עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SpiritKnight,

יש לי V-TUNER והיא לא מציגה טמפ', רק מהרויות שעון. בתמונת דוג' שלהם היא כן מציגה. מה הבעיה?

2. כולם אותו סטפינג לדוגמא agoia 1900 2000 2100 אמרו לי שה1900 הוא דאוון קלוק של ה2100 ואם אני אקנה 2000 במקום 1900 אני אקבל פחות אובר קלוקינג זה נכון? שאלה שניה איך נחשב הסטפינג של agoia? ביחס לagoga

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by shaul,

האפשרויות שיש לי הן: 1. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD 2. Thermaltake Volcano 9 3. ZALMAN CNPS5100-Cu איזה מבין השלושה הכי כדאי לי לקחת?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. אני מבקש לקבל שם דגם מלא כולל סטפינג וליבה וכל הדברים תודה רבה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  5. זה המפרט שלי axp2400 epox 8rda+ ati radeon 9100 GEIL 3200 256DDR TT volcano 9+ איך אני פותר את הבעיה?? הבעיה היא בעצם שברגע שאני שם את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם הווינדווס לא עולה..?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by looo,

זה מה שכתוב לי בביוס: mb temperature: 35c/95f cpu temperature: 74c/165f cpu fan speed: 4115 power fan speed: n/a chass's fan speed: n/a vcore voltage: 1.68 5.3 voltage: 3.47 5v voltage: 4.81 12v voltage: 11.91 המארז זה TASK E-Star Silver 350W Case בדקתי את המאוררים וכולם עובדים (אחד מתחת להארד דיסק, אחד על המעבד ואחד בספק כוח) לפני כמה חודשים התקלקל לי המאורר של המעבד והחליפו לי אותו הטמפ' היתה אז 40-50 מעלןת

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  7. יש לי מחשב AMD 1000 Mhz עם כרטיס מסך GE FORCE 4 128 DDR MX ואני רוצה להתקין אוברקלוק ואני לא יודע איך להשתמש בתוכנה שהורדתי מהאתר הזה ואני לא רוצה לחטט שאני לא ידפוק תכטיס מסך....בבקשה תעזרו לי!!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  8. תיראו קניתי מחשב סוס אבל המארז לא השקעתי ממש כי עכשיו אני לא הולך לעשות OC אולי עוד שנה מה אתם אומרים המארז המיסכן הזה אם שני מאוררים 120מ"מ וספק 300W יקרר טוב את המחשב ? מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 300W והחלקים: מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y זיכרונות-DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 כרטיס תצוגה-SAPPHIRE RADEON 9800 128MB DDR TV-OUT+DVI OEM דיסק קשיח-WD 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y אני לא ירשום גם את הציוד העקפי כי אם לא צריכים קירור

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  9. אני רוצה להגיע לה 3.2 אינטל פטיום 2.54 עשיתי לה 3.06 הכל יציב ויפה אבל כמה אני צריך לעלות בשביל להגיע לה 3.2 כי פה אני רואה הוא העלה את מיהרות מהבאס אך עושים את זה?@ http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=237

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by urielka,

from where i can download a program like CLOCKGEN that support ECS P4VXAD or any OC SOFTWARE to CPU THAT SUPPORT THIS MOTHERBOARD and compatibles thank to every body that will answer

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Vega,

אבקש צלעות קירור עם מאוורר בשביל מעבד Amd Athlon XP 1900+ (Gigabyte 7VAXP)f, אני ממש לא מחפש משהו כבד, אבל הטמפרטורה גבוהה יחסית מכיוון שנשבר לי המאוורר המקורי של AMD והחליפו לי אותו באחד מעפן. אם אפשר שהמאוורר גם לא יהיה רועש במיוחד - אני אוהב שינה. ;D תודה רבה, --Vega

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  12. זה הכרטיס http://www.amdmb.com/images/ti4200/ti4400.jpg והמאוורר השחור שמה השתחרר כי מה שמחזיק אותו מאחורה נשבר ואי אפשר לשים שמה כלום.. בקיצור נשארתי עם סינק.. מה אתם ממליצים לי לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by ice2k,

היי אני הולך לרכוש את גוף הקירור הזה לאחר מספר רב של ביקורות שקראתי עליו. מה שהכי חושב לי זה שקט ואחרי זה ביצועים טובים כי המטרה היא אוברקלוק של 1700 על לוח NF2. לא מצאתי משהו אחר שתואם או מספק יחס טוב יותר בנושא מאשר גוף הקירור הזה. בטוח יש לא מעט אנשים שקנו אותו והרכיבו אותו , היתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים עליו , לאיזה מעלות הגעתם איתו ועם איזה מעבד ואיך הוא אצלכם באוברקלוק, ובכלל אם אתם מרוצים ממנו או לא 8) בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Tomerm,

מתנצל על השאלה, אני מעולם לא טיפלתי ובדקתי יותר מידי בבפנוכו של המחשב (כן כן, אני מאלה שעלולים לקנות מחשב במבצע ממקום כמו אופיס דיפו) ולכן אבקש הסבר קצר של מהו OVER CLOCKING, מה משמעותו ולמה ומתי משנים אותו. תודה מראש. תומר.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by parker,

המחשב שלי ישן כפי שניתן לראות, אז חשבתי לעשות לו oc, העלתי את הבאס ל110 והכל היה בסדר ויציב, אז רציתי להעלות אותו עוד יותר, העלתי את הבאס ל112, המחשב עלה והגיע לwindows, ושם התחילה הבעיה, הwindows נדפק לגמרי, חשבתי שזאת בעיה של הטמפ, אך היא הייתי על 34-35, ניסיתי להעלות מעט מתח, אך הבעיות חזרו, הלוח שלי הוא MS-6163 pro של MSI, אם מישהו יודע מה הבעיה, אנא עזרו לי :\

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  16. השאלה אומרת הכל חברים מה יותר טוב לקירור כרטיס מסך הקריסטל אורב המפורסם והטוב או האייסברקיו 4 של ונטק????

• 11 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by zoloboy,

מישהו מכיר חנות במרכז ולא בחיפה שמוכרים את הקרור של זלמן שאלתי בpchardware יש להם רק את ה alcu מישהו יכול לעזר? תודה

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by gilad0327,

אני קונה בסוף את ה-Thermaltake BigWater שאת המערכת הזאת אני יחבר לכרטיס מסך ..(אני יחליף פשוט את הבלוק קירור) השאלה שלי איפה למקם אותה.. אני חשבתי לבנות לה קופסה כמו בתמונה רק מפרספקט , שממנה יצא הבלוק ישר לכרטיס . כי אני לא רוצה שהרדיטור יהיה בתור המארז כי חמים שם .. מה שאני רוצה לדעת אם זה בסדר לעשות ככה .. המשאבה תעבוד ככה?כי זה ישב על המארז [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by e_perera,

יש לי פלטייר 70W שעדיין לא השתמשתי בו, כי עוד לא מצאתי משהו שיכול לדאוג לקירור שלו בצורה טובה. לאחרונה קניתי והתקנתי SILENT TOWER של תרמלתק: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 וכמובן שהופתעתי לטובה מהביצועים והשקט: 2.4GH@3GH בטמפרטורות של 40 מעלות. השאלה שלי, היא אם יש למישהו מושג האם הוא יצליח לקרר בצורה טובה גם את הפלטייר? אם כן אזי אולי אני יעשה שילוב של קירור של מעבד --> פלטייר --> silent tower.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by HitmanX,

קודם כל המפרט שלי : Pentium 4 1.6A 1600@2404.5 Vcore 1.575v FSB 150MHz 256MB DDR PC2700 Timings : 2.0-2-2-5 Abit IS7-E עם ביוס משופר.. השאלה שלי היא איך לשים את הזיכרון יהיה קרוב למהירות הרגילה שלו כי נדמה לי שהוא עובד לאט. כשאני מעלה את המחשב הוא כותב : Host/DRAM Frequency is 150/150 (ראה תמונה 1-2) הזיכרון ביחס 1:1 עם המעבד ויש לי אופצייה בביוס שנאקראת N/B Strap CPU AS (ראה תמונה 3 למטה) ובתוך זה אפשר לבחור : (ראה תמונה 4 למטה) Core Freq/FSB Freq 100MHz/400MHz 133MHz/533MHz 166MHz/667MHZ 200MHz/800MHz מה לבחור/מה לעשות ?? נ.ב. תודה מראש לעוזרים.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

21. Started by leshets,

שלום. ברשותי מחשב בעל לוח אם של אסוס (P4B533) ומעבד פנטיום 4 שני ג'יגה שנמצא תחת אוברקלוק של יותר מ 25 אחוז כבר משהו כמו חצי שנה. לאחרונה הורדתי תוכנה למדידת חום (SpeedFan) השאלות הם: א.האם התוכנה הזאת אכן מדויקת? ואם לא אז אל איזה תוכנה אתם ממליצים. ב.האם החום שבו המערכת שלי עובדת הוא סביר לעבודה או מסכן את הרכיבים שבה: *חום מעבד בעבודה רגילה\בעומס=43\56 *חום דיסק קשיח בעבודה רגילה\בעומס=40\43 …

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Impreza,

מזה הדבר המפלצתי הזה??? http://www.vr-zone.com/Home/news51/heatsink.jpg

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by IG,

אני רוצה לשנות את התיזמונים של הזיכרונות שלי (אם כדאי). המפרט מופיע בחתימה. העניין הוא שאני לא יודע מה זה התיזמונים. בביוס יש לי את ההגדרות האלה: advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 level/ 3 level/ 4 level Dram command rate- 2t command/ 1t command write recovery time- 2t/3t Dram tWTR- 1t/ 2t ואני לא יודע מה צריך לשנות. שאלה נוספת: מה התזמונים המומלצים למערכת שלי, ואיזה סיכונים יכולים להיו…

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by eshel107,

זקוק להמלצה על קרור תואם וטוב {חזק} לכרטיס {6600GT AGP GIGBYTE]. וגם רציתי לשאול בעלי נסיון האם החלפה של מאורר הסטוק תאפשר להגדיל אתה-OC ובכמה בערך {האם הקנייה שווה?} לצערי אין לכרטיס הזה בקר טמפרטורה ולכן אני לא יודע מהי אבל אני חושב שה-OC שלי נמוך {ליבה-555 זיכרון-1155} ולכן אני חושב על החלפת הקרור נ.ב. לא יותר מ150-200 ש"ח תודה רבה

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by eli_a2006,

שלום חברים המחשב החדש הגיע סוף סוף ואני רוצה לעשות אובר קלוק אבל אני לא יכול כי הספק הוא ג'נרי ואני מפחד אני רוצה שתמליצו לי על ספק טוב עד 350 ש"ח שיחזיק את המפרט שלי (רשום בצד) תודה לכל העוזרים אלי

• 12 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.