עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yoav1000,

איך למרוח משחה תרמית? האם המדריך באתר נכון או שהוא כבר ישן? האם Arctic Silver 5 היא המשחה הכי טובה או שיש כבר יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by אביתר,

טוב אז ככה.....תראו בעצמכם את הפרטים קודם אז ככה.......איך אני יכול לעלות מתח לזכרונות? ואיך למעבד..? והלוח אם שלי זה ASUS P5VDC-MX ד"א יש דבר כזה בביוס DRAM TIMEING(משהו כזה לא בטוח) וזה קשור לתזמונים של הזכרונות.....מה זה נותן אם אני משנה? וגם מה זה CPU Multiplier?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  3. יש לי מערכת קירור מים של קורסייר מלפני חמש שנים שיושבת על תושבת 1151. היא עובדת ממש טוב. אני רוצה לשדרג לתושבת 1700 של הדור החדש של אינטל. יש אפשרות איך שהוא לבצע התאמות? לקנות תושבת מתאימה?

4. ראיתי את המדריך שיש באתר ואני מחפש עוד כאלה מדריכים רק באנגלית... ואם אפשר גם יותר מפורטים עם יותר תמונות תודה

5. עשיתי היום מוד קטן למאווררים האלו שירוצו על 12 מלא ולא ישתנו עם הטמפ' והם די רועשים אני רוצה להשקיט אותם אבל אני לא יודע איך יש לי כמה דרכים שאני יכול לבצע: 7VOLT TRICK FANMATE2 שבא עם ZALMAN 7000B (השאלה היא העם הוא יחזיק 2 120) נגד שבא עם מאורר זלמן 92 מ"מ שאני לא משתמש בו , קוד : זהב , שחור , כחול , ירוק (אותה שאלה האם יחזיק את 2 ה120)

• 11 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by eliil1,

אחד המאווררים אצלי במארז NEXUS REAL SILENT CASE FAN עושה רעש מוזר כזה, אם אני עוצר אותו ואז משחרר הרעש נעלם לזמן מה ושוב חוזר. יש דרך לגרום לרעש הזה להיפסק? או שצריך להחליף מאוורר?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

OK אז ככה, יש לי מפרט intel 2.6C abit ic7 giel LL 433mhz radeon 9600XT WD 120g cooling. SP94 with enemax fan and vga silenser עכשיו אני לא יכול לעבוד את ה220 בבאס וזה מוזר לי כי המעבד שלי קר (34-37 מעלות תלוי בטמפרטורת החדר) והראם שלי הוא 433MHZ והוא עובד על 440 כולה. ותזמונים ניסיתי הכי גבוהים ורגילים ומתחים ניסיתי גבוהים (1.65 למעבד ו2.8 לראם) ורגילים. גם עשיתי AGP\PCI lock ויחס של 1.1 יש עוד דברים שאני צריך לעשות? כי נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר כי המפרט הזה אמור להגיע להרבה יותר ועוד אם קירור כזה.. אז מה לעשות?

8. Started by Kolshamen,

OCDB לכרטיסי מסך עם תמונה מGPU-Z הגיע הזמן לעשות... מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by danielk9,

היי אני יכול להיות בטוח שזה המקסימום שאסור לי לעבור... או שזה סתם שהתוכנה נותנת?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by XDude,

אני קונה Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower עם 3 מאווררים עדיף אותו או את Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case ההבדל הוא 250 שקל זה שווה? אני הולך לעשות OC כבד אז איזה גוף קירור כדאי לי - SK-7 או SLK-600(שניהם עם SMART FAN II)?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

מה לדעתכם יותר עדיף ( יש לי מעבד xp2500) ואני רוצה לעשות OC על איזה HS מבייניהם הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by zomo,

יש לי פרואספקט אנרעף איך קוראים לזה קיצר הוא רותח רצתי לדעת מה הקירור הכי טוב וזול שאפשר לשים לו ואם זה ישפר ביצועים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by the hero,

מפרט הכרטיס: Device Description NVIDIA GeForce 7300 GS Memory Size 512 MB הדיפולט של core clock 550 והדיפולט של Memory Clock 540 עד כמה אני יכול להעלות בלי שזה יפגע בכרטיס בעתיד הרחוק? (יש לי קרור-מאוורר סטוק) טמפ' במנוחה של הכרטיס-43-44. עד כמה אני יוכל להעלות בלי כל מיני בדיקות ובלי כל מיני עיוותים?(הערכה) תודה רבה לעוזרים! (את שאר פרטי המחשב ניתן לראות במפרט המחשב שלי)

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. אני איפשהו קראתי (נדמה לי שכאן) ש ל Enermax , המאווררים שלהם באיזור ה 8-14Db, יש משהו שקט יותר ? זה בכלל אפשרי ? (ולא אני לא מתכוון לקירור פסיבי כלשהו אך ורק למאווררים)

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  15. מה אתם אומרים על התינוק הזה ? מזכיר קצת בצורה את ה-ALX-800 המפורסם לא? http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2214&cat=&page=

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by Discover,

עד שאני יקבל את ה HardCano II שהזמנתי היום, איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה בתוך המארז, ובמעבד עצמו?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by Sickp,

יש לי עכשיו מחשב ישן רצח שעוד מעט עף מהשולחן (אני קונה חדש דנדש!) ביינתים אני רוצה להתנסות בOC על המעבד של המחשב הישן כדי שאני אעשה בעתיד על החדש... יש לי לוח אם P4B-M תומך עד ל3.0 GHZ במעבד. 25 מעלות קבוע מעבד (חרא) 1.6 GHZ 16 * 101MHZ וואטים בין 55~75 וולטים 1.73~ קירור סטוק. ~51 מעלות במאמץ. מה אתם עוד צריכים לדעת? זכרונות 2 * 128MB 100MHZ 128 MB 133MHZ חיפשתי בביוס ולא מצאתי איך אני עושה OC (איך אני משנה את תדרי המעבד) יש איזה נעילה שצריך לשחרר? משהו? מה הביצועים של המעבד הזה בOC ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  18. שלום, הייתי מעונין לדעת אם המאורר "TUNIQ TOWER" יתאים מבחינת גודל למחשב שלי? לוח אם: ASUS P5GDC DELUXE מארז מחשב סטנדרטי. תמונה של המחשב(צילום שלי): תמונה מהרשת: *השתמשתי בחיפוש ולא מצאתי מידע לגבי השאלה שלי. במידה והשאלה נטחנה, אני מתנצל. :-\ המשך לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by xkore,

משום מה לא נראה לי שהקירור מספיק, ואיך אני יודע שירכיבו לי את הקירור בצורה טובה ? מארז CompuCase 6A19B Black, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=99 כולל סנן-אבק קדמי מובנה (הניתן לפירוק פשוט וקל לצורך ניקוי-תקופתי) מאוורר למארז Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200RPM, יחידות 1 ₪38 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 מיועד להתקנה בתושבת הקדמית מאוורר למארז Scythe Slip Stream SY1225SL12H 120mm 1600RPM, יחידות 1 ₪38 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=948 מיועד להתקנה בתושבת האחורית ספק-כוח SeaSonic SS-600HT 600W - 120mm-Fan 552W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1439 לוח-רא…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. או שהגוף קרור יכול לעבוד באותה יעילות ל"נצח" , (אני מתכוון לגופי קרור מבוססי heat pipe) בהנחה כמובן שהגוף קרור מנוקה בתדירות מאבק

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by kobibo,

נאמר כאן בפורום אם אנני טועה שהמעבד הזה מקביל ל 3.2GB של אינטל.... :s05: בדקתי בביוס והמהירות שלו היא 2000MHZ אז הוא מקביל לאינטל 2GB ..לא. בכל אופן יש לי לוח של Abit AN8 Ultra יש לי אפשרות לשחק בהגדרות של מהירות המעבד,כיצד ניתן לבצע לו O.C נחמד מבלי להעלות מתחים ? הקירור של סוניק טאוור ללא מאווררים.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by slrr,

איך גורמים למכפלה להפסיק לישתנות מ-6 ל-9 כל הזמן מעבד 8400 לוח-אם ds3r תודה תענו בהקדם אני רוצה להתחיל עם האובר קלוק אה ואיך נועלים את הבאס של הכרטיס מסך ל-100

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by CaRTeR,

אני רוצה לקנות מאוור של Tt בוולקנו 7 אמרו לי שיש 3 מצבים במצב הכי חזק הוא מרעיש בוולקנו 6 אמרו לי שהוא קצת פחות טוב מה 7 אז אם אתם יכולים להמליץ לי על אחד מהמאוורים שלהם שגם עובד במצב הכי חזק שלו ולא מרעיש מאד זה יהיה טוב מאד בתודה מראש . נ.ב השערת מחיר תיהיה גם טובה ורוב הסיכויים שאני יקנה משהו מהמלאי של זיגזג

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  24. 1. יש לי כרגע במארז מאוורר אחד שמוציא אוויר למעלה. אני מעוניין להוסיף מאחורי המארז (המקום מוכן) מאוורר 80mm ורציתי לשמוע המלצה על מאוורר לא רועש כל כך עם RPM טוב עד 78 ש"ח. ראיתי את ה-smart case fan של טרמלטק והוא נראה טוב. אני צריך מאוורר שיכניס הרבה אוויר כי בקרוב אני רוצה להתחיל ב-OC הראשון שלי.. 2. התסכלתי לאן כל מאוורר שנמצא בתוך המארז מתחבר וראיתי שהמאוורר של המעבד מתחבר ללוח אם בחיבור מלבני קטן, כך גם המאוורר של הכרטיס מסך, ולעומת זאת המאוורר של המארז מתחבר לתוך חיבור מולקס - מצד אחד להארד דיסק ומצד שני למולקס של הספק. מהי צורת חיבור זאת? אם אני מוסיף מאוורר נוסף לאן אני אמור לחבר אותו? תודה רבה. אשמח אם תענו על שתי השאלות

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  25. שלום לכולם זו תהיה הפעם הראשונה שלי שאני אעשה OC למחשב.. אני לא יודע איך עושים מה משנים וכמה משנים.. אם תוכלו לעזור לי גם עם תמונות זה יהיה טוב.. תראו את המפרט בצד ותגידו אם זה אפשרי OC מכובד.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים