עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הנה תמונה להמחשה http://www.zalman.co.kr/DataFile/product/VF900-Cu_01_b(0).jpg השאלה היא איך אני יכול להוריד את הסינקים הכחולים מהצ'יפים של הזיכרון? ניסיתי עם מברג זעיר ואני לא מצליח, אני גם מפחד שהסינק ימשוך את הצ'יפ יחד איתו הטמפרטורה במנוחה של הזיכרונות היא 77 מעלות ואני חושב שזה בגלל שלא שמתי אז ב2006 את הצ'יפים כמו שצריך זה נראה שהם טיפה לא מכסים צד מסויים בכמה צ'יפים. בכל מקרה איך אפשר להוריד אותם? צריך להפעיל עוד כוח? ואם הורדתי איזה דבק אני צריך כדי להדביק אותם שוב אחרי שמיקמתי אותם נכון ודרך אגב לא כזה חשוב אבל אולי כן, הדיסקיות, לא שמתי אותן, האם אני צריך לשים את הדיסקיות על הברגים בצד האחורי של הדיסק? אני חושב שהן נגד שחיקה אבל אני לא מצאתי אותן כי הן הלכו לאיב…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  2. אהלן, מחפש המלצה למאורר 140 מ"מ בעל לדים אדומים - תקציב לא מוגבל אין בעיה להזמין מחו"ל אמור להחליף את המאורר האחורי ב HAF שלי אז אשמח אם יהיה +/- באותה סביבת נתונים (הכוונה היא לרעש ודחיפת אוויר)

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by ElemenTal,

כרטיס מסך: 8800GTS G92 מארז: CM690 עם מאוורר על הדלת רציתי ללכת על ה S1, אבל ממשהו הבנתי שבגלל שהקירור הזה בולט החוצה יש צורך להסיר את המאוורר במארז הזה. אז אני רוצה לקבל הצעות לקירור אחר, במרמה של ה S1 כאשר הוא עם מאוורר 120. כמובן שזה חייב להיות קירור שכן יאפשר את מאוורר הצד שלי. תקציב: 150 ש"ח, אם באמת משהו שווה אפשר עד 200 מקסימום חשבתי גם על ה Thermaltake DuOrb, בחלק מהמקומות ראיתי שהוא ממש טוב (יורד סך הכל ב 1-2 מעלות מה S1 עם מאוורר) במקומות אחרים ראיתי שהוא לא יעיל במצב LOAD של הכרטיס. אם משהו אולי יכול למצוא נתוני טמפ' של הקירור על GTS או GT. יש עוד קירורים טובים במחירים האלה ?

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by Sickp,

יש לי עכשיו מחשב ישן רצח שעוד מעט עף מהשולחן (אני קונה חדש דנדש!) ביינתים אני רוצה להתנסות בOC על המעבד של המחשב הישן כדי שאני אעשה בעתיד על החדש... יש לי לוח אם P4B-M תומך עד ל3.0 GHZ במעבד. 25 מעלות קבוע מעבד (חרא) 1.6 GHZ 16 * 101MHZ וואטים בין 55~75 וולטים 1.73~ קירור סטוק. ~51 מעלות במאמץ. מה אתם עוד צריכים לדעת? זכרונות 2 * 128MB 100MHZ 128 MB 133MHZ חיפשתי בביוס ולא מצאתי איך אני עושה OC (איך אני משנה את תדרי המעבד) יש איזה נעילה שצריך לשחרר? משהו? מה הביצועים של המעבד הזה בOC ?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by yz101,

ניסיתי את הגרסא האחרונה, אבל היא נתקעת ברגע שמנסים להפעיל אותה. מדובר בVISTA PREMIUM ובכרטיס 2600PRO.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by boxer555,

אוקיי אז המפרט שלי ניתן לראייה בצד.. אני עובד על קירור מים של SWIFTECH הבלוק זה APOGEE GT המשאבה גם של SWIFTECH אני לא זוכר את הדגם בקיצור הגעתי ל3.4 ואני עומד על 1.4V המתח בגשר הוא 1.4V וזה המקסימום.. תיראו את התמונות ותגידו לי אם אוכל להמשיך והאם המעלות בסדר תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by Albetron,

אני החלטתי ללכת על זה בגלל שאני רוצה HD3870CF ויהיה ככל הנראה צוואר בקבוק, וכאן בבנצ'מארקים מראים שמומלץ להגיע עד 3.6 <URL>http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2650477</URL> אז איזה קירור אני צריך?? וזה יהיה מסוכן?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  8. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by Ben N,

כרגע זה המחשב שיש ברשותי: Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Asrock ConRoeXFire-eSATA2 Saphire Radeon X1900GT 256MB Twinmos 2x512MB 667Mhz Creative Sound Blaster Audigy 2 Maxtor 250GB 16MB Enermax Noistaker 420W Thermaltake Soprano VB1000 עכשיו, אני רוצה לעשות OC דיי חזק למחשב, שזה אומר הכל - זכרונות, מעבד וכרטיס מסך. אבל נתקלתי בהערה של חבר שאומרת שהלוחות אם של Asrock הם ממש ממש גרועים לOC כי חסרות להם המון אפשרויות ואופציות שחייבים בOC. זה באמת נכון? אני פותח את הת'רד הזה בכוונה לדעת האם יש טעם בכלל להשקיע בקירור חזק (סגנון Toniq Tower) או שמספיק לי אפילו AC Freezer בחצי מהתקציב.. תודה לעוזרים..!

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by asaf556,

לפני שבוע עשיתי oc ואז החזרתי אותו לסטוק כי לא היה לי זמן להמשיך האם אני יכול להתחיל ישר מאיפה שהיגעתי או שאני חייב להעלות לאט לאט?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by Gil28,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני כבר די סגור על המפרט... הלוח הוא p5n-e sli ועל פי מה שקראתי ישנה בעייה מסויימת להרכיב עליו את ה-tuniq tower. יש למישהו ניסיון עם הלוח? אם אכן ישנה בעייה הייתי רוצה לדעת על קירור אלטרנטיבי למעבד באותו טווח מחירים (250), כמובן שיהיה הקירור הטוב ביותר! תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by IlanF,

בכרטיס מסך שלי יש קירור פסיבי, אבל הוא כנראה לא מספיק טוב, הכרטיס מגיע לטמפרטורות מעל 60 מעלות. יש דרך להוריד את הטמפ'? אפשר להוסיף מאוורר? אם כן איפה אפשר לקנות מאוור מספיק טוב במחיר זול? ד"א יש לי 3 מאווררים במחשב ולא כמו שבEVEREST בתמונה שמראה אחד. הכרטיס זה nvidia, gainward, geforce 8500GT 512MB

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by STi,

יש לי מאווררים שהגיעו יחד עם המארז, של אנטק, הם שקטים נורא אבל אין להם בכלל תפוקה של אוויר, ובגלל זה הטמפ הכללית ל המארז גבוהה יחסת הוא לא מקורר טוב המאוורר מגיע עם חיבור מולקס ואין אפשרות שליטה דרך המחשב למשל עם SPEEDFAN... האם יש דרך להגביר או שנות משהו בו כדי שיעבוד מהר יותר? תודה!

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. איך אני יכול לבדוק טמפ. כ. מסך והמחשב? הם לא מומהרים

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by omerha,

היי, יש לי את הקירור הנ"ל כבר , אני לא מעוניין לקנות חדש. האם ניתן להתשמש בו (יש לו אותו מ 7800GT שנפטר)

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by THE FOX,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=115384 משתמש XS לקח מערכת 8 הליבות לכמה בדיקות התוצאות כבר שם 8)

17. Started by Mr Gadget,

תמונות: מה הקופסא כוללת: 1.ההיטסינק עצמו(FC-ZV9) 8.2 ראם סינקים 4.3 ספייסרים 4.4 ברגי קיבוע 1.5 לוחית PVC הכוללת 6 שייבות 4.6 שייבות מגומי 4.7 קפיצים 8.משחה טרמית 9.Fan Controller(Fan Mate 2 10.כבל ל Fan Mate 2 11.דבק דו-צדדי להדבקת ה Fan Mate 2 12.ספר הוראות ההתקנה מאוד פשוטה מסירים את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך מנקים את המשחה הטרמית הנוכחית(ראו תמונה) בעזרת אלכוהול ונייר טואלט/מקלוני אוזניים לאחר שניקינו את המשטח טוב טוב יש לחבר את ה 8 היטסינקים לזיכרונות ולוודא כי הם יושבים טוב. יש לציין כי כדי לחבר את ה FC-ZV9 בכרטיס של XFX יש לנתק את הפלסטיק שרשום עליו XFX בעזרת הוצאת שני הברגים בצידי הכרטיס יש לחבר את הספייסרים ועליהם את השייבות…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by kinglol,

יש לי 6800GS של Palit יש לו ליבה של NV42 ככה שאי אפשר לפתוח לו צינורות.... בכל מקרה שאני עושה בקולביטס למצוא אוברקלוק אופטימלי הכל טוב ויפה אבל שאני מריץ 3dmark05 אני מקבל תוצאה נמוכה יותר מלפני ההמהרה... מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by EliranB,

יש לי מעבד Pentium D 830 עשיתי לו אוברקלוק ל3.5Ghz והטמפ' עכשיו היא 42 (2 הליבות פועלות על 30% בממוצע) והמתח 1.36v האם האוברקלוק בסדר ? (אני עם BigTyphoon ומשחה טרמית של ArcticSilver MX-1) עד כמה אני יכול למתוח אותו בלי לגרום לו נזק ? אני לא רוצה להסתכן עם העלאת מתח ....

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by Ido.K,

שלום אני מחפש מאוור 80 מ"מ הכי איכותי כיום בשוק אני מתכנן לשים אותו על מעבד שיעשה עבודה ממש טובה. תודה ענקית לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by jeger01,

אני רוצה להדק (ככה כותבים?) את התיזמונים של הזיכרונות שלי. איך עושים? Twinmos 667MHZ CL5 512X2 לוח DFI 975X

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by tgen,

שלום... נראה לי שהמחשב שלי יותר מידי חם והייתי רוצה מאוורר טוב שיעשה את העבודה... (לא למטרת אוברקלוקינג!) הייתי מעדיף מאוורר שמקרר טוב, שקט, זול ולא אחד שמתחבר מאחורי הלוח אם כי לא בא לי להתחיל לפרק את המחשב... יש מאוורר כזה שאתם ממליצים עליו?

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by Vector13,

אני לא בקיא במאה אחוז על התוכנה הזאת, אבל היא מראה לי שהכרטיס מסך שלי על 120 מעלות כשהוא עובד על סרק ... גם אם צלע הקירור שלי מעט דפוק הכרטיס מסך לא אמור להתחמם ככה ...

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by aragon,

volcano 7 plus cpu cooler

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי מישהו יודע איפה אפשר להוריד את 3D2003 תודה מראש לעוזרים INSTALL

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.