עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. השאלה בכותרת. הכרטיס מסך מובנה מתחמם וזה גורם לקריסה ותוקע אותי באוברקלוק כרגע ואני מעוניין לקרר אותו לראות אולי זה יעזור.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום חברים,יש לי מחשב נייד שאחרי כמה דקות של פעילות מפסיק להגיב ועושה כול מיני עיוטים על המסך,אמרו לי שזה מלא באבק וצריך לנקות,אני וחבר פתחנו את המכסים הקטנים וניקינו גם את הארדיסק,זה עזר ליום יומיים,וחזר שוב הבעיה. את המחשב עצמו אני לא יכול לפתוח כי אין לי את המברגים המתאימים. מה אני יכול לעשות כדי להיות בטוח שזה מאבק ואיך אני יכול לנקות בלי לפתוח אותו או לפתוח בדרך כול שהיא? תודה רבה לכם,שראל[br]פורסם בתאריך: 28.12.2007 בשעה 11:56:24 הלו?.. מישהו אולי מבין במחשבים ניידים....?.. ???

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  3. שיוכל להעתיק דברים יותר מהר ולהעביר נותונים יותר מהר ?? אם כן איך עושים את זה

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  4. שלום, יש לי פנטיום IV 3.06. בעקבות רעש בלתי נסבל החלפתי את המאוורר של במעבד בזלמן 950. Motherboard Intel Brownsville II כרטיס מסך On Board 1 * HDD 40 GB WD 1 * HDD 80 GB WD זיכרון Kingston 750 DDR 2 * צורבי DVD מערכת הפעלה XP עדין המחשב מרעיש (אומנם פחות) אז הפריטים הבאים שאני רוצה להתמקד בהם אלו ספק הכח והמאוור של המארז (8 מ"מ): מחפש את עזרתכם: 1. החלפת ספק הכח בספק שקט. מהי המלצתכם? 2. מאוורר 80 מ"מ שקט. יעצו לי בפורום אחר לגבי ספק SEASONIC SII 430W. האם גם אתם בעד? תודה.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by Doron404,

אם כרגע יש לי מערכת עם AMD 1700 (מכפיל של 11.5) יציבה בBUS של 182, ואני אחליף את המעבד לAMD אחר, עם ליבה זהה אבל במכפיל של X15, האם המערכת תישאר יציבה והמעבד יעבור ב2730MHZ?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by AvlK,

המפרט מתחת לשם שלי באס על 143 מכפלה על 25 cpu pll על 1.81525 הוא עולה לבד לערך הזה מה שגורם לטמפרטורה של 45 50 במצב idle למה שאני רגיל זה גבוה ובכלל מה זה cpu pll ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ה8800GT הוא של gigabyte והוא עם הקירור שהוא בא איתו (הפשוט הרגיל , לא זה שבא עם קירור של zalman) . עם הrivatuner לא הסתדרתי בכלל , ולגבי הntune אז שעשיתי OC והאצתי גם את סיבוב המאוורר של הכרטיס מסך (הוא היה על 29% והעלתי אותו ל55%), אבל זה שמר רק את הOC ולא את הצאת סיבוב המאורר שלו-וניסיתי הכל ולא הצלחתי לשנות זאת (שמרתי פרופיל בntune ועשיתי שיטען אותו עם עליית windows ולא עזר), לכן אני מחפש תוכנה אחרת מה אתם ממליצים? אה ולכמה להגיע בoverclock אתם מציעים ?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by DJAVI2010,

My Computerמעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 לוח אם Asus RAMPAGE V EXTREME LGA2011-3, Intel X99 2 כרטיסי מסך GTX970 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 760W 80+ Platinum SS קירור נוזלי GTX Corsair Hydro H110 זיכרון למחשב Corsair Dominator Platinum 8x4GB DDR4 2666MHz CL15 Kit כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Samsung 950 SSD M.2 כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW מארז מחשב NZXT Switch 810

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by blinkybill,

הכוונה היא לרדיאטור הזה: אין לי צורך בכל הערכה אלא רק ברדיאטור אני אפילו לא צריך את המאוורר.... מישהו יודע איפה מוכרים בארצנו? תודה..

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by BeNzZy-BoY,

הרצתי בדיקת יציבות בפריים ואחרי עבודה של כמה שעות הוא שלח לי את ההודעה הזאת : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/fail.JPG מה זה אומר ? שימו לב ללמטה איפה שרשום ERROR... ואם התמונה קטנה אז תגדילו אותה זה לא בעיה

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  11. Started by motis7,

רוצה תוכנה להנמיך את המהירותת מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4GHZ

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  12. טוב אז ככה......המחשב שלי הוא: AMD Barton 2500+ @@3200 Abit NF7 ver 2.0 Silenttower TT kingston 256x2 400Mhz 2.5 cas FX 5200 Asus אז ככה עשיתי אוברקלוקינג למעבד וזיכרונות ולכרטיס מסך ממזמן.....אבל לאחרונה החזרתי את המעבד לסטוק עד שהיגיע לי הסילנט טוואר..... עם הסילנט ב2500+ וב 1.6 בVCORE המעלות ללא מאמץ היו 47-45 אחרי אוברקלוקינג ל 3200+ והעלת המתח ל 1.725 ללא מאמץ 42-44....למה זה??

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  13. שלום יש לי לוח של אינטל ואני ממש רוצה להעלות את המעבד קצת.. אם הייתי יודע שלא יהיה אפשר לעשות לו אוברקלוק לא הייתי קונה אותו !!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  14. היי, קיבלתי לידי את המחשב ואת המארז Define R4 Fractal Design העניין ששמו לי שניי מאווררים על הגג של COOLER MASTER והם ממש מרעישים. וממש חשוב לי שהמאוררים במארז יהיו סופר שקטים אבל גם יעילים כשצריך. מבחינתי לקנות מאורר אחד וגדול של 120/140.- מקווה שאני לא טועה בגודל של המאורר שיתאים למארז אשמח לשמוע להמלצה זה המפרט: תודה מראש

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by yotam.m,

רציתי לדעת איך אפשר להדביק צלע קירור על כרטיס מסך לדוגמא יש לי fx 5200 הצלע שלו קטנה מידי ואני רוצה להדביק לו צלע הרבה יותר גדולה עכשיו יש מן חיבורים כאלו הכוונה לחורים על הכרטיס שהצלע נכנסת בהם רק שבצלע הגדולה החיבורים הם לא אותם חיבורים כמובן השאלה היא האם יש דרך לשים את זה? שימוש בדבק יכול להיות טוב? או רק יהרוס?

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  16. כשהרצתי את פריים כחלק מתהליך בדיקת היציבות והטמפ באחד נסיונות האוברקלוקינג המתחים והיציבות היו בסדר אבל 2 ליבות הגיעו ל73 מעלות בזמן שלא היתי נוכח לבדוק ושחזרתי ביטלתי והורדתי את רמת האוברקלוק. עכשיו נשאלת השאלה האם בטמפ' כזו נעשה נזק למעבד וכדומה? נ.ב הבדיקה רצה כשעה וחצי כמדומני עם הטמפ' הנ"ל המעבד הוא Q6600 G0

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  17. שלום לכל חבריי הפורום יש לי מארז (לא מצאתי את השם,אבל אני מאמין שהתיאור יסביר) זה עם הידית הנפוץ. 1.מקום למאורר בכניסת המארז,מתחת לכוננים הקשיחים. 2. שני מקומות למאווררים מתחת לספק. 3.אחד למעלה איפה שהידית. איך להגיד אותם מה יכניס אוויר ומה יוציא? איזה מאוורים כדי לקנות? יש חברות מיוחדות מומלצות? כל מקום של 80 ממ מתאים ל120? תודה.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  18. היי לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל וזקוק לקירור דחוף.. למחשב שלו יש נטייה להתחמם.. יש לו את הקירור הבסיסי של אינטל שלא מספיק לו , אשמח לתשובה עבורו התקציב שלו הוא בסביבות ה200 שקל פלוס מינוס

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by tamir6066,

הי,יש לי HD4850 עם קירור של זלמן. האם כדאי לי לעשות OC דרך הDRIVER? האם השיפור בביצועים יהיה מורגש במשחקים כמו:GTA IV,CRYSIS,COD 5? OC דרך הדריור מסיר את האחריות? תודה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by huber,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/scythe-mugen-2_9.html אם ניקח בחשבון שהבראם תיפקד טיפ טיפה יותר טוב מהאולטרה 120, והמוגן 2 מתפקד יותר טוב ממנו - נראה לי שיש לנו מלך חדש בשכונה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MODI,

כול מה שראיתי זה CL, הישן יותר...

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by arik_bulldog,

המאוורר של המעבד עובד כבר 3 שנים בערך, ובאופן מוזר הוא פתאום נשבר ונפל בזמן שהמחשב עבד. (נפל על הכרטיס מסך, אני חושש שנגרם נזק) המאוורר הוא של זאלמן, מה שנשבר זה מה שסימנתי x בתמונה. (מצטער, אין לי מצלמה) זה הגיוני דבר כזה? קרה פעם למישהו? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by LermanIsUberCool,

אני יכול לקנות את זה + מאור שקוף 20~52 CFM ב200 ש"ח... שווה? נ.ב.: ניועד לAMD העתידי שלי

24. Started by Big_White,

ליפני. אחרי. מישהו יודע מה זה AUX? איך לגרום למאורר של המעבד לעבוד בשיא המהירות? מישהו יכול לתת רעיון למה המתח של 12+ ירד ל כימעט 11?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. יש מטלות כבדות שלוקחות הרבה חשמל \ הספק ויש כאלה שמשום מה לא האם ניתן באופן אוטומטי לעלות את התדר בהתאם ליכולת של הקירור נניח והוא מסוגל להגיע לחום סביר ב 200 WATTS אז המעבד יעלה את התדר עד שהוא יגיע לוואט תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.