עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. צריך המלצה על פנל קרור לדיסק קשיח תנו לי חברה ודגם... תקציב: עד 250 שקל. בהזדמנות זו אשאל גם כמה שאלות: האם בפנל לדיסק קשיח יש מד טמפרטורה של הדיסק קשיח? האם זה יותר שווה מפנל בקרה של מארז עם שליטה על 4 מאווררים? בתודה manorking

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by redti,

נאמר לי בחנות כשקניתי את הכרטיס:GAINWARD GEFORCE 4 POWERPACK GOLDEN SAMPLE ULTRA\650 XP VIVO 128 DDR. שאם יש את המדבקה המוזהבת הכרטיס מיוחד ל OVERCLOCKING.זה נכון. ד''א זה RETAIL.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by frogface,

בהמשך להיתכתבויות שלי ניסיתי אין ספור קומבינציות בין המתחים למעבד שעלו ללא הצלחה . הפעם האחרונה שניסיתי משהו היה כך מתח למעבד 1.3 נתן לי את התמונה הזו אחרי הפוסט האם מישהו יודע לתרגם או מבין מה הוא רוצה ? http://rapidshare.com/files/246010581/PICT0050.JPG.html [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by Or ei,

מישהו יודע אם הax7 מסתדר על התושבת של הam2?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. קירור למעבד AMD כבר הרבה זמן אני רואה שאתם ממילצים על קירור אחר למעבד. ולא המקורי שבא עם המעבד זאת אומרת BOX אני מנסה להבין למה צריך בכלל להחליף. במיוחד שהמעבדים הם 65NM יש לי 6000 AMD והוא עומד בקיץ על 40 והמעבד הזה הוא 90NM וגם מה שהוא מאוד שקט

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  6. שלום, בניתי מחשב ומעניין אותי לדעת עד כמה GHz אפשר להגיע בOC, הנה המחשב: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤433 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤305 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1126 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS40 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ¤399 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II CPU COOLER - זמין במלאי ¤229 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ¤0 דיסק קשיח: [..…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. Started by zag_zag,

יש לי בבית שני מחשבים שמריצים בערך אותה חומרה - מעבד פנטיום 2 (אחד במהירות 350 והשני 333), לוח אם BX מבוסס אינטל, זיכרון 128 או 256 (SDRAM) וכרטיסי מסך - TNT 1, TNT 2 (המחשב עם ה-350 מריץ את החומרה ה"חזקה" יותר). כמו כן, יש לי כמה מאווררי ספק (80 מ"מ) ומאווררי מדפסת (נראה לי ש-120 מ"מ). מהן האפשרויות שעומדות בפני ?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by Eliya,

רכשתי את הקירור ThermalTake Silent 1156 CLP0552 לפני כמה ימים רציתי לשמוע עליו חוות דעת ממכם מבחינת רעש וקירור (דגש על הקירור)

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  9. שלום אני רוצה לעשות OC לא מש הוא רצחני אבל משהוא בסדר אני רוצה לעלות את אה FSB לה 160 170מקסימום עם זיכרון של חברה GEIL 333 אוו 400 אם היטיסנג מי אלומניום מתאים לי לאובר קלוק כזה אני לא ממש כסף כרגע להשקיע בזיכרונות אז יתאים לי הזיכרון הזה לOC כזה ? אני קונה לוח אם ABIT-NF7 מעבד AMD 2100 וזיכרון עדיין אין לי מושג אז תענו לי בבקשה כי אני הולך לקונת את הזיכרון מחר בצוהריים

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

יש לי סוקט 478 פנטיום 4 3 ג'יגה..... 47-50 מעלות(בזמן כתיבת ההודעה אפילו 52!) האם התוצאות נורמליות ? יש לי קירור סטוק שני מאוררים של 120 ואחד של 80

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם. אחרי העזרה הרבה שלכם באחת מנושאים הקודמים החלטתי שאני רוצה לעזוב את התוכנה EASY TUNE ולעבור לדברים חדשים ומסקרנים יותר (ולנושא חדש ) אז יש לי כמה שאלות שמתייחסות לתכל'ס שבנושא ופחות לתאוריה. אז שוב המון תודה על הסבלנות מראש. 1.אני יודע שמהירות מעבד נמדדת כך FSB * מכפלה (שאצלי היא קבועה על 11) = מהירות מעבד. את החוברת של לוח האם לשי אין אבל נכנסתי לאתר שלהם וקראתי את זה : "Front Side Bus 333/266 MHz FSB " אגב לוח האם שלי הוא tw.giga-byte.com/MotherBoard/P...GA-7N400V-L.htm מה זה אומר שמהירות הבאס שלי היא 333? או 266? כך או כך תיאורטית אני יכול לעשות OC של 2926 לא??? 2. אחרי שקראתי את כל החלק העיוני שבנושא, איך תכלס עושים ומשנים OC בביוס? האם עושים ר…

12. Started by o.k,

שלום לכולם!! מישהו יכול להסביר לי מה המושג OC ??? תודה.......

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

מעבד BARTON 2500 מהירות עבודה רגילה : 1833 מה"צ 166*11 ...מתח מקורי 1.65 לאחר האוברקלוק: 2300 מה"צ - 210*11... מתח 1.85 תזמונים של הזכרונות לפני האובר 2.5-3-3-8 אחרי האוברקלוקינג - 2-3-2-11 (11 בתזמון האחרון כי זה נותן תביצועים הכי טובים לNF2 לפי הסקירה http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=498&articID=133) טמפ: במנוחה משהו כמו 44-46 ............ במאמץ משהו כמו 55-56 מערכת יציבה בקשר לבאס הזכרונות מגבילים אותי אזקשה לטפס יותר . כשהמכפלה של המעבד היא 9.5 אז אני מגיע גם לבאס 220 ... אבל אם אני מעלה את במכפלה ל10 ומעלה אז אנלא יכול 220 .... אפילו לא 215 . לפי דעתי 2300 מה"צ ב 210*11 מאשר 9.5*220 ב2090 מה"צ זכרונות: TWINMOS TMD-50B לוח אם: …

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  14. השאלה בכותרת...

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by Wolwali,

שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז. המארז ג'נרי; הכי זול ש-KSP מכרו לפני שנה וחצי. המחשב שלי לא היה יותר מדי בעומס עד היום, וכשכן היה אז השתמשתי במאוורר רגיל מבחוץ אבל נמאס לי מזה ואני רוצה מאוורר מארז נורמלי. הנקודה היא שיש לי בלוח האם חיבור, ואם הבנתי נכון אז הוא מאפשר לשלוט על המהירות לפי הטמפרטורה וכך למנוע רעש לא חיוני (כמו במאוורר של המעבד). (אחי הביא למחשב הישן מאוורר ישן עם חיבור חשמל בלבד והוא עשה רעש כאילו הוא הולך להמריא. כשנגמר הקיץ פשוט ניתקנו את חיבור החשמל שלו.) האם החיבור הזה הוא סטנדרטי? האם היום כל מאוורר תומך בפונקציה הזו (בהנחה שהיא בכלל אכן קיימת)? אם לא, מה הבדלי המחירים בין כאלה שכן וכאלה שלא? ויש המלצות ספציפיות? * התמונה המצורפת לקוחה מה-U…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by AlonSe,

שאלה שלי היא כזאת נגיד ויש לי לוח של 800MHZ עכשיו אני יקנה זיכרון של 1066 לדוגמה עכשיו בלי OC הזיכורונות ירוידו את התדר שלהם ל800... כאשר אבצע להם OC אז יעלה התדר עכשיו כאשר התדר המקורי של הזיכונות הוא 1066 אז כביכול הOC לא יפגע בזכונות נכון ?כל עוד אני לא עובור את ה1066 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by shaks,

לחבר שלי יש לוח אם ASUS P4S533VM מעבד פנטים 4 2.4 ומערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER והוא רוצה לעשות OC למעבד ובשביל לעשותאת זה הוא צריך להזיז ג'מפרים על הלוח לפי השרטוט הבא שנמצא בחוברת לוח האם איזה סידור של ג'מפרים יהיה הכי טוב בשביל הOC שלו? וגם, האם צריך לעשות עוד משהו או שברגע שמזיזים את הג'מפרים הOC מוכן?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. Started by hck,

היי ברשותי לוח של ABIT IC7 MAX3 אשר מגיע עם PAT מובנה (875). השאלה שלי היא - האם ניתן לבטל את הPAT כך שאני אוכל למשוך את הזכרון לבאס יותר גבוהה 1:1 ? לדוגמא: עים לוח קודם שהיה לי (ללא PAT) הגעתי לבאס יציב של 275MHz 1:1, אולם עם הלוח הנוכחי אני מגיע רק לכ 262MHz. מה שמפתיע בכל העניין כאן הוא שמבחינת ביצועים (Sandra) הם שווים(!), אני פשוט מעוניין לראות כעת עד לאן הA-DATA יגיעו 1:1.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני חדש מאוד בתכום המודינג אך בשבוע הראשון שנכנסתי לאתר זה כבר צבעתי את המארז. אני רוצה להכנס קצת יותר לתכום ולהתקין מספר דברים כמו : 1. חלון - יש לי את הפרסתפקס מוכן. 2. LCD 3. מאוררים (שתיים: 1 60ממ , 1 80ממ) 4. להחליף ספק 5. תאורה - בקשר לתאורה אני בספק. לאחרונה ערכתי הרבה בירורים בנוגע לציוד תוכנות ועזרים. היום התחלתי מעשית לעבוד. התחלתי בחלון - ונתקלתי בקשיים כי אני עובד עם מסורית פח וחשבתי שזה יספיק. ראיתי מה אנשים עשו עם המחשבים שלהם בגלריה ונדהמתי - איך הם הצליחו לעשות דברים יפים כאלו. ולכן שאלתי היא אם משהוא עשה חלון יפה באמת ויכול להמליץ לי על כלים \ מקומות שיכולים לבצע את המשימה. אודה לו מאוד. תודה מראש למגיבים על הת'רד.

20. Started by sub_man,

מה שקרה זה שרציתי להכין מולקסים זוהרים וצריך להוציא תחוטים אז אמרו לי קח סיכה תן לחיצה קטן בשתי השיניים ששומרות על זה וזה ייצא עשיתי כך בשני פינים כבר וכשזה יוצא שתי השיניים יוצאות לא עקומות אבל נפולות אני יסביר כשאני מכניס חזרה ואז רוצה להוציא אני מפעיל טיפה כוח וזה יוצא אבל שאני מכניס למולקס ומחבר למולקס אחר יענו בלי פינים זה מתחבר הכל רגיל.. האם הרסתי תמולקס או שזה סתם כככה ואין מה לעשות? מהר בבקשה תענו דחוף 8ומהר...

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

שלום. נעזרתי במדריך של האתר שמראה איך שולטים על המאווררים באמצעות speed fan ונתקלתי בכמה בעיות: 1.אני לא רואה בתוכנה את המהירות של המאוורר של הספק או אפשרות לשנות אותה. 2. יש לי שלושה מאווררים של 120MM במארז ובתוכנה אין לי אפשרות לשלוט על כל אחד בנפרד אלא רק על שלושתם ביחד , וזאת בעיה כיוון שכל אחד מהם מוגבל למהירות מסוימת ( מאוורר אחד המקסימום שלו זה 900 RPM והשני 2000 RPM). 3.לגבי השליטה של המהירות של המאוורר של המעבד - כאשר אני משנה את מהירות המאוורר של המעבד היחס בין האחוזים שאני מוריד והאחוזים שהוא מוריד בפועל שונים, לדוג: 30% בתוכנה = 1930RPM בפועל | 0% בתוכנה = 1130RPM. בקיצור לא הגיוני. אשמח לעזרה, תודה. הערה: כל הסיפור הזה בשביל שאוכל לישון בלילה כשהמחשב דלוק כי …

22. Started by mtnm,

חיפשתי באינטרנט גופי קירור לX1600PRO אבל מצאתי רק קירור למעבד בלבד. אני רוצה שהקירור יקרר את כל הכרטיס (כולל זכרונות) ולא רק המעבד. מישהו יכולך להמליץ לי על גוף קירור טוב בבקשה.

• 11 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by Danix60,

שמעו יש לי לוח מסריח שאני לא מוצא בביוס את ההגדרות של הOC ASUS P5PE-VM ומעבד Pentium D 3.4GHZ אמרתי יאללה מצדי שישרף עם איזה תוכנה עושים ? כאילו עם מה אפשר

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

איזה סלייינסר (או איך שלא אומרים את זה) מתאים לכרטיס מסך 5200FX של אסוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=3791 תודה מראש יונתן

• 12 תגובות
    • 639 צפיות
  25. שלום רב. לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה ראויה יש לי ספק של HEC500W יש לי מעבד מהסוג הנ"ל + לוח אם P945 S3 GIGABYTE יש לי קירור של ARTIC COOLIN 7 PRO הצלחתי להגיע בהמהרה ל350 באס ,מעבר לזה הלוח שלי לא הצליח יש לציין כי יש לי זכרונות בתדר של 800 גיגה הרץ יש לי כרטיס מסך מסוג hd 4850 הבנתי שהמהעבד מהווה לי צוואר בקבוק ולכן כל ההתעסקות שלי עם הנושא הזה הצלחתי להגיע למהירות של 2.5 לכל מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1-מה המהירות הגבוהה ביותר שניתן לסחוט מהמעבד שלי בלי להתחשב בקרור 2-באיזה תדר מעבד נפתח צוואר בקבוק לכרטיס מסך 3-מה ניתן לעשות בתקציב של 500 שקל לשיפור המערכת חשבתי לקנות לוח אם חדש שיתמוך באובר קלוק(אשמח לקבל דגמים בהמלצתכם) 4-עד לאיזה טמפרטורה ניתן להגיע עם…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.