אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני לא הבנתי איך המאורר התחתון מזרים את האוויר פנימה? הרי הוא אנכי!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני צריך קירור אוויר לP4 סוקט 478 אבל שיכלול התאמה עם תושבת או משהו ל775 בתודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום חרשתי את כל ה BIOS אבל אין אני לא מוצא אפשרות לשנות אף מהירות עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוקיי מה זה לכל הרוחות? השתמשתם במושג הזה 80 אלף פעם ולא מצאתי מה זה גם עשיתי חיפוש (!!!) ולא מצאתי מה זה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש את הדגם הטוב ביותר שקירור איוורור יכול להציע לי . תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הזכרונות זה SDRAM 133 . בביוס הם מוגדרים לי כ- SDRAM 10NS לפי דעתכם כדאי לי להוריד את זה ? ואם כן לכמה ? 8NS ? MEDIUM ? TURBO ? וכו' וכו'... אל תגידו רק אם לשנות או לא לשנות תסבירו לי בבקשה מה יכולות ליהות ההשלכות של השינויים וכו'... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נגיד ואני לוקח מאוורר שהוא 800RPM ואני לוקח פן וגורם לו להסתובב במהירות יותר גבוהה יכול להיות שייגרם לו נזק?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כאמור , כנושא הת'רד יש לי שאלה לגבי המוזכר לעיל. עד כמה זה נחשב "טמפרטורות טובות" בזמן מאמץ למעבד הנ"ל ? אני מתכוון - לאחר העלאת מתחים וOC מכובד ביותר ? למי שיודע ויוכל לעזור לי לסחוט את המפלצת ולהגיע ל260mhz בבאס בתקווה...רק אני צריך לדעת מה ההגבלה המומלצת של החום במאמץ !! מי שיודע ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו - בתודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את ה Leadtek WinFast PX7800gtx אני רציתי לעשות לו oc אך אני לא בתוך שזה בסדר. חבר אמר לי שאם אני רוצה לעשות oc אני צריך לקנות מאוורר ואם הייתי רוצה לעשות oc על הgtx הייתי צריך לקנות את ה extrme editon אז רציתי ממכם 1.לדעת אם זה נכון 2. אם צריך מאוורר מה הכי מומלץ תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן , הבנתי שהקומבינציה הבאה מומלצת : Thermalright ULTRA 120 Extreme +Zalman ZM F3 כמה שאלות : 1. כמה רועש הוא יהיה במקסימום פעילות (של המאורר כמובן) ? [ז"א אם זה משהו נסבל , רועש מאוד , יותר מהסטוק ברגיל שלו וכו' , קנה מידה זה מה שאני צריך) 2. אם אין ניסיון עבר בהתקנת מאוררים האם אני אסתבך עם ההתקנה ? (צריך לפרק את הלוח ד"א ?) 3. בהקשר ל2 יש איזשהוא סירטון / הדרכה ? 4. האם הקירור נכנס למארז HEC 6A19B עם 8800GT בפנים? 5. איך מחברים את המאורר 120mm על הקירור עצמו ? (ברגים רגיל כמו על מארז?) 6. אם יש הצעות לקומבינציות נוספות בטווח המחירים אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב וזול ללוח אם שלי כי הקירור של הצ'יפ נשבר לי יש לי לוח MSI Neo 4 ואני צריך קירור כי המחשב מתכבה לי מזה עוד דבר איה משחה טרמית טובה הייתם ממליצים לי למעבד?וכמה היא עולה? מוכרים מוצרי מודינג ב KSP בב"ש?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לזכרון שלי תזמונים בסטוק 2.5-3-3-7. הFSB של המעבד שלי הוא 133 והזכרון 166.5 לכן עשיתי OC למעבד לFSB של 167 (קודם שמתי יחסים 1:1). הOC הצליח והכל אבל משום מה התזמונים עלו ל2.5-4-4-8(גם בבאס 166). שיניתי חזרה ידנית בביוס ל2.5-3-3-7 אבל כל תוכנות הבדיקה מזהות את הCL כ2.0. אני לא רוצה לעשות שינויים בתזמונים, מה גם שזה תזמון שקשה מאוד לשנותו. יש הגיון בכלל לשינוי ל2.5-4-4-8? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
יש לי מארז גדול ויש לו כרגע 4 מאווררים שמחוברים לבקר של ונטק נקסוס אני רוצה להחליף אותם {כבר ישנים אולי 4 שנים ואחד לא עובד} רציתי ליקנות את הרביעיה של המאווררים של טרלמלטק אם הבקר בגודל 3 וחצי אניטש אבל אין את זה וכנראה לא יהיה עכשיו יש משהו חדש גם 4 מאווררים של טרלמלטק בלי בקר במחיר של 50 או 60 שקלים {לא זוכר} אבל נראה לי השמאווררים הנוכחיים שמוכרים פחות טובים מאלו שהפסיקו לימכור יש לכם אולי המלצה ל 4 מאווררים טובים שאני יכול לחבר לבקר של ונטק נקסוס יש לי גם כרטיס מסך של אסוס דגם v9180 כרטיס ישן אבל עובד רק המאורר שלו התחיל לעשות כל מיני רעשים משונים וגם אותו אני רוצה להחליף יש שני דגמים שאני רוצה לדעת מה ההבדלים בניהם ומה יותר טוב אחד זה THERMALTAKE CRYSTAL ORB FO…
-
- 11 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תמליצו לי על משאבה לקירור מים (לא טבולה-הכוונה היא שהצינורות יכולים להתחבר אליה ישירות) שגם לא תעשה הרבה רעש ועדיף שתקבל את החשמל שלה מהמחשב
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן .... יש לי 2.66GHZ TI 4200 128 MB 512 MB DDR 333 MHZ לוח אם - 865GM2 אחי ניסה לעשות אוברקלוק למעבד והצלחנו להגיע ל2.95 GHZ בקלות עם המאורר הנוכחי שקיבלנו. אבל לאחר האוברקלוק הכרטיס קול לא פועל יש לי כרטיס קול מובנה C-MEDIA וגם אחד ההארדיסקים לא פועל ההארדיסק שלא פועל הוא - 120 GB S-ATA 7200 RPM WESTERN DIGITAL 8 MB CACHE אחי טוען שזה קורה מכוון שהרכיבים לא נעולים וכשעושים אוברקלוק התדר עולה וגורם לנזק בשאר הרכיבים. הוא לא מצליח לנעול את כל הרכיבים.... אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מבוסס על r430 הוא הגיע עם 16 צינורות עיבוד פתוחים וחלק מכם אמרתם לי שהוא פשוט x800xl או משהו כזה אז אולי זה יעזור לכם בפיענוח של הבעית התחממות שלי הכרטיס נמצא במנוחה על כ 50 מעלות, ובמאמץ מרקיע שחקים לטמפ' של 90 מעלות ואפילו יותר! מיותר לציין שזה ממש מחמם את כל המארז בטירוף וזה ממש מדאיג, המארז שלי אמנם מאורר אפילו השארתי אותו עם דלת פתוחה עקב החשש, היו לי כבר כמה מקרים שמשחקים נתקעו ואני מאמין שזוהי הסיבה הישירה לכך... הכרטיס לא נמצא על שום OC או משהו דומה.... מה עליי לעשות? אני לא מאמין שמספקים קירור שלא מסוגל להחזיק כרטיס כזה במיוחד חברת ספיר ... תגובות בבקשה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עדיין לא התקנתי, לימודים..
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה > http://www.powercolor.com/de/product...sp?ProductID=8 אם הקירור המעפן שלו אני צריך משהו קירור רציני .כי הכרטיס הזה עושה סאונה במארז וזה כבר מפחיד אותי ונשרפו לי חלקים{אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל בטוח שזה מזיק} לכן אני צריך קירור טוב לא הכפת לי שהוא יהיה רועש הערה:אני קונה רק מ iqpc ב .אם הקרור הוא טוב והוא מתאים רק לכרטיס x1950p אז התקציב עד 80 ש"ח ואם יש קרור שהוא טוב והוא יתאים לי גם לכרטיסים עתידיים שאני יקנה בעוד שנה אז התקציב הוא עד 170 הציעו לי בiqpc את הכרטיס הזה > http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 השאלה אם הוא לא יקר מדי והשאלה גם האם הוא יתמוך בכרטיסים עתידיים? כי אני לא רוצה להשקיע קרור כזה רק בשביל ה x1950p המעפן
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מת לי מאוורר באחד המחשבים בבית. הרוחב שלו הוא 12 ס"מ וכתוב עליו שהמתח הוא 12V והזרם הוא 0.3A. אפשר המלצות על מאוורים שעונים לתיאור הנ"ל ומוגדרים שקטים? עדיף בחנויות באיזור המרכז אבל לא קריטי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זה המפרט שלי axp2400 epox 8rda+ ati radeon 9100 GEIL 3200 256DDR TT volcano 9+ איך אני פותר את הבעיה?? הבעיה היא בעצם שברגע שאני שם את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם הווינדווס לא עולה..?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. עשיתי חלון במארז ועכשיו אני רוצה לעשות חור למאוור עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא אני רוצה לעשות את החור למאוור בחלק מסוים שיש שם חורים קטנים של איוור ואני חושש שאם אני אעלה על זה עם מקדח כוס זה יזוז לי ואני אפגע במארז. יש לי מארז כמו באחד האלבומים באתר אז לקחתי את התמונה משמה כבר: http://www.hwzone.co.il/gallery/album51/aac אפשר לראות את ה3 ריבועים של חריצים לאוורור אני רוצה לשים את המאוור בריבוע האמצעי. מאוור 80 מ"מ קולר מאסטר לד ירוק + גריל בחיתוך לייזר. מה כדאי לי לעשות בשביל לעשות את החור ?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה ההגדרות הכי מומלצות ? אני נתתי למאוורר לעבוד במהירות 100% מעל טמפ' של 55 מעלות . האם כתוצאה מכך הבלאי שלו יהיה יותר מהיר ? פשוט לא בא לי כלכך מהר לשרוף את הליבה של ה GTO2 שלי. ( דיי מהר הוא מגיע ל 60 מעלות ).
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום. הזמנתי Nanotherm Blue II מחנות PCH והם אמרו שזה יקח המון זמן. רציתי לדעת עד כמה המשחה שמצוינת בכותרת טובה יותר (אם בכלל). באתר של המשחה אין מספיק פרטים והצלחתי למצוא רק ביקורת אחת עליה. בביקורת זו בדקו אותה מול AS3 ויצאו תוצאות דומות מאוד (מעלה אחת לטובת AS3). אם מישהו שמע או ניסה, אז אני אודה אם תספרו לי עליה קצת. מחיר : 50 ש"ח ביקורת : http://www.mikhailtech.com/articles/tim/cmcompound/ http://www.pch.co.il/docs/pd-31171654.htm תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-