אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי טורנדו 92 שמחובר לספק וכבל המידע מחובר ללוח אם עכשיו בSPEED FAN זה אומר לי את המהריות אבל כאשר אני משנה את המהירות לא קורה כלום, האם אתם מכירים תוכנות פשוטות שיכולות לישלוט במהירות של מאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בכרטיס מסך שלי יש קירור פסיבי, אבל הוא כנראה לא מספיק טוב, הכרטיס מגיע לטמפרטורות מעל 60 מעלות. יש דרך להוריד את הטמפ'? אפשר להוסיף מאוורר? אם כן איפה אפשר לקנות מאוור מספיק טוב במחיר זול? ד"א יש לי 3 מאווררים במחשב ולא כמו שבEVEREST בתמונה שמראה אחד. הכרטיס זה nvidia, gainward, geforce 8500GT 512MB
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעייה קטנה... קניתי מחשב חדש, הוא הגיע אלי אתמול, E2160, לוח P35-DS3, זיכרון 2 ג'יגה של קורסאייר 800MHZ פשוטים בדוואל צ'אנל, 8800GTS 320MB של אלבאטרון, ליברטי 400W, הארד דיסק 320GB של WD ומארז 6C28. מקדימה למטה מאוורר 120mm מכניס אוויר, מאחורה למעלה 120mm מוציא. הקיצר, אחרי שהתקנתי XP והכל, דבר ראשון כמובן OC. עכשיו, מה זה התבאסתי. המעבד חם לאללה, וקירור טוב מורכב עליו - V1 של טרמאלטייק. על תדר סטוק במאמץ לפי TAT הוא מגיע כמעט ל 70 מעלות. אבל כשאני בודק בתוכנה אחרת כמו ספיד פאן למשל, הטמפרטורה לא עוברת את ה 50-55... לא זוכר בדיוק. בדקתי וראיתי שלמעבד שלי יש Tjunction של 100 מעלות, ככה שזה לא כל כך נורא כמו שזה נראה. אבל, על מתח סטוק בתדר של 2.7GHz, הטמפר…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אמנם בגרמנית, אבל אפשר לקפוץ לסוף בשביל הגראפים: http://pctweaks.de/index.php?i=berichte&op=viewarticle&artid=222&inhaltid=0 הנה למשל הגרף של המעבד תחת OC בינוני: יש הפרשים די גדולים בין התוצאות האלו לבין מה שיש בסטיקי (ובחלק, לבין כל מה שראיתי עד עכשיו....) למשל המיקום המוזר של הALX800 אז רק רציתי לשאול את המנהלים, מאיפה הדירוג שיש בסטיקי?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך שיש באתר ואני מחפש עוד כאלה מדריכים רק באנגלית... ואם אפשר גם יותר מפורטים עם יותר תמונות תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכנסתי כמות רצינית של אוויר שאני לא מאמין שאף מאוור בעולם יכול טמפרטורת בלוח ירדה 35 ושל המעבד לכ 37 עשיתי העלת באס הגעתי כרגיל ל149 וכל המחשב נתקע ראוי לציין שהמעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די עם סטפינג של agoga פשוט היו פה כמה אנשים שאמרו לי שזה בגלל הטמפרטורה המחשב נתקע ולכן הוכחתי שלא.. הבעיה העיקרית שנראה לי היא הזיכרון כי כאשר המחשב קורס יש לי הודעה בכחול באנגלית לא מובנת לי כלכך על הזיכרון הפיזי של המחשב יש למישהו פיתרון זמני לפני שאני אלך להחליף זיכרון הזיכרון שלי מסוג סאמסונג 256 pc2100 266 נ.ב לא שכחתי גם להעלות את המתח לזיכרון 2.8 ולמעבד עוד 10 אחוז נתתי
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב הישן שלי פנטים 3 64MB 3dfx voodo 500MHZ יש לו מאורר רק למעבד והוא כול הזמן נתקע או עושה ריסטים לא דע יש לי מאורר כיצד אני מחבר אותו ולאן הוא מתחבר? ואיך עושים חור במארז?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ליודעים\יודעות אני בעל SLK-900 גוף קירור נחושתי שצריך טמפ ' סביבה נמוכה בכדי לתפקד טוב, בקיצור מארז עם סירקילאציה טובה. תקציב עד 450 שקל , אם או בלי ספק לא משנה. ניתן גם לקחת מארז בפחות ולבוסיף מאוררים וכו'. תודה לעזורים.
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי ברצוני לדעת קצת יותר על הזכרונות בOC. מה זה RATIO? וכל השאר תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את המפרט שלי. נאמר לי כי אוברקלוקינג ל-CPU יכול לשפר את ביצועי המחשב במשחקים חדשים באופן ניכר. המעבד הוא P3-800MHz והוא עובד ב-FSB של 133. הבנתי שצריך לשנות משהו בהגדרות הביוס. יש לי WIN98SE, אגב. הלוח אם משנה?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם אפשר לשים לספק ישן מאוד מאוררים שיקררו את הכרטיס או אי אפשר ואם אפשר אז אפשר סתם כחה לחבר לחשמל את הספק והספק או ישן מאוד של שכן שלי לא יודע איזה חברה אבל יש בו 145 WATT תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש אצלי שני מעבדי XEON ועליהם HEATPIPE מקורי של אינטל - מבנה פלסטי בצורת תעלה עליו מתחבר מאוורר - שתי היחידות האלה יוצרות כמות של רעש שאפשר למקם איפושהו בין מזגן לשואב אבק (בלי הגזמה - שומעים מהחדר השני עם דלת סגורה). הקירור עובד טוב - בסביבות ה 38 36 מעלות (זה טוב ל 0.13 מיקרון?). לא הייתי מאמין שכמות כזו של רעש באה משני מאווררים קטנים (60 מ"מ) אבל כן, כשהם מנותקים המחשב שקט לחלוטין. לא הצלחתי למצוא באף חנות מאווררי 60 מ"מ או גוף קירור שלם למעבדי SOCKET 603 . - הנה תמונה של התעלה המקורית ולאחריה תמונה של ההיטסינק שקיים אצלי X2 על המעבדים: http://support.intel.com/support/processors/xeon/sb/CS-007773.htm http://support.intel.com/support/processors/xeon/sb/CS-00775…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה קלה יחסית לביצוע OC די פשוט לפנטיום 4 תושבת 478 ליבת northwood?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך משתמשים ב PRIME 95 ?? ? כאילו מה עושים בהתחלה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עשיתי OC מ 2.1 ל 2.5 דרך הביוס העלתי את ה FSB מ 200 ל 240 ובדקתי בתוכנה OCCT ויצא יציב . התוכנה עבדה שעה על 100 אחוז מאמץ ... הקטע שאני עדיין מפחד כי הספק שלי מעפן 250 - 300 W פשוט אז הורדתי את זה ל 2.3 במקום 2.5 OC של 10 אחוז אבל עדיין אני פוחד ... הזכרונות עובדים על 660 בדרך כלל שהם בלי OC זה 600 הזכרונות 667 מכפלה 7 = 330 כפול 7 = 2310 אם אני לא מרגיש הבדל בביצועים עדיף לבטל את זה ? אני לא מרגיש הבדל בין 2.1 ל 2.3 / 2.5 ב OC . כדאי לבטל את זה ?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז תתקנו אותי אם אני עושה טעיות ודברים אסורים,עכשיו השאלה שלי אליכם יש לי מעבד אינטל 3ghz פרסקוט ורציתי לשאול אם 45 מעלות במצב מנוחה ו60 מעלות במאמץ(100%) אחרי הרבה זמן!! האם אלו טמפרטורות נורמליות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המשב שלי מאוד חם: זה המפרט שלי בצד המעמץ זה לאחר משחקים כבדים יש לי מאורר 120 מקדימה ומאחור. יש לכם הצעות לפתרונות קירור שאני אוכל לקנות. ממוצע מקסימום מינימום
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אני יכול להיות בטוח שזה המקסימום שאסור לי לעבור... או שזה סתם שהתוכנה נותנת?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte 7VTXH+, המגיע כמובן ללא מאוורר על הצ'יפסט. יש לי מאוורר ישן 40 מ"מ, למי שזוכר את המאווררים על הפנטיום 200, בדיוק כזה. חשבתי להתקין אותו על ההיטסינק של הצ'יפסט, הבעיה היא שהמאוורר קצת גדול יותר מההיטסינק עצמו, לכן את הדרך היחידה לחבר אליו את המאוורר ראיתי בהדבקה של המאוורר לשני התופסנים מפלסטיק המחברים את ההיטינק ללוח האם (יש שם לדברים האלה?), האם יש דרך אחרת? והאם בכלל הקירור הזה יהיה משמעותי? ההיטסינק חם ,אפילו חם מאוד, לאחר כיבוי המחשב.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך וגם לזכרונות שלו כרטיס : Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb אם מישהו ממליץ לי על תוכנה ואיך לעבוד איתה שימליץ שיעזור תודה אחים שלי !
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם משהוא מכיר את המאווררים של חברת SILENX ? הנתונים שלהם לפחות על הנייר נראים מרשימים ביותר ואף חברה לא מתקרבת לנתונים שהם מציגים גם לא של חברת SCYTHE לדוגמה אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ והם מציגים מאוורר כזה עם 14DBA עם 72CFM האם הנתונים שלהם אמינים , האם SILENX נחשבת חברה אמינה עם מוצרים איכותיים? האם הם משאירים את כולם מאחור ביחס של רעש\ספיקת אויר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8973
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי A64 3000+ סוקט 754 לוח Gigabyte GA-K8NS אני נכנס לביוס, משנה את המכפלה שומר ויוצא ופשוט כלום לא משתנה... איך מסדרים את זה?
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום חברים, בדיוק בשעה זו אני נעזר בפורום מפרטים ע"מ לבנות מערכת מחשב עבורי. קפצתי לבקר בפורום זה כדי לקבל עזרה ממוקדת יותר בנושא גוף הקירור למעבד. אני מחפש קירור שיהיה איכותי ושקט באופן כזה שישתלב יפה במערכת שכולה מתוכננת להיות שקטה במיוחד. דגם המעבד עדיין לא נבחר באופן סופי אבל אני יוצא מתוך הנחה שכל מעבד מסדרת C2D הוא בעל תושבת LGA 775 ועל כן ניתן כבר עכשיו להתאים לו גוף קירור עפ"י דרישותיי. קישור למפרט שנמצא בשלבי בנייה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411823.new;topicseen#new אשמח לקבל המלצות לקירור שיענה על דרישותיי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב ישן רצח שעוד מעט עף מהשולחן (אני קונה חדש דנדש!) ביינתים אני רוצה להתנסות בOC על המעבד של המחשב הישן כדי שאני אעשה בעתיד על החדש... יש לי לוח אם P4B-M תומך עד ל3.0 GHZ במעבד. 25 מעלות קבוע מעבד (חרא) 1.6 GHZ 16 * 101MHZ וואטים בין 55~75 וולטים 1.73~ קירור סטוק. ~51 מעלות במאמץ. מה אתם עוד צריכים לדעת? זכרונות 2 * 128MB 100MHZ 128 MB 133MHZ חיפשתי בביוס ולא מצאתי איך אני עושה OC (איך אני משנה את תדרי המעבד) יש איזה נעילה שצריך לשחרר? משהו? מה הביצועים של המעבד הזה בOC ?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-