עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, יש לי שאלה, איך אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי? אני פשוט עכשיו באמצע שלבי שיפור זרימת אויר וקירור, ואשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה לעיל. תודה, דניאל

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  2. Started by yirmio,

המהרתי מעט את המעבד, זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro Abit IP35 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit NZXT Alpha + NZXT PP500W PSU Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB כשנכנסתי לביוס העלתי את המכפלה ל 345, במקום 340. כשהמחשב עולה מופיע לי שהמעבד רץ על 3100 מה"צ. בתוכנה CPU-Z לא מופיע המהרה(מצורף צילום מסך). שאלה נוספת - האם הטמפרטורות האלה תקינות? (מצורף גם צילום מסך). תודה! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by SuperStyle,

VMODE הדבר היחדי שאני יודע עליו זה שזה מעלה מתחים למטרת OC טובה יותר. אבל איך עושים את זה?צריך להתעסק אם הכרטיס או משהוא? או שעושים את זה אם תוכנה? ולא פשוט יותר לעדכון ביוס ?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד מסויים של emachines. מעבד Mobile AMD Athlon XP 2400 1.79GHz והוא בטמפ' של 59 מעלות!! רק שלשום הוא חזר מניקוי במעבדת מחשבים,הוא היה נכבה כל הזמן. הבדיקה נעשתה ע"י אוורסט. מה לעשות? שמתי לב שהאיוורר המרכזי של המחשב הוא מתחת למחשב ??? לא פלא שדרכי האיורר חסומים,יש משהו לעשות בנוגע לזה?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by gabbay,

האם כמו המעבד גם כרטיס המסך נהיה יותר יציב ב OVERCLOCKING עם מתח גבוה יותר?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  6. פשוט המעבד שלי במאמץ עובר את ה80 מעלות תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by reuven5,

שלום חברים אני צריך המלצה למאוורר 80MM הכי חזק שיש בזיגזג כי אני מזמין משם כמה דברים לא חשוב לי הרעש אני פשוט רוצה שיהיה חזק וקטלני ביותר אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by sambusak,

שלום. אני רוצה להוסיף למארז שלי תצוגת LCD (לא LSD...) שתתן פרטיס על המחשב כגון חום, מהירות מאווררים וכו... האם צריך בשביל זה חומרה מיוחדת? (יש לי לוח אם GARIBALDI) :asthanos:

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by EasyPooper,

שלום! קניתי מחשב חדש לפני כחודש (מפרט בצד) ועלי לציין שהמעבד מקורר היטב על ידי ARTIC COOLING FREEZER 7 PRO. אז ברצוני לעשות OC לסביבות ה3 GHZ אבל זה לא יוצא לי משום מה... עשיתי את כל מה שכתוב במדריכים ובפורום ולא יוצא לי כלום האם אוכל לקבל מדריך מפורט יותר? תודה מראש :

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by shibby15,

אני רוצה להחליף את הHSF המקורי שבא עם המעבד והתלבטות קשה ביידי. רעש-קירור-וולקנו7+, שקט-פחות קירור-זאלמן או איזה משהוא באמצא נא הרגישו חופשיים לתת עצות או הארות והערות דרך אגב, כבר פניתי לחיפוש וזה לא כל כך עוזר

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  11. שלום , יש ברשותי ASUS 8800GT , עשיתי לו OC למקסימום שלו (חוץ מהשיידר שקצת מגביל , לא יודע למה?). בכל מקרה זה פועל על 750/2050 ואני לא יכול להמשיך יותר (ז"א אין לי לאן להמשיך יותר , אין לי מה להזיז או לעשות + לא ב RIVA ולא בASUS SMART) ה ATITOOL לא עובד בVISTA X64 אז לצערי לא יכולתי להשתמש בה. למשהו יש תוכנה אחרת כמו ATITOOL שאפשר לעשות בדיקות ארכיקטורה ושאר הדברים וזה יראה את המעלות מאמץ בהתאם? , אין לי מושג כמה מעלות יש לי במאמץ מקסימלי (המדד שלי זה אם זה לא נתקע ב3DMARK ולהפעיל קרייסיס [מסך אחרון] ולבדוק טמרפטורה). סה"כ המפרטורה ממש אחלה , מאורר על 60% במאמץ מסך אחרון קרייסיס יוצא משהו כמו 75-80 מעלות , בidle הוא עומד על 45. תודה עוד שאלה על הדרך במקום לפתוח נוש…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by yovavz,

שלום לחברי הפורום, המאוורר של ה-CPU שלי עובד פול טיים במהירות גבוהה ונורא מרעיש. התקנתי SpeedFan (גרסה אחרונה) ולפי התוכנה נראה שהמעבד שלי לא יורד את ה-70 מעלות (מצורפת תמונת התוכנה). הקונפיגורציה שלי כוללת: מעבד AMD Athlon 64 3500 venice קירור סטוק לוח אם Gigabyte GA K8 NF9 Ultra (לא סגור לגמרי על רצף האותיות...) מארז בריזה מאוורר היטב המחשב הורכב על ידי לפני כ-4 חודשים והוא מרעיש כבר לא מעט זמן. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. האם הבעייה מוכרת? האם רק צריך להחליף משחה טרמית או להחליף גוף קירור? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by grove,

אם אפשר כמה טיפים קטנים לעשות ספציפית OC על הלוח אם הזה יש לי זכרונות של OCZ OCZ Reaper HPC OCZ2RPR10662G 2X2GB אשמח לכל עזרה מאוורר למעבד Zalman CNPS9700 NT

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שאלה 1 שמתפצלת לכמה שאלות: אני מתלבט בין H100 ל MUGEN 3, האם בקיץ יש לקירור מים יתרון? בנוסף, האם הסיכון הוא על אחריותי בלבד אם יש נזילה בH100? + מה ההבדל ביכולות הקירור של צינורות מים שאנשים מרכיבים בעצמם לבין H100 או MUGEN 3? אני די-בטוח שההבדל עצום אבל השאלה עד כמה בטמפ'? אלה שבונים קירור צינורות מים, שעושים OC כבד למערכת, לכמה הם מגיעים שזה כל-כך משתלם לעשות את המערכת מים הזאת? שאלה 2, האם ניתן לשים על 3570K שני MUGEN 3? זה אפשרי בכלל?! אני מביא מארז SWITCH 820 או PHANTOM V2 (שניהם ft) בעקרון המחשב מיועד ל OC של 4.5GHZ~ עם לוח אם GIGABYTE Z77X-D3י תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אחים שלי אני רוצה לדעת עים אני קונה 6600 רגיל אני יכול להפוך אותו ל-gt כמובן שאני יעשה לו oc תודה רבה לעוזרים מראש : :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  16. אשמח לכל עצה שתנתן. בינתיים חשבתי על הגוף של זלמן. כמו-כן, במקרה שאני קונה את זה של זלמן רציתי לדעת מה ההבדל בין זה שעשוי נחושת לבין המשולב נחושת ואלומיניום. המעבד הוא 2.4 ואני מתכוון להמהיר אותו לפחות ל-3.2 (הגעתי כבר ל-3.1 עם קירור סטנדרטי). יש לי מארז של פול טאוור של קומפיוקייס עם שני מאווררי 120 מ"מ. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  17. שלום כולם אני מתכנן אובר קלוק למחשב של אח שלי למעבד אז הנה המפרט ספק גנרי 300 וואט מעבד p4 1.8 512k northwood לוח אם משהו לא מוכר של via + קבלים נפוחים ועם חומר צהוב 256 pc2100 של יצרן לא ידוע ------------------------------------------------------------ עכשיו אני מתכנן תזכרון למכור לחבר שלי ולקנות: 512MB A-DATA DDR 500 (ובעתיד אולי אני יקנה עוד אחד כזה ויגיע לגיגה) לתקן תלוח אם עם האחריות אם לא יסכימו כנראה שאני יקנה לוח חדש אבל אני לא יודע איזה לוח לקנות כי אני לא מבין בלוחות לאינטל ואני גם צריך לוח חזק לאובר קלוק, אז אני צריך שתיעצו לי כבר מעכשיו על לוח אם חזק לאובר קלוק לפי המפרט שנתנתי. ספק כוח אני יקנה : Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC …

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  18. אם קרטיס המסך ישרף מאוברקלוק ועדיין הוא באחריות ואני הולך לחברה כדי להבדיל אותו האם הם יכולים לדעת שהוא נשרף מאוברקלוק ???

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by Demagh,

אני צריך מאוורר 120 מ"מ אחורי למארז. יש בכלל הבדל בין הדגמים? יש משה מומלץ? בשבילי כולם נראים אותו דבר :\ ד"א, Gentle Typhoon של Scythe נראה יפה : הוא שווה משהו?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by Trol,

לא ידעתי איפה בדיוק לשאול, אז פתחתי את זה פה כי יש בזה עניין של חום.. השאלה שלי היא, מה מומלץ ובטיחותי ביותר בשביל חלקי המחשב, להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות בימממה, או כל לילה לכבות את המחשב?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  21. למרות החום הכבד, הטמפ' האלה במנוחה וללא OC וזה נראה לי גבוה מאד. המארז 6A19 עם 2 מאווררים 120 מכניס ומוציא והמפרט בצד. דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by wzeedan,

שלום קניתי מחשב חדש AMD 64BIT :jump1: הכל טוב ויפה אבל המאוורר שלו מחריש אוזניים!!! האם יש פתרון לזה או שצריך ללמוד לחיות עם זה?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. מדוע לבטל את הפונקציות שמורידות מתח ותדירות כשהמחשב לא בעומס מלא? אני רואה בהמון מדריכים שאומרים לעשות את זה ... אבל למה? מה זה נותן? אם גם ככה כשהמחשב יהיה בעומס מלא הוא יריץ את המתח והתדירות במהירות של ה OC שהגדרנו? לי יש כרגע Q9550 @3.4 וביטלתי את הפונקציות האלה. לחבר שלי יש Q6600 הוא עשה לו קצת OC לא זוכר לכמה אבל הוא לא ביטל את הפונקציות ועדיין עובד לו בסדר. מישהו יכול לעושת סדר בבלגאן? תודה.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  24. לאחר שהתברר לי שבמעבד ה-Intel Core i3, שבמחשב של אבא שלי, הליבה מובנית בתוך המעבד, ואיננה נמצאת במקום נפרד מלוח האם, הבנתי כי השימוש בה, יגרום למעבד להתחמם יותר מאשר אם אני אשתמש בכרטיס הגרפי החיצוני, וכתוצאה מכך אגרום למאוורר של הקירור שלו להתאמץ יותר. אז פתחתי את המארז (SAMA גנרי, בדומה לספק הכוח) כדי לבדוק איזה קירור מותקן שם (אמור להיות כתוב על המדבקה של המאוורר), והתברר לי שמדובר ב-Deep Cool, שזהו קירור גנרי (כלומר הוא לא יקרר כהלכה את המעבד, למרות שגם המעבד לא מתחמם משהוא [24 מעלות ל-CPU בכללי ו-45 מעלות ל-GMCH לפי Aida64]). הקירור הזה גם מרעיש מאוד כאשר המאוורר במאמץ (למרות שיש אבק בצלעות הקירור). השימושים של המחשב הם: אינטרנט, צפייה בסרטונים HD, משחקים פשוטים (רוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by חובב,

יש לי כרגע מעבדE7400 שעובד על 4GHZ הבמקום על 2.8 במתח 1.36 בערך לפי אורסט ....טמפ' עד 67 -70 ללא מזגן קירור MUGEN 2 ...כמובן טמפ' עבודה האם אפשר לדעת או להעריך בערך כמה זמן הוא יחזיק בצורה יציבה בOC הנ"ל? האם כל עוד הטמפ' היא נורמאלית אז לא צריך לחשוש כלל לאורך החיים? תודה ;D

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.