עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nadav275,

אני מחפש גריל 120 מ"מ רצוי יפה אבל כל גריל אפשרי או אם מישהו יודע ומוכן להכין בשבילי(בתמורה למשהו אחר\כסף) נדב

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by Snipeh,

מפרט : AMD Athlon 2600+ XP Abit NF7 N-Force 2 השאלה שלי האם המאורר שהזמנתי : CoolerMaster Vortex Dream 7 הוא בעל יכולת טובה למטרת OC ?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  3. איזה מהם לקחת ל7800GT שלי ?:}

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  4. שלום! בקרוב כל החלקים יגיעו והמערכת החדשה תורכב ותושלם. אני מתכנן OC ורציתי לשאול ככה לפני שהמחשב מוכן לכמה אוכל להגיע איתו, המפרט כזה: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם: Asrock Extreme4 זיכרון: Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX לכמה אוכל להגיע עם הציוד הזה מבלי להתעסק במתחים וכדומה, OC פשוט.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  5. יש לי מעבד E8400 אני לא עושה שום אוורקלוקינג, והוא מתחמם לי עד 70 מעלות בזמן עבודה עם קירור שבא איתו מ INTEL. זה הקירור שבא בקופסא המקורית, בזמנו רכשתי גרסת BOX . השאלה אם הקירור ZALMAN 7000C Al System Integration EDITION יקרר יותר, למישהו כאן יש נסיון איתו ? יש לי גם אפשרות ללכת על ה EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN, שנמצא בסדר גודל של אותו מחיר, אלא שאני נוטה לZALMAN יותר בגלל צורת ההרכבה היותר מסיבית שלו על הלוח אם, בלי כל הפלסטיקים שתופסים הנה הקישורים בהתאמה לשני המוצרים http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_256&products_id=8525&language=en http://tms.co.il/product/8447

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם אני חדש בפורום וגם בנושא אוברקלוקינג רמיתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי שם הכרטיס:gforce fx5200 חברה:gigabye דגם:GV-N5218D רציתי לדעת לכמה אני יצליח ללא קירור ואם קירור לכמה והנה לינק לתמונה שלו http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N52128D.htm#

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  7. תראו.. המעבד שלי עושה בערך 28-30 מעלות צלזיוס, ואני יודע שזה אחלה.. אבל הלוח אם שלי, והכרטיס מסך עושים 45-47 מעלות. זה בסדר או לא? אם לא, מה כדאי לעשות כדי לשפר את זה? הכרטיס מסך שלי זה 88GT ואני משתמש ב RIVA TUNER ושם על 100% במשחקים, אבל אלו עדיין הטמפ'.. אם זה טוב אז סבבה.. אם לא אז תעזרו לי בקשה תודה!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by bezangeloo,

הזמנתי מנעה שני מאוורי S-FLEX 1600. הם אומרים שאין להם כרגע במלאי, אין לי בעייה לחכות. השאלה היא אם כדאי לקחת מאוורר אחד Kaze-Jyuni 1600 במקום אחד מהS-FLEX? כמובן בתור מאוורר אחורי ולא קדמי. תודה רבה.

9. יש גריז טרמי ויש דבק טרמי מה ההבדל בינהם ומה עדיף תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by Aviv Shemesh,

אחרי שחפרתי קצת באינטרנט הבנתי שאפשר להמהיר בצורה מסויימת גם את הגרסה הזאת ( ללא הסיומת K ) בצורה די מכובדת http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i5-2500-2400-2300_11.html יש אפשרות לכך ללא סיכון מיוחד ? ואם כן אני אשמח להסבר קצר תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by djburekas,

בס"ד שלום לכולם. קניתי כרטיס HD4850, התקנתי עליו S1 ACCELERO. לצורך העניין גם עשיתי בדיקות מאמץ עם תוכנת ה FURMARK/ מה שמוזר זה שבתוכנה הזאת, שאני מריץ STABILITY TEST... הוא מעיף אותי אחרי -25-15 שניות בערך.. למסך שחור..כאילו הכרטיס מסך מנתק את עצמו לפני שייגרם לו נזק או משהו... והוא בכלל רק מגיע ל75 מעלות... יש לציין שגם לפני התקנת הקירור הוא היה מגיע ל107 מעלות.. ואז היה עושה לי מסך שחור..וכאילו מנתק את עצמו הכ.מסך... בכל מקרה... אני דיי בטוח בגלל שמופעל VPU RECOVER. האם הדבר הזה הכרחי? הוא אכן שומר לי על הכרטיס מסך? בחלק ממקומות שמעתי שבכלל לא מומלץ להשתמש בתוכנת ה FURMARK...שהיא הורסת או משו...? ופשוט אני עושה לכרטיס שלי OC.. אני עכשיו על ההגגבלה בOVERIDE 700/1200 הס…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  12. אני רוצה להחליף את הקירור סטוק לא במשהו מטורףף משהו טוב שיכול להוריד לי את הטמפ' של מ30 במנוחה 40 + במאמץ ! ואני רוצה להחליף את הקירור מכרטיס מסך הזה למה הוא מתחמם מהר...(80-85 במאמץ במנוחה 53) לא להשתגע במחירים מקסימום מחיר ל-2 המאוררים 300 שקל ואני קונה בSKYPC אז תשתדלו להביא לי את הפריטים מהחנות הזאת תודה. נ.ב. אני לא צריך מאוררים עם לדים ושטויות כאלה !

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  13. תודה למי שייעזור.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  14. הפעלתי את EVEREST, ושמתי לב שה MEMORY BUS שווה לCPU FSB שהוא 132.76. גם כתוב שהזכרונות שלי עובדים על 2.5-3-4-6. הלוח שלי תומך בזכרונות עד 266MHZ והזכרונות הם של 266MHZ, אז למה אני עובד על יחס של 1:1 בין ה FSB לזכרונות? יש לי לוח ECS K7S5A AMD Athlon XP 1800+ Palimino

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  15. Started by Alex Kidd,

אני מעוניין בתוכנה כזאת (שם, או קישור ישיר) הכל חוץ מ- speed fan ואל תגידו לי ללחוץ על כפתור חיפוש, כי לא מצאתי תוכנות אלא רק דיונים בנושא...

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  16. אני לא יודע אם יש לי בעיה בלוח האם בחיישנים או שהטמפרטורה לא תקינה עם הסמפרון המחשב יראה לי טמפרטורה שבין 50 ל 60 מעלות וגם ככה עם האתלון החדש התחיל ב 50 הגיע ל 59 משחק בין ה 53 ל 58-9 המאוורר מראה שהוא מקרר 3068 סיבובים . עם הסמפרון המאוורר היה על 3200 עם אותו קירור BOX של AMD . באברסט רשום CORE 1 - 21 CORE 2 - 16 AUX - 50 BOARD - 46

17. Started by hitman100,

אני מעוניין להביא קירור חדש וחזק מאוד לכרטיס מסך בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני..שמעתי על AC שהם טובים מאוד וראיתי גם כמה מאווררים לא רעים מבית ZALMAN...מה אתם אומרים מה כדאי לי להביא לכרטיס מסך..דרך אגב זה הדגם המלא של הכרטיס מסך ASUS GEFORCE 7900GS 256MB

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by Serial Killer,

מה הבלוק קירור הכי טוב שיש בלינק הזה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20CPU%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות) מה הם הבלוקים הטובים ביותר לצ'יפסט והכרטיס מסך פה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20Chipset::Video%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות) מהו הרדיאטור הכי טוב פה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=Radiators/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות)

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by bazooka joe,

אני משתמש בפלטייר 40mmX40mmX3.3mm בהספק של W105+- ניסתי לאלתר לו את הגוף קירור הבא אבל זה ממש לא עוזר :\ הפרוייקט לא קשור למחשבים או מודיג אבל אני משער שכאן יש אנשים שמבינים בהיטסינקים ושאר ירקות שיוכלו להמליץ לי על גוף קירור טוב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by ofir38,

שלום.. האם המפרט הזה מתאים לאוברקלוקינג(זה המחשב הנוכחי שלי) מעבד: intel celleron 2.8mhz ECS 661FX-M (Deluxe) זיכרון: אני לא יודע את החברה... אבל זה שתי כרטיסים כל אחד 256 מ''ב אם צריך עוד איזה פרט תגידו לי.. למי שיעזור אני אודה מאוד.. ודרך אגב איך אפשר לנצל יותר זיכרון? כי רשום לי בתוכנה EVERST שרק 273mb מתוך ה512 מנוצלים.. אופיר.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by KoM,

אני יודע שעם קירור פאסיבי טוב אפשר להגיע לאותם הביצועים כמעט, אבל כרגע אין לי בנמצא קירור פאסיבי טוב, אבל כן יש לי בלו אורב מוחלש, אשר נראה מושלם לעבודה הזאת... מה לעשות ? כדאי להחליף ?

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  22. למשהו לא משנה מה הכבר העלתי את הוולט של מעבד ל 1.6 נסיתי להעלות וולט של DDR והכל נסיתי גם במהירות של 140 וגם 113X2 ובשום דבר אני לא מצליח למערתכ הפעלה להעלות בלי להראות מסך כחול ב 2400 מגהרת אפילו בזיכרון לא מצואץ!!! וב 2200 אני חייב שהזכרון יעבוד ב 105X2 אחרת יש מסך כחול! וחייב להעות מעבד ב 1.6V אחרת גם יש מסך כחולל כל חצי שעה!! מה לעשות ואיך לסדר?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

ערב טוב לכולם עשיתי C@ לכרטיס שלי מסוג GF6600DP GIGABYTE מ500@400 ל615@430 וכאשר אני רוצה להעלות למעבר ל620 בזכרונות הוא מראה לי סימן קריאה במשולש צהוב (אזהרה) אם אני אעבור את המהירויות של הזכרונות מה יקרה? למשל 640-630? ארטיפקטים? ושאלה נוספת: הבנתי שבריווה טיונר ניתן להפוך את הכרטיס מ6600 ל6600GT הכוונה שבתצוגה הוא יראה 6600GT במקום 6600 רגיל איך עושים את זה? אפשרי עם תמונות? (למה אני רוצה לעשות את זה? בשביל ניסוי קטנטן)

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro של הרקולס. מהירות הליבה הנוכחית היא 277MHz ומהירות הזיכרון הוא 270MHz. עד כמה אני יכל להגביר את המהירות ( בלי לגרום נזק ) ?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by SUPER300,

האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר למעבד? מישהו יודע מהו קירור האוויר הכי טוב למעבד? והאם הnoctua שקט?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.