עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eranmor,

זאת מערכת של טרמלטייק ועולה 708 שקלים... שווה? http://www.pch.co.il/docs/pd-884943059.htm

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by ZOOZIK,

ציטוט: שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלת מוצרי CoolerMaster של חברת TMS ו-HWzone.co.il. הפרס בו זכית הוא: גוף קירור למעבד מדגם CoolerMaster Hyper 212 – מתנת חברת TMS. ;D זאת ההודעה שנשלחה לי מישהו יודע מתי ואיך זה מגיע? הצעות איך להרכיב נכון יתקבלו בברכה...

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by captaincaveman,

טוב, יש לי גישה (בערך) לחנקן נוזלי ואפילו יותר טוב להליום נוזלי (הרבה יותר קר מחנקן). יש מתנדב שמוכן לנסות ולראות מה המחשב שלו יכול לעשות?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. כי הרי כשהמארז סגור ויש מאווררים,מה שהם עושים זה להכניס ולהוציא אוויר. אם המארז פתוח האוויר מתחלף כל הזמן! אז מה יותר טוב ? נ.ב אם הטמפ' במערכת שלי היא 38 מעלות במארז פתוח,יהיה טמפ' נמוכה יותר במארז סגור אם אני אוסיף עוד איזה 2 מאווררים?

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  5. שלום חברים, אני חדש בכל העסק ויש לי כמה שאלות.. אני רוצה לקנות חלקי מחשב טובים וחדשים ולבנות מארז יפה (מודינג) בשביל החידוש, הכיף שבבנית המחשב והיעילות חשבתי להתקין מערכת קירור מים במחשב א. מידותיו של המחשב המיועד הם 40X30X30 (ממש קטן) ב. אני לא יודע מהו הגודל המינימלי האפשרי של כלי המים במערכת קירור המים? ג. האם זה מסוכן לבצע קירור מים במחשב עם חלקים יקרים וטובים? ד. האם מערכת קירור מים מקררת את כל המחשב ובכך מחליפה סופית את המאווררים? ה. האם יש לכם הצעות או המלצות בקשר למחשב שאני מתכנן.... ו. תודה ואני אוהב אותכם

6. Started by Kitt0s,

טוב אז ככה, הלוח אם שלי התקלקל לא מזמן והוא חזר אתמול מתיקון.. המאוורר של המעבד והמעבד שכבו בחוץ די הרבה זמן.. השאלה היא אם אני יכול לשים אותם איך שהם? כי הלבן המגעיל הזה שעליהם כבר די מלוכלך.. כדאי לי לחכות עד יום ראשון ולקנות משחה חדשה? או לנקות את מה שיש או מה?

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  7. שלום כמו שאתם זוכרים היה לי עד לפני שבוע x1900gt שנפטר...(ואני מעדיף לא לדבר על זה.. :'( :-X) אני אמור לקבל אחד חדש בסוף שבוע הזה או מקסימום תחילת שבוע הבא..!!!! ;D והקטע הוא: הכרטיס היה חם מאוד!!! 92 במאמץ! ואני כמעט ולא יכלתי להעלות מתחים לכרטיס!(ותאמינו לי אני מאוד רציתי) אז אני רוצה "להקדים תרופה למכה" ולקנות קירור מתאים שיקרר את הכרטיס כמו שצריך ואפשר לי להעלות מתחים בשקט 8) אז אני חשבתי על כמה דברים: zalman vf-900 Tr v1 +2 fans או משהו אחר שאתם תציעו לי ;D,כמו כן אני ממש לא רוצה קירור מרעיש אבל גם לא פסיבי..(יש לי מספיק רעש מהמארז שלי אפילו שעשיתי מוד 7 למאוררים...) תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 930 צפיות
  8. עשיתי כמה בדיקות ושמרתי את הנתונים ... עכשיו אני רוצה להסתכל עליהם ולהשוות ביצועים ... איך אני פותח תקבצים ? הם בסיומת .3dr לא הצלחתי דרך התוכנה ... ולא מצאתי בפורום ...

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  9. היום חזרתי הבייתה ( לפני שתי דקות ) , ופאקינג גיליתי שנפל לי חלק מההיטקסינק של הכרטיס מסך o_O הייתה היום מנקה , ומצאתי את המארז פתוח , וחלק מההיטסינק פשוט לא היה מחובר כדי שתבינו מה בדיוק נפל מהכרטיס , תסתכל על התמונה ... ( מצאתי תמונה של בדיוק החלק -.- ) איך אני מחבר את זה חזרה , ומה אני עושה ?! בנוסף , שמתי לב שהמאורר פשוט לא פועל ... אני לחוץ , ואני משתגע , ואני ממש חייב עזרה ... הנה התמונה - בנתיים שמתי מאורר ענקי שיקרר את הכרטיס מסך , כי הוא היה פשוט לוהט כשחזרתי \=

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by momi2004,

החלפתי מעבד ל2600, והטמפ' במחשב נראות לי קצת מוגזמות. כשאני מפעיל את המחשב במצב מנוחה הצי'פסט מגיע ל 52 מעלות והמעבד גם משייט במהירות שקרובה ל 50 וזה רק מלהפעיל את ה BIOS. המעבד עובד עם המאוורר הרגיל של AMD שהגיע בקופסא. והצי'פסט מקורר גם על ידי המאוורר שמגיע עם הלוח. יש המלצות לגבי מאווררים יעילים וטובים יותר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום מישהו מוכן לעזור לי בבקשה ומבין בנושא? אני מחפש מאוררי 120 מ"מ וגם אחד של 80 מ"מ (עבור הHEATSINK האחורי). רוצה מאוררים "סופר חזקים" בעוצמה, שידחפו כמה שיותר CFM, והכי חשוב שיתאימו בגודל לHEATSINK הזה! יש הצעות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  12. Started by dor700,

שלום יש לי GFORCE 7600GS על AGP של POWERCOLOR עשיתי לו OC של 400@500 למעבד מ 400@450 לזכרון (800@900) והטמ'פ 56 במאמץ ב ATI TOOLS השאלה אם להמשיך את הOC ??

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by amits1995,

מה הטמפרטורות הבטוחות לליבות כאשר אני עושה OC?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. Started by Sctoweri,

שלום לכולם אני מתכנן לעשות על ה E4300 שיהיה לי בעזרת השם! איזה קירור אתם ממליצים???

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  15. Started by tendo,

רק רציתי לדעת, מבין שניהם, מה עדיף לoc שנעשה על מעבד i5 3570k? מה ישמור עליו הכי קר בתדר 4.3?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eranmor,

האם המהרה של כרטיס הAGP תגרום לכרטיס מסך האצה בביצועים? זה מסוכן? מדובר על ראדון 9500 פרו עם אוברקלוק

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  17. אני מעוניין לדעת האם בשני המקרים תגובת המערכת תהיה זהה , מסך כחול לכמה שניות ואז כיבוי או שניתן להבחין בין שני המקרים. הייתי מעוניין לדעת האם הנפילות הם בגלל הספק. מערכת: מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5GHZ + קירור TUNIQ 120 כ.מסך: EVGA8800 GTS 320 supercloced לוח: GA-965P-DS3 3.3 זכרונות: G.skill 800Mhz מאווררים : 12'' שניים ו 9'' אחד מכניס ספק: LIBERTY 400W ד.קשיח: 2XWD סטנדרטים

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by b0nzZ,

דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה קטנה יש לי את המחשב הבא: מעבד : e8400 קירור למעבד : AC XTRME לוח : ga-ep45-ds3l זכרון : OCZ 2X2 REAPER 1066HZ כ. מסך : GTX260 216 ספק : 650W מה המקסימום OC שאני יכול לעשות ? ועם אפשר מדריך טוב מסודר למעבד שיש לי שאני יוכל להגיע איתו למקסימום ביצועים תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by wow,

יה לי ויכוח עם מישהו שדי מבין באלקטרוניקה ומחשבים שטוען שאם לוקחים מעבד ועושים לו OC זה יוצר שגיאות בכל מיני דברים. האם זה נכון או שזה קשור כבר לסטפטינג של אותו מעבד?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by InFecT[0]r,

האם אפשר לפתוח צינורות ל LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E

• 4 תגובות
    • 436 צפיות
  21. Started by NOSTREDAMUS,

שלום לכולם. המפרט שלי: P3 866 ASUS CUSL2-C MB 256 MB SDRAM החיישן מראה בביוס על טמפ' מעבד של 70 מעלות במנוחה!!!! ומספר הסיבובים לדקה של המאורר עומד על 2900 בממוצע נראה לי מעט לא תקין! אני מבקש המלצה לגוף קירור שמתאים לסוקט 370 .... חבר המליץ לי על טכנולוגיית ה-PIPE או משהו כזה שאמורה לפזר חום טוב ומהר יותר. אנא המליצו לי בנושא.

22. Started by SuB,

שלום! עקב פריצת ה-LCD לאחרונה למודינג בפורום זה (אני רואה שרבים שואלים שאלות על LCD ומתעניינים בקניית מסך מסוג זה) עלה בראשי רעיון (שאני מוכן לעזור בישומו) לפתוח FAQ, רשימת תוכנות ושאר דברים שקשורים ב-LCD בת'רד דביק. עלה בראשי רעיון זה כיוון שאני בעצמי התלבטתי רבות באיזה תוכנה להשתמש (לקח זמן לא מועט גם למצוא לינקים לתוכנות), וגם במהלך הגדרת ה-LCD וגם לאחר התקנת העזרים שתוכנות LCD זקוקות (PORT95 וכדומה) נתקלתי בבעיות, באגים ועוד.. מה דעתכם מנהלים? אפשר גם להכניס את זה לדביק של האוברקלוקינג ולשנות את שמו של הדביק ל-"רכיבי אוברקלוקינג ומודינג מומלצים" או להוסיף דביק של "רכיבי מודינג מומלצים" ולשלב בו רכיבים שונים (לא רק של LCD) עריכה- עלה לי רעיון זה לאחר שראיתי בפורומים ש…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, יש לי בעיה דיי חמורה .. אני משחק ב GTA והמישחק פשוט נתקע... מה שלא קרה בשנתיים האחרונות שהמחשב אצלי. גם שאני יותר מ 6-7 שעות בביטורנט המחשב ניתקע גם , וראיתי שזה ביגלל הטמפ' הגבוהה של המעבד שלי [60-78] . יש לי תוכנה שקיבלתי ביחד עם הלוח אם והטמפרטורה כל הזמן נימצאת בין התחום הצהוב לתחום האדום, שאני מאמץ את המחשב במישחק חזק כמו ג'יטיאיי אז הוא ניתקע אחריי 10 דקות בערך ואו עושה רסטרט פתאומי למערכת. אני חושב שיש לי בעיה עם הטמפרטורה תקנו אוית אם אני טועה..! ולא מספיק יש למחשב הזה 5 מאווררים בפנים ! אגב ניסיתי לשמן טיפה את המאוורר חשבתי שאולי ניכנס אווק אבל לא עזר.. בכל אופן חשבתי על פתרון והוא קניית מערכת קירור חזקה יותר למעבד.. המעבד שלי הוא מלפני שנתיים 3.06 - 5…

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי אני חייב ממש דחוף סינק ממש טוב למעבד 2.6 ht socket 478 אין לי הגבלת מחיר צריך משהו הכי טוב שיש בארץ כי המעבד מגיע ל 60 מעלות והמארז ממש רותח ניסיתי הכל ניקיתי אבק , סידרתי חוטים ועדיין זה רותח, שאני יושב ליד המחשב אני מרגיש כמו בתנור אני חייב סינק טוב ממש טוב וגם אם אתם חושבים שזה משהו אחר אז בכל זאת תביאו לי סינק טוב וחשבתי על CoolerMaster jet 4 או Thermaltake Spark 7+ מה יותר טוב ומה הסינק למעבדי אינטל הכי טוב בארץ עריכה: סידרתי לו עכשיו את המאווררים והמעבד בחום של 56 מעלות זה עדיין חם אני חייב סינק חדש תודה מראש לעוזרים install

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  25. זה נמצא בתפריט שעושים אוברקלוק, אצלי עכשיו עם OC ל3GHZ זה על סטנדרט. לשנות או להשאיר ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.