין דחוף כי מחר אני צריך לבצע את ההזמנה, המארז הוא החלק האחרון שמתעקב במחשב שלי. עניין אחרון- הקומפיוקייס הזה אחלה מארז וכולל את אותם הפיצ'רים של הצ'יפטק. עריכה- חשבתי לקחת את הקומפיו' עם 2 מאווררי 120 של ואנטק. (53CFM, 28 DBA) או של טרמטלטי…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. נניח ויש לי את גוף הקירור שמגיע עם AMD Athlon 2500 : מדובר בקירור הסטנדרטי הבסיסי, גוש מתכת בצבע אפור (צלעות הקירור) ומעליו מאוורר פשוט. לעומת זאת אם לוקחים את ה Silent boost (לא זוכר איזה ספציפי), יש לו מאוורר קצת יותר גדול (אני חושב), וגוש (צלעות קירור) בצבע ברונזה. האם החומר שממנו עשויי גוף הקירור השני (הברונזה) משפר משמעותית את קירור המעבד ? כלומר, אם אקח את המאוורר של ה Silent boost, וארכיב אותו על גוף הקירור האפור שמגיע עם המעבד - הקירור יהיה פחות טוב ?

10. שלום, קניתי את הזכרון של חברת TEAM ששבר כבר שיאי עולם עם CL4 ב 1066MHZ הוא מגיע עם קירור של THERMALRIGHT HR-07 שנחשב להכי איכותי שלהם. ובגלל גודלו של הקירור הוא לא מאפשר להתקין 2 סטיקים על הלוח. (זאת לא הגרסה של ה DUO שנותנת) והזכרון הזה הוא 2 מגה והחברה לא מייצרת את הזכרון הזה בקונפיגורציה של 4 גיגה כלומר 2 סטיקים של 2 גיגה ולכן שאלתי היא : מה יותר חשוב בהשגת שיאים ב SUPER PI 1M הנפח של הזכרון או הפונציאל של המהירות שהוא יכול להגיע כי הזכרון הזה יכול להגיע בכיף ל 1300 MHZ השאלה האם זה ממש קריטי ב SUPER PI 1M שיהיה 4 GB כדי לשבואר שיא או יותר חשוב קירור טוב והפונציאל OC שלו כי שמתי לב שמי ששבר את השיא של ה SUPER PI 1M השתמש ב2 GB רק אני רוצה להיות בטוח... אז מה דעתכם.. בת…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by pc student,

מה יותר טוב crystal orb או vantec iceberq4 ???

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. או בכלל Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU ....תודה...

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by none,

המערכת השלמה של Swiftech שעולה כ -1500 ש"ח (!) או innovatek שהערכה עולה כ -1000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by Daglas,

אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד אז מה יותר טוב??? ותגידו יש מצב שה SilentTower יקרע לי את המעבד מהתושבת?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים האלה ל-AGP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7738 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28105&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כדאי ללכת על ה-GT ולהמהיר אותו לקלוקים של ה -PRO ? או לקנות ת'-PRO אבל הבנתי שהוא לא הכי טוב OC ואם אני לוקח את ה-GT ומתכנן עליו OC אני יצטרף להחליף לו את הקירור http://img292.imageshack.us/img292/5918/palitatiradeon1950gtsupps2.jpg http://img292.imageshack.us/img292/8121/palitatiradeon1950gtsuptp1.jpg ה-zalmanVF900 יתאים לכרטיס ?

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי יש לי מעבד אינטל 2.6 ht ואני רוצה לקנות לו את המאווררים הבאים Thermaltake Spark 7+ או CoolerMaster Aero 4 מה יותר טוב ??? ??? ??? ממש דחוף תודה מראש לעוזרים install

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by ariebel,

שתי סטיקים של CORSAIR עם CAS2 עם LL במהירות של PC2700 333MHZ או שתי סטיקים של CORSAIR עם CAS2 במהירות של PC3200 ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by XtraZone,

שלום רציתי לדעת לפני קניית לוח ומעבד חדשים לOC מה הכי טוב לקנות..איזה לוח אם ואיזה מעבד לקנות? קיבלתי הצעות לE44 וP5B, אבל יש אומרים שיש לE44 מגבלה של BUS ולכן אני לא יודע מה לקנות E43 או E44.. מה מציג ביצועים יותר טובים? ד"א יש לי Tuniq Tower אז לא צריך לדאוג לקירור..

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מה הכי טוב מבין השלושה :s05: ה Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ה Thermaltake High performance fanless CPU cooler או ה Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזה בבקששה עזרו לי !!! תודה מראש אדם

20. Spire SP507B7-U DiamondCool או קירור סטוק שמגיע עם Q6600

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. היה לי GIGA BYTE 6600GT AGP עם הקרור הרגיל והחלפתי לGIGA BYTE 6600GT AGP עם הויוו והקרור הפאסיבי שזאת גירסה מומהרת בנוסף בטמפרטורות של הכרטיס הקודם זה היה רק על 60 גם אחרי מאמץ ואילו בכרטיס החדש שאמור להיות טוב יותר כי הקרור פאסיבי ומושקע זה 70 בלי מאמץ ומגיע לאיזה 80 אחרי מאמץ למה? איזה דגם יותר טוב של הGIGABYTE עשיתי טעות שהחלפתי?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by The Grey Matter,

אני רוצה לקנות היטסינק חדש למחשב במקום זה שנהרס (עזבו, סיפור עצוב) אז מה לדעתבם עדיף DRAGON ORB3 או VOLCANO 7 או אולי אפילו משהו אחר? (כן קראתי את הכתבה באתר אבל אני עדיין שואל את דעתכם)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. עוד מעט הקיץ... ואני צריך מעבד משהו בן... ואני קונה D 940... אז מה יותר טוב? Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 120mm Cooling Fan with Heatsink - Retail ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Blue LED Light Cooling Fan with Heatsink - Retail ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro CPU Cooler - Retail מה הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by eegg,

מה יותר טוב קירור זיכרון שנלבש על כל הזיכרון או קירור שמדביקים היטסינקים קטנים על כל ציק. שני הקירורים באותו מחיר כ 50 שח

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  25. SK-7 + SF2 או SLK800 + DELTA FAN .

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.