אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לעשות מין אוברקלוק ל מאוורר ולהעלות לו את ה RPM ???
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ... הכל נראה יציב אין שום הפרעות .... מה שכן אחרי שעה ככה המשחק נתקע ל30 שניות ואז ממשיך מה מגביל אותי? והשאלה שלי היא מה זה ה MHz ליציאת PCI ואיך זה משפיע על ה OC שלי
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי 2 מאוררים 80מ'מ חזקים מאוד ומאורר 92 מ'מ שהוא חלש.. איך כדאי למקם אותם במארז? האפשרויות:קידמי למטה...דלת מארז..אחורי
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום.. מיקודם נגעתי בצ'יפסט של הלוח אם על הצלכות קירור וזה היה ממש רותח אי אפשר ליגוע... MSI K9NGM זה אמור להיות ככה רותח?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למישהו פה יש מושג איפה אני יכול למצוא את המוצר הזה ? אפילו ב NEWEGG אין להם ... אולי יש למישהו המלצה לגבי מערכת שליטה על מאווררים אחרת ? אבל טובה אם הרבה כוח ... עדיפות לכונן ה 3.5 ....
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בכול מקרה יש לי שאלה קטנה אני יודע שהיא לא קשורה אבל אני בדילמה מאד גדולה!! אז כך יש לי תקציב לא קטן לחומרה חדשה!! ונכון לעכשיו מתוכנן כך: amd x2 4400+ dfi sli dr gskill ff 512x4 או רק שני סלוטים ניראה מה יוחלט!! albatron 7800gtx בעזרת משה הגדול!!.. :yelclap: מערכת קרור מיים שהוזמנה מפרוסן סי פי יו וצריכה להגיע יום שלישי הזה שכוללת: משאבת מיים של דנגר דאן 1 רדיאטור של דנגרדאן ל3 מאווררים של 120!! דגם אקסטרים 3! 1. רדיאטור של דנגר דאן למאורר 120 אחד! דגם אקטרים 1! צינורות זוהרים מיכל מיים של דנגר דאן 170 tec בלוק לכרטיס מסך+ בלוק לציפסט של אנפורס 4 עכשיו זאת החומרה שניקנה עד עכשיו וכול זה יעבוד עם|: vapo chill xe 2x36 raptor 10.000 rpm ספק כוח של אנרקמס…
-
- 99 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
טוב קודם כל אני יודע שהלוח לא בדיוק מעולה לOC וגם המאוורר של המעבד הוא סטוק וגם הספק גנרי אבל רק לצורך Oblivion אני רוצה לנסות לעשות OC למעבד לפי מה שאני זוכר 2400 יכול להגיע לבערך רמה של 2800 על מאוורר בסיסי ואני מקווה להגיעה לזה הכשיו שהטמפרטורות בחוץ מתחילות לרדת (פתחתי תדלת של המארז בקיץ) הכשיו אני מקווה שאפשר לעשות את זה בלי לשנות מתחים כי אני לא רוצה ליתעסק בOC מורכב אלה בOC פשוט דרך תוכנה בכל מיקרה אני נוב בOC ורק פה ושם עשיתי ניסוים קטנים ובאחרון לפני כמה חודשים היתי צריך לאפס תביוס כי עשיתי משהו לא נכון בכל מיקרה המיפרט שלי בצד ואם צריך OC גם לכרטיס או זיכרונות וזה OC שנוב יכול ליסתדר איתו אז תמליצו ותסבירו לי בבקשה ותיזכרו שזה מיועד רק לOblivion שי…
-
- 4 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד I7 920, וגוף קירור Scythe Mugen II. פעם עשיתי לו אוברקלוקינג לבערך 3.6 ג'יגה והוא התחמם לאיזור ה 100 מעלות. היום, בלי אוברקלוקינג הוא רץ ב Idle בערך ב 45-50 מעלות ובעומס בערך ב 65-70 מעלות. חידשתי לו את הגריז התרמי כבר בערך 3 פעמים ולא נראה שזה עושה משהו. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שגורם לזה הוא שלא הרכבתי אותו בחיבור ה "קלאסי" כיוון שזה תפס לי סלוט אחד של זכרון שהייתי צריך, אלא ב 90 מעלות והמאוורר פולט את האוויר החם למעלה במקום הצידה. האם זה יכול לגרום לטמפרטורות האלה?
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
קירור מים למעבד האם מקבלים עם זה את הנוזלThermaltake BigWater 760 Plus
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... יש לי מערכת כזאת: מעבד PD 930 3.0 ( קירור סטוק עוד מעט פריזר 7 פרו ) זכרונות 2G DDR2 533 לוח MSI 945P האם תהיה לי בעיה עם הOC במיוחד עם זכרונות 533??? אני מתכנן לקנות 9800GTX כי המחיר שלו משתלם מול ה8800GTS , האם יהיה לי צוואר בקבוק ??? תודההה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה OC ? ואיך התוכנה ספיד פאן speed fan בודקת טמפרטורה ?!?! מה יש חיישנים במחשב לא הבנתי ?!?!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 אני מחפש משהו פשוט, לא ל-OC, והכי חשוב שקט שקט שקט תודה
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התחלתי ליבנות מערכת קירור ביתית ואני צריך משאבה חזקה כי אני מיתכון לשים אותה גם על המעבד גם על כרטיס מסך וגם על הציפסט
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מארז חדש ובקרת מאווררים. בקרת מאווררים - Enermax UC-A07FATR2 http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm ואולי גם מאווררים של אינרמקס http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm ועל המארז עוד לא החלטתי. בבקשה תגידו לי אם הבקרה של המאווררים טובה ותנו לי הצעות איזה מארז לקנות (התקציב שלי הוא בערך 500ש"ח למארז ואני רוצה שהוא יהיה עם חלון\חלונות והרבה מקום למאווררים) THX! Qtec. ???
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. ומה הם הטמפרטורות המומלצות למעבדים הללו בסטוק עם הקירור המקורים במאמץ וללא מאמץ?? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצות לקירור למעבד אבל שיהיה משהו רציני ומחיר לא בשמיים.. אם אתם צריכים את המפרט תגידו לי.. ועוד פעם שהקירור יהיה טוב לא צעצוע .. אה ד"א המעבד הוא OC עריכה : מפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 460W כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1
-
- 5 תגובות
- 483 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה, אני לא מצליח לעשות יותר מMHZ 10 בOC לזכרונות של הכרטיס אני משתמש בדריברים האחרונים של NVIDIA ובתוכנה coolbits. אחרי שאני מנסה לעשות טיפה OC יש בעיות תצוגה בשולחן עבודה, כל כמה דקות (לפעמים 2 לפעמים 10 דקות) המסך נעשה שחור לשניה וכשהוא חוזר יש בעיות עם התצוגה לכמה שניות. במשחקים יש מלא בעיות ולפעמים הם קורסים. אני חושב שהמהירות של הליבה בסדר, עכשיו היא על 354 ואני לא רואה בעיות, 6005 ב3DMARK. יש תוכנה שבודקת את היציבות של הכרטיס אחרי OC או שהדרך היחידה היא לראות במשחקים? אם יש, בבקשה תגידו לי איזה. יכל להיות שהכרטיס דפוק?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/NBcooling/r15on01/r15on01.asp מישהו מכיר ויכול להסביר לי קצת יותר טוב איך זה עובד? זה נראה מעניין מאוד אבל לא שמעתי על דבר כזה עדיין, שווה להשקיע בזה 150 ש"ח? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
בהתלבטות רצינית בינם גם בגלל המחיר וגם בגלל air flow ומשקל אם זה פרמטרים מאד רציניים הרווח בניהם הוא 30 $ וכאן בארץ זה כפול
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני ממש רוצה לדעת איזה קירור עדיף ל-OC בינוני ככה?? הסיילנט בוסט ממש שקט ומספק אבל ההבדל במחיר לא נוראי ואולי אני עוד אשתמש ב-ונוס במהירות גדולה.. נ.ב. מצאתי ביקורת על שניהם והשוואת טמפ' אבל בכל זאת רציתי לדעת מה עדיף?? http://www.octools.com/index.cgi?caller=articles/thermaltake/k8/k8coolers_2.html
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
והאם אפשר להעלות לכרטיס מסך וולטג' בלי vmod?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
למעבד p 2.4 וזיכרונות kingston 512 ddr 400 mhz , corsair xms 512 ddr 333 mhz cl 2 , מה המתח המקסימלי המהווה קו אדום שאותו אסור לעבור, ואיך בודקים על כמה " cl " הזיכרון באמת עובד.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חברה אני קניתי את הקירור המפלצתי של AC בשביל GTX280 אבל נתקלתי בבעיות קשות בהתקנה . יש 2 צלעות קירור שאמורות להידבק על הRAM של הכרטיס ושהדבדקתי אותם זה לא נדבק כמו שצריך ועכשיו בכלל זה לא נדבק אפילו לשניה נסיתי עם קצת דבק וזה לא עזר בכלל איך אני יכול להדביק אותם?? חשבתי על דבק 3 שניות אבל נראה לי זה מסוכן ויכול לדפוק את הכרטיס... בנוסף גם עשיתי טעות בצד ימין של הכרטיס יש שם קירור שנועד לשבבי מתח נדמה לי זה בא עם 7 מדבקות קטנות שמוליכות חום לגוף קירור שבה עם הכרטיס וגם שם זה לא נדבק... אחרון חביב האם אפשר לקנות משחה טרמית בצורת מדבקה כמו שהגיע עם החבילה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan האם זה יתאים למעבד כפול ליבה?( 3800AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor ) ואם לא ..אז איזה צריך ליקנות...תודה! ואיזה לוח אם כדי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-