אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר "לברקלק" את 8600gt הרבה מאוד או שסתם לא משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לא מצליח לעשות אפילו שינוי של 10 mhz לא מצליח בתיחול להעלות את הביוס חייב להחזיר לדיפולט כדי להתחיל נא הדרכה ראשונית למרות קריאת המדריכים לא מצליח. תודה מראש לעוזרים. אולי צריך לעצור משהו בsetup לעשות גיסאבל למשהו עיינתי בספרות של הלוח אם אך לא מצליח.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! דבר ראשון לפני שאתם קוראים את ההודעה תראו את המפרט: E6550 SPARKLE 8800GT 512 2GB CORSAIR 667 GIGABYTE GA-P965-S3 קירור של FOXCONN שאין לי מושג מה הדגם אבל אני די בטוח שזה באותה רמה של הקירור סטוק ועכשיו לשאלות: 1. אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי לסביבות ה-3.0 אך אין לי שמץ של מושג איך אני יודע שהביוס שלי לא מעודכן,תגידו לי אם צריך לעדכן אותו האם כדאי לי להשתמש במדריך באתר? אם יש שם כמה דברים שאני צריך לעשות שונה-תגידו לי ותפרטו הכל בבקשה אל תחפפו ואני יודע שבשביל לעשות אוברקלוק לרמה כזו אני צריך איוורור נורמאלי אז נעבור לשאלה שנייה 2.אני צריך לקנות קירור למעבד אני יכול להשיג את EVERCOOL BUFFALO ממש בזול ראיתי שמישהו פה בפורום אמר שהוא שווה ל AC FREEZER 7P וממש לא …
-
- 46 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב, אולי אתם זוכרים הודעה שלי מלפני איזה שבועיים - שלוש... בכל מקרה החלטתי לקחת את המעבד שלי עד הקצה שאני יכול, והצלחתי לקחת את הפנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ רק עד ל2800 (או שזה כן נחשב הרבה?), אחרי זה אני מקבל תקיעה שאני מנסה להעלות בדיקה למעבד בסנדרה. הזכרונות שלי הם לא משהו, יכול להיות שהם דווקא הגורם התוקע ולא המעבד? הלוח שלי הוא ABIT SR7-8X עכשיו אני מחפש טיפים או כל דבר אחר כדי לשפר את התוצאות, איזה היטסינק (יותר טוב מהמקורי..) יתאים לי לSocket 478 או בכלל, כל דבר שיכול להפוך את האוברקלוקינג ליותר מוצלח... תודה מראש, Ameralis Zaiir שמתנסה סוף סוף באוברקלוקינג רציני. עריכה: בקשר להודעה הראשית, שאני בטוח שתפנו אותי אליה, רשום שם שמומלץ Volcano 7+ ותקנו אותי אם אני טועה אבל ה…
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מעבד-asus p4sgx-mx (הוא ממש גרוע אני יודע)עשיתי לו אובר קלוק קטן והוא התחיל לצפצף לי אז כיביתי אותו הוצאתי את הבטריה בלה בלה בלה מה יכולה להיות הבעיה שלו...?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני נכנסתי לבאיוס ויש משהוא שהוא בצבע אדם אם זה בסדר שזה ככה שמתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אני אקנה כנראה מעבד i7 2600 וכרטיס מסך gtx 560 ti oc ולוח אם עדיין לא בטוח - או asrock z68 pro או gigabyte z68a d3h b3.. אני מרכיב מחשב לעריכת וידאו אינטנסיבית ושימוש בתוכנות כבדות למיניהן.. בכל מקרה, אני מתלבט אם לקנות מפרט שיאפשר לי לעשות OC (מאווררים חזקים יותר, מעבד 2600k, לוח אם) ואם בכלל לעשות OC.. מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות OC? האם זה ישפר את הביצועים בצורה משמעותית? יכול להיות שזה יגרום ליותר קריסות? אשמח אם תעזרו לי להחליט.. ושאלה נוספת, מה זה בדיוק אומר ה-OC בכרטיס מסך gtx 560 ti (יש UD ו-OC..)?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי היום מאווררים של CM וכתוב על האריזה שהם עובדים לפי חיישן טמפ'. המאווררים באים עם חיבור 3 פינים ללוח אם ובנוסף מעביר מחיבור 3 פינים לחיבור מולקס. רציתי לשאול אם ברגע שאני מחבר את המאווררים לספק כח ולא ללוח אם האם הם עדיין עובדים לפי החיישן טמפ' או שבשביל שיפעלו עפ"י החיישן טמפ' אני חייב לחבר אותם עם ה-3 פינים ללוח אם?
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מעבד - E2180 קירור למעבד - Tuniq Tower לוח אם - Abit IP35-E זיכרונות - Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit מארז - Raidmax Sagittarius ספק כח - Liberty 400W אוקי אז ככה, הגעתי לOC של 3.33GHz ומתח למעבד - 1.4025V אבל CoreTemp וEVEREST מראים טמפ' דיי גבוהות .. והמהירות מאוורר של הTUNIQ כמעט על המקסימום זיכרונות 4-4-4-12 מתח 2V יש איזשהי סיבה למה הטמפ' כל כך גבוהות במנוחה? הקטע הוא שהסתכלתי על OC שאנשים אחרים עשו למעבד הזה וראיתי שאנשים שעשו OC גבוה מזה שעשיתי ועם קירור פחות טוב הגיעו לטמפ' יותר נמוכות במנוחה עוד משהו - לפעמים אחרי כמה זמן שאני משחק באיזה משחק (CRYSIS או NFS) מופיע לי פתאום מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט, מה יכולה להיות הסיבה לזה? והמחשב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4816 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את המערכת הנ''ל יחד עם זכרונות 2GB האם המערכת מתאימה לOC ? אם אפשר, עד כמה בערך משוער שיהיה אפשר להגיע עם הOC (במצב שהמערכת לא מתחממת יתר על המידה כמובן) תודה עריכה: זאת המערכת המלאה מפרט מחשב מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM לוח אם: GP31DS3L Gigabyte GA-P31-DS3L זיכרון פנימי: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 דיסק קשיח: WD1600AAJS WD 160GB SATA II WD1600AAJS כרטיס מסך: P88T512 Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail צורב: S203B Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 מארז: Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ספק כח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ד''א המעבד פועל במכפלה 6.. אפשר שזה יפעל על יותר גם ב…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם הבנתי נכון, מאוד כדאי למרוח על המעבד משחה תרמית לפני התקנת ה HSF. ובכן, דבר ראשון, האם היא באה יחד עם ה HSF , ואם לא, אז איזה משחה היא זולה וטובה?
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בהתחלה עשיתי לQ6600 שלי OC ל3GHZ (333*9)- הכל היה יציב אחרי איזה 15 שעות בפריים, ובכל שאר הדברים שניסיתי. החלטתי להתקדם קצת, אני כרגע על 3.2, מתח 1.3, שמתי את הזכרונות על 712 במקום 800 בשביל יחס 1:1, והתזמונים שלהם 4-4-4-12. כשאני שם 8*400 הווינדוס לא עולה, גם כשאני מעלה את המתח, אני מניח שזה בסדר, העיקר שאני על 3.2, אבל אני לא ארגיש באמת הבדל בין באס 400 ל356 נכון? המעלות במנוחה 35-40, במאמץ של פריים 56-61, אני גם מניח שזה בסדר, אבל רק מברר. (וזה בטח ירד בעוד איזה 5 מעלות כשאני אמצא לעזאזל חנות שמוכרת מאוורר 80x15 לשים מאחורי הלוח אם.) מה אתם אומרים סה"כ, סביר למדי לא?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן היה משהו שהרעיש לי במחשב רציתי לבדוק אם זה המאווררים ולכן התקנתי את תוכנת הSPEEDFAN שם הגדרתי שאני שולט במאווררים, לאחר מכן ביטלתי את זה ואז הכל התחיל להשתגע לפעמים זה עובד בסדר, על 400RPM ולפעמים על 2000RPM (יש לי Artic Cooling 7 Pro) מחקתי את הSPEEDFAN , ומה לא עשיתי מה צריך לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
רק לאחר כמה ניסיונות חוזרים הצלחתי לשמור על ה-OC הרצוי ואיני בטוח שזה יחזור על עצמו לאחר ריסטרט נוסף. השינויים למקור נעשו כאילו מעצמם, למרות שלא נכנסתי בכלל לביוס. האם יש דרך למקם זאת סופית?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לליבה לR9550 ל325 שיהיה כמו 9600NP. איפה אני שומר שכשהוינדוס יעלה יהיה OC? כמו בRivaTuner אני מתכוון..
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
COOLER MASTER מביאה לנו את הצעצוע הבא... GeminII כשהוא עמד לי בחנות בתגוצע הייתי חייב לנסות אותו ;D http://www.2send.us/picture.php?file=9898206e12.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=365e1c9055.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=4384e77e17.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=46ce97f229.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=66d268c786.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=48688fc883.JPG כול מי שרוכש את הגוף קרור שיהנה שווה ממש....
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול קיבלתי ת'מערכת החדשה שלי תוכלו לראות את פירוטה במפרט שלי... בכל אופן אני לא מצליח לעלות את הFSB... שאני נכנס בבאיוס לFSB פרינקוואנסי זה נותן לי רק 3 אופציות 100-133-166 וראיתי סקרין שוטים שאפשר לעלות את זה בקפיצות קטנות יותר... של 133-134-135 וכ'ו... התקנתי את הקובץ יוטיליטז של האנ פורס... ויש לי SP1.... ויונדוס אקס פי... תודה לכל העוזרים... ד'א אני צריך פירוט איך להגיע לזה... ז'תומרת איפה ללחוץ...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים , המאוורר המקורי שבא עם המעבד מרעיש בלי סוף בצורה מזעזעת ואני לא יכול יותר לעבוד עם המחשב כשהוא דלוק. ניקיתי , פירקתי , הרכבתי אבל הרעש רק משתנה , לא מפסיק. אני רוצה לקנות גוף קירור חדש שיתאים למעבד . התקציב הוא עד 200 שקל . זה המעבד שלי INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את האפשרויות בביוס כדי שאני אוכל לעשות OC .....אם למישהו יש את הלוח והוא יכול לעזור לי או שהוא מכיר את הלוח והוא יכול לעזור לי אז בבקשה כי אני לא מבין כלום בחוברת.....
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי לפני יומיים את הלוח הנ"ל ואני לא מצליח לשנות את הDRAM Voltage בביוס,הוא כל הזמן קופץ בחזרה ל2.6 (Default).. תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3200 של איי אמ די, ניסיתי לפני כמה ימים לעשות אובר למעבד ל2300.. לא הלך המחשב ניכבה באמצע ועשה לי בעיות.. החלטתי שאני יעשה אז אובר אפילו יותר קטן.. שמתי את המעבד על 2200 הרץ , מספיק לי אני לא רוצה יותר.. והוא לא עשה בעיות עשיתי בדיקה ב S&M של ה long והוא הראה לי שבסי פי יו טסט הבדיקה בסדר והיא הסיימה , אך בממורי טסט היה לי כזה ריבוע אדום והוא כתוב declected error משהו כזה. אבל המחשב המשיך לעבוד.. זה בסדר?? או להחזיר כבר את האובר לסטוק??2009??? או שזה לא משנה?????????? עוד שאלה.. יש לי קירור ביג טייפון , הוא עובד כרגע על 888 rpm +- לפי האברסט... אפשר לשנות אותו ליותר? אם כן איך? ובכלל כדאי לשנות אותו ליותר???יש צורך???
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה צריכות להיות הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי , x1950xtx . במנוחה הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 63-68 מעלות ובמאמץ מגיעה עד ל 83 מעלות. אני חושב שזה לא צריך להיות ככה , מישהו יכול להגיד לי מה צריכות להיות המטפרטורות שלו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
זה רק לי או ככה זה לכולם אני עם הקירור המקורי שלו והוא ממש מחמם לי את מערכת שאני משחק אז השאלה שלי איך הקירור זה צריך להיות ככה בכלל? זה עם המיה 2
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-