אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להאיץ את מאירות ה GPU זה לא משפיע .... כלומר הוא רושם שהוא על 100% עכשיו לעומת 25 % מקודם אבל אין שינוי בטמפ'...לפני זה הוא לא רצה לזוז מהDUTY CYCLE 25% אבל איכשהו זה נתן לי לשים על100. דרייברים מעודכנים178.13 של כרטיס מסך Geforce 8600gt . איך מאיצים את המהירות אבל עם תוצאות...?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אמרו לי שלא לכל מחשב כדאי לעשות OC,כי יש חלקים שלא מתאימים וכדומה... אז זה המפרט שלי את המארז כבר אין בKSP אז אני אכתוב את שם הגירסה. CASE MIDI ATX 4LA-L-DT807 Window,500W MAX,24 PIN ואם כן ,אז על אלו קירורים אתם ממליצים לי? ובמקרה שאני עושה OC אני אצטרך להחליף את הספק?
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לדעת אילו מהסינקים יניב ביצועים טובים יותר במארז "חם" יחסית עבור הברטון שלי?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם יש לי מאוורר למארז ויש לו חיבור ללוח אם 3 פינים כזה אז אפשר לוותר על החיבור חשמל...? ועוד משהו אני רוצה לרכוש בימים הקרובים כמה מאוררים 80 מ"מ תביאו לי המלצה לכאלה שיספקו אוורור טוב ושלא יהיה מאוד מאוד יקר..... פשוט תכתבו דגמים שאתם מכירים אני ירשום לי אותם ויראה בחנות/יות... לא צריך לדים...
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נראה לכם שזכרון 266 DDR,יצליח בלי קירור לעשות 333 או 400?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
פשוט לא יאומן! 23000 נקודות ב!3dmark06 והיד עוד נטוייה משום שעדיין אין תמיכה מיטבית ליכולות של אף אחד מהם. המקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=122394
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף לAMD ATHLON 2000 האופציות הן כל הסדרה של ה-VOLCANO 6, 6+ , 7 ,7+ , 9 התקציב הוא עד 120 ש"ח שזה המחיר של היקר מביניהם ואם יש לכם משהו אחר להציע בכיף
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1225627894/94519/ איפה ניתן לראות בדיקת איכות הקירור ברשת לאיזה מעבדים מתאים
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ערב טוב אני הולך לקנות כרטיס מסך ואני סגור על 2 כרטיסים עכשיו השאלה איזה מן הקירורים טוב יותר? http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66256DP.htm או http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6522 בתודה מראש G.A.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1000 Mhz עם כרטיס מסך GE FORCE 4 128 DDR MX ואני רוצה להתקין אוברקלוק ואני לא יודע איך להשתמש בתוכנה שהורדתי מהאתר הזה ואני לא רוצה לחטט שאני לא ידפוק תכטיס מסך....בבקשה תעזרו לי!!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה: הציפסט nForce4 SLI של nVIDIA בלוח GA-K8N-SLI מתחמם ומגיע עד ל- 74 מעלות ( לא ממש בטוח, שלפעמים גם מגיע ליותר מכך) -המארז הוא 6A19 עם שני מאוררי 12 ס"מ, אחד מקדימה למטה, ואחד מאחור למעלה. -יש כמובן גם את המאווררים של הספק. -הלוח מגיע עם קירור פאסיבי על הציפסט. -בעיה נוספת, התושבת העליונה של כרטיס המסך, ממוקמת כך שהכרטיס עובר מעל גוף הקירור הזה. -התושבת השניה, ממש צמודה אליו מלמטה. -לפי ההוראות בחוברת הלוח, כאשר משתמשים ב- Normal Mode אז רק התושבת העליונה נותנת PCIE X 16 מלא. צרפתי תמונה של הלוח. יש למישהו רעיון איך לקרר את הציפסט הזה? בתודה מראש azr_nec [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חחח טוב שהשביתה בטכניון נגמרה - היום מתוך שעמום עשיתי OC לכרטיס מסך ומעבד וזה מה שקיבלתי ב3DMARK06 (הטמפ' של הכרטס מסך אומנם הגיע בשיא ל-75 אבל לא היו ארפקטים אז למה לא...
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס איזה כמה מלים, ולשים אותם כשבלונה עם המארז ולכסות את כל המסביב במסקין טייפ ולרסס עם ספריי שקניתי ב15 שקל כסף מטאלי... הרגילים... 1. האם השיטה עצמה לצבוע מילה על המארז נכונה? נראית לי הגיונית... 2. האם הספריי טוב? יחזיק ולא יתקלף? יש משהו מיוחד שצריך לקנות או מה..? תודה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://sg.vr-zone.com/?i=4499 פשוט מדהים :cool2:
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הי,במארז שלי(דגם וחברה בצד)יש אר מאוורר אחד גדול שמוציא אוויר .מה עדיף שיכניס או יוציא? הקירור למעבד הוא GlacialTech Igloo 5062 האם הוא מספיק לE8400 ללא OC? כדאי להוסיף עוד מאוורר? תודה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן אהלן לא מזמן הופיע לי החלון הזה: כמובן שבדקתי את הכבל מתח לכרטיס, והספק שלי תעשייתי (כך שהוא מספיק רציני). בגדול, הכרטיס הוריד את עצמו ל 2D, והוא רץ על 100MHZ פחות מהמהירות המקורית. יש לי קירור מים, ולכן אני רוצה להקפיץ אותו בכל זאת ב 2D למהירות הנורמלית (Rivatuner). השאלה היא מה ההשלכות הנגרמות מהקפצה (בהנחה שהטמפ' מנוטרת) כאשר "לא מגיע מספיק מתח לכרטיס" ? (יש שיגידו להתקין מחדש דריברים ולבדוק אם הוא עדיין יורד ל 2D, יש שיגידו לבדוק אם משהו נוגע בכרטיס (וגורם לקצר), יש שיגידו לעבור ל פלייסייטיישיין. אני רוצה לוותר על הרעיונות האלה, כי אני חושב שאני גרמתי לתקלה המצערת הזאת (אני ארחיב אם יידרש), ולכן אני לא חושב שניתן להחזיר אותו ל 3D, אלא רק שואל מה קורה ב 2D…
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תושבת כי אני לא מוצא את המאוור שאני רוצה אם התושבת לכן לכל מי שיש תושבת AM2 האם הוא יכול לצלם לי איך זה נראה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני עכשיו מתכנן קנייה גדולה יחסית של רכיבים( 2 ג'יגה ראם ספק כח וקירור BT) כדי לעשות אובר קלוקינג דיי רציני.. השאלה היא אם הלוח אם יתקע אותי או שאפשר לעשות איתו אובר רציני??? או משהו אחר במפרט שלי...?? ??? תגובות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני חצי שנה,הוא מחשב AMD GAME 6400 ועכשיו הוא עושה רעשי טירטור מוזרים,בזמן שאני משחק
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הכנסתי כמות רצינית של אוויר שאני לא מאמין שאף מאוור בעולם יכול טמפרטורת בלוח ירדה 35 ושל המעבד לכ 37 עשיתי העלת באס הגעתי כרגיל ל149 וכל המחשב נתקע ראוי לציין שהמעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די עם סטפינג של agoga פשוט היו פה כמה אנשים שאמרו לי שזה בגלל הטמפרטורה המחשב נתקע ולכן הוכחתי שלא.. הבעיה העיקרית שנראה לי היא הזיכרון כי כאשר המחשב קורס יש לי הודעה בכחול באנגלית לא מובנת לי כלכך על הזיכרון הפיזי של המחשב יש למישהו פיתרון זמני לפני שאני אלך להחליף זיכרון הזיכרון שלי מסוג סאמסונג 256 pc2100 266 נ.ב לא שכחתי גם להעלות את המתח לזיכרון 2.8 ולמעבד עוד 10 אחוז נתתי
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את המפרט שלי. נאמר לי כי אוברקלוקינג ל-CPU יכול לשפר את ביצועי המחשב במשחקים חדשים באופן ניכר. המעבד הוא P3-800MHz והוא עובד ב-FSB של 133. הבנתי שצריך לשנות משהו בהגדרות הביוס. יש לי WIN98SE, אגב. הלוח אם משנה?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי למדריך/ להסביר לי איך אני מאיץ את הזכרונות ? תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-