עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה, הקיץ לא עושה טוב לכרטיס הזה, שהוא פסיבי. עובר 80 מעלות במאמך לא 100%, יש משהו זול ויעיל שאפשר להתקין עליו? הכרטיס הוא לא GT, ולאפיק הAGP. מעדיף שלא יעבור את ה100ש"ח. תודה

• 11 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך SHAPPHIRE RADEON X800GTO, ליבת R480, וזכרונות 1.6ns. למחשב יש ספק כוח ג'נרי 500W, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את ה-530MHZ בליבה, למרות שידוע לי שזו ליבה שאמורה להגיע בקלות ל-590MHZ. הזכרונות מגיעים בלי בעיה ל-600MHZ. מה יכולה להיות הבעיה שבגללה אני לא מצליח לעשות OC טוב לליבה? יכול להיות שזה בגלל הספק הג'נרי? -=תודה רבה לכל העוזרים!=-

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by O.G.D 2k5,

שיש לי כרטיס GForce Fx 5600 של ASUS ואמרו לי פעם שאפשר לפתוח אותו עם תוכנה ל5700 אז אני רוצה לשאול אם זה אפשרי ואם כן אז איך??? רוב תודות נערך: הא הפך ל-האם [בכותרת]

• 12 תגובות
    • 636 צפיות
  4. אני רוצה להפסיק את המאוורר של הספק שלי כי הוא מרעיש.מה יקרה אם אני יפסיק אותו להרבה זמן?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by explize,

ישבתי והתלבטתי ואני חייב להגיע להחלטה היום כי המחשב כבר הוזמן נכון להיום בבוקר..מה שאומר שאני חייב לשנות את המפרט היום!!! הזמנתי את הTUNIQ120 ולא ממש התייחסתי לTT SONIC TOWER שבניתי את המפרט(מעבד 6400 עם לוח GB 965P S3 ומארז GB פוסידון). המחשב אמור להיות שקט, לצורך הקלטות(מיני אולפן שאני מאלתר לי) ואני מעוניין שיהיה לי קרור שאם אני ארצה לעשות OC בעתיד אם המחשב לא יסחוב לי פרוייקטים. לפי הנתונים שקיבלתי על הטוניק הוא עובד על 18DB בLOW ו50 בHIGH...(אבל שהסתכלתי עכשיו בטומהרדוואר ראיתי שרק אם מחליפים מאווררים מגיעים לתוצאות כאלו והוא עובד על 33DBA עם מאורר STOCK שהוא מגיע) השאלה היא אם להחליף בין מה שהזמנתי לבין הSONIC TOWER(ולהוסיף מאוורר אם אני יעשה OC)... או שאפשר להשתמש …

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 3.0 ג'יגה סוקט 478.. הוא על 53 מעלות..זה בסדר?(חשוב לציין שחיברתי למחשב מסך 32 אינץ LG)

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. יש לי GTO2 שנמצא ב O.C של 560/580 והטמפרטורה במנוחה היא בד"כ 37-40 ובמאמץ 55 -60. עכשיו השאלה היא האם כדאי להשאיר את הכרטיס כל הזמן ב OC או שלהפעיל HOTKEY שכאשר אני משחק אז הפרופיל של ה OC עולה? אני משתמש ב ATI TOOL. האם הOC יכול לפגוע בכרטיס או שהתחלופה בין OC לבין מצב רגיל יכול גם לפגוע בכרטיס...? תודה

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  8. אני כרגע בהתלבטות של איזה חלקים לבחור למחשב חדש. מה צריך בשביל להביא פנטיום 4 במהירות 2400 למהירות של 2800 עם לוח של אפוקס (אחד מהחדשים, PE). איזה קירור צריך? מספיק הקירור המקורי של אינטל?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by totah,

אני יודע שצריך ללחוץ משהו בשביל שזה יופיע, אבל על מה?. תודה מראש!.

10. שלום. רכשתי לפני כשבוע palit hd4870 sonic dual 512MB עכשיו שמתי לב שמהירות המאווררים הוא 880RPM, זה תקין? זה לא שאני שואל סתם כי שמתי לב שכשאני משחק FAR CRY2 בהתלחה המשחק פועל חלק אבל לאחר כרבע שעת משחק הכרטיס כנראה מתחמם והמשחק מתחיל לקרטע פה ושם.. השאלה היא איך אני יודע שהכרטיס תקין ואין שום בעיה איתו?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  11. מדובר בכרטיס מסך 8800GT של BFG עם OC מהמפעל. שבשעת מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 83 מעלות(לפחות על פי GPUZ). יש הצעות? כמו כן המחשב מנוקה מאבק בצורה סדירה, כך שזו לא הבעיה.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  12. חברה... אני מזמין מהם עוד מעט את המאוורר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm 1) זה בא עם המשחה ...??? 2) האם זה מגיע עם ההוראות הרכבה ??? 3) תוך כמה זמן זה מגיע ??? 4) יש אחריות ???

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by HORADRiM,

שלום לכולם, קצת פירוט: AXP1800 (AGOIA-9 Week 24) + AX-7 + 75CFM 80mm fan Corsair XMS3000v1.1 @ 2.8V Gigabyte 7VRXP Rev 2.0 וספק ג'נרי 300W המכפלה לא פתוחה, והגעתי לFSB מקסימלי של 155Mhz כאשר כל נסיון לעלות מוביל ללופ של ריסטים... לא עזר להעלות את ה Vcore ל 1.90v... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by RTSerenity,

היי הטמפ' של ה readon hd4670 1000mb שלי בזמן מנוחה היא באיזור ה41 מעלות כאשר הactivity 0% והfan speed הוא 3% זה לא מוגזם לכרטיס מסך בעת מנוחה? הבנתי שיש אפשרות שליטה מוגדרת על הfan speed, אך בנוסף הבנתי שזה יכול להזיק, למשל במצב שקבענו את הfan ל50% ובעת משחק נגיד הוא דורש יותר - אז הוא לא יעלה מעבר. ובכלל, כל מה שקובעים ידנית קבוע - לא קורץ לי מדיי. קצת מלחיץ אותי העסק מאחר וכבר קיבלתי blue screen פעם אחת במשחק וסביר שזה היה הכרטיס הזה, כי כל השאר נראה תקין (כולל בדיקות זיכרון וכו) יכול להיות שהעובדה שהמסך של 24 אינטש משפיעה על ההתחממות בidle? על כל פנים - אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את הכרטיס טוב, או ממי שיש לו אותו גם. וגם הסברים קלים לא יזיקו תודה רבה מראש לכ…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by ORrrr,

לא יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי! היא כרגע על 99 מעלות אבל אני יודע שהסנסור של הלוח שלי דפוק מה אני עושה האם אני יכול לסדר את זה? זה ממש מציק לי בימים חמים אלו בחדר הלא מאורר שלי :\

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by HitmanX,

קודם כל המפרט שלי : Pentium 4 1.6A 1600@2404.5 Vcore 1.575v FSB 150MHz 256MB DDR PC2700 Timings : 2.0-2-2-5 Abit IS7-E עם ביוס משופר.. השאלה שלי היא איך לשים את הזיכרון יהיה קרוב למהירות הרגילה שלו כי נדמה לי שהוא עובד לאט. כשאני מעלה את המחשב הוא כותב : Host/DRAM Frequency is 150/150 (ראה תמונה 1-2) הזיכרון ביחס 1:1 עם המעבד ויש לי אופצייה בביוס שנאקראת N/B Strap CPU AS (ראה תמונה 3 למטה) ובתוך זה אפשר לבחור : (ראה תמונה 4 למטה) Core Freq/FSB Freq 100MHz/400MHz 133MHz/533MHz 166MHz/667MHZ 200MHz/800MHz מה לבחור/מה לעשות ?? נ.ב. תודה מראש לעוזרים.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

17. Started by edi17,

חברים! האם משהו ניסה או יודע איך אני יכול לנקות את המאוורר שנמצא בתוך ספק כוח? לפני כמה ימים נחרדתי לגלות(דרך הרשת של הספק) שהמאוורר מלא באבק!!! הבעיה היא שאני לא מגיע אליו!!! איך אפשר לנקות? והאם זה לא מסוכן? אשמח לקבל הדרכה!!! מחכה לתשובות שלכם! בתודה אדי!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  18. חברים זה דחוף לי תעזרו לי בבקשה אני לא יודע עם הסליינסר 5 יתאים ל6800 הרגיל NU

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by BG,

שלום לכם! ברשותי נמצא כרטיס גרפי מסוג Geforce 6200, קישור לדף פירוט: http://tinyurl.com/maxb3 לפני זמן מה המאוורר של הכרטיס התחיל להרעיש באופן בלתי סביר. פירקתי את המאוורר מהכרטיס ושימנתי אותו עם שמן מכונות,כפי שראיתי במספר מדריכים באינטרנט. אך משום מה, הדבר רק הגדיל את כמות הרעש. ניסיתי לשמן עוד פעם, אך זה לא עזר. (יש לציין, ששימנתי הרבה מאווררים אחרים של מחשבים, ובכולם זה דווקא עזר). לאחר ניגוב השמן הרעש ירד מעט, אך המאוורר עדיין רועש. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  20. שלום לכל באי הפורום ;D אני מרגיש קצת רע עם זה שהסיבה היחידה שאני מפרסם כאן הודעות היא לצורך שאלת שאלות... אבל אני משתדל תמיד לקרוא לפני כן ולחפש... ובכל מקרה, אין לי הרבה מה לתת מבחינה של חומרה... ככה שאני אאלץ להסתפק בלקחת עד כאן התנצלויות... במאמצי לשדרג ולשפר את המערכת עליה אני עובד, קניתי לפני כחודש מעבד ולוח אם חדשים, והקונפיגורציה היא כזו: אני די מתבאס מהקונפיגורציה הנוכחית (ואני מאמין שכל מי שיעיף בה מבט יחשוב שדי בצדק). כל פעולה הקשורה בעיבוד בלבד טסה במהירות דמיונית... בנוגע לכל פעולה אחרת, כזו שדורשת קצת זיכרון או לא עלינו את ההארדיסק... החלטתי לקנות את המערכת בשלבים... ונראה לי שעכשיו הגיע תור הזכרון. לדעתי שניים של 512MB יעשו את העבודה, אבל אני …

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by Sango,

הקירור מתאים לכל המעבדים של AMD ו INTEL אבל האם הוא יתאים גם למעבדים החדשים של AMD או שעדיין אי אפשר לדעת ? כי חשבתי לקנות אותו אפילו שמחירו דיי דומה למעבד שלי חחח ואז עוד שנה ומשהו לקנות מחשב חדש ולהשתמש בקירור זה ..

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  22. שלום לכולם, אתמול ניגשתי לחנות של לוג'יק ברמת גן כדי לקנות מאוורר למעבד AMD שלי. אין עליו OCניגשתי לשם מההתחלה בגלל שבדקתי לפי תוכנה AIDA והטמפרטורה היתה 63 +- הם המליצו לי לקנות את האוורר של VANTEC אף לאחר ההתקנה הפעלתי את המחשב שוב ל10 שעות בערך והטמפרטורה היתה 55 +-. איך המאוורר? עלה לי 179 ש"ח. האם הטמפרטורה נחשבת בתווך התקין? ואם אני רוצה או ירצה לעשות OC אז המאוורר הנ"ל יתאים?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. שלום שמעתי על האתר הזה שיש פה כתבות מעניינות קראתי על אוורקלוק ואמרתי אנסה, יש לי תקציו של 850 שקל ראיתי ביקורת שלכם על הריד מאק והבנתי שהוא די טוב ולא יקר אז מארז בערךבחרתי עכשיו איזה מאווררים לקנות רציתי גם לדים לעשות אותו יפה. יש לי פנטיום 3 1000 לוח של AOPEN עם אפשרות להעלת מהירות זיכרון 512 כרטיס מסך 128 ASUS FX5200 תודה לכולם על העזרה ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  24. קודם כל שלום לכולם אני חדש אמרו לי שזה המקום לאובר קלוק וכאן קיימים האנשים שאני מחפש,אז השאלה שלי היא ככה : יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי,והכרטיס של חברת Gigabite,רציתי לתת לו OC קטן בלי להחליף לו קירור ובלי כלום,ככה להשאיר אותו איך שהוא עם הקירור המקורי. השאלה שלי כמה אני יכול לשים לו ב - Corp וכמה ב - Memory בשביל שיישאר בטמפ' יציבה ולא ייגרם לו שום נזק? תודה רבה לעוזרים! וגם לאלו שלא

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by guyfaran,

תודה לכל מי שיעזור ;D

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.