אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האם ללכת על XP1600 או על דורון 1200???? ואיזה לוח עדיף (שלא יעבור את ה600 ש"ח)יש לי גישה לרוב הדברים המקובלים ואני שוקל GIGABYTE האם כדאי??? מדובר במחשב לשם ניסוי אב הטיפוס של מערכת המים החדשה שלי
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב אז קניתי את ה Zalman7000cu ועכשיו אני מחפש משחה טרמית טובה , עכשיו ראיתי כל מיני דגמים וסוגים אבל אני לא יודע מה הכי כדאי אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב ועדיף שיהיה עודף לדברים אחרים נ.ב בתמונה ... זה מה שאני חושב שזה ?!?!? : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=1909
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה עקרונית שאני חייב תשובה לה.... יש לי מעבד של AMD, לא ממש משנה כרגע איזה, בדקתי את המפרט שלו באתר AMD וכתוב שטמפרטורה המקסמילית היא 55-63 מעלות, השאלה היא האם מדובר בטמפרטורה במצב IDLE או תחת מאמץ (כמו למשל במשחקים)? העניין הוא שבIDLE המעבד שלי עובד מצויין, ממוצע בין 40-50 מעלות אבל במהלך משחק זה מגיע ל70 ולפעמים אפילו 80 מעלות. אשמח לתשובה בנושא. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המאוורר 200mm של קורסייר שיושב לי בחזית המארז הוא נוראי ומרעיש. הזמנתי מאוורר של NZXT אבל הוא גדול מדי ולא נכנס לי במארז. ראיתי שיש את זה: [h=3]Aerocool Silent Master 200mm[/h]אמור להיות ממש שקט אבל הוא מגיע עם לדים ואני לא מעוניין בתאורה מיותרת. מישהו יודע איזה מאוורר 200mm אפשר לקנות שיהיה ממש שקט בלי לדים ושטויות? חשוב שיהיה ברוחב של 20mm ולא 30 אחרת הוא לא יכנס לי במארז. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק ו אני מבין שצריך להעלות את מהירות הבאס או את המכפלה עם ביוס או עם ג'אמפרים אבל אני לא יודע איך אז אתם יכולים להגיד לי??? לוח אם:MS-6318 micro ATX VA6 VIA VT82C694X
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הקירור המדובר: Freezer 34 eSports DUO מאחר ולאחרונה המון ממליצים כאן על הקירור הנ"ל ורוב המשתמשים שרוצים קירור נפרד קונים כבר בהרכבה קירור אחר ולא יכולים להשוות בפועל את הבדלי הטמפ' בין ה eSports DOU לסטוק, השוותי לתועלת הקונים\ממליצים הבדלי טמפ' בAIDA64 ובגיימינג מול קירור הסטוק של 2600X (אותו הקירור מגיע גם עם 3600X). (אינני מתיימר לבצע השוואה מקצועית, אלא להוות תוספת פרספקטיבה בנושא) הבדיקה התבצעה ללא OC. טמפ' שיא בבדיקה עם AIDA64: סטוק: 88C ארקטיק: 72C בגיימינג טמפ מקס' בבדיקה עם MSI Afterburner : סטוק: 63C ארקטיק: 49C אציין שהסטוק איננו שקט ולאחר כמה חודשים של שימוש הרעש הולך ומתחזק באופן שמציק בעבוד…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים ללא יחס לרעש SLK-900A עם מאורר סטנדרטי או CNPS7000A-Cu ??
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Hello everybody, I just got this new computer (see my mifrat), and until today I didnt think about OCing it. Im not going to buy new CPU fans or mod it in any way. I just want to know if there is an easy and safe way to OC it, and if you could give me a link to a tutorial or something that can show me how. Thanks!
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המנורות האלו? האם מספיקה את בשביל להאיר חזק את כל המארז?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע משהו על כך שבשבועיים האחרונים, הפרסקוטים מגיעים עם מאוורר חדש , שדומה יותר בצורה לזלמן 7000 והוא שקט יותר מהמאוורר המרובע הקודם ? או שזה רק משהו בחנות אחת שביקרתי שינו לאחרונה ?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כי שמעתי מאנשים שאצלהם הטמפרטורות עומדות הרבה יותר נמוך בזמן מנוחה. תודה. נ.ב המפרט שלי בצד. [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח P5GL-MX זיכרונות DDR400 Kingston CL3. מעבד 2.93 P4 באס 533. עכשיו הצלחתי להרים את הבאס מ133 ל175. ככה שהמעבד הגיע לי ל3.85. האם זה נחשב לOC טוב? והאם אפשר ליותר מזה??? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חשבתי להתחיל משהו חדש, ת'רדים אשר יכללו ניסיונות שלכם עם אוברקלוקינג לאורך השנים בהם אתם מתנסים עם הדבר... והפעם רציתי לשמוע על הכשלונות שלכם בנושא, כלומר אם למשל קניתם את הלוח הכי טוב לאוברקלוק זכרונות מהירים מעבד מיוחד הרכבתם הכל וכלום, לא עברתם את התוספת של 5% למעבד... שתפו אותנו בכשלונות שלכם, ואיך הצלחתם להתגבר עליהם, אם בכלל...
-
- 42 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מאוורר קירור(לא נוזלי) שיהיה שקט מאוד ומצויין בשביל המעבד תקציב עד 200 ש"ח תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה...יש לי P4 1.7 עם ליבת Willamatte..ולוח של ASUS P4S533-MX מהירות: 1966MHZ (זה 15%) באס: 115.22 (מקורי 100) טמפרטורה במאמץ: 55-56 מעלות טמטרטורה במצב רגיל: 33-36 מעלות מטח בליבה: 1.776-1.744 יש לי קירור רגיל לחלוטין, סטוק, והמארז פתוח משני צידיו.... האם זה בסדר?...ואפשר להמשיך עם הOC או לעצור כאן??
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה יש לי ATI RADEON 9550 ושמעתי שאפשר למתוח אותו טוב עשיתי כבר הכל, שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחתיו עשיתי את כל ההכנות - אבל מה? לא מצליח לעשות אוברקלוקינג...אני משתמש בATI TOOL ואני משנה את ההגדרות אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש זה לא נשמר, חוזר לברירת מחדל... ניסיתי להוריד את הדרייברים של SoftMod והקונטרול סנטר קורס כל פעם... בבקשה תעזרו לי http://img332.imageshack.us/img332/5055/untitled4ua1.jpg
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
יש את המפרט בצד ואני רוצה לעשות לו OC רציני! עזרה לא תזיק תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטום של MSI. כל פעם שאני משתמש בתכנה עם גרפיקה כבדה הוא הוא רעשים מטורפים לש המאוורר וגם מתחמם - לא כיף. חוץ מהמלצה לקחת למעבדה לניקוי- יש אביזר מומלץ? או דרך להרגיע אותו קצת? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב ברשותי מערכת חדשה עם MUGEN 3 וגם מאוורר SYTCHE GT 3450 שניהם במארז COOLERMASTER CM2 BASIC עכשיו שאלתי היא לפני שאני מרכיב האם כדאי להחליף את המאורר המקורי שמגיע עם המוגן לGT? ובנוסף איפה כדאי למקם מאוורר שלישי במארז ,יש לי אחד מקדימה אחד מאחורה .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,בזמן הקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש מחשב,וחוץ מהקנייה שלו מתוכנן גם OC לכרטיס מסך וגם למעבד, למעבד יש לי כבר קירור thermalright 120 extreme מה שכן חסר לי קירור לכרטיס מסך,בהתחלה רציתי ללכת על הHR-03 ששמעתי עליו הרבה דברים טובים,הבעיה היא שאין אותו בארץ,לכן אני מבקש ממכם להמליץ לי על קירור טוב בתקציב של עד 400 שקל גג,תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
כמובן בשביל "לסחוט את המיץ מהחומרה" , אבל השאלה שלי היא כזו - שאלה רצינית בלי להתחכם... למה חברות כמו Amd ו Intel, או כל חברה שמייצרת שבבים שניתנים להמהרה - מאפשרות המהרה בכלל? הרי אם קניתי מעבד והמהרתי אותו ב 200 מגה הרץ חסכתי בערך 200 שקל , וכווולם יודעים שזה פשוט מאוד... עכשיו , כולנו אוברקלוקרים ברמה זו או אחרת אז חישבו כמה הרווחנו או אולי כמה החברות הפסידו. אז למה לא נועלים לנו את האפשרות הזו?
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהחלטתי שהמחשב רועש מידי, פינקתי אותו באיוורור חדש, וחשבתי שעל הדרך נעשה גם קצת OC. אציין שזאת הפעם הראשונה שאני עושה OC למערכת, ואני (עדיין) לא הכי מתמצא בתחום. אז הממצאים בינתיים: FSB של 240 - המחשב מסרב לעלות (נתקע עוד לפני שמתחיל לעלות הWIN). FSB של 235 - המחשב עולה ונתקע אחרי הLoading של WIN. כשאני מעלה את המתח ב0.25 ל1.425 - עולה אבל לא יציב ונתקע. FSB של 230 - עם מתח רגיל (1.4) עולה אבל נתקע בבנצ'מארקים. עם מתח של 1.425 - יציב, מגיע לחום של 43 במאמץ. סה"כ זה לא שיפור משמעותי, והייתי רוצה להגיע ליותר. עצות/טיפים איך להמשיך? לוח אם - Gigabyte GA-K8NS-939, קיימים 2 זוגות של זכרונות (בתמונה בהמשך יש צילום של כל זוג), מעבד AMD Athlon 64 3000+. מפרט המחש…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום שוב לכולם ;D כמו שהבנתי אין שום סיכוי לפתוח את המעבד )-: אבל רציתי לברר האם יש סיכוי כל שהוא להעלות את ה FSB ועל ידי כך להעלול מהירות המעבד???? לפני כמה זמן ניכנסתי לקטע של ההמהרה ומהאז עשיתי OCלכרטיס מסך של ASUS GeForce 4 MX 440 V8170 DDR קניתי את הבלו אורב וקירור לזכרונות. ביצועי הכרטיס הישתפרו באופן די משמעותי אך עדיין אני רוצה לסחוט יותר מהמחשב שלי P3 800 Mhz 256 SDRAM עשיתי מודינג למארז עכשיו יש בו 7 מאוורים
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-