עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Tenx_Boy,

יש לי Radeon 9800 non pro כמו שאפשר לראות במפרט והוא של הרקולס הוא בא עם קירור סטוק מאוד טוב כאילו מאוורר ל GPU סינקים לזכרונות ולמאחורה של המעבד של הכרטיס אני מצליח להגיע עם הכרטיס למהירויות גבוהות 400 CORE 360 MEM אבל שאני עושה אוברקלוק כל כך גבוהה הכרטיס מתחמם ממש ואם אני נוגע בסינקים אני מרגיש שזה מאוד חם במיוחד הסינק על המאחורה של המעבד. יש לי עכשיו מאורר מתחת לכרטיס מסך שעושה עליו רוח אז מהחלק התחתון אני מרגיש שהוא קר מאוד עכשיו רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות קירור אקטיבי למאחורה של המעבד ואולי זה יעזור לדחוף את הכרטיס ליותר OC. אבל יש לי בעיה גם לעשות את זה בגלל שבלוח שלי IS7 שקיבלתי עם המאוורר החדש כאילו מה שיש על ה IC7MAX3 אז המאוורר על הנורט'ברידג' גדול מאוד ועכ…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by Fir3DragoN,

יש לי מחשב בן 4. יש לי מארז של IVORY מי שמכיר, ואין בו מאווררים בכלל. עכשיו אני מתכוון לשדרג את המחשב. (ראו פוסטים קודמים שלי) יש רק מקומות למאווררים כגון מחלק האחורי של מארז ובחלק הקידמי מין חור אוורור מוזר זה נרא גם כמו מקום למאוורר אך אין מקום לברגים חורים מרובעים. 1. האם זהו מקום למאוורר. 2. מה עדיף לי? לקנות מארז חדש? או לשמור את הישן ולקנות מאווררים? (אני קונה לוח אם , מעבד, זיכרון וכרטיס מסך חדשים) מה לעשות? אני לא רוצה לבזבז 300 שקל על מארז.. אני יותר בכיוון ה100 - 200 ושיהיה מאוורים . תמיד אני יכול להוסיף עוד קצת כסף . יש תקציב אבל אני מעדיף לשמור. ואם תמצאו הכי טוב שזה יהיו חנויות באיזור נתניה . לבוא לקחת. או באתר www.skypc.co.il תודה רבה.. בקשות גדולות מידי, פ…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by ziv13,

שלום רב ברצוני לשאול על תופעה משונה שקורות בכרטיס מסך שלי ( 6800 ) כאשר אני מבצע לו אוברקלוק... במצב נורמלי כאשר הליבה על 325 הטמפ' היא בסביבות ה 70 מעלות.. אך כאשר אני מעלה את הליבה ל 350 באופן מיסתורי הטמפ' יורדות עד ל 50 מעלות! איך זה ייתכן כלמיטב הבנתי אוברקלוק מחמם את הרכיבים ולא מקרר אותם! חבר שלי הציע השערה שהמאוורר שעל הכרטיס באופן אוטומטי פועל יותר מהר ולכן ישנה ירידה במעלות, אבל אני לא מרגיש שינוי ברעש על המאוורר ואני לא חושב שזה באג... כי גם המעבד יורד בטמפ כהשפעה בכמה מעלות. מה זה הדבר הזה?!

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by t-macc,

כל עוד הזכרונות לא באוברקלוק,לא צריך להוסיף להם מתח ?גם עם הורדתי את מהירות הזכרון או העלתי את התזזמונים ? עוד שאלה הזכרונות שלי הם 667 אבל שאני מעביר בביוס לברירת מחדל הוא מעביר לי ל 553 ושאלה אחרונה,אני תקוע ב אוברקלוק שלי, התיזמונים לפי CPU Z היו 3 3 3 3 ו עשרים ומשהוא,אז אמרתי אולי זה מגביל אותי אז פשוט העלתי את כל התיזמונים לערך הכי גבוה,עדיין לא יציב אם הבעיה שלי באוברקלוק הם זכרונות MEMTEST יעלו על זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by winds,

כמה צרפתים בודקים אם אפשר להשתמש בCPU בתור נפצים http://www.hadash-hot.co.il/story/6103

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי רכשתי לא מזמן iceberq4 pro blue led וכתוב בזיגזג שהוא מתאים ל fx5600 ואני באתי עכשיו להרכיב אותו והוא ממש ענק ליד הכרטיס ובכלל לא מתאים! אני מנסה פה "קומבינות" הוא ממש ענק (!!!!!!) ואני לא יודע איך לחבר אותו. אם למישהו יש רעיון, אז בבקשה לעזור, אני צריך עזרה עד מחר (כי מחר אני בזיגזג שוב) תודה מראש install

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by moshe12,

השגתי רדיאטור, משאבה, מיכל מים וצנרת נשאר רק לקנות בלוק קירור וזהו השאלה שלי היא כזאת, אם אני יעשה את כל המערכת עם מים רגילים זה לא יעביר חשמל למעבד או משהו כזה?? ומה ההבדל בין נוזל קירור לבין מים רגילים?? והבנתי שמדביקים את הבלוק קירור למעבד עם משחה תרמית, להשקיע במשחה טובה? האם יהיה אפשר להוריד את זה? ועל איזה בלוק קירור אתם ממלצים לי (CPU)?? של INTEL E6300 כמה שאלות

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  8. שלום לכולם חשבתי לבנות קירור מיים אך הגעתי למסקנה שהחלקים שצריך אותם כמו הראדיטור והוואטר בלוק אם לא מוצאים אותם אז צריכים לקנות אותם ואז זה כבר לא משתלם. מצאתי מערכת מיים דיי זולה 490 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם עליה .. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm השאלה היא מה יותר יקרר ויתן ביצועים המערכת הנ"ל או XP 120 +מאורר 120 טוב.. אשמח לשמוע הצעות למערכות קירור מיים אחרות או מערכות קירור אוויר אחרות במידה ויצא שעדיף אויר.. תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 648 צפיות
  9. שלום אני בתכנונים לקנות מחשב חדש עם מעבד E5200 וסטיק זכרון של 2 ג'יגה VALUE הקירור על המעבד יהיה כנראה Freezer 7 והתקציב ללוח אם זה כ-300 שקלים בתקציב כזה מצאתי את ה-ASUS P5KPL-CM איך הוא לאוברקלוק ? האם מספיק טוב בשביל שאני יצליח להביא לשינוי משמעותי בתדר המעבד? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , אני חייב בדחיפות להחליף את הקירור סטוק שלי במשהו נורמלי . תקציב עד 150 ש"ח. עדיפות גבוהה , לקירור עם מקום ל120 מ"מ. לא חובה עם מאוורר . BUILT-IN תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

למעבד אני לא צריך סנסור כי יש על הלוח להרדיסק שלי אין סנסור וגם לא לכרטיס מסך אני רוצה לחבר להם תסנסור אבל השאלה שלי היא איפה הכי נכון לחבר את הסנסור ועם מה

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by RGod,

קיצר ככה ...אחרי OC למעבד,נעילת כל המתחים על קבוע ,זיכרון על 2.7 וכו -(מעבד -2.6P4-) נעילת PCIE על 100 וכו ,יש בעיה בחיבור ,כלומר בעת העלאת ה XP אז המחשב לא מתחבר לראוטר ,למשיהו יש רעיון סיבה למה :s05:

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  13. אהלן! לפני כחצי שנה קניתי לי את המחשב הנוכחי, המצוייד בכרטיס X1950P של SAPPHIRE, בגרסאת ה256MB. המחשב נקנה בTMS, אם זה משנה משהו. בכל מקרה, מההתחלה שמתי לב שהמאורר שלו נורא רועש. הוא קטן כזה וכנראה שהסיבוב שלו יוצר את הרעש הנשמע ממנו, שהוא מין "ביפ" (לא קולני מדי אבל מעצבן), שבא בנוסף לרעש הרגיל של סיבוב המאורר. בכל מקרה, אחרי שהתגברתי על הבעיה הזו, הופיעה בעיה חדשה. אחרי כמה זמן ששיחקתי בקרייסיס, פתאום החלו להופיע ארטיפקטים רציניים מאוד על המסך (השחקן והקוראנים נעלמו, נהיו צללים, רק הרקע נשאר פחות או יותר דומה). לאחר מכן הבעיה התפתחה לכך שהמסך פשוט מפסיק לקבל סיגנל באיזשהו שלב במשחק (המסך עובר לSTAND BY). שיערתי שהכרטיס פשוט נכבה או מפעיל מנגנון הגנה כלשהו (OVERHEATING?…

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by yotamavi,

ללוח 965-s3 מה עדיף.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1810

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by mor_anter,

שלום יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz מהם טמפרטורות טובות למעבד הזה עם קירור סטוק בחורף בבקשה תענו זה חשוב!! (תרשמו במנוחה ובמאמץ)

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by BLASTER,

יש לי מעבד פרסוקט והחלפתי את הקירור קודם הוא היה על 60 מצב מנוחה אחרי שהחלפתי הוא על 45-מנוחה האם הטמפרטורה מתאימה למעבד כזה{2.8 פרסוקט} או שצריך לקרר עוד? {אני לא מתכנן אוברקלוק}...

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by wzeedan,

שלום קניתי מחשב חדש AMD 64BIT :jump1: הכל טוב ויפה אבל המאוורר שלו מחריש אוזניים!!! האם יש פתרון לזה או שצריך ללמוד לחיות עם זה?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  18. טוב אז ככה יש לי מעבד Amd Athlon Xp 1800+ Palomino קיצר הוא התחיל להתחמם לי עם הקירור המעפן שלו והגיע ל-62 מעלות ב-IDLE כן כן פתחתי אותו וראיתי שאין בכלל משחה טרמית! הלכתי וקניתי את arctic Silver 5 ואני חייב להגיד שאו פתאום הטרמוסטט של המעבד מזייף או שירדו לי קרוב ל-30 מעלות!!!! אני עומד על 33-36 ב-IDLE ועוד לא בדקתי בלחץ... אז קודם כל זאת המלצה דבר שני זה הגיוני שהמעלות ירדו לי ככה?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by dragon051,

המחשב שלי בזמן האחרון כבר לא עובד כל כך טוב עם משחקים חדשים (המחשב יחסית ישן הוא נרכש ביולי 2009) מפרט המחשב הוא: Intel Core 2 Duo E6300 2.8ghz (עם אוברקלוק ל-3.5ghz) - מעבד 4GB RAM 800MHZ DDR 2 G.Skill -זיכרון HD4850 512MB DDR3 - כרטיס מסך GA-EP45-DS3L - לוח אם Huntkey LW-6550SG - ספק כוח (הספק יחסית חדש הוא בן חצי שנה+- כי הקודם נהרס) XIGMATEK HDT-S963 - קירור למעבד ויש לי מספר שאלות בנוגע ל-OC ועוד: 1. אני שוקל אולי לחזק את ה-OC למשהו כמו 4.0GHZ, האם חיזוק כזה יעזור לי להריץ את המשחקים בצורה טובה (בשילוב כרטיס מסך חדש למשל hd6850) אני מתכוון למשחקים כמו: L.A. Noire ו-BF3 ו-Deus Ex וכו'. 2. האם בכלל OC כזה ימנע צוואר בקבוק כאשר אני יחליף כרטיס מסך ל-hd6850 3. האם אני צר…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. Started by ish,

היי כולם, יש לי מחשב מבוסס AMD 3700 SANDAY DFI SLI-DR הבאתי זכרונות OCZ XTX 2-2-2-5 וספק OCZ PS 520W בקיצור כרגע זה המצב שלי בOC תראו בתמונות: אני מנסה להריץ PRIME הטמפרטורה במנוחה היא 48 מעלות בערך במאמץ היא 60 מעלות אני עם XP90 זה תקין? המתח לזכרון זה 2.9 בכל מקרה כל פעם הPRIME נופל מיד עם שגיאה האם החום תוקע את הOC? ניסיתי להריץ סתם AQUAMARK וזה עבד נהדר וקיבל ציון גבוהה למעבד אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by ZacNaboot,

המאוורר הרגיל של אינטל מתחיל פתאום לזייף והחלטתי להחליף אותו אני מתלבט בין שני המוצרים האלה: 1. DuoOrb http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24550&catid=903#details 2. Thermaltake X5 Orb FX2 Black http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24551&catid=903#details מישהו פה יכול לעזור לי להחליט מה טוב מבין שניהם או אוליי יש משהו אחר יותר טוב משניהם?!! עריכה: אני לא מבצע שום OC אבל המחשב שלי נמצא החדר פנימי בבית והחדר נורא חם המעבד שלי זה e6300 והתקציב שלי זה 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by nivster,

שלום, יש לי את המפרט הבא: Epox NForce3 8KDA3J A46 2800 socket 754 שני Kingston 512 DDR400 CL3 מארז TT V7000A דיסק WD 80GB 8MB SATA ספק 500 וואט של KSP Sapphire Radeon 9600SE הגעתי ל-220 רק ע"י שינוי FSB, טמפ' המעבד בסביבות 40 בעומס. שאלותי: 1. אני לא מצליח לעלות מעל 225 (המחשב לא עושה POST), אפילו שהעליתי מתחים ונעלתי את ה-AGP על 66. יש רעיונות? 2. האם הלוח שלי פותח את המכפלה או שה-A64 נעולים? 3. האם יש טעם לשחק עם הבאס של ה-AGP? זה ייתן לי תוספת כלשהי או רק יפגע ביציבות? 4. כנ"ל לגבי הוולטאז' של ה-AGP, האם העלאה שלו תיתן לי יותר יציבות? 5. קראתי בכמה מקומות שה-A64 לא בנויים ל-OC רציני, יש בזה משהו או שזה תלוי בסטפינג? תודה!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  23. שלום כנראה שמדובר בגשר הצפוני והוא רותח (אני לא מסוגל לשים את האצבע יותר מ3 שניות) נתתי לגשר הצפוני 1.2V וכנראה שזה מה שמגביל אותי בתהליך ההמהרה של המעבד 1.על איזה מאוורר אתם ממליצים? 2. הציפסט הוא בצורה מלבנית והוא נמצא מתחת למעבד תודה

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by amisha,

תפלטו הכול!!!! זה לפנטיום 4 2.4C בשביל OC רצחני

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by YarYar,

שלום אנשים, יש לי בעייה קטנה... קניתי מחשב חדש, הוא הגיע אלי אתמול, E2160, לוח P35-DS3, זיכרון 2 ג'יגה של קורסאייר 800MHZ פשוטים בדוואל צ'אנל, 8800GTS 320MB של אלבאטרון, ליברטי 400W, הארד דיסק 320GB של WD ומארז 6C28. מקדימה למטה מאוורר 120mm מכניס אוויר, מאחורה למעלה 120mm מוציא. הקיצר, אחרי שהתקנתי XP והכל, דבר ראשון כמובן OC. עכשיו, מה זה התבאסתי. המעבד חם לאללה, וקירור טוב מורכב עליו - V1 של טרמאלטייק. על תדר סטוק במאמץ לפי TAT הוא מגיע כמעט ל 70 מעלות. אבל כשאני בודק בתוכנה אחרת כמו ספיד פאן למשל, הטמפרטורה לא עוברת את ה 50-55... לא זוכר בדיוק. בדקתי וראיתי שלמעבד שלי יש Tjunction של 100 מעלות, ככה שזה לא כל כך נורא כמו שזה נראה. אבל, על מתח סטוק בתדר של 2.7GHz, הטמפר…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.