אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי לוח GA-7VXRP מעבד DURON 1000 עם OC ל 1.34G לאחר 20 דקות עבודה ללא מאמץ טמ"פ המעבד 53 מעלות ( הבנתי שזה לא נורא ) אבל טמ"פ הלוח 47 מעלות התכתבתי עם התמיכה של GIGABYTE וקיבלתי תשובה לא הגיונית בכלל הם אומרים לי לא להלחץ זו טמ"פ סבירה אז שלחתי להם עוד מכתב בו שאלתי מאיזה טמ"פ של הלוח והדגשתי שוב ושוב אני אמור להלחץ הם אמרו לי מ טמ"פ של 90 תתחיל לדאוג זה נראה לכם הגיוני ? שמתי מאוורר 40 מ"מ על ה ציפסט כמעט ולא עזר יש מארז גבוה אבל עם הרבה כבלים סידי רום +צורב +דיוידי יעזור אם אני יעבור ל ולקנו 9 ועוד שאלה יש שני סוגים לוולקנו 9 שמעתי שמישהו אמר ש וולקנו 9 מגיע עם SF2 מה זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מתכוון לפתוח לכרטיס מסך צינורות ורציתי לדעת אם זה יחמם את הכרטיס מסך כמו אוברקלוק או שזה לא כמו אוברקלוק? והאם יכולה להגרם נזק עקב פתיחת צינורות ואיזה?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש לשימושים משרדיים שיהיה מבוסס על : מעבד AMD Athelon2 x3 445 לוח אם GIGABYTE GA-MA78LMT-USH2 זיכרון פנימי של 4 GB מארז Antec NSK 4482 יחד עם הספק שמגיע איתו. וללא כרטיס מסך פרט לזה שמובנה בלוח אם. אני רוצה לקנות מאוורר איכותי למעבד כדי לקבל מערכת כמה שיותר שקטה. מתלבט בין כמה אפשרויות ולא מצליח להחליט מי המאורר השקט ביותר (שעדיין יספק לי קרור ראוי למעבד): Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Arctic-Cooling Freezer 64 LP Schyte Katana 3 (האם בכלל עובד עם תושבת AM3?) אשמח לקבל פידבקים בנושא. בנוסף, האם זה נכון שדגמים המסומנים LP של Arctic-Cooling מתוכננים כך שיהיו שקטים יותר מאשר מאוורים מקבילים ללא סימון זה? תודה, סטאס.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לבנות מערכת כזאת - ספק כוח שלא מתחבר לשום רכיבים אחרים פרט ל-5 מאווררים , השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן מאיפה אני מתחיל ? המטרה סה"כ היא שכאשר אני מחבר את הספק כוח לחשמל חמשת המאווררים יפעלו ויאוררו :] תודה רבה יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
טוב אני לא הכי מבין באובר אז כפיר כשהו בא אליי לעשות תמודינג הוא גם עשה לי אוברקלוק ואני יסביר איך ייצא בצורה הזאת: בדקנו תאובר על המשחק "אנדר גראונד"-בהתחלה המשחק נראה בצורה לא הכי טובה כשהוא על הרזולוציה הכי נמוכה ובלי אפקטים_בלי אובר) לאחר מכן המשחק עבד ברזולוציה הכי גבוהה עם כל האפקטים בצורה טובה ומדהימה(עם אובר) אם כפיר ייכנס לכאן הוא יסביר בדיוק מה הוא עשה
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לחבר שלי מחשב, עם כרטיס מסך GeForce 9800GTX+ (לא זוכר איזה יצרנית). לאחרונה הוא התחיל לצרצר באופן מציק נורא. הוא ניקה את המחשב מאבק, בשביל לשלול בעיית חום וסל"ד גבוה, וזה עדיין לא זה. הוא עצר את המאוורר פיזית עם האצבע, ולא היה רעש. הוא אומר שהוא לא רואה כבלים ליד הכרטיס מסך. מה עוד יכול לגרום לו להרעיש ואיך גורמים לו לחזור ולהיות שקט כמו שהוא היה עד עכשיו? יכול להיות שגם שלשאוב אבק ישירות מהגריל שליד היציאות של כרטיס המסך יעזור? יכול להיות שליד המאוורר של הכרטיס מסך יש כבלים שמספקים לו מתח, אבל נסתרים איכשהו? אם זאת בעיית חומרה, להעביר בבקשה לפורום "תמיכה טכנית לבעיות חומרה". חושב שזה הפורום הנכון, אבל יכול להיות שאני טועה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1.האם הוא הקירור הכי טוב שיש? 2.האם הוא גדול ?ויכול לניכס בקלות לכל מארז 3.האם הוא שווה יחס+תועלת+מחיר 4.והאם הקירור של הBT VX החדש הזה שיצא האם הוא יותר טוב תודה רבה גיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם קיימת חיה כזו כמו קירור צד שלישי לכרטיס המסך הנ"ל? אני רוצה לשנות את הקירור בגדול 2 סיבות רעש וחום. אני זוכר שבזמנו היה ניתן לקנות קירור לכרטיס מסך אפילו בKSP אך נכון להרגע לא נתקלתי בשום חנות שמוכרת.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נדפק לי המאורר בכרטיס Radeon X1950 pro איפה אפשר לקנות קירור ? ובאיזה מתאים?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי חברי הפורום ראיתי את המאווררים של סיט' והם דיי שקטים אני לא יודע איזה מהם לבחור.אני לא עוסק ב OC רק עבודה נטו.אני יודע שבאינפיניטי אפשר להרכיב עד 4 מאווררים מה שממש נישמע מלהיב למדי. למרות שהוא דומה לנינג'ה הוא שונה בגודל וגם במשקל.. נינגה 640 אינפינטי 940 חשוב לציין שהמאוורר הנוכחי לא עושה בעיות אולי קצת רועש מה שטבעי אצלו.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי ספק רגיל לחלוטין עם מאורר שנראה כמו 80mm, אני הוא מרעיש (ולא בגלל ליכלוך) ואני רוצה להחליף אותו... שתי שאלות: 1. על איזה מאורר אתם ממליצים (מולץ שקט!!!) התלבטתי בין: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9288 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9291 2. השאלה השניה איך אני מחליף את המאורר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שציינתי באשכול קודם עומדים להתקין את גוף הקרור FREEZER 64 במחשב החדש שלי. מכיוון שהגוף הוא סימטרי וללא מגרעת ניתן כנראה להתקין אותו בשני כוונים על לוח ה-DFI Ultra-D שיהיה במערכת. ראיתי המלצה לכוון את המאוורר לכוון חזית המארז משום מה ונטען, ללא נימוק, שזה ישפר את הקרור: "As you can see here the HSF is mounted in a sideways fashion in my case rather than up and down. I recommend, if you can, to have a motherboard that mounts HSFs in this manner for optimal airflow." לקוח מכאן: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=96671 האם לא רצוי יותר שהמאוורר יכוון בכוון ההפוך לעבר מאוורר האקזוסט שיפלוט אותו החוצה? ד"א, בגג המארז של המחשב (XaserV V7000 Wingo) יש מאוורר נוסף…
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היה לי איזה Creative GeForce 256 (DDR) 32MB בארון ובדקתי אותו על המחשב שלי וממש התרשמתי לטובה מהביצועים! (מפעיל MaxPayne 2 על ההגרות הכי גבוהות ב1024 על 768 + Anistropic filtering!! בצורה חלקה!) הכרטיס עובד כמו תותח אבל העניין הוא שהוא מתחמם כמו תנור! מגיע ל70מע' (או טיפה יותר אבל זה יורד מדי פעם ל69.9 החיישן טמפרטורות שלי לא מסוגל למדוד מעל 70) וזה על 58בחלונות וזה רק אחרי שהוספתי מאוורר 80mm ליד הכרטיס. האם אני צריך לדאוג? למרות שזה כרטיס ישן, עדיין כרטיס טוב חבל שיהרס :\ הערות: החיישן טמפרטורות הינו תקין! - זאת לא הבעייה. המאוורר של הכרטיס עובד בצורה תקינה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. אני מצרף תמונות של המחשב שלי, והייתי רוצה לשאול איך אפשר להוריד מעט את הטמפרטורות במארז. היום היה יום חמים (לא יותר מ 28 מעלות - שזה לא ממש חם), והטמפרטורות הגיעו ל 48 מעלות (המעבד, ז"א - בדיקה על ידי RealTemp). וזה כאשר אני בסך הכל גולש, וקצת צפייה ב YouTube. לא משהו רציני. אם כן - האם יש המלצות לדרך קלה ויעילה להוריד מעט את הטמפרטורה? אציין שאני גר בארה"ב. תודה מראש - כמו תמיד - על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 מאוררים חדשים למארז באזור ה 50 ש"ח לכל אחד. יש את שני אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2976 השני הוא עם שליטה מובנת במהירות אבל דיי רועש: Nosie Level: 25.5 - 37.5 dBBearing Type: Double Ball Bearing ממנה שאני ראיתי באתר היצרן המאורר הראשון הוא על 21 DB. על איזה מהם ללכת? והאם יש לכם מאורר אחר שעדיף באזור ה 50 ש"ח? ( מפנדה )
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
זה הקירור שאני אמור לקבל עם המעבד סמפרון 3000 שאני רוכש, לא ידעתי שאני לא אמור לקבל את המקורי ועכשיו הפתיעו אותי. לדברי המוכר הוא יותר טוב מהמקורי. מה אתם אומרים ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לפני יומיים הורדתי את התוכנה speedfan 4.33 בהמלצת כתבה בנושא קירור המחשב. עכשיו יש שתי בעיות: 1. בניסיון לאמת את הנתונים התקנתי גם את התוכנה שבה עם הדרייבר של הלוח אם (ASUS) והיא מראה לי את הטמפ' של המעבד והMB להיפך, כלומר 33 למעבד ו 45 לMB במקום 45 למעבד ו 33 לMB. 2. לפעמים אחד מה HD שלי מגיע לטמפ' מבהילות של 55+ מעלות ובצד יש סימלון של אש :errrr: (בתוכנה של ASUS אין נתונים לHD). באיזה תוכנה אפשר לאמת את הנתונים האלה והאם הHD, שאגב בשימוש מועט, עומד להישרף?? גמר חתימה טובה וצום קל!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את האתר http://store.memoryexpousa.com/cpu.html ? איכשהו הם מציעים לרכוש מעבד לפי ה-Stepping שאתה בוחר. אים זה רציני ואמין, הרי מעכשיו מי שמעוניין לעשות OC לא צריך להמר בקניית מעבד ולראות אים הוא בעל יכולות OC מרשימות או לא! לדוגמא, המעבד 2.8C עים הסטפינג SL6Z5 בעל יכולות OC של 4382 Mhz (!!) - ניתן לרכישה כאן. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
או איך שאומרים את זה,אני יודע שכשהמעבד בעומס ,הוא מוריד כוח ועובד בפרקים,אבל איך בדיוק זה עוזר?
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250+- סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות את הסיבובים? (ואין לי בעיה עם הרעש, שגם ככה הוא מאוד שקט...)
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר בדיקה של מקור הרעש במארז התברר שהמקור המרכזי הוא המאוורר של כרטיס המסך (Leadtek GeForce 8600GT 256MB DDR3 PCIe) ניסתי להוריד אותו מתחת ל-50% בתוכנות: RivaTuner,EVGA Precision להעלות את המהירות אפשר, אך לא ניתן להוריד אותה מתחת ל-50% מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש שני דגמים שאני רוצה לקנות כדי לעשות OVERCLOCKING ל E4300 ASUS P5B-VM יש בו טכנולוגייה יחסית חדשיה של CLEAR VIDEO [intel® G965 / ICH8 with Intel® Clear Video Technology] ועוד של GIGABIT ga-965p-s3 השאלה האם יש בכלל עדפה במבחינת OVERCLOCKING אם אין אז אני יבחר ASUS אבל אם יש אז עדייפ GIGABIT יעצו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב(אין לי כח להסביר הכל) רק תסתכלו במפרט מחשב שלי... השדרוג הושלם ביום המפגש האחרון של הפורום. טמפ' המעבד הייתה 37-8 בערך הארד דיסק 29-30 ספק כח(לא יודע איך מצא שם טמפ' בכלל) 36 לוח אם 24 מעלות נראה לי משהו כזה. בקיצור מאז המפגש ועד היום הטמפ' כל הזמן עולות לאט לאט. ואני כל הזמן מנסה להבין מדוע. היום הטמפ' הם: מעבד 41-42 הארד דיסק 34 ספק 39 לוח אם 28 חשבתי על 2 דברים שגרמו לתופעה: 1. יש אצלי אבק בחדר מה שגרם למעבר אוויר פחות טוב והתחממות המערכת כולה. 2. שיוניי מזג אוויר והתחממות כללית----מה שנראה לי יותר אפשרי כי פתאום אני מזיע בחדר בעעעע. ואין לי מזגן ארררר..... מה נראה לכם גרם לזה??? ואגב שמעתי על איזה ספרי שמעיף אבק מהמחשב או משהו בסגנון--מה זה???
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-