עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by moskitos,

הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על 57 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות. נראה לי שהבעיה היא שהמארז לא מאוורר מספיק לא? יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה). 1 אם אני אוסיף מאוורר 120 מ"מ מאחורה שמכניס אויר מה יהיה השינוי? 2 על איזה מאווררים אתם יכולים להמליץ לי(משהו שקט אבל טוב מאוד)?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  2. asus p4p800 with 2.6c@3140 שהתחלתי עם המחשב זה היה על מצה אוטומתי.. בערך על 1.58 ואז העליתי ל 1.600 ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות עוד (0.25) המחשב לא עולה המסך לא נידלק.. ואז שמכבים תמחשב ומדליקים אחרי כמה דקות הוא עולה וישר רושם שיש שגיאה וצריך לחזור להגדרות קודמות ... טמפ.. מנוחה 38 מאמץ 50.. תודהלעזורים..

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  3. המפרט שלי הוא. לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 66700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

שמעתי שההמלצה הכללית במקרה הזה היא AC freezer 7 pro אבל גם שמעתי שבזמן Load המאוורר דווקא מייצר רעש לא מועט.. ישנם גופי קירור יותר שקטים של Thermaltake כגון הBigtyp 120 אבל הם נראים לי ממש הגזמה (מחיר, גודל, משקל) בשביל מעבד שבכלל לא יעבור OC... האם קיים גוף קירור באזור ה 100-200 ש"ח שיהיה שקט במיוחד למעבד הנ"ל? תודה.

5. אם לא מתאים תעבירו פשוט לא ידעתי לאיזה נושא זה משתייך תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  6. זה יוסיף המון ויעזור לי ולאחרים אם תוסיפו מידע בסטיקי לגבי המשקל המומלץ שניתן לשים על הסוקט... אם אי אפשר לפחות שמישהו יגיד לי מה המשקל המומלץ של AXP? תודה!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. הכרטיס הוא בעל קירור סטוק של GIGABYTE http://up51.siz.co.il/up2/0d1zymmdizn2.jpg כמו שאתם רואים , MEMORY על מקס מבחינת RIVATUNER מעל זה כבר אם סימן קריאה ואמרתי זה כבר מיותר , הGPU ב849 גורם לVPU RECOVER , אז הורדתי ל839 שלא יהיו בעיות , סך הכל לא מבין כל כך בOC לכרטיסי מסך רציתי לשאול אם זה OC קטן או בינוני? ואם הכל טוב , אגב המאוורר על 40% לא יודע למה רשום 0% זה קירור סטוק בקשר לציון ב3DMARK זה נתן לי תוספת כזאת 15200 אם OVERDRIVE של ATI שזה 750@790 ו900@1100 , קיבלתי אחרי הOC אם RIVATUNER את המספר 15700 , תוספת של 500 בקיצור , זה הרבה?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  8. 2800HTT אין לי מילים ! לוח DFI INFINITI HEC300ART וויטסה DDR500 שלא עוברים 280 ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by ed1,

מישהו ניסה פעם לחבר בין הגוף של המארז לצלעות הקירור של המעבד (בעזרת ריתוך או סתם להצמיד עם משחה טרמית)? זה באמת עזר לקירור?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by stingeR-,

למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דלת שקופה וכמה אורות למארז ? באיזור כפר סבא(השרון) וגם כמה זה יעלה?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  11. שלום.. ה Hardcano 9 שמגיע עם ה XASERIII של TT, כבר לא עובד לי כמו פעם..ווסת אחד לא עושה כלום והחיישן טמפ' רק מקצר ת'ספק. חשבתי לשדרג ל HC 13 אבל מביקורות שקראתי הבנתי שהוא בכלל לא משהו מעבר לפריט יפה שיושב במארז וקורא כרטיסי זכרון. בנוסף הבנתי שהוא מוציא רק עד 1A לערוץ וחיבור מספר מאווררים במקביל לערוץ עלול לא לעבוד - יש לי 7 מאווררי מארז של 80 , בXASER, איוורור למעבד וכ.מסך. חשבתי בתור אפשרות על ה AEROGATE II . הסתכלתי גם על LIS 2 PREMIUM של VL SYSTEM - חברה שמעולם לא שמעתי עליה ולא כל כך הבנתי אם הבקר יעזור בהבאת קצת שקט לבלאגן... http://www.vlsys.co.kr/English/product_lis2pre.php רעיונות הצעות טיפים ? תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

אוברקלוקינג , סלרון 2.4 ל 3.0 גיגהרץ מאורר סמארט פאן אחד מכניס אוויר 2 מאוררי סמארט פאן מוציאים אוויר, אחד מאחורה ואחד בגג מאורר על המעבד Spark7+ מנוחה: כל המאוררים על מינימום - 36 מעלות המאוררים קצת על יותר, ברמת השקט הסבירה - 33 מעלות המאוררים על חצי מהיכולת שלהם 33-31 מעלות עבודה (PRIME95): כל המאוררים על מקסימום מהיכולות שלהם - 41 מעלות בוא נגיד שבלי האוברקלוקינג המעלות היו משתנות בערך ב-2 החדר לא בטמפרטורות חורף הוא סגור והיה עם חימום (סגרתי לפני שעה אבל החדר לא ממש התקרר כל כך) הבעיה שלי היא הרעש הספארק 7+ פחות בעיה בגלל שהרעש שלו לא מעצבן ואם הוא לא על מקסימום הוא לא נורא הבעיה זה הסמארט פאן בגג הרעש שלו עוד בסדר לא יודע למה יש לו רעש סביל אבל מכניס אוויר אווווווו…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by shemiraz,

יש לי את המעבד והקירור הנ"ל עכשיו הטמפרטורה בidle היא 39 בערך פלוס מינוס וכשאני נגיד עושה משהו אפילו פשוט גולש באינטרנט לדוגמא הוא עובר את ה 40, לחבר יש את אותו מעבד ואותו קירור ואצלו נמוך בהרבה וגם במאמץ שלי מגיע ל55-60 ושלו בקושי מגיע ל50 יש מצב שלא שמתי משחה טרמית כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  14. שלום לכל באי הפורום ;D אני מרגיש קצת רע עם זה שהסיבה היחידה שאני מפרסם כאן הודעות היא לצורך שאלת שאלות... אבל אני משתדל תמיד לקרוא לפני כן ולחפש... ובכל מקרה, אין לי הרבה מה לתת מבחינה של חומרה... ככה שאני אאלץ להסתפק בלקחת עד כאן התנצלויות... במאמצי לשדרג ולשפר את המערכת עליה אני עובד, קניתי לפני כחודש מעבד ולוח אם חדשים, והקונפיגורציה היא כזו: אני די מתבאס מהקונפיגורציה הנוכחית (ואני מאמין שכל מי שיעיף בה מבט יחשוב שדי בצדק). כל פעולה הקשורה בעיבוד בלבד טסה במהירות דמיונית... בנוגע לכל פעולה אחרת, כזו שדורשת קצת זיכרון או לא עלינו את ההארדיסק... החלטתי לקנות את המערכת בשלבים... ונראה לי שעכשיו הגיע תור הזכרון. לדעתי שניים של 512MB יעשו את העבודה, אבל אני …

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by OmerS,

שלום, יש לי מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, אני רוצה לעשות Overclock למעבד שלו (פנטיום 3 667), מישהו יכול להסביר לי איך? בתודה מראש, עומר.

16. Started by ccc,

שמישהו חולה הוא לוקח מדחום ובודק מעלות אם אני אקח את החיישן וישים אותו מתחת ללשון למשל שאני חולה זה יחשמל אותי או משהו ? ;D השאלה תקפה להארד קנו ולכל מוצר עם חיישנים, זאת יכולה להיות דרך קלה לבדוק טמפ' האם זה בטוח?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by eegg,

יש לי מחשב דיי ישן ואין לו בקרי טמפ אז אינני יכול לראות את הטמפ אני צריך המלצה לבקר טמפ עדיף גם עם בקר מאוורים 200-300

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by shibby15,

אני רוצה להחליף את הHSF המקורי שבא עם המעבד והתלבטות קשה ביידי. רעש-קירור-וולקנו7+, שקט-פחות קירור-זאלמן או איזה משהוא באמצא נא הרגישו חופשיים לתת עצות או הארות והערות דרך אגב, כבר פניתי לחיפוש וזה לא כל כך עוזר

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות קירור חדש למעבדP4 2.8 HT NORTHWOOD סוקט 478 בגלל בעיות עם הקירור המקורי שבא עם המעבד. התקציב שלי שלי הוא עד 200 ש"ח. אם אני קונה משהו אז אני רוצה משהו עצבני (אני רוצה לקנות גם Arctic Silver 5) אני יודע שנחושת מוליכה חום הרבה יותר טוב מאלומניום אבל יש סכנה בגלל המשקל הכבד שלו. איזה קירור אתם ממליצים לי לקחת?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by liav12,

יש מצב אני מצליח לעשות אוברקלוק עם לוח אם של אינטל?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  22. אני רוצה להדפיס איזה כמה מלים, ולשים אותם כשבלונה עם המארז ולכסות את כל המסביב במסקין טייפ ולרסס עם ספריי שקניתי ב15 שקל כסף מטאלי... הרגילים... 1. האם השיטה עצמה לצבוע מילה על המארז נכונה? נראית לי הגיונית... 2. האם הספריי טוב? יחזיק ולא יתקלף? יש משהו מיוחד שצריך לקנות או מה..? תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. שלום יש לי כרטיס מסך INNO 128 והמאורר יתעייף אני רוצה לקנות חדש אבל לא מאוורר מרובע כזה שלי עגול יושב בתוך הצלעות אם משהו מכיר את הסוג בבקשה הכוונה לאן ואיפה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. שלום לכולם! ברשותי מעבד Core 2 Duo 6400 עם קירור סטוק של אינטל (המאוור וגוף הקירור שבאו עם המעבד). אתמול שמתי לב לתופעה מוזרה (על פי PC Wizard 2008) - המאוורר מדי פעם מפסיק לעבוד לכ-20 עד 30 שניות ולאחר מכן חוזר לעבוד. פתחתי את המארז ובדקתי אם התוכנה משקרת, וגיליתי שאכן המאוורר מדי פעם מפסיק לעבוד ואחר כך חוזר לעבוד. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד לא גבוהה (על פי PC Wizard היא 29-30 מעלות) ולא נראה שהיא עולה גם שהמאוורר לא עובד (לא ראיתי שהיא עולה על 31 מעלות). האם זו התנהגות מתוכננת של המאוורר או מדובר בתקלה? בתודה מראש על תשובתכם.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by omerha,

היי, יש לי את הקירור הנ"ל כבר , אני לא מעוניין לקנות חדש. האם ניתן להתשמש בו (יש לו אותו מ 7800GT שנפטר)

• 7 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים