אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
השאלה דיי מסבירה את עצמה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי... המאוורים הם הThermaltake Thunderblade 120mm (עם לד ירוק). יש להם גם חיבור ללוח אם (3 פינים) וגם חיבור מולקס רגיל (4 פינים). מכיוון שהם מותקנים לי על הדלת של המארז ואני נאלץ לפרק את החיבור כל פעם העדפתי להשתמש בחיבור מולקס רגיל (בכל מקרה יש לי רק מקום אחד פנוי על הלוח אם לחבר מאוורר ויש לי שניים) הם כרגע פועלים על עוצמה מלאה, ובזמן שזה לא כזה נוראי (אפילו חלש יחסית לקירור סטוק של Intel) הייתי מעדיף לגרום להם לעבוד רק ב50 אחוז... אז יש מצב?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אין לי מושג מה לעשות עם זה, ראיתי שהמאוורר מחובר עם חוט חשמל בתוך הספק ואין אפשרות לפרק את זה, אני לא יודעת אם זה מסוכן להמשיך להשתמש בו ככה... (יש עוד 2 מאווררים בתוך המחשב) ואיך להחליף אותו... מה אמורים לעשות במצב כזה? [חשוב לציין שאני מחוברת וזקוקה מאוד למחשב כל הזמן ולשלוח לתיקון זו האופציה האחרונה...] תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הי אני רוצה לבנות מערכת קירור על בסיס קירור אוויר ואני מעונים לבנות בסיס מתאים לסוקט 478 ולכן אני צריך את המידות שלו. אני השמח לקבל איזה קובץ/אתר או כל דבר אחר שיעזור. :-) תודה נ.ב הוא אמור להתאים לכל לוח מהסוג הזה נכון?
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כן...שלום אני חושב על ליקנות מאורר למעבד AMD BARTON סוג המאורר TITAN TTCCUTB/F הוא עם בסיס נחושת ומהירות סיבוב די גבוה 5000-5500 RPM אז...האם המאורר הזה טוב או לא???? ואם לא תרשמו סוג טוב בבקשה?!
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
החלטתי שכדי להיות על תדר 2800 MHZ (מדובר על המעבד AMD athlon 3800 + dual core ) עם מכפלה של 10X 285 . שמתי את המעבד על מכפלה 9.5X 300 . מה שמצחיק הוא שבמכפלה הנמוכה יותר (9.5 ) במשחק AA (אמריקס ארמי ) לצורך העניין, המשחק זז כמו ב-"סלו מושן" וה- FPS יורד ל- 30 - עם דרופים חזקים מז כמה ימים . בדקתי רוגלות אך ללא הועיל . היום החלטתי לחזור למכפלה הקודמת (10 X 285 ) ותתפלאו, אנימקבל 80 FPS, משחק רץ יפה וחלק .. מהי הסיבה לכך ? לוח לא עומד (גשר צפוני ?) בעומס ?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... אני חדש בנושא האוברקלוק וראיתי שבמדריכים יש רק מדריך לאוברקלוק של הכרטיס מסך....... המהירות באס שלו היא 199.5 והFSB 800 איך עושים את זה ? אצלי זה דרך הביוס ............ בדקתי! לאיזה מהירות כדאי לי להעלות את הבאס ,כי נראה לי שזה הדבר שמעלים כשעושים אובקלוק????.. ואיך אני יכול לקרר את מקלות הזכרונות...............? המפרט שלי הוא :מעבד: 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ............... לוח אם :ASUS P4P800S SE זיכרון:KINGSTON DDR PC 3200 400 MHZ X1 כרטיס מסך: FX 5200 ASUS 128 MB 120 BIT דיסק קשיח: GB120 MAXTOR -SATA
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני שמעתי שיש קירור חדש למעבד מבית gigabyte האם הוא טוב או לא
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי תמעבד שבמפרט למטההההההה רציתי לדעת אם אני צריך לקנות משחה טרמית ?... או שלהחליף רק תקירור.... המחשב אצלי שבוע....
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ויגביל/יקטין את ביצועיו ?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן אני מעונין ליקנות קירור למעבד לטובת oc, המעבד שלי הוא i7 930 2.8 ghz אני מעונין לעשות oc בגלל שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך r9 290x בשביל למנוע צוואר בקבוק. עכשיו אני לא יודע לכמה ghz אני ימהיר עדיין אבל מתוכנן oc כבד. התקציב שלי הוא בסביבות ה 900 שקל עם אפשרות לחריגה לא מאסיבית. אני לא מבין בקירורים בכלל, אין לי מושג בזה בגלל זה אצטרך פירוט בהסברים בבקשה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מזמין מפרט בע''ה עוד כמה ימים וביקשתי מSkypc שיעשו לי OC על המעבד, האם הקירור הזה טוב קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME ¤179 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-Freezer-Xtreme האם יש משהו במחיר דומה עם רמת ביצועים יותר גבוהה? אם כן מה .. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הקירור הבא: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_43&mID=133 יש פה אולי ילדים שיש להם את זה. אני צריך המלצות. חשוב השקט- הם סותרים את עצמם, כותבים שעוצמת הרעש היא 0.6 כשבעצם כתוב בנתונים שהיא 0.8 (SONE) זה הבדל של 10 דציבלים. מה באמת נכון?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן אני או-טו-טו מקבל מחשב חדש. E6750 על Gigabyte GA-P35-DS3. אני רוצה לעשות OC בקטנה ואני מתלבט לגבי הזכרון, שהוא הדבר היחיד שלא קניתי עם המחשב. יש לי ביד עכשיו 2GB של Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 2.1V, ver2.1 שקניתי תחת לחץ מהמוכר. הם עדיין בקופסא, והשאלה שלי היא האם להזמין, לחכות 14 יום שיגיע ולהחליף אותם באחרים, כאשר ה-3 המקוריים שהתלבטתי בינהם: GEIL GB22GB6400C4DC DDRII PC 6400 2GB(1GBx2) 800MHZ CL4 LED (מסדרת BlackDragon) GEIL GX22GB6400UDC DDRII PC 6400 2GB(1GBx2) 800MHZ CL4 ALUMINUM (אלו עם גופי הקירור הכתומים) G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 (אלו עם גופי הקירור בצבע תכלת) קחו בחשבון שאני OC מתחיל ורוצה לעשות משהו בסיסי, והשאלה היא…
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
הbig typhoon היא בטח לא מילה זרה לאף אחד, עם זאת, אני בטוח שרבים (כולל אותי) לא יודעים את אופן הפעולה של ענק הנחושת הזה. ביצועי RPM נמוכים אך יחד עם זאת קירור שאין שני לו בשוק קירורי האוויר, אז מהו הסוד מאחורי הצלחתו הבלתי מעורערת של הBT?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- בוקר טוב לכולם אני מזמין כמה דברים של קירור מאתר בארה"ב http://www.sidewindercomputers.com/ אם מישהו רוצה להזמין משהו אין לי בעיה להזמין גם אתר אמין מאוד את כל המערכת שלי הזמנתי משמה והגיע אלי תוך שבועיים ההזמנה שלי תתבצע ב-7 לספטמבר אז אם אתם רוצים עד אז סבבה בכל מקרה אפשר להשאיר פה הודעות או במייל שלי eran.zarbian@beerness.health.gov.il או בטלפון 0506261516 יום נעים לכולם דרך אגב השם שלי זה ערן
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מארז thermaltake סופרנו לוח asus P5K-E/WIFI-AP מעבד Q6600 מהו המשקל והאורך שלו? והאם יש קירורים קטנים יותר שלא נופלים ממנו בהרבה כי אני מעדיף קטן יותר
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא שהזכרונות לא עובדים ביותר מ 220 mhz בשום תזמון אפשרי יש לי 2*512 ניסיתי אחד אחד וגם החלפתי אותם ועדיין אני לא מצליח לעבור memtest86 בשלום חשוב לציין שהמחשב ללא אוברקלוקינג בכלל כלומר הורדתי מכפלה אבל עדיין יש שגיאות בבדיקת הזיכרון המתח שניתן לזכרונות 2.8\2.85 ו htt הורד ל3 ול 2 הלוח עובד מצויין ב300 ביחס 3:2 יש משהו שפיספסתי?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ממ אז השאלה רשומה בכותרת.. מה עדיף ? ברשותי מארז 3D Aurora ככה ששניהם יתאימו לי טוב. תושבת 478 כמובן - ראה מפרט. בתודה, איתי
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
משהו יודע מה זה אומר FSB של מעבד ומה זה מכפלה??
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום..... המעבד שלי מופיע בחתימה... רק כשאני עושה OC אין לי מושג לאיזה מעבד הוא שווה... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שמחשבת לי את הדרוג של המעבד... ואם כן , אז אפשר לינק? (ולא אל תגידו לי CPUZ כי היא לא מביאה לי דרוג..)
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי. אני רוצה לעשות למארז חלונות עם אורות וכל הדברים האלה. עכשיו אני לא הכי מבין בזה. אם מישהו מוכן לעזור לי אודה לו מאוד. dr.dre
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היום בפעם הראשונה אני שומע על קירור דרך מים כאילו איך זה הולך חבר שלי אמר לי שדרך צינורות שעברות בכל המארז אבלן מה אם מתפוצץ צינור מה אז קורה אם מישהו יכול להסביר לי על זה אני מאוד אודה לו
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
פשוטה כאפשר.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC למערכת החדשה שלי (שעדיין לא קניתי...): לוח אם P5E מעבד Q6600... (עם הסטפינג הישן) קירור OCZ Vendetta 2 (יותר טוב מ-TR אקסטרים...) מה אתם אומרים? קשה? סביר? מעשי? מה אתם אומרים? עריכה: שכחתי זכרונות... הם לא משהו... אלו שלוש סטיקים של 1 ג'יגה 667. מקווה שהם לא יגבילו אותי כל כך... אבל אני לא חושב שתהיה בעיה כי הם 333 ואני אצטרך 400, כך שזה לא OC כל כך גדול(אני חושב..?) עריכה 2: החלטתי לקנות זיכרונות חדשים! http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=269
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-