אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שברתי את הראש כבר עם הלוח הזה (ואני יודע ש GIGABYTE זה חרא של לוח לOC אז אל תענו את זה!!) אבל בכל זאת, איפה אפשר לראות כמה מתח מקבלים הזכרונות שלי?? מאחר ובביוס העלוב שלו מופיע רק 3 מצבים לבחירה (NORMAL , +0.1 , +0.2).. מה זה NORMAL ?? כמה זה?? אני יודע שהזכרונות שלי אמורים לקבל בין 2.7 - 2.8 V... אבל על כמה הם עומדים עכשיו ( בNORMAL) ..? בקיצור הבנתם את השאלה.. יש למישהו תשובה..?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הם יש איזשהו קיצור זמן החיים של מעבד שעבר OC די רציני (נגיד E4400 @ 3.2 )? אני שואל כי אמא שלי טוענת שכן ואני אישית ממש לא בטוח.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לדעת איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך?(די בפירוט אם אפשר) ואם אפשר לעשות לעוד כרטיסים אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום, אני מתכוון להחליף את הסלרון הזוועתי שלי ולקנות את המעבד בכותרת ההודעה, MSI Neo 4 Platinum Ultra (המליצו לי על לוח אם ידידותי יותר ל OC עם נתונים דומים: DFI LANPARTY NF4 ULTRA - מה דעתכם?) כ. מסך 6600 256MB (דגם מדוייק לOC מוצלח?) והארד דיסק SATA Seagate 7200.7 8mb buffer עם NCQ. מארז Compucase 6A19 עם ספק HEC 300 (מספיק כח?) לא מעוניין להוסיף כסף עבור אמצעי קירור נוספים... אלא רק בעוד מאוורר למארז לכל היותר... (אשמח להמלצה על אחד ד.א.) אני רוצה 2x512 זיכרון, אבל אני רוצה לדעת שאני קונה רכיבים שיאפשרו OC מספיק טוב.. קראתי שהוניס מושלם ל OC - מ1.8ghz מהירות שעון מקורית, הגיעו איתו למערכת יציבה ללא קירור נוסף ב 2.8ghz ! אני לא רוצה …
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לברר על קירור למעבד של ג'יגבייט מדגם GH-PCU31-VH http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH.htm רציתי לברר אם זה מאוורר רגיל או מה מיוחד בו
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה להחליף heatsink ומאוורר למעבד, אני חושב שהתושבת היא LGA 775 -כלומר פנטיום 4 (ערכתי תשורה הזאת כדי למנוע בלבול - למי שקרא אותה גם לפני התיקון) איך אני יכול לדעת בוודאות (ההיטסינק יושב לי פה על השולחן) והאם כל היטסינק+מאוורר של תושבת 775 יתאים ? אני לא יודע אם משתלם לקנות דגם Thermaltake Silent Heatpipe (Socket 775) שעולה 165 ב KSP או דגם אחר (שוב ב KSP) בשם "?Spire (Socket 775" לכשאקנה את זה, אז אני כבר יעדיף למרוח מחדש תחומר הטרמי, אז ראיתי תמדריך הנפלא הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ רק דבר אחד שלא הבנתי זה שרשום שם "חומר טרמי כלשהו". מאיפה אני יכול לקנות חומר טרמי? (ומה לקנות בדיוק...) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי רציתי לבקש ממכם קישור למדריך טוב שאתם ממליצים עליו ואפילו התחלתם דרכו לעשות OC .. ושיהיה משהו עדכני בבקשה אם אפשר.. תודה סומך על ההמלצות שלכם.... ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האלן הכרטיס חם ומאחר ואני לא יכול לשנות את מהירות הכרטיס אני צריך המלצה לקרור שיקפיא אותו בתציב הנ"ל כמו כן אם אפשר מדריך להרכבה כי לא עשיתי זאת בחיים.הכרטיס של TWINTECH תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שיהיה 120MM שיהיה שקט וזול ואם אפשר מהאתר SKY PC תדוה!
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן משחק ב crysis המעבד מגיע ל 74 מעלות צלזיוס. האם זה תחום העבודה שלו? יש לציין שזהו מעבד athlon x2 dual cure socket 939 על לוח asus a8n-e. כמו כן שמתי פד הולכת חום בין המעבד לפלטה קירור של חברת אלפא ג'ל קישור: http://www.geltec.co.jp/english/product/pro_09.htm לאחר המשחק הטמפ חוזרת ל 61 מעלות תוך כדקה. דבר שמצביע שהפד קירור מוליך טוב לדעתי. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המפרט שלי: q6600 g0 p35-ds3l 2gb 800 cl5 קירור ac freezer 7 pro. בקרוב קונה חדש, מתלבט בין tuniq tower ל ultra 120, מה אתם ממליצים? ת'אמת אני לא כל כך יודע ממה להתחיל באיזה דברים אני צריך להתחשב? מה אני צריך לשנות? אפשר אולי איזה מדריך? שיהיה מפורט
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אמ..דבר ראשון אם בכותרת רשמתי לא טוב את ה PCI Express אז כבר סליחה ואשמח אם תתקנו אותי, עכשיו לעיניניו ..אני צריך קירור טוב לכרטיס מסך הנ"ל (GigaByte GF 6200TC PCI-E) שיהיה כמה שיותר זול אך כמה שיותר טוב...בבקשה הביאו לי המלצות.. אמממ..תודה רבה לכל העוזרים.. תודה מראש....
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה זה?! ושלא נדבר על מחקים יותר כבדים!! למה זה ככה (פתחתי את המארז ולא סגרתי)
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי ACCELERO X1 לאחר שקראתי את כל הביקורות עליו וכולן טוענות כי הוא מתאים לכל הכרטיסים של NVIDIA מסדרה 6 ו-7. כמו כן לפני שקניתי שאלתי את המוכר בחנות אם הוא בטוח שזה יתאים. לאחר שקיבלתי את המוצר,פתחתי אותו,הוצאתי את הקירור הישן של הכרטיס וניסיתי לשים את ה-ACCELERO X1,ו... כלום!!!! לא מתאים. הוא נתקע בכל מיני רכיבים אחרים או מכסה את הכניסת לחיבור המאוור,לא משנה איך ניסיתי לשים אותו! ועכשיו גם אי אפשר להחזיר את זה לחנות. מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי אני מפספס משהו ובגלל זה זה לא מתאים ? :s05: (למרות של נראה לי שפיספסתי משהו)
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את המחשב הבא: p4 3 Ghz Abit AI7 uGuru OCZ 2x512 MB DDR 400 Mhz Radeon 9800 ועוד כל מיני דברים לא רלוונטים לאובר קלוק... הקיצר, כמו שאתם יודעים יש ללוח אם שלי תוכנת אובר קלוק דרך הווינדווז אז עכשיו אחרי משחק או שניים המעבד שלי על 3.18 ו- front side bus speed = 212 הממ הטמפ במנוחה היא כ 38-40 מעלות, והשאלה שלי היא עד כמה כדאי להעלות את ה front side bus? (זה מה שהתוכגנה של הלוח אם נותנת לי להעלות) ומה עוד אני צריך להעלות אם בכלל? נ.ב אני עדיין עם הקירור הרגיל, את הקירור שהזמנתי אני יקבל עוד שבוע שבועיים... (אם יש לכם תוכנה טובה לאובר קלוקינג של הראדון 9800 תנו לי לינק בבקשה)
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד e8400 עם עם הפריזר 7 ולוח ep45-ds3 וספק seasonic 400 זיכרון 2 גיגה ומאוורים סתם של המארז 3 ברצוני להחליף אותם למשו יותר קריר למה הם עגלות וכרגע במארז שלי החום עומד בין 30-29 -----------עריכה---------- תיראו משו שמצאתי? הבחור הזה עשה טוב?(רכיבים כימעט כמו שלי אותו מעבד ולוח(Asus P5Q P45) צעד ראשון: תעשו ריסטרט למחשבכם ותילחצו על DELETE ליפני שהWINDOS עולה! צעד שני:לכו ללשונית AI Tweaker בלשונית AI Tweaker צריך לשנות את הדברים הבאים: 1.Ai Overclock Tuner לשנות לManual 2.CPU Ratio Settings לשנות ל[09.0] 3.FSB Frequency לשנות ל[400] 4.PCIE Frequency לשנות ל[100] 5.Dram Frequency לשנות לסוג הראם שנימצא ברשותכם נגיד אצלי זה 800mhz אז אני בוחר ב800!!! 6.CPU …
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח P4P800 של אסוס,הרגיל. עכשיו,כיביתי תספרד סקטום [נדמה לי ככה קוראים לזה לא בטוח],כיביתי תהייפר ת'רדינג,לא שמתי שום ממורי בוסט לא נעליים,המתח למעבד על 1.6,שאני מעלה ל1.625 לא עולה,לא יודע משהו ממש מוזר בביוס הזה,אגב ביוס אחרון מהאתר של אסוס. בסופו של דבר לא מצליח לעבור את ה3050 מג"ה שזה יוצא באס 255,הזיכרונות מחזיקים,ניסיתי במכפלה הוא שוב עושה בעיות קלות,הלוח הזה ממש מוזר,אבל ראיתי שרשמו שיש לו ביוס מוזר באיזה אתר,אז אני לא מתרגש. יש למישהו איזה עצה לעזור לי לעזור למעבד מזדקן?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC לא מש הוא רצחני אבל משהוא בסדר אני רוצה לעלות את אה FSB לה 160 170מקסימום עם זיכרון של חברה GEIL 333 אוו 400 אם היטיסנג מי אלומניום מתאים לי לאובר קלוק כזה אני לא ממש כסף כרגע להשקיע בזיכרונות אז יתאים לי הזיכרון הזה לOC כזה ? אני קונה לוח אם ABIT-NF7 מעבד AMD 2100 וזיכרון עדיין אין לי מושג אז תענו לי בבקשה כי אני הולך לקונת את הזיכרון מחר בצוהריים
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בקרוב אני אסיים את המודינג שלי ואני אעלה אותו לאתר. המודינג כולל: תוספות ושינויים קטנים למקלדת, כונן קשיח זוהר, משטח פרספקס זוהר עם חיבור חשמל ייחודי ;D , חלון למארז אולי איזה פאנל קידמי תוצרת בית וגם אולי שינוי קטן לעכבר. 70% מהפרוייקט מוכן ואני מקווה שאני אסיים אותו בימים הקרובים.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר למעבד סלרון 2.8 סוקט 775 שיקרר טוב ושיהיה שקט תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל (פרטים בחתימה) והוא מגיע ל78 מעלות במאמץ (ללא אוברקלוקינג) ואני מחפש אליו מאורר במחיר של עד 300 ש"ח תודה מראש yoav1000
-
- 12 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
חברים זה דחוף לי תעזרו לי בבקשה אני לא יודע עם הסליינסר 5 יתאים ל6800 הרגיל NU
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הזלמן הנ"ל לאחר שהמוכר המליץ לי עליו ואני התלהבתי ממנו שהוא גם שקט, גם לא יקר מידי וגם מקרר טוב. דיברתי עם המוכר עוד פעם ופתאום הוא אומר לי שהמאוורר לא מתאים ללוח כי יש איזה קבל שמפריע. נכנסתי בלי קשר לאתר ועל תאימות הלוח שלי למאורר כתוב: Clip must be cut off to avoid interference. על איזה קליפ הם מדברים והאם זה סיפור רציני? למישהו יצא להרכיב על לוח דומה? אם יש איזשהוא מאורר אחר גם כן בסביבות 160-170 שקט ועושה את העבודה טוב אני ישמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הלוח שלי נח בלילה על 35 מעלות ועובד על 41, וביום נח על 39 ועובד על 44. כל זה תחת באס 242. רציתי לדעת אם אלה טמפרטורות טובות כי הם נראות לי גבוהות מדי. תודה. עריכה: יש מצב שהתבטאתי בצורה לא ברורה. ב"עובד" הכוונה היא ל"מריץ S&M".
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-