אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! כשאני מסתכל בכל מיני תוכנות (SPEEDFAN לדוגמא) אז אני רואה 38 מעלות, ועכשיו שאני נזכר, זה מה שתמיד ראיתי שם.. ואם אני נוגע בדיסק עצמו - אז הוא די חם... האם זה מסוכן? מה עושים?! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של asus P5LD2 לאלו שלא מכירים אותו הוא pci-expres אז השאלה על מה לסים תדרים בישביל לנעול אותם, ובשביל מה זה טוב לנעול אותם?תודה מדובר על pci-expres וpci כמה לסים ץודה
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום. מה הלך הרוח באשר ל Corsair H50 (קירור המים)? האם המערכת הוכיחה עצמה? או שכדאי לדבוק בקירור אוויר יעיל מקביל? תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan ב 270
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו אני הייתי עושה O.C ע"י הגברת ה FSB בביוס ללא העלת המתח הגעתי ל 2.0GHZ על טמפרטורה של 50 ומשהו מעלות עם יציבות.. עכשיו חיברתי צינור מהמכיל ואני רוצה גם להעלות את המתח אם אני אעלה אותו מ 1.75V ל 1.825v יכולה להיות פגיעה בזיכרונות? או במעבד עצמו אפילו שהטמפרטורה תהיה נמוכה מאוד? (אני יודע שזה נישמע קצת מטורף אבל עדיין תמיד שווה ללכת על זה ) תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש אמרו לי שזה המקום לאובר קלוק וכאן קיימים האנשים שאני מחפש,אז השאלה שלי היא ככה : יש לי את הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי,והכרטיס של חברת Gigabite,רציתי לתת לו OC קטן בלי להחליף לו קירור ובלי כלום,ככה להשאיר אותו איך שהוא עם הקירור המקורי. השאלה שלי כמה אני יכול לשים לו ב - Corp וכמה ב - Memory בשביל שיישאר בטמפ' יציבה ולא ייגרם לו שום נזק? תודה רבה לעוזרים! וגם לאלו שלא
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג באזור המרכז דבק טרמי "? אני לא מתכוון למשחה טרמית ששמים בין הצלעות קירור למעבד אלא דבק שבעזרתו ניתן להדביק צלעות לזכרונות וכו'.. תודה מראש govner
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב הוא זה שבצד רק במקום טרנספורמר יש לי שארק [תרמלטייק] יש לי מקדימה 120 מכניס מאחורה 120 מוציא קירור סטוק של הכרטיס מסך [מאוורר] וביג טייפון על המעבד האם זה מספיק או שלהוסיף אחד בדלת/בגג של 80/120?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי הורדתי את הרום של הביוס המקורי מאתר של כרטיס המסך, איך אני מפעיל את הרום?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
התחדשתי ביום שישי במפרט הבא DS3R של GIGABYTE 6600 QUAD CORE OCZ XTC 2X1GB בניגוד למחשב הקודם שלי שמקורר בעזרת מים, אני עדיין מתלבט אם להשקיע סכום גדול עבור קירור המחשב הנ"ל, או שמא להסתפק באוויר בתור התחלה הייתי מעונין לקבל הצעות עבור קירור אוויר איכותי, שקט ככל האפשר, וחזק דיו כדי לשמור על טמפ' נאות אני מעונין בקירור למעבד, ול2 שבבי הצ'יפסט (הצפוני והדרומי, P35 \ ICH9R ) ורצוי שלא יפריעו לכ. מסך - שטרם נרכש. במידה ואני אחליט שאני רוצה קירור מים, אני אעדכן תודה
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Fusion V2.0 (נקרא גם Fusion 430) ובתוכו לוח אם Gigabyte MA-78GM-S2H, ועליו AMD Athlon X2 5200 45w. המארז עצמו מגיע עם שני מאווררים 120 מ"מ שמוציאים אוויר, וכרגע מחובר רק קירור הסטוק של המעבד. לNB יש רק צלעות קירור נמוכות שהגיעו עם הלוח. הבעיה: בעת ניגון סרטי HD המעבד מגיע למשהו כמו 60 מעלות, וה Northbridge מגיע לאזור 100 מעלות צלזיוס. מקריאה בהרבה אתרי םבאינטרנט עולה כי כנראה זו לא באמת הטמפ' של ה NB, אבל לצורך הענין הוא מתחמם במשהו כמו 15-18 מעלות בעת מאמץ. אני רוצה להתאים למעבד ול NB קירור, אבל מאד מוגבל במקום. הם יושבים ממש צמוד אחד לשני, ויש לי גם מגבלת גובה בגלל המארז. אם למשל אני ממקם Mini Ninja, המארז נסגר על המ"מ, ואני לא חושב שאני אוכל להכניס עוד…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש בערך אחד מחברי הפורום הציג פה את המפרט שלו ושם קישור של האתר ממנו רנה את המחשב מי שיודע על מה מדובר בבקשה שישלח את האתר המדובר?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-
*איזה ביוס הכי טוב לOC? *מה זה בדיוק Xpress recovery2? *איזה הגדרות צריך לשנות בביוס לפני הOC? *וכמה הטמפ" של הלוח אם והמעבד צריכה להיות? *ואיך מפעילים את הPrime 95?
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
הזמנתי לפני יומיים מאווררים מ EBAY למארז שלי. סה"כ בנוסף לשני המאווררים שהגיעו עם המארז (140+120) שהם שקטים ואיכותיים, ייתוןוספו עוד שלוש של 120 שקניתי שהם לא שקטים במיוחד מטבע מחירם וחוסר המותג. זה לא כל כך משנה לי במהלך היום אלא רק בלילה שאני מורידים דברים וישן! יש שני פתרונות אפשריים לדעתי עזרו לי להחליט: 1)יצירת מנגון שפשוט או יכבה או ידליק את כל 3 המאווררים הנוספים ע"י מפסק או משהוא דומה. 2)קניית בקר לו יש כמה מגבלות שתכף אני יגיד. הערות: 1)לגבי אופצייה 1, יש לי נסיון באלקטרוניקה וכמובן מבחינה מעגלית אין כל כך מה לעשות פה! אני רק שואל איפה אני ישים את המפסק הזה כך שיישתלב יפה או אם למישהוא יש פתרון יצירתי? 2)לגבי אופצייה 2, הבעיתיות היא בשל כמה סיבות: התקציב שלי…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד החדש pentium4 2000A (northwood הוא לא הגיע עם משחת קירור, אבל בכל זאת שמתי משחה על המעבד. זה היה צעד נכון, או שכדאי לנקות את המשחה ששמתי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי עם עזרה מאח שלי המקרופין הזה קירור מים למעבד תוך 10 דקות http://photos.walla.co.il/loi_gie תבלו
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות מאוורר פשוט למארז לא מעל 150 ש"ח חוץ מזיגזג. ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3000 ווניס AMD הוא כרגע עובד על 2000MHZ לאחר OC (העלתי את המתח ב0.25 ול MHZ-223 במקום 200) הטמפ" שלו במנוחה היא 27 מעלות כשקודדתי איזה סרט והמעבד היה ב100% שימוש הטמפ" עלתה ל40 זה בסדר ? יש טעם לעלות מ223 ?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ברצוני לקנות בקר שיתמוך במאווררים של 10 - 12 וואט מאווררים 200 מ"מ. על איזה בקר אתם ממליצים? בתודה.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן אוברקלוקרים יקרים זה המפרט המדובר שאני הולך לקנות Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 267 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ¤ 436 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ¤ 1570 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 אתם אלו שיכולים לשנות את השורה: "קירו…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 64 3000 מארז HEC 6A19 מאורר 120 מקדימה שמכניס מאורר 120 מאחרושה שמוציא מאורר 80 מהצד שמכניס ומאורר THEMALTAKE POLO 735 למעבד עלו המוחי שתי אפשרויות לשיפור הסרקולציה כי עדיין חם האחת היא להחליך את המאורר 80 שמכניס אוויר מהצד במאורר 90 והשניה היא לעשות עוד חור למעבד 80 בצד השני בחלק העליון של הצד השני יותר נכון אשר יוציא אוויר. (אני לא יכול לחורר למעלה כי אי אפשר להפריד את החלק העליון ואני לא רוצה להתחיל להוציא את כל הרכיבים ולקדוח) מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אוקי.... אז קניתי AMD X2 4200+ 939 ו-Arctic Silver 5 שני דברים , על המעבד יש מדבקה קטנה עם בר-קוד... להוריד אותה? ו.. את ה-AS5 - פשוט לשים במרכז גוש קטן ואז להצמיד ל-HEATSINK? שמעתי על כאלה שממש מורחים את זה. תודה...
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
זה המפרט וזה מה שיש לי בביוס כמה שאלות 1. איך אני נועל את הPCI EXPRESS ואת התדר של הזיכרונות? 2.וכדי להמשיך לעשות אני רק צריך לעלות את ה210 ב5 כל פעם ולבדוק עם פריים 95 אני יכול מקסימום עד 240 נכון כי הזיכרון שלי הוא 800 MHZ 3. איך אני עושה שהמהירות של המעבד לא תרד כשהמעבד לא במאמץ? תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
השאלה בכותרת רבותי.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-