עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by firemanfpg,

היי, לחר בעיות של חימום במארז מצאתי את הבעיה - החלפתי 2 מאווררים 8 בגב המארז(xavier 3) לחזקים יותר - הבעיה שהם מרעישים מאוד יש לי כרגעthermaltake samrt case fan 2-A2178 http://www.thermaltake.com/dcfans/smartfan/a202829.htm אני מפעיל אותם באופן קבוע על עוצה מלאה - אני מעוניין בהמלצה על מאווררים שייתנו לי תפוקה בהתאם ושיהיה שקטים - עם הקיימים יש לי טרקטור - אני לא צריך בקרת שליטה וכו' שיעבדו על FULL כל הזמן. בתודה, Firemanfpg

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by Protoeus,

http://www.rautermods.cjb.net/ ממש מגניב .... חובה לנסות ... אני רץ להוציא את העכברים הישנים מהבוידם ..

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. שלום לכולם חשבתי לבנות קירור מיים אך הגעתי למסקנה שהחלקים שצריך אותם כמו הראדיטור והוואטר בלוק אם לא מוצאים אותם אז צריכים לקנות אותם ואז זה כבר לא משתלם. מצאתי מערכת מיים דיי זולה 490 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם עליה .. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm השאלה היא מה יותר יקרר ויתן ביצועים המערכת הנ"ל או XP 120 +מאורר 120 טוב.. אשמח לשמוע הצעות למערכות קירור מיים אחרות או מערכות קירור אוויר אחרות במידה ויצא שעדיף אויר.. תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  4. 1. איך מנקים את הכרטיס שציינתי? האם "התזה" של אוויר דחוס לתוכו תספיק? 2. יש 2 סוגים של אוויר דחוס, לחץ גבוה ולחץ נמוך, האם יש הבדל ביעילות בינהם.? או שזה מתבטא בכמות?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי ה ASUS 8800GS TOP. התקנתי את תוכנת ה Smart Doctor של ASUS- תוכנת הניטור שלהם. התוכנה מראה תמיד שהטמפ' של הכרטיס היא 54 מעלות- מה שכמובן לא יתכן (גם אחרי משחקים וכו'). גם תוכנות אחרות אינן מנטרות את הטמפ'. האם יכול להיות שלכרטיס הזה אין חיישן?!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by CoolingPC,

אני קונה מערכת בקרה למאוררים ויש לי בעיה.. המאוררים שמיתחברים למערכת בקרה הם 3 פינים והמאוררים אצלי הם 4 פינים מישו יכול לעזור לי לימצוא קבל מפצל מ3 ל4 פינים? לדוגמא כזה: http://i45.tinypic.com/35btgkx.jpg תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. חח ואיי איזה דבר אכזריייייייייייייי חחח ואיי איזה גוודלללל תודה רבה לכםםם בכול מיקרה אני זז להרכיב!!! D :

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by Trol,

יש לחבר שלי מאוור אחד, באיזה מקום מומלץ יותר להציב את המאוורר במארז, למעלה או מאחורה? שאלה דבילית, אבל אני ישמח לקבל תשובה, ערב טוב.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by k22,

תמיד שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש למשך כמה דקות (בערך 10דק') תמיד אומרים לי שזה האבק במאוורים אני מנקה אותם מוציא את כל האבק אם פן ושוב נהיה רעשבהדלקה. זה מפסיק כאשר אני נותן מכה קטנה למארז או אם הזמן פשוט מפסיק הרעש. ממה נהיה רעש הזה ואיך מסדרים אם אפשר בכלל?

10. מעדיף אחד בלי כפתור לכיוון, אחד שאי אפשר לשמוע אותו ;D

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by anri,

טוב 3000 שנה לא הייתי פה חח ואני שמח לחזור.... אני צריך קצת עזרה, אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך המלצה למאוור טוב (המפרט כתוב למטה) . אני רוצה משהו שיקרר כמו שצריך (יש מצב ל OC) ולא יעשה הרבה רעש ! המחיר לא ממש משנה.... אם יש הצעות יותר טובות ממאוורר,או כל מיני דברים חדשים שיצאו..אני אשמח לשמוע ! תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by bagetrek,

שלום ... רציתי לדעת האם כדאי לי לעשות אוורקלוקינג ל- ג'יפה 5200 שלי עם 128 זיכרון ... אממ...רציתי עוד לדעת עם איזה כלים להישתמש איפה לקנות מה ואיך לפי המדריכים פה התרשמתי מהיופי שנעשה לכרטיס ומקווה שיהיה גם לא רק יופי אלא גם חוזק על הכרטיס עצמו עכשיו מולבש גוף קירור " צלעות " ולא מאורר ... תודה לעוזרים ! ד"א אני חדש פה .

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Kenny,

יש לי את ה VANtec aero FLOW amd 1700 0.13 jiubh epox8RDA+ case with 4 FANS 2 froNT 1 DOOR 1 "EGZOZ" שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל מ30 מעלות המעבד ומגיע ל55 בערך והמחשב נכבה. הגוף קירור יושב מצויין של המעבד ויציב ומרחתי את המשחה הטרמית. ישנה מדבקה כחולה דקה שאני מפחד להוריד אמורים להוריד אותה? צריך ממש לגרד אותה , בגלל זה חשבתי שלא אמורים להוריד אותה. ואם היא אמורה להיות שם , אז מה הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  14. זה רק לי או ככה זה לכולם אני עם הקירור המקורי שלו והוא ממש מחמם לי את מערכת שאני משחק אז השאלה שלי איך הקירור זה צריך להיות ככה בכלל? זה עם המיה 2

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by shirNoshe,

טוב,אז אני עושה OC,אבל כשאני נכנס ל-HARDWARA MONITOTING אני מקבל תדר ליבה אחר,ותדר זיכרון אחר.השאלה שלי היא מה הנכון?שהכי מדויק זה . מצרף צילום של ההבדלים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by nizzan7,

שלום, יש לסבא שלי מחשב P4 עם ליבת פרסקוט. הטמפרטורה שלו בשימושי אינטרנט היא בערך 60 זה בסדר? תזכרו שזה פרסקוט!

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by urielka,

האם אפשר לחבר מסך של גים בוי,גים גיר,מסך של טלוויזה ניידת וכו` נקח לדוגמא גים גיר שיש לו שישים ואחד פינים האם אפשר לחברו בחיבור TTL,LVDS vga וכדומה אם מישהו יודע שישלח את ההסבר או לינק או דיכתוב מדריך או משהו

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by dbx22,

יש לי רדאון 9500 פרו. עכשיו ראיתי באינטרנט כשגלשתי שיש את התוכנה הזאת: ATITools 0.0.20 שאפשר לעשות איתה אוברקלוק לכרטיס. אז רציתי לשאול האם זה בטוח? ואיזה פרמטרים לשים בתוכנה בשביל אוברקלוק טוב. וגם רציתי לשאול עד איזה "רמה" הכרטיס שלי מסוגל להגיע(לדוגמא: 9700NP וכו') תודה רבה ולהתראות!

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  19. לחבר שלי יש לוח P4g8x Deluxe החדש של asus והוא צריך תוכנה שתראה לו בזמן ווינדוס את טמפרטורת המעבד והמחשב

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. יש לי גוף קירור אקטיבי שבא עם המעבד X2 AMD AM2 4200+ יש לי בערך טמפרטורות במנוחה 36 מעלות בשתי הליבות במממוצע(נגיד אחת 38 ואחת 40) ובמאמץ בשתיהם יש 40 ,38 ככה ואני רוצה לעשות בינתיים oc לא גדול עם הקירור האקטיבי שבא עם המעבד אני אקנה עוד מעט קירור פאסיבי אז יש איזושהי תוכנה שיכולה להעלות את הסל"ד שלו? (כדי שהטמפרטורות ירדו במעלה אחת,שתיים) ?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by יוד קרת,

מדוע כל דוגמאות הOC משתמשים ב800MHZ ולא 1066 . במאמר של tomshardware ראיתי כי ל1066 יש עדיפות של 10% בביצועים ?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by deathil93,

שלום, אני לא מזמן החלפתי כרטיס מסך והוספתי 2 זכרונות של ראם. המחשב שלי ישן (2004), יש לי ספק 300W, מאוורר אחד למארז, מאוורר למעבד והמאוורר של הספק, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר נעשה די רועש (עובד שעות נוספות), קודם לא היה לי את זה אבל אני ידעתי בכללי שזה יקרה. החלפתי מכרטיס של ATI 9200SE ל-FX5200, ב-FX המאוורר נדפק אז החלפתי אותו עם מפזר החום של ה-9200SE, ניראה שזה עובד טוב (נכון לעכשיו שום דבר לא נשרף חח), אבל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך כי אני שוקל להביא עוד מאוורר למארז שיקרר יותר טוב. תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by Salwaby,

סליחה על הבורות , אבל מזה בכלל פתיחת צינורות בכרטיסי מסך ? מה זה נותן לך ? ואיך בכלל עושים את זה ? ומה ההשלכות של פתיחת צינורות (בטוח יש.. תמיד יש)

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  24. עשיתי OC מ2.33 ל2.8 וכשאני מנסה להעלות את התדר אז המחשב עושה לעצמו ריסטרט אז כדי להעלות עוד את התדר למעבד אני צריך להעלות מתח למעבד? יש לי 4 אפשרויות בביוס הראשונה CPU VCORE ויש עוד 3 אז איפה אני צריך להעלות ובכמה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. שלום יש לי לוח של אינטל ואני ממש רוצה להעלות את המעבד קצת.. אם הייתי יודע שלא יהיה אפשר לעשות לו אוברקלוק לא הייתי קונה אותו !!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים