עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Jack_g,

יש לי את הלוח NF7-SL חשבתי לפני שקיבתלי אותו שאני יוכל להחליף אץ המאוורר שיש על הגשר הצפוני ב CRYSTAL ORB אבל כשניסיתי להרכיבו ראיתי שאיאפשר כי הוא קטן מדי ולא מגיע לחורים בלוח. אז רציתי לשאול אולי אתם יודעים איך ניתן להרכיבו (ולא עם דבק טרמי) או איזה HSF אחר אפשר לשים לו ראיתי למשל אצל MAPHISTO שהוא שם HSF של P3 איך הוא הרכיב אותו? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by בייגל טוסט,

http://vr-zone.com/?i=3851&s=1 נותן ביצועים מטורפים יחסית לקירור פסיבי מאלומיניום מעניין כמה הוא יעלה?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by sahargt,

שלום קנית מחשב נוסף שבו אני יכול להתעלל בו המחשב מדגם SONY VAIO RS420 Desktop מעבד P-4 2.8 לוח האם אני לא ממש יודע בדקתי עם SiSoftware Sandra Standard זה מה שיצא Asustek P4SD-VX מה זה הלוח הזה? זכרון 512-2700 DRR אני לא מצליח להפעיל הביוס תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום, קניתי קירור ARCTIC FREEZER PRO7 והוא בא עם משחה מרוחה עליו, נכון שהנושא נשאל פורום אבל כל אחד ענה משהו אחר. קניתי גם משחה טרמית MX2 . השאלה האם להוריד את זה ולמרוח משחה חדשה או להשאיר , המחשב מיועד לOC לכן לא רוצה בעיות של התחממות (מדובר על מעבד E7400) קראתי את המדריך וכתוב שצריך אלכוהול 70% אני לא חושב שיש לי כזה השאלה האם ספירט 95% שאני ידלל קצת עם מים יהיה טוב? חחח או שאני ישים קצת וודקה. התמונה של הקירור והמשחה , נגעתי קצת בפינה וזה לא נראה כאילו היא התייבשה, למרות שלך תדע כמה זמן הצלע קירור הזה עם המשחה היה במחסנים.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  5. משהו מואר כזה אתם יודעים.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  6. יש לי לוח abit duramax איזה מאוורר למעבד אני צריך (אמרו לי לקנות את הארטיקל 7 פרו וכשקראתי עליו אמרו שהוא מותאם למאבדי 2/4 ליבות) אז מה אני צריך גבות תקציבי 150 ש"ח

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by Bug2000,

שלום , איזו מבינהם טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by mandarin,

אני רוצה את ה ZIP לא את ה EXE ומפה http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download זה נתקע באמצע כל הזמן.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

יש לי את המפרט הבא: p4 2.6 abit ic7 geil LL pc 3500 SP94 with enemax 92 fan וספק ANTEC TRUE POWER 4300W תקנו אותי אם אני טועהץ ל2.6 יש רק סטפינג 1 לא? אני לא יכול לעבור את ה3.3 ואני רואה אנשים אחרים אם קירור אוויר פחות טוב משלי עוברים את ה3.6 אם מתח נמוך וקירור פחות טוב משלי. מישהו יכול לעזור לי להמשיך בOC?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by lgmtk,

דבר ראשון, אני מתנצל אם הייתה הודעה כזו בעבר, חיפשתי ולא מצאתי. (האמת אני לא מופתע, מי יעשה OC על הכרטיס המעפן הזה). עכשיו לשאלה...יש למישהו נסיון עם OC לכרטיס מסך הספציפי? כרגע הוא ב700MHZ על הCORE והMEMORY, אתמול בלילה עשיתי OC של 850 לCORE ו800 לMEMORY, במשחק כבד (THE WITCHER) הגעתי לבערך 30 בIDLE (במקום 20 ללא OC בIDLE, כרגע למשל...רק כשהבנתי שהטמפ' שלי ממש נמוכה החלטתי לעשות OC ויש לי את הכרטיס כבר שנה וקצת). המפרט שלי כתוב בצד (אני מאוד מקווה שבקרוב חדש חדש), קירור על המסך HEAT SINK STOCK. ברמת העיקרון אני מעוניין לעשות OC כמה שיותר גבוה כדי להקפיץ את הביצועים, משתמש בRIVATUNER. תודה לכל עונה

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  11. שלום, אני כרגע בתהליך של שדרוג המאוררים של המעבד, מארז, ספק. המניע: נשבר לי כבר מהרעש של המאוררים! המטרה היא שקט מוחלט! (בגבול האפשר עם קירור אויר) הדרישות הם: שקט ביותר, מיסבים, מחיר זול וללא דגש על ביצועים (המחשב לא עובר OC והמאוררים יחוברו למעגל ה-7.5V) למעבד: i5-3570K socket-1155 למארז: 120mm לספק: פתחתי שרשור במיוחד... אבל אפשר להציע. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Shane McMahon,

זה לא מראה מעלות צ'יפסט , לא לוח אם , ולא מעבד. והמעלות ב-temp כתובים ב-127 מעלות! במעלות כאלה המחשב היה עולה באש!!

• 4 תגובות
    • 436 צפיות
  13. Started by xXaXdXaXrXx,

יש לי מחשב נכה נכה עלה לי 300 שקל אמרתי ניקנה בישביל ניסויים (לנתצח לפרק וכו') ואני רוצה לעשות עליו אוברקלוק לא איכפת לי שיישרף יש לו צג הכנס הפעל:sis 651 מעבד 1.7 ghz פנטיום 1 ו248 ראם אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול לעלות תמעבד שיחזיק לי איזה חודש ותקרטיס מסך ולא ליצחוק

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by Drek Boy,

אני מכין מערכת קירור מים ואין לי הרבה ידע בנושא ורציתי שתיעצו לי בהתחשב במחיר של הבלוק לעומת הביצועים שלו. טוב אז בלוק מים למעבד חשבתי לקנות 1 של זלמן http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=84&code=005009 http://bit-tech.net/review/234/3 בכותבת השניה מראים גם איך הוא נראה בפנים. ומצאתי את זה ב38$ בלי תשלום על משלוח אם יש בלוק מים שעדיף על זה במחיר ובביצועים תביאו אותו. בלוק מים לכרטיס מסך (למרות שלא בטוח 100% שאני אקנה אחד כזה בסוף) יש לי 2 אפשרויות למרות שגם פה אני לא מבין גדול אז אם יש לכם משהו יותר טוב תגידו 1. גם בלוק קירור של זלמן אבל אני לא בטוח לגביו כי אני לא מצאתי בשום מקום מידע על איך הוא בנוי מבפנים http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=90&amp…

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by SuperStyle,

איך הקירור הז שעל הכרטיס מסך?: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 ואיך קוראים לו? איך הוא בהשוואה ל AC S1?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by ariel24233,

זה לוח אחד http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=262 וזה השני http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=88&salenum= ואם בכלל אפשר לעשות אוברקלוק לשני כי הבנתי שאי אפשר. ודבר שני שרציתי לשאול שאני עושה אוברקלוק אז אני מעלה את ה fsb של הלוח או את המגה הרץ של המעבד עד למהירות (fsb) שבה הלוח תומך? כי קראתי הרבה מדריכים ולא הבנתי אז אני אשמח אם תענו לי על זה פה..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Danny_Malis,

רציתי לישאול האם יש למישהו את השילוב הזה ואיך הוא ?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by DeadByDawn,

יש לי מעבד Barton 2500 .... כרגע הוא עם קירור סטוק...נע בין 57-65 מעלות. (65 קצת יותר מזה אפילו במאמץ - משחקים וכו. בקיץ...כיום). אני מחפש קירור שיתאים גם ללוח הזה : Gigabyte GA-7VT600P-RZ לא נראה לי שיש לו חורים ... ואני לא רוצה לפרק ולהוציא את כל הלוח מהמארז כדי לחבר את הקירור. אני לא מבין גדול בחומרה. יש לכם המלצה לקירור שיוריד לי לטמפרטורה של 45 במנוחה לפחות????? אם אפשר יותר לא יזיק. תודה מראש ככה נראה הלוח http://den.pl/images/photo_7vt600_rz_big.jpg

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  19. שלום, הערך שמודד את המאוורר של ספק הכוח (מוצג בשתי תוכנות הבקרה) הוא 0. 1) האם ניתן לדעת כי קיימת בעיה בספק הכוח או שאני טועה ואני צריך לשנות הגדרות בביוס? 2) איזה ערכים מספריים (של מאוורר ספק כוח) צריכים להגדיר כדי לנסות לפתור את הבעיה? הערות: * הנתונים אינם זהים מכיוון שהתמונות צולמו בזמני פעילות שונים. * אני לא מבצע overclocking. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  20. Started by shibby15,

מדובר בגרסת האקטרים ם זכרונות 1 NS ממה שאני יודע. המהירויות מהמפעל הן 590/900, ויותר מ20 MHZ אני לא יכול לתת כי מתחילים ארטיפקטים... הטמ"פ הן משהו באיזור ה 45-50 מנוחה ו 65-75 עומס הכל לפי ATI TOOL יש עצות או הצעות?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by rivking,

כותרת * אני פשוט לא יודע איך ב-MB שלי אין אופציות ל-OC ושאני פותח קלוק ג'ן אין שום אפשרויות של OC אם ה-MB שלי לא תומך OC מה עושים איך אשפר לעקוף את זה מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  22. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם לוח אם FOXCONN A88GMV ומעבד אתלון X3 מקורר עם פריזר פרו של AC. ניסיתי לנטר את מהירויות המאווררים והטמפרטורות כדי להחליש אותם, מאחר והמחשב עושה יותר רעש ממה שהתכוונתי כשקניתי אותו, והוא לא מתאמץ כלל. אחרי שניסיתי לנטר עם CORE TEMP וSPEED FAN שטענו לטמפ' של 16C נכנסתי לביוס ואח"כ גם מצאתי את תוכנת הניטור של פוקסקון (רציתי גם להבין איזה טמפ' מיוחסת לאיזה רכיב בספיד-פאן). התוכנה והביוס מצד אחד נותנות לי טמפ' סבירה יותר למעבד ( 40C יציב), אבל לא מצליחות לקבוע את מהירות המאוורר של המעבד. ספיד-פאן נעה בין 0-50 RPM הביוס נותן לסירוגין 0-1400-2800 והתוכנת ניטור נעה על 800-1400-67500 . למישהו יש רעיון מה גורם לקריאה המוזרה הזו? בנוסף מה זה הפרמטרים של (nor…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by omerz90,

שלום, בקרוב אני הולך להזמין מחשב ואני מתכנן לעשות לו OC, עכשיו לפני הכל יש לי כמה שאלות: - עד כמה GHZ אני יוכל להגיע במעבד? - אם אני עושה OC לכרטיס מסך אני צריך לשים לכרטיס מסך קירור? - אם אני עושה OC לזיכרונות אז אני צריך לשים לזכרונות קירור? - איך הקירור ששמתי במפרט? - אם אני יבצע OC על הרכיבים אז אני יאבד את האחריות? - איזה זכרונות של 4 ג'יגה טובים לOC(עד 350 ש"ח)? - אחרי הOC על הרכיבים אני ירגיש הבדל? ועכשיו הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45-DS3L ¤543 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ ¤318 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL …

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. קראתי את הת'רד הזה על קריאת הטמפ' ואני ממש מבולבל, אני לא מבין, יש לי את התוכנה CORE TEMP (הכי חדשה), האם הטמפ' בה נכונה או לא ? אני רוצה לבצע OC אבל זה הדבר היחידי שעוצר בעדי.. עוד משהו, יש לי את הלוח P31 DS3L מישהו מוכן לתת לי רשימת הגדרות ואם לכבות אותן או לא ? (הגדרות כמו EIST שהבנתי שצריך לכבות אותו). אם אפשר גם טיפים ל OC ראשון אני אשמח... תודה ושנה טובה !

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  25. טוב המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעשים בצורה מחרידה... הוצאתי תמאורר ניקיתי והכל החזרתיץ ועכשיו יותר גרוע... בקיצור יש ליR9700 PRO אני צריך המלצה למאוורר חדש לכרטיס מסך שלא מרעיש במיוחד ועושה תעבודה... הכי זול שאפשר מ-logicpc ושיהיה קל להרכיב אותו זה עדיף תודה!!!!! איך זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2732 נ.ב הכרטיס מתחיל להתחמם בעעעעעעעעעעע

• 4 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.