עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by liav12,

יש מצב אני מצליח לעשות אוברקלוק עם לוח אם של אינטל?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום לכולם! ברשותי מעבד Core 2 Duo 6400 עם קירור סטוק של אינטל (המאוור וגוף הקירור שבאו עם המעבד). אתמול שמתי לב לתופעה מוזרה (על פי PC Wizard 2008) - המאוורר מדי פעם מפסיק לעבוד לכ-20 עד 30 שניות ולאחר מכן חוזר לעבוד. פתחתי את המארז ובדקתי אם התוכנה משקרת, וגיליתי שאכן המאוורר מדי פעם מפסיק לעבוד ואחר כך חוזר לעבוד. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד לא גבוהה (על פי PC Wizard היא 29-30 מעלות) ולא נראה שהיא עולה גם שהמאוורר לא עובד (לא ראיתי שהיא עולה על 31 מעלות). האם זו התנהגות מתוכננת של המאוורר או מדובר בתקלה? בתודה מראש על תשובתכם.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by amitbatito,

אני צריך בבקשה שתביאו לי פתרונות על קירור גז קישורים מחנוית כי אני לא מבין בזה תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  4. עשיתי OC מ2.33 ל2.8 וכשאני מנסה להעלות את התדר אז המחשב עושה לעצמו ריסטרט אז כדי להעלות עוד את התדר למעבד אני צריך להעלות מתח למעבד? יש לי 4 אפשרויות בביוס הראשונה CPU VCORE ויש עוד 3 אז איפה אני צריך להעלות ובכמה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by nivster,

יש לי את המפרט שניתן לקרוא בצד ימין, ולמי שאין כח, אז זה AXP2100, עם 512 מגה זכרון של סמסונג, הזכרון הוא DDR266. בנוסף, נפל לידי סטיק בודד של 256 מגה, גם של סמסונג, אבל DDR333. המחשב כרגע עובד על 157 מה"צ FSB, ועושה פוסט עד 162 בקושי. ושאלתי היא מה עדיף לי, בהנחה שהמכונה שעוברת OC היא מכונה למשחקים בלבד? 256 מגה DDR333, או 512 מגה DDR266? האם יש סיכוי שהמערכת תעבור את ה-162 מה"צ FSB עם הזכרונן החדש? מערכת ההפעלה היא WINXP. תודה!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  6. אני כבר יום שלם שובר את הראש בקשר לזה ניסיתי כל תוכנה אפשרית שמצאתי, אבל זה לא עזר. יש לי MSI Geforce 7600GS, והורדתי היום את הדרייברים האחרונים של nvidia. בדקתי את המהירויות ב control center, וראיתי שהם עומדות על המהירות של הסטוק. עכשיו, המטרה שלי היא שהמהירות ליבה תהיה 500, והמהירות זיכרון, תהיה 900. אבל הבעיה שלי היא שמשום מה, שני הסליידרים מגיעים רק עד ל 800. ניסיתי את Rivatuner, וזה מגיע רק ל 600, כנ"ל powerstrip השתמשתי גם ב coolbits ושום דבר לא משפיע על זה. any help here?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  7. לפני כשבועיים החלפתי את לוח ה-ECS שהיה לי והתחלתי לעשות קצת OC. לצערי המקסימום שהגעתי היה 133X13=1733Mhz כאשר המעבד עובד בטמפ' של 40-45 מעלות. מעבר לכך המחשב עלה אבל windows קרס ואיתחל, מסך שחור או BSD עם ההודעה: Windows has been shut down to prevent damage to your computer הוספתי מתח עד ל 1.7 למעבד אך ללא הועיל, כמו כן העלתי ללוח אך גם זה הותיר את המצב ללא שינוי. חשבתי שזאת יכולה להיות בעיה של Windows אז העלתי את המעבד ל- 1900Mhz וזה לא עלה יותר... אחרי שעשיתי RESET לביוס (לשם שינוי ג'מפר ולא לוח ECS פשוט שבו צריך לשלוף את הסוללה) העליתי את הבאס ל-200 בשביל לנצל את מהירות הזיכרון ועכשיו אני מקבל ביצועים טובים יותר ב- Sandra - Memory Bandwidth Benchmark בכ 35-40 …

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by bears,

כרגע יש לי 2140 ואני מתלבט אם לקחת 8400 או 6600 Q ,כשהמעבד למשחקים ומולטיטסקינג די גדול. אז : - אם אפשר לקחת את Q6600 ל3 ג'יגה מבלי לשנות כלום חוץ מFSB ,יהיה מעולה. אם לא,עדיף 8400. - הבנתי שALANWAKE יעבוד טוב יותר בQ ,אז ב8400 הוא יעבוד הרבה יותר חלש? - ויסטה 32 יודעת לעבוד עם QUAD ולנצל את כל ה4 למולטיטסקינג? - הלוח שלי של ג'יגהבייט,P43 DS3L והזכרונות C4 של GSKILL(4 ג'יגה 800)

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. שלום לכולם וערב טוב אני מחפש מאווררי מארז 80 מ"מ, כאשר הפרמטר החשוב ביותר הוא השקט (DB), לאחר מכן כמובן בא פרמטר דחיפת האויר. המאגר שם בחנות (www.newegg.com) הוא עצום, ואיני יודע במה לבחור. העניין הוא שאני יכול לחפש ע"פ הנתונים היבשים באתר את המספר הכי קטן בדציבלים, אבל ידוע שחברות רבות רושמות נתונים בהגזמות (TT למשל), חוץ מזה שיכולות להיות טעויות באתר גם. ולכן אני מחפש המלצה למאווררים הטובים ביותר שיהיו ל-80 מ"מ, כך שיהיו השקטים ביותר עד כמה שאפשר ל-80.. תקציב אין לי, אבל ממש אין לי צורך ואני לא מעוניין במאווררי TC, או מאווררים בעלי פוטנציומטרים לכן התקציב לא אמור להיות גבוה במיוחד לדעתי.. חוץ מזה, המאווררים צריכים להיות בעלי חיבור מולקס, כי אני לא מעוניין לקנות עכ…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. Started by wollmann,

יש לי את שתי האופציות האלה לקנייה 512MBx2Kingston HypeX 500Mhz ב 1400 ש"ח או 512MBx2 A-DATA 500Mhz ב 1600 ש"ח ה קינגסטון הוא משומש - אבל זה לא משנה כי יש לו אחריות לכל החיים. ה A-DATA חדש אבל יש לו אחריות ל 3 שנים מה יתאים לי יותר מבחינת תועלת - מחיר/אוברקלוקינג? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by amnon555,

יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E4300 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. איך בעצם עושים אוברקלוק? ועם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? ד"א הקירור זה קירור של המארז: Cooler Master Elite 330 (RC-330) הקירור הזה יספיק לאוברקלוק?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by hosham,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני באובר ל-3.32 עם 805 -מפרט בצד.</p><p>ושאני משנה את ה PCI-E לתדר אחר מ-AUTO המחשב לא עובר POST.</p><p>הביוס מעודכן ל-F11 ואין לי עוד רעיונות.</p><p>עצות ומענות יתקבלו בשמחה..</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by nehmia,

???

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by DDB,

איזה מאורר הכי טוב ל AMD 2500B 200ש"ח

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by yukon,

בגבולות התקציב של 500 +/- מה עדיף ? קירור מים Thermaltake Big Water 735 CL-W0075 http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp למישהו יש נסיון עם המערכת (קרור מים) הזאת ? זה לא רף (500 ש"ח) נמוך מידי עבור מערכת קרור מים? ואם ניתן להוסיף בעתיד בלוק נוסף עבור כרטיס המסך על אותה המערכת? ועוד אחת בקרור מיים TT-CL-W0005 ThermalTake BigWater - http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0005-01/cl-w0005-01.asp או את הביג טיפון כקרור אויר או bt-vx החדש http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0114/cl-p0114.asp#overview עבור מעבד פרסקוט 630 נקודה חשובה......אני רוצה שקט כיום מורכב גוף קירור ג'נרי תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by Bose,

זה המפרט. intel pentium 2.4 northwood gigabyte 8ipe1000-g geil 256X2 w.d 80 giga sata ג'יפה 4 מארז ג'נרי עם מאוורר 80 מ"מ בצד של ההארדיסק טלמרטייק 360 ואלה התוצאות על מנוחה האם אני צריך לחשוש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by shimronfio,

איזה קירור עדיף מהחברה TT , SpinQ או ה- V1? אם יש קירור אחר בתקציב עבור סדרת המעבדים CORE I7 אולי ישקול לקנות אחר.

18. ראיתי אשכולות שכתוב בהן שהסיילנט טאוור יכול לקרוע את הצורה לסוקט אבל מצד שני הוא שוקל כ600 גרם בדייוק כמו הPLOO/VENUS... אז.. לא הבנתי את זה... אני לא מעוניין בOC (אולי.. ) ואני רוצה שקט יחסי אז תמליצו לי בבקשה על HSF ל64.. תודה!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by omerz90,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לOC לזיכרון: - האם עושים OC לזיכרון? - כמה זמן זה לוקח? - איפה מרגישים את ההבדל? - האם צריך קירור לזיכרון כדי לעשות לו OC?, אם כן איזה קירור הכי מומלץ? - ומה הזיכרונות של 4 ג'יגה שהכי מומלצים לOC? אני מוכרח לציין שכל השאלות הנ"ל מתייחסות ל4 ג'יגה DDR 2.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by Davidmag1,

הינה כמה תמונות לגבי איך שמסודר לי החוטים במחשב המאורר האחורי מוציא אוויר הצידי מכניס וכנ"ל לגבי הקידמי

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  21. שלום לכולם.. קניתי את הקירור הנ"ל למעבד Q9550.. צירפתי לו מאוורר אחד Noctua 120MM NF-P12-1300Rpm ראיתי שאפשר לשדך לו שני מאוורים, אחד מכל צד.. האם כדאי לי לשים עוד אחד? זה יקרר יותר בהרבה? מובן מאליו שOC מתוכנן פה..

22. Started by yosi-m,

אם מישהו יודע שיגיד... (למאוורר עם זרם של 0.18A)

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  23. איפה מורחים (מרכז או כל שבב זכרון במלואו) והאם זה עוזר בהרבה. מחפש עבודה ללילה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by r.g.comuters,

שלום לכלום יש לי קירור למעבד של פנטיום 4 סוקט 478 ונשבר לו המאוורר ומה הבאסה שהוא 70x70x15מילמיטר במקור המאוור שהיה על הסניק היה מסוג דלתא רעשני אחושיל !! אבל לא זה מה שמפריע לי כרגע המחשב לא הולך להיות מורכב כי אין מאוורר ועל טעיות אני ישלם "המחשב שלי פרטי אז שאין לי לאן למהר " חשבתי על אולי לחפש משהו ברמה של המאוורר המקורי של TT או שעדיף לי לבנות מתאם בעצמי מ70 ל 80 סטנדרטי <? ולתקוע שם על הסניק איזה מאוורר רצחני ולתת ל1.8 שלי בראש באוברקלוק בריא :lol: ... ?.. ד.א.ג הסניק הוא מחשושת אני ישמח לעזרתכם ועם אפשרי למצוא בארץ מתאמים מוכנים כאלה ?... לא שאני לא יכול לעשות לבד פשוט זה כאב ראש עכשיו להכין אחד כזה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by ABL,

המפרט שלי הוא: 2500+ ATHLON XP עם זלמן עליו לוח אם: NF7-m זכרון: 1280MB 333mhz (דואל של 512 ואחד של 256) כרטיס מסך: x800xt pe הספק 330W נראה לי.. עשיתי OC למעבד והגעתי ל 193MHZ עם 1.775V (בביוס) הטמפ' במאמץ 53 מעלות. ב3DMARK05 שיפור של 500 נקודות אחרי האוברקלוק (5938 עכשיו) אבל שניסיתי לעלות ל195 PRIME95 החזיר error. אני רוצה להגיע ל200. האם אני יכול להתקדם מכאן? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים