עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איפה אני יכול לקנות athlon xp unlocking kit בארץ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by aragon,

volcano 7 plus cpu cooler

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by freshfisher,

שלום,קניתי שני מאווררים 120 למחשב אחד S-FLEX ואחד AC 12025L את הראשון אני מזהה בביוס והוא עובד בסדר על אותה מהירות שמצוינת עליו 1200RPM אך השני אינו מזוהה והוא כאילו לא נמצא,בדקתי ופיסית הוא עובד,שניהם שלושה פינים ולוח האם הוא P35 DS3L מישהוא יודע מה הבעיה או האם זה תקין? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by skp333,

בוקר טוב לכולם! יש לי זכרונות מסוג KINGMAX HARDCORE ואני רוצה לתת להם יותר מתח . בלוח שלי אני יכול לעלות בביוס את הוולט לזכרונות במקסימום עוד 0.2 שזה יוצא לזכרונות וולט של 2.7 . (לוח מסוג GIGABYTE K8NSC) לפי המפרט של הזכרונות אני יכול לתת וולט של עד 2.9 אפילו יותר, אבל אני לא יודע איך? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Necessary_Evil,

שלום, אני צריכה גוף קרור לא יקר, לא רועש מידי, יעיל, ושלא יעלה על 150 שקל. כמובן שעדיף המקסימום שבמינימום.. תודה (:

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי מחשב הישן שלי פנטים 3 64MB 3dfx voodo 500MHZ יש לו מאורר רק למעבד והוא כול הזמן נתקע או עושה ריסטים לא דע יש לי מאורר כיצד אני מחבר אותו ולאן הוא מתחבר? ואיך עושים חור במארז?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  7. בתור מה שנראה כמו הכנה לבואם של מעבדי הדור החדש של AMD בהמשך השנה, החברה מציגה קירור סטוק חדש שיגיע בקופסאות עם מעבדיה. המטרה: שלא נקנה קירורי צד-שלישי זולים כתחליף בעוד שבצד של אינטל מצטמצמים ומחלישים את גופי הקירור שמגיעים עם מעבידם מתקדמים (אלומיניום בלבד כיום אפילו במעבד Core i7), נראה שבצד של AMD דווקא מוכנים להשקיע בקירור מתקדמים מהקודם רק כדי לגרום למשתמשים לא להחליף אותו באחר. AMD רוצה שתשתמשו בקירור הסטוק שלה, הקירור שמגיע בקופסא עם המעבד. מה הפתרון? פיתוח קירור מתקדם שעושה שימוש בצינורות נחושת ומאוורר שקט במיוחד. אפילו כללו לוגו מואר של החברה. לפניכם סרטון הדגמה של AMD המשווה את הקירור הישן לקירור החדש, כששניהם מריצים מאוורר במהירות מירבית: …

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by barshaked,

שלום לכם, לפי שאתחיל אני יציג את רוב המפרט: מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton לוח אם: ASUS A7V600-X גוף קירור למעבד: Thermaltake Volcano SilentBoost CPU Cooler for AMD Athlon XP http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889b.htm מארז של Compucase עם מאוור 120mm מאחורה. וזכרון(אילוץ) :Kingston VauleRam 512MB 333MHz DDR PC2700 DIMM CL2.5 http://tinyurl.com/32uy5 היום עשיתי באמצעות הBIOS של הלוח אם אוברקלוקינג,למהירות של 2200Mhz, והלוח אם זיהה את המעבד כ AMD Athlon XP 3200+ האם כדאי להשיאר את המעבד על האוברקלוקינג? הטמפרטורת של הלוח נשארת כרגיל (34-35 מעלות ) והמעבד מתחמם קצת יותר ל 47-49 מעלות,כשהמעבד לא באוברקלוקינג הטמפרטורות הם 45 מעלות,לרוב (במנוחה,במאמץ הטמפרטורות …

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by avihai007,

ABIT NF7-S או Epox 8rda+ והאם הלוח של אביט פותח את המכפלה? תודה רבה! נ.ב אני יודע שלא מוכרים בארץ את האביט אבל אני יכול לקנות אותו בארה"ב

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by vourt,

יש הבדל בין שני הלוחות של EPOX - ה EP-8RDA3+ לEP-8RGA+ חוץ מהכרטיס מסך המובנה ? תודה, כפיר.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. שלום! קיבלתי את הסמפרון שלי אתמול ועכשיו אני מחפש קירור בשבילו. אני מעוניין בפתרון שקט וזול, ראיתי את המוצרים הבאים ואני גם חושב שזה אותו cooler , רציתי לשמוע מה דעתכם עליהם: Thermaltake FOR AMD 64 BIT - 70 ksp Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 - 79 logicpc כמו כן, עכשיו יש לי Spire Whisperock IV לאטלון XP שלי ואני די מרוצה מהביצועים שלו לכן אנא אל תציעו לי zalman ושותפיו ב 200 שקל. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Sickp,

כפי איך שנראה למשתמשים בכרטיס שהטמפרטורה גבוהה מידי, אבל זה לא נכון ATI הם לא מפגרים הם לא היו יוצרים כרטיס עם קירור מפגר תשימו לב שכשאתם מתחילים לשחק המאורר מתחזק והוא מקרר את הכרטיס ל80 מעלות קבוע! את זה אני אישית בדקתי עם אחת התוכנות מהאתר (להעמיס על הכרטיס) וגם במשחקים כמו COD4 , GRID , TEST DRIVER ובכולם הכרטיס תמיד 80-85 מעלות אין לכם מה לדאוג, הכרטיס מחזיק גם 140 מעלות ו80 מעלות לא פוגע בו בכלל נ"ב התייעצתי עם הטכנאי שלי

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by prexus,

איך הוא מבחינת קירור? אני מדבר על דגם ה Midi Tower שיש ב PCH. כתוב באתר שלהם שיש שם מקום לחמישה מאווררים והוא בא עם 3. איזה זוג מאווררים עדיף להוסיף לו? שני מאוררים לדים של CoolerMaster בערך ב-50 ש"ח כל אחד, או Vantec Sealth או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by wollmann,

למרות שזה בגרמנית, מה אתם אומרים על ההשוואה הזאת? יש באתר גם השוואות לצ'יפסט, רדיאטורים וכו'. http://watercoolplanet.de/index.php?open=4&show=1

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by ben007,

שלומות או שיש מגפה בפורום של חימום מעבדים, או שסתם הקיץ הגיע בכל מקרה המעבד שלי (Athlon 64 3000+ 754) עומד על 48 מעלות במנוחה, ללא שום OC. מעולם לא החלפתי משחה, אבל אם כבר אז אולי נוסיף קירור יותר רציני ( כרגע עם הסטוק ) 1. מה הכי מומלץ? ( אני לא מעודכן..) ביג טייפון? 2. אני אסתדר עם ההרכבה שלו? 3. המשחה שבאה איתו מספיק טובה? תודה ויומטוב

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  16. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך וגם לזכרונות שלו כרטיס : Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb אם מישהו ממליץ לי על תוכנה ואיך לעבוד איתה שימליץ שיעזור תודה אחים שלי !

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  17. יש לי מגבר של LG, שהמאוורר שלו נרשף\לא עובד יותר. היציאה של המאורר, היא שתי פינים הנה תמונה: http://img215.imageshack.us/img215/681/11647334ee8.jpg וזה הגודל של המאוורר: http://img218.imageshack.us/img218/4562/11dl0.jpg מה שבעצם עשיתי ולא עובד, חתכתי את הכבל עם השתי פינים (מהמאורר הישן) וקניתי מאורר חדש והלחמתי את החיבור למאורר החדש וחברתי, והמאורר לא מסתובב ולא עובד. המאורר יפתור את בעיית החימום והמגבר יפעל כמו שצריך. יש למישהו ראיון מה צריך לעשות? מאיפה אפשר לקנות מאורר קטן כזה עם חיבור 2 פינים? אולי ראיון אחר איך לסדר שם מאורר שיקרר את המערכת? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  18. טוב אז ככה אלו הרכיבים ורלוונטיים : E850O Gigabyte GA-P35-DS3L ספק 500W REAL EZCOOL מארז גם של EZCOOL עם מאוור 24 ס"מ צידי+ אחד אחורי 8ס"מ זכרונות 1GBX2 OCZ 800 MHZ עם קירור דבר ראשון אני רוצה לקנות קירור: חשבתי על מוג2ן או נינג'ה 2 אמרו לי שמוגן יותר טוב אבל את הנינגה יותר קל להתקין מה ההפרש בינהם (בביצועים ) וגם אני לא בטוח שיש לי מקוק לקירור קזה גדול בגלל הלוח M תמונות: http://up94.siz.co.il/up1/zmlmxzztdc1j.jpg http://up96.siz.co.il/up2/udjanimywn2y.jpg דבר אחרון, עד לכמה אני יכול להגיע עם אחד מהקירור הנ"ל?? יש מצב ל4 GHZ??? כי זה המקסימום שהאני יכול מבלי לסכן את הזכרונות יותר מידי.... טמפרטורה של הליבות במאמץ עם OC 3.5 GHZ: CORE1# 61 core2# 66 )יש לציין עם קירור רגיל…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by iakovl,

1. ראיתי באיזה מקום שיש אנשים שצובאים את המארז/חלקים ממנו בצבע מיוחד ואז מכניסים לתנור, מה זה בכלל? לצבוע ולאפות? 2. איך משיגים אפקט של מראה/השתקפות? 3. איזה צבע מומלץ? 4. כל מה שבא לכם לומר על צביעה ועל הנושא

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. Started by ghadad,

מאוור המארז די מרעיש (120 ממ) המהירות שלו היא כ 1985 RPM , האם ניתן לשלוט במהירות שלו ? בביוס (Asus M2A-VM ) אפשרויות העדכון למאווררים נעולות (צבע אפור) האם אני צריך לקנות מאוורר עם פוטנציומטר ( כפי שקראתי בפורום ) אן שאפשר לווסתו בצורה אחרת ?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  21. ראיתי בגלריות שונות שאנשים שמים מאורר למסך, באמת זה מועיל במשהו או סתם גורם להיצטברות אבל? כי בסך הכל מסך בנוי לעבוד בצורה כזאת ואם היה צריך מאורר אז היו שמים אותו כבר במפעל יצור לא?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by stingeR-,

סוף סוף אבל סוף סוף הצלחתי לייצב את המעבד שלי על אוברקלוק יציב וטוב עם הלוח שלי! מתח מקורי : 1.600 מתח עכשיו : 1.625

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by R L,

אני חייב לדעת אני רוצה לבנות קייס למחשב שכולו מפרספקס ואני רוצה לדעת אם יהיו לי בעיות של חשמל סטאטי ואיך אני מחבר את הכוננים והספק? תודה מראש לכל מי שיעזור בפרוייקט הראשון שלי :lsvader:

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  24. שלום חברים, בדיוק בשעה זו אני נעזר בפורום מפרטים ע"מ לבנות מערכת מחשב עבורי. קפצתי לבקר בפורום זה כדי לקבל עזרה ממוקדת יותר בנושא גוף הקירור למעבד. אני מחפש קירור שיהיה איכותי ושקט באופן כזה שישתלב יפה במערכת שכולה מתוכננת להיות שקטה במיוחד. דגם המעבד עדיין לא נבחר באופן סופי אבל אני יוצא מתוך הנחה שכל מעבד מסדרת C2D הוא בעל תושבת LGA 775 ועל כן ניתן כבר עכשיו להתאים לו גוף קירור עפ"י דרישותיי. קישור למפרט שנמצא בשלבי בנייה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411823.new;topicseen#new אשמח לקבל המלצות לקירור שיענה על דרישותיי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. Started by LiNKiN,

שלום יש לי P4 1.6 A עם ערכת שבבים של אינטל 850 ולוח אם של אינטל מרבייל או משהו כזה... אני רוצה לעשות לו OC אבל הבעיה היא כמו בכל הלוחות של אינטל שהם לא מאפשרים זאת. פניתי לעזרה בפורום רוטר שם מורידין אמר שהוא שמע על תוכנה כלשהי לפני בערך חודשיים ומאז אני במסע חיפושים מטורף אחרי התוכנה הזאת. אני מיואש לגמרי והפורום הזה הוא תקוותי האחרונה... אז בבקשה ממכם לכל מי שיש רעיון או מידע בקשר למצב הזה שיגיב אני יודה לו מאוד. אולי זה יותר מידי אבל אני ישמח אם תפנו אלי לאי סי קיו מ'ס: 102891990 או שתשאירו פה את המספר שלכם ואני יצור איתכם קשר. תודה רבה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.