אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
איזה גוף קירור מתאים/כדאי לE8400 אם יש כמה אז מה האחד שהכי שווה את המחיר? בנוסף, האם כדאי בכלל להתקין קירור למעבד אם אני לא מתכנן OC (בהנחה שהמחשב יעבוד רוב היום ויריץ משחקים כבדים)?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הנה התוצאות שלי. לפי דעתי תוצאות גבוהות מדי. ד"א מה זה CORE 0 CORE 1 CORE? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת את טמפרטורת ההרד דיסק שלכם אחרי זמן עבודה של כשעה בבקשה. (מדובר על 7200rpm)
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני אולי מתחיל פרוייקט בניית מערכת קירור מים רק למעבד. יש לי משאבה שיכולה להתחבר ל2 צינורות כניסה ויציאה (לא של אקווריום) אבל אני לא יודע אם היא מספיק חזקה לקירור מים למעבד כי היא עושה כ65 ליטר מים בשעה + - ואני לא יודע אם זה יספיק... הקירור הוא לATHLON64 3200 לא בשביל אוברקלוק אלא סתם בא לי קירור מים גם חם בחדר שלי והמעבד במנוחה עומד על 45 מעלות כי הטמפ' בחדר שלי מאוד גבוהה אני גר בב"ש וחם פה והמזגן לא תמיד עובד כי אני לא כל היום בחדר... גם בא לי לעבוד על קירור מים סתם בשביל הכיף ואיך אני ידע אם המשאבה 65ליטר בשעה יסספיק?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איך ה BAREBONE הזה בשביל Overclock ? לפי מה ששמעתי הלוח שלו מגיע עם הרבה אופציות ל המהרה האם זה נכון ? האם הוא מספיק מקורר כדי להמהיר מעבדים במיוחד כאלה של AMD שהם ממש תנורים
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחפש מאורר 80 מ"מ בעל CFM גבוה עם פוטנציומטר הכי חשוב שלא יהיה רועש מדיי ולא פחות מ 40CFM , הצעות?
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, 3.2GHZ במתח של 1.264. הטמפ' דיי תקינות במנוחה 40-45 ובמאמץ לא עוברות את ה-55. הזיכרות בתדר של 930MHZ ביחס 1:1 עכשיו שהכל נראה ורוד... כאשר ניסית להגיע ל-3.44GHZ לא חשוב כמה מתח הוספתי,הגעתי עד 1.6 זה פשוט לא עזר. העלאתי את הגשר הצפוני ל-0.50+ שום דבר לא עזר. איך אני יכול להמשיך ?! ד"א בתדר 3.33GHZ במתח של 1.30000 יציב מאוד ! ד"א שני, הצלחתי להגיע ל-3.6 כשבביוס האזור של המתחים היה על AUTO - אתם לא רוצים לדעת כמה היה המתח :-X תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על המשחה הטרמית הזאת.. שאני ישמח אם תענו לי עליהם: 1. היא טובה יותר מאשר ה-NTBLUE2? 2. היא מוליכה? 3. קראתי באיזשהוא מקום... שהיא הורסת גופי קירור שעשויים מנחושת, זה נכון? 4. אם יודעים... כמה מ"ל הבקבוקון שלה מכיל? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
בסוף השבוע אני הולך לרכוש מחשב. בינתיים אין תכנון ל-OC, אבל אני יודע שאני ארצה כשיהיה לי זמן יותר להתעמק בנושא. מעולם לא עשיתי OC, וגם לא התעניינתי בדבר עד עכשיו, לכן אני לא יודע מה יותר ופחות טוב. אני לא מתכנן OC מטורף וגם ככה המחשב הזה חזק מאוד, אבל אני רוצה שתגידו לי אם יהיה משהו במפרט הזה שיימנע ממני לעשות OC. אני לא רוצה שתביאו לי עכשיו את לוח ה-OC המושלם, או לא יודע מה, אני רוצה לדעת אם משהו במפרט ממש, אבל ממש לא טוב לזה. המפרט: Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ BOX, יחידות 1 ¤1660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3487 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 CPU COOLER, יחידות 1 ¤260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1584 GIGABYTE EP45-DS3 Intel…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 Real TCCD או Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 *2
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם זוכרים אותי? זה אני עם המחשב A64 3000 939 GIGABYTE K8NF9 2X256 D43 400MHZ והיה לי בעיה לעשות למעבד שלי OC אפילו של 100MHZ אז נישיתי לשחק עם ההגדרות והיגעתי לזה ובינתיים יציב כנראה הבעיה הייתה שהמעבד שלי דורש יותר מתח בOC מהמעבדים האחרים סטיפינג גרוע כנראה אז תגידו לי בבקשה האם המתח למעבד שהוא בין 1.44~1.48 הוא גבוהה או מסוכן?? המעבד לא מגיעה ל40 מעלות במאמץ! האם המתח בסדר ולא יהרוג את המעבד בקרוב?? הLDL הוא על X2 והמחלק הוא CPU/11 תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה בדיוק----> http://www.thermaltake.com/products/cases/5CaseDemo3.htm האם זה הפאנל שיושב מלמעלה(כאן הוא לא) ומודד טמפ'? כי זה לא נראה אותו הדבר.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן מחשב עם מעבד Q9450,ויש לו TDP של 105W,כדאי לי לקנות לו קירור נוסף? (ואני לא מתכנן OC) ועוד משהו: אני קונה כרטיס מסך Gigabyte GT8800 512MB והוא מגיע עם אוברקלוק קטן וZalman VF830,זה קירור מספיק לכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
היי אנשים! תוכלו לומר לי לכמה אני יכול להגיע עם הציוד שלי שמפורט במפרט המחשב ואשמח לדעת אם יש מדריך איך לעשות OC בלי שום סיכונים מיותרים... תודה מראש לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחפש פתרונות קירור אלטרנטיביים לכרטיס מסך GTX 1060 mini של EVGA. יש 2 גרסאות ש-EVGA הוציאו ל-1060, אחת עם קירור יחסית נורמלי, והשניה עם קירור מזעזע שקצת דומה לקירור הרגיל שמקבלים על המעבדים של אינטל. הכרטיס מגיע לטמפ' מעל 80 בקלות במאמץ, גם שהמאוורר מסתובב על 90+ אחוז, ועכשיו עוד חורף. אני לא רוצה להגיע לקיץ שהכרטיס במצב כזה, כי זה עלול להיות בעייתי. רציתי לשאול אם מישהו מכיר אלטרנטיבה לקירור המעאפן שמגיע עם הכרטיס, אולי צלעות קירור אחרות, או אפילו קירור מים שיכול להתלבש על ה-1060? אני סקפטי אם משחה טרמית זה מה שבעייתי פה, כי ב-Idle הוא מתקרר מאד מהר לאיזור ה-30 מעלות ומתחת, ואני מעדיף כבר להחליף קירור אם אני מפרק אותו בשביל משחה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
1. לאיזה כיוון מרכיבים את ה tuniq tower 120mm במארז P180? כלומר, לאן המאוורר צריך להיות מכוון (למאוורר העליון או לאחורי). דרך אגב, מה כיוון המאורר?! בחוברת (דף מקופל..) שלו לא מצויין כיוון זרימת האוויר. 2. האם כל המאווררים במארז P180 באים כבר בכיוון הנכון? (אל תצחקו, כבר ניתקלתי בקופסה בה מאוורר הצד היה הפוך...) אם אני מוסיף את מאוורר 120mm האופציונלי, האם הוא אמור להכניס אוויר או להוציא?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול ולדעת מהיא הטמפרטורה האידיאלית למעבד פנטיום 4 2.4 ג'גיה הרץ? במחשב החדש השלי הטמפרטורה בהתחלה נעה באיזור ה 38-40 מעלות צלזיוס כאשר במארז היה לי רק מאוורר של המעבד מאוורר קדמי של המארז וכמובן מאוורר אחורי בספק. הוספתי למארז עוד 4 מאווררים אחד אחורי גדול 120x120x38 מ"מ אשר מוציא החוצה אוויר, מאוורר אחד קטן יותר 60x60 אשר מפעט חוסר מקום שמתי אותו באלכסון כך שיכניס אוויר לתור המארז עוד מאווור כזה הוספתי בחזיק המארז מתחת למאור שכבר היה קיים וכן הוספתי עוד מאוורר גדול 120x120x38 מ"מ בחלקו העליון של המארז כלומר בין ה cdrom הכי עליון ובין ספק הכוח כך שהוא מכניס אוויר לתוך המארז בכיוון המעבד. לאחר שעשיתי זאת היום הצלחתי לרדת לטמפרטורה של 31-32 מעלות ועכשיו זה באי…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כרגע אין לי זרימת אויר כמעט בכלל במארז..רק מאוורר אחד שמוציא אויר..יש לי תיכנון לעוד שניים-שלושה מאווררים, כדי שתהיה זרימת אויר אמיתית. עכשיו אני יודע שהם יעשו רעש[המאוורים] ואני רוצה לחסוך לעצמי את הימי רעש האלה, ולחבר אותם ביחד עם פאן באס. השאלה שלי היא כזאת..משמעותי איזה מאורררים אני קונה? עקרונית, כדי להתאים למארז שלי, הם צריכים להיות 80 מ'מ, והתיכנון הוא מפסק 12 7 ומכובה לכל אחד. אז ב7 וולט, יהיה הבדל משמעותי בין מאורר מיוחד שנחשב שקט לסתם מאורר ג'נרי? אין לי יותר מדי תקציב להשקיע בפרוייקט, אז אני מעדיף סתם מאוררים..אבל אם זה לא ישנה את הרעש שהם יצרו בצורה משמעותית, זה לא יתן לי כלום.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי 6600 gt של גיגהבייט.. עשיתי אוברקלוק והעלתי מהירות שעון ל540 ומהירות זיכרון ל1.04.. שיפר לי ב3דימארק 05 כמעט ב200 נקודות..עכשיו אני מקבל 3519 הטמפרטורה אחרי המבחן היא 84..במאמץ 67 אין לי ניסיון בדברים האלה..עד כמה אפשר להעלות?אני אני רוצה להגיע ל3700.. זה המפרט amd athlon 64 +300 venice core nforce 4-k8nf9(משהו כזה..) 512 ראם זכרונות דפוקים שפועלים על 133.. טוב עד כמה אני יכול להעלות בלי לסכן תכרטיס? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האובר הזה עם הלוח שהרוב מהללים לרעה gigabyte-nsc אם היה לי זכרונות יותר טובים אני מאמין שההיתי מגיע ליותר אם למישהו יש הצעות לשיפור האובר אשמח מאד [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הבאתי מחבר 9200 128MB ואני רוצה לעשות כמה בדיקות וגם OC איזה תוכנה הכי מומלצת לכרטיס הנ"ל ובפרט הרדונים כי לי יש NVIDIA אז אני לא יודע איזה..
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- בוקר טוב לכולם אני מזמין כמה דברים של קירור מאתר בארה"ב http://www.sidewindercomputers.com/ אם מישהו רוצה להזמין משהו אין לי בעיה להזמין גם אתר אמין מאוד את כל המערכת שלי הזמנתי משמה והגיע אלי תוך שבועיים ההזמנה שלי תתבצע ב-7 לספטמבר אז אם אתם רוצים עד אז סבבה בכל מקרה אפשר להשאיר פה הודעות או במייל שלי eran.zarbian@beerness.health.gov.il או בטלפון 0506261516 יום נעים לכולם דרך אגב השם שלי זה ערן
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התכוונתי לעשות אוברקלוק ל 1700+ שלי אבל יש לי זכרון זמני 512 DDR 333 ( :'( ),ה400 צריך להגיע עוד מעט. אז אתם ממליצים לי לחכות עם הOC ביינתים? :( :(
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-