אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC מ2.33 ל2.8 וכשאני מנסה להעלות את התדר אז המחשב עושה לעצמו ריסטרט אז כדי להעלות עוד את התדר למעבד אני צריך להעלות מתח למעבד? יש לי 4 אפשרויות בביוס הראשונה CPU VCORE ויש עוד 3 אז איפה אני צריך להעלות ובכמה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ומי יותר שקט הNINJA או הBT
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2140 ואני מתלבט אם לקחת 8400 או 6600 Q ,כשהמעבד למשחקים ומולטיטסקינג די גדול. אז : - אם אפשר לקחת את Q6600 ל3 ג'יגה מבלי לשנות כלום חוץ מFSB ,יהיה מעולה. אם לא,עדיף 8400. - הבנתי שALANWAKE יעבוד טוב יותר בQ ,אז ב8400 הוא יעבוד הרבה יותר חלש? - ויסטה 32 יודעת לעבוד עם QUAD ולנצל את כל ה4 למולטיטסקינג? - הלוח שלי של ג'יגהבייט,P43 DS3L והזכרונות C4 של GSKILL(4 ג'יגה 800)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיו ביצועיסטים.... בעלי תפוקה טובה וקירור מירבי... וחשוב עוד יותר שיהיו שקטים (שקט, שקט שקט!!! ) המלצותכם... תודה.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
קניתי את 2 הדברים הבאים: Coolermaster Aerogate 2 Tt SMART CASE FAN 2 לא התנסיתי בהרכבה של סנסורים, איפה בדיוק אפשר לשים את הסנסורים? אפשרי לשים את הסנסור של המעבד מתחת להיטסינק? בין המעבד להיטסינק? בכלל כל סנסור אפשרי לשים ככה? ויש לי סנסור אחד שאני ישים אותו כטמפ' מארז, אז אני סתם מציב אותו באוויר? אני רוצה לשים גם סנסור בהארד דיסק איפה בדיוק ממקמים אותו שמה? בקשר לחיבורים של המאוררים, אני מחבר את המאורר של המעבד ישירות לפאנל ואז אני לא יקבל תוצאה למשל בתוכנות של ניטור טמפ? אלא רק בפאנל? ואני רוצה לעשות אותו דבר לHSF של הצ'יפסט, גם שמה איך בדיוק שמים את הסנסור? אנשים שיש להם ניסיון בתקנה של הפאנל הזה בבקשה כמה עצות..
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לא מזמן הרכבתי מחשב ושמתי לו קירור הכי פשוט שיש עם משכה טקמית אחרי כמה זמן החלפתי את הקירור ל- COLERMASTER V8 ואת המשכה התרמית לא כי אני לא יודע איך להסיר והמעבד הגיע לי ל 40 C ובכל הסקרים שלו זה היה על בין 28-38 מה לעשות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הינה כמה תמונות לגבי איך שמסודר לי החוטים במחשב המאורר האחורי מוציא אוויר הצידי מכניס וכנ"ל לגבי הקידמי
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי ברצוני לדעת קצת יותר על הזכרונות בOC. מה זה RATIO? וכל השאר תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי במחשב שני סטיקים של KINGMAX-BGA שעובדים ב DUALDDR400 והתזמוני דיפולט שלהם הם 2.5-4-4-8 בכל מקרה, מכוון שבלי קירור יותר טוב אני לא מתכנן לעלות את הבאס, חשבתי בינתיים לנסות לראות כמה נמוך הם מגיעים בתזמונים. התחלתי ב2.5-3-3-7 המשכתי ל2-3-3-7 ומשם עד 2-3-3-5!!!! (ל222 הם לא מגיעים מן הסתם...). בכל מקרה, ההבדלי ביצועים במבחנים סינטטים (אידה וסנדרה) ממש זניחים: מסנדה: int4393 float4421 אידה READ 4074 WRITE 1176 הצלחתי לעלות ל: אידה READ 4127 WRITE 1300 סנדרה int4503 float4503 יציב אחרי יום של ממטסט ויום של פריים. זכרונות נחמדים. מקווה להגיע לבאס טוב עם העלאת תזמונים
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיגיד... (למאוורר עם זרם של 0.18A)
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בהרכבה של המאווררים למארז =] שאלות: 1. המאווררים שצריכים להתחבר לחלק העליון של המארז צריכים להוציא או להכניס אוויר? 2. המאווררים שצריכים להתחבר לצידי המארז אמורים להכניס או להצויא אוויר? 3. כדי לגרום למאוורר להוציא/להכניס אוויר אני צריך רק להפוך אותו? ד"א, המאווררים של CM http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=264&id=355 קיבלתי מאוורר (LED) אחד במתנה של NXZT, אני חושב שזה אחד המאווררים שמקבלים במארז Tempest, המאוורר מחובר בחלק העליון של המארז, השאלה שלי היא אם כדאי להשאיר אותו, או להחליף אותו במאוורר של CM? מאווררים: מארז: CM590
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למארז HTPC, בדגש על השקט והניקיון. הבנתי שכדאי להחליף את המאוורר שמגיע בסטנדרט של INTEL בקירור צד שלישי. רציתי לשאול אם Scythe SHURIKEN יתאים למערכת שהרכבתי, או שכדאי משהו אחר. כמו-כן רציתי לדעת אם כל המערכת שהרכבתי מסודרת מבחינת קירור. המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז ללא ספק Thermaltake Mozart VC4000SNS ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Scythe…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי A64 2800,מה הטמפ' המקסימלית? (במאמץ) אני יודע שיש סטיקי של טמפ' מומלצות אבל אין שם על A64,אלא אם כן פיספסתי את הקטע הזה ובמקרה זה אני מצטער
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היום הפעלתי את המחשב ואני שומע רעב של אימפרז טורבו במחשב שלי אז בדקתי ומצאתי שהמאוור של הספק שלי שנה עד שהוא מתחיל להסתובב כמו שצריך...מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. יש לי p 3 866 ...הכל טוב ויפה רק שהמעבד בא ב slot 1 ( מי שלא יודע מה זה - המעבד הוא בעצם מין כרטיס קול שנכנס כמו כרטיס מסך ) ואין לי שום שמץ של מושג איך לפתוח אותו, ואיפה בכלל לשים את המשחה. למה? כי המעבד נמצא במין בלוק קירור מוזר שכזה עם מאורר פיצקי שלא נוגע בכלל בכרטיס ( אני חושב) ודי אי אפשר לראות כלום. מישהו אולי יודע מה צריכים לעשות? ואם יש בכלל משחה טרמית למעבדי slot 1 או שהם בלי משחה בכלל
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האמת שזה לא חדש אבל רק היום זה הסיח את דעתי, המשטח נחושת שנוגע במעבד הפך להיות צבעוני כזה, כחול ירוק סגול. אבל זה משתנה עם האור, משהו כמו המדבקות האלו שמשנות צבעים באור. אני משתמש במשחה טרמית MX-2 , על המעבד אין משהו דומה, רק על הגוף קירור. את הנינג'ה תמיד ניקיתי עם 95% אלכוהול. מה זה הדבר הזה על הנינג'ה שלי?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש קרור ל פנטיום 4 3ג שלי סוקט 478 משהו זול ואיכותי!!! ומה בעצם זה אמור לספק לי במספרים?
-
- 12 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא 8800gts 512 g92 גיגהבייט רגיל איך אני מכין פרופילים למאוור של הכרטיס .? לא מצליח עם ריוה טיונר
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי inno3d geforce 7800 GS AGP ורציתי לשאול איך אני עושה לו אוברקלוק יש לי דריוור 91.31 החדש וחיפשתי בעזרה שם ומצאתי הוראות. רק שלא מצאתי את "התפריט" של האוברקלוק תודה
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את התיזמונים של הזיכרונות שלי (אם כדאי). המפרט מופיע בחתימה. העניין הוא שאני לא יודע מה זה התיזמונים. בביוס יש לי את ההגדרות האלה: advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 level/ 3 level/ 4 level Dram command rate- 2t command/ 1t command write recovery time- 2t/3t Dram tWTR- 1t/ 2t ואני לא יודע מה צריך לשנות. שאלה נוספת: מה התזמונים המומלצים למערכת שלי, ואיזה סיכונים יכולים להיו…
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה AMD2500\600\700 לא משנה איזה חדש, ואני רוצה לעשות לו OC ע"י שינוי מכפלה אז בחדשים המכפלה נעולה אבל יש לוחות שפותחים את הנעילה הזאת ואז אפשר לשנות את המכפלה זה אפשרי? ואיך עושים את זה? מישהו יכול להגיד לי בדיוק באיזה לוחות אם המכפלה פתוחה? ואם זה נכון ואפשרי בכלל?
-
- 12 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן (ויש אחד אחר תותח) ואני מעוניין לעשות לו מארז מלוחות פרקט (יש לי כבר את הלוחות) רציתי לשאול אם יש פה משהו שכבר עשה את זה ויגיד לי איך ותגידו מה אתם חושבים על הרעיון!! :smoke:
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זה קשור לפה לפי דעתי ואתם תבינו למה,אחרי כשעת משחק /שעתיים מופיעים לי במשחק מן פסים כאלו צבעונין ואך פעם אחת אפילו התכבה לי המסך פתאום והיתי צריך לעשות ריסט.אני מבין שהיום יום חם ויש אפשרות ששהכרטיס מתחמם או משהו?????יש לי msi 9800pro r360
-
- 12 תגובות
- 636 צפיות
-