אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי היום גוף קירור של זלמן CNPS7000b-AlCu והרכבתי אותו במחשב שבמפרט, כמובן שהשתמשתי בגריז שבא עם הערכה הפעלתי את המחשב ובדקתי טמפרטורות ואין הבדל בכלל בטמפ' בין הקירור סטוק של אינטל לעומת הזלמן! האם זה יתכן הזלמן אמור להיות טוב בהרבה לפי מה שאני יודע. אני רוצה לעשות OC של 3000 לפחות ל 3200 השאלה האם הקירור הזה יספיק, לא חיברתי למאוורר את ה FAN MATE שמאפשר קביעת סל"ד ידנית אלא חיברתי את המאוורר ישר ללוח וקבעתי שהוא יהיה תמיד על סל"ד מקסימלי ~ 2600 סל"ד +- 10%. יש למישהו רעיון מדוע הקירור לא "מספק את סחורה"? להזכירכם יש לי פרסקוט 3.0 REV E0 תושבת 478.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט גופי קירור לX1600PRO אבל מצאתי רק קירור למעבד בלבד. אני רוצה שהקירור יקרר את כל הכרטיס (כולל זכרונות) ולא רק המעבד. מישהו יכולך להמליץ לי על גוף קירור טוב בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קצת המעבד הזה נעלם מהעולם אז די קשה למצוא בשבילו גוף קירור... בנתיים מצאתי בנעה ב 90 שקל COOLER MASTER XDREAM II http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HAC-L82&other_title=+HAC-L82+XDream%20II אני לא יודע אם הוא טוב או לא , אשמח לשמוע את דעתכם. רציתי לשמוע המלצות נוספות ... תודה
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
במפרט הנ"ל עשיתי למעבד שלי OC של 15% מ3.2 ל3.6...זכרונות עלו בתדר ל400 בDC וזה על מתח של 1.36(קבוע לי בAUTO)..דבר ראשון האם לשנות את המתח..?? דבר שני זכרונות סמסונג (2של 512)פועלים במקור על 1.85וולט ואני העלתי אותם ל1.9 כאשר הם עובדים על 400.. נגיד והם בתווח פעולה של בין 733ל800איזה מתח צריך להיות?? תודה למגיבים.שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש את הדגם הטוב ביותר שקירור איוורור יכול להציע לי . תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלי עושה 4040RPM וחבר אמר לי שאצלו 5600, מה זה אומר? ששלי פחות טוב ממאוורר רגיל או ששלו טוב יותר מרגיל? (ד"א הטמפ אצלי גבוהה)
-
- 11 תגובות
- 619 צפיות
-
-
9600xt 256 45 מעלות במנוחה במארז 6a19 עם 2*120mm הטמפ בסדר?המעבד לא חם 46 מעלות בשיא החום במנוחה אבל 2600barton זה יכל להיות בגלל שיש כרטיס שמפיץ חום בחריץ ההרחבה הראשון הכי קרוב אל הכרטיס?או שזה לא משנה?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם המארז הזה טוב לקירור. הוא נראה רחב ויש לו מאוורר 120 מ"מ או שזה ס"מ? בכל מקרה תנו דעה בבקשה כי בחיפוש לא מצאתי תשובה לזה.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כמובן שאין אפשרות כזו ב-BIOS, אחרת לא הייתי שואל. מדובר בלוח אם Pcchips M754LMR Socket 370, שמיועד ל-100MHz FSB, והטכנאי שמסר אותו , בשעתו, הרכיב עליו מעבד פנטיום 3 1.0GHz עם 133MHz FSB. עכשיו, גישה חאפרית כזו כמובן שמביאה לצרות - אפיק ה-PCI עובד במהירות שנגזרת ממחלק של 1/3 מה-FSB. ולכן, כרגע הוא עובד על תדר של 66MHz במקום 33MHz. כתוצאה מכך - היציבות שלו ממנו והלאה. השאלה שלי היא - איך, ואם בכלל, ניתן להוריד את תדר ה-FSB, אחת ולתמיד, ל-100MHz ? האם העובדה שמורכב מעבד עם 133MHz FSB תמנע מעבר ל-100MHz FSB ? יש אפשרות לשנות אותו בכל מקרה או לפחות לקבוע מחלק כלשהו שידאג כי אפיק ה-PCI לפחות יפעל ב-33MHz ? תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כבר דיברנו מקודם על בעית התחממות ותודה לכולם על העזרה יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M קש דואל צ'אנל בלה בלה בלה והבנתי שזה מעבד הכי חם בעבודה וטמפרטורות גבוהות יש אפשרות להחליף אותו מה אתם ממליצים לי להחליף אני רוצה אותו מעבד ביצועים ונתונים דומים אולי אפילו יותר טוב \ בבקשה יעוץ כי המעבד הזה מתחיל לעלות לי על הנרווים
-
- 10 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, הלך לי הקירור אקטיבי של הCHAINTECH 7NJS ZENITH שלי ונשארתי עם הפסיבי המעפן שלו... אז אני רוצה אקטיבי חדש... מה לקנות? חשוב יל מאוד השקט ואני לא עושה OC רציני מדי.. אבל קירור שיאםפששר אוברקלוק בינוני.... תודה רבה רהב מראש, ניר. יש יל אפשרות להביא מחול אז אם יש דברים בחול שאין בארץ זה בסדר... ואל תתייחסו למחיר.. תודה רבה רבהמראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיגיד... (למאוורר עם זרם של 0.18A)
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד Intel Pentium 4 530J 3GHz. כרגע מותקן עליו גוף הקירור והמאוורר המקורי שמגיע איתו של אינטל. הטמפרטורה שלו מגיעה לעיתים מעל 60 מעלות.. ואני מעוניין לקנות גוף קירור ומאוורר שיוריד משמעותית את הטמפרטורה. אני לא "משחק" עם המעבד מבחינת מהירות ליבה ומתח. (אם זה חשוב, במארז מותקנים 3 מאווררים) תמליצו לי על גוף קירור טוב. מעדיף שאנשים בעלי ניסיון עם גופי הקירור שהם ממליצים עליהם יענו ולא על סמך כתבות באינטרנט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברים זה דחוף לי תעזרו לי בבקשה אני לא יודע עם הסליינסר 5 יתאים ל6800 הרגיל NU
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע אך/איפה משנים את מהירות הזיכרון/ליבה............ ???
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם מעבד amd עכשיו אני מתלבט לגבי קירר טוב בסביבות ה-150 -250 שח אני רוצה קירור שיספיק לאובר קלוק די טוב המעבד שלי=AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום על פי תוכנת הספיד פן הטמפרטורה של הכרטיס מסך אצלי במחשב מגיע ל- 64 מעלות ללא כל מאמץ של הכרטיס כלומר לא במשחקים או משהו. הכרטיס הוא gforce8800gts 640 mb פתחתי את המחשב וניקיתי אותו וזה לא עוזר הטמפרטורה הגיונית ??
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תגידו בבקשה זה נורמלי שהחום של הכרטיס מסך עולה ב 6 מעלות במצב מנוחה ביגלל OC 2.66@3.52
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
פירקתי את המארז ולא מצאתי מקומות להוסיף מאוררים בשביל לווסת את החום אני רוצה להוסיף 2 מאווררים, בנתיים יש רק אחד בגב המארז שמוציא את האוויר של המאוורר של הAC פריזר אם אפשר המלצה אז תרשמו גם איזה מאווררים לקנות (עדיף מKSP) תקציב עד 150~ שח תודה
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
הורדתי את התכונה real temp כמה המקדם צריך להיות אצלי,עם המעבד שלי הוא e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המקדם צריך להיות 90?100?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מארז שיש על הדלת מעל המעבד סוג של 'כיפה' כזאת שגורמת לאוויר שנכנס דרך הפתחים לעוף ישר אל המאוורר של המעבד ממנו להיתפזר למחשב (פשוט כיפה כזאת שכימעט מכסה את המאוורר של המעבד שדואגת שהאוויר ינוע לכיוון האוורר של המעבד כאשר הוא נכנס דרך הפתחים) אני לא בטוח אם זה "שואב" אוויר או מוציא אוויר הקירור של המעבד לא ממש חזק ואני לא מרגיש שאיבה או רוח שיוצאת מהפתחים האלה. האם יהיה אפקטיבי להוריד את ה'כיפה' הזאת ולהוסיף מאוורר נוסף במקום?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לינעול או לימחוק בבקשה בטעות פתחתי שתיים סליחה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקי ככה.. מעבד2.0@ e2180 לוח אם:asus p5gc-mx\1333 זכרונות :2 גיגה 667 מהצ טמפ' המעבד היא:25 לפי speed fan קבעתי יחס 1:1 ידנית ז"א הזכונות פועלים על 400 מה"צ.. יש לי אפשרות בלוח להוריד מכפלה אם זה עוזר.. יש לי כ.מסך מובנה של אינטל (950) יש מצב שהוא מגביל אותי?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם כאמור עקב השבתה של הקירור סטוק של הכרטיס (שממילא לא היה משהו) זקוק בדחיפות לעזרה במציאת קירור מתאים מהחברות השונות ..... בעקבות ניסיון חיפוש כושל ברחבי הרשת לקירור לכרטיס הנ"ל אשמח גם לקבל עיצות למודינג / שינוי / התאמה של מערכת קירור לכרטיס על מנת שאוכל להמשיך להינות ממנו. אם מישהו נתקל ברשת בפתרון אשמח לקבל קישור או רעיון כלשהו .... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-