אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב , אני חייב בדחיפות להחליף את הקירור סטוק שלי במשהו נורמלי . תקציב עד 150 ש"ח. עדיפות גבוהה , לקירור עם מקום ל120 מ"מ. לא חובה עם מאוורר . BUILT-IN תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
איך משנים מהירות מאוור סטוק של מעבד E6400 הוא כרגע על 1960 איך שמים על מקס? יש לי לוח ABIT AWD9-MAX עם אפשר הסבר מפורט ללוח זה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 4MB - BOX ¤813 לוח אם: ASUS P5B ¤703 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2326 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2087 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤389 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤210 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK ¤826 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU ¤437 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤628 קרור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS REV.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤264 קרור למא…
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 4 ליבות של אינטל Q6600 וכיוון שלא תיכננתי להמהיר אותו קניתי אותו עם לוח זול של אינטל זה הלוח buffalo creek g33 מהסידרה האחרונה של ערכות השבבים של אינטלועכשיו הייתי רוצה להמהיר אותו יש פה למישהו מושג אם יש בלוחות האלו אפשרויות אוברקלוק כי אני לא מצאתי שם אפשרות להעלות את תדר הבאס והייתי שמח לקבל גם תשובה לגבי הלוח הזה של אינטל pearl creek g31 כי הוא מאד זול ורציתי לקנות אותו בשביל מעבד E4500 ולעשות למעבד המהרה רק שאני לא יודע אם בכל הלוחות האלו של אינטל יש אפשרויות המהרה בכלל ??? efi
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
השגתי רדיאטור, משאבה, מיכל מים וצנרת נשאר רק לקנות בלוק קירור וזהו השאלה שלי היא כזאת, אם אני יעשה את כל המערכת עם מים רגילים זה לא יעביר חשמל למעבד או משהו כזה?? ומה ההבדל בין נוזל קירור לבין מים רגילים?? והבנתי שמדביקים את הבלוק קירור למעבד עם משחה תרמית, להשקיע במשחה טובה? האם יהיה אפשר להוריד את זה? ועל איזה בלוק קירור אתם ממלצים לי (CPU)?? של INTEL E6300 כמה שאלות
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
קניתי מאוורר (למארז) zalman f1 יש לו חיבור דיי מוזר שאני לא יודע לאיפה לחבר, זה לא החיבור אדום שחור. יש לו חיבור שחור אדום לבן, יש גם שנאי כזה שמשנה מ 3 פינים ל 3 חריצים. יכול להיות שזה מתחבר ישירות ללוח אם, אם לא אז איך אני מחבר את זה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי cf של שתי כרטיסי מסך של ati מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להמהרת המאוורים ? מי שמציע אני יהיה ממש שמח אם יתן גם הסבר קצר איך לעשות את זה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי במארז שתי כניסות למאווררי 120MM . ויש לי שתי מאווררים כרגע שאני רוצה להשתמש: האחד מסתובב במהירות מקסימלית של 2K והשני מסתובב במהירות מקסימלית של 0.9K איזה סידור יותר כדאי? א. המאוורר האיטי יותר יכניס אויר קר בקדמת המארז והמאוורר המהיר יוציא אויר חם ב. הפוך
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב בדיוק התחלתי לעשות את ה OC הראשון שלי יש מצב לרישימה של כל התוכנות המומלצות שצריך
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
בלוח שלי אין אפשרות ספציפית לנעילת ה-AGP/PCI, אלא רק לשינוי התדרים שלהם. בהנחה ואני מעלה את הבאס מ-200 ל-233, על איזה תדר (בערך) אני צריך לכוון את ה-AGP/PCI? ???
-
- 10 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ערב טוב קניתי AS5 ואני מחפש דרך למריחה על P4. קראתי באתר של AC שפשוט צריך לשים כמות מסויימת (הם הראו שם כמה), למרוח עוד קצת על הסינק ופשוט להרכיב את הסינק והוא יעשה את עבודת המריחה. האם זה מספיק? האם יש דרך יותר קלה/טובה/יעילה יותר למריחה על P4? אני גם צריך עזרה בניקוי המעבד והסינק מהפד הטרמי שהיה לי, יש לי אלכוהול 70%, קייסמי אוזנים וצמר גפן. איזה דרך הכי יעילה לניקוי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש סופר על פיצוץ.... המחשב עובד כמו טרקטור ביטלתי מאורר בדופן צד והשארתי רק מאורר אחורי וכמובן מאורר מעבד ענק של אינטל מה עושים???
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי cooler master hyper 6 ;D שתדעו אומרים הוא מעקם לוחות, לבעלי לב חלש וכאלה.... אני עם המארז עומד compucase וזה תותח לא מעקם ולא כלום. הוא מתחבר ממש טב עם מין ברגים כאלה. לא ץריך חורים. בקיצר טמפ' המעבד היא 37 מעלות ;D המעבד הוא amd 64 3000 . עכשיו אני יודע שהטמפ' מעולות !! אבל הקטע שב everset כתוב שהטמפ' של המעבד הוא 72 מעלות !!! 32 מעלות כתוב בביוס. עכשיו אני יודע שהביוס מקור קצת יותר אמין מהתוכנה... אבל השאלה איך יש כאלה פערים מה מזייף פה ?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות גיבוי לביוס של הכ.מסך לפני שאני צורב חדש איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ליודעים\יודעות אני בעל SLK-900 גוף קירור נחושתי שצריך טמפ ' סביבה נמוכה בכדי לתפקד טוב, בקיצור מארז עם סירקילאציה טובה. תקציב עד 450 שקל , אם או בלי ספק לא משנה. ניתן גם לקחת מארז בפחות ולבוסיף מאוררים וכו'. תודה לעזורים.
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קראתי פעם, באיזה thread נשכח שבמערכת קירור מים אני אמור להשאיר חור קטן בחלק העליון של מיכל המים (אולי בפקק ?) כדי שלאוויר יהיה מאיפה לצאת. אחרת האוויר נדחס שוב לתוך המערכת, מעמיס על המשאבה וכ"ו. האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
OK אז ככה, יש לי מפרט intel 2.6C abit ic7 giel LL 433mhz radeon 9600XT WD 120g cooling. SP94 with enemax fan and vga silenser עכשיו אני לא יכול לעבוד את ה220 בבאס וזה מוזר לי כי המעבד שלי קר (34-37 מעלות תלוי בטמפרטורת החדר) והראם שלי הוא 433MHZ והוא עובד על 440 כולה. ותזמונים ניסיתי הכי גבוהים ורגילים ומתחים ניסיתי גבוהים (1.65 למעבד ו2.8 לראם) ורגילים. גם עשיתי AGP\PCI lock ויחס של 1.1 יש עוד דברים שאני צריך לעשות? כי נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר כי המפרט הזה אמור להגיע להרבה יותר ועוד אם קירור כזה.. אז מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך לדעתכם יעבוד הקירור הזה על המחשב שלי. ראה לינק -> http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm כרגע יש על המעבד את המאוורר הפשוט שבא איתו בעת הקניה (אין לי מוסג איך קוראים לו) וכן שני מאווררים ג'נרים מקדימה (דוחף אוויר) ומאחורה (מוציא אוויר) כאשר שניהם מאוד חלשים! בחורף אין לי בעיות עם הטמפרטורות (מעבד 35 עד 40 בשיא ומארז 27 עד 33 בשיא) אבל בימים חמים בקיץ הטמפרטורות קופצות (מעבד 46-52 ומארז 35-40). אני חשבתי לקנות את הקירור הנ"ל ולהשתמש בו במקום 2 המאווררים הגנרים שלי במארז (מקדימה ומאחורה) למרות שהמאוור אמור ללכת על ההיטסינק של המעבד. לפי דעתי הבעיה העיקרית אצלי זה החום במארז ולא המעבד דרך אגב הקירור הזה שווה 160 ש"ח והתקציב ש…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אין גירסת Thermalright V-1 שמתאימה ל6600GT AGP??? יש אפשרות "לסדר" שזה יתאים ל- AGP??
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לדעת איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך?(די בפירוט אם אפשר) ואם אפשר לעשות לעוד כרטיסים אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
קניתי את הלוח לפני כמה ימים הסטאפינג של הSouth bridge שלו הוא 0340A4. ניגשתי לעבודה עם התטטיונמוס שלי , כמובן איכזב. הגיע ל220 באס ומת, לא באמת מת. לקחתי את הGeil של אח שלי שככל הנראה סטיק טוב מאוד, והגעתי לפוסט של 261 באס, אבל יציב עם פריים רק 239 תזמונים של 6-3-3-2.5 ואני עדיין חושב שאם למישהו יש סטיק טוב, שיבוא אליי לנסות אותו ונראה לכמה הלוח הזה באמת מגיע.
-
- 10 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי ספק אנרמקס 350W ונאמר לי שהמאוורר השני אמור להיות כלפי פנים המחשב, אבל לפי החורים לברגים וההתאמה שלהם למארז שלי, הדרך היחידה לחבר את הספק היא כאשר המאוורר השני הוא כלפי מעלה ולא כלפי הבורד. מה הבעייה? זו בעייה של מארז או שסתם הטעו אותי לגבי כיוון המאוורר השני?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול ולדעת מהיא הטמפרטורה האידיאלית למעבד פנטיום 4 2.4 ג'גיה הרץ? במחשב החדש השלי הטמפרטורה בהתחלה נעה באיזור ה 38-40 מעלות צלזיוס כאשר במארז היה לי רק מאוורר של המעבד מאוורר קדמי של המארז וכמובן מאוורר אחורי בספק. הוספתי למארז עוד 4 מאווררים אחד אחורי גדול 120x120x38 מ"מ אשר מוציא החוצה אוויר, מאוורר אחד קטן יותר 60x60 אשר מפעט חוסר מקום שמתי אותו באלכסון כך שיכניס אוויר לתור המארז עוד מאווור כזה הוספתי בחזיק המארז מתחת למאור שכבר היה קיים וכן הוספתי עוד מאוורר גדול 120x120x38 מ"מ בחלקו העליון של המארז כלומר בין ה cdrom הכי עליון ובין ספק הכוח כך שהוא מכניס אוויר לתוך המארז בכיוון המעבד. לאחר שעשיתי זאת היום הצלחתי לרדת לטמפרטורה של 31-32 מעלות ועכשיו זה באי…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-