עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by orisaban,

אלהן חברה, יש אופציה להוסיף מלבד המאוורר שמקבלים עוד אחד ? זאת אומרת P&P או משהו כזה? תודה לעוזרים : )

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

אז ככה, לפני מספר לא מבוטל של שנים, קניתי את הדבר הזה. http://www.employees.org/~slf/lrwb/ בזמנו הוא השאיר אבק על כל מה שהיה בשוק (גם מבחינת מחיר. אם אני זוכר נכון זה היה באיזור ה-100+ דולר), אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לבלוקים חדשים. אם מישהו מאנשי קירור המים הרציניים מעוניין להרים את הכפפה ולבדוק, אני אשמח להפרד ממנו בתמורה ל-0 שקלים חדשים (מעולם לא חובר למערכת, ישב בתוך שקית ניילון בארון בשנים האחרונות)

3. Started by itayab,

שלום קניתי שלשום מחשב חדש, E6400, עם לוח אם ASUS P5B. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN, ומשהו מאוד מוזר מופיע לי: תחת הסעיף AUX, הטמפרטורה נעה בין 119 ל-125 מעלות צלזיוס.. חיפשתי קצת בגוגל וראיתי שלעוד אנשים עם לוח דומה של אסוס (גרסת DELUX) יש את אותה בעיה. זה מוזר, שכן בטמפ' של 125 מעלות המחשב לא היה עובד... הנה קישור לתמונת מסך של התוכנה: http://img185.imageshack.us/img185/8871/untitledqv6.jpg מישהו נתקל בבעיה כזאת? ואגב, יש לי מארז 6a21 (הרד דיסק אחד של 160GB, ועוד אחד של 80GB, וצורב DVD אחד. כרטיס מסך 7600GS, ספק 550W של צ'יפטק). אם אני לא טועה, אין לי שום מאוורר מקדימה ובצד - האם לדעתכם יש צורך להוסיף מאווררים שם? ועוד משהו - הגיוני שאני מרגיש שיוצא אוויר מקדימה? זה לא אמור…

4. חברים נגיד ואני קונה BFG 8800gt OC2(אני מתכנן לקנות אותו) או כל כרטיס אחר שמגיע עם OC , האם כדאי להמשיך ולבצע בו אוברקלוק?? והאם אפשר בכלל לעשות לו אוברקלוק?? עוד שאלה הכרטיסים שיש בהם אוברקלוק היום מגיעים עם קירור? והכרטיסים בלי אוברקלוק גם מגיעים עם קירור? איזה קירור אתם ממליצים להוסיף לכרטיס מסך בשביל להשיג אוברקלוק מכובד??? תודה......

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  5. יש את הרשימה ומה זה כל דבר מהרשימה בצד ימין והאחרון הוא עם סימן של אש רציתי לדעת למה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by THE FOX,

האם שיטה "האזיקיונים" זו תהיה טובה?... מעוניין להתקין סינק על כרטיס המסך... אני צריך שזה יחזיק את זה חזק כך שלא יקרה מצב שלא יהיה מגע והGPU יבער

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by XGALX,

קרור למעבד עד 250 עדיף פחות חשוב שיהיה מאוד שקט מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 בהתחלה חשבתי על הביג טייפון אבל ניראה לי שאפשר להסתפק בפחות עם תוצאות דומות בביצועים וברעש.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  8. הציעו לי את פריזר 7 פרו כקירור למעבד..רציתי לשאול את השאלות הבאות: 1. האם הקירור הזה טוב למעבד הזה (לא מתוכנןן oc ).? 2. האם הכרטיס מסך צריך קירור נוסף על הקירור הרגיל שיש לו? (לא מתוכנן oc ולא cf) המארז הוא TT Eureka

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם יש מערכת קירור לכול חלקי המחשב (כגון:מעבד,כרטיס מסך ועוד) והאם קימים מערכות כאלה עד 350 ש"ח נתנאל קורן

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  10. Started by ofeky1,

האם אפשר לקנות קליפסים של הקירור נינג'ה פלוס לסוקט LGA775 של אינטל? אני מעוניין רק בקליפס הזה בלי הקירור עצמו תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by kibub,

היי יש לי אוורסט ששם אני רואה את הטמפ ושמתי לב שהלוח אם יותר מידיי חם , רצתי לדעת אם אני יקרר את הגשר הצפוני אז הטמפ הזו תרד?

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  12. Started by Nirro,

אני רוצה לקנות שני מאווררים חדשים למארז (6AR6-AL). המאווררים שקיבלתי איתו מרעישים לי מידי. המפרט הוא 965P-S3, E6700, עם FSB333, ו-DDR2 1G ב-667. על המעבד יש AC7. האפשרויות שראיתי הם : AC AF12025 מקדימה, ו- Arctic Fan 12 מאחורה (הבנתי שאי אפשר להרכיב אותו מקדימה). סה"כ 90 ש"ח בנעה. או : 2 מאווררי ThermalTake : Silent CAT 12CM. סה"כ 140 ש"ח. לפחות לפי הפרסום, המאווררים של TT יותר שקטים 2*16dB וב-AC זה 23.5dB + 24.5dB. אני יודע שבאתר מרבים להמליץ דווקא על ה-AC. אז על מה אתם ממליצים לי ? אפשר גם פירמות אחרות. אין צורך בלדים.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by common,

*חדש בפורום* יש לי מעבד גרפי מובנה SIS630. האם ניתן לבצע עליו OC ? לא מצאתי אופציה כזו בביוס (אבל יכול להיות שאני לא יודע איפה לחפש), האם אפשר להמהיר אותו דרך תוכנה חיצונית ? מישהו מכיר ? מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by Cha0stAlker,

אם אני לא עושה OC-קירור סטוק יחזיק במאמץ כבד (מאוד)? E8400. אם לא-אפשר המלצה?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by ea666,

שלום יש לי radeon 9800xt המאוורר של הכרטיס נדפק בגלל הפסקת חשמל שהיתה באזור ועכשיו הוא לא עובד. (שרוף) מאיפה אני יכול לקנות מאוורר חדש של ATI ושיתאים לכרטיס שלי?

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  16. אם זה קשור ל "המהרה" של הכרטיס הגרפי אז אני יכול להשתמש בזה במקום למשל תוכנות כגון ATITOOL או RIVE TUNER ? מצורפת תמונה של הממשק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  17. שלום לכולם, החלטתי לעשות מערכת של קירור מים (בשביל הכיף ), אני צריך בלוק קירור,רדיאטור ומשאבה. עכשיו: אני צריך שיהיו לבלוק 2 חיבורים של צינורות, הסוקט - בעיקרון ל-AM2 אבל אני עושה ניסוי על מעבד P3... - תנו לי ל-AM2,אני כבר אמצא דרך להפוך אותו לאחד שיתמוך בלוח של ה-P3. רדיאטור אני צריך אחד שקט ועיל. וכנ''ל לגבי המשאבה. יש לי תקציב של כ-500 ש''ח (מק'ס 600 - אבל אני מעדיף כמה שפחות). נ.ב אם מישהוא יודע איך אפשר לחבר את הגוף קירור לבלוק אודה לו אם הוא יוכל להסביר לי. בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by ezx,

שלום לכולם יש לי amd 3000 ווינצסטר עכשיו שמתי אותו על 300 במכפלה 8 והוא עולה יציב על מתח 1.65 אם אני עובר את ה 302 הוא כבר רוצה מתח לפחות עד 1.8 כדי לתת לי עוד אובר יש סיבה לזה משהו שאפשר לעשות בנידון תודה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by omrij,

אני מנסה לבחור מארז למחשב כדי שבעתיד אוכל לעשות אוברקלוקינג הבנתי שמומלץ מארז מאלומיניום בגלל שהוא מפזר חום יותר טוב חיפשתי והמארז praetorian של coolermaster נראה לי סבבה למישהו יש רעיון אחר (אני מעדיף מארז בלי חלון בצד)? האם צריך להחליף את המאווררים שלו בשביל אוברקלוקינג? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=PAC-T01-EK&other_title=+PAC-T01-EK+Praetorian

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  20. Started by compman112,

שלום! החלטתי לפתוח לו את הצנורות ולנצל אותו. כמה דברים לפני. 1. אין לי שום נסיון בזה. 2. אני מאוד מאוד מפחד שזה ישרף לי ואכלתי אותה. 3. אין עליו שום קרור אם אני לא טועה. 4.מה יתן לי כאשר אני אפתח אותו, אתם הרגשתם שינויים? 5. כמה זמן הוא יחזיק לי אחרי שהמהרתי אותו? 6.לפני הכל מה אני צריך לבדוק? טמפ'? משהו? 7. כל הסברים מדריכים הכי טובים והכי פשוטים למתחילן כמוני, לפה! תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by guyyug,

כמה באמת צריך קירור לזכרונות בOC קטן יחסית 667@700 ועד כמה הם יוכלו לסבול בלי נזק מה בנוגע לשאר הרכיבים צריך לדאוג להם?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  22. השאלה ששאלתי למעלה. שורת מנורות כזאת כמו ששמים על עצים בגני אירועים וכאלה. עם לדים בפנים. מתחבר ל-220וואט. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מצאו כבר דרך כלשהי? תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by moshebe1,

שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 3.4 dual core 775, עם קירור למעבד של zalman cnp8000. במצב ideal הטמפ' מגיעה בערך ל 43 מעלות וב full load ל 64 בערך. הבעיה היא כשאני מבצע o/c ל 4.0ghz הטמפ' קופצת ומגיעה ל 73 מעלות ב full load. בדקתי את המאוורר והוא על RPM מקסימלי. האם מצב זה תקין ? או שמה יש בעיה עם המאוורר ? תודה

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  25. Started by rk666,

אני לא פתחתי את המולטיפלייר. האוברקלוק הכי גדול שהצלחתי לעשות זה מ1533 ל1600 וזה גם זה הקושי בעזרת הבאס ברגע שאני עובר את ה141 בבאס המחשב לא עולה או שXP כותב שיש שגיאה. יש לי AXP PALOMINO 1800+ לוח ASUS A7V333 וזיכרון SAMSUNG PC2700 333 מה לעזאזל לא בסדר!!!!!!!!?!!!?!?!!?! דרך אגב יש לי Thermalright AX-7 עם מאורר אנרמקס 80מ"מ

• 4 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.