עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lumber_Jack Jim,

מארז חדש ומשונה ביותר התפרסם בCCS והרגשתי צורך לפרסם תמונות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by galCool,

יש לי מארז AMMO ואני מתלבט איזה מאוורר לקנות ואיפה לשים אותו... יש הצעות? תודה

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by ninbert,

יש לי מארז אנטק 300 ויש לי מאוור של 12 ס"מ מקדימה לכניסת אויר ויש חור בצד לאפשרות של עוד אחד של 12 אבל הוא ריק.. בנוסף יש אחד TOP 14 ס"מ למעלה להוצאת אויר למעלה ולידו עוד אחד של 12 לאחורה.. עכשיו הזה שמוציא לאחור הוא רועש מדיי עדיין כשאני שם אותו על LOW והTOP הא פחות רועש על LOW (רק 19 דציבל) והוא מסתובב פחות מה 12 ומוציא יותר אוויר (על פי הספרון שקיבלתי מהמארז הAIR FLOW גבוה יותר )... כלומר גם יותר שקט וגם עושה יותר עבודה.. אתם חושבים אפשר לנתק את ה 12 שמאחורה? שיהיה פחות רעש? במילא יש רק אחד שמכניס ויוצא גם שאחד לא מוציא אוויר וסתם מסתובב ,כשאני שם ת'יד על ה 14 , לא מרגישים את זרימת האויר.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי כידוע לחלק ממכם קניתי מארז אנטק ובאחד התראדים, supergohan הציע לי לעלות תמונות אז הינה הם: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?user=eitv אז זה בערך סביבת המחשב. ומאז שהמארז אצלי והsp-94 וה coolmaster cooldrive 4 המעלות צנחו!!! . המחשב שלי היה 50 מעלות במנוחה 58 מעלות במאמץ. עכשיו הוא 20 מעלות במנוחה ו28 מעלות במאמץ. ולפי דעתי כל ההשקע של 1350 שקל על הקירור והמארז שווה ביותר. שבוע הבאה יהיה כנראה גם חלון אז אני יעדכן!! !! תודה לholy על תיקון הלינק!! !! :clapper:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני קניתי מחשב חדש עם מארז compucase 6a19 עם ספק 300W והוא מגיע עם מאורר אחד ואופציה לעוד אחד מקדימה. האם מומלץ להוסיף אותו או שזה סתם יוסיף לי רעש מיותר? לא מתוכנן oc. פירוט המחשב: E6300, כרטיס מסך 7300GT, דיסק קשיח 250GB, לוח אם 965P DS3, זיכרון 2GB, צורב DVD. בעתיד אולי יתווסף עוד HD.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by YohaiM,

שלום לכולם, הזמנתי אתמול מחשב עם המארז הנ"ל. המוכר יידע אותי שיש לו רק מאוורר אחורי,אבל טען שאין לי צורך במאוורר קדמי,מכיוון שזו מערכת שהיא די Low-Middle-End(מעבד corei3). מאוורר של CoolerMaster עולה עוד 88 ש"ח,והעסקה כולה מתבצעת ב-12 תשלומים שווים,אז אם אני מוסיף אחד,מדובר על עוד כמה שקלים בודדים כל חודש. האם כדאי להשקיע קצת יותר ולרכוש גם מאוורר קדמי,או שזה לא ממש משנה? המחשב נמצא בתוך חלל פתוח,כאשר כ-20 ס"מ מאחוריו יש קיר. בתודה מראש, יוחאי.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by Turbine,

שלום לכולם.. אני מחפש מארז פול טאוור, ללא ספק, ואפילו ללא מאווררים לא עקרוני יש לי הכל העיקר שיהיה בו 6 מקומות 5.25 ,הרבה מקומות לדיסקים קשיחים, והרבה מקומות למאווררים מישהו יודע על משהו כזה??? עד ה500 שקל

8. SilverStone SST-LC10B-E תראו איך המארז שלי יוצא בתמונה: - קיימים 2 מקומות שברצוני להוסיף להם מאוורר ואני צריך עזרה: א) באיזה מאוורר כדאי להשתמש? רצוי שקט... ב) האם הוא ינק אוויר או יפלוט אוויר? כמובן שחוות הדעת אמורה להיות לפי מבנה המארז (שוכב - HTPC). - כדאי לי להחליף את המאוורר זלמן המיושן הזה של המעבד למשהו יותר טוב? ** יש בעיית התחממות במחשב ולכן אני עושה שינויים במארז - ואם אני עושה שינוי אני יעשה בכולו. (48 מעלות של מעבד במצב של ביוס... בקור של החורף הזה, כשהוא ישן יום שלם...). התמונה: http://up177.siz.co.il/up1/x34akmyujttm.jpg תעשו הגדלה... יש הסברים בכתב גם כן + מסומנים המקומות. תודה רבה, ואם תוכלו אפילו להמליץ לי על מאווררים מומלצים זה יהיה מעולה (גם למעבד אם צ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tsvikale,

שלום חברים, לפני הכל תודה רבה מקרב לב. מה שאתם עושים פה מדהים! אני עוקב אחר האתר והפורומים מזה מספר שנים. בעבר ניהלתי אתר רווי פורומים (צהבת) אני מכיר את ההשקעה, ההתמכרות, האהבה, והנתינה חינם. לשמחתי כבר כמה שנים המקצוע והמשפחה לוקחים את מירב זמני, ואני מבקר בפורומים רק לצרכי מידע. בעברי הייתי טכנאי PC ורשתות (חברת תים מערכות), האהבה שלי לחומרה לא נעלמה. בימים אלה רכשתי מKSP מחשב, להלן פירוט קצרצר רלוונטי: Core2 Quad Q8400, Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Gigabyte EP43-UDL3L 2X2GB DDR II 1333Mhz Kingston, WD 500GB 16MB SATAII, Corsair VX 450W Ikonok Zaria A10 with SIM. המחשב לשימוש בייתי פשוט, לא גיימר, מקסימום קצת עריכת ווידאו. בתוך המארז של חברת IKONIK , (מקווה אולי בהמשך…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  10. המעבד הוא - E8400 עם קירור סטוק במארז יש 3 מאוררים: קידמי,אחורי ובדלת המארז חופפ למאוור של המעבד. יש הצעות לשיפור?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. Started by dddddd,

אז ככה רציתי לדעת העם המארז שלי טוב מבחינת אוורור וכל אלה ‏HEC Compucase CI-6A21 ובנוסף רציתי 2 מאווררים הכי חזקים שיש אבל שגם יהיו שקטים עדיך 120MM תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by amd,

http://nobispro.com/aquatank/

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  13. שלום לכולם, חבריי וידידי הנכבדים אלה שהיו במפגש פורום אני הבלונדיני שנראה רוסי אבל לא רוסי.. ואלה שלא היו אז נעים להכיר. בכול מקרה, קניתי לא ממזמן את אורוורה 570 והרכבתו הייתה הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת מחשב. למעשה, מדהים איך ההבדל בינו לבין המארז הישן שלי (Raidmax Scorpio 868), רוב העבודה שלי הייתה בפירוק המארז הקודם ולא הרכבת המארז החדש. מדוע? כי כול הכוננים לא צריכים בכלל ברגים! איזה הקלה זו בהרכבה סעמעמק . טוב, לעניינינו. בגלל שזו הפעם הראשונה שהתנסיתי בהרכבת המחשב, מן הסתם שכנראה שהכבלים לא מסודרים היטב, אצטרך את עזרתכם בעניין. הערה: אשמח, אם החוטים אינם הבעיה שתתנו לי פתרון אחר. כמו כן, אל תשימו לב למאוורר האחורי שלא פועל.. זה בשל חוסר בקונקטורים למאוו…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. אני רוצה לקנות לפנטיום4 1.8 שלי כרטיס 6800 רגיל. העניין הוא שאני פוחד שעם המארז שלי, תהיה התחממות יתר של המערכת בגלל הכרטיס(9600 פרו לא עושה שום בעיות). עד כמה זה משמעותי? והאם הקירור של לידטק הוא טוב?

• 6 תגובות
    • 453 צפיות
  15. Started by dR-TraNce,

שלום חברים. יש לי מחר AMD 700MHZ. המארז שלי סגור כל הזמן רק שאני מחליף חומרה וכל זה אני פותח תמארז וסוגר אותו שוב. שמעתי מכמה אנשים המלצות על להשאיר את מארז המחשב פתוח תמיד. האם זה באמת טוב להשאיר את המארז פתוח מצד אחד? זה מפזר המון חום בחדר? ------------- בקשר לניקוי חומרה. רציתי לדעת איך לנקות כרטיסים במחשבים וכל זה בחיים לא נקייתי כרטיסים וכל זה ואני מפחד לשרוף או להרוס אחד מהם ואני רוצה לנקות הם מלאים באבק. ועוד דבר לשאוב את האבק מזה דבר טוב או שזה גם דופק תכרטיסים? --------------

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני צריך שיהיה ספק ומארז שיתאימו לצורכי המהרה הן מבחינת מקום(מארז גדול) והן מבחינת חוטים והספק של מתח(ספק) אני צריך תשובה דחוף תודה

• 11 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by Eternal Bliss,

שלום לכולם עד עכשיו היה לי את ה Enermax Black tower, והוא לא היה מספיק בשבילי(אין מספיק מקום) אז הלכתי לחנות "הקרובה" ולקחתי מארז Chieftec full tower בצבע שחור בהיר, מזה צבע יפה כרגע אין לי דלת כי הם היו צריכים להרכיב לי את החלון שבחרתי אבל הוא עדיין יפה, ביינתים בלי שום תוספות אבל בשבוע הקרוב אני ישים את המאורר ה 120 שלי שמתחבר לחשמל(מפלצת אמיתית) וכמובן איך אפשר להחליף את הלדים המגעילים של המארז הנה תמונות שלקתי קובץ זיפ תמונות עוד קובץ מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1) Raidmax Sagitta : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4975, http://www.raidmax.com/specs/sagitta.htm 2) TT Soprano: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2889 3) CoolerMaster Centurion 5 + Side Window: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862&products_id=10010 קריטריונים: 1) עד 600 ש"ח 2) בעל יכולות קירור טובות (למשחקים וOC) 3) שקט 4) יפה (...על טעם ועל ריח...) 5) ללא שום חשיבות לספק (עם/בלי/חזק/חלש) ואל תמכרו לי את ה- Transformer שוב....

• 45 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Qtec,

היי אני מתכנן לקנות מארז חדש ובקרת מאווררים. בקרת מאווררים - Enermax UC-A07FATR2 http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm ואולי גם מאווררים של אינרמקס http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm ועל המארז עוד לא החלטתי. בבקשה תגידו לי אם הבקרה של המאווררים טובה ותנו לי הצעות איזה מארז לקנות (התקציב שלי הוא בערך 500ש"ח למארז ואני רוצה שהוא יהיה עם חלון\חלונות והרבה מקום למאווררים) THX! Qtec. ???

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by My_T,

הכל התחיל מתכנון שלי לשדרג את הכרטיס מסך שלי שמתחיל לקרטע בכרטיס מסך חדש יותר. המליצו לי על GTX 460, ואז לעשות OC למעבד בשביל להגיע למקסימום ביצועים שלו.. התחלתי לקרוא בנושא ובדקתי את הטמפרטורות במחשב שלי, וראיתי שהן ממש לא טובות - 55 מעלות מינימום במנוחה, וכשהפעלתי בדיקת מאמץ היא נכבתה אחרי חצי דקה כי המעבד התחמם ל-75 מעלות. אחרי זה ניקיתי את המחשב וניסיתי שוב, הפעם הבדיקה פעלה למשך שתי דקות וחצי, והטמפרטורה במנוחה התחילה ב-45 מעלות, אבל שמתי לב שכבר אחרי חצי שעה של שימוש הטמפרטורות עלו ל-50 מעלות. החלטתי לנטוש את ה-OC לזמן יותר מאוחר כשיהיה לי כסף לקירור טוב יותר למעבד ולקנות מארז חדש. ועכשיו אחרי כל החפירה, הקטע שיותר קשור אליכם - קראתי פה את הביקורת על ה-PC-K60 והוא ה…

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  21. היי, קיבלתי אתמול מחשב חדש עם מארז Silverstone Redline 04, מאחורה יש לי מאוורר 120 של Shagon ששמתי והוא סבבה שקט והכל טוב. מקדימה לעומת זאת יש את המאוורר המקורי של המארז, שממש מרעיש! הוא לא מחובר ללוח אם כי המאוורר מאחורה הוא זה שמחובר ואין לי עוד יציאות לשליטה במאוורר בלוח אם [asus b85m-g] אני מעוניין לרכוש מאוורר 120 אחר שיחליף את זה שמקדימה אבל גם שתהיה לי שליטה על המהירות שלו מכיוון שהמחשב הוא גיימינג ויש צורך בקירור טוב [וגם מרעיש] בזמן משחק. אני יודע שיש מאווררים עם pwm אבל לא ממש הבנתי לאן אני אחבר אותם אם החיבור בלוח אם תפוס. האם צריך/כדאי לרכוש FAN PANEL כזה?: http://www.ebay.com/itm/3-5-PC-Compu...item4ad7ebe02b תודה מראש וסליחה על הבורות

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by KoDkOd,

אני רוצה לקנו תמארז חדש..יותר גדול ממש שיש לי עכשיו (רוחב-21 גובה-45 עומק-43 ) הבעיה היא שאין לי עוד הרבה מקום איפה שהמחשב נמצא אז ככה שאני לא יכול לקנות פול טוואר... רציתי לדעת אם אתם מכירים מארז טוב מרווח (אני מתעסק הרבה עם הביפנים)ולא יקר במיוחד(250 ש"ח +-) תודה מראש

• 126 תגובות
    • 8.9k צפיות
  23. טוב כתבתי את הפוסט הזה גם בפורום מארזים אך מכיוון שהפוסט פונה לשני כיוונים אני מפרסם גם פה: מפרט מערכת: E8400 HIS HD5770 GIGABYTE G31M-ES2L 2GB RAM HEC 500W

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ofirterev,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם משהו המשחב שלי דולק 24 שעות כמעט כל יום כשאני נוגע במארז למעלה הוא די חם אפילו חם מאוד האם זה סביר ואם לא אייך אפשר לדבר את זה יש לי גם כרטיס מסך 9800 gtx הבנתי השכרטיס צריך לפלוט חום לא כל כך חם אייך אני יכול לבדוק את הטמפרטוה של המערכת שלי?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. ערב טוב, במשך תקופה של מספר חודשים המחשב שלי היה "שבוי" אצל אחת מחברות המחשבים הפופולריות (לא, לא KSP או Ivory) במסגרת מימוש "אחריות" ללוח אם תקול. כאשר הכל היה טוב ויפה, המארז (Fractal Design Define R4) היה קריר וחרישי, הייתי צריך להתאמץ ולהתקרב מאוד מאוד כדי לשמוע אותו. לכל מקרה, לאחר חזרת המחשב מתיקון שמתי לב שהמעבד ולוח האם חמים מאוד (כמו גם המארז) וניתן לשמוע את פעולת המאווררים בצורה הרבה יותר ניכרת. למען הסר ספק, ניקיתי את המארז והמאווררים מאבק (כמו גם את הספק ומאווררו) אולם אין שיפור של ממש. אני חושד שיתכן ובוצע שינוי בהרכבת המאווררים ויתכן ולא קיימת סירקולצית אוויר תקינה בתוך המארז (אולי שונה כיוון של מאווררים ממכניס למוציא אוויר ולהפך) ובהיותו בור בנושא אודה לה…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.