אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי סוף סוף עשיתי חלון למחשב http://photos.walla.co.il/e_n_d אם יש לכם עצות (איך אני יכול לסדר את החוטים במחשב?) רעיונות ועוד אני אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ניסיתי לבנות מסך LCD לפי המאמר באתר. קניתי אחד של 4 שורות והתקנתי תוכנת קריסטל קונטרול. בניתי את הכבל הפרללי מכבל מדפסת + מתאם מולקס ישן שמצאתי שמוציא 12V (שימש למאוורר במחשב ישן) ועכשיו לבעיות... המסך לא עובד!!! זרם במולקס באיזור ה- 2V הוא הדליק אור ירוק בהדלקה אבל עכשיו נאדה.... מה עושים??? איך בודקים שלא שרפתי אותו?
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר עדיף ( יש לי מעבד xp2500) ואני רוצה לעשות OC על איזה HS מבייניהם הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפ'??
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עד שאני יקבל את ה HardCano II שהזמנתי היום, איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה בתוך המארז, ובמעבד עצמו?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום כולם אתמול הרכבתי תמחשב שלי ויש לי איתו בעיה עם הטמפ הגבווה איך שאני מפעיל תמחשב הטמפ' של המערכת 37-36 , ושל המעבד 50-51 האם זה נורמלי? טמפ' במאמץ עוד לא בדקתי כי אין לי עדין איזה משחק שיסחט תמעבד. המעבד הוא אתלון 64 +3200 קלוהאמר שנקנה מקיאספי , ומרחתי על המעבד ועל הגוף קרור משחה בנדיבות 0.5 מתוך 1.5 של ננוטרום 2 בלו. הגוף קרור נראה לי יושב כמו שצריך כי הרי קיבלתי גוף קרור עם פלטה כזותי מברזל שאמורה להיות מאוחרי הלוח כתומך, ומתחברים דרכה ברגים שעוברים דרך הפלטה שמתחברים לגוף עצמו ככה זה מורכב, והגוף קרור יושב חזק על הלוח , האמת יש לי בעיה עם סידור חוטים אני מחכה לעוד כבל עול שמגיע בקרוב. יש לי סה''כ 4 מאוורים של טרמינל טייק שמגיעים עם הלן פייר , מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מגיע לי מחשב ביום חמישי/ שישי ורציתי לדעת איך עושים לכרטיס מסך שלי oc זה albatron 6800gt עלה לי 2600 שקל אז בבקשה לא לשרוף לי אותו. האם אני צריך לקנות מאווררים בשביל לעשות oc אם כן איזה מאווררים תסבירו לי הכל בבקשה אני חדש בתחום ה oc
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש להם תוכניות להוציא גירסה של יותר מ-350W?
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תראו יש לי 2.4B, כלומר FSB133 * 18. יש לי לוח שתומך בבאס 800 וDual DDR 400. אני רוצה להחליף את הזכרונות אולי לDDR400*2 ואז להפוך את המעבד לFSB של 200MHZ, כמו הזיכרון. רק שבשביל זה אני צריך להפוך את המעבד ל3.6 (18*200). דרך אגב הדואל במעבד הזה אפקטיבי כמו במעבד עם HT, תאמינו לי, בלי דואל הקריאה 2500 בערך, ובדואל 3300, ואם אני עושה OC ל3GHZ וניצול הזכרון אז אני מגיע לקריאה של 4000+. כמובן שעם קירור נוסף חזק למעבד, יש אפשרות?
-
- 10 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתלבט בקניה של מאוורר לקירור המעבד (פנטיום 4, 2.66), שיחליף את המאוורר המקורי (והמרעיש!) של אינטל. שני דברים חשובים לי: 1. זול 2. שקט מצאתי שניים שמתאימים לי לתקציב http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=jet-p4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1530&products_id=6541 השאלה היא - האם הם שקטים? עוד משהו. אני מוכן להתפשר אפילו על מוצרי יד - שניה, ככה שאם למישהו יש הצעות - פנו אליי. תודה לכם מראש, תומר.
-
- 11 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מחפש שני מאווררי 120 מ"מ לקומפיוקייס 6A19 כמה שיותר שקטים יותר טוב ושלא יהיו יותר מידי יקרים תודה לכל העוזרים ושכחתי לציין שיהיו בלי לדים ושטויות כי אין לא חלון במארז
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם יש לי מאוורר למארז ויש לו חיבור ללוח אם 3 פינים כזה אז אפשר לוותר על החיבור חשמל...? ועוד משהו אני רוצה לרכוש בימים הקרובים כמה מאוררים 80 מ"מ תביאו לי המלצה לכאלה שיספקו אוורור טוב ושלא יהיה מאוד מאוד יקר..... פשוט תכתבו דגמים שאתם מכירים אני ירשום לי אותם ויראה בחנות/יות... לא צריך לדים...
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני חייב לדעת איפה אפשר להסיג את המאורר המטורף הזה :http://www.hwzone.co.il/gallery/album20/aaa
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 90mm ENERMAX UC-9FAB 92x25 Ball Bearing fan clear fan
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני קורא לזה שיכבה כי אני לא יודע איך לקרוא לזה, זה מין שיכבה כזאת כמו גומי דק שמשתמשים בה במקום משחה טרמית, מישהו מכיר את זה? האם זה טוב במקום משחה למעבד?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה זה בדיוק CFM ? איך מודדים אותו ? כמה CFM זה נחשב "טוב" ? 2. כמה דציבל זה נחשב ל"רועש", "בינוני" או "שקט" ? 3. אם יש יותר מאווררים שמכניסים אוויר מאשר מאווררים שמוציאים, זה יכול לעשות בעיות ? ולהפך ? זה הכל, בינתיים... תודה לעונים :-)
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קירור חדש למעבדP4 2.8 HT NORTHWOOD סוקט 478 בגלל בעיות עם הקירור המקורי שבא עם המעבד. התקציב שלי שלי הוא עד 200 ש"ח. אם אני קונה משהו אז אני רוצה משהו עצבני (אני רוצה לקנות גם Arctic Silver 5) אני יודע שנחושת מוליכה חום הרבה יותר טוב מאלומניום אבל יש סכנה בגלל המשקל הכבד שלו. איזה קירור אתם ממליצים לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי Intel Celeron 2.6 Intel Rocklake D865 PERL 1024 Mb RAM DDR Nvidia GeForce FX 5200 ובעוד שבוע בס"ד אני יקבל מחשב חדש עם המעבד החדש שמגיע לארץ Intel Itanium 2 ואיתו עוד חלקים יותר טובים... ;D עכשיו עשיתי OC והצלחתי להעלות רק ב-4% כי זה המקסימום שהלוח נותן לי :'( והגעתי ל 2.7 Ghz וגם עשיתי OC לכרטיס מסך והגעתי ל... Core Clock: 350 Mhz Memory Clock: 461 Mhz השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות וכיצד.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מרעש זימזום שמוציא אותי מדעתי בחנות נאמר לי שאין אחריות על המאוורר עכשיו אני יודע שניתן לנקות ולשמן את הציר אבל זה ניראה לי פתרון זמני ואין לי עצבים לחזור על הפעולה שוב פעם בזמן הקרוב היות והטמפרטורה המדווחת היא 40 מעלות כאשר המאוורר עובד אני שוקל את הפתרונות הבאים ורציתי לשמוע מה דעתכם 1-לנתק את המאוורר 2-passive heat sink לשים 3- לנצל heat sink של pentium 2 שפירקתי מהמחשב היישן ולהדביק אותו באמצעות דבק טרמי (לא משחה טרמית) (או מרק אפוקסי (הגליל שחותכים עם סכין יפנית ,לשים עם האצבעות ומישמים בין החלקים שרוצים להדביק השאלות: 1-האם הטמפרטורה שמדווחת על-ידי תוכנת הניטור של abit: ABIT EQ כטמפרטורה של ה sys מתייחסת לטמפרטורה של north-…
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי! רציתי לרכוש ספק טוב ל-OC בגלל שיש לי אחד ג'נרי ואני חושב שהוא קורס מידי פעם. מכיוון שהתקציב שלי דיי מוגבל, חיפשתי אחד דיי חזק וזול. מה אתם אומרים על הספק הזה (מ-KSP): ?KSP 500W ActivePFC? ActivePFC 500-watt power supply ~230V @50-60Hz +3.3V/28A +5V/50A +12V/18A -5V/0.8A -12V/1A +5Vsb/2.5A מחיר: 190 ש"ח . (http://ksp.co.il/hmain.php) שווה ?? נ.ב. כרגע אני עים ספק JTC 400W.
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הם יועילו לזרימת האוויר במארז או לא? שווה לקנות אותם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי לוח אם AI7 של ABIT יש לי P4... אני רוצה לקנות SILENT TOWER ואין לי מושג... איפה החורים ואם זה מתאים בכלל ,. חוץ מזה... הריבועה ששם שמים את המעבד נטוי כך שזה נראה כמו מעויין... זה משנה? זה יתאים?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3673&item=6703489230&rd=1#top ראיתי את זה.. ולפי מה שאומרים זה מוריד טמפ' מיוחד... מישהו יודע בדיוק מה זה ויכול לתת לי יותר פרטים עליו?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-