עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by frogman,

היי ושלום לכולם! המפרט שלי : E6300 קירור D3ROCKET P5B DELUX-מארז THERMALTAKE ספרנו + ספק THERMALTAKE 470 512 667 *4 CORSIAR X1900GT והשאלה שלי היא:מדוע אני מוגבל ל333MHZ באוברקלוק ? כאשר אני מנסה לעבור את זה נוצר מצב שהזיכרונות עוברות את 667 ואז המסך לא נדלק? ברצוני לציין שזו הפעם הראשונה שאני עושה אוברקלוק ונעזרתי במדרכים שלכם + חבר טוב

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כאשר אני מחבר משהו אל נקבת המולקס של הSpark7 הוא עובר לעבוד במהירות מקסימלית, ברעש נורא. במצב הנ"ל אין אפשרות יותר לשלוט על מהירות המאוורר בעזרת הבורר. מישהו יודע מה פשר הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  3. בשעה טובה קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה) עם מעבד e8400 במהירות סטוק וקירור Thermaltake V1. בדקתי מה הטמפרטורה שלו במנוחה וכל אחת מהליבות עומדת על 50 מעלות בערך! אני יודע ש sonata 3 אינו המארז הקריר ביותר, אבל הכבלים בפנים ממש מסודרים וחוץ מהמאורר שמגיע עם המארז, Antec tricool, ששמתי אותו ליד הדיסקים הקשיחים, קניתי מאורר נוסף Arctic cooling 120 PWM שיושב בחלקו האחורי של המארז. יש לי כמה חשדות בנוגע לבעיה, אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור: 1. יש לי כרטיס מסך 9600gt פסיבי - שדי מפיץ חום בתור התחלה. 2. המאוורר האחורי מסתובב ממש ממש לאט. אני יודע שהוא אמור לנטר את המהירות לפי הטמפרטורה, האם זו לא טמפרטורה שאמורה לגרום לו לרוץ קצת? 3.המאוורר של ה-V1 מוגדר על טמפרטורה בינונית ולא ע…

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  4. כי הרי אם יש לך טוניק טאוור זיכרון 800MHZ ולוח שמגיע עד באס 500 לפי נתונים.. אז עם הE4400 אפשר להגיע למהירות 4GHZ.. ומעלה.. אבל משומה שלא כמו בגירסת הE6X00 הבנתי שיש מין FSB WALL והמעבד הזה מגיע בקושי ל3.5GHZ.. אז מדוע זה קורה? בגגל שהוא מתחמם מהר יותר? או שיש סיבה אחרת?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by aero,

בוא נגיד ככה שחם במחשב הוא מגיע ל 45-48 מעלות!!! ובמנוחה הוא בין 38-42 מעלות אני לא יודע למה זה כל כך גבוה כי כל שאר הדברים במחשב דיי קרירים!! וכיצד אני יכול לסדר את זה עם גוף קירור או משהו

6. אז ככה המחשב נמצא בOC תמידי... אבל כאשר אני עושה OC לכ.מסך ואז אני עוזב את המחשב לאיזה חצי שעה אז אני חוזר ואני רואה אותו מכובה. ז"א שכל המנורות וכל המאווררים לא פועלים. שום דבר. ממש כאילו הוא מכובה. ואז אני בא מפעיל אותו ולוקח לו איזה דקה ואני צריך ללחוץ לו ריסט כמה פעמים ואז מופיע לי LOGIN לווינדוס.... הקטע הוא שאני בלי OC לכ.מסך זה לא קורה לי, אבל כשאני עושה לכ.מסך אז אחרי חצי שעה פחות או יותר לפעמים יותר אפילו שעתיים הוא מתכבה בערך. ואחרי שאני כביכול מדליק את המחשב אז הOC של המעבד והלוח והכל חוזר לDEFAULT המכפלה נשארת על 9 אך הבאס במקום 382 יורד ל200. הקטע שאני חושב זה שהספק שלי אולי לא מספיק חזק? ברשותי HEC 400TR-TF... יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  7. המהרתי את המעבד ל-2.4. סנדרה מדווחת על מהירות של 2.41 GHz.. ווינדוס במחשב לי עדיין מדווח על 1.81 GHz. איך זה קורה? בינתיים אי ההתאמה נעלמה. הכל זהה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. אז ככה: מת לי לוח האם החמוד הקודם והחלטתי להשתדרג למעבד E8400 ולוח EP43 DS3L. משום מה אני לא מצליח לקבל מידע לגבי הזכרונות לא בCPUZ ולא ב EVEREST. יש למישהו דרך לפתור את זה? ועוד שאלה ככה לדחוף אם אני כבר כאן, ניסית לתת בOC קטן ולהריץ את הזכרונות ב1:1 לFSB, נעלתי את הPCIX,ביטלתי את כל האופציות שיכולות להגביל אותי C1E,C2E וכו', נתתי מתח של 1.325 לCORE תזמונים בלאי לזכרונות כדי לבדוק אם זה בכלל ירוץ, תדרים מינימליים לMCH ו ICH ו 2.1 לזכרונות(כי זה מה שהם כביכול דורשים. משום מה ההגדרות פשוט התאתחלו. מה ניתן לעשות,אילו מתחים צריך להגדיר ולכמה? זכרונות 800MHZ 2GB של MUSHKIN

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מדוע לבטל את הפונקציות שמורידות מתח ותדירות כשהמחשב לא בעומס מלא? אני רואה בהמון מדריכים שאומרים לעשות את זה ... אבל למה? מה זה נותן? אם גם ככה כשהמחשב יהיה בעומס מלא הוא יריץ את המתח והתדירות במהירות של ה OC שהגדרנו? לי יש כרגע Q9550 @3.4 וביטלתי את הפונקציות האלה. לחבר שלי יש Q6600 הוא עשה לו קצת OC לא זוכר לכמה אבל הוא לא ביטל את הפונקציות ועדיין עובד לו בסדר. מישהו יכול לעושת סדר בבלגאן? תודה.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by moshe55501,

איפה אפשר לחפש מדחסים לקירור משהו זרוק (וכמות גדולה כדי שאני במקרה אמצא משהו עובד) (אני מאזור תלאביב יד אליהו) כי כרגע אין לי תקציב לקנות ואני ממש ממש רוצה לבנות קירור גז בבקשה תעזרו לי ורציתי לדעת כמה טמפ' אפשר להגיע עם קירור גז שלב אחד

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by qpalzm,

במזל טוב המשפחה שלי קנתה מקרר חדש, וכרגע המקרר הישן זרוק בחצר. האם אפשר לפרק ממנו את המדחס, ולהשתמש בו על המחשב?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  12. אני מתכנן קירור מים, ואני רוצה שהבלוקים(3 כרגע) תמיד יקבלו מים ישר מהמיכל(יעני קרים ולא עברו בבלוק אחר לפני) הדרך היחידה והזולה שאפשר(שימוש במשאבה אחת עם מפצלים פשוט יהרוג את הזרם ויקרע את המשאבה) היא שימוש בכמה משאבות של 500 ליטר בשעה, טבולות, שעולות 60 שקל... התרשים: מיכל -> משאבה א' -> בלוק מעבד(אופציונלי) מיכל -> משאבה ב' -> בלוק ציפסט מיכל -> משאבה ג' -> בלוק כרטיס מסך מיכל -> משאבה ד'(משאבה של 300 ליטר) -> רדיאטורX1 ---> המשאבה חלשה כדי שהמים יעברו כמה שיותר לאט ברדיאטור... מיכל -> משאבה ה'(כנ"ל משאבה 300) -> רדיאטור 2X מדובר על מיכל בהכנה אישית, שהמארז פשוט יישב עליו, +- 5-8 ליטר...

13. Started by semca,

לילה טוב,אני מחפש תוכנה, שאוכל לעקוב אחר טמפרטורת המעבד שלי ,תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by carmel134,

מישהו יכול להביא לי שם לא תוכנה טובה שתמדוד את הטמפ' של המארז דיסק קשיח לוח אם ומעבד? ותוכנה קלה לשימוש לא תופסת המון ולא עושה בעיות מי שמהיא לי יברוך ותודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by Bar1234,

חברים... אם איזה תוכנה אני יכול לבדוק הכי טוב את הטמפ' של הרכיבים במחשב...?? יש לי מעבד 2.0 של אינטל ולוח אם של MSI..... כמו כן כרטיס של NVIDIA G-FORCE 2 אני מודה לכל מי שיעזור לי......

16. שלום לכולם. יש לי את המפרט שבחתימה: כשאני מפעיל את המחשב ונכנס לביוס אז הוא מדווח לי על טמפ' של בערך 54-55 מעלות לעומת זאת כאשר חלונות XP עולה תוכנת EVEREST מדווחת לי על 46 מעלות בערך, למי להאמין, יש לי פנטיום 4 פרסקוט סטפינג E0.

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by Arik.G,

היום סתם גלשתי לי לתומי שאתר של אינטל וחיפשתי עידכון לביוס שלי (מצאתי לבסוף אבל זה לא חשוב.) ופתאום אני רואה איזה תוכנה שיכולה למדוד טמפאטורות של המעבד ועוד מדידה שלא ממש הבנתי באיזה מקום. עכשיו הקטע שלא הבנתי זה איך התוכנה מודדת את הטמפרטורות כי בכלל לא ידעתי שיש לי חישני טמפרטורה בלוח, ואם יש למה שום תוכנה אחרת לא יכלה להראות לי את הטמפרטורות. אולי מישהו יודע מה הקטע בכל העניין הזה? ועד כמה אפשר להאמין למדידות האלה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שתמדוד את החום של הכרטיס בזמן שימוש ביישום תלת-מימדי (כלומר כמו Fraps אבל לטמפרטורה). יש כזה דבר?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by cpus,

איך אני מודד טמפ' ???????????? אני יודע שיש איזו תוכנה שמאפשרת את זה.. ניסיתי את SPEEDFAN אבל יש לי לוח אם של אינטל, ושם לא מופיעה האופציה הזו בכלל.. ומאיפה אפשר להוריד את התוכנה הזאת ? תודה!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. מדידת טמפרטורת המעבד: איך עושים את זה? דרך הגדרות כלשהן במחשב? מכשיר כלשהו? כי אני רוצה לעשות OC אבל-בשום פנים ואופן עד שאדע את הטמפ'... מישהו יודע איך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by OR2OOO,

רציתי לדעת עם בכל מחשב בעזרת תוכנה, למשל Real Temp אפשר למדוד את טמפרטורת המעבד או שצריך תוספות בשביל זה? אשמח לתשובות.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ybe,

יש ברשותי כרטיס v8200 ti 200 של asus , התוכנה שמסופקת עם הכרטיס smartdoctor לא נתמכת על ידי מערכת ההפעלה שמותקנת במחשב שלי-WIN XP PRO . מכיוון שבצעתי המרה "כבדה" לכרטיס 220/500 אני מעונין לבדוק את הטמפ'(אני מעונין לנסות עוד להתקדם), יש איזה תוכנה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by neo_hackman,

איך לעזאזל מודדים טמפרטורה של: כ.מסך, מעבד, זכרונות. האם יש תוכנה ? גם אם עונה על חלק מהרכיבים?

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by N N C,

מישהו מכיר תוכנה למדידת מתח של ספק ? אני מתכנן לשדרג את המחשב, ואני מתלבט אם לקנות ספק חדש או שהקיים מספיק טוב...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by Mr.B,

יש לי R9600XT ולאחר OC הכרטסי די קר אז אמרו לי (מתן CRASH ZONE) שיכול להיות שהוא לא מקבל מספיק מתח.. אז רציתי לבדוק כמה הוא מקבל.. וכמה הוא צריך לקבל אז יש איזה תוכנה או שמהו שעושה את זה?

• 6 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.