עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by soundf,

אתמול לקחתי מספק כוח שהיתקלקל את המאורר 120CM וחיברתי לו מצידו השני חיבור 3פינים למאורר ועכשיו הוא עוצמתי מידי ,אשמח לדעם האם אפשר להנמיך לו את המהירות המפרט בצד, ניסתי דרך התוכנה סמארטגרדיון ולא הצלחתי משומה FAN2 בלוח אם לא פעיל בכל מקרה אשמח לתשובה תודה

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  2. אני חייב לדעת איפה אפשר להסיג את המאורר המטורף הזה :http://www.hwzone.co.il/gallery/album20/aaa

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

הכותרת אומרת הכל. תנסו לא לקפוץ לזלמנים של 220 שקל ולהגיד לי - נו זה אותו מחיר.... כרגע אני מתלבט בין ALX800 עם SF2 יוצא 190 שקל או V12 שיוצא 180 שקל... הגוף של הV12 נראה יותר טוב, לא ? נחושת מלא, הרבה סנפירים.... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by DarkX,

טוב אני מתחיל בפרוייקט המודדינג שלי.. איפה אני יכול לקנות גריל למאורר? אשלח תמונות ברגע שיהיו.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. Started by shuy,

אם אני אקח קירור סטוק של פרסקוט ואשים אותו על מעבד קריר יותר כמו ווילמט' או נורטווד, הוא יהיה יותר יעיל מגופי הקירור סטוק המקוריים של אותם מעבדים?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. שלום לכולם , חג שמח וכשר. אוקיי, אז יש לי בעיה בטמפ' של המחשב. כשאני משחק בקרייסיס משהו כמו שעה וחצי/שעתיים ברציפות, המחשב "קורס" ואז זה יוצא לי מהמשחק ורושם "תשלח" "אל תשלח". אני נכנס לבדוק טמפ' של המעבד - עם Coretemp והטמפ' מאוד גבוהות, הם משהו כמו 70-75.. קצת שונה בין הליבות. כנ"ל על הכ.ס מסך, שהוא גם בסביבות ה73-75 מעלות. דבר נוסף ששמתי לב, המעבד והכ.ס בתיאום טמפ', ברגע שהמעבד מאוד חם, גם הכ.ס מסך - אני מדבר על כך שהם באותם טמפ' בדיוק... המפרט שלי הוא: ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB B0X Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard…

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  7. קירור למעבד AMD כבר הרבה זמן אני רואה שאתם ממילצים על קירור אחר למעבד. ולא המקורי שבא עם המעבד זאת אומרת BOX אני מנסה להבין למה צריך בכלל להחליף. במיוחד שהמעבדים הם 65NM יש לי 6000 AMD והוא עומד בקיץ על 40 והמעבד הזה הוא 90NM וגם מה שהוא מאוד שקט

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  8. היום הגיע לי הכרטיס (זה שהיה מפנדה) הגעתי איתו מ 325/700 עד ל380/952 ומ12 צינורות פתחתי ל 16 צינורות וזה46-7 מעלות במנוחה ו62-65 במאמץ(3dmark05) מה דעתכם? ומשהו מוזר פה כי ב3DMARK05 קיבלתי רק 4200 וראיתי ש6800GT קיבל 4700 (16 צינורות 350/1000) ויש לי גם בעיה כל פעם שאני עושה ריסטרט המחשב עולה לי עם אובר רק לליבה ולזכרונות הוא מחזיר את זה ל700 במקום שישאר על 952 ואני שומר תפרופיל ואמרתי לו שיעלה תפרופיל ההוא כשהמחשב עולה... יש למשהו רעיון למה זה לא טוב? (אני משתמש ב rivatuner) SweeT EviL

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Torn,

יש לי לוח אם חדש, עם צ'יפסט מסוג NFORCE 560, הלוח הוא של MSI והדגם הוא K9N V3. המחשב מתפקד נהדר, יש לי זיכרונות 667 שעובדים בדואל, הצלחתי להעלות את המכפלה של הבאס עד ל260, וזה גרם למעבד לעבוד בתדר של 2700 MHZ בצורה חלקה ביותר, והתדר של הזיכרונות הוא 830 MHZ. ידוע לי שהזיכרונות הללו לא אמורים לעבוד בכאלה מהירויות, אבל המחשב מתפקד מצויין. ואני יכול להריץ משחקים ותוכנות מאמצים שעות, ושום קריסה לא תהיה. אז מה בעצם הבעייה אתם שואלים? הבעייה קורות מהרגע שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא, בהדלקה הבאה הוא חוזר לי עם איזה שגיאת OC מעצבנת, ואומר לי שכל ההגדרות התאפסו. עכשיו זה סרט חבל"ז, כי דרך הביוס אני לא יכול להעלות את המכפלה במכה, אלה רק בקפיצות קטנות, אחרת המחשב לא יעשה פוס…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by bla7,

למישהו יש מושג אם יש להם תוכניות להוציא גירסה של יותר מ-350W?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  11. חברה... אני מזמין מהם עוד מעט את המאוורר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm 1) זה בא עם המשחה ...??? 2) האם זה מגיע עם ההוראות הרכבה ??? 3) תוך כמה זמן זה מגיע ??? 4) יש אחריות ???

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by OFIRLEVY66,

של המעבד, NB בעיקר ושתיהיה אמינה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  13. P4 1.5 512 SDRAM GeForce 2 mx 64 mb

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  14. יש לי מעבד 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... אני חדש בנושא האוברקלוק וראיתי שבמדריכים יש רק מדריך לאוברקלוק של הכרטיס מסך....... המהירות באס שלו היא 199.5 והFSB 800 איך עושים את זה ? אצלי זה דרך הביוס ............ בדקתי! לאיזה מהירות כדאי לי להעלות את הבאס ,כי נראה לי שזה הדבר שמעלים כשעושים אובקלוק????.. ואיך אני יכול לקרר את מקלות הזכרונות...............? המפרט שלי הוא :מעבד: 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... לוח אם :ASUS P4P800S SE זיכרון:KINGSTON DDR PC 3200 400 MHZ X1 כרטיס מסך: FX 5200 ASUS 128 MB 120 BIT דיסק קשיח: GB120 MAXTOR -SATA

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. איך אפשר לבצע אוברקלוקינג למעבד?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. שלום לכולם אני חדש בפורום וגם בנושא אוברקלוקינג רמיתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי שם הכרטיס:gforce fx5200 חברה:gigabye דגם:GV-N5218D רציתי לדעת לכמה אני יצליח ללא קירור ואם קירור לכמה והנה לינק לתמונה שלו http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N52128D.htm#

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. מראש, כל הנתונים החיוניים מופיעים ב"מפרט מחשב" אני מתכנן OC רציני בקרוב, ורציתי לדעת אם הקירור שלי יספיק לי: כשהמעבד עובד בלי OC, הוא מגיע ל10 מעלות מעל לטמפ' החדר, במאמץ! (ההבדל בין מאמץ למנוחה זה 3 מעלות בערך...) בOC לFSB 333 (מ266...) החום עולה ל 17 (+- 2 מעלות... יש לי בעייה בחיישן של ההיטסינק, סטייה של כמה מעלות...) מעלות מעל לטמפ' החדר. אם הOC אני מתכוון לעשות עם מארז פתוח לגמרי, ככה שהקירור אמור להיות מקסימאלי... אני מתכנן להעלות את הבאס מ133 (FSB 266...) ל200 (אני מקווה שאני אצליח להגיע עד לשם :-\...) ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני זה: 1. האם הקירור שיש לי יספיק לי ומה הטמפ' המקסימאלית שהמעבד שלי יכול לעמוד בה מבלי שיגרם לו נזק כולשהו כי אני לא מתכוון לקנות …

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. היי לכולם, אני קונה מחשב חדש, כשהדגש הוא על שקט, עם מעבד core2due. אני מתלבט בין שני גופי קירור למעבד: 1. Scythe MINE Rev.B 2.Scythe NINJA PLUS Rev.B איזה מהשניים כדאי? גם מבחינת שקט וגם מבחינת יכולות קירור?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by lompy,

אז הסיפור הוא כזה כשקיבלתי את המחשב (מפרט בצד) הטמפרטורות היו בסביבות 45 במנוחה ואחרי OC 55-60 במנוחה לאחרונה שמתי לב שהוא מתחמם יותר מדי במנוחה 70-80 מעלות אז ניקיתי אותו וביטלתי OC והוא עדין לא ירד מ-65 מעלות שזה ממש גבוה אז חשבתי קצת ועלה לי רעיון ,פירקתי את השרוול למעבד מהדופן של המארז וחיברתי מאורר שמכניס אויר בינו לבין הדופן ככה שאויר קר מבחוץ נזרק ישר על המאורר של המעבד התוצאה היתה די מדהימה הטמפרטורה ירדה ל 30 מעלות במנוחה עכשיו המאורר הזה היה די חזק 3500RPM ו 40 דציבל שעשה רעש נורא ככה שבתור פיתרון קבוע אני צריך מאורר אחר השאלה היא איזה מאוורר לקנות, האם יש הבדל בין המאוררים שמוכרים בחניות או שכל מאורר ב 20 שקל יעשה את העבודה? אמרו לי שמאורר 30 דציבל לא ירעיש,…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by Sting,

ואם כבר אז גם של ה HD4870, אני מדבר על ממוצע לא על דברים קיצוניים. תודה נ.ב המפרט המלא שלי בצד <===========

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. השאלה בכותרת...

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by NIRHA,

שלום על פי תוכנת הספיד פן הטמפרטורה של הכרטיס מסך אצלי במחשב מגיע ל- 64 מעלות ללא כל מאמץ של הכרטיס כלומר לא במשחקים או משהו. הכרטיס הוא gforce8800gts 640 mb פתחתי את המחשב וניקיתי אותו וזה לא עוזר הטמפרטורה הגיונית ??

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  23. אוקיי אז ככה יש פה צוואר בקבוק? P4 3.GHZ 15 x 200 512x2 200mhz והטמפרטורות :הכל במנוחה MOTHERBOARD 39 CPU 58 COOLING FAN CPU תודה מראש

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. Started by zkfir,

מה קורה חברים אני צריך יעוץ איזה מארז כדי לי לקנות עם יש לכם לינקים לאתרים שמוכרים מארזים טובים בזול אז אני השמח מאוד בתודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by bizbuzy,

עבור הנתונים הבאים : amd sempron 2500 box זכרון twinmos 3200 לוח אם albatron kx18ds ומארז compucase עם ספק hec האם ניתן לעשות אוברקלוק למעבד ע"י העלאת FSB (ללא שימוש במאווררים נוספים) או שזה יסכן את המעבד\לוח ?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים