עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך אני יכול לבדוק טמפ. כ. מסך והמחשב? הם לא מומהרים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  3. אז ככה... קודם כל אני צריך עזרה בצריבת ביוס...אני רוצה להעלות מתחים ובלוח שלי הכללללל נעול חח יש לי Gigabyte Ga-7vkml אני רוצה פשוט להעלות מתחים קצת למעבד וקצת לכרטיס מסך...פשוט שניהם קרירים מאוד ואני רוצה למשוך אותם לקצה.. אני רוצה לשאול מה מאפס לי הצריבת ביוס? זה מוחק לי משהו מהמחשב? ואם אני יצטרך להסתבך עם כל מיני דרייברים והאם יש מצב שזה לא יצליח ואני רק יצטער שרציתי לעשות את זה?? האם אני בטוח יוכל להעולת מתחים? ואם אפשר בקווים כללים איך לאחר פתיחת הביוס וכו' אני מעלה בזהירות תמתח...אני רוצה לדעת לעשות זאת בצורה בטוחה ויציבה! תודה לעוזרים! יום טוב!

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by naorai,

אוקיי מה זה לכל הרוחות? השתמשתם במושג הזה 80 אלף פעם ולא מצאתי מה זה גם עשיתי חיפוש (!!!) ולא מצאתי מה זה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by Impreza,

מזה הדבר המפלצתי הזה??? http://www.vr-zone.com/Home/news51/heatsink.jpg

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by hwforcer,

E6400 and Board GigaByte 965P-DS3P 2000@3200 / Voltagr 3.41, is that good? is this too high voltage? this voltage is what the mainboard set by AUTO VOLTAGE adjustment. this board set Auto voltage per the OC level that i do

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  7. בשעה טובה התחדשתי בקירור חדש למעבד.. אחרי שראיתי פה הבעיה המלצות עליו וגם הרבה שמתקשים להרכיב אותו קניתי אותו חח ההרכבה הייתה פשוטה והלך טוב.. קניתי גם קירור לצ'יפסטים.. שאחד מהם עם מאורר שכמובן מתחבר ללוח אם... הבעיה שלי היא כזאת כרגע בספידפאן אני רואה שהמאורר של המעבד מסתובב על 2100 RPM והמאורר השני הקטנטן ביכלל לא נותן לי אות חיים כי אין לו חוט צהוב יש לו חיבור 3 פינים ורק שתי פינים מחוברים.. השאלה שלי היא כזאת: יש איזה תוכנה או משהו שלא שמעתי עלייה שאני יכול להרים למאורר של המעבד את הRPM ? ויש משהו שיוכל להרים גם את המאורר הקטן בלי שהוא מחובר לחוט השלישי שנותן לי מידע על המהירות ..? הקירור או ארטיק קולינג 4 של 478 .....

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. נגיד ואני לוקח מאוורר שהוא 800RPM ואני לוקח פן וגורם לו להסתובב במהירות יותר גבוהה יכול להיות שייגרם לו נזק?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by intel suck,

קניתי מאוור חדש ARTIC COOLER AC FREEZER ואני לא מצליח להוציא את הקירור סטוק הישן שהגיע עם המעבד קירור של SPIRE הרמתי את הפלסטיק השחור ועכשיו אני נתקע לא מצליח להזיז את הצלעות בכלל

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by kfirlion,

שלום, יש לי כרטיס מסך, וברצוני להוציף לו קצת מתכת למה שיש לו (גוף קירור) באיזה דבק אני יכול להשתמש כדי להרכיב וגם איפה אני מוצא מתכת מוכנה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  11. http://www.tr2tt.com/products/coolers/m13se/m13se.htm :s05: הוא מרעיש?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by ktanta harta,

אני שואל את השאלה הזאת כי אני הולך לקנות ax7 ואני לא יודע אם כדאי לי לחכות ודרך אגב כמה היא תעלה בארץ כי ראיתי שבחו"ל היא עולה 30$

13. חיברתי השבוע HARDCANO5 שהיה לי למחשב. את החיישן טמפ שלו חיברתי לבסיס הסינק של הP4 שלי ליד הליבה (הרמתי את הסינק, והדבקתי אותו ליד המקום של הליבה) עכשיו, התחלתי מדידות 1. המחשב מכובה לאחר לילה שהוא לא עבד 2. מצב IDLE בWINDOWS 3. סתם בביוס רבע שעה 4. LOAD על ידי שני PRIME95 רצים (2 בגלל שהמעבד עם HT מופעל) התוצאות מצורפות בגרף. המחשב לא בOC ההפרשים עצומים.... מישהו שיש לו ניסיון עם חיישנים חיצוניים יכול להעריך מה קרוב יותר לאמת? כנ"ל לאנשים עם מעבד דומה לשלי.... (2.6C) אם הטמפ כאן הם ככה עם HT, מעניין מה יהיו התוצאות כשהHT לא יהיה מופעל (מישהו רוצה חביתה?)

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. חברה... אני מזמין מהם עוד מעט את המאוורר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm 1) זה בא עם המשחה ...??? 2) האם זה מגיע עם ההוראות הרכבה ??? 3) תוך כמה זמן זה מגיע ??? 4) יש אחריות ???

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. רשום שם שעדיף לא לעבור את ה45 במאמץ...... ??? ??? ??? ??? ??? יש לי מאוורר סטוק נורמלי על המעבד, מארז סביר עם שני מאווררים שנושקים לאוויר הפתוח, לוח קריר שיושב לו על 35 וכרטיס מסך GF4MX אומלל שלא פולט שום חום רציני. המעבד הוא פנטיום4 1.8 (423). הטמפרטורות מגיעות במאמץ ל54 והכל בסדר, אין לי מושג איך הגעתם ל45. אפילו כשאני מפעיל את המזגן שיש לי בחדר(הוא לא נושב על המחשב, אלא לכיוון ההפוך) אז במאמץ זה בכל אופן יעבור את ה45. חוץ מזה באינטל רשום 66 מעלות. בכל אופן נראית לי תמוהה מאד ההמלצה שלכם לא לעבור איתו את ה45 במאמץ. 45 היא טמפרטורה סבירה בשבילו בזמן גלישה באינטרנט אני חושב... אפשר לקבל הסבר?

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  16. יש לי מעבד e8400 וזיכרונות 800mhz, התדר המקורי של המעבד הוא 3.00GHZ וה bus הוא 333, אם אני מגדיל את ה bus ל 400 אז התדר של המעבד יעלה ל 3.60GHZ ואז גם אצטרך לשנות את היחס של הזיכרונות (SPD) ל 2 כדי שהם יעבדו בתדר המקורי שלהם 800mhz (יש לי לוח אם Gigabyte ex38-ds4). עכשיו, אם אני יעבור את ה bus מעל 400 אז גם הזיכרונות יברו את התדר המקורי שלהם 800mhz. 1. בכמה ניתן לעבור את התדר של הזיכרונות? 2. והאם זה אומר שכדי לעבור מעל תדר 3.60GHZ למעבד חייב להחליף זיכרונות?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  17. מדובר בזכרונות RDRAM של Samsung במהירות 400 MHz כ"א (יחד 800 MHz. כמובן) עקב העלאת FSB ל-120 מהירות הזכרונות עלתה ל-480 (4*120) מכיון שאין חיישני טמפרטורה לזכרונות, אינני יודע מה קורה שם. המחשב בינתיים עובד יציב לגמרי. מה אתם אומרים? יש צורך לשים לב לפרט כלשהו?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. Started by SMSM,

http://heatsinkfactory.com/cgi-bin/HFAstore.pl?user_action=detail&catalogno=HS-005

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by shovel_xxx,

התחדשתי במעבד !! AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 וצריך המלצה למשחה כדי להרכיב אותו יש לי BIG TYPHOON ואם אפשר בחנות בקריות למה אני רוצה עוד לקנות היום או מחר ולהרכיב אותו תודה !

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  20. על המעבד לא היה כלל וכלל משחה טרמית, מרחתי על המעבד ועל הגוף קירור שלו לפי המדריכים באתר. יש לי מעבד: Intel Pentum 4 2.6HyperThreading . הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 44 מעלות לאחר שהשארתי את המחשב דולק בביוס 10 דק'. מה אומרים? הטמפרטורות נכונות?

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם. אחרי העזרה הרבה שלכם באחת מנושאים הקודמים החלטתי שאני רוצה לעזוב את התוכנה EASY TUNE ולעבור לדברים חדשים ומסקרנים יותר (ולנושא חדש ) אז יש לי כמה שאלות שמתייחסות לתכל'ס שבנושא ופחות לתאוריה. אז שוב המון תודה על הסבלנות מראש. 1.אני יודע שמהירות מעבד נמדדת כך FSB * מכפלה (שאצלי היא קבועה על 11) = מהירות מעבד. את החוברת של לוח האם לשי אין אבל נכנסתי לאתר שלהם וקראתי את זה : "Front Side Bus 333/266 MHz FSB " אגב לוח האם שלי הוא tw.giga-byte.com/MotherBoard/P...GA-7N400V-L.htm מה זה אומר שמהירות הבאס שלי היא 333? או 266? כך או כך תיאורטית אני יכול לעשות OC של 2926 לא??? 2. אחרי שקראתי את כל החלק העיוני שבנושא, איך תכלס עושים ומשנים OC בביוס? האם עושים ר…

22. Started by FFOP,

Vantec ThermoFlow 120MM Smart ENERMAX 120MM Ball Bearing fan Thermaltake 120mm High Performance DC FAN מה האבדלים בין המאוררים האלו? כול המאוררים כאן בערך באותו רמה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by Mortar,

סוף סוף אחרי הרבה בלאגן המחשב שלי חי ונושם... GEIL GOLDEN DRAGON DDR400 256X2, P4 2.4C, ASUS P4P800, CNPS 7000CU, RADEON 9000PRO ועוד כל מיני דברים נחמדים. הזיכרון עכשיו רץ על מתח של 2.675 ללא שינוי יחס, תיזמונים CAS 2/3-3-6. performance mode = Turbo , PAT = Auto זה לפי המלצה של XBITLABS, הם קיבלו ככה הכי הרבה ביצועים. המעבד ללא שינוי מתח... ההמרה עכשיו היא דיי חלשה ואני הולך להתקדם עוד הרבה אבל מה שרציתי להבין זה, למה הMEMORY BANDWIDTH הוא יחסית דיי נמוך, הוא אמור להיות יותר גבוהה ממה שאני הבנתי. המטרה בהמהרה הזאת היא למשוך את הזכרונות כמעט עד הסוף, אני אנסה עוד בהמשך אבל בינתיים הם עומדים על 480MHZ עם תיזמונים לא רעים ואני חושב שזה יפה לDDR400... אבל הקיבולת לא אמורה ל…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by HitmanX,

כל פעם שאני מעלה בביוס את ה-FSB ל-146 הכל עובד טוב המחשב עושה POST מגיע לוינדוס וישר אחרי ה-WELCOME עושה איתחול, וככה כל פעם. יש פיתרון ? המפרט שלי : מעבד Pentium Northwood 1.6A 1600@2317 1.5V לוח אם Gigabyte GA-8S655FX Ultra זיכרון 256 מגה ג'נרי כרטיס מסך Saphire Radeon 9600XT 256MB ספק TSUNAMI 350W אני לא חושב שזה בגלל בתחממות כרגע יש לי SPARK 7+ יושב טוב על המעבד (בדקתי) ועובד על מקסימים ואת ה-AGP וה-PCI נעלתי ל-66 ו-33

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  25. שלום שמעתי על האתר הזה שיש פה כתבות מעניינות קראתי על אוורקלוק ואמרתי אנסה, יש לי תקציו של 850 שקל ראיתי ביקורת שלכם על הריד מאק והבנתי שהוא די טוב ולא יקר אז מארז בערךבחרתי עכשיו איזה מאווררים לקנות רציתי גם לדים לעשות אותו יפה. יש לי פנטיום 3 1000 לוח של AOPEN עם אפשרות להעלת מהירות זיכרון 512 כרטיס מסך 128 ASUS FX5200 תודה לכולם על העזרה ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים