אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי 8800GT אם מאוורר סטוק, הכרטיס מתחמם מאוד וקראתי שאפשר להגביר את מהירות המאוורר בעזרת התוכנה RivaTuner . היה רשום שמומלץ בערך להעלות את המאוורר לחמישים אחוז. רציתי לדעת האם יש סיכון בהגברת קצב המאוורר... תודה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שמעו אני ממש חדש בעסק הזה... אממ אני צריך שתגידו לי מה הכרטיס מסך שלי יכול לעשות... כאילו לכמה לעשות אותו זה הכרטיס מסך שלי : http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700le.html הוא ממש דפוק |: אז עם אתה יכולים לעזור לי ולהגיד לי איזה הגדרות מתאימות לו ... ואיך בדיוק אני יכול לעשות את זה זה יהיה נחמד... כי הסתכלתי על מדריכים אבל לא מצאתי משהו שמסביר על כרטיס מסך... ועם זה חשוב אז.. הקירור שלו זה עם מאורר וזה 256 מגה זיכרון..
-
- 12 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 50 מהץ לזכרון ו20 מה"ץ לליבה אין לי קירור והכל אבל הכל עובד יציב כמו שור... 3DMARK לא מצייץ וזה ממש מעלה לי את ביצועים... אני שואל אם בלי קירור אפשר לעשות אוברקלוקינג? או שזה ממש שוחק את הכרטיס אפילו שזה יציב.. כי לא שיחקתי םה עם מתח או משהו זה מעלה משמעותית את המעלות ה50 מה"ץ וה20 האלה?
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי סוף סוף עשיתי חלון למחשב http://photos.walla.co.il/e_n_d אם יש לכם עצות (איך אני יכול לסדר את החוטים במחשב?) רעיונות ועוד אני אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
זה בסדר ששמתי את המחשב נייד שלי מעל מאוורר ענק כדי שיקרר אותו? הטמפ' ירדו ב20 בממוצע אבל זה בסדר ולא יכול לגרום לבעיות במחשב? חשבתי אולי המאורר יכניס לתוך הנייד את החום ולא יתן לו לצאת החוצה כי הרי הנייד מעליו יש משהו בזה?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם כשעושים OC לכרטיס מסך צריך גם להעלות את המתח לחריץ ה-AGP (בביוס מעלים אם אני לא טועה , תקנו אותי אם אני טועה ) ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום זה המעבד שלי, שעובד כברירת מחדל, על 2600MHZ . האם מישהו ביצע המהרה למעבד הזה, ויכול להסביר לי מה לעשות? או אולי לשלוח לי את פירטי ההמהרה שביצע? אני, מעוניין, לבצע המהרה, אך כזאת שלא תסכן מאד מאד את המעבד. אשמח לקבל תשובה מקצועית בנושא.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לדת מה הטמפ' של המעבד שלי מבלי להיכנס לביוס ,כלומר לראות את הטמפ' בWIN זה אפשרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים לענייננו, יש לי כרטיס HD4850 רגיל לגמרי, על סטוק[פעם היה על OC]ואני מעוניין להחליף את הקירור שלו, לקירור אחר שהדגש הוא על שקט. אך יש לי מגבלה, אני לא יכול לקחת כל מפלצת קירור שבא לי, מכוון שהרווח בין הPCB של הכ.מסך לבין הPCB של הכרטיס קול הוא 4 ס''מ בלבד[נמדד]. אז חשבתי לקחת את הVF900 של זלמן, שגם נכנס בתקציב וגם נראה מתאים למשימה, הוא גם קומפקטי ויכנס[אומנם יהיה לחוץ שם, אך לדעתי הוא יכנס, אני מתבסס בעיקר על זה: http://www.tweaknews.net/reviews/vf900/index5.php]אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת ממכם. בתודה Quantom.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
סוף סוף אבל סוף סוף הצלחתי לייצב את המעבד שלי על אוברקלוק יציב וטוב עם הלוח שלי! מתח מקורי : 1.600 מתח עכשיו : 1.625
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי חברה בעקבות זה שאני כנאה אעשה קצת אוברקלוקינג אני מחפש המלצה לקירור טוב שמתאים לסוקט 478, לא אכפת לי במיוחד שהוא יהיה רועש יחסית אבל רק שיהיה זול, עד 200 שקל זה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי כרגע וכמובן שכמה שפחות יותר טוב, ככה שאפשר גם קצת להתפשר על ביצועים כי זה לא הולך להיות אוברקלוק רציני. באותה הזדמנות אני גם רוצה לשאול איזה משחה טרמית כדאי לקנות. לא מזמן מישהו המליץ לי על המשחה של זלמן אבל קראתי כבר כמה פעמים בזמן האחרון על אנשים שהיה להם בעיות עם המשחה ושאחרי לא הרבה זמן היא כבר ממש לא היתה אפקטיבית. האם Arctic Silver טובה?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עד שאני יקבל את ה HardCano II שהזמנתי היום, איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה בתוך המארז, ובמעבד עצמו?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, בחודש הבא אני אקנה מעבד 3700 סאן דייגו רציתי לדעת רק איזה שבוע הכי טוב ל OC מבין סדרת ה 051X ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המפרט בחתימה, עם קירור שהוספתי פריזר 64 לא גבוה מדי ? בלי אוברקלוק עדיין בכלל
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי q6600 G0 ופריזר 7 פרו, מהתבוננות על הקירור שמתי לב שהמאוורר של הקירור לא מסתובב בכלל, לאחר מכן בדקתי טמפ' ויש טמפ' נורמליות מאוד : 34~ במנוחה 51~ במאמץ עכשיו השאלות: 1. זה הגיוני שהמאוורר בכלל לא מסתובב והטמפ' הם כאלה ? 2. איך אני גורם למאוורר להסתובב ? דרך אגב 1. המחשב חדש. 2. בדקתי שאין שום כבלים או משהו שמפריע לתנועה של המאוורר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות כFSB בהדרגה ומעוניין לדעת האם משחק של כמה שעות בקרייסיס יהווה מדד לגיטימי ליציבות המערכת? האם הוא מאמץ את המעבד כמו S&M? (חיפשתי ולא מצאתי עוד תוכנות לבדיקת מעבד כי רובן מיושנות כבר). בהגדרות הכי גבוהות 1000X1600 הממוצע 35 FPS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אובר קלוק אז עכשיו מה לעשות כדי להיץ את המעבד תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לדעת איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך?(די בפירוט אם אפשר) ואם אפשר לעשות לעוד כרטיסים אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום רב איזה קירור אויר יש כדי שהמערכת תשמיע כמה שפחות רעש ! זה המעבד http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=395 זה הלוח : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=643&l4=0&model=2082&modelmenu=1 תודה רבה לעונים ! [br]פורסם בתאריך: 30-04-2008, 14:29:40 קיבלתי בצעה על זה ב 110 שחarctic freezer 64 lp האם הוא טוב ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מקודם פתחתי תארד במקום הלא נכון http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136007.0 והמליצו לי לעלות את המהירות מ500/1002 ל550/1048 העלתי והנה תוצאת ב3DMARK05 קודם אחרי אייך שינוי משמעותי? נ.ב במנוחה וגם במאמץ הטמפ' עלה ב2 מעלות
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שמתי לב שהOC של 7900GS מעלה איזה 10 FPS שזה המון!!!וגם במינמום הוא מעלה הרבה... רציתי לדעת אם OC לכרטיס שלי גם ישפר את הFPS ככה ואם כן איזה קירור טוב יש בKSP???ורק שם!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הורדתי עכשיו בפעם הראשונה את התוכנה, גירסא 1.8.1 בטא, הרצתי בדיקה מלאה בלשונית הראשונה (L1\L2\CPU\FPU\PSU), אחרי יותר מ10 דקות, סיים את כולם בהצלחה (passed). אחרי זה הפעלתי PRIME95 בבחירת Large FFTS, תוך פחות מדקה נכשל (הפך לצהוב). מה העניין פה? יש איזה תוכנה אחרת מומלצת לבדיקת יציבות? כי מיום ליום אני מתחיל לשנוא את ה PRIME.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים ורציתי לדעת לכמה אני אוכל להגיע בעזרת OC לא פשוט שלא דורש הרבה התעסקות ותחזוקה (אני כנראה גם קונה מTMSFOX אז הם יוכלו לעשות את זה) מעבד Q9400 קירור למעבד AC Freezer 7 Pro/OCZ Vendetta לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset /Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ספק SeaSonic 500W אני אשמח לקבל את התשובה לכמה אגיע בנוגע לכל אחד מהלוחות יש הבדל בתוצאות בין 2 הלוחות אם שכדאי לי לקחת אחד יותר מהשני? תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי כרטיס מסך 5850, בזמן מנוחה הוא בסביבות ה41c כאשר אני מחבר את ה LCD שלי בנוסף למסך המחשב הטמפרטורה עולה ל52 מעלות ב IDLE האם זה תיקני? והיכן אני מוצא מה טווח המעלות התקין שאמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה, הסכום עד 600 ללא ספק המארז צריך להראות טוב וכמובן לשמור על קירור המערכת.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-