עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הוספתי מאוורר חדש למארז C690 שמתי אותו מול המעבד בכלוב מעל הקשיחים תוצאה מדהימה מעבד ירד מ- 44 מעלות ל -30 31 מעלות במנוחה ( מעבד 8500 E ב OC ל 4200 ) במאמץ עוד לא בדקתי אבל בטוח אמור להיות הבדל לוח אם גם הוריד מ 40 מעלות ל -30 אני מרוצה ממש בהתחלה שמתי מעל כרטיס מסך , מאוורר אחר ,שך TT שמאוד חזק אבל רועש כמו טרקטור , וגם הוריד טמפ' אבל לא ככה מורגש http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1389 מאוורר יחסית מאוד שקט וגם המחיר לא בשמיים הזמנתי עוד אחד , רוצה להחליף את הקידמי שמאוד חלש ולא מורגש ( לקירור קשיחים )

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. כי שמעתי שלכולם פה יש מאוררים של 120 מ"מ מאחורי המארז וכמה בערך עולים אזיקונים בשביל לקשור איתם את החוטים?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד INTEL P D 930 - פרסלר 3.0 ג'יגה, העובד על טמפ' ממוצעת של 50-55 מעלות (מאמץ של 30-40 אחוז), המעבד מגיע ל - 62 מעלות במאמץ...האם עליי לדאוג?? בתודה מראש!

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  4. איזה נוזל, שאפשר לקמבן בבית, הכי טוב למערכת קירור מים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nizzan7,

שלום, יש לסבא שלי מחשב P4 עם ליבת פרסקוט. הטמפרטורה שלו בשימושי אינטרנט היא בערך 60 זה בסדר? תזכרו שזה פרסקוט!

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Cyron,

שלום אני מחפש קירור טוב ושקט ככל האפשר למעבד הנ"ל, מוכן להשקיע 150-200 שקל תודה.

• 10 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by c5123,

asus gtx 8800 אך לבדוק את הטמפרטורה? בדקתי 50 פעם בהגדרות של אינווידיה אבל אין

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by sub_man,

1. האם יש סיכוי שצביעת המארז תפגע במחשב עצמו? 2. יש כאלה ששמים על המארז כל מיני כמו מפסקים כאלה קטנים למאווררים האם זה קשה להכנה ,האם זזה חשוב והאם זה כל כך עוזר 3. כמה עולה לדים והאם זה נכנס במקום המאווררים שיש לי או שזה מתלבש על 4. איך כדי לי לצבוע ולקשט את המארז שלי תנו רעינות בבקשה... תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by qpalzm,

הכוונה היא לזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 האם הוא יעיל? שווה את הכסף?

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by syp34892,

אז דבר ראשון היי!, קוראים לי יובל ונראה לי שזו ההודעה הראשונה שלי בפורום. המערכת שלי: לוח אם: Gigabyte P35 S755 מעבד: Q6600 קירור למעבד: Zalman 9700 Led כ. מסך: nVidia geForce 9800 GT זכרון פנימי: 1GB x 4 DDR II 677hz קירור נוסף: 12ממ בגב המארז, שואב אוויר. אז זה הולך ככה: כבר עשיתי קלוק למעבד מ 2.6 ל 3.0 ... כרגע עובד חלק... אני רוצה למשוך יותר מהמעבד (אני עובד בתלת מימד, אי לכך כל כח רינדור שאני מרוויח מאוד חשוב לי). אני מודד טמפרטורות עם EVEREST (כדאי למדוד עם משהו אחר?) כרגע במאמץ הוא לא עובד לי את ה 52C... (עוד לא ניסיתי להעלות אותו יותר > אבל) ממה שהבנתי מאנשים, שכרגע מה שמגביל אותי זה זה הזכרון הפנימי ... אם אני אקנה זכרון של 1066HZ אני אוכל למשוך יותר?. עוד שאל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי elixir 2 x 256 3200 3.0-4-4-8 והם עובדים כרגע על באס של 192.. (384) וקיבלתי בpcmark2002 memory score:8450 אני חשוב שזה לא רע .. . מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by shaks,

לחבר שלי יש לוח אם ASUS P4S533VM מעבד פנטים 4 2.4 ומערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER והוא רוצה לעשות OC למעבד ובשביל לעשותאת זה הוא צריך להזיז ג'מפרים על הלוח לפי השרטוט הבא שנמצא בחוברת לוח האם איזה סידור של ג'מפרים יהיה הכי טוב בשביל הOC שלו? וגם, האם צריך לעשות עוד משהו או שברגע שמזיזים את הג'מפרים הOC מוכן?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. Started by d-undertaker,

שאלה בכותרת 8CM זה כמו 80 מילימטר? אם אפשר תמונה..

• 16 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by ofirl,

שלום, אני צריך לקנות קירור נורמלי למעבד מכיוון שהוא מגיע לטמפ' של מעל 70 מעלות (כרגע יש לו את הקירור שמגיע עם המעבד). הסתכלתי בפורום על הדגמים המומלצים אך יש לי עדיין כמה שאלות: 1. אני צריך מאורר שישפר לי את הטמפרטורה בצורה משמעותית, מאוורר שקט הוא לא קריטי במקרה שלי (אבל שלא יהיה טרקטור) לכן לא נראה לי שכדאי להוסיף עוד הרבה כסף בשביל מאוורר מאוד שקט, נכון? 2. יש לי P4 אך אני לא יודע מה גודל ה socket ומה הליבה, איך אני מברר זאת. (כרגע אני אפילו לא יכול להדליק את המחשב...) 3. התקציב שלי הוא 150-200 ש"ח, איזה מאורר מומלץ לתקציב זה? 4. האם הקירורים הנ"ל מגיעים עם משחה תרמית? או שצריך לקנות בנפרד? תודה לעונים.

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shmulikovich,

יש לי את הלוח הזה מהקיץ של שנה שעברה. לוח סבבה והכל, רץ 260x9 כמו מלך כל הזמן הזה. ...ועכשיו אני רוצה HDD חדש. 160GB את הסקר בראנדים שלי עשיתי, לא רלונטי פה. השאלה היא אם הSATA בלוח הזה נעול, ואם התקנה של דיסק SATA לא תדפוק לי את האוברקלוק. אני זוכר שבזמנו די הרבה אנשים קנו את הלוח הזה (או את האח הקטן שלו, ה-8KDA3j), ככה שאני בטוח שיש כאן חבר'ה שיוכלו לענות על השאלה. תודה מראש.....

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by אדם לוי,

50 מעות כול הזמן!! אני רק נוגע בוא אני חותף מכת חום הוא פשוט רותח, הזמנתי לו את המאוור של Zalman Zalman Vga Cooler VF700-Cu זה יעזור?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  17. אז ככה אני המשתמש Stranger שמשום מה הסיסמא שלי כבר לא פועלת אז פתחתי משתמש חדש (לתשומת לב המנהלים בבקשה). יש לי מעבד 2.4C והטמפרטורות של המעבד במנוחה 42-45 ובמאמץ מגיעות גם ל60! הלוח דרך אגב הוא של ABIT ששמעתי שאצלהם החיישן קרוב יותר לליבה אז משום כך הטמפרטורות בלוחות אביט גבוהות מאשר בשאר הלוחות, האם זה נכון? ומה אני עושה כרגע עם הטמפרטורות הגבוהות האלה?? תודה רבה, ויום טוב.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. החלפתי היום מארז חדש.AMMO 533 מאוד מבסוט ממנו,ההרכבה עברה ממש יפה יחסית לראשונה. הטמפ' השתנו לטובה. במנוחה: מעבד-36-40 הארדיסק- 32-35 כרטיס מסך-49-53 הבעיה היא שהמאוורר שהרכבתי מאחורה של TT 120MM קצת מרעיש לי ואני רוצה לדעת שני דברים: 1.איך אני מחליש לו את המהירות? ניסיתי דרך תוכנת SPEEDFA אבל אני רואה שם נתונים מוזרים (תמונה) דרך הביוס אולי? ואם כן לאיזו מהירות להוריד. 1.א. מה זה ה-20 מעלות שמופיע בתוכנה? 2.האם יש מאוורר 120MM צבעוני שקט יותר במחיר נורמלי? המאוורר שמגיע עם המארז ממש חרישי (COOLERMASTER) איפה אני משיג עוד מאוורר כזה? המידע היחיד מהאתר לגבי המאוורר הינו-One 120x120x25mm front fan 1200rpm, 22dBA תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  19. בוצע בכמה שעות בשבת , רציתי צנרת קשיחה ומחברי זווית אבל מפאת לחץ הזמן ( החבר רצה את המחשב מוכן מהר ) זה מה שיצא : ASUS MAXIMUS VI IMPACT 4790K CORSAIR DOMINATOR 1866 2X8GB SAPPHIRE R9 290 EK WATER BLOCKS DEFINE NANO S CRUCIAL MX300 275GB AQUALIS 150 WITH D5 PUMP לא צילמתי הרבה מפאת חוסר מן לסשן צילומים מתאים .

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. קראתי את המדריך באתר ודיונים פה, אבל יש משהו שאני לא מבין מה זה מחלק של הזכורנות? ביחס, הכוונה ליחס בין הזכרונות לבאס? איך מגדירים את זה בלוח אם Gigabyte 965p-ds3?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  21. שלום חברים... רציתי לעשות ניסוי קטן על כרטיס המסך שלי... יש לי קירור סטוק מעפן של Twin Tech http://pcgenie.co.nz/images/products/8600GT-256XS.jpg הוא בדיוק כזה... רק רשום תשם של החברה שנייה.. הטמפ' שלי ממש לא מוצאות חן בעייני ורציתי לעשות סוג של מודינג(אם ככה קוראים לזה חח).. רציתי להחליף אותו בקירור של מעבד AMD Athlon XP 1.70Ghz הקירור דיי מסיבי והוא בגודל 60X60 MM...נראה לי נחמד..יש עליו מאוורר מאד חזק שיתחבר לבקר שלי ואני אשלוט בו משם... אני בטוח שהוא יוריד לי כמה מעלות ורציתי שתתנו לי עצה איך לשים אותו.. אח שלי הציע לי להדביק אותו לכרטיס ולתמוך בו עם סוג של 4 עמודי ברזל קטנים שיצמידו אותו לכרטיס בכדי שיעביר חום כמו שצריך.. יש אפשרויות אחרות?..אני לא ממש הצלחתי לחשוב ע…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by a_beilis,

איזה מארז הכי משתלם מבחינת קירור(לא יופי)ורק קירור למחשב עד מחיר של 300 לא כולל ספק...? אני מתלבט כי אני רואה שלhec 6a19 ו 6a21 יש רק 2 מאוורים...אני גם מתכוון לקנות מאוורים אחרים אבל מבחינת כמות המקום למאוורים... בsunbeam transformer יש מקום ל5 מאווררים... מה הכי משתלם?

• 5 תגובות
    • 461 צפיות
  23. Started by sub_man,

טוב אז ראיתי הרבה ששמים מאווררים גדולים מאוד וחשבתי אולי זה הפתרון אז הינה כמה שאלות: 1. מכירים את המפזרי חום הקטנים? האם יש בהם מאוורר טוב שהוא רגיל כי לפי מה שהבנתי יש מאוורר שמכניס אוויר ובפנים יש עוד משהו שמחמם? 2. האם זה יעזור מאוורר גדול מהרגיל? 3. מה עדיף מכניס או מוציא? 4. האם יש סיכון? 5. האם יש בעיתיות כלשהיא לשים כזה מאוורר? 6. מי יש לו תמונות שלו או של אחרים שיש בהם מאוררים גדולים שיביא בבקשה... יאללה תודה לכוללללללם!!!

• 43 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אסון OK חשבתי (בלשון עבר) שאני חכם מאוד 1) קונים קרטיס מסך ב 999 ש"ח 2) מוסיפים קירור AC5 ב 150 ש"ח 3) קונים דסקטים 1.44 4) VMOD + פתיחת צינורות + OVERCLOCK 5) טמפרטורה מקסימלית 69 מעלות (400 ליבה 808 זיכרונות) עד כאן הכול טוב.... ואז בוא נהייה חכם יותר א) נוריד ATI TOOLS 0.24 BETA ב) ננסה לחמם את הכרטיס (על מה חשבתי ) ג) עכשיו ( ) ד) נכנס לRIVATUNER ונעלה לאט לאט את מהירות הזיכרון (יותר נכון נוריד עד שהTEST עובד) ה) נריץ 5 לופים של 3DMARK 05 (בשביל לבדוק יציבות) ו) נלך לראות TV .... ... ... נחזור היי המחשב לא פועל טוב... נדליק ... ... לא פועל נפרק... ... ... ... :pissed: ננסה המון דברים נוציא את הכרטיס מסך.... פועל ... …

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  25. היי ברשותי מקסימוס 2 פורמולה של אסוס ASUS V60 Q6700 וזכרונות של OCZ ריפאייר. שאלתי היא כזאת בלי להעלות מתחים הגעתי ל3.8 והוא יציב . עד לאיזה מתח אני יכול להעלות מבלי לןגרום למעבד סיכון? המערכת פועלת 24/7 המארז הוא אנטק 300 עם 4 מאוררים! טמפ , 54 מאמץ.(שזה פחות חשוב לי) ולגבי הזכרונות OCZ ריפאאיר 800 עד לאיזה מתח אני יכול להעלות אותם ללא סיכון בשרפה?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.