עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eladbu,

קראתי את התארד לפני על קרור מעבד ובזול 150 שקל ל-4 מאווררים השאלה היא לאיזה טמפ זה יוכל להוריד את המעבד שלי מה גם שיש במארז שלי מאוורר על המעבד סטנדרט של אינטל 3ג 800 ויש לי עוד מאוורר בתוך הקייס לא נראה ממש וואוו שהגיע עם הקייס וכמובן מאוורר ספק בטמפ הנוחכית היא 45 מעלות בזמן מנוחה והקייס הוא SPL 6083 שחור \ כסוף + ידית ATX, 300W, USB לאיזה טמפ לדעתכם ניתן יהיה לרדת עם הspec הנ"ל

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by motir,

הי, התקנתי את Speedfan עכשיו. יש לי לוח Asus P4P800SE. אני מנסה לשחק עם מהירות המאווררים. על המאוורר של ה-CPU אני מצליח לשלוט (הצלחתי לכבות אותו (לכמה שניות..) דרך התוכנה). אבל על המאוורר של המארז אני לא מצליח לשלוט. הוא מחובר ללוח, ויש דיווח לגבי המהירות שלי, אך כשאני מוריד את ה-V שלו ל-0 הוא עדיין ממשיך להסתובב. מה אפשר לעשות? תודה מוטי

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  3. שלום אני מתכנן להזמין מ TMS מחשב ולעשות לו OC המעבד הוא E6750 אני רוצה לעשות OC מ 2.6 ל2.8 GHz מספיק ודי לדעתי, ולשאלתי האם כדי לקנות OEM עם קירור חיצוני או שזה בסדר לקנות רק את הBOX [קירור במעבד] ונגיד, להוסיף קירור בעתיד ? ויש לי עוד שאלה קטנה המחשב הוא למטרת גיימינג ורציתי לדעת אם אני חייב ספק כוח ? תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  4. אממ אז ככה הבונבון שלי הוא : P4 2.53 לוח של אינטל אתם יודעים כבר איזה ... זיכרונות PC 800 RDRAM SAMSUNG הטמפרטורות הן : לוח בטעינה מלאה : 34 מעבד בטעינה מלאה : 34 מעבד במנוחה : 30 לוח במנוחה : 29 האם כדאי לעשות אובר קלוק מביחנת ההישגים אם כן אני יתחיל לקרוא מדריכים דרך אגב לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע בלי קירור מיוחד ... ? תודה מראש אחים !

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by bneli,

איך הם? זה נחשב מאוורר לדים טוב? לא רועש מידי??

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  6. שלום!!! האם בלוק הקירור של zalman למעבד נותן ביצועים גבוהים? האם הוא איכותי? מתקרב בביצועיו לדנג'רדן ואסטק? אם אפשר לקבל עליו חוות דעת אני אשמח מאוד!!!! ;)

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  7. Started by -=THE MUMMY=-,

הזמנתי AX 478 ונאמר לי שאין עכשיו בארץ (בדקתי בשני אתרים)כי אין יןתר אז מציעים לי לקחת גופי קירור אחרים ואני לא יודע מה לבחור משהו בטווח 200 שקל?? ראיתי את 2 אלה : ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 CoolerMaster Aero 4 CPU Cooler מה יותר טוב? או שיש לכם להציע לי משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by סער_שי,

כפי שחלקכם יודעים, נתנו לי זכרונות CEON כשביקשתי MUSHKIN. נכון, שערוריה. אני אקבל כסף חזרה או שיחליפו לי. אלא ש... הזכרונות עובדים בסדר גמור גם ב-840. (מדובר על זכרונות 800MHZ). אני שוקל לקחת את הכסף ולקנות איתו קירור לזכרונות. השאלה היא האם עדיף לקחת מאשקין (אני לא בטוח שיש להם וייתכן שאני אצטרך להוסיף המון כסף בשביל KINGSTONE), או לקנות קירור לזכרונות של thermaltake. הקירור הכי טוב שמצאתי בנעה עולה רק 45 ש"ח. הוא שווה משהו? על איזה הייתם ממליצים והאם בכל זאת כדאי לי להחליף חזרה לחברה ידועה אפילו שהזכרונות עובדים בסדר גמור (גם בבנצ'ים)?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by mongoL---,

יש לי מאוורר 92 mm של vantec - tornado היה כתוב במפורש Air Flow : 119 cfm ( זה מעולה אני חושב ) Rated Voltage: 12 v Rated Power : 12.5 W Noise : 56.4 db(a) Fan Speed : 4800 RPM ! הוא חופר בשכל אין ספק, לא אכפת לי איכשהוא אם יש לכם הצעות להנמיך לו את ה- 12 v ולגרום לו לעבוד על 2000 RPM מקסימום אם זה מה שיוכל להוריד טיפה את הרעש, במידה ואין אפשרות דיברתי עם בעל החנות יש לי אפשרות להחזיר אותו ולקבל זיכוי עליו ( 50 אחוז ), ואז אני לוקח מאוורר שקט בהמלצה שלכם. הערה : הוא יושב על גוף קירור xp - 90 למעבד.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. שלום לכולם, תקשיבו אני צריך 5 או 4 מאוורים יפים למארז שיהיה נחמד אבל שלא יעשו הרבה רעש... אני בטוח שרובכם הגדול כאן מבין בזה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בעיניין. רוב תודות ;D

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1840&products_id=11412 VANTEC All In One Water Cooling Kit Stingray STG-100 Water Block: Universal CPU Water Block: (Socket 462, 478, 754, 939, 940, LGA 775) CPU-Dimension: 67x50x16mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Northbridge Water Block: Northbridge-Dimension: 37.5x37.5x23.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Southbridge Water Block: Southbridge-Dimension: 37.5x31.5x23.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base VGA Water Block: VGA -Dimension: 37.5x37.5x22.5mm Material: Aluminum Alloy Cover & Copper Base Water Pump: Dimension: 20.5x10x15.3mm 230~240V 50Hz: Max…

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  12. שלום אשמח לקבל הסבר קצר על מולטימטר ולינק לרכישה. תודה, Zzzz

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by motorola,

אוקי ככה.. קירור סטוק. מעבד e2180 לוח אם אסוס שיכול לעבוד על תדר של 1333MHZ זכרונות 667 טמפ' נמוכות יחסית(מתחת ל-30) אז ככה באתי היום התחלתי לעשות אוברקלוק טוב קיצר העלאתי fsb מ-200 ל-220 וואלה הדלקתי את המחשב הוא פועל על 2.2 (200 mhz הבדל) ועכשו אני נתקע יענו תגידו לי מה לעשות ואיך אני אמור לעשות שהמעבד והזכרון יהיו 1:1 תודה..

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by yot,

יש לי מעבד Athlon64 3000+, בביוס של הלוח אם (EPoX EP-8KDA3J) יש לי אפשרות לשנות את המכפלה מ-8 עד ל-10 אבל לא מעל ל-10. לא יכול להיות שהמכפלה נעולה, משום שאפשר להוריד אותה, אבל למה אני לא יכול להעלות? אני בטוח שהביוס מאפשר את זה, פשוט צריך להגדיר משהו משום שראיתי תמונות של אותו ביוס עם אותו מעבד אבל כשהביוס מאפשר העלאת מכפלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  15. אז ככה מפרט מלא בחתימה. פשוט לא מצליח כרגע התיזמונים של הזיכרונות על 3-4-4-11 שזה לא משו בכלל מה פה עוצר אותי?!תודה ענקית לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 440 צפיות
  16. Started by Baz34,

הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין 2 נתונים המוצגים ב-CPU-Z ומה מייצג כל אחד מהם 1. Rated FSB 2. BUS speed באריזה של לוח GA-965P-DS3 רשום שהוא תומך ב-FSB עד 1333Mhz לאיזה מה-2 הוא מתייחס?

• 4 תגובות
    • 427 צפיות
  17. אוקיי בואו נתחיל מזה שהכרטיס עבר מוד קטן (סינק של P3 עם מאורר של אינטל 60 מ"מ) . הכל עבד כרגיל במשך חודש בערך עד שהחלו להופיע סימנים שנראים כמו סתם דפיקות של תוכנה מה שמסתבר קצת יותר מוזר. זה התחיל בזה ש-RAGE 3D לא עבד לי, ו-3D MARK העיף אותי במבחן הראשון של המכוניות באמצע המבחן של ה- high details חשבתי שזו בעיה בוינדואס, פירמטתי ולא עזר, שוב רייג' לא פועל ו- 3D MARK לא פועל ! ניסיתי ה-כ-ו-ל הורדתי את ה-O/C של המעבד, פירמטתי מיליון פעם ושום דבר לא עוזר !!! יכול להיות שמשהו נדפק ? אם אחרי פירמוט זה לא עוזר אני אני לא יודע מה כן ! אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מי הפתרון הוא יחסוך לי הרבה כאב ראש... חוץ מזה הוינדואס פועל לאט גם אחרי פירמוט, מהרגע שאני לוחץ על ה-ICQ ועד הרגע …

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by DeadByDawn,

יש לי מארז עם מאוורר 120 מכניס...ועוד 80 ליד המעבד מוציא...ספק 480 עם שני מאווררים שהוא מוציא. מעבד עם קירור של ThermalTake אבל ג'נרי....המעבד באופן קבוע על 58-63 מעלות!!!!!! הלוח על 30-34 מעלות (אין לי בעיה עם זה) מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לקרר אותו?? המעבד הוא AMD Barton 2500 רצוי לציין שאני עובד בסטוק..לא אוברקלוקר ... ולא מתכווןן לעשות..המתתח הוא 1.660 -1.640 של המעבד..לא שיחקתי ולא נגעתי. לא מבין למה הוא כזה חם :-[ אין לי שום בעיה הכל עובד מעולה..אבל זה מפריע לי

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  19. שלום לכולם בדקתי באוורסט את טמפרטורת המעבד שלי, במנוחה: ליבה 1# 55 מעלות ליבה 2# 58 מעלות ליבה 3# 58 מעלות ליבה 4# 53 מעלות והוא כותב לי שהCPU הוא 44 מעלות. הכל במנוחה. האם יש שגיאה בנתונים שלו? למה הCPU על 44 וכל השאר על 53-58? האם הטמפרטורה סבירה? איזה עוד תוכנות קיימות לבדיקה? אור כהן :-\

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by שורטי,

החלטתי לקנות סיילנסר לכרטיס שלי והוא בדרכו אליי..... קניתי את הקרור הזה כי הכטיס מסך שלי רתח (X800XL) הוא היה על 70 מעלות.... האם התקופה שבה הוא רץ ככה פגעה בו???? (3 חודשים)

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by saar2,

כיצד מגיעים למסך של האוברקלוק למעבד (לוח אינטל) ?

22. ראשית אני מצטער שלפני 3 ימים עברתי על חוקי הפורום ושרשרתי את אותה הודעה בשלוש מקומות.עכשיו קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה לא לשגות שוב! לשאלתי: בלוח אם שלי(k8n-sli) יש מקומות ל 4 חיבורים של מאווררים,כדלקמן: sys_fan, pwr_fan, nb_fan, cpu_fan חוץ מNB_FAN שהוא בעל חיבור 2 פינים,לכל השאר יש חיבור בעל 3 פינים. קראתי מה השימוש לשלושת הפינים:אחד לאדמה(בד"כ שחור),אחד למתח(בד"כ אדום) ואחד לחיישן(בד"כ צהוב). לגבי cpu_fan אני כבר הבנתי - הוא גם היחידי שמאויש-המאורר של המעבד AMD מחובר אליו. מהו NB_fan? מישהו יודע היכן עליי למקם כל מאורר שאני מחבר בהתאם לקונקטור? מצורפת תמונת מסך של הלוח אם מהאתר הרישמי של ג'יגה-בייט [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by ofekd23,

הזה כך המחשב שלי מתחממם למרות שהכול נקי מסודר ומאוור כמו שצריך E8400 והוא מגיעה 55 ללא OC ולא הפעלה של מישחקים כבדים המחשב חדש מלפני חודש וקצת המחשב נקיי לחלותין אוור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro שני מאוורים למארז Arctic Cooling של 12 ס'מ 1400 RPM לא זוכר את הדגם המדיוק ואוור של 25 ס'מ 1200 RPM החשב כול המחשב מתחמם אבל המעבד זה התחום הקריתי מה אני יוכל לעשות כדי לקרר את המחשב ?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך מובנה של SIS דגם 741 Video Adapter SiS 330 Mirage Integrated גם המעבד מובנה גם כרטיס קול, גם כרטיס רשת חח הכל מובנה וזה לוח אם של PCChips M863G עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלקינג לכרטיס מסך ומעבד אולי? לא מצאתי באתר איך עושים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by artyom,

מה זה בכלל? אני חדש בתחום האוברקלוקינג... צריך בשביל זה קירור טוב? פתיחת צנורות בכרטיסים ישנים אפשרית? (יש לי inno3d mx440) ושאלה אחרונה... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.