אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS זיכרון TWINMOS 512MB CL2.5 מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA INFINITY איך המפרט הזה אנשים?? איך המחיר 3250 ש"ח??? שווה?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הקירור הזה טוב? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3073
-
- 4 תגובות
- 406 צפיות
-
-
בתוכניות שלי לקנות קירור למעבד שלי... עכשיו, קניתי היום את הNINJA 2 לחבר ומאוד התרשמתי ממבנה הסינקים רק דבר אחד מתריד אותי, הסינקים לא באים המגע ישיר עם המעבד אלא מחוברים לחלק של הפלטה... עד כמה העברת החום תהיה יעילה בכל זאת? אני פשוט מתעניין בקירור הזה כי הוא עולה כ-175 שקלים ונכנס בתקציב שהקצבתי לעצמי.. וכמו שהבטחתי.... תמונות של גוף הקירור:
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים לערך ובחנות עשו לו OC מעבד c2d e7300 ל 3.2 . לאחרונה שמתי לב בתוכנה cpu-z שהתדר יושב על 2.6. העמסתי את המעבד עם תוכנת OCCT והוא לא עולה ל 3.2. בביוס עדיין מוגדר 3.2. האם זה הגיוני? לוח אם gigabyte ep43-ds3l. האם אפשר לשמור את ההגדרות לאפס ולעשות מחדש?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נניח ויש לי את גוף הקירור שמגיע עם AMD Athlon 2500 : מדובר בקירור הסטנדרטי הבסיסי, גוש מתכת בצבע אפור (צלעות הקירור) ומעליו מאוורר פשוט. לעומת זאת אם לוקחים את ה Silent boost (לא זוכר איזה ספציפי), יש לו מאוורר קצת יותר גדול (אני חושב), וגוש (צלעות קירור) בצבע ברונזה. האם החומר שממנו עשויי גוף הקירור השני (הברונזה) משפר משמעותית את קירור המעבד ? כלומר, אם אקח את המאוורר של ה Silent boost, וארכיב אותו על גוף הקירור האפור שמגיע עם המעבד - הקירור יהיה פחות טוב ?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 648 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Modular (09/24/03) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X Monitor MAG InnoVision 786PF [17" CRT] (FAOI3C0048718) Multimedia:…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם....תראו שהפעלתי תמחשב ושניכנסתי לביוס אז מצאתי את שני ה core speed ואת ה bus speed אבל הם היו מבוטלים ואז לא הצלחתי לעלות משמה כי הם היו מבוטלים ולא הייה לי מושג איך מסדרים אותם אז מצאתי משהו אחר משמה שכחתי תשם שלו והעלתי 2 עליות של 35 מגה הרץ ואז שהפעלתי תמחשב ראיתי זה שיפר תמעבד הגיע ל 2520 מגה הרץ מתוך מה שיש לי שזה 2.40 מגה הרץ הנה תראו תמונה... ואז שהמחשב עלה לא רציתי להמשיך כי הטמפרטורה של המעבד הגיע ל 55 סלציוס ופחדתי להמשיך למרות שהייה רשום שאם מגיע ל 60 סלציוס זה טוב אבל לא המשכתי... אז השאלה שלי למה ה core speed bus speed היו מבוטלים וזה המעבד שלי של אינטל הנה... שם המעבד: Motherboard Name ECS P4VXAD(+)/P4VXAS(2)/P4VXMD/P4VXMS / Matsonic …
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אוקיי יש לי קירור סטוק של 7600GT אבל אני רוצה קירור טוב יותר לOC... כמו שכבר אמרתי, הכרטיס הוא של NVIDIA, 7600GT. מה ההמלצות שלכם לקירור? תקציב אני עוד לא יודע, אבל שלא יהיה מאוד מאוד יקר, וחשוב שיהיה לא רועש מידי!
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע הבא אני מקבל את המחשב החדש שלי Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray Scythe Kama Cross Gigabyte GA-G31M-ES2L G31 CHIPSET Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman LG GH22NS40 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 334 FSP 500W 60APN ויש לי 2 שאלות: 1) הבנתי שהמארז מגיע עם מאוורר אחד ואני מניח שהוא לא משהו- אני רוצה מחשב שקט (ולכן לקחתי קירור KAMA CROSS הוא שקט מאוד נכון?) והשאלה היא אם להוסיף מאוורר, להחליף את האחד שמגיע עם המארז, בעצם כמה מאווררים לשים ובאיזה אופן? 2) בגלל שהקירור הוא מאוד טוב אני חושב לעשות OC קטנצ'יק למעבד אך אין לי מושג אם זה אפשרי מבחינת הרכיבים…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום כולם תוך 3 ימים פתאום הגיע לו החורף, ואיתו צנחו הטמפרטורות בצורה דרסטית. אני חסר נסיון לגמרי ב OC למעבד, המפרט שלי נמצא פה בצד, ואין לי שמץ איך עושים OC עם הלוח הזה. דבר ראשון שרציתי לדעת- הבנתי שהלוח זוועתי ל OC, אבל אפשר לסחוט ממנו משהו עם ביוס ערוך שנמצא איפושהו, מישהו במקרה יודע איפה? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, בהתחשב במפרט שלי (מופיע למטה) אני חושב שהמעבד הוא צוואר הבקבוק שלי מאחר ואני לא יכול לשנות לו את המכפלה. האם יש לכם המלצות למעבד שיכול להתאים לביצוע אוברקלוק במחיר של עד 500 ש"ח כולל הקירור? כמו כן אני יכול להוריד את סט הזכרונות 2GB במידה והם שונים בהגדרות שלהן מהסט השני. אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם חושבים שאין פה הרבה פוטנציאל למערכת אשמח לשמוע תגובות. אני רוצה לבצע את האוברקלוק כדי לסחוט את המערכת עד כמה שאפשר מבלי לקנות מערכת חדשה. השימושים הם למשחקים כבדים כמו Call of duty crysis וכו'. תודה רבה לכולם Motherboard : Gigabyte GA-EP35-DS3R http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#sp CPU : Pentium E6420, 2.13GHz, 1066Mhz, s775, 4MB, DualCore h…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפ לא ממש השתנו גם מרחתי משחה טרמית חדשה ועכשיו במקום 54 מנוחה 49 לא לזה ציפיתי 5 מעלות עלו לי בסף הכל 500 שקל, אולי לשנות את קונפיגורצית המאווררים? בינתיים אצלי הגלוב פאן שואב אוויר,וונטק טרמופלו דוחף אוויר מקדימה לשנות את זה?עזרה בבקשה?אני על סף התייאשות נו טוב תיקון קטן 46 מעלות
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81661.0 איזה גוף קירור כדאי לשים לה?עדיף שתהיה כמה שיותר שקטה להתחשב יש לי 200 ש"ח
-
מישהו מכיר HSF של חברת GREEN POWER למעבדי AMD ?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
זאת הכתבה שפירסמו כאן לא מזמן.... http://hwzone.co.il/articles/oc_buyer/ (אגב...אני אחד שלא אוהב ליקרוא הרבה אבל הכתבה הזאת היתה נורא מעניינת.. ) אז הלכתי והרכבתי לעצמי את המערכת : Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX ש"ח 430 Scythe Kama Cross ש"ח170 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 ש"ח485 Gigabyte GA-EP35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 ש"ח460 Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ש"ח895 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS ש"ח270 LG GH22NP20 2MB Cache IDE 22X DVD±R DVD Burner - OEM ש"ח129 Enermax Liberty 400W Active PFC ש"ח 343 Antec Three Hundred The Versatile Case ש"ח299 סה"כ: 3,481 ש"…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למגירות קירור אלא (לפי מה שהבנתי שככה צריך לשים אותו) מתחת להארדיסק. אני רואה שבמארז שלי יש רווחים מקום שמחזיק את ההארדיסק ויש 4 מוטות אנכיים כלפי מטה עם מקום להברגה. שם צריך להבריג את המאוורר איכשהו או שבמקום אחר ?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
מי מהם יותר שקט? ואצל מי הטמפרטורה נמוכה יותר? תדוה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת כמה זמן בערך משתמשים במיכל של קירור מים? אם צריך להחליף ולקנות מיכלים חדשים, איפה קונים? (למשל לBigwater 745\Galaxy 2)
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם למישו יש את הכרטיס Sapphire HD4870 1GB הגירסא השחורה שיש לה קירור כמו של ה TOXIC ... רציתי לדעת אם מישו עשה לו OC ואם כן עד כמה הוא הגיע ? אני עכשיו ב OC של 780 1020 האם יש טעם להמשיך עוד ? קיבלתי ב 3DMARK 13278 נקודות + כל המבחנים על רזולוציה של 1920X1200
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את דלת הצאת של המארז בחלון פרספקט , למישהו יש המלצות? תמונות? לראיונות איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל דגם G45ID ומעבד E6600 רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לבצע באיזו שהיא דרך OC למעבד אפילו שזה לוח אם של אינטל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, היום אחים שלי אמרו לי שהיתה הפסקת חשמל. בכל מקרה, הכרטיס מסך שלי 8600GT בעל 2 DVI יציאות. השמאלית מהן שעבדתי בה כל הזמן עד עכשיו פתאום הפסיקה להגיב במפתיע, וזאת לאחר שאחים שלי הדליקו את המחשב, המחשב הגיע לעשות POST ונתקע במסך בחירת וינדוס 7 או XP וכו'... בכל מקרה, עשו RESET והמחשב הפסיק להגיב, עד שהחלפתי את החיבור ליציאה DVI השניה שקיימת על הכרטיס. ראיתי שהמחשב איפס הגדרות OC, החזרתי OC של המעבד חזרה ל 330 FSB, המחשב עולה כרגיל, שוב מגיע לבחירת וינדוס ועושה רידט בעצמו, ומאפס לי את ההגדרות של ה OC שוב. מדוע זה קורה? עד כה לא היתה לי שום בעיה עם OC, הורדתי FSB חזרה ל 320, ושוב עושה את אותה הבעיה. החזרתי למקור (200), המחשב עולה כרגיל. אין בעיית טמ"פ, המחשב לא עובר את ה…
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי קיט חדש של זיכרון DDR2 קניתי KINGSTON 512X2 667MHZ CL5 שתי סטיקים זהים. והם עובדים אצלי בDUAL CHANNEL (שניהם ביחד 1G) עכשיו יש לי סטיק זיכרון בודד שהוא 256MB DDR2 533MHZ CL4 וחשבתי להוסיף אותו למחשב ואני לא יודע מה עדיף? עדיף להוסיף אותו ולוותר על הDUAL כדי שיהיה לי יותר נפח זיכרון או עדיף שלא לוותר על הDUAL? זאת אומרת כדאי לי להוסיף אותו שיעבוד ביחד עם הכרונות החדשים או שאין טעם וזה לא יעבוד כל כך טוב ביגלל שהם לא אותם התיזמונים? אם שמים זכרונות שהתיזמונים שלהם לא זההים מה יקרה? ובקיצור אפשר להוסיף את הזיכרון הבודד הזה או שלא כדאי?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי HD6850 שלא מזמן התקלקל אחרי שימוש ממושך עם OC. ה- OC היה יציב לגמרי (הרבה עבודה עד שהגעתי אליו) ורק שהייתי משחק במשחקים שבאמת צריכים הייתי מפעיל אותו ואחרי המשחק מחזיר לסטוק...נהנתי כך במשך שנה ואז ביום בהיר אחד באמצע משחק הכרטיס הראה צבעים ומת והוא בן שני וחצי רק..עכשיו יש לי שוב HD6850. שוב אני רוצה לעשות OC אך מנסה להבין מה עשיתי לא טוב?? חשבתי על זה שאני השתמשתי בתוכנה של ספייאר שנותנת לעלות מתחים וכמובן העלתי והכל היה יציב..אבל בדרייבר של AMD אין אופצייה למתחים..אז אני שואל אם אני יכול פשוט לרוץ עד למקסימום בדרייבר של AMD ללא חחש וזה בכלל יחזיק ללא מתחים?? שאלה נוספת לגבי OC אך פחות קשורה לכרטיס: בדרייבר של AMD יש אופצייה נפלאה לעשות גם OC למעבד בצורה שבודקת יצ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-