אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ברשותי Athlon XP 2500 OC 3200 וברצוני לשדרג את גוף הקירור שבא אם המעבד. על היטסינק הייתם ממליצים ומה דעתכם על 4 ההיטסינקים הבאים: AeroCool Extreme Thermalright SLK-600 Thermalright SK-7 Thermaltake VOLCANO 11
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800 Deluxe . ל North bridge יש רק Heatsink ואין עליו מאוורר. אם אני אוסיף עליו מאוורר קטן (בסגנון שהיה על ה P2 ) זה יעזור להוריד את הטמפרטורה של הלוח אם ? ??? ואם כן איזה מאוורר לשים ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צג של וידאו ישן מאוד למחשב כך שהצג יראה את הטמפרטורות איזה פינים מה חיבור 21 הם אחראים לטמפרטורה ובאיזה תוכנה להשתמש אגב ברוכים הנמצאים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי ברטון 2500 ורציתי לדעת אם משתלם לי להחליף את קירור הסטוק בוולקנו 11, בין השאר גם לצרכי אוברקלוקינג. יש לציין שסביבת הסינק חמה יחסית...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
נכון מאחורה במארז יענטו איפה שמתחברים כל הכרטיסים והבקרים למינהם יש מאוררים מיוחדים כאלה שמאחורה יש חריצים שיכנס אוויר וזה זורק את האוויר לתוך המארז קיצר אני לא יודע בגרוש להסביר אז אני מצרף תמונה יש בפנדה ב50 שקל ובעתיד מחשבים ב90 שקל האם הדבר הזה שווה משהו ועובד כמו שצריך האם הדבר הזה יכניס לי הרבה אבק למארז והאם הוא שקט או שלא יתן לי לישון בלילות :smiley5: איזה מאגניבבבבבבב סמיילי תלת-מימדי!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. עשיתי חלון במארז ועכשיו אני רוצה לעשות חור למאוור עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא אני רוצה לעשות את החור למאוור בחלק מסוים שיש שם חורים קטנים של איוור ואני חושש שאם אני אעלה על זה עם מקדח כוס זה יזוז לי ואני אפגע במארז. יש לי מארז כמו באחד האלבומים באתר אז לקחתי את התמונה משמה כבר: http://www.hwzone.co.il/gallery/album51/aac אפשר לראות את ה3 ריבועים של חריצים לאוורור אני רוצה לשים את המאוור בריבוע האמצעי. מאוור 80 מ"מ קולר מאסטר לד ירוק + גריל בחיתוך לייזר. מה כדאי לי לעשות בשביל לעשות את החור ?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקדמתי בבנית והתקנת הרדיאטור המאורר והכונס המאורר מכניס אויר מלמעלה נושף דרך הרדיאטור ומשם כונס האויר השחור מונע את עירבוב החם בחלל המארז ומפנה אותו החוצה אשמח לקבל תגובות http://photos.walla.co.il/ssddssdd ( אלבום : הכנה לקירור )
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קיבלתי מארז AIR ואני רוצה להעביר אליו דברים.... מה הסדר פעולות שאני צריך לעשות????????? כאילו להוציא כרטיסים ולהעביר ולהרכיב שוב או.... ועוד דבר... איפה מומלץ לשים תחישני טמיפ??
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דלת שקופה וכמה אורות למארז ? באיזור כפר סבא(השרון) וגם כמה זה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה בלאגן המחשב שלי חי ונושם... GEIL GOLDEN DRAGON DDR400 256X2, P4 2.4C, ASUS P4P800, CNPS 7000CU, RADEON 9000PRO ועוד כל מיני דברים נחמדים. הזיכרון עכשיו רץ על מתח של 2.675 ללא שינוי יחס, תיזמונים CAS 2/3-3-6. performance mode = Turbo , PAT = Auto זה לפי המלצה של XBITLABS, הם קיבלו ככה הכי הרבה ביצועים. המעבד ללא שינוי מתח... ההמרה עכשיו היא דיי חלשה ואני הולך להתקדם עוד הרבה אבל מה שרציתי להבין זה, למה הMEMORY BANDWIDTH הוא יחסית דיי נמוך, הוא אמור להיות יותר גבוהה ממה שאני הבנתי. המטרה בהמהרה הזאת היא למשוך את הזכרונות כמעט עד הסוף, אני אנסה עוד בהמשך אבל בינתיים הם עומדים על 480MHZ עם תיזמונים לא רעים ואני חושב שזה יפה לDDR400... אבל הקיבולת לא אמורה ל…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GA מדגם 8ST800 כמו שרואים התמונה המצורפת אין קירור על הגשר הדרומי ואני מרגיש שהוא ממש חם, לפחות 50 מעלות בלי מאמץ ולפעמים אני לא יכול לגוע בו. יש לי סינק ומאוורר של P3 שלא בשימוש, איך אני יכול להדביק אותם על הצ'יפ בלי חשש להוריד אותם אחר כך?
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה להכין פאן באס אבל יש לי כמה שאלות: 1. כמה W ו V יכול לשאת כל חיבור מולקס? 2. איזה נגד אני צריך בשביל שהוא יוריד לי את המתח מ-12 ל 9 ו-7 אבל שיעמוד בכ 7W (אפשר לעשות דבר כזה של חיבור כמה נגדים?)? 3. האם אפשר להכין פאן באס ל-6 מאווררים? 4. כל טיפ שתוכלו לתת
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם אבל אני הבנתי שכאשר יש TBRED B אז חייבים שבסוף יהיה B כלומר במקום aiwga צריך להיות כתוב aiwgb ושהראשון זה לTBRED A, ואז כשאני שואל את הבחור בPC hardware למה, הוא אומר לי שזה חייב להיות כי רק הTBRED B חומים... ??? (בואו תקראו לזה פירסום חינם וזהו... ממש לא) הגיוני, או שהוא דיבר שטויות??? נ.ב. סטפינג טוב? הוא אמר שבכל החנויות בארץ זה היחיד שמוכרים
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם אני יוכל לעשות OC ??? ואם כן אז איך ??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני קונה מחשב AMD 2500+...ואני מתלבט בין שני הקירורים הללו: Zalman's CNPS6000-Cu או ?Thermaltake Volcano 11+ אני מכיר את הVANTEC הטוב, אבל אין אותו בחנות שממנה אני קונה :-\
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מדבר על מאוורר רגיל של בית,לא של מחשב !
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת פירוט: AXP1800 (AGOIA-9 Week 24) + AX-7 + 75CFM 80mm fan Corsair XMS3000v1.1 @ 2.8V Gigabyte 7VRXP Rev 2.0 וספק ג'נרי 300W המכפלה לא פתוחה, והגעתי לFSB מקסימלי של 155Mhz כאשר כל נסיון לעלות מוביל ללופ של ריסטים... לא עזר להעלות את ה Vcore ל 1.90v... מה אתם אומרים?
-
Hey, I got the new CPU cooling working pretty well.. CPU idles @ 30c and now it's time to overclock.. I wanna reach 200bus and 11 multiplier.. basically, what i did was raise the values slowly... til i reached the desired numbers.. windows did load and the temperature didn't go over 35c but the system wa sunstable and the computer restarted itself a few times.. what can i do to fix that ? p.s. i did raise the CPU core voltage from 1.65 to 1.7 like people mentioned before.. but nothing changed..
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לעשות הזמנה מחו''ל של כל מיני דברים למחשב (בעיקר למודינג) ויש לי כמה אתרים ואם יש לכם אתרים שאתם מכירים או הזמנתם משם פעם אני אשמח לשמוע עליהם............. תודה מראש! רמי.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי אינפרא אדום (irda ) בlaptop יש תוכנות שיכולות לזהות שלט ושאני יוכל להשתמש בו? ומה המהירות המירבית שirda יכול להעביר בו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה? תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
Intel E2180 65nm 1MB 2GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium DDR2 800MHz CL4 1024 X 2 Hec Compucase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני רוצה להגיע כמה שיותר עם המפרט הזה, המחשב שלי בן שבוע, תיכננתי להגיע בכלל ל 3.5GHZ ואני רואה שאין מצב. כי על 3.2GHZ המחשב לא יציב. אז ככה. נתונים של כרגע: תדר מעבד : 3GHz מתח זכרונות: 2.0V מתח מעבד: 1.35V יש לי כאן תמונה של התוכנה של הטפרטורה ושל התוכנה שמדמה ובודקת את היציבות, כרגע א ני חושב שהמחשב יציב כי זה על 3GHZ למרות שבסוף הבדיקה של התוכנה היה כתוב שהמעבד חם מידי. אני רוצה לעלות מעל 3GHZ זה מה שבטוח, בקשר לתוכנה CPU-Z היה לי ERROR בה אז אי אפשר לראות כלום.. [glow=red,2,300]עדכון: CPUZ[/glow] [gl…
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש מKSP לפני חודש עם לוח אם ומעבד : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-P31-S3G התוכנה שבאה עם הדיסק של הלוח אם מדווחת לי שהטמפרטורות של המעבד זה יותר מ100 מעלות צלזיוס אז התקנתי EVEREST והיא מדווחת לי שהחום בCORE1 זה 48 מעלות ובCORE2 זה 53 מעלות במצב מנוחה זה נורמלי הטמפרטורות האלה? מה לעשות? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לבצע את OC הראשון שלי על המערכת : CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz CPU Alias P68, Willamette Motherboard Name Asus P4S533-VM DIMM1: Kingston ValueRAM KVR266X64C2/256 DIMM2: 64 MB PC1600 DDR SDRAM North Bridge: SiS 651 South Bridge: SiS 962L בעקרון המטרה היא להגיע למעבד כמה שיותר מהיר... אני פועל ע"פ המדריך באתר... השאלה שלי על איזה טמפ' מקסימלית להגדיר למעבד כי כרגע הטמפ' נעה בין 61-65 מעלות..
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-