עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idani1983,

שלום, מישהו יכול לעזור לי עם OC של 7800GT או להפנות אותי לאיזה לינק. תודה.

2. זה המפרט של המחשב: פנטיום D930 זכרון 4 גיגה של OCZ מהירות 667 DDR2 לוח MSI 975X מאוורר למעבד - ביג טייפון מאיץ גרפי X1800GTO כולל מאוורר ארקטיק קולינג אקסלרו מארז צ'ונמי של טרמל-טק ספק כוח ENERMAX LIBERTY 500 מסך LG 19 2MS בחוברת שמגיעה עם הלוח יש צילומים של הביוס ופירוט של כל האפשרויות וכמו כן מופיע אופציה לשינוי מתח למעבד (cpu voltage) אבל כשאני נכנס לביוס אני לא מוצא את האופציה הזאת בכלל גם אחרי שעדכני 3 ביוס שונים ובגלל זה אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג למרות מערכת מחשב יקרה וחזקה יחסית אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעלות מתח למעבד מדובר על לוח 975x v1.0 ואם אפשר לשלוח לי תגובה למייל זה יהיה מצויין Pnef@nana תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by GHOST,

איזה גריז עדיף לדעתכם מבחינת ביצועים ללא קשר למחיר?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by a_nuke,

יש לי ATI radeon 9600PRO והוא מתחמם בטירוף בגלל שהמאוורר המקורי שיא הדפוק אני רוצה לשים קריסטל אורב אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לו אם מישהו יודע אם הוא מתאים תגיבו ואם הוא לא מתאים תמליצו על משהו שכן מתאים

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  5. כמו רבים וטובים אני גם רוצה לעשות פאנל מהכיסוי לכונני 5.25 שלי. לא פאנבאס הציוד שיש לי הוא: הפאנל. כבל מאריך שטוח ליציאה של המידי (ג'ויסטיק) זכר/נקבה חיבורים לכרטיס קול (כמו של אוזניות אבל מתחברים לפאנל) USB (מהלוח אם) השאלה אם מישהו מכיר אתר עם מדריך כללי בנושא שייתן לי רעיונות נוספים אולי או שיקל עלי את העבודה. תודה חברה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by iCeCuBe,

תגידו, זה רק אני או שממש קשה להוציא חוט של מולקס (זכר) מכניסה של מולקס (נקבה)? כי היום ניסיתי להוציא מהצורב שלי (LG) ועושה רושם שכדי להוציא אותו אני צריך להפעיל מספיק כוח שכשהוא יצא היד שלי תעוף ותיכנס בספק. אני עושה משהו לא נכון?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by Dror D.,

לפי הבנתי המאוורר הזה מתחבר בחיבור 3 פינים אל הלוח אם , רציתי לדעת מה הוא אורכו של הכבל אשר אמור להתחבר מן המאוורר אל הלוח אם? אני מתכוון לקנות שני מאווררים כאלה, אחד להכנסת אוויר ואחד להוצאת אוויר . (כרגע יש לי שני מאוורים 120MM שבאו עם המארז שלי: A-TOP Gladiator ) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by dogystyle,

תמונות מ CPU http://planet.nana.co.il/talsatla/cpuz.rar

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Thermo,

איפה בארץ אני יכול לקנות מסכי DotMatrix ? ואיך אני יכול לעשות כפתור למארז שישלח פקודה כמו של מקלדת ? תודה עומר

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by KoDkOd,

היום הפעלתי את המחשב ואני שומע רעב של אימפרז טורבו במחשב שלי אז בדקתי ומצאתי שהמאוור של הספק שלי שנה עד שהוא מתחיל להסתובב כמו שצריך...מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. תמיד אחרי שהייתי עובד עם הפרסקוט 2.8 שלי את הFSB 210 אז המחשב לא היה עולה לי ונאלצתי לאפס את הביוס.. היום החלטתי שוב לנסות לעשות OC אך הפעם ביחס של 5:6 העלתי את הFSB (אחרי שבדקתי אותו ב210) ל229 ועכשיו המעבד עובד ב3.2GHZ והזיכרונות ב190(שזה 380 בDC שלי - X2) הזיכרונות שלי ג'נריים ואני אפילו לא יודע איזו חברה... :-\ המקסימום FSB שהביוס מאפשר לי הוא 232...(למה?? לוח EP-4sgm8i עם ביוס מעודכן מאתמול-העידכון תיקן מליון שגיאות-עצה שלי, תעדכנו ביוס כשאפשר-תמיד!!!) אז שאלתי היא-מה עדיף? FSB גבוהה זיכרונות ביחס יותר נמוך, או רגיל רגיל...??? TNX! ד"א, בPRIME 95 יציבות טובה כשהFSB גבוה והזיכרונות ביחס נמוך... כשהFSB 200 והזיכרונות ב1:1 אז בפריים95 יש מלא שגיאות...(חשבתי שזה יתרום …

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by matsmets,

האם צריך למרוח היטסינק ? כי בהוראות אין וגם יש קצת מתחת למאוורר

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי פנטיום 4 פרסקוט ועד עכשיוה הייתי משתמש במשחה של ARCATIC SILVER והטמ"פ שלי במנוחה היו בסביבות ה 50 55 אתמול ניקיתי את המשחה ומרחתי משחה חדשה של זלמן ואני רואה שהטמ"פ שלי 60 ומעלה למה זה? והאם זה נכון שאנשים אמרו לי שלוקח כמה ימים עד שהמשחה מתחממת ומוליחה חום כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by pcmaster,

אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג למעבד. ה-Bus נמצא כרגע על 166 שזה הרגיל שלו ואני מנסה להרים אותו. אני רוצה לעלות צעד צעד ואני לא מצליח להרי אותו מעבר ל-169!!! המכפלה כברירת מחדל היא 11.5. ניסיתי להעלות אותה ל-12 וכשאני מפעיל את התוכנה שאמורה לי להראות לי את מהירות המעבד היא אומרת שהבאס אכן השתנה אבל המכפלה לא. כשאני נכנס שוב לביוס זה נראה שהמכפלה דווקא כן השתנה ועדיין עומדת על 12. אבל מה אני עושה עם הבאס? אני לא מצליח להרים אותו בכלל. כשאני מנסה לשים אותו על 170, אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע לפני שחלונות עולה. כמובן שיש מגבלה לכמה שניתן להרים את הבאס אבל זה הכל?? רק 169???

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. שלום, אני בדיוק לפני הזמנה של המוצר הזה: http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html דגם 1600 RPM 90 ש"ח ליחידה ופתאום אני מוצא מאוור במחיר יותר נמוך עם נתונים יותר טובים ל 1600RPM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html 50 ש"ח ליחידה טיפה יותר מרעיש. יותר CFM אבל אורך חיים 30,000 שעות לעומת הדגם הראשון 150,000.. אני רוצה לקנות 4 מאווררים. 1 להוסיף ל MUGEN 2 ו 3 להוסיף למארז. מה דעתכם מה עדיף מהשניים?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by avivlevy,

מה אתם אומרים על המארז הזה? כי אני רוצה מאז טוב, יפה ומאוור והוא נראה לי סבבה מארז: THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm והאם יכנס בו בייג טופי והאם בכלל לשים בייג טופי כי אני קונה מעבד שבה עם מאוורר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX מה עדיף??...

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה ראינו הרבה HS שמשקלם עובר את ה450 גר' (המשקל האופטימלי של אינטל). כמו לדוגמה סידרב 6000 של ZALMAN (נושק ל 1 ק"ג), SPARK של TT וכמובן סדרת הSLK של TR. המשקל הזה מאוד מדאיג אותי בעת קניית הHS שלי, בהתחלה חשבתי על ה AIROFLOW אבל הביצועים שלו בOC לא משהו אבל כל השאר כבדים נורא - האם יש סיבה לדאוג וכמה באמת יחזיק הלוח, אם אני לא מבריג ברגים אלה משתמש ב"פיגום" של אינטל על הלוח.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  19. מחפש קירור שקט עם יחס מחיר/תמורה ל E8400 . עד 170 ש"ח כן אבצע OC בעתיד מבוסס קירור אויר עד כ 3.6 GHZ הלוח שלי P5Q PRO

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by eranmor,

יש לי לוח אם של GA מדגם 8ST800 כמו שרואים התמונה המצורפת אין קירור על הגשר הדרומי ואני מרגיש שהוא ממש חם, לפחות 50 מעלות בלי מאמץ ולפעמים אני לא יכול לגוע בו. יש לי סינק ומאוורר של P3 שלא בשימוש, איך אני יכול להדביק אותם על הצ'יפ בלי חשש להוריד אותם אחר כך?

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  21. מישו יודע האם אני צריך לחבר אליו עוד כח מהספק ? בעצם השאלה שלי היא: במידה ובכרטיס מסך שלי יש אפשרות שצריך לחבר לו גם מתח מהספק . איך החיבור נראה? (איך אני אמור לזהות את זה ? )

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by T_A,

רציתי לדעת אם יש משהו דומה ל MBM בשביל ה GPU כי הכי קרוב זה NTUNE MONITOR אבל זה לא עושה LOGS ואין טבלת HIGH/LOW *עריכה ואני צריך שזה יראה את זה ב SYSTRAY *עריכה 2 לא חשוב, מצאתי תוספות ל MBM שנותנות MONITOR ל NOFRCE 4 וגם לכ. מסך

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. שלום, אני מנסה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי כבר מספר פעמים, אבל כל פעם שאני מעלה את ה FSB ביותר מ 4 MHZ אז או שהוא בכלל לא עולה, או שהוא נתקע בזמן עליית המערכת. הנתונים שלי הם: AMD ATHLON XP 1700 (PALMINO CORE) ASUS A7V-266E 512MB OCZ (400 MHZ DUAL CHANNEL KIT) ATI 9600PRO 256MB 120GB WD כמו כן יש לי קרור מיוחד לCPU AEROCOOL וזהו. הטמפ שלי בד"כ זה לוח 33 ומעבד 43-50 השאלה שלי היא האם יש לי משהו לעשות בנידון או שיש לי CPU בעייתי שלא ניתן לעשות לו OC ?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Crappyday,

היי אני מנסה לעשות OC למעבד e2140 אני עכשיו יציב עומד על 2.6GHZ שזה אומר 333mhz X 8 כאשר אני מנסה לעלות ל 400mhz זה תוקע לי את המחשב... מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלה לי גם על 400mhz תזמוני הזיכרון על 5-5-5-15 מתח למעבד עומד על 1.35

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by DJO,

קניתי לפני כמה חודשים פ3 משומם קיצר עבד אחלה וגם המאוור שעליו אבל אז אחרי כמה שבועות המאוור התחיל לעשות בעיות והסתובב לאט ועשה רעשים ובסוף מת, החלפתי מאוור (לקחתי משהו מפ1) וחיברתי, עבד פיקס אבל וואלה בימים האחרונים התחיל לעשות גם רעשים. לא רק שהרעשים מביאים לי את הג'ננה שאני מנסה לישון אני גם חושש שהוא גם יהיה נפטר עוד מעט. וואלה מוזר?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים