עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by LinkTree,

שלום שלום, לא מזמן קבלתי את ה מחשב החדש - עם 8rga התקנתי את MBM5 ואני רואה שם 3 סנסורים של מעלות (את ה CPU וה CASE זיהיתי לפי האתר של MBM5) השלישי אני לא ממש יודע מה הוא (הוא מראה כרגע 24 מעלות - לפני שתי דקות הראה 23 - ככה שאני אולי מנחש שזה ה HD ?) בנוסף יש שם 4 סנסורים של מאווררים - את ה CPU זיהיתי (כרגע יש לי וולקנו 7+ אז פשוט העלתי מהירות) את המאוורר השני זיהיתי כ case fan - לפי המהירות 1500 - ככה גם בוא אומר בביוס - מה השלישי ? והרביעי ? הם לא מראים כלום - אני מניח אולי כי כלום לא מחובר שם אבל השאלה היא האם אני ל=יכול לחבר עוד מאווררים ולראות את הנתונים עליהם ? ואם כן אז לאן ? המון שאלות - אז לסיכום. 1. סנסור שלישי של מעלות (לא CPU ןלא CASE) 2. שני סנסורים…

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by dima243,

יש לי קירור intel a38001-001 ונישברו לו התופסנים תתנו לי אתר בבקשה או משהו בבבבבבבבבבבבבקשה אחים שלי

• 9 תגובות
    • 545 צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי מחשב במכרז, והוא כל הזמן מתחמם. פתחתי את המארז ויש לי מאוור לדים מקדימה שמכניס אוויר (אבל עליו יש פלסטיק) יש לי מאוורר על המעבד (P2.8 800MHZ) עם מדבקה של אינטל ומאוור של הספק. המחשב שלי כל הזמן מצפצף (מצורפת תמונה). מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by Ron707,

עד 200 שקל, רוצה להגיע ל-3.6 (q6600) עד עכשיו רציתי ללכת על ה-7 freezer pro ואז שקלתי freezer extreme אני לא יודע אם שווה להוסיף ויש הבל משמעותי.. כדי שלא יהיו אי הבנות, זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הבנתי שהלוח מגביל אותי ל-420, זאת אומרת 3.78, אבל אולי זה לא ממש משנה כי אני לא מתכנן לעבור את ה-3.6 עדיף לי ללכת על ה-extreme? ועוד שאלה.. אם אני עושה 50…

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by yakirsh4,

יש לי קירור של חברת thermaltake מדגם volcano 7+ (ה+ צריך להיות אחרי ה7 וכן זה דגם ישן למעבדי P4) מידע עליו: http://www.tweaktown.com/reviews/188/thermaltake_volcano_7_hsf_review/index.html על הגוף קירור יש מאוורר 70MM שלהפתעתי יכול לצאת בקלות רבה והוא בגודל של מאוורר 70MM רגיל אני רוצה להחליף את המאוורר הזה למאוורר אחר ורציתי לדעת אם זה אפשרי בהתחשב בזה שלמאוורר רגיל אין כבל נתונים (לפי מיטב ידיעתי) ואת הסוויץ של המהירויות שמקבלים עם הקירור אין לי לצערי תודה רבה לעזורים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by SeaMonster,

אוקיי , אז היום סוף סוף אספתי והרכבתי את הזיכרונות החדשים והחזרתי את הקירור למקומו! אכשיו אפשר להתחיל באוברקלוק למעבד. הליבה הרביעית ניפתחה ללא בעיות, וכעט המעבד עובד עם 3 ליבות ב 3.2ghz על 1.3V 40 מעלות במנוחה, 52 במאמץ עם OCCT, בהתחשב בטפמרטורות בחוץ היום אני משאר שזה בסדר. המטרה שלי היא 4 ליבות ב 3.4ghz , הבעייה היא שכאשר אני פותח את הליבה הרביעית אי אפשר לבדוק את הטמפרטורות של המעבד. שמעתי שיש איזושהי דרך שבעזרתה ניתן "לנחש" את הטמפרטורות בערך. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? תודה עריכה: שמתי לב שיש הפרשים בין קיראת הטמפ של המעבד בביוס לבין התוכנות (CoreTemp, OCCT), בביוס הטמפרטורות גבוהות יותר ב כ 12 מעלות! ממה נובע הפרש זה?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by xtract1,

שלום אנשים. יש לי מעבד amd 3800 dual core ומעניין אותי לדעת לגבי קירור שלו..אני מדבר עם משו יחסית פשוט..אם אפשר פחות מ-200 (אם אפשר אז הרבה פחות) לא לOC או משו כזה ככה שלא צריך משו קיצוני. אם זה חשוב אז יש לי מארז SVIKING של ?Thermaltake וספק 425W של HEC

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. איך ???. זה הוכחה לכך שאפשר, http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=112

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  9. מתלבט אם שווה להשקיע בשדרוג המערכת הנוכחית, המטרה להריץ משחקים ברזלוציה 1680x1050 עם כרטיס מסך חדש שארכוש, ועל מנת לצמצם את צוואר הבקבוק אצטרך לדעת את דעתכם בנושא OC לQ9400. תודה !

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. Started by urielka,

עשיתי oc ל geforce4 mx440 270/405 @ 328/486 יש לי בעיה עם nvidia bios tool אני לא יודע איך משנים את הביוס

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

לפני הקניה שלי אני רוצה לבדוק לאן אני מסוגל להגיע משום מה גם ב390 BUS המחשב לא נדלק , אממ נתתי למעבד 1.3 מתח ולזכרונות 1.9 כל השאר אני לא יודע מה זה , אפשר עזרה?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  12. תראו על הצלעות קירור מאחורה יש כזו מדבקה מכסף עכשיו המדבקה הזו יצאה מה זו המדבקה הזו? ואיך אני שם את המשחה על הדבר הזה? יש לי פנטיום 4

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by asaf556,

שלום. אז אחרי שאחד המאווררים שלי התחיל להרעיש קניתי חדש והחלפתי אותו ואז גיליתי שהקירור של המעבד מת. אני צריך המלצה לקירור למעבד בתקציב של כ150 שקל. אני רוצה שהקירור יאפשר לי לעשות oc קל לא יותר מדי. אני אשמח להמלצה כמה שיותר מהר אני עובד עם מאוורר יד שאני מכוון על מעבד מפתיע אבל המעבד לא עובר את ה48 מעלות במנוחה מוזר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  14. אפשר לראות על פי הכותרת את השאלה. קיבלתי את המארז שלי עם שני מאווררים שמתחברים בחיבור מולקס לספק. רציתי לדעת יש דרך לחבר אותם לפאן באס (מערכת שליטה על מאווררים). אין לי ממש ידע בזה, אבל עד כמה שהבנתי, בגלל שיש רק 2 חוטים אין בכלל דרך לדעת את ה RPM, לא שזה משנה לי מידי, לי חשוב שיהיה אפשר לחבר את זה לפאן באס. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by Mr.Pepo,

שאלה נובית אבל אני לא מצליח לברר איך משתמשים בתוכנה הזאת מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by pain,

לאחרונה התחלתי לעבוד עם מעבדי HYPER THREDING של אינטל והטמפרטורות לא נראות לי הגיוניות..... לאחר מאמץ (רב מאוד יש לציין) עם מארז בעל קירור מעולה והיט סינק מקורי עם מאוורר מקורי (אינטל) על לוח אינטל 865PE אני מקבל תוצאות גבוהות מאוד! 66c !!!!! מעולם לא הגעתי לכאלו תוצאות עם מעבדי אינטל גם לאחר המהרה רצחנית על לוחות אחרים.... אין לי מושג מה קורה פה ואשמח לשמוע דעות אבקש תשובה רצינית בבקשה ולא גיבוב של ניחושים ...תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by lipa,

לקראת הוזלת המחירים של מרובעי ליבה ב-22 ביולי , מעניין לדעת איך המעבדים האלה ב-OC , והאם קרור אוויר טוב מספיק ל-OC במעבדים הללו ?

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by tz2000,

יש לי לוח אמ P35-DS3L, מעבד Q6600 קירור ARCTIC COOLONG FREEZER 7 PRO עכשיו הבנתי שאפשר לעשות הקירור של המעבד יעבוד יותר שקט שינתי בביוס ב-SMART FAN מAUTO ל PWM ואז לא משנה את כמות הרעש וגם ניסיתי דרך EasyTune5 Pro אולי צריך לעשות עוד משהו/לא עשיתי משהו טוב תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by hichcock,

היי אני מחפש לקנות קירור לנייד עד 400 ש"ח הנייד הוא 17 אינץ', אז חשוב שיתאים. אם יש מפצל USB זה פלוס גדול... לא חובה. יש המלצות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי את הלוח asus p5n-d ותומך ב-sli x16 ואני מעוניין להתקין שתי כרטיסים gtx 460 768mb oc של חברת gigabyte עם שתי מאווררים בעיה היא שהם יהיו צמודים אחד לשני ובנוסף לכך בחריץ pci האחרון יש לי כרטיס קול x-fi שהו די גדול שגם יחסום את האוורר לכרטיס השני מה ששמתי לב שרוב הלוחות בשוק היום עדיין בנויים ככה שיש מרחב של חריץ אחר בין שתי חריצי pci-e שתומכים sli x16 מלה זה אומר שלהרבה אנשים יש את אותו מצב , רק שלי יש גם את הכרטיס קול בנוסף אז מה לעשות ?? להמתין ל-gtx 450 ואולי יהיה יותר טוב או שיש למשהו פיטרון סביר (לא מעוניין בקירור מים זה יעשה לי בעיות אחרות )

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  21. מארז: COMPUCASE 6C28 BLACK לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz קירור למעבד: Spire Storm 532 ספק : Seasonic M12II-620 Bronze 620W זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X4 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III זכרון CRUCIAL M4.25" SATA3 128GB:SSD כרטיס מסך: Saphire HD7970 3GB GDDR5 צורב דיוידי: NEC DVD-RW AD-7260S X24 Black מסך:Dell UltraSharp U2412M WINDOWS 7 64BIT מעבד: http://imageshack.us/photo/my-images/7/35676004.png/ Uploaded with ImageShack.us כרטיס מסך: http://imageshack.us/photo/my-images/225/16761825.png/ Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by rafe12,

אני קונה מחשב אוטוטו..........ו הקירור שהציעו לי למעבד טיפה יקר אבל אמרו לי שהוא מאוד מאוד מומלץ....... הקירור הוא- Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler והוא אמור לקרר AMD PHENOME 955.......... אם אפשר חוות דעת בבקשה...תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  23. בחודש הקרוב תוחלף מערכת הקירור שלי למערכת קירור מים... 8) כחלק מהשיעמום בשיעורי אנגלית ולאחר השפצור התיאורתי לנרגילה מאולתרת (גם כן בשיעור ), ציירתי לי 4 סקיצות לחיבור המערכת בצורות שונות שלפי דעתי יתנו את התוצאות הטובות ביותר... הרכיבים העיקריים: בלוק קירור למעבד AMD מבית EMP בלוק קירור לצ'יפסט מבית EMP משאבת Eheim 1048 המספקת כ 600 ליטר לשעה רדיאטור EMP ומיכל מים 5.25 אינץ' אלו הקונפיגורציות שחשבתי עליהם: 1. רדיאטור >> משאבה >> מיכל מים >> בלוק מעבד >> בלוק צ'יפסט >> רדיאטור... 2. מיכל מים >> רדיאטור >> משאבה >> בלוק מעבד >> בלוק צ'יפסט >> מיכל מים... 3. משאבה >> מיכל מים >> רדיאטור &gt…

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ofsher,

שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  25. Started by bad-sector,

יש לי סינק נחושת של PENTIUM 4, סינק ארוך של SLOT1 פנטיום 3 ואחד רגיל של פנטיום 2, יש לי SAPPHIRE ATI RADEON 9100 128 MB, אני רוצה להחליף קירור, איך אני עושה את זה ? (אין לי דבק תרמי קראתי פה משהו על אזיקונים...)

• 4 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.