עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pika007,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה הטמפ' במעבד הנ"ל (עם קירור מעאפן, סיילנסר של ארקטיק קולינג, סתם גדול באופן מיותר) בבקשה לציין טמפ' במנוחה ובעבודה (ציינו סוג עבודה) תודה :]

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by psycotix,

שלום רב, שאלה כזאת לי : האם לדעתכם,או מנסיונכם, מערכת קירור מים מסוג THERMALTAKE BIGWATER 120CM SE מתאימה למארז החדש מבית GIGABYTE מסוג AURORA3D? http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm המטרה שלי היא להכניס את הרדיאטור של מערכת הקירור לפנים המארז,ולהעביר את אחד ממאווררי ה-120 האחוריים לדופן המארז. הבעייה היא שהרדיאטור הוא מעט יותר מ-120 מ"מ לאורך... מה אתם אומרים? אם תגידו שלא כדאי לעשות בפנים - אוציא אותו מחוץ למארז,כמו בתמונות של המארז.

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום הייתי מעוניין לדעת מה החשיבות של שימוש בגריז טרמי למעבד אם אתם מכירים מאמרים בנושא ? או שאתם יכולים לתת לי המלצות בנושא בתודה מראש לכל העוזרים

4. Started by tamir.fri,

ה vf700 cu של זלמן או אחד מהסדרה של הArctic cooling silencer או בכלל Thermaltake Tide Water שזה קירור מים אבל בלי סיבוכים של קירור מים. אם מישהו יודע קירור יותר טוב ממה שכתוב פה (לא גז, לא חנקן, לא קרח יבש) ולא בלוק מים שצריך בשבילו מערכת שלמה.

• 10 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by טריפ,

רציתי לשאול אם משאבה של אקווריום220V היא טובה או שיש איזה משאבה אחרת שהיא מתחברת למחשב 12-5V או משהו כזה ועוד שאלה האם המשאבה הזאת היא טובה וכמה ליטר היא atlas 800F 10w Hmax:1.0M qmax:800 l/h תודה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלום,בימים האחרונים אני משחק HL2 או כל משחק אחר שהוא דיי כבד,אני משחק HL2 ופתאום המחשב נתקע,אני משחק איזה שעה במשחק השני והופ נתקע עשיתי מניימייז שאני אחרי חצי שעה - שעה במשחק והטמפרטורה של המעבד הייתה 52,כשזה מגיע ל55 המחשב נתקע ככה זה תמיד קרה לי,אני חושב שהטמפרטורה גבוהה מדי,בדקתי לכרטיס באיזה משחק שיחקתי שעה הוא הגיע לטמפ' 60,כשאני משחק בHL2 אני חושב שהוא מגיע ליותר אז צריך כמה עצות לגבי פתירת החום יתר. יש לי מאורר אחד 80MM בנוסף אתם חושבים שסידור החוטים של הכבלים שיוצאים מהספק יעזרו? כי מה שהולך במארז זה גיהינום קניתי את הקליפסים השחורים האלה שיתפסו אותם יש לי ספריי לחץ אוויר ואני מנקה כל שבועיים עכשיו הוא נגמר לי מחר אני אלך לקנות חדש. יש עוד הצעות להורדת הטמפרטור…

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  7. אני רוצה לעשות למחשב שלי oc זה המחשב שלי P4 intel 2.666 512 ram 333 hz Gf 5500 128 ram 128 bit 60 GB אין לי תוספת קירור לכרטיס מחשב

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  8. חשבתי לקנות את ה Thermaltake 2U Liquid Tank - AquaBay http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0032AquaBayM1/cl-w0032.htm האם זה ייפגע לי בביצועים בצורה כלשהי? (יש לי צנרת של 8/10 ומשאבה טבולה של 700L/H) והמערכת עצמה היאKAILON SILENCER PASSIVE

• 11 תגובות
    • 509 צפיות
  9. יש לי מעבד ATHLON 64 3000 וינס לוח GIGABYTE K8NF9 וזיכרון TWINMOS עם קאס 2.5 אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות OC טוב עם מאוור מקורי של AMD.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by g_s,

יש לי את הלוח שיש במיפרט... מישהו יודע מה הטמפ' הגבוהה ביותר שבטוח להגיע איתו??? כרגע במאמץ וOC ל500 לזיכרונות ול2250 למעבד והורדת מכפלה ל4 ללוח הוא מגיע בשיא ל50 מעלות...זה בסדר????

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by narlat1,

אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב שלי כמו במדריכים... אתם יכולים להסביר לי איך מפרקים ומחזירים את המאווררים מהמארז??

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  12. שלום לכולם... היות וכל כך נהניתי מה-OC לכרטיס מסך אני רוצה להמשיך עם ה-OC גם למעבד. השאלה שלי היא כמו בכותרת וגם מתי העסק מתחיל להיות לא בריא למעבד(איזה טמפ' לא מומלצות?).. הטמפרטורות שלי הם אלה: במנוחה: ובמאמץ:

• 15 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by NmAn,

היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש, כמובן בעזרתם האדיבה של האנשים באתר, אני מאוד מרוצה מתפקודו של המחשב. אבל ישנה בעיה שקיימת אצלי כבר דיי מההתחלה, ניסיתי פתרונות שונים, אך לא הולך. בכל פעם שאני מפעיל משחק או יישום כבד אחר, המחשב לפתע בשלב כלשהו נתקע, המסך מתחיל להבהב כזה והמפחשב לא מגיב לשום פעולה, פתחתי את דלת המארז, המצב השתפר במעט אך עדיין נתקע, וכאשר אני מפעיל מאוורר אל מול המארז הפתוח המחשב מתפקד כרגיל. המארז שיש ברשותי הוא - Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case המעבד - AMD 64 3000+ Socket 939 והמאוורר שיושב עליו הוא TR2 הפשוט של טרמלטק כרטיס מסך - ATI RADEON X800 256 mb PCI EXPRESS Retail TV OUT DVI זה כבר מציק לי במשך תקופה ארוכה, תודה מרא…

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  14. שלום! אני עומד לקבל כמה ערכות קירור למחשב שלי ורציתי לקבל מידע אל הערכת קירור במים שאני הולך לקבל Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE השאלה שלי היא כזאת כל כמה זמן צריך להחליף את הנוזל אם כדאי לתת לטכנאי לחבר או שאני ינסה למרות שיש לי ניסיון לא רב בזה אבל בכל זאת + שאלה אם לישם מישכה טרמית כבר שנה לא שמתי + עם יהיו בעיו כי גם אני מתקין Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ( אם אני לא טועה בדגם ) וגם Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL - אפשר לחבר את המאווררים האלה לבקר ( LCD פשוט ב 100-150 שקל ) אגב אל תדאגו הבאתי תחלקים בזול

• 0 תגובות
    • 379 צפיות
  15. Started by ras81,

שלום התקנתי את המערכת שלי והוספתי גם בלוק לציפ'סט (לקחתי את הבלוק הגדול של זלמן לכרטיס מסך), החיבורים לא התאימו אז אילתרתי חיבור של שני צינורות. עם זאת הטמפ' של הציפ'סט ירדה אומנם מ41-42 ל 38-39 אבל זה נראה לי שינוי קטן. הטמפ' של המעבד ירדה ב5 מעלות לפחות. ברור לי שמערכת שלי היא לא לOC חזק מכיוון והיא פסיבית ובעלת צנרת צרה יחסית אבל לא אמור להיות שיפור יותר גדול בקירור של הציפ'סט? יכול להיות שמשהו לא עשיתי נכון? ללא קשר ראיתי שהHD שלי הוא בטמפ' של כ40 מעלות - זה בסדר? הנה כמה תמונות של המערכת ושל הטמפ' . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  16. Started by tamir.fri,

1) למה לבלוק הזה מתחברים 3 צינורות? ???? 2) בכמה זה יותר טוב מבלוק מים רגיל? ???? 3) איך השיטה הזאת עובדת? ???? בתודה מראש, טמיר (כן, עם ט' וזה לא שגיאת כתיב)

• 9 תגובות
    • 476 צפיות
  17. Started by Dumbass,

אהלן (: טוב אני אעשה את זה מהר, ככה סתם במארז (compucase 6a19) עם מאוורר 120מ"מ שמוציא אוויר מאחורה יש לי את הטמפ' האלו: מעבד: 38, לוח אם: 39 (נראה לי שאוורסט קוראת אותם הפוך), ליבת כרטיס מסך: 50+- ובסביבה 40 בערך, עכשיו, פתחתי את המארז כדי לראות את הסידור המחורבן שקיבלתי עם המחשב. ועכשיו, אחרי שהדלקתי את המחשב הטמפ היו: מעבד: 34, לוח.א: 35, ליבה: 45 וסביבה 38. עכשיו לשאלה: האם הטמפ' צנחו מפני שנכנס אוויר קר למארז? כי כמו שציינתי אין שום מאוורר שמכניס אוויר (כדי לי להוסיף אחד?). הגעתי למסקנה הזאת כי אחרי בערך חצי שעה-שעה הטמפ' חזרו למס' הנורמליים למעלה. ובנוסף, אני מפחד לגעת בכל החיבורים והמולקסים (כדי לסדר אותם), יש סיכוי שאם אני אבקש בחברה שקניתי את המחשב שיסדרו את החוט…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by arkadur,

טוב אז ככה המשאבה זה הדבר היחידי שנשאר לי כדי להשלים את הקירור מים שלי (הבלוק של הCPU, הוזמן מפנדס, יגיע בקרוב מחול למי שמתעניין, DD TDX TOP BRASS ) בקיצור ידי אינה משגת משאבה איכותית אבל היום ביקרתי באיזו חנות (סתם על הדרך) ונתקלתי במשאבות שנראות מבטיחות למדי אפילו ראיתי מפלצת של 5000 ליטר לשעה החברה נקראת ATMEN או ATMAN, מישהו מכיר אותה? שמע עליה? כדאי לקנות? להתרחק? ואם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ENHIM, וכו' אני מאוד אשמח

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by rafi-s-,

יש לי את הכרטיס הזה והוא עומד עם 59 מעלות במנוחה זה גבוה מידי ? אפשר לעשות אוברקלוק? ומהי הטמפרטורה הכי גבוה שאסור לעבור בכרטיס הזה במאמץ ובמנוחה ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי מKSP וקיבלתי משהו בין TRAY ל BOX :lol: קיבלתי את המעבד בקופסה שקופה קטנה והיטסינק+מאווררר של SPEEZE בקופסא בנפרד... המאוורר הזה זה הסטוק של האתלונים 64 ? הוא נראה משהו רצחני הוא בא בלי מדבקה, עם משחה טרמית מעפנה (קניתי AS5 חשבתי הוא בא עם מדבקה בהתחלה) בכל מקרה, קיבלתי איתו לוח מתכתי להברגה ואת הפלסטיק השחור הזה ששמים מסביב למעבד כסטנד להיטסינק.. הקטע זה שהלוח שלי (KN8ULTRA) בא כבר עם הלוח מתכתי והפלסטיק השחור מוברג כבר על הלוח.... עדיף להבריג את החדש או להשאיר איך שזה , כי זה נראה לי אותו דבר בדיוק..

21. מה שכתוב בכותרת. השם המלא של הקירור: Thermaltake Liquid Cooling System Rocket Fanless cl-w0011 . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by איש מטורף,

AMD athlon 3000 64bit Stepping E6 Abit AN8 Ultra Twinmos 512 DDR400 x 2 eVGA 7800GT TT Big typhoon OCZ Modstream 450W

23. Started by Drogba,

ככה, בקרוב אני קונה X800GT 256MB של פאוור קולור . עכשיו שמעתי שP.C מעולים בקירור , ושהקירור שבא עם הGT מעולה לOC . אז רציתי לשאול אם הקירור סטוק של P.C יכול לשמור לי על טמפ' טובות לOC , ולאיזה רמה של כ"מ ( X800XL ? ) אני יכול להגיע עם OC עם קירור סטוק . תודה .

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by tsr,

חיפשתי בכל הביוס ואיני מוצא איפה האפשרות של ה OC בביוס. Intel Garibaldi D850GB תודה לכל העוזרים עריכה : ערכתי חיפוש בפורום ובכל זאת לא מצאתי דרכים

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  25. אחים שלי אני צריך המלצה לזיכרון טוב לOC לפלטפורמת AMD NF4 הלוח K8NF9 אחותי נימצאת בניו יורק ואני רוצה ליקנות מישם זיכרון איכותי וראיתי שהמחירים בחול ממש זולים אז בתקציב של עד 150$ איזה זיכרון אתם ממליצים? אני יודע שאני צריך ציפים של TCCD כי הלוח לא נותן יותר מ2.8 ולא מיתכוון ליקנות את הבוסטר יש לי כרגע זיכרונות D43 שבפלטפורמת אינטל מגיעים עד באס 270 אבל על AMD עם בקושי יציבים בסטוק הלוח שלי לא סובל אותם ביכלל!! אז אני צריך זיכרון טוב תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.