אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום , לאחרונה שמתי לב שמחשב קצת מקרטע , ואפילו משחקים פשוטים כדוגמת pes2008 לא עובדים חלק. הכרטיס מסך שיש ברשותי הוא geforce 6600 128mb שפועל כ3 שנים במחשב... אני חושב שהוא קיבל 2000+ ב3dmark05. להתחלה , החלטתי לשדרג מ512mb זכרון ל1gb במחיר של 150 ש"ח. ועכשיו מגיע הכרטיס המסך... יש לי 2 אפשריות: 1. כרטיס מסך חדש עד 500 ש"ח - אפילו פחות--. 2. אוברקלוק לכרטיס הנוכחי. הבעייה העיקרית בקניית כרטיס מסך חדש היא שאני לא משחק הרבה במחשב , וזה נראה כאילו אני קונה כרטיס רק בשביל pro evolution ואולי כמה משחקים בודדים שאפילו לא יצאו. הבעייה באוברקלוק היא שיש לי מחשב אחד בבית , מסמכים חשובים... לא כדאי שיקרה משהו למחשב. *אין לי בעייה לעשות אוברקלוק ולהרוס את הכרטיס מסך , להוציא ממנו…
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למארז HTPC, בדגש על השקט והניקיון. הבנתי שכדאי להחליף את המאוורר שמגיע בסטנדרט של INTEL בקירור צד שלישי. רציתי לשאול אם Scythe SHURIKEN יתאים למערכת שהרכבתי, או שכדאי משהו אחר. כמו-כן רציתי לדעת אם כל המערכת שהרכבתי מסודרת מבחינת קירור. המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז ללא ספק Thermaltake Mozart VC4000SNS ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Scythe…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום שלום לכל העוזרים, המאוורר שלי רועש מידי. לדעתי, זה המאוורר של הספק. המחשב בחדר שינה והרעש די מציק המארז הוא HQ-45 של A-Open (הפח שלו די עבה ומבודד רעשים) על המעבד יש מאוורר רגיל (גנרי) ניסיתי לעצור את המאווררים האחרים (מעבד, כרטיס מסך ומארז) ולא נראה שהבעיה מהם (למרות שאני פתוח להצעות) מה עושים עם המאוורר של הספק ? (המחשב בן שנתיים) האם שווה לפרק ולנקות אבק ? ??? או אולי לקנות מארז חדש ? יש המלצה איכותית, זולה יחסית ותואמת ל - AMD ? אולי רק ספק חדש ? או משהו אחר ? : תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לבנות קירור למעבד - אבל לפני הכל אני רוצה לדעת איזה חומר הוא הכי טוב להולכת החום: חשבתי כבר לקנות לוחות אלומניום אבל לאחר הכתבה של הקירור החדש של OCZ החלטתי לבדוק זאת... נחושת?,אלומיניום? או בכלל משהוא אחר. אשמח לתגובות.
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי MSI MEGA PC זה מחשב SMALL FORM FACTOR עליו יש מעבד P4 2.66 512 DDR SAMSUNG DVD COMBO CDRW דיסק 80 GB SEGATE והכי חשוב כרטיס AGP TI4200 בדקתי טמפ' בתוכנת MSI PC ALERT 4 שהגיעה עם המחשב והתוצאות: במנוחה: CPU 41 C SYSTEM 31 C עבודה מאומצת: CPU 57 C SYSTEM 47 C כל זה מקורר על ידי SMARTFAN מחובר על וונטה מיוחדת שאלותי: א.באיזה תוכנה הכי טוב לבדוק טמפ' ואיך? ב.האם זה לא חם מידי?(צריך לזכור שזה מיני מחשב-אני חושב שהסטנדרט שונה) ג.אם זה חם מדי מה הם התוצאות לחימום יתר ברמה הזאת? ד.איך אני בודק אם המאוורר משנה RPM בצורה נוכנה ואם אפשר לשלוט על זה? מאוד חשוב שאקבל תשובות נכונות ומהירות מכיוון שעל פי התשובות אני אשאיר את המחשב אצלי או אחזיר אותו מאיפה שקניתי אותו
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! הכנתי בלוק מים לכרטיס מסך . הבלוק בנוי מ 3 שכבות , 2 שכבות של אלומיניות 5 מ"מ עובי ושכבה עליונה מפרספקס גם 5 מ"מ. בשכבה האמצעית חרוטה תעלה בצורת Z . הכל סגור כמו סנדויץ' אם 4 ברגים בפינות . עכשיו השאלה שלי היא, איך קוראים למחברים שמתברגים לתוך הבלוק ואליהם מתלבש הצינור? ואיפה ניתן להשיג אותם? (אני חשבתי שאולי במקום שמתעסק אם הידראוליקה או פניאומטיקה)
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האמת שזה לא חדש אבל רק היום זה הסיח את דעתי, המשטח נחושת שנוגע במעבד הפך להיות צבעוני כזה, כחול ירוק סגול. אבל זה משתנה עם האור, משהו כמו המדבקות האלו שמשנות צבעים באור. אני משתמש במשחה טרמית MX-2 , על המעבד אין משהו דומה, רק על הגוף קירור. את הנינג'ה תמיד ניקיתי עם 95% אלכוהול. מה זה הדבר הזה על הנינג'ה שלי?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 וקירור Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 כשאני בודק בתוכנות השונות את הטמפ' אני רואה לפעמים 18 19 20 מעלות ובעומס הגיעה ל-29 מעלות מקסימום...וגם בביוס זה ככה... האם זה הגיוני? או שיש טעות בזיהוי? הלוח שלי GIGABYE 965P DS3
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שאם אני במצב סנכרוני עם הזכרונות, זאת אומרת שם את הכופל על 2, הביצועים פחות טובים מאשר עם אני מעלה את הכופל של הזכרונות ובעצם עובד במצב לא סנכרוני... לפחות הביצועים ב SUPER PI משתפרים... יש סיבה שהביצועים טובים יותר במצב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים קבלתי את המחשב החדש שלי לפני כחודשיים וחצי בערך... ואני רוצה עכשיו להוסיף לו בקר טמפרטורה וכו'.... איזה קיימים בשוק? מה שווה? לא שווה? מה אני צריך שיהיה באחד כזה? אני יודע גם שאני רוצה להוסיף מסך LCD שיכתוב כל מיני דברים שאני רוצה - יש מצב שיש כבר אחד מוכן שרק צריך לו תוכנה או משהו? או שהוא מגיע עם כזה בקר טמפרטורה??? ד"א - אני מאוד רוצה שיהיה חיבור FIREWIRE לפחות אחד עליו (לאייפוד החדש שאני מקבל עכשיו).... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור (לא פאסיבי) לקירור המעבד שלי (פנטיום 4 - 3 ג'יגה), מוכרח להיות שקט (זה שיש לי גורם למחשב להשמע כאילו מישהו מניע מנוע של מטוס בתוכו..), ואיכותי שגם ישמור על טמפרטורות סבירות. תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה קירור יכול להתאים למעבד הנ"ל בתקציב של200 שח גג כרגע יש לי סטוק מקורי המעבד על 65 מעלות בנוסף רציתי לדעת האם המעבד הזה מסוגל להתמודד יפה עם או סי גבוה לוח מסוג GIGABYTE GA945-P-S4-3 VER 1.0 זכרונות מתדר 667 ו 800 אשמח לקבל תשובות
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה להאיץ AMD כפול ליבה על ידי העלאת מהירות הבאס ובבדיקת מאמץ המחשב נתקע פשוט נתקע עם תמונת מסך יציבה שום דבר לא מגיב. המעבד לא מתחמם בכלל היכן עשוייה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
-
יש לי שתי משאוות של אקווריום עצבניות אפשר להשתמש בהם?!?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך MSI 6600GT
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אולי חלקכם מכירים את התוכנה (אני רק אתמול חנכתי אותה). יצאה גרסא חדשה v2.30 אני בסך הכל דואג שלא חס וחלילה תפסחו על התוכנה השימושית הזאת! תחשבו על זה בתור "rivatuner למעבד" יש שם הכל + היא מכירה את המעבד שלי עם האוברקלוק וכל הנתונים המדוייקים. הורדה חובה ! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1045 עריכה: במחשבה שנייה, אולי הת'רד מתאים יותר לפורום אוברקלוק ... חבל שאין למשתמשים הרשאה להעביר את האשכולות שלהם :\
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איזה קירור יכנס לי בשביל המעבד ב-Thermaltake Soprano [MID TOWER לוח 945P-S3 מעבד E6600. אוויר כמובן^ רצוי מ-KSP, תקציב : 300 ומשהו ש"ח ----------- מה יקרה אם יקחו מקרר \ מיניבר, וישתמשו בו בשביל המארז? תהיה התעבות והכל ישרף או שבגלל שזה סגור ואם אפשרי היפוטתית שהמיניבר בחיים לא יפתח יותר? [סגור 24\7] ^ מבחינת טמפרטורה + האם הכל יעבוד תקין
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זה קשור לפה לפי דעתי ואתם תבינו למה,אחרי כשעת משחק /שעתיים מופיעים לי במשחק מן פסים כאלו צבעונין ואך פעם אחת אפילו התכבה לי המסך פתאום והיתי צריך לעשות ריסט.אני מבין שהיום יום חם ויש אפשרות ששהכרטיס מתחמם או משהו?????יש לי msi 9800pro r360
-
- 12 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני צריך קירור אוויר לP4 סוקט 478 אבל שיכלול התאמה עם תושבת או משהו ל775 בתודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה אתמול עשיתי אוברקלוק וידעתי שאני יכול להמשיך אותו אז ה משכתי היום .. חח אז עשיתי מ 2.5 ל 2.81 פעם ראשונה 2.81 ל 3.25 פעם שניה .. ומחר אני קונה קירור למעבד של OCZ VANDETTA אז אני יוכל למהשיך אותו אני מקווה .. כרגע טמפרטורות במנוחה 30-32 בגלישה באינטרנט ובאימיול 34-36 אממ ובמאמץ 40+ קיצור תדר באס 260.4 FSB 1041.5 מכפלה רגילה 12.5.. אז בקיצור הגעתי ל 3.25 ואני לא מתכוון להמשיך עד שיהיה לי קירור
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מעוניין בקצת מידע לגבי OC לכרטיס מסך ומעבד במיוחד ! יש לי כרטיס מסך X1900XTX 512 ומעבד AMD SAN DIEGO 3700 עם קירור של BIG TYPHOON הוא כרגע רץ על 37 מעלות והספק שלי הוא THERMALTAKE 430V
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כמו שכבר פירסמתי פה נושא אחד על עצות וטיפים לOC עכשיו נתקלתי בבעיה נוספת שנראת קצת מוזר. אני עובד עם Nike (מנהל מעבדים זכרונות ולוחות אם) ואנחנו עושים לאט לאט כל הזמן קצת OC למעבד (יש לי עליו קירור Mugen 2 Rev. B). בנתיים הכי גבוהה שהגעתי זה באס על 382, מכפלה 11, מתח 1.55 והכל עבד יופי (המעבד הגיע לטפמרטורה מקס' של 62 ואז Nike רצה שנבדוק אם הלוח אם יחזיק בבאס 400 אז ניסיתי באס 400 מכפלה 8 ומתח 1.6 ושוב הכל עבד יופי, הגיע ל53 מקס'. ואז ניסינו באס 400 מכפלה 11 ואז בדיוק שסיימתי להגדיר את ההגדרות ולשמור נגמרו לי הבטריות במקלדת, אז החלפתי והייתי צריך לעשות ריסט (ידני) כי המקלדת לא עבדה, אז אחרי הריסט (ההגדרות של הביוס לא נשמרו) נכנסתי שוב והגדרתי את הנתונים לאוברקלוק ומאז יש…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-