אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הלוח MSI KT4V VIA KT400 ב500 ש"ח ורציתי לשאול אם אפשר בכלל לעשות ללוח זה אוברקלוק והאם אני אגיע לתוצאות טובות איתו ? המערכת שעליה לוח האם ישב היא : amd xp 1700 0.13 micron , winbond 256 2700 ddr-ram ו tt volcano 9 .
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב את המארז Chieftec Bravo ואני רוצה לדעת עם צריך להוסיף לו מאווררים מעבר לשנים שמגיעים איתו ואם כן אז איפה ולאיזה כיוון? ואם כדי להחליף את המאווררים המקורים בגלל רעש או הספק נמוך מידי תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוור של Tt בוולקנו 7 אמרו לי שיש 3 מצבים במצב הכי חזק הוא מרעיש בוולקנו 6 אמרו לי שהוא קצת פחות טוב מה 7 אז אם אתם יכולים להמליץ לי על אחד מהמאוורים שלהם שגם עובד במצב הכי חזק שלו ולא מרעיש מאד זה יהיה טוב מאד בתודה מראש . נ.ב השערת מחיר תיהיה גם טובה ורוב הסיכויים שאני יקנה משהו מהמלאי של זיגזג
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין תפרום הזה אני כתבתי משהו על בעיה ואני לא רציתי לפגוע בשום חברה אבל הבעיה שלי מאוד רצינית יש לי AMD2100 ואני אמרתי שהוא מחמם לי תחדר ואני לא צחקתי כי ממש חם לי בחדר (למי שחושב שאני מנסה לצחוק ) אבל אני מאוד רציני אני לא יוכל לישון אם מחשב דלוק כי זה ממש מוגזם אני מחפש פיתרון לבעיה כי זה ממש מציק לי CPU על 73 מעלות SYSTEM על 63 מי שחושב שזה לא חם לא יודע מזה חם http://www.kaktos.co.il/htdocs/dcforum/User_files/3d79172d5ad541d0.gif
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, שברתי את הראש כבר עם הלוח הזה (ואני יודע ש GIGABYTE זה חרא של לוח לOC אז אל תענו את זה!!) אבל בכל זאת, איפה אפשר לראות כמה מתח מקבלים הזכרונות שלי?? מאחר ובביוס העלוב שלו מופיע רק 3 מצבים לבחירה (NORMAL , +0.1 , +0.2).. מה זה NORMAL ?? כמה זה?? אני יודע שהזכרונות שלי אמורים לקבל בין 2.7 - 2.8 V... אבל על כמה הם עומדים עכשיו ( בNORMAL) ..? בקיצור הבנתם את השאלה.. יש למישהו תשובה..?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מבקש לקבל שם דגם מלא כולל סטפינג וליבה וכל הדברים תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי 9600xt עם 256 מגה והוא עובד ב100 מגהרץ פחות מאחד רגיל, שלי עובד 500/250 ואמרו לי אחד נורמלי עובד 600/300. איך אני עושה שהוא יהיה נורמלי אם זה בכלל אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 2.4 עכשיו יש לי במערב שלוזה מאווררים 80mm שניים 120mm את המאוור של הספק וכמובן מאורר מקורי של אינטל על המעבד. כמו כן ברשותי הלוח אם GIGABYTE 8PE667 ULTRA2 שאלתי מאחר ואני חסר ניסיון האם כדאי לי לעשות OC ועם כן איך עושים? מה עושים? האם הקירור הקיים שלי הוא מספיק? אודה לעזרה ותשובה בנידון.
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום!! אני קונה בעוד חצי חודש בערך מחשב חדש ואני כנראה עושה אוברקלוק ל9800 פרו של MSI 400/720 (או אפילו קצת יותר) ושמעתי שיותר קל לעשות ל-9800 של MSI אוברקלוק מאשר ל-9800 של SHAPPIRH האם זה נכון?? וגם אם כן וגם אם לא מה הקירור הכי יעיל ומשתלם לכרטיס מסך מסוג זה (9800 פרו) עד 150-180 ש"ח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4B והחלפתי לו את הצלעות קירור לספארק 7 + אבל אני לא מצליח להוריד מהמעבד את השאריות של הפד הטרמי הוא דבוק כמו בטון !!!!!!!! ניסיתי עם אלכוהול 70 אחוז וזה לא יורד .... יש אולי דרך נוספת להוריד את השאריות .......
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX5200 עם קירור פסיבי הוספתי לו מאוורר 60 ממ על הצלע קירור שעושה בערך 3900 RPM הורדתי את המאוורר מסטוק קירור של פנטיום 3 עכשיו השאלה שלי האם זה נותן לי משהו שהוספתי לצלע את המאוורר או שסתם זה זורק אוויר?????
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה אבל אין ספק שפה רוב המומחים לאסונות נמצאים. לפני שלוש וחצי שנים קנינו מחשב ניורון P3 600 עם RAGE XL שמאוחר יותר החלפנו ל GF2 MX400 של inno3D. לפני חצי שנה קיבלתי מחשב חדש והישן נהיה של אחיות שלי. כשלפני קצת יותר מחודש נשרף לי הכרטיס מסך בחדש לקחתי להן את ה GF2 ושמתי להן את ה ATi Rage XL הישן. מה שראיתי שם בפנים היה מוזר. המעבד הוא ב Slot והוא מעל הכ. מסך. היה על הכרטיס מסך איזושהי "שעווה" מוזרה שנזלה על הסלוט AGP וממנו לכרטיס. הורדתי אותה עם היד מהכרטיס ומהסלוט אבל לא היה לי איך להוציא את מה שנכנס לחורים הקטנים של הסלוט AGP. שבועיים אחרי זה החנות שהבטיחה להחליף לי את הכרטיס נתנה לי כרטיס MX440 זמני כי הם לא מצאו עדיין את הכרטיס שלי אז החז…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
במאמר עליה לא צויין כול כמה זמן לערך צריך לשים מים? נגיד לפי שעות עבודה של מחשב כדי שיהיה אומדן של זמן (סתם לדגמא כול 20 שעות שהמחשב דולק צריך לשים ככה וככה וכו וכו) ועוד שאלה למי שבדק ויודע האם אפשר לשים סתם מים מהברז או שצריך ליקנות איזה נוזל מיוחד ואם כן אז מאיפה קונים וכמה עולה? תודה מראש ..
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי MX 200 32 מגה הצלחתי : gpu:220.0 memory:180.0 יפה??? הכל עובד חלק בניד פור ספיד כאילו איןן קווים ולא תוקע כלום....
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד P4 שלי הבנתי שצריך להכנס למשהו שנקרא ביוס אמרו לי שכדי להכנס לביוס צריך ללחוץ כשפותחים את המחשב על הכפתור DELETE אבל זה לא נכון!!! אני לחצתי על DEL וזה לא עושה כלום אז ניסיתי ללחוץ על כמה מכפתורי ה F וכשלחצתי על הכפתור F8 זה נכנס לי למשהו שאני חושב שזה הביוס (אני לא יודי מה זה ביוס) אחרי שנכנסתי לזה היו לי 4 אפשריות... מה לעשות? במה לבחור? תדריכו אותי לאפשרות בה אני עושה את ה OC למעבד תגידו במה לבחור כידי להגיע לאפשרות...
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שיהיה 120MM שיהיה שקט וזול ואם אפשר מהאתר SKY PC תדוה!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רשום שם שעדיף לא לעבור את ה45 במאמץ...... ??? ??? ??? ??? ??? יש לי מאוורר סטוק נורמלי על המעבד, מארז סביר עם שני מאווררים שנושקים לאוויר הפתוח, לוח קריר שיושב לו על 35 וכרטיס מסך GF4MX אומלל שלא פולט שום חום רציני. המעבד הוא פנטיום4 1.8 (423). הטמפרטורות מגיעות במאמץ ל54 והכל בסדר, אין לי מושג איך הגעתם ל45. אפילו כשאני מפעיל את המזגן שיש לי בחדר(הוא לא נושב על המחשב, אלא לכיוון ההפוך) אז במאמץ זה בכל אופן יעבור את ה45. חוץ מזה באינטל רשום 66 מעלות. בכל אופן נראית לי תמוהה מאד ההמלצה שלכם לא לעבור איתו את ה45 במאמץ. 45 היא טמפרטורה סבירה בשבילו בזמן גלישה באינטרנט אני חושב... אפשר לקבל הסבר?
-
- 10 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה קניתי את המחשב על ידי חפירה ענקית באינטרנט ובאתר זה בינתיים לא הבנתי איך אני רואה את מעלות החום של כל ליבה במעבד שלי כי אני מקבל תוצאות מוזרות ולא אחידות דבר שני עשיתי מאט OC (על קצה הלשון ) כל התמונות הם אחרי ה OC הקטן שעשיתי ללא שינוי מתחים ... תמונות cpu-z תמונה מ EVEREST Ultimate Edition ו- SpeedFan הזמן הבדיקה של EVEREST מפרט Q6600 P5Q GSKILL 4G 1066 קירור לא נראה לי שזו הבעייה יש לי 690 COLLERMASTER 8 מאררים של 120 אחד של 80 ו Thermalright Ultra 120 Xtreme השאלה לאן אני ממשיף מפה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
http://www.rautermods.cjb.net/ ממש מגניב .... חובה לנסות ... אני רץ להוציא את העכברים הישנים מהבוידם ..
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי 6800gs איך אני עושה אובר קלוקינג...??? אין לי מושג איך עושים את זה והאם כדאי לי. נ.ב הקירור שלי הוא מקורי של הכרטיס במאפיינים של הכרטיס שאני בודק דרך המחשב רשום לי core clock 2d clock 425 (mhZ 3d clock 425 (mhZ memory clock 1000 מה לעזאזל זה אומר...???!!!! עזרו לי בבקשה אני חדש בתחום ואין לי מושג
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: לוח - ASUS A7N8X דלוקס. מעבד - בארטון 2500. זיכרון - קורסייר 512MB 433MHZ (סטיק אחד). כ.מסך - ספייר 9600XT. SP97 ומארז XASER3 (עם מלא מאווררים). ספק - TT480W. נכנסתי לביוס ושיניתי את הבאס מ-166 ל-200 וזה מה שיצא. לא נגעתי בשום מתח. הטמפ' לפי הביוס היא 44 בערך. מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כשאני מנסה להאיץ את מאירות ה GPU זה לא משפיע .... כלומר הוא רושם שהוא על 100% עכשיו לעומת 25 % מקודם אבל אין שינוי בטמפ'...לפני זה הוא לא רצה לזוז מהDUTY CYCLE 25% אבל איכשהו זה נתן לי לשים על100. דרייברים מעודכנים178.13 של כרטיס מסך Geforce 8600gt . איך מאיצים את המהירות אבל עם תוצאות...?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי V-TUNER והיא לא מציגה טמפ', רק מהרויות שעון. בתמונת דוג' שלהם היא כן מציגה. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האנטק עולה 120 ש"ח. והטרמלטייק עולה 61. איזה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אצלי 41 במנוחה 78 במאמץ.. יש לי הבדל גדול בין טמפ המנוחה למאמץ ואני רוצה לדעת אם זה גם ככה אצל אחרים
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-