עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח
    Started by אורח,

האם OC לכרטיס מסך יכול לגרום אישזהו נזק לחומרה של הכרטיס? כאילו עזבו לשרוף את הכרטיס פשוט לגרום לו לעבוד בצורה לא טובה ולהציג את הגרפיקה בצורה לא טובה? כאילו מה הסכנות של OC חוץ משריפת כרטיס?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by t-macc,

הטמפרטורה מגיע ל 50 מעלות במנוחה,והhd יושב בקדימה של המחשב ויש ממולו מאורר של 120,ועל הדיסק קשיח יש את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14535&catid=1126 ממה נוצרת הטמפרטורה הזאת? ועם אפשר עוד שאלה אחת על הטמפרטורה של הספק הוא גם מגיע ל 55 מעלות יש לו מאורר אחד שמוציא

• 14 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by mabool,

בIQPC עולה 110: IQPC.co.il http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2273 בשאר החנויות בסביבות 200. אמור להיות קריר באיזה 5 מעלות, אבל שקט נמוך ויפה דיל או טעות

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by shemiraz,

יש לי את המעבד והקירור הנ"ל עכשיו הטמפרטורה בidle היא 39 בערך פלוס מינוס וכשאני נגיד עושה משהו אפילו פשוט גולש באינטרנט לדוגמא הוא עובר את ה 40, לחבר יש את אותו מעבד ואותו קירור ואצלו נמוך בהרבה וגם במאמץ שלי מגיע ל55-60 ושלו בקושי מגיע ל50 יש מצב שלא שמתי משחה טרמית כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  5. ושאלה נוספת האם הקירור הזה :CoolerMaster Hyper TX3 עדיף על קירור הסטוק . ואם כן במה הוא עדיף תודה מראש למשיבים

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by bazooka joe,

אני משתמש בפלטייר 40mmX40mmX3.3mm בהספק של W105+- ניסתי לאלתר לו את הגוף קירור הבא אבל זה ממש לא עוזר :\ הפרוייקט לא קשור למחשבים או מודיג אבל אני משער שכאן יש אנשים שמבינים בהיטסינקים ושאר ירקות שיוכלו להמליץ לי על גוף קירור טוב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. הלוח שלי הוא abit IS7. יש לי את התוכנה ClockGen בגרסה: CG-ICS952607 לפי הקובץ readme הוא מתאים ללוח שלי (גם לפי האתר). יש לי אפשרות גם לעשות את האוברקלוק דרך הביוס. אז מה הדרך הטובה יותר לעשות את האוברקלוק? בביוס או בתוכנה? או שזה לא משנה? תודה.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  8. שלום לכולם, רכשתי היום גוף קירור של זלמן CNPS7000b-AlCu והרכבתי אותו במחשב שבמפרט, כמובן שהשתמשתי בגריז שבא עם הערכה הפעלתי את המחשב ובדקתי טמפרטורות ואין הבדל בכלל בטמפ' בין הקירור סטוק של אינטל לעומת הזלמן! האם זה יתכן הזלמן אמור להיות טוב בהרבה לפי מה שאני יודע. אני רוצה לעשות OC של 3000 לפחות ל 3200 השאלה האם הקירור הזה יספיק, לא חיברתי למאוורר את ה FAN MATE שמאפשר קביעת סל"ד ידנית אלא חיברתי את המאוורר ישר ללוח וקבעתי שהוא יהיה תמיד על סל"ד מקסימלי ~ 2600 סל"ד +- 10%. יש למישהו רעיון מדוע הקירור לא "מספק את סחורה"? להזכירכם יש לי פרסקוט 3.0 REV E0 תושבת 478.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. Started by LinkTree,

שלום שלום, לא מזמן קבלתי את ה מחשב החדש - עם 8rga התקנתי את MBM5 ואני רואה שם 3 סנסורים של מעלות (את ה CPU וה CASE זיהיתי לפי האתר של MBM5) השלישי אני לא ממש יודע מה הוא (הוא מראה כרגע 24 מעלות - לפני שתי דקות הראה 23 - ככה שאני אולי מנחש שזה ה HD ?) בנוסף יש שם 4 סנסורים של מאווררים - את ה CPU זיהיתי (כרגע יש לי וולקנו 7+ אז פשוט העלתי מהירות) את המאוורר השני זיהיתי כ case fan - לפי המהירות 1500 - ככה גם בוא אומר בביוס - מה השלישי ? והרביעי ? הם לא מראים כלום - אני מניח אולי כי כלום לא מחובר שם אבל השאלה היא האם אני ל=יכול לחבר עוד מאווררים ולראות את הנתונים עליהם ? ואם כן אז לאן ? המון שאלות - אז לסיכום. 1. סנסור שלישי של מעלות (לא CPU ןלא CASE) 2. שני סנסורים…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by nizzan7,

שלום, יש לסבא שלי מחשב P4 עם ליבת פרסקוט. הטמפרטורה שלו בשימושי אינטרנט היא בערך 60 זה בסדר? תזכרו שזה פרסקוט!

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  11. יש לי מעבד p-3 733 ולוח אם MSI של VIA אפשר?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  12. פשוט לא יאומן! 23000 נקודות ב!3dmark06 והיד עוד נטוייה משום שעדיין אין תמיכה מיטבית ליכולות של אף אחד מהם. המקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=122394

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Omry,

הכרטיס יישב במארז מרווח ומצויד ב-6 מאווררי 140MM ומאוורר אחד של 120MM. יש קירור אוויר נפרד למאוורר, המצויד ב-2 מאווררי 120MM. קר ביותר בקיצור. לאיזה תדר אוכל להביא את הכרטיס?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  14. אז ככה פני שנה עשיתי אובר למחשב שלי וואלה הייתי מרוצה\יש לי איימדי 3000 והגעתי איתו ל 300FSB שיפור של 50 אחוז ולפני כמה ימים התחילו הבעיות,המשב מתכבה וקורס מדי פעם במיוחד שבחצי שנה האחרונה אני עם וויסטה החלטתי להזמיען חלקים שיעזרו לי,מבחינת קירור למעבד יש לי קירור מעולה של ג'גהבייט אבל הטמפרטורה הכללית במחשב די גרועה לכן החלטתי להזמין משחה טרמית טובה,3 מאווררים של 80 מ"מ וקירור צ'יפסט ללוח אם אלו הפרטים המדוייקים של הרכיבים רציתי לדעת מה אתם אומרים ואיזה סירקולציה הייתם ממליצים לי לעשות שיש לי מארז שיש ו אפשרות למאורר אחד מאחורה באמצע אחד מקדימה למטה ואד בצד בדופן מול המאורר של המעבד ז"א אפשרות ל 3 מאווררים (ואחריי שיגיעו החלקים יהיו לי 5 מאווררים ככה זה הרבה ויהיה אחלה)…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by wzeedan,

שלום קניתי מחשב חדש AMD 64BIT :jump1: הכל טוב ויפה אבל המאוורר שלו מחריש אוזניים!!! האם יש פתרון לזה או שצריך ללמוד לחיות עם זה?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום, בכוונתי לעשות אוברקלוק למעבד שברשותי כדי לשפר ביצועים במשחקים ויש לציין שזהו אוברקלוק ראשון שלי אז אולי אני אשאל פה כמה דברים מצחיקים. אתמול עשיתי ניסיון ראשון והעלתי את התדר ל-2.3GHZ אבל גם התדר של הזכרון עלה מ-667MHZ ל-700MHZ ואני רוצה להימנע מכך אם זה בכלל אפשרי. הגירסה של הBIOS שלי היא 0203 ובחוברת של הלוח אם ראיתי שצריך להיכנס לADVANCED MENU בשביל אוברקלוק. נכנסתי לשם וראיתי CPU FREQUENCY והיה שם משום מה את המספר 200, עכשיו אין לי מושג למה המספר הזה מתייחס כי ראיתי באוורסט שה-FSB שלי הוא בסביבות 366 וחשבתי שזה המספר שבו הייתי אמור להיתקל ואותו יש להעלות בהדרגה. אז הוספתי 10 והגעתי ל-210 ולאחר מכן נעלתי את תדר ה-PCI EXPRESS ל-100 כפי שראיתי במדריכים. נכנסתי ל-X…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by firemebad,

הזמנתי את גוף הקרור xp -90 והמליצו לי בפנדה על המאוור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=6235 נתונים: 1850 ~ 3100RPM 34.8 ~ 58.5 CFM 29 ~ 40 dB(A) 2 Ball Bearing אני חשבתי יותר בכיוןן של "יעלי" ....סתם , בכיוון של המאוורר הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1405&products_id=8241 28.79 ~ 92.61 CFM 25 dBA at 1300RPM ~ 46.5dBA at 4500RPM קצת יותר מרעיש אבל יש לי פאן באס, אבל תראו כמה אויר הוא זורק , 92 CFM לעומת השני. מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by giliboy,

אין גירסת Thermalright V-1 שמתאימה ל6600GT AGP??? יש אפשרות "לסדר" שזה יתאים ל- AGP??

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by ^Z^,

הקניה בוטלה בגלל קשיים מסוימים... אני אעדכן במידה והיא תתחדש.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. אממ אז ככה הבונבון שלי הוא : P4 2.53 לוח של אינטל אתם יודעים כבר איזה ... זיכרונות PC 800 RDRAM SAMSUNG הטמפרטורות הן : לוח בטעינה מלאה : 34 מעבד בטעינה מלאה : 34 מעבד במנוחה : 30 לוח במנוחה : 29 האם כדאי לעשות אובר קלוק מביחנת ההישגים אם כן אני יתחיל לקרוא מדריכים דרך אגב לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע בלי קירור מיוחד ... ? תודה מראש אחים !

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  21. הגעתי למקסימום OC לליבה של הכרטיס מסך ואני אני רוצאה לעלות עוד אבל התוכנה לא נותנת לי מה עושים (פעם ראיתי מישהו משנה regedit משהוא ואז הוא יכל לעלות עוד את ה-MHZ)

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. אני צריך שיהיה ספק ומארז שיתאימו לצורכי המהרה הן מבחינת מקום(מארז גדול) והן מבחינת חוטים והספק של מתח(ספק) אני צריך תשובה דחוף תודה

• 11 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by yukon,

בגבולות התקציב של 500 +/- מה עדיף ? קירור מים Thermaltake Big Water 735 CL-W0075 http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp למישהו יש נסיון עם המערכת (קרור מים) הזאת ? זה לא רף (500 ש"ח) נמוך מידי עבור מערכת קרור מים? ואם ניתן להוסיף בעתיד בלוק נוסף עבור כרטיס המסך על אותה המערכת? ועוד אחת בקרור מיים TT-CL-W0005 ThermalTake BigWater - http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0005-01/cl-w0005-01.asp או את הביג טיפון כקרור אויר או bt-vx החדש http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0114/cl-p0114.asp#overview עבור מעבד פרסקוט 630 נקודה חשובה......אני רוצה שקט כיום מורכב גוף קירור ג'נרי תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by wrecker,

לפני כמה חודשים עשיתי עדכון ביוס וראיתי שנפתחו לי אפשרויות חדשות בתפריט M.I.T של הביוס. כרגע המחשב שלי על OC של 3.0GHZ (מקורי 2.33 מפרט בצד) וכמובן שאיתו עלו התזומנים של הזכרונות רציתי לדעת אם יש סיכון בזה שאני הוריד את התזמונים למקור ?? (CL 5 5 5 18 אם זכור לי נכון) תודה!

• 7 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים