עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלי עובדים עכשיו ככה: 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) ואני יכול לשנות להם לככה: @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) לא מתוכנן OC. אבל הבנתי שכשהזיכרונות עובדים ב 533 אז זה תדר טבעי וזה יותר מהיר. האם כדי? אם כן, איך אני יכול לבדוק ביצועים לפני ואחרי?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by blanco,

שאלה איך ניתן לשנות את מהירות המאוררים ידנית (אם בכלל)?? תודה

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  3. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך וגם לזכרונות שלו כרטיס : Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb אם מישהו ממליץ לי על תוכנה ואיך לעבוד איתה שימליץ שיעזור תודה אחים שלי !

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by tal^_^,

היי סוף סוף עשיתי חלון למחשב http://photos.walla.co.il/e_n_d אם יש לכם עצות (איך אני יכול לסדר את החוטים במחשב?) רעיונות ועוד אני אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. שלום אני רוצה להבין בכמה טמפרטורות מוריד המאוורר שלכם כמו טיפון ודומיו (לא בעבודה ) את החום /טמפרטורה במצב רגיל/שקט לדוגמא אצלי הטמפרטורה 46 מעלות במצב רגיל לאחר הדלקת המחשב עם מאוורר רגיל (939 4800X2 בכמה מוריד לכם המאוורר שקניתם לעומת המקורי ?

6. אוקיי אז ככה- אני קונה ( סוףסוף ) מפרט חדש בעוד כמה ימים. עכשיו רציתי לשאול כמה שאלות לגביו. המפרט - http://img207.imageshack.us/img207/8856/memory1oi.jpg 1. המפרט יהיה מקורר? או שווה לי להוסיף קירור ? 2. המעבד, הזכרונות, והכ.מסך יחזיקו לי בOC טוב? 3. המארז והספק הזה, מגיעים עם מאווררים? לינק למארז/ספק - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B4022E96-F3E1-4D10-8BD3-6CD4D02632AB}&details_type=1&itemid={E6AAFDE3-ECEE-4112-A11A-D0E894FFD303} תודה לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by DimaX,

תודה! אה, ואיך מבטאים את זה? תירשמו באנגלית ד"א, אני חדש, באתי מפרש, מקווה להשתלב יפה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by qpalzm,

בלוח שלי אין אפשרות ספציפית לנעילת ה-AGP/PCI, אלא רק לשינוי התדרים שלהם. בהנחה ואני מעלה את הבאס מ-200 ל-233, על איזה תדר (בערך) אני צריך לכוון את ה-AGP/PCI? ???

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  9. יש לי מארז פשוט עם מעבד שפועל ללא אוברקלוק יש שני מאווררים עיקריים אחד בגג שמוציא אויר ואחד בחלק האחורי שמכניס אויר הוספתי עוד מאוורר אחד בקדמת המארז שמכניס אויר והפכתי את המאוורר בחלק האחורי שיוציא אויר ושמתי לב שלא רק שהטמפרטורה לא ירדה... היא עלתה(!) עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי ששני המאוורים מקדימה ומאחורה יכניסו אויר ושיצא מהגג או להשאיר ככה?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by oren13,

דבר ראשון המפרט מעבד:amd 64 bit 3000 athlon לוח:asus k8v-x כרטיס מסך:geforce 5700 256mb + vivo דיסק קשיח:80g sata יונדאי(שחכתי איך כותבים באנגלית את שם החברה) צורב:sony 16X10X40 כונן דיסקטים:orginal ספק:240w כרטיס קול:creative live 5.1 זיכרונות:princton 256X2 400mhz אוקיי א. אל תתיחסו לזה שהצורב לאט וכל הדברים האלה כי זה לא ממש חשוב לי רק מה שכתבתי בשאלות ב. אני קונה עוד איזה שבוע זיכרונות של kingston אבל אני מתלבט בין kingston לבין major ג. הלוח הזה תומך רק ב 300 fsb ד. אני רוצה שתגידו לי אם הזיכרונות האלה טובים וכמה אני יכול להגיע איתם ב - oc ה. המאוורר של המעבד מגיע רק ל 2800 rpm והחום של המעבד הוא 32 במנוחה ו. החום של הלוח 29 במנוחה ז. החום של הדיסק הקשיח הוא 31 במנוח…

• 14 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by zag_zag,

הקירור שלי נכון לעכשיו הוא: מאוורר של הספק שמוציא אוויר, מאוורר מתחת לספק (80 מ"מ) שגם מוציא אוויר, מאוורר מתחת לכרטיס מסך שמכניס אוויר (80 מ"מ) ומאוורר בצד הקדמי של המארז למטה שמכניס אוויר (80 מ"מ). הקירור על המעבד סטנדרטי (צלעות קירור + מאוורר של אינטל [מגיע ל-3500~ סל"ד במקסימום]). המחשב שלי (הראשון במפרט) מגיע במאמץ לטמפ' לוח אם של 40 וטמפ' מעבד של 50. האם הנתונים האלה סבירים? ואם לא, מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את המצב?

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  12. אוקי, ביצעתי אוברקלוק... כרגע המעבד על 3.23Ghz ... חום : 48 מנוחה, 60-62 במאמץ.. כפי שהבנתי זה נורמלי למעבד. עכשיו נגיע לזכרונות. הפעלתי אותם כך שיישארו בטווח 1:1 מול המעבד, לכן באס הזכרונות עלה גם כן ל 230 ומשהו... ולכן הם פועלים על כ 460 Mhz בדיואל... שמתי עליהם סינקים לזכרונות של טרמלטייק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=10280 השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות...? אם כן איך? ועד כמה כביכול...? ידוע לי שהזכרונות הם יחסית טובים... אז אני מקווה שהרבה...... אלה הזכרונות יש לי 2 כאלה שפועלים בדיואל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351&products_id=7930

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  13. כמו שאתם רואים בחתימה יש לי מעבד AMD 3000 ואני רוצה קצת להמהיר אותו. אני יודע שהזכרונות שלי לא משהו אבל זה מה שיש וצריך להסתדר עם מה שיש ,אז אני לא מתכוון לשדרג אותם... עד עכשו היה לי מעבד של אינטל ואני לא מכיר כל כך את הלוח של Gigabyte ואת רזי האוברקלוק. מה שכן עשיתי עד עכשו זה : העלתי את ה -HTT ל -230 נתתי קצת וולטז לזכרונות ל -2.7 משום מה בביוס מופיע לי רק להעלות את מתח הזכרונות רק עד 0.2 V ,נראה לי קצת משונה. בדקתי עם SUPER PI ועם MEMTEST ולבנתיים הכל בסדר ,רק יש לי בעיה אחת עד עכשו...בעבודה רגילה עם המחשב הכל עובד בסדר גמור ,אבל רק שאני מעלה משחקים פתהום הם נתקעים לי,לפעמים אפילו בהטענה של המשחק. בדקתי את התדר של ה - AGP והוא על 66 MHZ אז אני לא יודע מה הבעיה ?…

• 14 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by david32,

הם יש איזשהו קיצור זמן החיים של מעבד שעבר OC די רציני (נגיד E4400 @ 3.2 )? אני שואל כי אמא שלי טוענת שכן ואני אישית ממש לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by sroolik,

חיפשתי בביוס ולא מצאתי מישהו יכול להגיד לי איפה זה נמצא בדיוק ? האוורסט שלי נותן תוצאות לא מובנות, הוא מציג טמפ' שנעות בין 35-55 בממוצע, הוא לא קבוע על תחום אחד, הוא יכול לקפוץ לי מ-29 ל- 62 תודה !

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by amir.shani,

צריך המלצה להיט סינק ולמאורר למארז שידרגתי לא מזמן למערכת הבאה AMD Athlon 64 X2 4200 זכרונות פשוטים של קינגסטון 2 כפול גיגה לוח ABIT NF-M2S מארז מיני HEC 6K31 לא עושה אוברקלוקינג משתמש בכרטיס מסך אונבורד מה שחשוב לי זה שיהיה שקט מה דעתכם עלFreezer 64 PRO Arctic Cooling לגבי המאורר של המארז אולי אני אבטל אותו בכלל ... אני לא יודע אם במארז הזה אפשר בכלל לשים 120 מילימטר .... כל הצעה תתקבל בברכה תודה

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה מה ההבדל בין BH5 ל TCCD ??? *האם הזיכרונות האלו טובים לאוברקלוק? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1116 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1182BH

• 12 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני ממש חייב לדעת זה חלק מהמוד שאני מתכנן לו. בבקשה תבררו לי אני לא מצאתי איפה רשום...

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by roeesnir,

איזה גוף קירור פאסיבי טוב לQ6600 ללא OC? אני יודע שיש קירור לTermalright - אבל בכל הביקורות שקראתי עליו השתמשו במאוורר. אני מחפש שקט מקסימלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. Started by Idanbs,

הוא עולה יותר מהVF900 האם הוא שווה את התוספת מחיר?

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by Tomerm,

מתנצל על השאלה, אני מעולם לא טיפלתי ובדקתי יותר מידי בבפנוכו של המחשב (כן כן, אני מאלה שעלולים לקנות מחשב במבצע ממקום כמו אופיס דיפו) ולכן אבקש הסבר קצר של מהו OVER CLOCKING, מה משמעותו ולמה ומתי משנים אותו. תודה מראש. תומר.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by benhalaf,

הגדרתי בטעות את המעבד של הכרטיס מסך 8800GTS לעבוד על 7650Mhz עם התוכנה ATITool והמסך נהיה שחור המחשב נתקע וישר הוצאתי אותו מהחשמל שאלתי מה אני עושה עכשיו? אפשר לשנות את זה חזרה איכשהו?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. איזה קירור שקט וזול מומלץ לקנות? כרגע יש על המעבד קירור של פוקסקון שהוא די מרעיש ולא עושה את העבודה (המעבד ב60 מעלות).

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by djelectric,

אוקיי, דבר שמאוד מאוד מטריד אותי זה שכל תוכנה אחרת מציגה לי טמפ' שונות למעבד?!? למה זה קורה? מה, לכל תוכנה יש חיישן משלה או משהו? אני ממש לא מבין את זה, זה לא כמו בטמפ' של כרטיס מסך?! מה הבעיה שתוכנה תציג את זה כמו בביוס? או שגם זה לא אמין.. .. אני לא יודע מה הסיבה שתוכנה תציג לך טמפ' שונה ממה שהמעבד שלך באמת עובד.... טוב... כרגע הדבר שאני הכי מאמין לו הוא ה OCCT זה מטריד אותי כי אני בקרוב מקבל לידי את ה thermalright ultra 120 extreme כמובן שאני יפרסם תמונות וביצועים והכל כשזה יהיה מוכן, אני כבר מתכונן לפציעות שהמחשב שלי יעשה לי

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. אם לא מתאים תעבירו פשוט לא ידעתי לאיזה נושא זה משתייך תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים