עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ccc,

Post your MAX FSB (stable) and the cpu-ram-mobo cooling that you used It's im[prtant to me... tnx

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by gshhar,

אם כן אז איך אני בדיוק עושה את זה?

• 14 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by vic1234,

יש לי פרסקוט 3GHZ במנוחה הטמפ' על 45 למשל עכשיו ששום דבר לא פועל ובמעמץ עם התוכנה S&M הכי הרבה שהגיעה זה היה 65 מתכנן OC תקציב 200-300 כמה שפחות יותר טוב אה שכחתי להזכיר שניקיתי אבק לא החלפתי משחה אבל לא משנה אני רוצה קירור יותר טוב בשביל OC

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by kapuera2001,

יש לי לוח אם gigabyte 6vxc7-4x ומעבד פנטיום 3 . 1000Mhz וקראתי בכל מקום כאן , שלא ניתן לפתוח מכפלות עם המעבדים של אינטל , ואין לי מושג מה עוד... כרגע העלתי את המכפלה שלי ל 9 והבאס 133. ויש לי 1197 מגה הרץ... אז למה אמרתם שאי אפשר? או שבאמת אי אפשר ורק נראה לי שהעלאתי? כי אני רואה ב sandra speed 999mhz performance rating PR1197 (estimated אין לי מושג , פשוט עשיתי 133*9=1197 :-\ אני צודק? באמת עשיתי אוברקלוק? :\

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Evgeni,

שלום! אני מעוניין לקנות מאוורר צדדי (דלת) למארז שיכניס אוויר כדי להגביר את זרימות האויר בתוך המארז ולהוריד את הטמפרטורה של המעבד ושאר חלקי המערכת. על איזה מאוורר אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם ממש עכשיו חזרתי מפנדס עם המחשב שלי בשביל למצוא לי איזה שהוא פיתרון קירור רציני למעבד אבל ממש ממש היתבעסתי כי כל הקירורים המסיביים צריכים חורים בלוח ( לא מיתחברים על הסוקט ) אז ניסינו בלוקים שונים של קירור מים אבל כולם מיתחברים גם עם החורים האלה... אז אני חייב עזרה אני צריך בלוק מים לא משנה לי המחיר ( עד גבול מסויים ) שמיתחבר רגיל בלי החורים האלה !!! בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני עובד על מעל 60 מעלות והמחשב שלי מסודר מאוד בפנים זה פשוט לא עוזר החדר שלי רותח !!! אז PLEASE עזרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by aragon,

volcano 7 plus cpu cooler

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  8. אם כן, אפשר קישור?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by reyrey_200,

שלום ברשותי כרטיס מסך ASUS ATI RADEON 9600XT ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC דרך התוכנה ATITOOL ? אם דבר כזה יתאפשר,האם יווצר מצב שבו יהיה חם מדי לכרטיס או שהסטוק שלו מתאים. תמונה של הכרטיס [כך הוא נראה בדיוק עם צלעות הקרור והמאוורר]: http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/15102003-1.jpg

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  10. המעבד שיש לי הוא PIII 667 MHZ ו- 256SDRAM בדקתי בביוס את הטמפ' של המעבד והיא הייתה -48C !! והמערכת הייתה נראה לי-35. אחרי זהפתחתי את מארז (המזגן פעל, גם מקודם הוא פעל) והמפ' של המעבד צנחו מ-48 ל-39-41 ושל המערכת ל- 33-31 בכל אופן חשבתי להחליף את ההיטסניק ואת המאוור שעליו ! יש הצעות ? האם זה מסובך/ מסוכן לעשות את זה ? (לא החלפתי בחיים עדיין) כרגע יש לי רק מאורר אחד במארז שמכניס אויר.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by אביתר,

טוב אז ככה.....תראו בעצמכם את הפרטים קודם אז ככה.......איך אני יכול לעלות מתח לזכרונות? ואיך למעבד..? והלוח אם שלי זה ASUS P5VDC-MX ד"א יש דבר כזה בביוס DRAM TIMEING(משהו כזה לא בטוח) וזה קשור לתזמונים של הזכרונות.....מה זה נותן אם אני משנה? וגם מה זה CPU Multiplier?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by DorHD,

שלום, הוספתי ל-TRUE שלי מאוורר SCYTHE S-FLEX בגירסאת 1200RPM. הכל מחובר כמו שהצריך,אמנם החנות הרכיבה אבל בדקתי והכל נראה תקין. אבל... משום מה הטמפרטורות אותו דבר כמעט,שום דבר כמעט לא השתנה ! לפני ששמתי את המאוורר הטמפרטורות היו בין 55-60 ,עכשיו עם מאוורר על ה-TRUE הם 50-55 ?!?! המהירות מאוורר על מקס. מה יכולה להיות הבעיה ? ???

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. אוקי אז ככה שוב כרגיל ניסיתי להגיע לOC קצת יותר טוב מה2500@3200 שהיה עד עכשיו, ומשום שהיו עולים לי מסכים שחורים מספיק שהייתי מעלה 5 MHZ אז התייעצתי אם חבר והוא אמר לי שבחלק מהביוסים של הNF7 צריך לבטל את הInterFace כדי להגיע לOC גבוהה יותר אז ניסיתי את זה ואחרי 10MHZ התחילו לעלות לי מסכים כחולים, עכשיו אני מציין את זה שהמחשב היה יציב ללא מתח בOC של 2500@3200 אז הייתי ללא מתח, ודבר שני זה שהורדתי תיזמונים לזיכרונות מ3 ל2.5 וגם הם ללא שום מתח, עכשיו הבעיה היא אי יציבות מחוסר מתח? או בעיה אחרת? תודה מראש. עריכה: שחכתי לציין שגם שהחזרתי לOC של ה2500@3200 המחשב העלה מסכים כחולים (כולל ניסיונות לעלות מתח). טמפרטורות: מעבד במנוחה 32-36 ומאמץ 38-42.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by מאפיונר,

צריך המלצה על מאוורר בתקציב עד 100 שקל גודל 120 בלי כזה דבר שאפשר לשלוט על המהירות שיהיה חזק מאוד ושקט מאוד..... תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by Rahat lokum,

.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by dani,

קניתי מחשב חדש AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר +היטסניק. ורק עכשיו נזכרטי שצריך לשים משחה... עוד לא הרכבתי את המחשב (כי עוד לא הגיע המשלוח של הלוחות אם של Epox...) חייבים משחה טרמית נכון?

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by cold-fire,

מה אומרת השגיעה

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by giloman,

מכיוון שהפורום די יבש והOCDB לא התעדכנה שנים אני רוצה לפרסם כאן את התוצאות האחרונות שלי ואם לעוד חבר'ה יתחשק שיפרסמו גם נתחיל לוח 965P-DS3 R3.3 HEC WIN550UB 2*1024 GSKILL PK 8800GT קירור - TT BT עם MX2 *הערה - הלוח מאוד מוזר שכן אם לא מוסיפים לו מתח לFSB ולMCH מהירות הPCIE יורדת לX1 http://eliad.org/viewer.php?id=1249885751.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1249916659.jpg לE6300 מתח של 1.475 בביוס לE5300 מתח של 1.465 בביוס שני המעבדים יציבים לגמריי

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by Jochman,

אהלן, איך אני מוסיף פרוייקט למאגר ההמהרה? הגעתי ל3.7 עם E7300, מתח 1.3. כן, זה לא המון למעבד הזה אבל זה נחמד, אני מתכוון להמשיך בקרוב. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=443515

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  20. שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט של אינטל. ויש עליו קירור של arctic coller יש לי כרטיס מסך 7950gt אי גי פי 2 גיגה זיכרון ולוח אם של asus p4p 800 se. אני מריץ למשל את קרייסיס ויש בעייה בביצועים שאני כמעט בטוח נובעת מהמעבד. רציתי לעשות אוברקלוק למעבד- השאלה עד כמה אפשר להגיע עם הנתונים הנל? ואם בכלל מומלץ? קראתי את המדריך של האוברקלוק אך לא הבנתי כלום למען האמת: כי זה גם ביוס של לוח אם אחר-ואצלי הביוס שונה. אפשר פירוט ממש שלב אחר שלב איזה תוכנמות להוריד ואיך לעשות?אני ממש ממש מתחיל אין לי מושג באובר קלוק תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by G-BOY10,

שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. שלום לכולם.. אני רוצה להמהיר את המעבד שברשותי לתדר 3200 , מה עדיף? מכפלה 8.5 וFSB 376? או מכפלה 8.0 וFSB 400? יש לציין באפשרות השניה הוא נותן לי לקבוע את התדר של הזיכרונות שלי ל1066 ואילו באפשרות הראשונה הוא לא נותן אלא רק כמה תדרים שדומים.. מה ההבדל תכלס בין שני האפשריות ואיזה יותר מומלצת? שהרי תדר המעבד הוא זהה בשניהם!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. יש לי לוח אם 865G7MFשל Foxconn העלתי את המעבד מ3@3.8 ושאני עושה יותר הוא מכבה לי את המחשב. זה בעיה של מתח? ואיך אני מעלה מתח כי אין לי אפשרות בביוס. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  24. שלום חברים, כדאי לעשות פתיחת צינורות של כרטיס מסך gf6800 עם תוכנת RIVATUNER? יש לי פנטיום 4 2.8 800FSB על לוח אם ASUS P4S800D כדאי לעשות OC גם על הלוח דרך הביוס? אני חייב מאורר חדש למעבד אם אני עושה OC?זה בטוח ? לא יגרום לי נזק? יהיה שיפור משמעותי בביצועים? הרבה שאלות בתודה מראש

25. Started by xkore,

משום מה לא נראה לי שהקירור מספיק, ואיך אני יודע שירכיבו לי את הקירור בצורה טובה ? מארז CompuCase 6A19B Black, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=99 כולל סנן-אבק קדמי מובנה (הניתן לפירוק פשוט וקל לצורך ניקוי-תקופתי) מאוורר למארז Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200RPM, יחידות 1 ₪38 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 מיועד להתקנה בתושבת הקדמית מאוורר למארז Scythe Slip Stream SY1225SL12H 120mm 1600RPM, יחידות 1 ₪38 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=948 מיועד להתקנה בתושבת האחורית ספק-כוח SeaSonic SS-600HT 600W - 120mm-Fan 552W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1439 לוח-רא…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים