אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי אינטל סלרון 1.7 צילמתי השבוע את הגוף קירור ואת המאוורר שיושב עליו שבא עם המחשב (לא קניתי אותו בנפרד).... עכשיו השאלות שיש לי הם: 1. האם הגוף קירור טוב? או מעפן? 2. כפי שתראו בתמונות המאוורר שיושב עליו קטן מאוד אז האם לא כדאי לי לשים עליו מאוורר 120 מ"מ ? (אין לי בעיות של חום במעבד פשוט יש לי מאווררים ספרים - וגם אני לא רוצה לקנות מאוורר למעבד ב 180 שקל כי בכל מקרה עוד חודשיים אני קונה מחשב חדש.. ). 3. כפי שתראו בתמונות הגוף קירור והמאוורר מוחזק ע"י בית כזה שחור מפלסטיק שמחזיק הכל, עכשיו אם אני רוצה לשים על הגוף קירור מאוורר 120 מ"מ אז איך אני אתפוס את שניהם ביחד צמודים למעבד? זה לא יכנס בתוך התופסן שקיים עכשיו (תמונות מצורפות). תודה מראש... נ.ב אני רק…
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חודש טוב לכולם, יש לי מארז פשוט, ומעבד סלרון 1000 טואלטין (.13 מיקרון), עד לפני מס' חודשים היו לי ארבעה מאווררים במארז (אחד מקדימה, אחד מאחורה ושניים בדלת) וניתקתי את כולם , המאוורר היחיד שנשאר לי הוא של המעבד (מקורי של אינטל), וחשבתי לעצמי: האם אני יכול ולכוון עליו (בלי היטסינק) מאוורר 80מ"מ רגיל בלי שזה יפגע במעבד ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
O.K שדרגתי את קירור הסטוק שהיה ל Zalman VF700 cu והטמפ' אכן ירדו במאמץ בסביבות 10-12 מעלות. החלטתי לקחת את ה O.C שלי עוד קצת קדימה ובמקום 540/600 ( בסטוק מעבר לליבה 540 הכרטיס היה נופל ) העליתי ל 545/610 ואכן היה שיפור לא רע בתוצאה ב 3DMARK05 . החלטתי להעלות ליבה ל 550 והשארתי את הזיכרונות כפי שהם ולהפתעתי התוצאה ירדה מעל 200 נק' מהתוצאה האחרונה,החלטתי להעלות בעוד 5 את הליבה ל 555 ( זיכרונות כפי שהם ) ושוב התוצאה היתה נמוכה. הורדתי חזרה את הליבה ל 545 וזיכרונות העלתי ל 615 וראיתי שיפור קל בתוצאה . למה זה קורה הלא לפי השכל הישר במידה ומעלים גם את הליבה אמורים לראות שיפור מסיום לא נסיגה?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm כתוב שם שזה מעביר את האוויר יותר טוב... נראה לכם שזה באמת עושה משהו? אם אתם יודעים איפה אני יכול לקנות את זה תגידו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור לפנטיום 4 פרסקוט סוקט 478. המעבד במנוחה על 55 מעלות ובמאמץ על 63. חשבתי על ה AC FREEZER 4 אבל הוא לא נמצא ברוב החנויות,כנראה ירד מייצור ולמי שיש הוא יקר. בקיצור קירור טוב בסביבות 150 שקל,לא מתוכנן OC,רק שקט וביצועים טובים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הספק שלי עושה ממש מעט רוח, לא מרגישים אותה יותר מ 5 ס"מ ממנו. יש דרך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה... לפני כמה ימים נשרף לי הספק... כששמתי ספק ישן ( 400 וואט ) - היה רעש מעצבן, פשוט רעש מעצבן כמו של מנוע... יש לציין שהספק הישן שלי השמיע גם כל מעצבן - רק פחות ( הספק הישן היה 300 וואט). חשבתי שהבעיה היא בספק או במארז. החלטתי לקנות ספק חדש - החלפתי לספק חדש של 400 ואט... אך הבעיה החריפה...!!! הרעש ממש ממש מעצבן ואי אפשר להשאיר את המחשב בלילה כי ממש ממש שומעים את הרעש!!! נכנסתי לביוס כדי לבדוק את הנתונים של הטמפרטורה ונחרדתי!!! המעבד הוא פנטיום 3 667 MHZ... ואלו הנתונים: Cpu Fan Speed: 4166 rmp Mb Temperature: 28c Cpu Temperature: 44c! אשמח לשמוע תגובות והצעות לשיפור הבעיה המציקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בתודה אדי!
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הבעיה היא בעצם שאני משנה את הAI OVERCLOCK לMANUAL וכשאני מנסה לשנות לMANUAL בCPU RATIO SETTING או בכל דבר אחר , כולל מטחים , זה לא נותן לי אני לוחץ ENTER ולא קורה כלום הנא תמונה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי הרכבתי אתמול את הlcd שקניתי דחפתי אותו בתוך קופסא שמצאתי והוא מחובר למחשר בחיבור של מדפסת ולספק... עכשיו השאלה שלי היא: שאני מכין לו מסך לתצוגה של הווינאמפ (דרך התוכנה jalcd) הוא מציג הכל טוב ויפה אבל את הגרפים שמראים את הצליל (אוף שחכתי איך קוראים לזה.. כמו במערכות סטאריו המעפנות) הוא בכלל לא מראה מישהו יודע מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אנ רוצה לקנות פדים טרמים ,כאלה שאפשר לשים על זכרונות למשל בכרטיס מסך.. בחנויות אלקטרוניקה מוכרים?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ יותר לשים במארז? http://ksp.co.il/?select=.1066..186.&list=1&sort=3&glist=1&uin=13207&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..115.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18302&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ?? תודה רבה!! אם זה משנה, יש לי קירור noctua nh-d14 2011 עם שני מאווררים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD 3800+ (מתחיל איתו OC בנתיים על 2200@2000) Asus M2N-E SuperTalent SUPERTALENT 512X2 כרגע יש לי 2 מאווררים והקירור למעבד הוא AC freezer 64 pro המעלות במחשב שלי נעות בין 40~47 במנוחה ו 51~57 במעמץ ואני לא מרוצה בכלל אשמח לדעות לשיפור
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז ג'נרי וקניתי את 2 המאוררים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=181 8CM ! עכשיו שמתי את שתיהם מאחורה ו1 כזה מקדימה זה מאורר שמספיק לעשות את העבודה? כי יש לי טמפ מעבד של 40 במנוחה ... זה הוריד רק 3מעלות... עכשיו ראיתי שיש 120CM מאורר זה יוריד את הטמפ יותר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 434 צפיות
-
-
המעבד הזה, שכולכם אמרתם שהוא בטמפרטורה נמוכה מטורפת, מהי המהירות המקסימלית שאני יכול להגיע עם המעבד הזה עם קירור טוב? (אם יש בכלל... ;D)
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן חברה, אינ רוצה להחליף את קירור הסטוק של אינטל לקירור LOW PROFILE כדי שיתאים למערכת HTPC, מה שחשוב זה שהוא יהיה שקט, אמין, יקרר בצורה סבירה (אני לא מבצע OC) והתקציב שלי הוא עד 100 ש"ח. בינתיים ממה שהתרשמתי הקירור הזה נראה לי מתאים, יש הצעות נוספות או הערות? ניתן לראות את המפרט שלי בפרופיל. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=14394
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לא נמאס לראות כל יום : "מה זה OC לעזאזל?!" או "מה זה מקדח כוס?" או שאלות שנשאלות הרבה? חשבתי לעשות ת'רד מיוחד למושגים בנושא המהרה קירור ומודינג תרשמו פה שמות של מושגים ופירוש, אם צריך תמונה אנא הוסיפו אם יש בהשיג יד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי PIII 450 על לוח ASUS P3B-F AGP: בקרוב INNO3D GF3 TI200 PCI: כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 , ומודם MOTOROLA 56K זכרונות: 3X64 מחברות שונות (חלקם 100MHZ וחלקם 133MHZ - אין לי בעייה להפטר מה 100MHZ) אם אני ירצה לעשות OC ע"י העלאת ה BUS נגיד ל 133MHZ (נראה לכם שאני יגיע ליותר?) איך זה ישפיע על שאר הרכיבים? אני לא רוצה להסתכן בהריסה של אחד מהם!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
העליתי את ה-P4 המסכן שלי (פרסקוט 3GHZ) ל-3.4 ג'יגה הרץ ואיך שעלתה הויסטה קיבלתי BSOD והמחשב לא רצה לעלות יותר. יש לי לוח אם ASUS P4S800D-X ואני כרגע על 1.27 VCORE. מישהו יודע האם יש אפשרות לשנות בביוס של הלוח הזה VCORE? (כרגע אני על 3.3 ג'יגה הרץ)
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הליבות מגיעות ל80 מעלות במאמץ אני חושב שהמאוור של המעבד פשוט מסתובב לאט אבל בלוח אין אפשרות לראות בכלל על כמה הוא מסתובב רשום 0 למרות שהמאוורר מחובר ללוח ...
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שתי שאלות 1. באיזו תדירות צריך לעדכן משחה טרמית? (שנה/שנתיים/אף-פעם) 2. תוך כמה זמן "מתקלקלת" משחה בשפופרת אטומה? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע למה המהירות של המעבד שלי והFSB קצת גבוהות מהסטוק יש לי AMD 3200 והוא פועל על 2009.1\2000 והFSB שלי פועל על 200.9\200 זה בסדר או שזאת בעיה??
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום רב! מחר אני מתכנן להרכיב את המחשב ורק חסר לי קירור למעבד(מעבד גרסת אריזה tray) אני רוצה לקנות קירור למעבד intel core i3 3220 ואם אני לא טועה זה תושבת 1155 סוקט התקציב שלי הוא 250 שקל מקסימום ומחנות ksp עדיפות לקירור טוב ושקט ואמין ומומלץ וכמובן שיש עליו ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ההתלבטות שלי היא בין הקירורים האלו: Noctua NH-U12P SE2 Noctua NH-C12P SE14 Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler Zalman CNPS7X LED Scythe Grand Kama Cross Rev.B CPU Cooler Arctic Freezer Xtreme Rev.2 מה הכי מומלץ מהחברה כאן ברשימה? אם יש קירור אחר שיותר מומלץ ובתקציב הזה ומופיע באתר ksp אשמח לשמוע.... תודה מראש ושבוע טוב...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים , בזמן האחרון נכנסתי לשגעון כמו רובנו... ובא לי לעשות מערכת קירור מים למחשב שלי.. מדובר על פנטיום 3 -500- מארז פול טוואר (צבוע + חלון + מאוורים שבקרוב יכנס לגלרייה) אוקי אז ככה.. יש לי משאבת מים ממש חזקה של מכונת כביסה שפירקתי. ויש לי מעבד שעומד + מסגרת... וחשבתי להעביר בתוך ההיצינג שלו צינור מים קטן משהו כמו 0.5 ס"מ קוטר. ואני רוצה גם להעביר אותו בתוך המארז... וזאת הבעייה אני לא יודע איפה לעביר ואיך עזרה תתקבל בברכה :]
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב יש לי לוח של gigabyte דגם GA-8IPE1000 pro2 בביקורות באתר מצאתי לוח כמעט זהה מדגם ישן יותר לא פרו2. גם שם הם נתקלו בבעיות לעבור את 250 בהגדרות באס. אני רץ יציב כסלע ב250 העליתי ל260 והווינדוס עלה ואפילו שיחקתי קצת משחקים אך באמצע המחשב איתחל את עצמו מחדש. אחר כך ניסיתי לשחק עוד קצת עם ההגדרות מה שלא הביא ליותר מידי הצלחה. בבקשה תעזרו לי אני ממש קיוויתי שאני יעבור את ה 3GHZ והיו לי גם שעיפות ל 3.6 עם קירור מים.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
טוב המחשב לא עושה POST וניסיתי להוציא את הבטריה ל10 דקות כמו שכתוב בחוברת הוראות הבעיה שזה לא מנקה את הCMOS אפילו אחרי 8 שעות... אין ל ג'אמפרים של CLRCMOS רק להוציא את הבטריה... מה אני עושה לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-