אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
ממ, אוקי, אז ככה אני מחפש מערכת קירור מים למחשב החדש שלי קצת פרטים עליו: cpu: Intel Pentium 3.2 EE Prescott 1MB mobo: ASUS P4P800-E Deluxe ram: PQI 512MB 400DDR 200MHZ + Unknown 256MB 400DDR 200MHZ case: Antec Plusview 1000 SOHO Fileserver + window gfx: Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB 256BIT (softmodded to XT, without any problems) עכשיו, אני רוצה שזאת תהיה מערכת קירור מים ברמה, במחיר של עד 1000 שקל, ואפילו קצת יותר 1100-1200 אני רוצה שזה יכלול בלוק למעבד, בלוק לכרטיס מסך, ועוד כמה דברים שאני לא יודע, חחח תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מעוניין למרוח משחה טרמית על המעבד אך אני לא מצליח להוציא את ה heatsink שנמצא עליו... אציין כאן שיש לי מאוורר של global win , דגם CAK 2 38 ... כל הקטע של שליפת ה heatsink ממש מסוכן כי אני עלול לפגוע בלוח אם אז אם למישהו יש את ה heatsink הספציפי הזה ויודע איך לעשות זאת אשמח לשמוע פתרון.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בכרטיס מסך 7300GT של EVGA רשום שהמהירות ליבה 350mhz 400mhz ramdac ורשום שהאפקטיבי זה-666mhz כבר העלתי ל-500 בשניהם וזה עובד סבבה השאלה היא אם אני מעלה למהירות האפקטיבית זה עדיין נכשיו לאוברקלוק לכרטיס??
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי היום בכרטיס הנ"ל , ד"א אני ממש אוהב אותו ;D, פועל פיקס. בכל אופן, רציתי לדעת אם למישהו יש כרטיס דומה ,אפילו לא חייב של MSI והוא ביצע אוברקלוק ,אז היתי שמח שישתף אותי בתוצאות ,לכמה אפשר להגיע בערך... הספק שלי הוא טוב וכל שאר המפרט אחלה אז רק בשביל לדעת כמה אשפר ללכת ... תודה מראש. ליאור.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול ולדעת מהיא הטמפרטורה האידיאלית למעבד פנטיום 4 2.4 ג'גיה הרץ? במחשב החדש השלי הטמפרטורה בהתחלה נעה באיזור ה 38-40 מעלות צלזיוס כאשר במארז היה לי רק מאוורר של המעבד מאוורר קדמי של המארז וכמובן מאוורר אחורי בספק. הוספתי למארז עוד 4 מאווררים אחד אחורי גדול 120x120x38 מ"מ אשר מוציא החוצה אוויר, מאוורר אחד קטן יותר 60x60 אשר מפעט חוסר מקום שמתי אותו באלכסון כך שיכניס אוויר לתור המארז עוד מאווור כזה הוספתי בחזיק המארז מתחת למאור שכבר היה קיים וכן הוספתי עוד מאוורר גדול 120x120x38 מ"מ בחלקו העליון של המארז כלומר בין ה cdrom הכי עליון ובין ספק הכוח כך שהוא מכניס אוויר לתוך המארז בכיוון המעבד. לאחר שעשיתי זאת היום הצלחתי לרדת לטמפרטורה של 31-32 מעלות ועכשיו זה באי…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה גם על מאווררי 80 שקטים כמה שאפשר. יש לי במארז מקום למאוררי 120MM מקדימה ומאחורה, ומקום ל2 מאוררי 80MM בצד ועוד אחד למעלה. עשיתי חיפוש בפורום והבנתי שהמאווררים הכי שקטים שאוכל להשיג ב120 הם ה-Sickflow.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דלת שקופה וכמה אורות למארז ? באיזור כפר סבא(השרון) וגם כמה זה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מריץ אוברקלוק של 15% בערך גם לזכרונות וגם לליבה לכרטיס מסך ATI X1800X 512MB עם קרור של זלמן (עם ATI TOOL 27B) והכרטיס מגיע לטמפ' של 69-74 מעלות במאמץ (משחקים) זה תקין או שיש חשש שאני יהרוס את הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רציתי להיות בטוח האם יש בביוס אפשרות להגדיר את הזכרון לעבוד ב 400mhz שאלה נוספת - במידה ואני קונה את לוח האם הנ"ל בזמן הקרוב, האם יש סוגיות ביוס כלשהן שדורשות עדכון? הכוונה בעיקר למטרות OC... (אני מתכוון להגיע למהירות באס של עד 450mhz)
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי בלוח שלי יש רק 2 מקומות למאווררים (מעבד ומאוורר אחר) האם יש מתאם מפצל שאפשר לחבר עליו מאווררים נוספים מבלי להשתמש בכבל 4 פין? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כל עוד הזכרונות לא באוברקלוק,לא צריך להוסיף להם מתח ?גם עם הורדתי את מהירות הזכרון או העלתי את התזזמונים ? עוד שאלה הזכרונות שלי הם 667 אבל שאני מעביר בביוס לברירת מחדל הוא מעביר לי ל 553 ושאלה אחרונה,אני תקוע ב אוברקלוק שלי, התיזמונים לפי CPU Z היו 3 3 3 3 ו עשרים ומשהוא,אז אמרתי אולי זה מגביל אותי אז פשוט העלתי את כל התיזמונים לערך הכי גבוה,עדיין לא יציב אם הבעיה שלי באוברקלוק הם זכרונות MEMTEST יעלו על זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
*כותרת* גם אם תוכלו להביא אחד בתקציב של 100-150 ש"ח זה יהיה טוב. תודה!
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין CDROM וצורב אחד מעל השני במארז? כי שמעתי שהתקנים כאלו פולטים כמות אדירה של חום, מה שעלול לפגוע במדיות הצרובות, ויותר גרוע - בהתקנים עצמם. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שללום, כמו שארתי יש מתח לליבה יש קירור יש הכל אבל אחרי 600MHZ לליבה מתחילים הארטיפקטים אם אני על 1.9V או 1.6V... תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB אך משום מה נראה לי שהוא חם יותר מדי (53 מעלות במנוחה ו80 במאמץ) האם הטמפ' הזו נורמלית?? (שאר המערכת קרה מאד, המעבד על 30 מעלות גם במאמץ).. כמו כן אני מרגיש שהכרטיס לא "סוחב" כמו שציפיתי, לדוג: בNFS-MW בכדי שהתמונה תזרום אני צריך להשאר על רזולוציה של 800X600 והגדרות תצוגה בינוניות... נ.ב הדרייברים עדכניים המערכת שלי היא: AMD 3000 VENICE, 1GB CORSAIR, GIGABYTE K8NF-9 אשמח לשמוע מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין כמה אופציות, ואני לא יודע אם ההוצאה כדאית. פחות מעניין אותי רעש (במפתיע) ויותר ביצועים מתלבט בין כמה סוגים בהבדל מחיר משמעותי Deepcool GAMMAXX400 Coolermaster hyper 212 evo 2 Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 מנסה להבין אם יש הבדל ושווה לקנות יקר יותר או שזה סתם מיותר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי הרבה מאוד מדריכים ואני רואה שכמעט בכל אחד יש משהו שונה. פעם נגד 100 אוהם פעם אחד של 10K פעם לחבר אותו פה פעם לחבר אותו שם ובסופו של דבר לכולם זה עובד ורק אני לא מבין איך לחבר את זה בכלל ;D בקיצור: יש את השרטוט הזה שיש בו 2 נגדים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם אפשר לוותר עליהם זה מופיע פה באתר במדריך LCD זה מעוד מדריך כפי שאתם רואים.. יש הרבה שוני בין כל השרטוטים האלה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויעשה לי קצת סדר פה לפני שאני מתעצבן ( מרוקאי מה : ) עוד שאלה: אפשר לחבר את הLCD ללא נגדים בכלל? ואם לא אז למה בעצם משמש כל נגד והאם אפשר לוותר על אחד מהם לפחות?..
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אז ככה אני מעוניין לבצע לכרטיס הזה OC, אבל אני רואה שהוא לא סוחב יותר מדי בלי להקפיץ לו טיפה את הוולטים. עכשיו בכל תוכנה שבדקתי אני רואה שאי אפשר, שכביכול זה חסום. האם יש דרך לעקוף את זה? איך אני אמור לעשות OC במצב כזה שזה חסום...המקסימום שאני מגיע בCORE זה איזה 870 ואז מתחילים ארטיפקטים ב ATITOOL. תודה!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי מאוורר למחשב כדי שאני יוכל לעשות את המודינג שתכננתי, ואני רוצה לקנות לו פאן גארד כזה.. ואני לא יודע מה המידה שלו.... כתוב עליו dc-12v 0.15A s8025M אומר לכם משהו?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
למשהו יש מדריכים מקוריים לשיטות מריחה של משחה טרמית?? AC FREEZER 62 שיושב על AMD3200!! ובניהם תבוא MX-1!! תודה!
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז ככה: המעבד שלי כרגע על תדר של 3.6GHZ והמתח בביוס על Auto.... כשאני מעלה את הבאס בעוד 5 (כרגע 225X16) כשהwin עולה המחשב עושה מסך כחול כזה...אבל כשאני שם את המתח על נגיד 1.5 הכל עולה טוב פשוט המחשב לא כל כך מחזיק בS&M...יש למישהו רעיון? זה המתח? אולי משו אחר? אני ממש רוצה להגיע לתדר יותר גבוה...
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הזכרון שלי עכשיו הוא על 2.5-3-3-8 ג'נרי... אם סתם לדוגמא אני ישים אותו על 2-2-2-5 ובאיזה אורך פלא זה אפילו יעבוד יכול להגרם איזשהו נזק לזכרון כמו שיכול לקרות בהעלאת מתח לזכרון או שזה ממש לא מסוכן ומקסימום המחשב לא יעלה ואז עושים איפוס ביוס?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שאלה קטנה: איך אני מוריד את ההיטסיק מהצ'יפ..? אחרי שניתקתי את התופסים שלו הוא לא ממש רוצה לצאת, ואני מפחד למשוך אותו. אני רוצה לשים שם משהוא אחר ששיפצתי (spire חתוך לחצי עם מאורר של hi-coolבצד שלו).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שמי לירן כהן אני כר בראשון לציון... אני מעוניין לקנות מאוורר צבעוני למחשב.. אודה לכם עם תמליצו לי פה על אתרים טובים לקנייה בראשון לציון. חשוב מאוד שהחנות תהיה בראשון לציון תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-