עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zkfir,

מה קורה חברים אני צריך יעוץ איזה מארז כדי לי לקנות עם יש לכם לינקים לאתרים שמוכרים מארזים טובים בזול אז אני השמח מאוד בתודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by maayan,

יש לי 6 לדים של 3 וולט ואני רוצה לחבר אותם למולקס של ה5 וולט כמה נגדים אני צריך ושל כמה אום

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by boaz,

איך בדיוק שיטת העבודה לאוברקלוק נכון? הבנתי שקופצים בכל כמה מגהרצים ובודקים יציבות. עד שמגיעים לנקודה לא יציבה. מה עושים אז ? (נגיד שטמפ לא בעיה) שמעתי שאפשר לאמץ את המעבד, ככה שהוא מתרגל למהירות (פריםנ 95? סנדרה ? burnin) ואז הוא יכול לעלותץ עוד. זה קורה בטווח של שעות? או אם נותנים למעבד להתרגלל במשך ימים למהירות הנוכחית אפשר להוציא ממנו עוד? או שאפשר לעשות אוברקלוק תוך כמה שעות, וזהו, הפקנו את הכל מהמעבד.. תודה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. כרגע יש לי מעבד amd 4600X2 והמצ שלו 2.4 גיגהרץ אם אני יעלה אותו ל-3.0 מה מצב הטמפרטורות המומלץ כרגע אין לי קירור מיוחד על המעבד רק תגוף הקירור המקורי

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by djelectric,

אוקיי, דבר שמאוד מאוד מטריד אותי זה שכל תוכנה אחרת מציגה לי טמפ' שונות למעבד?!? למה זה קורה? מה, לכל תוכנה יש חיישן משלה או משהו? אני ממש לא מבין את זה, זה לא כמו בטמפ' של כרטיס מסך?! מה הבעיה שתוכנה תציג את זה כמו בביוס? או שגם זה לא אמין.. .. אני לא יודע מה הסיבה שתוכנה תציג לך טמפ' שונה ממה שהמעבד שלך באמת עובד.... טוב... כרגע הדבר שאני הכי מאמין לו הוא ה OCCT זה מטריד אותי כי אני בקרוב מקבל לידי את ה thermalright ultra 120 extreme כמובן שאני יפרסם תמונות וביצועים והכל כשזה יהיה מוכן, אני כבר מתכונן לפציעות שהמחשב שלי יעשה לי

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by Nihility,

מישהו הצליח לעשות המהרה לכרטיס המסך שלו בויסטה 32 או 64 ביט? nvidia כלומר חוץ מביוס האק

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by poop,

שלום ושבוע טוב, רציתי לדעת לגבי המאווררים של אינטל שבאים עם המעבד מרובע ליבה, איזה גודל זה? לי יש עכשיו פרסקוט ואני יודע שהגדול הוא 80MM, רציתי לדעת לגבי ה- 775 הוא ג"כ 80MM או יותר או פחות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  8. שלום אני צריך מאוורר למעבד למטרת OC, לQ9300 שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על כמה אופציות: Sunbeam Tuniq Tower thermaltake big typhoon 120 vx Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 800RPM 33.5CFM (Scythe INFINITY (Japan Design מה יהיה הכי שקט? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by eitanob,

אני מתלבט הין השניים. ה E7200 זול יותר וקל יותר ל - OC. כמובן עקב המכפלה 9.5 מול 9, ותדר 1066 מול 1333. מצד שני ה E8400 לא הרבה יותר יקר והקפיצה בביצועים (לפני ה - OC) משמעותית. המפרט עליו אני בונה הוא: GigaByte GA-P35-DS3L G.Skill DDR2 2048MB 1066Mhz CL-5-5-5-15 PI/PK NVIDIA 9600GT האם במפרט הנ"ל אשיג יותר מה - E7200 או מה - E8400??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by manticore,

התוכנה נתקעה על מתח מוזר למעבד 1.163 אני בכלל על 1.475! מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 613 צפיות
  11. אהלן , הבנתי שהקומבינציה הבאה מומלצת : Thermalright ULTRA 120 Extreme +Zalman ZM F3 כמה שאלות : 1. כמה רועש הוא יהיה במקסימום פעילות (של המאורר כמובן) ? [ז"א אם זה משהו נסבל , רועש מאוד , יותר מהסטוק ברגיל שלו וכו' , קנה מידה זה מה שאני צריך) 2. אם אין ניסיון עבר בהתקנת מאוררים האם אני אסתבך עם ההתקנה ? (צריך לפרק את הלוח ד"א ?) 3. בהקשר ל2 יש איזשהוא סירטון / הדרכה ? 4. האם הקירור נכנס למארז HEC 6A19B עם 8800GT בפנים? 5. איך מחברים את המאורר 120mm על הקירור עצמו ? (ברגים רגיל כמו על מארז?) 6. אם יש הצעות לקומבינציות נוספות בטווח המחירים אשמח תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. מדובר בכרטיס מסך 8800GT של BFG עם OC מהמפעל. שבשעת מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 83 מעלות(לפחות על פי GPUZ). יש הצעות? כמו כן המחשב מנוקה מאבק בצורה סדירה, כך שזו לא הבעיה.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by EcSm,

שאלה בכותרת. עד לאן בערך אפשר להגיע באוברקלוק יציב למעבד כזה? הקירור הוא Thermaltake V1 הלוח הוא Asus P5Qpro אם זה משנה, המשחה התרמית היא AC silver 5.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  14. משום מה-אני עדיין לא מבין איך לעזאזל. הביג טייפון לא נכנס לאנרמקס צקרה, והוא "רק" 12 וחצי ס"מ גובה. או יותר נכון זה מה שאיש או שניים אמרו פה בפורום (ואשמח אם סוף סוף יגיע הסבר או תמונות.) עכשיואני יודע שיש אנשים שהכניסו אליו זלמן 9700 בלי בעיה (שהוא קצת מעל 14 ס"מ) כרגע מבחינת תקציב, אני יכול לקחת זלמן 9500 או אנדי סמוראי (למרות שאני מאמין שאם הביג טייפון לא נכנס אז האנדי שהוא אותן המידות לא יכנס) יש עוד אפשרות מלבד הזלמן שיציגו ביצועיןם דומים, בפחות מ14 ס"מ גובה. תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  15. מה הסיבה? ומאיפה נמדדת הטמפ בלוח?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by Crappyday,

היי אני מנסה לעשות OC למעבד e2140 אני עכשיו יציב עומד על 2.6GHZ שזה אומר 333mhz X 8 כאשר אני מנסה לעלות ל 400mhz זה תוקע לי את המחשב... מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלה לי גם על 400mhz תזמוני הזיכרון על 5-5-5-15 מתח למעבד עומד על 1.35

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  17. תמונה לפני ההתקנה: ואחרי ההתקנה: שימו לב לשינויים האלה במכפלה והמתח האם זה יכולהזיק למעבד? יכול להיות שהתוכנה הזאת מזייפץ? אני לא מבין בOC ככה שאני קצת לוחץ תודה מראש ofeky1

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by Salwaby,

סליחה על הבורות , אבל מזה בכלל פתיחת צינורות בכרטיסי מסך ? מה זה נותן לך ? ואיך בכלל עושים את זה ? ומה ההשלכות של פתיחת צינורות (בטוח יש.. תמיד יש)

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by Void,

איך אני נועל PCIE+פPCI לטובת OC?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by stas12,

שלום. האם את הקירור TUNIQ TOWER 120 ניתן להשיגו בארץ? אם כן, איפה? ואם לא האם יש איזה אתר בחו"ל שמוכר אותו? תודה.

21. Started by explize,

ישבתי והתלבטתי ואני חייב להגיע להחלטה היום כי המחשב כבר הוזמן נכון להיום בבוקר..מה שאומר שאני חייב לשנות את המפרט היום!!! הזמנתי את הTUNIQ120 ולא ממש התייחסתי לTT SONIC TOWER שבניתי את המפרט(מעבד 6400 עם לוח GB 965P S3 ומארז GB פוסידון). המחשב אמור להיות שקט, לצורך הקלטות(מיני אולפן שאני מאלתר לי) ואני מעוניין שיהיה לי קרור שאם אני ארצה לעשות OC בעתיד אם המחשב לא יסחוב לי פרוייקטים. לפי הנתונים שקיבלתי על הטוניק הוא עובד על 18DB בLOW ו50 בHIGH...(אבל שהסתכלתי עכשיו בטומהרדוואר ראיתי שרק אם מחליפים מאווררים מגיעים לתוצאות כאלו והוא עובד על 33DBA עם מאורר STOCK שהוא מגיע) השאלה היא אם להחליף בין מה שהזמנתי לבין הSONIC TOWER(ולהוסיף מאוורר אם אני יעשה OC)... או שאפשר להשתמש …

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  22. אז ככה היום העלתי את ביצועי המעבד הפנטיום 4 2000 ל2600 הכול טוב ויפה אבל בתוכנה S&M הוא נכשל בזכרון ראוי לציין שאני משתמש בקירור STOCK של אינטל הדבר היחיד שאני לא מצליח להבין היחס בין הDRAM ל FSB הוא 4:3 לטובת הDRAM אם אני לא טועה רצוי שיהיה 1:1 איך אני עושה את זה? ???

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  23. מישו יודע האם אני צריך לחבר אליו עוד כח מהספק ? בעצם השאלה שלי היא: במידה ובכרטיס מסך שלי יש אפשרות שצריך לחבר לו גם מתח מהספק . איך החיבור נראה? (איך אני אמור לזהות את זה ? )

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  24. אוקיי אז ככה- אני קונה ( סוףסוף ) מפרט חדש בעוד כמה ימים. עכשיו רציתי לשאול כמה שאלות לגביו. המפרט - http://img207.imageshack.us/img207/8856/memory1oi.jpg 1. המפרט יהיה מקורר? או שווה לי להוסיף קירור ? 2. המעבד, הזכרונות, והכ.מסך יחזיקו לי בOC טוב? 3. המארז והספק הזה, מגיעים עם מאווררים? לינק למארז/ספק - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B4022E96-F3E1-4D10-8BD3-6CD4D02632AB}&details_type=1&itemid={E6AAFDE3-ECEE-4112-A11A-D0E894FFD303} תודה לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by xtract1,

למישהו יש תוכנה קלה יחסית לביצוע OC די פשוט לפנטיום 4 תושבת 478 ליבת northwood?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.