עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dxdiag,

אז ככה אתמול עשיתי אוברקלוק וידעתי שאני יכול להמשיך אותו אז ה משכתי היום .. חח אז עשיתי מ 2.5 ל 2.81 פעם ראשונה 2.81 ל 3.25 פעם שניה .. ומחר אני קונה קירור למעבד של OCZ VANDETTA אז אני יוכל למהשיך אותו אני מקווה .. כרגע טמפרטורות במנוחה 30-32 בגלישה באינטרנט ובאימיול 34-36 אממ ובמאמץ 40+ קיצור תדר באס 260.4 FSB 1041.5 מכפלה רגילה 12.5.. אז בקיצור הגעתי ל 3.25 ואני לא מתכוון להמשיך עד שיהיה לי קירור

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. שלום חרשתי את כל ה BIOS אבל אין אני לא מוצא אפשרות לשנות אף מהירות עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by guandms,

מעוניין בקצת מידע לגבי OC לכרטיס מסך ומעבד במיוחד ! יש לי כרטיס מסך X1900XTX 512 ומעבד AMD SAN DIEGO 3700 עם קירור של BIG TYPHOON הוא כרגע רץ על 37 מעלות והספק שלי הוא THERMALTAKE 430V

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by -AirZone-,

האם כדאי לי להחליף את הAthlon xp2000 שלי (palo core) ל2100 או 1700 (tbred core) שהבנתי שהם טובים בשביל OC כי אני מתכוון להוציא את המיץ מהמחשב שלי ומלוח האם שלי (שכרגע עובד על באס של 266 ולא משתמש ביכולת של 333 של הזכרונות שלי) ואם אני קונה 1700\2100 לוותר על ה VANTEC TORNADO ולקנות SF2 במקום ? אגב אני גם קונה עם זה SLK800+SF2 בשביל ה ENEMREX שלי (המארז השחור שעשו עליו ביקרות באתר) יש מצב שאני מגיע 2.5GHZ? =P

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by ElemenTal,

כרטיס מסך: 8800GTS G92 מארז: CM690 עם מאוורר על הדלת רציתי ללכת על ה S1, אבל ממשהו הבנתי שבגלל שהקירור הזה בולט החוצה יש צורך להסיר את המאוורר במארז הזה. אז אני רוצה לקבל הצעות לקירור אחר, במרמה של ה S1 כאשר הוא עם מאוורר 120. כמובן שזה חייב להיות קירור שכן יאפשר את מאוורר הצד שלי. תקציב: 150 ש"ח, אם באמת משהו שווה אפשר עד 200 מקסימום חשבתי גם על ה Thermaltake DuOrb, בחלק מהמקומות ראיתי שהוא ממש טוב (יורד סך הכל ב 1-2 מעלות מה S1 עם מאוורר) במקומות אחרים ראיתי שהוא לא יעיל במצב LOAD של הכרטיס. אם משהו אולי יכול למצוא נתוני טמפ' של הקירור על GTS או GT. יש עוד קירורים טובים במחירים האלה ?

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  6. חשבתי לקנות מאוורר חדש למעבד שלי ואז ראיתי מערכות קרור מים מוכנות שעולות בסביבות ה 200 שח אז אמרתי שנשקיע קצת יותר וניקח מערכת נורמלית לקרור מים למעבד שלי . אני מעוניין במערכת לקרור מים מוכנת שתהיה קלה להרכבה אם אפשר בתקציב הנ"ל . המעבד שלי הוא AMD 939 VENICE CORE 3000+ קיבלתי מהספק שלי את ההצעות הנ"ל : RESERATOR ZALMAN RESERATOR 1 PLUS Fanless Water Cooling System $295.0 GH-WIU02 Gigabyte Liquid Cooler 3D GALAXY 2 $176.0 CL-W0076 THERMALTAKE BIG WATER 745 * JAPAN DESIGN PUMP- 400L/H $133.0 CL-W0075 THERMALTAKE BIG WATER 735 * JAPAN DESIGN PUMP- 400L/H $103.0 CL-W0037 THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU WATERBLOCK HEAT EXCHANGER $51.0 CL-W0043 THERMALTAKE VOL…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. פירקתי את המארז ולא מצאתי מקומות להוסיף מאוררים בשביל לווסת את החום אני רוצה להוסיף 2 מאווררים, בנתיים יש רק אחד בגב המארז שמוציא את האוויר של המאוורר של הAC פריזר אם אפשר המלצה אז תרשמו גם איזה מאווררים לקנות (עדיף מKSP) תקציב עד 150~ שח תודה

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by xtract1,

יש לי מארז SVIKING של TT... יש לי 2 מאווררים של 120..אחד מקדימה מכניס (עד כמה שידוע לי) ואחד מאחורה מוציא... יש לי שאלה לגביהם...הם נחשבים איכותיים? או שמומל. לי להחליפם במאווררי 12ס"מ אחרים...(אני מחפש משהו טוב אבל זול יחסית) הצעות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by totah,

אני יודע שצריך ללחוץ משהו בשביל שזה יופיע, אבל על מה?. תודה מראש!.

10. Started by norni,

יקרר אותו טוב לטמפרטורות נמוכות ? ואיך יהיה באוברקלוק ? תודה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  11. מפרט : מעבד : c2d e4400 rev l2 לוח אם : asus p5b זכרונות : gskill 2gb cl4 800mhz כרטיס מסך : nvidia gforce 7900gs ספק : chieftec 550 watt אגב זכרונות רצים מעולה על 1100mhz עם cl5 וולטאג של 2.05 מעבד גם כן רץ מעולה על 3.2 על קירור סטוק. אבל מתחמם כמו מטורף ---> בגלל זה רוצה לקנות קירור חדש! תקציב עד 200 שח. לא יותר. מעוניין לעשות OC עד 3.4 GHZ תודה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by liranss,

שלום יש לי מחשב P 4 2.6 זכרון 512 RAM DDR 800 MHZ FX5200 128 DDR W.D 7200 RPM 60G ASUS AGPX8 האם אתם ממליצים לי לעשות OC האם המחשב שלי מספיק חזק? תגיבו בבקשה ואם יש לכם כל הצעה לפנו לאייסיקיו 167806010

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by mc-kasda,

9600xt 256 45 מעלות במנוחה במארז 6a19 עם 2*120mm הטמפ בסדר?המעבד לא חם 46 מעלות בשיא החום במנוחה אבל 2600barton זה יכל להיות בגלל שיש כרטיס שמפיץ חום בחריץ ההרחבה הראשון הכי קרוב אל הכרטיס?או שזה לא משנה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  14. היי כולם, :'( נדפק לי המחשב. עשיתי OC העליתי לאט לאט את הFSB ואחרי זה את הזרם בטיפין טיפין, עשיתי את כל זה במשך שעה, שמתי לב לטמפ' (אשר תמיד נשארה ב25-26) עם CPUZ עקבתי אחרי הכל, עשיתי כמה בדיקות על משחק לראות שיפורים ולא ממש ראיתי שיפור, אז פשוט החזרתי הכל לדיפולט דרך הBIOS כל זה במשך אפילו פחות משעה. ככה הכל בסדר לכמה ימים, אחרי כמה ימים המחשב פתאום מקבל מסך כחול, בלי מילים שהוא רושם משהו שם, כלום, פשוט מסך כחול ריק, המחשב מנוטרל מכל פעולה, חוץ מכיבוי הוא לא מגיב לכלום. נבהלתי, בדקתי שוב את הBIOS, הכל בדיפולט... אחרי שבוע, שוב, אותו דבר, אחרי כמה ימים לאחר מכן שוב, גם באמצע הלילה בלי שום דבר שרץ ברקע זה קורה, בקיצור בצורה ראנדומאלית לחלוטין. אני באמת לא יודע מה דפקתי, …

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by HORADRiM,

שלום לכולם, קצת פירוט: AXP1800 (AGOIA-9 Week 24) + AX-7 + 75CFM 80mm fan Corsair XMS3000v1.1 @ 2.8V Gigabyte 7VRXP Rev 2.0 וספק ג'נרי 300W המכפלה לא פתוחה, והגעתי לFSB מקסימלי של 155Mhz כאשר כל נסיון לעלות מוביל ללופ של ריסטים... לא עזר להעלות את ה Vcore ל 1.90v... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. יש לי עכשיו 70 מעלות בכרטיס ואני צריך לסדר את זה דחוף אז אמרתי לעצמי אם אני קונה אחד אז למה לא לקנות אחד טוב מאוד... אז ככה כרגע יש לי 70 מעלות על הכרטיס מסך ואני גם רוצה להוריד את המעלות הצורה משמעותית וגם שאני יוכל לעשות OC .... תודה מראש לכל העוזרים נ.ב יש לי GF 6600 128 MB של GIGABYTE עם קירור שקיבלתי עם הכרטיס....

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by o.k,

שלום לכולם!! מישהו יכול להסביר לי מה המושג OC ??? תודה.......

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by CaRTeR,

שלום. עשיתי חלון במארז ועכשיו אני רוצה לעשות חור למאוור עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא אני רוצה לעשות את החור למאוור בחלק מסוים שיש שם חורים קטנים של איוור ואני חושש שאם אני אעלה על זה עם מקדח כוס זה יזוז לי ואני אפגע במארז. יש לי מארז כמו באחד האלבומים באתר אז לקחתי את התמונה משמה כבר: http://www.hwzone.co.il/gallery/album51/aac אפשר לראות את ה3 ריבועים של חריצים לאוורור אני רוצה לשים את המאוור בריבוע האמצעי. מאוור 80 מ"מ קולר מאסטר לד ירוק + גריל בחיתוך לייזר. מה כדאי לי לעשות בשביל לעשות את החור ?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  19. 1. איך מנקים את הכרטיס שציינתי? האם "התזה" של אוויר דחוס לתוכו תספיק? 2. יש 2 סוגים של אוויר דחוס, לחץ גבוה ולחץ נמוך, האם יש הבדל ביעילות בינהם.? או שזה מתבטא בכמות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. Started by SlimShady_1,

אני מחליף את הקירור של המעבד ובעקבות כך אני רוצה גם להחליף מאווררים במארז... עכשיו אני יותר בכיוון של לקנות כמה http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm SilentCat 92mm הם נראים ממש שוים 21db 52.24CFM לדעתי זה ממש יחס מדהים הדבר שאני עדיין מתלבט לגביו... הוא חשיבות הדחיסות אויר בקניית מאוורר (שימו לב שהיעוד הוא איוורור המארז), אז מהי בעצם החשיבות של דחיסות האויר במאוורר, אם זה כשאר הוא משמש לקירור המארז או קירור המעבד... תודה :-*

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by lompy,

אז הסיפור הוא כזה כשקיבלתי את המחשב (מפרט בצד) הטמפרטורות היו בסביבות 45 במנוחה ואחרי OC 55-60 במנוחה לאחרונה שמתי לב שהוא מתחמם יותר מדי במנוחה 70-80 מעלות אז ניקיתי אותו וביטלתי OC והוא עדין לא ירד מ-65 מעלות שזה ממש גבוה אז חשבתי קצת ועלה לי רעיון ,פירקתי את השרוול למעבד מהדופן של המארז וחיברתי מאורר שמכניס אויר בינו לבין הדופן ככה שאויר קר מבחוץ נזרק ישר על המאורר של המעבד התוצאה היתה די מדהימה הטמפרטורה ירדה ל 30 מעלות במנוחה עכשיו המאורר הזה היה די חזק 3500RPM ו 40 דציבל שעשה רעש נורא ככה שבתור פיתרון קבוע אני צריך מאורר אחר השאלה היא איזה מאוורר לקנות, האם יש הבדל בין המאוררים שמוכרים בחניות או שכל מאורר ב 20 שקל יעשה את העבודה? אמרו לי שמאורר 30 דציבל לא ירעיש,…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by elad the master,

דרך הביוס אני יודע...אני יודע גם את המקום הספציפי..אבל על כמה ?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by the hero,

המחשב שלי חם מדיי!?!?!?? ומי שמבין שיגיד לי אם שאר הפרטים גם סבירים... התמונה צולמה שהמחשב היה יחסית במצב מנוחה...(אימיול, איסיקיו ואינטרנט פתוחים)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  24. אני יתחיל אם שאלה ממש לא קשורה, כשאני נכנס לnetwork connections יש שם connection 1394 מה זה? גם אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המאורר שמול הארד דיסק מבלי שזה יזיק לו? (אני מכיר מישהו שיש לו וונטק ארו פלו והוא הוציא את כל המאוררים מהמארז!! חוץ מספק כרטיס מסך ומעבד) כמו כן אני מתכוון לקנות Chieftec Dragon DX-01BD Black מארז,ו- Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD (כי אני חולה שקט) (גם אני מוסיף עוד 256 מגה זיכרון אבל זה לא קשור ). עכשיו יש לי בעיה עם הלוח אם כי החיבורים של ה-ide שלי נמצאים ממש למטה הנה לינק לתמונה http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=157 עכשיו כמו שאתם רואים יהיה לכבלים ממש בעיה להגיע לסי די ולצורב (כבר עכשיו יש לי בעיה עם זה) כי המארז ממש גבוהה ויהי…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by amisha,

האם הספאק יכול לתת פייט הוגן ל AX+SF2 מבחינת ביצועים באותה רמת הרעש ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים