עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ranran,

שלום קניתי לא מזמן HTPC וקיבלתי איתו שני מאווררים שיחסית קצת רועשים ומציקים לי אני מחפש שני מאווררים של 80 (זה הגדלים שאני יכול אין לי מקום ל120 כי זה מארז קטן) הכי שקטים שיש ומצאתי את הKAMA FLEX האם הוא באמת הכי שקט? איך הוא ביחס למאוור שהוא חצי גומי כזה של AC? (יש לי אחד כזה והאמת שהוא טוב) וראיתי שהקמה פלקס מגיע ב3 מהירויות אני כמובן צריך כרגע את ה1500RPM אך בעתיד אם ארצה לשנות את המהירות אוכל לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by ilaysk,

הטמפרטורה נמוחה... נמוחה מידי... 28 במנוחה ומקסימום 40 במאמץ קירור סטוק אך זה יכול ליהיות?!? יכול ליהיות שזה איזה משהו בהגדרות וגם מוריד ביצועים? אני יודע שזה טמפרטורה טובה אבל זה ממש מוזר...

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by deth213,

יש לי לוח של MSI, בתוכנה של MSI אני טמפ' מעבד מסוימת כמו זאת שאני רואה ב-speedfan. ב-speedfan אני רואה עוד טמפ' שנקראת AUX. ב-everest אני רואה שטמפ' המעבד היא כמו ה-AUX ב-speedfan. במנוחה: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 33, AUX - 44. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 40, AUX - 50. תחת עומס, super-pi: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 43, AUX - 61. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 49, AUX - 74. בתעוד של MSI לא רשום על סנסור נוסף ולכן אני לא בטוח מזה אומר, כי מצד אחד הייתי מצפה שהטמפ' של המעבד לא יעלו יותר מדי כי זה גוף קרור רציני יחסית. מצד שני אני לא מבין מזה הטמפ' הגבוהות הא…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

שמעתי שההמלצה הכללית במקרה הזה היא AC freezer 7 pro אבל גם שמעתי שבזמן Load המאוורר דווקא מייצר רעש לא מועט.. ישנם גופי קירור יותר שקטים של Thermaltake כגון הBigtyp 120 אבל הם נראים לי ממש הגזמה (מחיר, גודל, משקל) בשביל מעבד שבכלל לא יעבור OC... האם קיים גוף קירור באזור ה 100-200 ש"ח שיהיה שקט במיוחד למעבד הנ"ל? תודה.

5. Started by ori14,

הי, אני מקודד המון וידאו ובזמן הקידוד (FHD) המחשב פשוט זוחל, לכן אני רוצה לעשות OC, יש לי כמה שאלות הקירור שלי (AC7 PRO) נחשב בסיסי? עד כמה כדאי להמהיר את המעבד איתו שלא יתחמם יותר מדי? עם איזו תוכנה אני אקבל את הטמפרטורות המדויקות ביותר למעבד שלי (E6550)? אומרים כאן שלוחות GB עם L בסוף הדגם טובים פחות לOC, בגלל מערכות ייצוב מתח אאל"ט, זה סיכון כלשהוא בOC? כדאי לי לוותר עם הלוח והקירור הזה? לגבי זה שראם יעזור, אני יודע, עוד מעט נוסיף עוד 4. עריכה: איזה טמפרטורה כבר נחשבת לא בטוחה למעבד?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by tgen,

שלום... נראה לי שהמחשב שלי יותר מידי חם והייתי רוצה מאוורר טוב שיעשה את העבודה... (לא למטרת אוברקלוקינג!) הייתי מעדיף מאוורר שמקרר טוב, שקט, זול ולא אחד שמתחבר מאחורי הלוח אם כי לא בא לי להתחיל לפרק את המחשב... יש מאוורר כזה שאתם ממליצים עליו?

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by zachi27,

שלום לכולם! יש לי מעבד בארטון 2500 באוברקלוק ל-3200. בניתי לאחרונה מערכת קירור מים המורכבת מבלוק זלמן, רדיאטור חימום של דייאהו רייסר, מיכל מים פשוט ושני מאווררים של 120מ"מ. המערכת מורכבת בקופסה נפרדת ליד המחשב, מלבד הבלוק מים של זלמן שמורכב בתוך המחשב. המחשב עבד כשבועיים בטמפרטורות נמוכות (במנוחה: 28 לוח אם, 32 מעבד ובעומס: 30 לוח אם, 38 מעבד - לאחר הרצת פריים 95 כשעה). ביומיים האחרונים היה חם מהרגיל וטמפרטורת המארז עמדה על 35 מעלות במנוחה (שתבינו: המעבד היה על 34). בעת הרצת משחק (CALL OF DUTY) וכן בעת הרצת פריים 95, טמפרטורת המארז (הצ'יפסט???) עלתה ל-36 והמעבד ל-40, והמחשב ביצע ריסטרט אוטומטי, אני מניח שזאת בעיית חום (אבל כנראה של הלוח אם ולא של המעבד). בתוך המארז יש ל…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

בקרוב אני אסיים את המודינג שלי ואני אעלה אותו לאתר. המודינג כולל: תוספות ושינויים קטנים למקלדת, כונן קשיח זוהר, משטח פרספקס זוהר עם חיבור חשמל ייחודי ;D , חלון למארז אולי איזה פאנל קידמי תוצרת בית וגם אולי שינוי קטן לעכבר. 70% מהפרוייקט מוכן ואני מקווה שאני אסיים אותו בימים הקרובים.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by FFOP,

Vantec ThermoFlow 120MM Smart ENERMAX 120MM Ball Bearing fan Thermaltake 120mm High Performance DC FAN מה האבדלים בין המאוררים האלו? כול המאוררים כאן בערך באותו רמה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  10. לא מזמן עשיתי O.C ל מחשב (ראה מפרט) לא רע הכל עבד סבבה וטמפ' די נמוכה 36+- מעלות. נהגתי להשאיר את המארז סגור MIDI רגיל). אתמול פתחתי אותו וגיליתה בעזרת להכניס הכנסת היד על עיוור באזור ה ספק מאוד חם. השארתי את המחשב פתוח והשארתי אותו לעבוד ללילה. היום לפני כמה שועת הכנסתי שוב את היד לראות מה המצב של הטמפ' (הרגשים הראו טמפ' רגילה) ובאמת הטמפ' ירדה ולא כולכך חם בסביביות הספק. כש הכנסתי את היד בטעות פגעתי אם האצבע במאורר של המעבד. עזבתי את המחשב לשעה. כאשר הגעתי הפעלתי SILENT STORM ופתאום שמתי לב שהמשחק הולך לאט. הפעלתי מחדש את המחשק שחקתי אם ההגדרות כלום חשבתי שאולי זה המסך אם גרפיקה מורכבת. בעוד אני ממשיך לשחק המחשב מבצע איתוחל (אמרתי לעצמי לא שוב בעיית ה ריסטים) פתאום אני…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  11. Started by Fir3^StorM,

שלום, כשאני נכנס לביוס המקסימום מתח שיש לי לזכרונות זה 2.95 או 2.85 לא זוכר בדיוק. יש איזושהי דרך לאפשר לתת יותר מתח לזכרונות אפילו משהו כמו 3.5 ע"י פעולה מסוימת? או שזה המקסימום שהלוח יכול לתת? תודה. נ.ב. לוח בחתימה

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by shaul,

האפשרויות שיש לי הן: 1. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD 2. Thermaltake Volcano 9 3. ZALMAN CNPS5100-Cu איזה מבין השלושה הכי כדאי לי לקחת?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. אני רוצה לדעת איך היציאה הזאת עובדת?? ואיך אפשר לחבר עליה מכשירים שיחסכו לי גם חיבור למחשב וגם לשקע??? בבקשה אני מאוד סקרן

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by nadav275,

אני מחפש גריל 120 מ"מ רצוי יפה אבל כל גריל אפשרי או אם מישהו יודע ומוכן להכין בשבילי(בתמורה למשהו אחר\כסף) נדב

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by azuradragon,

אני צריך לקרר ארבעה כרטיסי זיכרון ddr2 יש לכם המלצות למשהו לא יקר עד 200 ש"ח לכולם ביחד?

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by roeiw,

אני רוצה לעשות אובקלוק למעבד שלי (Athlon XP 2400+) אפשר להעלות לו רק את המהירות של הבאס ואת המתח לכמה כדאי להעלות כל אחת מהאפשרויות? (הזיכרון פועל במהירות 266Mhz)

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by asaf556,

שלום. אז אחרי שאחד המאווררים שלי התחיל להרעיש קניתי חדש והחלפתי אותו ואז גיליתי שהקירור של המעבד מת. אני צריך המלצה לקירור למעבד בתקציב של כ150 שקל. אני רוצה שהקירור יאפשר לי לעשות oc קל לא יותר מדי. אני אשמח להמלצה כמה שיותר מהר אני עובד עם מאוורר יד שאני מכוון על מעבד מפתיע אבל המעבד לא עובר את ה48 מעלות במנוחה מוזר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by kaki356,

E4500+Tuniq Tower או E2180+Thermalright Ultra 120 Xtreme עם שני S-FLEX

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  19. שלי עושה 4040RPM וחבר אמר לי שאצלו 5600, מה זה אומר? ששלי פחות טוב ממאוורר רגיל או ששלו טוב יותר מרגיל? (ד"א הטמפ אצלי גבוהה)

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  20. לחבר שלי יש לוח P4g8x Deluxe החדש של asus והוא צריך תוכנה שתראה לו בזמן ווינדוס את טמפרטורת המעבד והמחשב

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by igt,

בינתיים ראיתי רק בפנדה וזה לא שווה את המשלוח , ובאיזור המרכז יש רק AS2 וADHESIVE

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  22. אוקי ככה.. מעבד2.0@ e2180 לוח אם:asus p5gc-mx\1333 זכרונות :2 גיגה 667 מהצ טמפ' המעבד היא:25 לפי speed fan קבעתי יחס 1:1 ידנית ז"א הזכונות פועלים על 400 מה"צ.. יש לי אפשרות בלוח להוריד מכפלה אם זה עוזר.. יש לי כ.מסך מובנה של אינטל (950) יש מצב שהוא מגביל אותי?

23. http://www.HWZONE.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1571 יש משהו יותר טוב לאוברקלוק כבד ביותר לXP1700 ב200 ככה?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי מעבד של פנטיום 3-800-370P הטמפרטורה שלו נעה בין 45 - 52 השאלה אם זה תקין . כי באתר היצרן קראתי 60-70 מעלות. תודה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by the flying sanwich,

אני לא יודע מה איתכם אבל אני הבנתי שכאשר יש TBRED B אז חייבים שבסוף יהיה B כלומר במקום aiwga צריך להיות כתוב aiwgb ושהראשון זה לTBRED A, ואז כשאני שואל את הבחור בPC hardware למה, הוא אומר לי שזה חייב להיות כי רק הTBRED B חומים... ??? (בואו תקראו לזה פירסום חינם וזהו... ממש לא) הגיוני, או שהוא דיבר שטויות??? נ.ב. סטפינג טוב? הוא אמר שבכל החנויות בארץ זה היחיד שמוכרים

• 3 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.