עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …

2. המפרט בצד , המהרתי ל באס 325 ------->325*7=2.277 ghz שמתי מחלק 4:5 ככה הזכרונות נמצאים בתדר 814 mhz הרצתי ממטסט כל הלילה וקיבלתי 12 שגיאות יש לציין שקניתי את הזכרונות ובדקתי אותם בממטסט בתדר המקורי גם לילה שלם , לא היתה שום שגיאה אז מה זה אומר ? שאני חייב לשים מחלק 1:1 ככה שיעבדו ב 650 ? או שאולי הלוח אם שלי אשם בכך ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  3. אז ככה פני שנה עשיתי אובר למחשב שלי וואלה הייתי מרוצה\יש לי איימדי 3000 והגעתי איתו ל 300FSB שיפור של 50 אחוז ולפני כמה ימים התחילו הבעיות,המשב מתכבה וקורס מדי פעם במיוחד שבחצי שנה האחרונה אני עם וויסטה החלטתי להזמיען חלקים שיעזרו לי,מבחינת קירור למעבד יש לי קירור מעולה של ג'גהבייט אבל הטמפרטורה הכללית במחשב די גרועה לכן החלטתי להזמין משחה טרמית טובה,3 מאווררים של 80 מ"מ וקירור צ'יפסט ללוח אם אלו הפרטים המדוייקים של הרכיבים רציתי לדעת מה אתם אומרים ואיזה סירקולציה הייתם ממליצים לי לעשות שיש לי מארז שיש ו אפשרות למאורר אחד מאחורה באמצע אחד מקדימה למטה ואד בצד בדופן מול המאורר של המעבד ז"א אפשרות ל 3 מאווררים (ואחריי שיגיעו החלקים יהיו לי 5 מאווררים ככה זה הרבה ויהיה אחלה)…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by zkfir,

מה קורה חברים אני צריך יעוץ איזה מארז כדי לי לקנות עם יש לכם לינקים לאתרים שמוכרים מארזים טובים בזול אז אני השמח מאוד בתודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות קירור חדש למעבדP4 2.8 HT NORTHWOOD סוקט 478 בגלל בעיות עם הקירור המקורי שבא עם המעבד. התקציב שלי שלי הוא עד 200 ש"ח. אם אני קונה משהו אז אני רוצה משהו עצבני (אני רוצה לקנות גם Arctic Silver 5) אני יודע שנחושת מוליכה חום הרבה יותר טוב מאלומניום אבל יש סכנה בגלל המשקל הכבד שלו. איזה קירור אתם ממליצים לי לקחת?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  6. ישלי את הזיכרונות ocz 4-4-4-12 800mhz עם צלעות קירור, עדייין לא עברתי את ה400 בזיכרוןן בOC שלי אז רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לעשות בדיקה לזיכרון חוץ מאורטוס. וגם ישלי את המעבד Q6600 ואני רוצה להפעיל פעמיים את האורטוס בשביל שיעבוד לי על 4 הליבות איך אני מכוון את זה? תודהה[br]פורסם בתאריך: 1.08.2008 בשעה 23:55:11 הזיכרונות הם Platinum 4זיכורונות כאלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=21297 ככה הם ניראים למי שלא יודע

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. שלום יש לי כרטיס מסך INNO 128 והמאורר יתעייף אני רוצה לקנות חדש אבל לא מאוורר מרובע כזה שלי עגול יושב בתוך הצלעות אם משהו מכיר את הסוג בבקשה הכוונה לאן ואיפה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by maayan,

יש לי 6 לדים של 3 וולט ואני רוצה לחבר אותם למולקס של ה5 וולט כמה נגדים אני צריך ושל כמה אום

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by tamir6066,

הי,יש לי HD4850 עם קירור של זלמן. האם כדאי לי לעשות OC דרך הDRIVER? האם השיפור בביצועים יהיה מורגש במשחקים כמו:GTA IV,CRYSIS,COD 5? OC דרך הדריור מסיר את האחריות? תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

רשום שהיא סוחטת את המחשב מכל הכיוונים, נשמע מפחיד

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

שלום אני בקרוב ארכיב את ה 2180 שלי על לוח גיגהבייט P35DS3L עם זיכרונות 2GB400MHZ PK של GSKILL במידה ואני רוצה לעלות באס ל 333 נגיד ולנצל הכי טוב את הזיכרון שלי אני אמור לשים מחלק 5:6 (אם יש כזה) או שלא הבנתי נכון את הרעיון ?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  12. אוקיי, אז ככה זה הולך: יש לי מעבד אינטל P4 שהמאוורר שלו לא הכי טוב, הוא מתאמץ יותר מדי גם כשלא צריך ולכן גם משמיע רעשים חזקים מדי וזה מעצבן. לכן אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד, אז על איזה אתם ממליצים, אל תשכחו שאני צריך מאוורר חזק מאוד שלא ישאיר את המחשב שלי חם בשום מצב, כי יש לי מחשב תותך ואני מפעיל משחקים כבדים ברמות כמו FEAR, ושכמובן לא ירעיש ושיהיה שקט במיוחד ( אל תשאלו אותי באיזה תקציב כי אני לא מבין ), ואל תשכחו להביא לי קישורים למאווררים אם אפשר . עוד דבר אחד... כשאני אקנה את המאוורר הזה, האים עליי להחליף אותו בישן ולזרוק את הישן או.... להוסיף אותו ולהשאיר את הישן ( אם זה אפשרי בכלל ) אבל אל תשכחו שאני לא רוצה שהוא ירעיש, כי אם אני אשאיר את המאוורר הישן והוא …

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  13. אני רוצה לקנות קירור חדש לכרטיס המסך שלי בגלל שהטמפרטורת מאמץ שלו גבוהות מאוד והמחשב נתקע (100+) איזה קירור יתאים לי והיכן אפשר לקנות אותו? והכי חשוב שזה יהיה עם הרכבה כי אני לא יודע להתעסק עם זה יותר מדיי.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by bilbo,

הי. מה דעתכם על הקיט החדש הזה? http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0103/cl-w0103.asp אך נחשבת המשאבה הזאת? בהנחה שאיני מעוניין ב EXTRIM COOLING אלה בהחלפת מערכת האויר שלי בקרור מיים. ובהנחה שיש לי כבר את מערכת BW שלמה .. ובהנחה שהC2D הוא מעבד קריר

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by nirt,

אני מקבל בקרוב מעבד AMD 3800 X2 S939 ולוח ABIT AX8 ואני צריך 2G זיכרונות DDR1 אני מתכנן OC בינוני - 2500-2600MHZ והשאלה היא איזה זכרונות מומלצים עד 1400 ש"ח ? מצאתי את אלה והם נראים ממש שווים http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4888 מה אתם אומרים - הם DDR500 וחשבתי שהם יעזרו ב-OC וגם המחיר נמוך. האם הלוח יוכל לנצל אותם עד הסוף ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  16. הטמפ' הנוכחית למעבד הזה: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ מנוחה- 46 מעלות מאמץ - 52 מעלות 1.האם הטמפ' נורמליות ,הפריזר לא אמור להפוך את המעבד לקריר יותר? המעבד חדש+משחה טרמית של זלמן. 2.האם יש אפשרות להעלות את ה RPM והאם זה בכלל יועיל? 3.מתכוון לעשות OC בקרוב ,כמה אני מוגבל ? החדר לא ממוזג כרגע (עם מיזוג הטמפ' צונחות ל 39 ) תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  17. יש ברשותי שני סטיקים של 2GB כל אחד ב-Dual Channel, מהירות השעון של כל סטיק 1066MHz. בביוס אני רואה מהירות הסטיקים מוגדרת כ-Auto, והמהירות שנבחרת היא 800MHz ורק כשאני בוחר מכפלה של 5.33 המהירות עולה ל-1066. מדוע כך הדבר? למה מהירות ה-Default לא נקבעת על 1066? שזו המהירות של הזכרונות. אשמח לדעת.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  18. יש לי cf של שתי כרטיסי מסך של ati מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להמהרת המאוורים ? מי שמציע אני יהיה ממש שמח אם יתן גם הסבר קצר איך לעשות את זה תודה רבה

19. ההיתלבטות היא בין הZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP לבין הArctic-Cooling VGA Silencer Ver.3. כמובן שהמטרה העיקרית היא להגיע כמה שיותר רחוק אם הOC ב9700NP. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  20. אז ככה... יש לי Intel Celeron 2.6 Intel Rocklake D865 PERL 1024 Mb RAM DDR Nvidia GeForce FX 5200 ובעוד שבוע בס"ד אני יקבל מחשב חדש עם המעבד החדש שמגיע לארץ Intel Itanium 2 ואיתו עוד חלקים יותר טובים... ;D עכשיו עשיתי OC והצלחתי להעלות רק ב-4% כי זה המקסימום שהלוח נותן לי :'( והגעתי ל 2.7 Ghz וגם עשיתי OC לכרטיס מסך והגעתי ל... Core Clock: 350 Mhz Memory Clock: 461 Mhz השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות וכיצד.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by laredo,

ניסיתי לבנות מסך LCD לפי המאמר באתר. קניתי אחד של 4 שורות והתקנתי תוכנת קריסטל קונטרול. בניתי את הכבל הפרללי מכבל מדפסת + מתאם מולקס ישן שמצאתי שמוציא 12V (שימש למאוורר במחשב ישן) ועכשיו לבעיות... המסך לא עובד!!! זרם במולקס באיזור ה- 2V הוא הדליק אור ירוק בהדלקה אבל עכשיו נאדה.... מה עושים??? איך בודקים שלא שרפתי אותו?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by motorishta,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2014 או https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2469 מבחינת איוורור...?

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  23. החלטתי לקנות את המפרט הבא ורציתי לדעת אם אני צריך ושווה לי להחליף את הזכרונות לחברה של G.SKILL בשביל ה-OC, אגב שה-OC שאני מתכנן זה לסביבות ה-3 ג'יגה הרץ, או 3.2 ככה ובכן זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤674 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1851 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤530 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤390 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤…

• 12 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by gal555,

185 שקל בKSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7613

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by warezon,

רציתי לדעת מה המתח המקסימלי שמותר להגיע עם המעבד הנ"ל ומאיזה שלב בערך אני צריך להתחיל להעלות גם nb ובfsb... מעבר לזה יש לי זכרונות corsair xms2 dhx ddr2 800 2x2gb רציתי לדעת מה התזמונים המומלצים לoc של 940 במקום ה4-4-4-12 שלא יציב ברמה כזאת...

• 6 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.