אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי 3 מאווררים שמחוברים כולם ללוח ( 3 חוטים ) לא יודע למה אבל אני לא מצליח לראות את מהירות הסיבוב שלהם בקטגוריה של ה Speed בתוכנה Fan Speed ( אני כן רואה את מהירות הסיבוב שלהם בקטגוריה של ה General ) ולכן אנני יכול לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם. אודה לעזרה או להמלצה על תוכנה אחרת.
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי למרוח משחה טרמית על המעבד שלי.. אבל... כוסאמא של ההיטסינק הזה.. הוא לא יוצא יש לי פנטיום 3 866 MHZ socket 370 וזה לא הפנטיום בצורה של הכרטיס ההיטסינק מרובע בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס וב- FarCry אני רואה הכל טוב חוץ מבמצב ראיית לילה, יש עיוות צבעים וגם הראיה הכללית לא כ"כ ברורה. ביטלתי את האוברקלוק והמצב נשאר ככה. יכול להיות שהכרטיס נדפק?
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
עמוד שני סרטונים. http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ לוח אם ASUS p4800e Deluxe ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC ואם כן מה המגבלות
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני לא מבין זה משגע אותי..קניתי מחשב חדש לפני חודשיים כבר אז היו לו טמפ' מטורפות אבל השארתי את זה ככה.היום בכלל כבר אני יוצא מדעתי 76 מעלות בזמן מנוחה!! מה עשיתי לו?? ועוד עשיתי מחקר שלם על כיווני המאוורים במארז שלי וסידרתי שלושה מאוורים במיקומים הכי טובים..ועכשיו היום הוא היה בכלל על 50 מעלות פתאום התחיל לעלות ל76 וזה לא פעם ראשונה.. יש משהו דפוק במעבד?? ואני עוד עם התוכנה C2NGO שמורידה טמפ' בזמן מנוחה.. בכל מקרה בזמן מנוחה המעבד על 50-55 (מדגיש שזה עם התוכנה שהורידה 10-15 מעלות!) בזמן מאמץ 75-84! כשב84 הוא פשוט מכבה את המחשב..הצלחתי להמנע מלהגיע ל84 ע"י הוספת עוד מאוורר..ראוי לציין שהלוח אם שלי כל הזמן על33-37 מעלות! איך יש כאלה הפרשים?! דפקו אותי עם מעבד פגום?? והחימום…
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב, אנשים ... אחרי עבודה מאומצת והשקעה כספית לא קטנה הינה לכם קומץ תמונות שצולמו במהלך מסיבת רשת ... טוב אני אחסוך המילים ואתן למתונות לדבר.. http://ilf.israel.net/LandRover/case סרטון בנושא: http://ilf.israel.net/LandRover/case.rar
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני בקרוב קונה מחשב ורציתי שתמליצו לי על 2-3 לוחות אם טובים של DFI או חברה אחרת המליצו לי על DFI DIFINITY מישהו מכיר ? יכול להגיד לי האם הוא יהיה טוב אני לא מתכנן OC רציני מאוד המעבד יותר מעניין אותי ואם אני ארצה גם לעשות לכרטיס מסך שהלוח אם לא יגביל אותי.. אז מה אתם אומרים על הלוח הזה הוא היה טוב לOC? (אני אכול פשוט לעלות מתח ובאס למעבד נכון) אני הולך על AMD אני חושב שהם עובדים בשיטה אחתר לא FSB תקנו אותי אם אני טועה..
-
- 5 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי מעבד Quad 6600 עם לוח אם MSI P35 Platinum. השאלה שלי האם הקירור אותו אני מתכוון לקנות לא יעשה לי בעיות בלוח והאם הוא יכנס כמו שצריך בלי שום בעיות. הקירור הוא: Thermalright Ultra - 120 CPU Cooler + תוספת של מאוורר: Scythe 120mm MINEBEA מה אתם אומרים עליו? יתאים? או שאתם ממליצים על משהו אחר? התקציב יכול להגיע עד 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב,אז אני עושה OC,אבל כשאני נכנס ל-HARDWARA MONITOTING אני מקבל תדר ליבה אחר,ותדר זיכרון אחר.השאלה שלי היא מה הנכון?שהכי מדויק זה . מצרף צילום של ההבדלים. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל, האם כדאי לבדוק טמפרטורות ע"י Core Temp כאשר Show Delta to Tjunction temp מסומן? לפי מה שאני מבין מכל מאות ואלפי ההודעות בנושא הטמפרטורה, מה שחשוב זה לשמור את הערכים כמה שיותר גבוהים, כי ב-0 ממחשב יכבה את עצמו, כן?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדמה לי שצליתי את ה LCD שלי :'(....... ואני לא יודע למה או איך.... אולי אתם יכולים לעזור לי למצוא דטה שיט לLCD של שארפ שכתוב עליו LM 202? אני מחפש כבר יומים ולא מצליח למצוא...
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנת אוברקלוק מובנת ונוחה,חוץ מהClocken. למה לא בביוס? כי אני לא רוצה בביוס מסיבות פרטיות.
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של אשתי (amd atlon xp 2200) היה עד לא מזמן מאוורר שהיה מוברג על דלת המארז בדיוק מעל המעבד וזרק אויר בכיוון המעבד. צורה זו היתה בעייתית מכיוון שהמאוורר מילא את המארז באבק, וכנראה גם את הגוף קירור של המעבד. הסרתי אותו ובמקומו שמתי מעין צינור רחב בקוטר 80 מ"מ בערך שמוברג מדלת המארז ויושב מעל המעבד וכך הוא גורם לזה שהמאוורר של המעבד ישאב אויר מבחוץ דרך הצינור. השאלה שלי היא איך הפתרון הזה? האם הוא טוב ומומלץ או שלהעיף את הצינור הזה ולהחזיר את המאוורר?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כמה שאלות: איך אני יודע כמה אני יכול להוסיף מתח למעבד לפני שהספק לא יכול לספק יותר? איפה בBIOS נמצאות ההגדרות של החשמל למעבד וכמה אני מוסיף ומתי? קראתי את המדריך ולא הבנתי את ענין התזמונים, מה זה תזמוני המעבד 1:1 ואיפה קובעים את זה, וכמה צריכים להיות תזמוני הזיכרון-מעבד? (הוספתי תמונה של האפשרויות שיש לי בBIOS) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי מעבד אופטרון 170 לוח של dfi ut nf4 ultra dוזכרונות של g/skill 4800 tccd rfהצלחתי לדחוף את המעבד במכפלה 9 ל fsb 317 וככה שהזכרונות עומדים על 634 בתזמונים 2.5-4-4-8 T1 על מתח 2.9 כרגע מתח המעבד בוינדוס הוא 1.664 יש לך אולי מושג למה אני לא יכול לדחוף אותו קדימה עוד קצת ? אני משץמש ב super pi לבדוק יציבות
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אז ככה יש לי קירוור מיים וכו כוו (אין כוח לפרט) בכול מקרה המעבד שלי נימצא בטמפרטורה של 15 מעלות במנוחה ו20-23 מעלות במאמץ עכשיו עד היום הייתי פשוט שם מתחת לבלוק קירור חתיכת נייר ומחליף אותה כול איזה יומיים כי היא היתה מתמלאת מיים....... בכול מקרה נימאס לי מזה ואני חייב רעיון או פתרון איך להישאר עם הטמפרטורות הלאה ועם זאת למצוא פיתרון קבוע נגד כול הלחות (טיפות מיים) שמיתבצרות לי על הבלוק קירור...?? תודה..
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאווררים במחשב שלי (בתצורתם הנוכחית) קורעים לי ת'אוזן... אני בונה בייבאס והסתבכתי קצת עם הנגדים של המאווררים שאמורים להוריד את המתח ל 7 וולט. :-[ כל המאווררים (כמובן) פועלים על 12 וולט, והנה הזרמים שלהם: 0.14mA 0.19mA 0.38mA 0.38mA איזה נגדים אני צריך ואיך אני מחשב את זה (להבא) ? ???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות קירור לכ.מסך שלי (X800XT) שמתחמם מאוד, ורציתי לדעת איזה קירור יותר טוב: -Evercool Turbo2 - ZALMAN ZM80D-HP או משהו אחר שלא עולה יותר מ-100 ש"ח. תודה לעונים . נ"ב: האם זה בכלל הגיוני שטמפ' העבודה של הכרטיס (לא במאמץ) היא 70C?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קירור חדש, ושקט הרבה יותר מהנוכחי שיש לי. כרגע אני שוקל לקנות את ה- OCZ Vendetta 2 ואשמח לשמוע את דעתכם. המפרט שלי: מעבד: Intel E8500 3.16GHz עבר OC וכרגע הוא על 3.45GHZ זיכרון: OCZ PC2-9200 Platinum http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc2_9200_platinum_low_voltage_dual_channel מאוורר נוכחי: Zalman 9600CnPU שעובד קבוע על 2600 סל"ד רועש ולא יכול לשנות את המהירות בהתאם לטמפ'. מארז: Coolermaster 690 טמפ' עבודה לא במאמץ: 40 מעלות. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר דבר קטן, האם ניתן להמהיר לוח אם של IBM??
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ישלי כרטיס 7900GS של לידטק.. +קירור Duorb דבר ראשון אני הלכתי לפי המדריך הזה שקיים ברשת: http://www.overclock.net/nvidia/162983-how-volt-mod-your-7900gs-newbs.html ביצעתי VMOD לליבה בדקתי עם מולטימטר אחלה לא נשרף כלום וישלי 1.5V ;D (סטוק-1.2V) עכשיו אני רוצה גם לעשות לזיכרונות ומה שצריך לעשות זה פשוט להשחיר נגד מסויים על ה-PCB, השחרתי והשחרתי עם עיפרון 8B (וניסתי גם עם 6B..) וזה בקושי עזר בסטוק המתח הוא 2.02V לזכרונות ועכשיו אחרי שבדקתי עם מולטימטר זה 2.07V, בעיקרון מה שאמור לקרות זה שהנגד הוא 608 אוהם ואחרי שמשחירים עם עיפרון ההתנגדות יורדת וצריך להגיע בסביבות ה-550 אוהם.. אגב לא הצלחתי למדוד את האוהם חיברתי חוט אחד של המולטימטר לאדמה ואת השני לקצה …
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, תוך כדי ניסיון לאוברקלוק שמתי לב שהמתח 3.3v שaida64 מראה לי נמוך מאוד (1.3v) מישהו יודע מה הסיבה? אני משתמש בi7-4770k עם לוח אם ga-z87x-ud3h. גם לאחר שהחזרתי את ההגדרות לdefault אני מקבל את אותה הבעיה. כשאני מסתכל בביוס אני רואה מתח תקין. מישהו יכול לעזור? מרגיש לי מאוד לא תקין. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי משהו דומה לזה http://www.plusdepc.com/images/pentiumII.jpg איך אני יכול להוציא את הקירור שלו? (בלי להרוס)
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בקרוב קונה מחשב שיתבסס על המעבד החדש 5930K על לוח ASUS RAMPAGE V EXTREME ככל הנראה. אשמח לקבל הצעות לקירור מתוך התחשבות גדולה מאוד על שקט כי זה יהיה מחשב שמיועד בין היתר גם להלטות סאונד. פחות קריטי לי OC. פחות בעיה עבורי כרגע העלות. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-