אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום ;D מהיום שבו קניתי ת'מחשב הוא רועש מאוד ואני לא יכול להימצא איתו באותו חדר אני תולה את האשמה באוורור משום שההארד דיסק עובד בסדר ואני לא יודע מה עוד יכול להיות הסיבה... אז אני שואל אותכם ידידיי... מה עושים!? האם כדאי לי לקחת את המחשב למעבדה? דיברתי איתם אך הם אמרו שהם לא מספקים מאווררים שקטים אלא רק ג'נריים פשוטים ב40 ש"ח. אני זקוק למאווררים סוסים שיהיו שקטים ברמה של ה25 דציבל פלוס מינוס... אבל הקטע הוא שאין לי מושג אילו מהם רועשים או אולי בגלל שיש הרבה מאווררים נוצר כזה רעש (למרות שאני חושד שיש לי אך ורק 2 מאווררים למארז וכמובן מאוורר למעבד שהוא לא רלוונטי לדעתי)... אז אני זקוק להמלצות על מאווררים (אם אפשר שיהיה ניתן להזמינם מהאתר של PCH או חנות חומרה …
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג למעבד Pentium 4 531 3.00Ghz והגעתי עד ל- 3.27 , עכשיו הפסקתי כי הגעתי לטמפ' של 60-64 , רציתי לדעת אם אפשר להמשיך בלי מאוורר יותר טוב כי כרגע זה מאוורר של הסוקט . אם לא איזה מאוורר לקנות עד 200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מאוורר צדדי (דלת) למארז שיכניס אוויר כדי להגביר את זרימות האויר בתוך המארז ולהוריד את הטמפרטורה של המעבד ושאר חלקי המערכת. על איזה מאוורר אתם ממליצים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תפלטו הכול!!!! זה לפנטיום 4 2.4C בשביל OC רצחני
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות athlon xp unlocking kit בארץ?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע OC למחשב שלי והמפרט שלי הוא כזה Q6600 P35 DS3 2GB BNQ הצלחתי להגיע ל3.2 רק על ידי העלאת מתח למעבד ולזכרונות. יותר מזה אני לא יכול. מה אפשר לעשות? חשבתי לעלות מתח לגשרים ולציפט ולFSB אך אני לא מוצא את האפשרות בלוח. גם אשמח לדעת מהו מתח מסוכן ומהו לא.
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
http://planet.nana.co.il/bead2216/New%20Bitmap%20Image5.JPG אני ינסה להמשיך את זה פשוט זה היה צריך לעבור 2 לופים ב-3d mark ועוד בדיקה של 5 שעות בפריים 95
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם חייב אותה על מנת לעשות אוברקלוק? היא באה לבדוק את השיפור אחרי האוברקלוק? אם כן צריך לעשות את הבדיקה גם לפני ה oc לא? http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ קראתי באתר ולא הבנתי אותה,מישהוא יכול להסביר לי על לפני ואחרי? תודה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה גוף קרור לא יקר, לא רועש מידי, יעיל, ושלא יעלה על 150 שקל. כמובן שעדיף המקסימום שבמינימום.. תודה (:
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד P4 עם מאוורר פשוט של אינטל (שיש לו להב שבור). במארז יש עוד שני מאווררים, אחד מקדימה מכניס ואחד מאחורה מוציא. כשמזג האוויר התחיל להתחמם המאוורר התחיל להרעיש, וראיתי שכשהמאוורר מגיע ל 3000 RPM הוא מתחיל לעשות רעש מאוד חזק. ניקיתי אותו ואת ההיטסינק, ושימנתי אותו, אך זה לא עזר.. אני מניח שהגיע הזמן לקנות מאוורר חדש.. אני לא עושה ולא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, ואני לא מעמיס על המחשב יותר מדי, אין משחקים, רק סרטים והרבה תוכנות פתוחות במקביל.. אז אני מבקש את עצתכם, איזה מאוורר לקנות? מדובר במעבד P4 1.7 (williamette), סוקט 478, והתקציב הוא דיי נמוך, כי לא נראה לי שצריך להשקיע יותר מדי בשביל מאוורר שקט עבור מעבד שלא אמור להתאמץ יותר מדי.. אז אשמח אם תוכלו להציע על…
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב הישן שלי פנטים 3 64MB 3dfx voodo 500MHZ יש לו מאורר רק למעבד והוא כול הזמן נתקע או עושה ריסטים לא דע יש לי מאורר כיצד אני מחבר אותו ולאן הוא מתחבר? ואיך עושים חור במארז?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי ספק אנרמקס 350W ונאמר לי שהמאוורר השני אמור להיות כלפי פנים המחשב, אבל לפי החורים לברגים וההתאמה שלהם למארז שלי, הדרך היחידה לחבר את הספק היא כאשר המאוורר השני הוא כלפי מעלה ולא כלפי הבורד. מה הבעייה? זו בעייה של מארז או שסתם הטעו אותי לגבי כיוון המאוורר השני?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מס' ימים הזמנתי את ה-AC 64 PRO. מכיוון שאין במלאי בחודש וחצי הקרוב, הייתי רוצה לדעת האם המוצר הנ"ל יעשה את העבודה. מדובר במעבד AMD Athlon 64 x2 4200+. תודה רבה, חיים.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ABIT NF7-S או Epox 8rda+ והאם הלוח של אביט פותח את המכפלה? תודה רבה! נ.ב אני יודע שלא מוכרים בארץ את האביט אבל אני יכול לקנות אותו בארה"ב
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי A64 2800, עם לוח ABIT KV8PRO מבוסס K8T800PRO. בFSB230, עם מכפיל 8 במקום 9 המקורי - כך שהבעיה לא בCPU, כנראה, וFSB/AGP/PCI נעול, הwindows מודיע שהוא אתחל את הVPU (כרטיס מסך), כי הוא הפסיק להגיב. זה גם לא הזכרון, כי אותה בעיה קרתה גם כששמתי את הזכרון על DDR333. האם יכול להיות שהצ'יפסט עצמו לא מסוגל להגיע לFSB230? ניסיתי להעלות מתחים לNB, SB, להכל בעצם, וכלום לא עוזר. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש היום קירורים שמתאימים לתושבת 1156? מישהו יודע מה יהיה עם הקירורים עכשיו? ז"א כל היצרניות עכשיו יוציאו דגמים חדשים או פשוט ערכות הרכבה לקירורים הקיימים שלהם? (backplate וכו..)?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אנשים... ממש לא מזמן קניתי מחשב חדש מ-KSP וכשהרכבתי את המחשב בבית גיליתי שהמאוורים של המארז קצת רועשים המארז שלי זה Compucase CI-6A21 והמאווררים של המארז הם המאווררי 12 ס"מ המקוריים שבאו איתו. בגלל ששקט נורא חשוב לי... אני שוקל להחליף את האוורור. רציתי לדעת מה אתם חושבים על ה-?Thermaltake Silent Wheel 13cm? בתור מאוורר למארז? הוא באמת שקט? מקרר כמו שצריך? והכי חשוב... הוא בכלל יתאים למארז??
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בימים האחרונים כמובן היה חום לא נורמלי ושמתי לב שהחלקים במחשב התחילו להתחמם, כל המארז שלי ניהיה חם בצורה מטורפת. אני חייב לקנות קירור שיהיה על ההארד דיסק, הוא מתחמם משהו מטורף. בכל מקרה, הגברתי את מהירות המאווררים של הכרטיס מסך אחרי שהוא עלה ב15 מעלות יותר מהממוצע ותהיתי, האם מהירות מאוורר המעבד משתנה על פי כמה המעבד מתחמם או על פי כמה הוא מתאמץ ופולט חום? המעבד שלי עדיין לא עלה ברמה מטורפת, הממוצע שלו זה 53 מעלות, עכשיו זה 59-60 בגלל החום.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כפי איך שנראה למשתמשים בכרטיס שהטמפרטורה גבוהה מידי, אבל זה לא נכון ATI הם לא מפגרים הם לא היו יוצרים כרטיס עם קירור מפגר תשימו לב שכשאתם מתחילים לשחק המאורר מתחזק והוא מקרר את הכרטיס ל80 מעלות קבוע! את זה אני אישית בדקתי עם אחת התוכנות מהאתר (להעמיס על הכרטיס) וגם במשחקים כמו COD4 , GRID , TEST DRIVER ובכולם הכרטיס תמיד 80-85 מעלות אין לכם מה לדאוג, הכרטיס מחזיק גם 140 מעלות ו80 מעלות לא פוגע בו בכלל נ"ב התייעצתי עם הטכנאי שלי
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי בבית לוח 975X של DFI ה-INFINITY, ומשום מה המכפלה לא מופיעה בכלל בביוס, מדובר במעבד E6300... האם למישהו יש את הלוח הנ"ל ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
קניתי אותו מאריהב את ה20X4 וכל פעם שאני כותב בעברית זה מראה בערבית! אנגלית עובד מצויין.. איך אני משנה שפה או ממשהו?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
הכטיס מסך שלי מגיע לטמפ גבוהות בטרוף כשהוא במנוחה הוא על 65 פלוס מינוס לפי ati tool ולפי everest זה 8 מעלות פחות תמיד מati tool ובמשחקים הוא מגיע לי ל 95 מעלות לפעמים הוא הגיע לי ל 100 (כל המעלות מתייחסות לפי ati tool) אני לא יודע מה לעשות הרמתי את הפעילות של המאוור שלו ל100 אחוז ניקיתי אבק מכל המאווררים אני נואש
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני חייב לדעת אני רוצה לבנות קייס למחשב שכולו מפרספקס ואני רוצה לדעת אם יהיו לי בעיות של חשמל סטאטי ואיך אני מחבר את הכוננים והספק? תודה מראש לכל מי שיעזור בפרוייקט הראשון שלי :lsvader:
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-