עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. פירקתי את המארז ולא מצאתי מקומות להוסיף מאוררים בשביל לווסת את החום אני רוצה להוסיף 2 מאווררים, בנתיים יש רק אחד בגב המארז שמוציא את האוויר של המאוורר של הAC פריזר אם אפשר המלצה אז תרשמו גם איזה מאווררים לקנות (עדיף מKSP) תקציב עד 150~ שח תודה

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  2. יש לי GTO2 שנמצא ב O.C של 560/580 והטמפרטורה במנוחה היא בד"כ 37-40 ובמאמץ 55 -60. עכשיו השאלה היא האם כדאי להשאיר את הכרטיס כל הזמן ב OC או שלהפעיל HOTKEY שכאשר אני משחק אז הפרופיל של ה OC עולה? אני משתמש ב ATI TOOL. האם הOC יכול לפגוע בכרטיס או שהתחלופה בין OC לבין מצב רגיל יכול גם לפגוע בכרטיס...? תודה

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by Or ei,

מישהו יודע אם הax7 מסתדר על התושבת של הam2?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by winil,

עשיתי אוברקלוקינג למעבד שבכותרת ל3.20 ומה שמוזר זה שהטמפרטורה נשארה כפי שהיתה לפני זה 40-41 מעלות והבנתי שהטמפרטורה צריכה לעלות בצורה ניכרת זה בסדר או שהאוברקלוקינג לא הצליח?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. קירור למעבד AMD כבר הרבה זמן אני רואה שאתם ממילצים על קירור אחר למעבד. ולא המקורי שבא עם המעבד זאת אומרת BOX אני מנסה להבין למה צריך בכלל להחליף. במיוחד שהמעבדים הם 65NM יש לי 6000 AMD והוא עומד בקיץ על 40 והמעבד הזה הוא 90NM וגם מה שהוא מאוד שקט

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by norni,

יקרר אותו טוב לטמפרטורות נמוכות ? ואיך יהיה באוברקלוק ? תודה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  7. מפרט : מעבד : c2d e4400 rev l2 לוח אם : asus p5b זכרונות : gskill 2gb cl4 800mhz כרטיס מסך : nvidia gforce 7900gs ספק : chieftec 550 watt אגב זכרונות רצים מעולה על 1100mhz עם cl5 וולטאג של 2.05 מעבד גם כן רץ מעולה על 3.2 על קירור סטוק. אבל מתחמם כמו מטורף ---> בגלל זה רוצה לקנות קירור חדש! תקציב עד 200 שח. לא יותר. מעוניין לעשות OC עד 3.4 GHZ תודה.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by dor31,

זה הכל

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. חברה... אני מזמין מהם עוד מעט את המאוורר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm 1) זה בא עם המשחה ...??? 2) האם זה מגיע עם ההוראות הרכבה ??? 3) תוך כמה זמן זה מגיע ??? 4) יש אחריות ???

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Nihility,

מישהו הצליח לעשות המהרה לכרטיס המסך שלו בויסטה 32 או 64 ביט? nvidia כלומר חוץ מביוס האק

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. כרגע המעבד שלי על191X11 עם כל המתחים המקוריים, והכול יציב. אבל כאשר אני מעלה את הבאס ל200, גם אחרי שאני מעלה את המתח של המעבד 1.75 ואת הזיכרון ל2.7, המחשב קורס אחרי 15 דקות בprime95, ואחרי 5-10 דקות ב 3dmark03. וגם שאני מעלה את התיזמונים המעבד לא יציב. אין בעיה של חום, הטמפרטורה של המעבד40 מעלות, ובמאמץ 50-52. המפרט של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2500 +Volcno 6 ABIT NF7-SL ver 2.0 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series 2/3/3/7 ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD(250@270\512@564)64MB Compucase Super Midi Tower CI 6919(hec300W)3fen שני הרדיסקים, ושני קוננים אופטים. זה משגע אותי שה 9Mhz האלו תוקעים לי את ה OC. מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by SMSM,

http://heatsinkfactory.com/cgi-bin/HFAstore.pl?user_action=detail&catalogno=HS-005

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

קראתי בחוברת שישנו פנל חיצוני ללוח שלי P4S533 האם יש באמת ואיפה אפשר להשיג

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by zachi27,

שלום לכולם! יש לי מעבד בארטון 2500 באוברקלוק ל-3200. בניתי לאחרונה מערכת קירור מים המורכבת מבלוק זלמן, רדיאטור חימום של דייאהו רייסר, מיכל מים פשוט ושני מאווררים של 120מ"מ. המערכת מורכבת בקופסה נפרדת ליד המחשב, מלבד הבלוק מים של זלמן שמורכב בתוך המחשב. המחשב עבד כשבועיים בטמפרטורות נמוכות (במנוחה: 28 לוח אם, 32 מעבד ובעומס: 30 לוח אם, 38 מעבד - לאחר הרצת פריים 95 כשעה). ביומיים האחרונים היה חם מהרגיל וטמפרטורת המארז עמדה על 35 מעלות במנוחה (שתבינו: המעבד היה על 34). בעת הרצת משחק (CALL OF DUTY) וכן בעת הרצת פריים 95, טמפרטורת המארז (הצ'יפסט???) עלתה ל-36 והמעבד ל-40, והמחשב ביצע ריסטרט אוטומטי, אני מניח שזאת בעיית חום (אבל כנראה של הלוח אם ולא של המעבד). בתוך המארז יש ל…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by OFIRLEVY66,

של המעבד, NB בעיקר ושתיהיה אמינה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by HitmanX,

קודם כל המפרט שלי : Pentium 4 1.6A 1600@2404.5 Vcore 1.575v FSB 150MHz 256MB DDR PC2700 Timings : 2.0-2-2-5 Abit IS7-E עם ביוס משופר.. השאלה שלי היא איך לשים את הזיכרון יהיה קרוב למהירות הרגילה שלו כי נדמה לי שהוא עובד לאט. כשאני מעלה את המחשב הוא כותב : Host/DRAM Frequency is 150/150 (ראה תמונה 1-2) הזיכרון ביחס 1:1 עם המעבד ויש לי אופצייה בביוס שנאקראת N/B Strap CPU AS (ראה תמונה 3 למטה) ובתוך זה אפשר לבחור : (ראה תמונה 4 למטה) Core Freq/FSB Freq 100MHz/400MHz 133MHz/533MHz 166MHz/667MHZ 200MHz/800MHz מה לבחור/מה לעשות ?? נ.ב. תודה מראש לעוזרים.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

17. Started by oooz,

יש לי כרטיס X1600 PRO AGP sapphire 256 איזה OC אני יכול לעשות, ובאיזו תוכנה עדיף להשתמש הוא מקורר טוב עם שני מאווררים שהוספתי אחד 80 ממ ועוד אחד של מעבד INTEL 478 הוא בטמפ של 40 בסטוק מנוחה במאמץ הוא מגיע עד 60 תודה

• 11 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by baz0r-,

ניסיתי כבר כמה תוכנות, SPEED FAN, H MONITOR, ועוד תוכנה שאני לא זוכר את השם שלה. כולן הציגו לי טמפרטורות שונות,או שבחלקן המודל של הלוח אם שלי לא היה(GA M55SLI-S4). שאלה שנייה, מה היא הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד שלי יכול לעבוד בה ולא להשרף? אני צריך לדעת לאוברקלוקינג פשוט המעבד הוא AMD ATHLON64 X2 3600 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. שלום לכל באי הפורום ;D אני מרגיש קצת רע עם זה שהסיבה היחידה שאני מפרסם כאן הודעות היא לצורך שאלת שאלות... אבל אני משתדל תמיד לקרוא לפני כן ולחפש... ובכל מקרה, אין לי הרבה מה לתת מבחינה של חומרה... ככה שאני אאלץ להסתפק בלקחת עד כאן התנצלויות... במאמצי לשדרג ולשפר את המערכת עליה אני עובד, קניתי לפני כחודש מעבד ולוח אם חדשים, והקונפיגורציה היא כזו: אני די מתבאס מהקונפיגורציה הנוכחית (ואני מאמין שכל מי שיעיף בה מבט יחשוב שדי בצדק). כל פעולה הקשורה בעיבוד בלבד טסה במהירות דמיונית... בנוגע לכל פעולה אחרת, כזו שדורשת קצת זיכרון או לא עלינו את ההארדיסק... החלטתי לקנות את המערכת בשלבים... ונראה לי שעכשיו הגיע תור הזכרון. לדעתי שניים של 512MB יעשו את העבודה, אבל אני …

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  20. קודם כל שלום לכולם אני חדש אמרו לי שזה המקום לאובר קלוק וכאן קיימים האנשים שאני מחפש,אז השאלה שלי היא ככה : יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי,והכרטיס של חברת Gigabite,רציתי לתת לו OC קטן בלי להחליף לו קירור ובלי כלום,ככה להשאיר אותו איך שהוא עם הקירור המקורי. השאלה שלי כמה אני יכול לשים לו ב - Corp וכמה ב - Memory בשביל שיישאר בטמפ' יציבה ולא ייגרם לו שום נזק? תודה רבה לעוזרים! וגם לאלו שלא

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by Wolwali,

שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז. המארז ג'נרי; הכי זול ש-KSP מכרו לפני שנה וחצי. המחשב שלי לא היה יותר מדי בעומס עד היום, וכשכן היה אז השתמשתי במאוורר רגיל מבחוץ אבל נמאס לי מזה ואני רוצה מאוורר מארז נורמלי. הנקודה היא שיש לי בלוח האם חיבור, ואם הבנתי נכון אז הוא מאפשר לשלוט על המהירות לפי הטמפרטורה וכך למנוע רעש לא חיוני (כמו במאוורר של המעבד). (אחי הביא למחשב הישן מאוורר ישן עם חיבור חשמל בלבד והוא עשה רעש כאילו הוא הולך להמריא. כשנגמר הקיץ פשוט ניתקנו את חיבור החשמל שלו.) האם החיבור הזה הוא סטנדרטי? האם היום כל מאוורר תומך בפונקציה הזו (בהנחה שהיא בכלל אכן קיימת)? אם לא, מה הבדלי המחירים בין כאלה שכן וכאלה שלא? ויש המלצות ספציפיות? * התמונה המצורפת לקוחה מה-U…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by AlonSe,

שאלה שלי היא כזאת נגיד ויש לי לוח של 800MHZ עכשיו אני יקנה זיכרון של 1066 לדוגמה עכשיו בלי OC הזיכורונות ירוידו את התדר שלהם ל800... כאשר אבצע להם OC אז יעלה התדר עכשיו כאשר התדר המקורי של הזיכונות הוא 1066 אז כביכול הOC לא יפגע בזכונות נכון ?כל עוד אני לא עובור את ה1066 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by Danix60,

שמעו יש לי לוח מסריח שאני לא מוצא בביוס את ההגדרות של הOC ASUS P5PE-VM ומעבד Pentium D 3.4GHZ אמרתי יאללה מצדי שישרף עם איזה תוכנה עושים ? כאילו עם מה אפשר

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by gabbay,

האם כמו המעבד גם כרטיס המסך נהיה יותר יציב ב OVERCLOCKING עם מתח גבוה יותר?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by bbvv,

need help צריך לבנות מחשב חזק , האם מישהו יכול להמליץ על מחשב אחד (לא חווה)הכי מהיר שיש ( כסף לא בעיה, מחשב לעבודה עד 40000).

• 3 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים