אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק. זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי ברשותי לוח של ABIT IC7 MAX3 אשר מגיע עם PAT מובנה (875). השאלה שלי היא - האם ניתן לבטל את הPAT כך שאני אוכל למשוך את הזכרון לבאס יותר גבוהה 1:1 ? לדוגמא: עים לוח קודם שהיה לי (ללא PAT) הגעתי לבאס יציב של 275MHz 1:1, אולם עם הלוח הנוכחי אני מגיע רק לכ 262MHz. מה שמפתיע בכל העניין כאן הוא שמבחינת ביצועים (Sandra) הם שווים(!), אני פשוט מעוניין לראות כעת עד לאן הA-DATA יגיעו 1:1.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
דבר ראשון המפרט מעבד:amd 64 bit 3000 athlon לוח:asus k8v-x כרטיס מסך:geforce 5700 256mb + vivo דיסק קשיח:80g sata יונדאי(שחכתי איך כותבים באנגלית את שם החברה) צורב:sony 16X10X40 כונן דיסקטים:orginal ספק:240w כרטיס קול:creative live 5.1 זיכרונות:princton 256X2 400mhz אוקיי א. אל תתיחסו לזה שהצורב לאט וכל הדברים האלה כי זה לא ממש חשוב לי רק מה שכתבתי בשאלות ב. אני קונה עוד איזה שבוע זיכרונות של kingston אבל אני מתלבט בין kingston לבין major ג. הלוח הזה תומך רק ב 300 fsb ד. אני רוצה שתגידו לי אם הזיכרונות האלה טובים וכמה אני יכול להגיע איתם ב - oc ה. המאוורר של המעבד מגיע רק ל 2800 rpm והחום של המעבד הוא 32 במנוחה ו. החום של הלוח 29 במנוחה ז. החום של הדיסק הקשיח הוא 31 במנוח…
-
- 14 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי במחשב זכרון של יונדאי שהוא לא מוצלח כ"כ לאוברקלוק Hynix DDR333 האם, האוברקלוק הקטן הזה שעשיתי יכול לגרום לנזק? האם כדאי לי להשאיר אותו? הוא יתן לי שיפור מסויים בביצועים? ודרך אגב כל עלייה מעל הערך הזה גרמה לכך שהמחשב לא יעלה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב ושקט ככל האפשר למעבד הנ"ל, מוכן להשקיע 150-200 שקל תודה.
-
- 10 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש לוח אם ASUS P4S533VM מעבד פנטים 4 2.4 ומערכת קירור מים THERMALTAKE BIGWATER והוא רוצה לעשות OC למעבד ובשביל לעשותאת זה הוא צריך להזיז ג'מפרים על הלוח לפי השרטוט הבא שנמצא בחוברת לוח האם איזה סידור של ג'מפרים יהיה הכי טוב בשביל הOC שלו? וגם, האם צריך לעשות עוד משהו או שברגע שמזיזים את הג'מפרים הOC מוכן?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי את שתי האופציות האלה לקנייה 512MBx2Kingston HypeX 500Mhz ב 1400 ש"ח או 512MBx2 A-DATA 500Mhz ב 1600 ש"ח ה קינגסטון הוא משומש - אבל זה לא משנה כי יש לו אחריות לכל החיים. ה A-DATA חדש אבל יש לו אחריות ל 3 שנים מה יתאים לי יותר מבחינת תועלת - מחיר/אוברקלוקינג? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום שמעתי על האתר הזה שיש פה כתבות מעניינות קראתי על אוורקלוק ואמרתי אנסה, יש לי תקציו של 850 שקל ראיתי ביקורת שלכם על הריד מאק והבנתי שהוא די טוב ולא יקר אז מארז בערךבחרתי עכשיו איזה מאווררים לקנות רציתי גם לדים לעשות אותו יפה. יש לי פנטיום 3 1000 לוח של AOPEN עם אפשרות להעלת מהירות זיכרון 512 כרטיס מסך 128 ASUS FX5200 תודה לכולם על העזרה ושנה טובה
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המעבד בארטון 2500 (מגיע מחר) לוח (Epox 8rda3+) גוף קירור Thermaltake Extreme VOLCANO 12. מחר אני מרכיב את המחשב לבד, חלק מהמטרה זה OC, יש בזיגזג את הNanotherm BLUE II ב32 ש"ח ויש גם את הNanotherm PCM+ - Thermal management solution ב67 ש"ח. האם ההפרש שווה? כדאי בכלל? ואחת המשחות מבוססות כסף? כלומר להיזהר במריחה? תודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ההיתלבטות היא בין הZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP לבין הArctic-Cooling VGA Silencer Ver.3. כמובן שהמטרה העיקרית היא להגיע כמה שיותר רחוק אם הOC ב9700NP. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תגידו אני יכול לשים עליו את המאוורר X-blower של TT (בסיס בגודל 80 מ'מ)? או שצריך רק 90 מ'מ מאוורר? או שפשוט ה BLOWER לא יתאים לו ביגלל הצורה המוזרה? תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התקנתי היום את הATI Sliencer5 על הX850XT שלי ורציתי לדעת אם הטמפרטורות טובות, במאמץ עם קירור סטוק 80-84,עכשיו במאמץ 58-54 קירור סטוק במנוחה 47-50 ,עכשיו במנוחה 38-40 הטמפרטורות טובות או או למרוח את המחשב יותר טוב? כי לא ידעת איך למרוח אבל רואים רק ממש טיפה ממה שכתוב על הליבה וזה ממש מתושתש ואי אפשר לקרוא כי זה רק איזה אות אחת מטושטשת
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3420
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בשביל מה לקרר את ההארד דיסק? אני לא מבין למה שאני ארצה לקרר את זה זה לא כאילו הוא רותח או משהו ואני כיום בלי קירור מסתדר מצויין.... אז למה צריך את זה,סתם בשביל המוד?
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם. זאת השאלה, אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לצייד אותו הפעם בקירור כמו שצריך, שיאפשר OC סביר פלוס פלוס. כרגע אני הולך על מארז 1080 Antec ככה שיש הרבה מקום ושני מאוורים מובנים. אני הולך על Intel 3.0C האם הוא טוב ל-OC? האם יש יותר מומלץ (כמובן Intel, בגלל שאני עובד בתלת מימד ועריכת ווידאו). ולוח אם Abit Ic7 Max3. (הבנתי שהוא הטופ לOC). OCZ Pc4000 (עוד לא בחרתי איזה בדיוק.. ) אז עכשיו מתחילות השאלות, אני רוצה לרכוש מערכת קירור טוב מאוד למעבד. אז, אני מעוניין ב- Sp94 השאלה, היא האם זה מתאים ל- Abit? אמרו לי שיכול להיות שיהיה קצת מחסור במקום. לגבי מאוורר, מה מומלץ? הבנתי שהטורנדו זה חיה אבל פשוט הקול בלתי נסבל, אז איזה מאוורר מומלץ? מה עם ה- Antec 92MM או ה- Ene…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניגשתי לחנות של לוג'יק ברמת גן כדי לקנות מאוורר למעבד AMD שלי. אין עליו OCניגשתי לשם מההתחלה בגלל שבדקתי לפי תוכנה AIDA והטמפרטורה היתה 63 +- הם המליצו לי לקנות את האוורר של VANTEC אף לאחר ההתקנה הפעלתי את המחשב שוב ל10 שעות בערך והטמפרטורה היתה 55 +-. איך המאוורר? עלה לי 179 ש"ח. האם הטמפרטורה נחשבת בתווך התקין? ואם אני רוצה או ירצה לעשות OC אז המאוורר הנ"ל יתאים?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כרגע המעבד שלי על191X11 עם כל המתחים המקוריים, והכול יציב. אבל כאשר אני מעלה את הבאס ל200, גם אחרי שאני מעלה את המתח של המעבד 1.75 ואת הזיכרון ל2.7, המחשב קורס אחרי 15 דקות בprime95, ואחרי 5-10 דקות ב 3dmark03. וגם שאני מעלה את התיזמונים המעבד לא יציב. אין בעיה של חום, הטמפרטורה של המעבד40 מעלות, ובמאמץ 50-52. המפרט של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2500 +Volcno 6 ABIT NF7-SL ver 2.0 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series 2/3/3/7 ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD(250@270\512@564)64MB Compucase Super Midi Tower CI 6919(hec300W)3fen שני הרדיסקים, ושני קוננים אופטים. זה משגע אותי שה 9Mhz האלו תוקעים לי את ה OC. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטל סלרון 1.7 צילמתי השבוע את הגוף קירור ואת המאוורר שיושב עליו שבא עם המחשב (לא קניתי אותו בנפרד).... עכשיו השאלות שיש לי הם: 1. האם הגוף קירור טוב? או מעפן? 2. כפי שתראו בתמונות המאוורר שיושב עליו קטן מאוד אז האם לא כדאי לי לשים עליו מאוורר 120 מ"מ ? (אין לי בעיות של חום במעבד פשוט יש לי מאווררים ספרים - וגם אני לא רוצה לקנות מאוורר למעבד ב 180 שקל כי בכל מקרה עוד חודשיים אני קונה מחשב חדש.. ). 3. כפי שתראו בתמונות הגוף קירור והמאוורר מוחזק ע"י בית כזה שחור מפלסטיק שמחזיק הכל, עכשיו אם אני רוצה לשים על הגוף קירור מאוורר 120 מ"מ אז איך אני אתפוס את שניהם ביחד צמודים למעבד? זה לא יכנס בתוך התופסן שקיים עכשיו (תמונות מצורפות). תודה מראש... נ.ב אני רק…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן .... יש לי 2.66GHZ TI 4200 128 MB 512 MB DDR 333 MHZ לוח אם - 865GM2 אחי ניסה לעשות אוברקלוק למעבד והצלחנו להגיע ל2.95 GHZ בקלות עם המאורר הנוכחי שקיבלנו. אבל לאחר האוברקלוק הכרטיס קול לא פועל יש לי כרטיס קול מובנה C-MEDIA וגם אחד ההארדיסקים לא פועל ההארדיסק שלא פועל הוא - 120 GB S-ATA 7200 RPM WESTERN DIGITAL 8 MB CACHE אחי טוען שזה קורה מכוון שהרכיבים לא נעולים וכשעושים אוברקלוק התדר עולה וגורם לנזק בשאר הרכיבים. הוא לא מצליח לנעול את כל הרכיבים.... אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ואני לא יכול להחליט המחירים די דומים אם יש הצעות למוצרים ספציפיים ואיפה לקנות אני אעריך את זה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מחפש גוף קירור ל AMD וP4 המלצות בבקשה. חשבתי על 2 הבאים: Thermalright XP-120 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 ו-Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 מה עדיף? ברשותי SLK-947U - האם הוא מתאים ל AMD 64?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה בביוס את ה-FSB ל-146 הכל עובד טוב המחשב עושה POST מגיע לוינדוס וישר אחרי ה-WELCOME עושה איתחול, וככה כל פעם. יש פיתרון ? המפרט שלי : מעבד Pentium Northwood 1.6A 1600@2317 1.5V לוח אם Gigabyte GA-8S655FX Ultra זיכרון 256 מגה ג'נרי כרטיס מסך Saphire Radeon 9600XT 256MB ספק TSUNAMI 350W אני לא חושב שזה בגלל בתחממות כרגע יש לי SPARK 7+ יושב טוב על המעבד (בדקתי) ועובד על מקסימים ואת ה-AGP וה-PCI נעלתי ל-66 ו-33
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כאמור , כנושא הת'רד יש לי שאלה לגבי המוזכר לעיל. עד כמה זה נחשב "טמפרטורות טובות" בזמן מאמץ למעבד הנ"ל ? אני מתכוון - לאחר העלאת מתחים וOC מכובד ביותר ? למי שיודע ויוכל לעזור לי לסחוט את המפלצת ולהגיע ל260mhz בבאס בתקווה...רק אני צריך לדעת מה ההגבלה המומלצת של החום במאמץ !! מי שיודע ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו - בתודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי קירור למעבד של פנטיום 4 סוקט 478 ונשבר לו המאוורר ומה הבאסה שהוא 70x70x15מילמיטר במקור המאוור שהיה על הסניק היה מסוג דלתא רעשני אחושיל !! אבל לא זה מה שמפריע לי כרגע המחשב לא הולך להיות מורכב כי אין מאוורר ועל טעיות אני ישלם "המחשב שלי פרטי אז שאין לי לאן למהר " חשבתי על אולי לחפש משהו ברמה של המאוורר המקורי של TT או שעדיף לי לבנות מתאם בעצמי מ70 ל 80 סטנדרטי <? ולתקוע שם על הסניק איזה מאוורר רצחני ולתת ל1.8 שלי בראש באוברקלוק בריא :lol: ... ?.. ד.א.ג הסניק הוא מחשושת אני ישמח לעזרתכם ועם אפשרי למצוא בארץ מתאמים מוכנים כאלה ?... לא שאני לא יכול לעשות לבד פשוט זה כאב ראש עכשיו להכין אחד כזה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-