אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כרגע המאוורר שלי הוא Xigmatek apache ep-cd903 http://www.xigmatek.com/product.php?...=specification אני מעריך שזה מאוורר די פשוט רמת הרעש שלו ע"פ היצרן 20db אני מעוניין להוריד משמעותית (בלפחות חצי!) את רמת הרעש. אם הדבר כרוך בהתקנת מאוורר על בסיס קירור מים, אשמח ללינק לטכנאי שמבין בזה ובעל ניסיון בהתקנה של כאלה. תודה רבה רמי
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום רק רציתי לדעת מספר דברים.. ברשותי מעבד ברטון 2500 וברצוני לעשות לו אוור קולק.. רק רציתי לדעת איזה באס זה 3200 ו 3400 והאם זה ריאלי להגיד עם 2500 ל 3400 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני ממש לא מתכוון לSMART FAN 2 אלא לCOOLMOD, אני מניח שכמה מכם קנו אותו וחיפשתי כמה ביקורות ואף אחד לא פנה אל החתיכת פלסטיק +לדים הזה בפני עצמו.... האם זה שווה משהו... זה יפה? והשאלה הכי חשובה... זה לא ממש חוסם את זרימת האוויר... וחוץ מזה שמעתי שמישהו כאן שרף אותו, איך? ולא היתה לך אחריות? נ.ב. יחד עם הSK-7 והXP 2400 זה ילך יפה מאוד :smoke:
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. איך אני מריץ בדיקה בפריימייר 95? 2. עשיתי OC לכ.מסך המסכן שלי. כשאני משחק בET הרבה זמן (שעה ומעלה) נעלמים לי הקירות והריצפה. אני חושב שזה בגלל שהוא מתחיל לטעות יותר מידי ולהתחמם. האם אני צודק?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם יש לכרטיס בעיה כללית שהוא לא נשלט אוטו' ע"י המחשב בזמן מאמץ ? כי כשאני נכנס למשחק (STALKER למשל - די כבד) אני לא שומע את הכרטיס לאומת שאם אני עושה את זה ידני ומעלה אפילו ל 50% אני כבר מתחיל לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לינק למארז: http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=PS02&area=usa
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לכן אז הנה השאלה שלי יש לי את הלוח הנל וה OC היחידי שאני יכול לעשות בביוס זה כיביכול למהירות המעבד החיצונית שזה ה HTT מה שמעלה גם את המהירות לזכרונות איך אני יכול לנעול את הזכרונות ל 200 ולהעלות את המהירות של המעבד בלבד אם זה בכלל אפשרי???
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
Vcore: 1.675 Vddr: 2.8 לוח: ABIT IC7 זיכרונות: Geil Golden Dragon 3200 (256x2) מעבד: 2.8GHZ 800FSB
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
איזה קירור טוב למעבד של אינטל סוקט 478 3.2 הוא מגילה ל 65 מעלות חום ולפעמים עושה ריסט לבד איזה קירור טוב בשבילו
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש בקרוב, וחושב על האפשרות ל OC, הנה המפרט: תקציב 2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. מעבד: pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB Dualcore tray 445 ש"ח לוח אם (GIGABYTE): EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, intel P43 DDRII 1333 PCI-E 460 ש"ח זכרונות (DDRII 1066Mhz): 2X 1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 215 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte 9800GT 512MB 630 ש"ח דיסק קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB SATA II 230 ש"ח מאוורר למעבד: Freezer 7 Pro 125 ש"ח מארז: CM 590 330 ש"ח סה"כ 2435 מבחינת ספק כוח, יש לי ספק של EZCOOL שנותן הספק של 450W מכיוון שאין לי ממש מושג בציוד טוב ל OC, ועוד פחות מכך במכפלות או בתדרים (למרות שקראתי את המדריכים באתר), אשמח אם תוכלו לתת לי כמה עצות לגבי המפרט, …
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
-
1.אך ככה דבר ראשון אני רציתי לדעת עם זה נורמלי שבזמן מנוחה הטמפ' של הכרטיס מסך שלי (Sparkle Nvidia Geforce 8600 GT 256 Mb) היא 46C ואני על ויסטה עם מלא דברים פועלים כמו הWindwos Sidebar וה Aero מופעל ? 2.כשאני שיחקתי משחקים כמו Lost planet ב DX10 וKane and Lynch Dead Men הוא עולה ל בין 50 ל60 C זה בסדר או שאני צריך לטפל בקירור שלו? תמונות של איזה קירור יש לכרטיס מסך: על הכרטיס יש קירור רגיל שלו הינה: http://i232.photobucket.com/albums/ee37/Dark_Genius/IMG_0104.jpg עוד משהו קטן לפני כמה זמן כשיחקתי משחקים אני ראיתי ה טמפרטורה שלו ממש עלתה ברמות אז החלטתי לטפל בזה הלכתי וקניתי את הדבר שקוראים לו Fox-2 מחברת EVERCOOL וזה ממש עזר זה כזה דבר לו את האוויר החם מהמארז (אני שמתי א…
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
המפרט מופיע בצד. ספק 350W. והכרטיס מסך גם כן ב.OC ליבה 300===>400. זיכרונות250===>275. האם ביטוח הOC לכרטיס מסך יתן לי אפשרות להמשיך את הOC על המעבד או שאין קשר בינהם. גרסת ביוס האחרונה שיצאה. מתחים: מעבד 1.6 זיכרון 2.7 צ'יפסט 1.65 תודה מראש. predator_008
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה עולה המנורה הזאת שמכניסים למארז (האולטרה האדומה \ כחולה וכו') כמה פחות או יותר היא עולה ? ואיפה אפשר להשיג אותה (באיזור המרכז) וגם כמה עולים כבלים של IDE עגולים
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי נפל לידיי קירור של חברת AVC לא רשום עליו דגם או משהו אבל בעקרון הוא דומה לסיילנט סקיורה פרו של אסוס.. אותו עיקרון , והוא מאלומניום למישהו יש מושג על החברה? מכיר אותה ? התרשם לטובה/רעה?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
יש לי מאורר למעבד שעושה 3000 סלד משום מה לאחר שהחלפתי לוח לDFI 975X הלוח לא נותן למאוורר לעבור ת1030 סלד ניסתי בתוכנות לשליטה על המאוררים לא עוזר כוונתי תמאוורר לעוצמה מלאה דרך הביוס שום דבר לפני היה תלוח DS4 והמאוורר היה עובד במלוא העוצמה תודה מראש מה הבעיה לכל הרוחות
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איזה לוח טוב ל O\C ל AMD אני לא צריך משהו מיוחד אני רוצה לפחות שיגיע מ1400 מגה הרץ ל1600 נ.ב יש לי רק 600 שח ללוח
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המחשב החדש של אחותי הגיע ואני אתקין אותו מחר, בחנתי עכשיו את כל החלקים רק כדי לראות שהכל בסדר וראיתי שהמאוורר המקורי של אינטל מגיע עם פד תרמי עליו. השאלה שלי היא אם לפני ההתקנה יש דרך להוריד אותו לגמרי בלי להשאיר שאריות או שריטות על הגוף קירור? בפעם האחרונה שעשיתי את זה, זה היה כבר אחרי ההתקנה ומעט שימוש, ונשארו שאריות על הגוף בסוף התהליך. אני פשוט מאוד מעדיף להשתמש במשחה ולא בפד כי מאוד יתכן שבעתיד יוחלף הקירור.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי prescott חמוד שאוהב שאהב להיות על 58 מעלות תחת לחץ. הוספתי מאוורר, התעסקי בחוטים(בקרוב אחליף הארדיסק IDE ל SATA בשביל העניין הזה) ורצה אל הקירור וההסקה בבניין לא עובדת, בשילוב עם החורף ומיקום חדש למחשב(ליד החלון שגם ליד ההסקה ) והמעבד רץ תחת לחץ על 52 מעלות. חשבתי על העניין וזכרוני העיר לי כי קראתי על אנשים שהריצו את המעבדים שלהם מתחת למתח הנדרש. כעת, מכיוון שבדיקת דבר כזה תיקח הרבה זמן(מעט זמן לגלות טמפ' מינימליות והרבה זמן לגלות אופטימלית) דבר שיגזול יכולות לימודים באמצעות המחשב(דבר שיכול להיות טוב דווקא... ) אני רוצה לדעת, מה דעתכם? אפשרי? באמת ישפיע על המעלות? חשבתי גם עם הזמן להתחיל להוריד את המתח לזיכרון, אבל לא יודע אם באמת כדאי...(במילא הוא…
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קניתי את לוח אם GA-EP43-DS3L של חברת GYGABYTE ומעבד E8400. (תושבת 775) רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד בקירור Freezer 7 Pro? (מבחינת מקום פיזי)
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי intell 2.66HT לוחם אם של asus p4p800 איזה טמפרטורה מומלצת אני אחרי אובר קלוק קטן יחסית הלוח אם על 24 מעלות ומהעבד על 35 זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אפשר לפרוץ אותו כדי שיהיה אפשר לעשות אובר קלוק אין לי מושג איך עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-