עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bessmertniy,

http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1915&cat=39&page=1 חושבים שדבר כזה יכול לעזור???

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  2. לכרטיס מסך עוד מאוורר 60mm רגיל כדאי? ואיך להשים אותו נושף אוויר או מוציא?

3. Started by david32,

הם יש איזשהו קיצור זמן החיים של מעבד שעבר OC די רציני (נגיד E4400 @ 3.2 )? אני שואל כי אמא שלי טוענת שכן ואני אישית ממש לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by (G),

האם להחליף את הנינג'ה פלוס ב- זלמן CNPS9500 LED?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  5. Started by iGev,

שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום, אני מתכוון להחליף את הסלרון הזוועתי שלי ולקנות את המעבד בכותרת ההודעה, MSI Neo 4 Platinum Ultra (המליצו לי על לוח אם ידידותי יותר ל OC עם נתונים דומים: DFI LANPARTY NF4 ULTRA - מה דעתכם?) כ. מסך 6600 256MB (דגם מדוייק לOC מוצלח?) והארד דיסק SATA Seagate 7200.7 8mb buffer עם NCQ. מארז Compucase 6A19 עם ספק HEC 300 (מספיק כח?) לא מעוניין להוסיף כסף עבור אמצעי קירור נוספים... אלא רק בעוד מאוורר למארז לכל היותר... (אשמח להמלצה על אחד ד.א.) אני רוצה 2x512 זיכרון, אבל אני רוצה לדעת שאני קונה רכיבים שיאפשרו OC מספיק טוב.. קראתי שהוניס מושלם ל OC - מ1.8ghz מהירות שעון מקורית, הגיעו איתו למערכת יציבה ללא קירור נוסף ב 2.8ghz ! אני לא רוצה …

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by roeesnir,

איזה גוף קירור פאסיבי טוב לQ6600 ללא OC? אני יודע שיש קירור לTermalright - אבל בכל הביקורות שקראתי עליו השתמשו במאוורר. אני מחפש שקט מקסימלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by Idanbs,

הוא עולה יותר מהVF900 האם הוא שווה את התוספת מחיר?

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by andd,

המפרט שלי: q6600 g0 p35-ds3l 2gb 800 cl5 קירור ac freezer 7 pro. בקרוב קונה חדש, מתלבט בין tuniq tower ל ultra 120, מה אתם ממליצים? ת'אמת אני לא כל כך יודע ממה להתחיל באיזה דברים אני צריך להתחשב? מה אני צריך לשנות? אפשר אולי איזה מדריך? שיהיה מפורט

9. אני ועוד רבים מבין משתתפי הפורום מתלבטים לקנות את ההיטסינק הזה אז בבקשה תחוו דעתכם תוך פרסום טמפ ורעש ומעבד

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  10. היי קניתי לוח אם חדש P41 של גיגבייט, ראיתי שיש ללוח 3 חיבורים של מאוורים + חיבור לCPU, 1 חיבור עם 4 פינים+2 חיבורים עם 3 פינים, מניסיון שלכם את המאוורר הקידמי המכניס אויר ,לאיזה חיבור מומלץ לחבר? כי ראיתי שמהירות הסיבובים שלו קטנים ולא מספיק לקירור המארז. רוני

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by Ido.G,

היי, יש לי בבית מחשב עם מעבד Sempron 2600+ (ליבת Througberd) ולוח Epox 8rda+ pro אני מעוניין לפתוח לו את המכפלה (מן הסתם לשם העלה מקסימלית של ה FSB). ניסיתי את "טריק החוט" (wire) וזה לא עבד. איך עוד אני יכול לפתוח את המכפלה (תוך כדי התעסקות מינימלית- הידע של באלקטרוניקה מצומצם יחסית). חיפשתי מידע אך לא מצאתי משהו אינפורמטיבי. ראיתי שיש פה הרבה אנשים שיש (או היה) להם מעבד כזה (כלומר ליבה זהה).... ואין חכם כבעל נסיון. תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by ElemenTal,

תגידו מה הטמפ' הטבעית (הנכונה) של ה Q6600 עם ה Tuniq Tower 120 ??? כי ראיתי אנשים שאצלהם במנוחה זה על 40+ ... אז ככה זה צריך להיות או שזה בעיה אצלם... כי אני רוצה לקנות אותו ואני לא רוצה שיהיו בעיות. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  13. אהלן, יש לי לוח P4P800 של אסוס,הרגיל. עכשיו,כיביתי תספרד סקטום [נדמה לי ככה קוראים לזה לא בטוח],כיביתי תהייפר ת'רדינג,לא שמתי שום ממורי בוסט לא נעליים,המתח למעבד על 1.6,שאני מעלה ל1.625 לא עולה,לא יודע משהו ממש מוזר בביוס הזה,אגב ביוס אחרון מהאתר של אסוס. בסופו של דבר לא מצליח לעבור את ה3050 מג"ה שזה יוצא באס 255,הזיכרונות מחזיקים,ניסיתי במכפלה הוא שוב עושה בעיות קלות,הלוח הזה ממש מוזר,אבל ראיתי שרשמו שיש לו ביוס מוזר באיזה אתר,אז אני לא מתרגש. יש למישהו איזה עצה לעזור לי לעזור למעבד מזדקן?

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  14. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496398.0 הקישור השני תקול

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. Started by kikkler,

האם הזכרונות האלו יצליחו (כמובן שכל מקרה לגופו, אבל באופן כללי) להגיע ל240Mhz, במתח של עד 2.8v (המקסימום של ה IC7) ובתיזמונים סבירים (בוא נאמר שווה או קטן מ 2.5/6/3/3) ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  16. שלום לכולם רציתי שלאול אותכם המבינים במאוררים איך המאורר הזה למעבד and 1800 והאם יש הבדל בינו לבין הוולקנו 9 או 10 חוץ מהמחיר וכמה לדעתכם המאורר הזה יוריד לי את הטמפרטורה של המעבד שלי כי עכשיו היא על 70 מעלות

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  17. טוב נתחיל בכך שיש לי p4 2200 P4s333-M לוח אם עכשיו קיבלתי את המאוורר הזה: http://www.coolermaster.com/retail/product_detail.asp?lang=eng&at=boutique&category_id=1&product_id=61 והיתקנתי אותו.. הכל ניראה בסדר.. עכשיו השאלה שלי היא.. מה חום המעבד שאמור ליהיות ביכלל.. איך אני יכול לדעת עם המאוורר הזה קירר משהו.. ואיך אני יכול לבדוק כל איזה דקה את חום המעבד? תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. שלום, ברשותי המארז Foxconn TH-230. הוא זהה מבחינת מבנה למארז פה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/foxconn-cases_2.html בכל מקרה, יש לו רק מאוורר 120mm אחד. אני מעוניין שיצא יותר אוויר מהמארז. אפשרות אחת היא מאורר 120 חזק יותר. הבעיה- כמעט כל מאוור טוב יותר (בא עם המארז מאורר דיי סביר, של פוקסקון) כנראה ירעיש יותר. אני בהחלט לא מעוניין בזה. אם יש מאורר שאתם יודעים שכן מוציא הרבה אוויר ביחס לרעש שלו- אודה אם תציינו אותו. למרות שלא נראה לי שיהיה הבדל גדול, לא? האפשרות השניה שראיתי היא מאורר שמוציא אוויר דרך הפתח של חריצי ה PCI. http://www.evercool.com.tw/products/sb_f1.htm האם הפתרון הזה מומלץ? למישהו יש נסיון איתו? אודה על כל תשובה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by Spootnik,

שלום חברים, אשמח להמלצה מכם לקירור מעבד E5200 קירור אוויר ל OC מ2.5 בערך עד ל 3.2 חשוב השקט - עד 200 שקל. תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. העלתי את הOC מ2700 ל2800 על אותם תיזמוני זיכרון! (2.5-3-3-7-1T) ובאותם המחלקים 166 (5:6 אם אני לא טועה) המחשב עולה ומעלה WIN באופן תקין כל התוכנות והמשחקים פועלים חלק ללא תקיעות רק כשאני מפעיל SM אז במסך טעינה שלה המחשב מקבל FREEZ ויש צורך לעשות ריסטארט ידני. שכחתי לציין שלפניי שהעלתי את המהירות של המעבד הורדתי את ה(C של הכרטיס מסך כדי שלא יהיה עומס על הספק. בתודה מראש. predator_008

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. הלוח שלי הוא abit IS7. יש לי את התוכנה ClockGen בגרסה: CG-ICS952607 לפי הקובץ readme הוא מתאים ללוח שלי (גם לפי האתר). יש לי אפשרות גם לעשות את האוברקלוק דרך הביוס. אז מה הדרך הטובה יותר לעשות את האוברקלוק? בביוס או בתוכנה? או שזה לא משנה? תודה.

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  22. ואיפה אפשר להשהיג בארץ הנה קישור http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0257-blueorbii-2/cl-p0257-2.htm תודה מראש אדם

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  23. יש לי משהו דומה לזה http://www.plusdepc.com/images/pentiumII.jpg איך אני יכול להוציא את הקירור שלו? (בלי להרוס)

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by AtomiX,

יש איזה תוכנה כלשהי שיכולה למדוד את כל הטמפ' של כל החלקים במחשב כולל כרטיס מסך? ובנוסף גם לשמור את הנתונים ככה שיהיה אפשר לעקוב אחרי זה?

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by shmulikg,

1)האם בOC אני צריך לשנות את המתח או מה שזה לא יהיה לPCI ולAGP אני יכול להשאיר את זה על AUTO בלי שיגרם נזק לכרטיס מסך ולמודם 56 קילוביט או שעדיף לי להעלות את הדבר הזה .. יש לי בביוס 4 אופציות א'-AUTO ב' - 33.33\66.66 ג'- 36.36\ 72.73 ד'- 40.00 \ 80.00 2) מעבדי אינטל ... עד איזה מתח המקסימום שזה לא מסוכן מאוד למעבד -עד איפה מומלץ לא לעבור יש לי קירור מים אז עם טמ''פ אין לי בעיה ...

• 8 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.