אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
או קי אז כה מה אני צריך להגדיר בביוס ? מישו יכול לעזור לי כמו שבלוח אם P35DS3-L של גיגה ביט ההגדרות עם ככה ואני רוצה להגיע עם המעבד הנ"ל ל3.00 אז איך להגדיר בביוס דוגמה מהלוח אם של גיגה ביט למעבד q6600 : Go into Advanced BIOS and disable C1E, EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD)........[2.40]
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האפשרויות שיש לי הן: 1. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD 2. Thermaltake Volcano 9 3. ZALMAN CNPS5100-Cu איזה מבין השלושה הכי כדאי לי לקחת?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ניסיתי כבר כמה תוכנות, SPEED FAN, H MONITOR, ועוד תוכנה שאני לא זוכר את השם שלה. כולן הציגו לי טמפרטורות שונות,או שבחלקן המודל של הלוח אם שלי לא היה(GA M55SLI-S4). שאלה שנייה, מה היא הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד שלי יכול לעבוד בה ולא להשרף? אני צריך לדעת לאוברקלוקינג פשוט המעבד הוא AMD ATHLON64 X2 3600 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות לרכיבים אלקטרונים באזור השרון....???(נתניה,רעננה,הרצליה,כפר - סבא וכו'....)
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני קונה מחשב AMD 2500+...ואני מתלבט בין שני הקירורים הללו: Zalman's CNPS6000-Cu או ?Thermaltake Volcano 11+ אני מכיר את הVANTEC הטוב, אבל אין אותו בחנות שממנה אני קונה :-\
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
למה כי בSPEED FAN הלוח 25 מעלות ולא זז אף פעם ניכנסתי להגדרות שיניתי ל DIODE ואז הופיע טמפרטורה של 100-99 ללוח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז ככה יש לי ATI RADEON 9550 ושמעתי שאפשר למתוח אותו טוב עשיתי כבר הכל, שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחתיו עשיתי את כל ההכנות - אבל מה? לא מצליח לעשות אוברקלוקינג...אני משתמש בATI TOOL ואני משנה את ההגדרות אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש זה לא נשמר, חוזר לברירת מחדל... ניסיתי להוריד את הדרייברים של SoftMod והקונטרול סנטר קורס כל פעם... בבקשה תעזרו לי http://img332.imageshack.us/img332/5055/untitled4ua1.jpg
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שאלה שלי היא כזאת נגיד ויש לי לוח של 800MHZ עכשיו אני יקנה זיכרון של 1066 לדוגמה עכשיו בלי OC הזיכורונות ירוידו את התדר שלהם ל800... כאשר אבצע להם OC אז יעלה התדר עכשיו כאשר התדר המקורי של הזיכונות הוא 1066 אז כביכול הOC לא יפגע בזכונות נכון ?כל עוד אני לא עובור את ה1066 תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן ואין לו בקרי טמפ אז אינני יכול לראות את הטמפ אני צריך המלצה לבקר טמפ עדיף גם עם בקר מאוורים 200-300
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק. זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
משום מה בביוס יש לי אפשרות רק להעלות מתחים. איך אפשר להוריד אותם? אני כרגע משתמש עם AMD overdrive אבל כל פעם שמפעילים מחדש צריך להוריד שוב. הסיבה שאני עושה את זה היא טמפרטורות וגם כשאני מוריד מתחים המחשב יציב 100% סתם זרמו יותר מידי עם המתח. מה לעשות ? (מפרט בחתימה).
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך הבא: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7600&productConfigurationId=650008#openLarger 7600GT EXTREME של XFX בגירסאת הAGP שלו. המאוורר המקורי בהדלקת מחשב - לא מסתובב (היה מלא אבק - פירקתי , ניקיתי , שימנתי ממש ממש טיפה). אם "עוזרים" לו קצת הוא מתחיל להסתובב וממשיך כך ומרגע זה "אין בעיה" (טמפ' נורמאליות גם במאמץ) באופן עקרוני - המחשב דלוק 24 שעות ככה שאין יותר מדי סיבה שמשהו יכבה וידליק את המחשב וזה לא יהיה אני. אני מפחד שיום אחד הוא יפסיק להסתובב , אני לא אהיה שם והסוף ידוע (במיוחד שפשוט כואב להשקיע בכרטיס AGP חדש , הם עולים טונות יחסית לביצועים). מכיוון שאני מאוד לא מתמצא בתחום הזה , אש…
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש מצב אני מצליח לעשות אוברקלוק עם לוח אם של אינטל?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה אוברקלוק למעבד הישן שלי, ,pentium d930 , החלקים שלי הם הבאים: asus p5q-deluxe d930 ram 4gb 2x2 ocz ddr2 1066 reaper psu enermax liberty 500w vga ati x800gto2 water cooling thermaltake 735 winxp64 המחשב הוא ישן, החלפתי לפני כמה ימים את הלוח את הזיכרון, כל השער אצלי יותר משנתיים, לפני שאני מחליף מעבד רציתי לבדוק מה אפשר לעשות אם הישין עד עכשיו הגעתי יציב ל 4.12ghz שזה fsb 275 x15. הדבר היחיד שנגעתי זה ה fsb וה vcore . לא רציתי לגעת במתח של הזיכרון כי הלוח הזה לא מראה לי את התמפרטורה שלהם, אבל ברור לי שאפשר להגיע ליותר מהירות. אולי מישהו מכיר טוב את הזיכרונות האלו ויודע שאפשר לעלות קצת את המתח ל 2.2 v אולי. או אפשר לגעת במשהו אחר. המהירות של ה pci e עומד …
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? אני מחשב ששמתי על הליבה של המעבד יותר חומר ממה שצריך (המעבד במפרט), הטמפרטורות טובות 30 נמוכים בIDLE ו30 גבוהים בLOAD בתדרים של סטוק, אבל מה ששמתי לב זה שמשחקים שתלויים במעבד עובדים פחות טוב ממה שהם צריכים ויש הרבה ירידות פריימים באובליויון (מעלה טקסטורות?) לאומת זאת התוצאה שלי ב-PCMark05 יותר גבוהה מתוצאות benchmarkim בtoms יכול להיות שהרבה חומר טרמי מפריע לביצועים או שהכל בראש שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אוקי ככה.. מעבד2.0@ e2180 לוח אם:asus p5gc-mx\1333 זכרונות :2 גיגה 667 מהצ טמפ' המעבד היא:25 לפי speed fan קבעתי יחס 1:1 ידנית ז"א הזכונות פועלים על 400 מה"צ.. יש לי אפשרות בלוח להוריד מכפלה אם זה עוזר.. יש לי כ.מסך מובנה של אינטל (950) יש מצב שהוא מגביל אותי?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אני כבר יום שלם שובר את הראש בקשר לזה ניסיתי כל תוכנה אפשרית שמצאתי, אבל זה לא עזר. יש לי MSI Geforce 7600GS, והורדתי היום את הדרייברים האחרונים של nvidia. בדקתי את המהירויות ב control center, וראיתי שהם עומדות על המהירות של הסטוק. עכשיו, המטרה שלי היא שהמהירות ליבה תהיה 500, והמהירות זיכרון, תהיה 900. אבל הבעיה שלי היא שמשום מה, שני הסליידרים מגיעים רק עד ל 800. ניסיתי את Rivatuner, וזה מגיע רק ל 600, כנ"ל powerstrip השתמשתי גם ב coolbits ושום דבר לא משפיע על זה. any help here?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יכול להיות שלא עשיתי את זה טוב? השתמשתי ב Riviatuner סימנתי V בכל הצינורות יש עוד משו שצריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/2900xt/19/ שלום לכם ידידי רכשתי כרטיס XT2900 שדורש חשמל דרך קונקטור שמופיע ומוסבר למעלה לצערי החיבור הזה לא כלול בערכה של הכרטיס וכל חיפושי אחר כבל כזה של חשמל בחנויות בדרום ת"א וחנויות מחשבים או אלקטרוניקה לא הצליחו האם מישהו מוכן לומר איפה אני מוצא כבל חשמל של 4X2 פינים ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיו ביצועיסטים.... בעלי תפוקה טובה וקירור מירבי... וחשוב עוד יותר שיהיו שקטים (שקט, שקט שקט!!! ) המלצותכם... תודה.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי את'לון 64, 3200+ ליבת Winchester. המאוורר שמגיע עם יחידת הקירור של AMD רועש מידי; הוא עובד על כ-3,000 סל"ד וזה משגע אותי. הקטע הוא, שהמעבד בקושי מתחמם ולא מצריך אפילו קירור כזה... לפי מיטב ידיעתי, ניתן להרכיב על צלעות הקירור כל מאוורר 80מ"מ סטנדרטי. אז אני צריך המלצה על מאוורר שכזה; לא צריך אסתטיקה, פוטנציומטר וכ'... אני רק מעוניין במאוורר ש-ק-ט, כדי להריץ את המעבד בסטוק, זה הכל. חשוב גם שלא יקרע את הכיס. מה המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. האם את הקירור TUNIQ TOWER 120 ניתן להשיגו בארץ? אם כן, איפה? ואם לא האם יש איזה אתר בחו"ל שמוכר אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מארז שיש על הדלת מעל המעבד סוג של 'כיפה' כזאת שגורמת לאוויר שנכנס דרך הפתחים לעוף ישר אל המאוורר של המעבד ממנו להיתפזר למחשב (פשוט כיפה כזאת שכימעט מכסה את המאוורר של המעבד שדואגת שהאוויר ינוע לכיוון האוורר של המעבד כאשר הוא נכנס דרך הפתחים) אני לא בטוח אם זה "שואב" אוויר או מוציא אוויר הקירור של המעבד לא ממש חזק ואני לא מרגיש שאיבה או רוח שיוצאת מהפתחים האלה. האם יהיה אפקטיבי להוריד את ה'כיפה' הזאת ולהוסיף מאוורר נוסף במקום?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-