אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מערכת הכוללת: מעבד E4400 קירור למעבד מסוג Tuniq Tower לוח GA-965P-DS3P כרטיס מסך 8600GT של גיגבייט עם קירור פאסיבי. זיכרונות G.Skill 2GBHK Dual Channel (יגיעו בשבוע הבא) מארז קומפיוקייס + ספק HEC 400ART יש לי כרגע מאוורר אחד של 120MM שהגיע עם המארז והוא מחובר בחלק האחורי של המארז מוציא אוויר, נראה לי שאני צריך עוד מאוורר אחד שיכניס אוויר למעכת (בחלק הקדמי של המארז) ואולי אפילו עוד מאוורר, יש לכם הצעה טובה שתתאים לאוברקלוק ובמקביל לא תיהיה יותר מידי רועשת ? שאלה נוספת, הטוניק טאואר הגיע עם בורר עוצמת מאוורר, אני מבין שזה נועד לאפשר לי יותר שליטה על הסיבוב במצבי עבודה שונים (משחקים כבדים, אינטרנט קל, עבודה וכ"ו...), האמת שאני לא בקטע של לשנות את המהירות במצבים ש…
-
- 11 תגובות
- 645 צפיות
-
-
באיזה טמפ' לעצור איתו? לכמה אתם חושבים שהוא יגיע ? הקירור סטוק אה ואגב, אני צריך תוכנת מאמץ בשבילו (אין אינטרנט בו)
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מאוורר אחד או שניים שאחד יתפקד כמוציא חום מתוך המארז ואילו השני יוציא חום מן המארז. מישהו ניסה את זה פעם וזה אולי עזר לו להוריד טמפרטורה בתוך המארז?? הקטע הוא שכרגע המאוורר שלי על המעבד מרעיש (ובמיוחד שמתקרב הקיץ זה רק הולך להחמיר..) וזה משגע אותי...לא כיף לעבוד על המחשב בצורה כזאת. אני בטוח שזאת בעיה של חצי מהאנשים פה בפורום ... יש לי מאוורר על הדלת של המארז ואני יכול לומר שהוא יחסית מכניס אוויר קריר אך עדיין המאוורר של המעבד מרעיש לי.. מה עדיף, לחבר מאוורר שיוציא אוויר מתוך המארז או מאוורר שיכניס אוויר לתוך המארז? תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מחפש גוף קירור ל8800GTX חשבתי על duo orb של Tt מה עוד מומלץ? תקציב עוד לא ידוע בידיוק אבל אני מניח שאני לא שם יותר מ 300 שקל.... מה לגביי ARCTIC COOLING s1 אפשר לשים אותו על הgtx? אהה ועוד דבר!!!! יש לי מארז NZXT LEXA BLACK LINE ואפשר לשיםי למטה(מתחת לכרטיס מסך) מאורר 80מ"מ....כדאי?זה יכול גם לקרר מאוד את הכרטיס...? אולי לשים גם גוף קירור וגם מאורר?על איזה מאוורר אתם ממליצים?מה לגביי מאוורר סלוט? תודה רבה מראש[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 15:23:07 מקפיץ!!!!!!!!!!נו מה כבר שאלתי למה לא עוזרים לי?!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן חברים; כבר אינספור פעמים ניסיתי לבצע אוברקלוק במערכת שלי, וכל פעם היא פשוט קורסת מסיבה לא ברורה, ואני נאלץ לוותר על הרעיון. לאחרונה קניתי קירור חדש (פריזר 7) ועדכנתי ביוס לגרסה האחרונה, וניסיתי את מזלי, אך למרות זאת המחשב פשוט קרס כהרגלו. אני לא מבין מה אני עושה לא כראוי? אני מבטל את כל המערכות האוטומטיות בביוס, נועל את תדר ה-PCI-E על 100, ומעלה את מהירות השעון (ושתבינו חברים, אני לא מדבר פה על העלאת תדר בכ-100% יותר ממה שהמעבד מציע, אלא רק 200MHZ מסכנים (מ-2.8GHZ ל-3) המערכת המדוברת היא זו שבחתימה שלי. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אמרו לי שלא לכל מחשב כדאי לעשות OC,כי יש חלקים שלא מתאימים וכדומה... אז זה המפרט שלי את המארז כבר אין בKSP אז אני אכתוב את שם הגירסה. CASE MIDI ATX 4LA-L-DT807 Window,500W MAX,24 PIN ואם כן ,אז על אלו קירורים אתם ממליצים לי? ובמקרה שאני עושה OC אני אצטרך להחליף את הספק?
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול ולדעת מהיא הטמפרטורה האידיאלית למעבד פנטיום 4 2.4 ג'גיה הרץ? במחשב החדש השלי הטמפרטורה בהתחלה נעה באיזור ה 38-40 מעלות צלזיוס כאשר במארז היה לי רק מאוורר של המעבד מאוורר קדמי של המארז וכמובן מאוורר אחורי בספק. הוספתי למארז עוד 4 מאווררים אחד אחורי גדול 120x120x38 מ"מ אשר מוציא החוצה אוויר, מאוורר אחד קטן יותר 60x60 אשר מפעט חוסר מקום שמתי אותו באלכסון כך שיכניס אוויר לתור המארז עוד מאווור כזה הוספתי בחזיק המארז מתחת למאור שכבר היה קיים וכן הוספתי עוד מאוורר גדול 120x120x38 מ"מ בחלקו העליון של המארז כלומר בין ה cdrom הכי עליון ובין ספק הכוח כך שהוא מכניס אוויר לתוך המארז בכיוון המעבד. לאחר שעשיתי זאת היום הצלחתי לרדת לטמפרטורה של 31-32 מעלות ועכשיו זה באי…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי במארז שתי כניסות למאווררי 120MM . ויש לי שתי מאווררים כרגע שאני רוצה להשתמש: האחד מסתובב במהירות מקסימלית של 2K והשני מסתובב במהירות מקסימלית של 0.9K איזה סידור יותר כדאי? א. המאוורר האיטי יותר יכניס אויר קר בקדמת המארז והמאוורר המהיר יוציא אויר חם ב. הפוך
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הבאתי מחבר 9200 128MB ואני רוצה לעשות כמה בדיקות וגם OC איזה תוכנה הכי מומלצת לכרטיס הנ"ל ובפרט הרדונים כי לי יש NVIDIA אז אני לא יודע איזה..
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי זכרונות G.SKILL 5-5-5-15 מסדרת פאי. 1066MHZ. איזו המהרה ניתן לעשות בזכרונות מסוג זה והאם זה ייתן לי משהו מבחינת ביצועים? (כגון: להוריד את ה LATENCY להעלות את ה MHZ וכו'..) **כרגע עשיתי OC ל Q9550 מSTOCK ל 3.4 (האם ה OC הזה מורגש בכלל?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי p4 2.4 ghz 800fsb שאני רוצה להאיץ (וקצת האצתי כבר) אני מחפש קירור עצבני אבל עדיין לא קירור מים שיפתור לי את בעיית החימום. כרגע אני עובד ב 45C (עומס מלא) אחרי האצה מ 2.4 ל 2.6 GHZ
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בIQPC עולה 110: IQPC.co.il http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2273 בשאר החנויות בסביבות 200. אמור להיות קריר באיזה 5 מעלות, אבל שקט נמוך ויפה דיל או טעות
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בעיקר חשוב לי שהציון של המעבד יהיה כמו שצריך. מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : 6800xt ddr1 128mb 256bit צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb שאלתי זאת במעבדים לוחות האם וכרונות ואמרו לי שזה לא בדיוק המקום המתאים.אולי פה משהו יודע? .הציון ללא אוברקלוק [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי הרכבתי למעבד E6300 (שבמהירות 2.8 ליבה כפולה) מאורר פשוט ישן של COOLER MASTER הנה הקישור http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4722 אלו המעלות במנוחה , האם זה תקין? אלו המעלות במאמץ: גם מהירות המאוורר לא משתנה , מדוע? [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 15:08:31 אלו המעלות עם תוכנת OCCT:
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מי שראה בסופ"ש את התר'ד שלי על בעית ההארדיסק(?), הבין שהמחשב שלי נתקע לעיתים תכופות כעת. לאחר שאני משתמש במחשב כשעה\שעתיים, הוא נעשה חם רצח, ואני מאמין שזה הגורם לתקיעה, ואולי גכם פגם בדיסק. האם ישנה דרך כלשהי לזהות פעילות תקינה של מאווררים(לא מהירות הסיבוב, רק פעילות תקינה) של כל המאווררים שבמחשב? תוכנה כלשהי? כי בשנה שעברה המחשב גם עשה בעיות, בסוף התברר שאחד מהמאווררים נדפק ודפק גם את המעבד. למישהו יש תוכנה\דרך? כי בביוס מוצג רק המאוורר של המעבד, ואני צריך את כל המאווררים(כרטיס מסך{וודוו3, אם יש עליו}, המאווררים שבמארז). תודה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ב-tms, שם יש עכשיו מבצע לחברי פורומים, שכל הרוכש מחשב חדש זוכה ל-OC תוצרת מעבדת החנות. הבעיה שיש לי 0 ידע בנושא ואני מתלבט בנוגע לכמה דברים: ראשית, לכמה כדאי להמהיר את ה-Q6600 כך שיהיה יציב לחלוטין ובשום מקרה לא יגיע קרוב לטמפ' המסכנת את בריאותו. אני לא רוצה בכלל להתעסק עם ה-OC אחרי שיגיע מהחנות. לא להוריד, לא לשנות ולא כלום. איזה שיפור "אמיתי" OC שכזה ייתן (באיזשהם פרמטרים שאני אוכל להעריך). בנוסף, איזה קירור כדאי לי להוסיף? עדיף משהו לא ב-250 שקל, אלא אם כן זה קריטי. והאם זכרונות 667 יספיקו או שאני צריך של 800? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תמונות: מה הקופסא כוללת: 1.ההיטסינק עצמו(FC-ZV9) 8.2 ראם סינקים 4.3 ספייסרים 4.4 ברגי קיבוע 1.5 לוחית PVC הכוללת 6 שייבות 4.6 שייבות מגומי 4.7 קפיצים 8.משחה טרמית 9.Fan Controller(Fan Mate 2 10.כבל ל Fan Mate 2 11.דבק דו-צדדי להדבקת ה Fan Mate 2 12.ספר הוראות ההתקנה מאוד פשוטה מסירים את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך מנקים את המשחה הטרמית הנוכחית(ראו תמונה) בעזרת אלכוהול ונייר טואלט/מקלוני אוזניים לאחר שניקינו את המשטח טוב טוב יש לחבר את ה 8 היטסינקים לזיכרונות ולוודא כי הם יושבים טוב. יש לציין כי כדי לחבר את ה FC-ZV9 בכרטיס של XFX יש לנתק את הפלסטיק שרשום עליו XFX בעזרת הוצאת שני הברגים בצידי הכרטיס יש לחבר את הספייסרים ועליהם את השייבות…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס איזה כמה מלים, ולשים אותם כשבלונה עם המארז ולכסות את כל המסביב במסקין טייפ ולרסס עם ספריי שקניתי ב15 שקל כסף מטאלי... הרגילים... 1. האם השיטה עצמה לצבוע מילה על המארז נכונה? נראית לי הגיונית... 2. האם הספריי טוב? יחזיק ולא יתקלף? יש משהו מיוחד שצריך לקנות או מה..? תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז ככה......המחשב שלי הוא: AMD Barton 2500+ @@3200 Abit NF7 ver 2.0 Silenttower TT kingston 256x2 400Mhz 2.5 cas FX 5200 Asus אז ככה עשיתי אוברקלוקינג למעבד וזיכרונות ולכרטיס מסך ממזמן.....אבל לאחרונה החזרתי את המעבד לסטוק עד שהיגיע לי הסילנט טוואר..... עם הסילנט ב2500+ וב 1.6 בVCORE המעלות ללא מאמץ היו 47-45 אחרי אוברקלוקינג ל 3200+ והעלת המתח ל 1.725 ללא מאמץ 42-44....למה זה??
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב חדש P4 3.00 Ghz. יש לו מארז די קטן (לא הייתי קורא לו גדול), והוא די חם. בצדדים הוא חם, אבל למעלה הוא ממש רותח... הוא התקין תוכנה של ASUS שבודקת את טמפרטורת המחשב, והיא מסמנת על טמפרטורה בסביבות ה-65 צלסיוס... אני ידוע שזה לא טוב, הוא אפילו הזמין טכנאי הביתה, ואמר לו שהמאוורר מאוד חם, וגם הוא עושה רעש מאוד גדול. הטכנאי אמר לו שיש לו את המאווררים הכי טובים, אז אין צורך לדאוג שהמארז עושה רעש, וככל שהמחשב חם, ככה הוא מריץ את ביצועי המחשב. הוא הזמין טכנאי מהחברה שממנה הוא קנה מחשב, כך שבטח לא יגידו לו שיש בעיה רצינית, לפי מה שאני חושב. אני בטוח שהרעש לא נובע בגלל שהמאווררים מלוכלכים ומלאי אבק, כי המחשב די חדש. לי יש מארז די גדול, אבל הוא מאוד קר, והוא בכלל לא …
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום קוראים לי יהודה.. רציתי לדעת ואולי תוכלו לעזור לי איך אני יכול לשפר את הקירור בכרטיס מסך.. כרגע המעלות הן דיסק קשיח : 42 מעבד :55 כרטיס מסך : 73 ממוצא.. שאני יוצא ממשחק כבד זה עולה ל83 מעלות מפרט טכני כרטיס מסך 7600 GT של LAEDTEK מעבד: E6300 דיסק קשיח: WD250G לוח אם :Mainboard : Intel DP965LT Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2- ) 667 DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N ספק כוח: 500W וזהו בערך יש לי מארז זול אבל יש לו מאוורר ענק בצד אני רוצה לדעת מה הפיתרון . אחד אמר לי שזה יכול להיות הספק כוח.. תודה רבה ..
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-