אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 שאלות : 1. הייתי מעוניין לדעת האם הספק שלי יעמוד ב-OC למע שלי: 1. מעבד E6600 + 2G 667 (קירור TOWER SUNIQ) 2. כ"מ: EVGA 8800GTS SC 3. ספק: LIBERTY 400W 4. מארז: CM centurion 532 +2x120mm 2. עפ"י ניסיונכם בהינתן המע' שלי , לכמה ניתן להעלות את המעבד ללא חשש/סיכון מבחינת עומס ופיזור חום תודה מראש למתייחסים
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
יש לי 8800GT גירסאת OC של inno3d (לא i-chill) עכשיו במאמץ הוא מגיע לי ל- 72-75 מעלות אז קודם כל רציתי לדעת אם זה נחשב גבוה מאוד?ודבר שני אם אני מעלה את המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך אז זה פוגע באחריות שלו? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כן כן אנשים.. עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס מסך geforce 4mx 440 se.. אני לא יודע למה אמרתם שאני בקושי יצליח להעלות ב3 נקודות..(ואני לא יודע אם התוצאה שהגעתי אליה נכונה) אבל תראו תראו: מ 2856 העלתי ל-3173 העלתי ב- 314 נקודות אם אני לא טועה.. זה יכול להיות.. בטוח שאין איזו טעות? ...ותודה לכל אלה שענו לי על השאלות כשהייתי צריך אותם בעניין ה אוברקלוקינג.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן קניה בקרוב של מחשב חדש, עם המארז Enermax Chakra 3052 (גם על סמך המלצה מהפורום). לדגם הספציפי שאני מתכוון לרכוש יש מאוורר אחד בלבד, בפאנל הצידי של המארז, וגודלו 25 ס"מ. אני רוצה להוסיף 2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחור, והבנתי שיש 2 סוגי מאווררים - כאלה שמכניסים אוויר וכאלה שמוציאים אוויר (ככה נאמר לי...) השאלה שלי היא מה למעשה ההבדל ביניהם בתרומה לקרור המערכת (כמובן שאחד מוציא והשני מכניס אוויר, אבל בשורה התחתונה למה מיועד כל סוג של מאוורר), וכמובן לדעת בבקשה מה אני צריך (אם בכלל לדעתכם, יש כאלה שטוענים שהמאוורר הצידי הענק מספיק טוב לבדו). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי p4-2.4 לוח אם gigabyte-GA-8IPE1000 אני לא עושה-over clocking יש לי מאוורר במארז שמכניס אוויר, ומאוורר על הספק כח,על המעבד,ועל הכרטיס הגרפי.... אז ככה: מאוורר המעבד נע על-2800-2900 בדר"כ קריאה של hd0 מראה טמפרטורה של 50 מעלות ושאני מוציא תקליטור מכונן התקליטורים הוא רותח . כמו כן המעבד במצב מנוחה הוא 43 מעלות ובהתאמצות הוא מגיע ל56-58 כל העסק נראה לי חם מדי משהו בחומרה לא בסדר? האם זה חם מדי?
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה: מכפלה לא יציבה (בלי שום OC) החומרה: לוח אם אינטל DG965WH מעבד קונרו c2d e6400 בבדיקה גיליתי ב cpu-z שהמכפלה יורדת מ-8 ל-6 (יורד ל-1598.4 במקום 2131.1) - ומתנדנדת בין שתי המכפלות עברתי על ההגדרות בביוס (ניסיתי לבטל את EIST - ללא הצלחה) החלפתי לא מזמן למאוורר CPU של זלמן והמחשב בסביבות 50 מעלות יש רעיונות??? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך הציון שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה מוכרים בלוק מים למעבד חוץ מ- WWW.EMP.CO.IL ???
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום לפני חודש לערך קיבלתי את המחשב החדש שלי, עם שני מאווררים 120 MM , האחורי שמוציא אוויר חרישי. לעומתו, הקידמי כנראה ג'נרי ובמצבים מסויימים מאודד מרעיש. אני צריך מאוורר שקט ויעיל, אני לא רוצה להרגיש את המחשב פועל, כמו שלא הרגשתי אותו פועל כשהמאוורר הקדמי נותק, אך אז טמפ' המחשב עלתה ב 3-4 מעלות - ואיני מרוצה מכך. חשבתי על : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1319 או: TT smart fan, כדי שאוכל לשלוט עליו - האם שווה לשלם 30 שלק יותר עליו? עוד דבר: המאוורר הקידמי שלי מחובר בצורה מוזרה: יש לו שני חיבורים - אחד זכר ואחד נקבה של מולקס - מהו החיבור הסטנדרטי והאם אוכל להסתדר בלי בעיה עם מאוורר חדש, אצלי זה מין "סוגר מעגל"... המחשב נקנה מפנדה. תודה על …
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פדים כאלה כי אולי אני יצתרך להחזיר את הקירור המקורי של הכרטיס מסך שלי... מקיצור עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ולא מצאתי! אני ישמח אם תעזרו לי למצוא! תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המוכרת הביאה לי נגד של 300 ואחד של אחד קילו אום מה אני צריך להרכיב במעגל למעלה?
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מעבד E6750 עם קירור סטוק ומארז Nzxt Apollo עם מאוורר צד שמכניס אוויר ומאוורר אחורי שמוציא אוויר. המפרט המלא בצד. לניטור הטמפרטורות אני משתמש ב Core Temp 0.97.1. כשאני מפעיל את המחשב ללא שום הפעלה של תוכנות נוספות הטמפ' של המעבד עומדת בין 35-40 מעלות. ברגע שאני מפעיל את הדפדפן (אני משתמש ב Firefox) ומתחיל לגלוש קצת הטמפ' מזנקת ל 50 - 55 מעלות. החדר שלי לא חם בצורה יוצאת דופן (20+ מעלות), המחשב מתוחזק באופן קבוע ואין תוכנות מיותרות שעולות עם הפעלת המחשב. בזמן מאמץ (Orthos) הטמפ' מגיעה ל 61 מעלות. האם זה מצב תקין ? עריכה: גילוי מרעיש! כש HWzone נמצא ברקע ב Firefox (לא מדובר על גלישה אקטיבית, פשוט האתר ברקע) השימוש במעבד נע בין 20-40 אחוז. באקספלורר מצ…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מהי הטמפ" האופטילית ל amd למעבדי 1800 xp
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי עשיתי OC מכובד מאוד לכרטיס מסך שלי (7300GS) לפני: Core=500.00 Mem=600.00 אחרי: Core=612.00 Mem=833.00 אם אני מעלה עוד את התדרים אז יש ארטיפקטים ולפעמים המחשב נתקע. מה מגביל אותי, הקירור של הכרטיס מסך (49 מנוחה,67 מאמץ, 72 מאמץ ממש רציני) או פשוט החומרה עצמה לא יכול לעבוד בתדר יותר גבוה ?
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום... אני בור בחומרה של המחשב ובטח שבאוברקלוקינג(אפילו קשה לי לבטא את זה LOL) הבעיה במחשב שלי הוא מתחמם יותר מידי (מגיע ל52-53 מעלות) אני לא יודע מה לעשות או מה לקנות... אני לא מחפש יותר מידי פלצנו ורק פיתרון שיקרר את המחשב שלי אגב סליחה על הבורות. קולר.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 pro + והמאורר שלו התחיל להרעיש ולאחר מכן הפסיק לעבוד. ניסתי לנקות אותו אבל זה כנראה לא מהצטברות אבק. השאלה היא האם אני יכול להמשיך להריץ הכל כרגיל על המחשב שלי למרות שהמאורר כבר לא עובד(אין שום כוונה לעשות OC)?
-
- 9 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להוריד מהירות של מאווררים בעלי חיבור 3 חוטים בלבד ללא פאנל שליטה מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2 מאווררים בצד מכניסים + 2 מאווררים בגג מוציאים + אחד מקדימה + אחד מאחורה (כולם 120 ס"מ) יתנו נאי מניח טמפרטורות יותר נמוכות מאשר 1 בצד 1 בגג אחד מאחורה ואחד מקדימה ... ההפרש יהיה זניח או ניכר ?
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה קורה אנשים! כמו שאמרתי הזמנתי את הדותן+המתאם מחנות אחת (החבילה במכס מחכה לאישור) וגם הזמנתי מדנגרדן ספוגים+גריז דיאלקטרי+ פלטייה 50x50mm 170w שהם כבר הגיעו אלי לבית... עכשיו התיכנון למעבד אני מחבר את הקרור גז ולכרטיס מסך אני רוצה לחבר את הtec ל 6800 אולטרה שלי של אלבטרון! עכשיו יש לי כמה בעיות שלצערי שחכתי מהם!!! 1. לפי מה שהבנתי לכול ה6800 אולטרה יש את הבעיה של ה- cold bug הבעיה מתחילה כאשר הטמפרטורה יורדת מתחת ל25 מעלות!! ורציתי לדעת עם מישהו פה מכיר מוד או ביוס או כול דרך אפשרית לבטל את הבעיה הזאת?? 2. הנתונים של הפלטייה הם 170w 12 volt 20amps השאלה היא עם אני יכול בדרך מסוימת לשלוט בכוח של הפלטייה ? הכוונה עם אני יכול לחבר איזה נגד או משהו כזה שיקבל 12 וולט …
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות קרור אקטיבי או פסיבי לראדון 9800 שלי אני מחפש גם שקט וגם קרור יעיל מישהו מכיר איזה קרור שהוא יכול להמליץ עלו שמספק את שתיהם
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות היט סינק חדש לנורת' ברידג כי המאוורר שיש עליו עכשיו מאוד רועש אז האם כדאי לקנות רק היט סינק או שמא צריך מאוורר? והאם ההיט סינק שאזמין יהיה באותו גודל של זה שיש לי עכשיו? והאם אני צריך להוציא את הלוח ממקומו כדי להתקין את ה HS?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן , לא ידעתי איפה לפתוח את הת'ראד מקווה שכאן זה מתאים פחות או יותר . לאחרונה רכשתי מחשב חדש שעלה לא מעט ואשמח למישהו שידריך אותי כיצד ניתן לנקות את המחשב בצורה הכי יעילה והכי בטוחה . במחשב הקודם הייתי משתמש בפן ( מצב קור כמובן ) ומפזר את האבק מחוץ למארז אך הבנתי שזה לא מומלץ \ לא מנקה בצורה טובה . אעריך מאוד עזרה בנושא . תודה (:
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היום הלכתי להביא את המחשב החדש שלי מחנות ידוע במרכז לפי ההזמנה החנות אמורה הייתה לבצע בחינם OC למעבד Q9300 (משהו בסביבות 20-30% יותר ממה שהמעבד נותן במקור). אני התחלתי לעבוד על המחשב, להתקין את המערכת ותוכנות וכו' רק מהערב... אחרי שהכל מוכן ומותקן, רציתי לבדוק עד לכמה OC יש לי על המעבד. בדקתי ונאדה, המעבד נשאר בתול ללא OC!!! מה אתם אומרים? ללכת לחנות שיבצעו את ה-OC שהבטיחו? (העיניין שהשבוע אין לי זמן להגיע לחנות שלהם)... האם אוכל לבצע OC בעצמי מבלי לפגוע במעבד? או ב-מתח שהוא צורך וכו'? או יותר מכך, כדאי לי לבצע זאת? חוץ ממעבד קצת יותר מהיר, במה זה עוד יתרום למערכת שלי? הנה תמונה מ-EVEREST - המעבד עדיין על 2.5MHZ
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, הספק שלי החל להישרף אז מיהרתי לפרק אותו החוצה מהמחשב ולהחליפו בחדש. על הדרך הייתה צריך לפרק את גוף הקירור של המעבד שלי מסיבה מסויימת, ועכשיו, כשצריך להחזיר אותו למקום, אני לא זוכר איך הוא היה קודם. צילמתי תמונות המצורפות להודעה זו - האם תוכלו לספר לי מה האפשרות הנכונה? תודה! מתן
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-