אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש בלוק לקירור מים ל AMD 64 K8 שמתחבר לציורות של 0.5 אינץ' ובא עם פיילטר (טרמו אלקטרי) מודבק/מולחם מתחתיו. שהבלוק יהיה מנחושת ושיהיה טוב. סומך עליכם
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
-
-
מארז מאוורר עד 400 שקל לפחות 2 מאווררי 120+ 3 92/80 חלון בצד ועדיף שהיה מלוג'יק או מנעה תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
אוקי כולם יש לי 500 שקל להשיקע בדיוק 500 אין שקל יותר כי בראסמי יש לי 450 ואני ינסה לגרד 50 מעוד איפה שהוא קיצר אני צריך קרור טוב ומארז טוב ל אלתון 64 סוקט 754 מה ההמלצות ? אני לא צריך גם ספק כוח
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שאלה חשובה שיכולה לפתור לי המון בעיות. האם ניתן לשנות את מיקום הצלעות הקירור של ה Sonic Tower כך שהם לא יפריעו לזיכרונות במידה וארצה להוסיף מאוורר קידמי ? צירפתי לינק עם תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.sme.sk/cdata/1987191/00003920-Thermaltake-Sonic%2520Tower_CL-P0071.jpg&imgrefurl=http://pocitace.sme.sk/c/1987191/Chladit-je-mozne-aj-potichu-bez-vrtule.html&h=412&w=450&sz=65&tbnid=wsLNKXF7p_IJ:&tbnh=113&tbnw=124&hl=iw&start=5&prev=/images%3Fq%3Dsonic%2Btower%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DG הלוח שברשותי הינו Abit AN8 Ultra ( קירור פסיבי ). לפי דעתי לא ניתן אבל אשמח ל…
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב רוכש מחשב חדש ואני צריך קירור למארז 120 ס"מ והתקציב שלי הוא 100 ש"ח.. עכשיו אני צריך העיקר שיהיה חזק לא אכפת לי שיהיה יפה או אם יש לו אפשרויות נוספות או אם הוא ניתן לכיוון העיקר שיהיה כמה שיותר חזק.. אם יש חריגה קטנה של 20 שקל לא נורא אבל לא לגלוש יותר מידי מהתקציב... תודה מראש גיא
-
- 14 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. המאורר של הכרטיס מסך שלי דגם: msi gf 4 ti 4200 128 ddrm די נדפק.... הוא כל הזמן מתחכך בתחתית דבר שיוצר רעשים נוראיים. ניסיתי להוציא את הברגים של הגוף קירור אבל נואשתי....הברגים פיצפונים ובלתי ניתנים להוצאה ( הצלחתי רק אחד שהיה מוברג חלש מאוד...השאר פשוט -אין). גם ככה החלטתי לעשות לו קצת oc ולכן החלטתי להשקיע במערכת קירור חדשה. התקציב שלי הוא 150 שקל לחוץ, משמע עדיף פחות. יהיה נחמד שהגוף קירור יבוא גם עם צלעות קירור או משהו כזה ולא רק קירור קטן לליבה..... כמו שאמרתי אני צריך משהו חזק כי הכרטיס די חם וקשה לי מאוד להגיע איתו לoc נורמלי. הצלחתי להגיע ל460 בזיכרונות ו 260 בליבה שזה כלום ( עליה של 20 ו 10). תודה לעוזרים. לינק לאתר ישראלי יתקבל בברכה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר וגם חדש בתחום הOC. אין לי מושג איך עושים OC ואני ישמח אם תעזרו לי. הנה המפרט של המחשב שלי, תגידו לי אם יש טעם לעשות ואם אני יכול להגיע לתוצאות טובות. בהרצת 3DMARK05 (כל הבדיקות האפשריות) קיבלתי 3102. מפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני מאווררים אלו Thermaltake Silent K8 Heatpipe CPU cooler לבין: Zalman 7000 Cu :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה דיברתי עם דוד שלי ואיכשהו השיחה התפתחה והוא אמר לי שאם אני צריך להכין משהו עם CNC אז הוא יכול לסדר לי. אז ישר קפץ לי הרעיון של הקירור מים עכשיו הסתובבתי בכל מיני אתרים וחיפשתי מידע על הבלוקים אבל עדיין יש לי מלא שאלות. ראיתי שיש הבדל בין הקטרים של הצינורות והחיבורים, למה זה משנה? ובאיזה כדאי לי לבחור? ראיתי שיש לבלוקים 2 חיבורים לצינורות (מן הסתם אחד נכנס ואחד יוצא) אבל אז ראיתי בלוקים עם 3 חיבורים, למה החיבור השלישי? איפה אני יכול למצוא הסברים איך אמור להראות הבלוק? אבא שלי עובד הרבה עם Autocad ויש לו מחשב דיי בשביל זה (כרטיס מסך FireGL 3200) אז הוא מן הסתם יכול לעזור לי ביצירת המודל. אבל עדיין אני לא יודע מה המשמעות של כל העיקולים בתוך הבלוק, יש לה…
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/japan/products_n/clooer/Liquid/bigice/CL-W0085.htm מדובר בשילוב בין קירור-אוויר מבוסס היטפייפס לקירור-מים. המפלצת שוקלת 874 גרם, 61 גרם יותר מביג-טייפון.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי קצת אז מה הקירור הכי שקט למעבד וגם במחירים סבירים אני יודע שהזלמן מצויין אבל רציתי לדעת אם יש אולי אחד אחר יותר טוב. כמו כן הקירור לא נועד לאוברקלוקינג אז פשוט שאני אוכל לעשות כל פעולה פשוטה עם המחשב אותו דבר גם לגבי הכרטיס מסך אם יש הצעות תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קצת שדרוגים , קצת צעצועים חדשים , נראה מה המאוורר יועיל לכל העניין הזה . 6800GT של evga , אמור לסגור עם קירור סטוק מהירות של אולטרה , נראה מה התוספת הקטנה תועיל לו . גוף קירור חלופי לdfi infinity , שלהם מתחילים להרעיש דיי מהר , ולא בדיוק מקררים . עדכונים נוספים בהמשך .
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. איפה אפשר ליקנות את Voolcano7+ בארץ? ומה המחיר שהוא אמור לעלות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ראיתי המון פעמים בפורום אנשים שכותבים שהם עשו OC לכרטיס מסך שלהם מישהו יכול להסביר לי מזה (עברתי על המדריכים ולא מצאים)
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב ככה, סתם עשיתי חיפוש בין כל החלקים ספייר שיש לי למחשב ומצאתי את הקירור סטוק שלי של אינטל (קירור לP4 socket 478) ואת הfan mate 2 שקיבלתי עם הקירור של זלמן . החלטתי שחבל שהם סתם ישכבו בארון ללא שימוש ושאפשר לעשות איתם משהו שימושי . המוד הוא נורא פשוט ומאוד יעיל , המעלות במנוחה לא צונחות הרבה, 2-1 מעלות בסך הכל, אבל הכרטיס מתחמם הרבה הרבה פחות במשחקים ובoc לפני המוד אם הייתי מעלה מעל ל550 את הליבה הייתי מקבל ארטיפקטים במשחקים, אחרי המוד אני על 565 בלי ארטיפקטים ויציב, לפני המוד הכרטיס היה עובר את ה80 מעלות ב3DMARK05 , אחרי המוד הוא לא עובר את ה70. הכרטיס הוא כרטיס 6600gt של leadtek עם קירור סטוק. הכרטיס: הקירור של אינטל: המאוורר מנותק מההיטסינק: המאוורר …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך leadtek 6800gt 256mb ? ומה הטמפ' המקסימלית שמותר להגיע אליה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל)
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היה לי אחד שהתקלקל (לא נשרף P: ), קיבלתי חדש שגם נפתחו לו כל הצינורות, אבל אני לא יכול לעשות OC! ניסיתי לסגור את הצינורות ולנסות לעשות אבל לא הלך. מה שקורה זה שהמחשב קורס אחרי כמה שניות במשחק אם זה OC ממש קל (20 מגה הרץ), ביותר מזה המסך מתחיל להבהב יותר ויותר מהר עד שאני כבר לא רואה את הווינדוס בכלל... ואז צריך למחוק את הדרייברים ולהתקינם מחדש עצות מישהו? תודה מראש (כמובן שזה לא הספק כי הרי עם הקודם הצלחתי).
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קונה את ה Sonic tower ורציתי לדעת במידה ואני לא מתכנן לוותר על המאוורר האחורי שמוציא אוויר,האם כדאי לשים מאוורר נוסף מקדימה ( משהו שקט ) שיכניס אוויר וכך יקרר את המארז או לוותר על המאוורר הקידמי ולשים אותו באמצע הסוניק ( הבנתי שזוהי הדרך האפקטיבית ביותר לקרר אותו בעזרת מאוורר אחד ) ? אודה למאוורר 120 טוב ושקט.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת אם איזה משחקים מומלץ לבדוק את כ.המסך וגם אלו עוד תוכנות בדיקה טובות יש חוץ מ3DMARK03,05
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו אני הייתי עושה O.C ע"י הגברת ה FSB בביוס ללא העלת המתח הגעתי ל 2.0GHZ על טמפרטורה של 50 ומשהו מעלות עם יציבות.. עכשיו חיברתי צינור מהמכיל ואני רוצה גם להעלות את המתח אם אני אעלה אותו מ 1.75V ל 1.825v יכולה להיות פגיעה בזיכרונות? או במעבד עצמו אפילו שהטמפרטורה תהיה נמוכה מאוד? (אני יודע שזה נישמע קצת מטורף אבל עדיין תמיד שווה ללכת על זה ) תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יודע אם הלוח אם שלי תואם עם ה-Silent Tower או לא? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי תמעבד שבמפרט למטההההההה רציתי לדעת אם אני צריך לקנות משחה טרמית ?... או שלהחליף רק תקירור.... המחשב אצלי שבוע....
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חיברתי 2 מאווררים עם 3 פינים ללוח אם ASUS P4P800... יש איזו תוכנה שאני יכול לשלוט על הRMP שלהם? עכשיו הם על משהו כמו 1900RPM.. וזה לא מספיק לי..
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-