עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by HumanFly,

נלקח מאוורסט: CPU 42 °c GPU 56 °c GPU Ambient 46 °c WDC WD2000JD-00HBB0 47 °c הכל ב IDLE...הטמפ של המעבד ידוע לי שבסדר (זה המעבד שבחתימה) אבל ההרדיסק.. לא קצת חם ? WD 200GBSATA האם קירור אקטיבי להרדיסק משפר משהו או סתם עושה "רוח"? תרתיי משמע.. שאלה נוספת למה אני לא רואה טמפ של המובו ? אין סנסור של ג'יגה בייט ? נראה לי משונה לא ? עוד שאלה.. ברשותי XFX 6600GT בלשונית OC של אוורסט זה מראה לי ה GPU הוא 299MHZ.. זה לא קצת..אבל קצת נמוך ?! הוא אמור להיות 1100 לא ? לא ברור לי כלכך מה קורה פה..

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 ואני רוצה להגיע יותר פשוט בלי ארטיפיקטים בכלל... אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Bashash,

ברור ש-533X6 יהיה יותר מהיר.... אבל מה יותר חם? והאם ל-Q6600 B3 יהיה קשה להגיע לBUS של 533? הוא מסוגל!?...... תודה רבה לכולם!! נ.ב-הקירור הוא OCZ VENDATTA 2.... (קירור מצויין!) הזיכרונות שלי יהיו REAPER 1066.... כך שהזיכרונות גם כן לא מגבילים... עריכה: קיבלתי את התשובה של מה יותר חם (533X6...) עכשיו נשאל לי לקבל את התשובה על השאלה השנייה.... לכמה BUS (בערך) יכול Q6600 B3 להגיע? (יש לי DFI LANParty DK P45-T2RS PLUS אז הוא יסתדר עם BUS כזה...) תודה רבה לכל העונים!!!!!

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Rinkadink,

לפני אחרי

5. Started by ragee,

אהלן יש לי 6600GT PCI-E של MSI עכשיו לפני איזה חודשיים שלוש הוצאתי את ה heatsink ניקיתי אותה ואת המאוורר מאבק, וגם באותו זמן קניתי AS5 אז אמרתי נשים גם אותה על הליבה מתחתי גם קצת את הקפיצים שמחזיקים את ה heatsink כדי שיהיה טיפה יותר לחץ על הליבה והזיכרונות (שמתי גם משחה על הזכרונות) עשיתי אוברקלוק ל 550\1200 וזה עבד דווקא די טוב לאיזה חודש, עד שראיתי שהכל מתמלא אבק שוב אז הוצאתי ניקיתי ושמתי משחה חדשה שוב. מאז הכרטיס לא עובד טוב עם האוברקלוק אז הורדתי אותו אבל מעצבן אותי התקיעות הקטנות במשחקים שונים כגון NFSMW שאני שם רזולוציה של 1024 עם כל הפילטרים מופעלים (מהמשחק, מהדרייבר זה apps control) וגם בquake4 אותה רזולוציה בלי פילטרים... השאלה שלי האם זה בריא לליבה המ…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by roes,

מה זה OC ? *עשיתי בחיפוש OC וזה מוצא לי הרבה שיחות שישי בהם את המילה OC אבל לא רשום מה זה

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  7. הנה לינק לאתר המוצר, אני ישמח לתשובה מהירה, לפני שיישרף לי הכרטיס http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm תודה מראש

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  8. בניתי נגן אורות ( Wave Meter ) שמראה את עוצמת הסאונד. איך כדאי לסדר את הלדים: מפוזרים במארז שכל פעם קבוצה של לדים נדלקים תלוי בעוצמת הסאוד או שלמקם אותם כפאנל ?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by RPMaster,

אחים שלי יש לי לוח מסריח של שקל ואני כמו מניאק קניתי אותו ב 500 שקל הדגם זה asus p4s533-vm עכשיו שמעו חרשתי על האמאמאמא של הספר וניסיתי את כל ההאפשרויות של גאמפר פרי מוד וזה אני נכנס לביוס בא לזוז קטגוריה יענו... וזה נתקע כל הביוס נתקע קיצר הבעיה היא איך אני מצליח לשנות תמכפלה ובאס וזה... האם יש גאמפר על הלוח של הפרי גאמפרס מוד הזה או מה חייב עזרה אני מבואס מהקניה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by Danix60,

יצרתי קשר עם אחד המנהלים הראשיים שיוסיף E7400 במאגר ההמהרה ואין שום תשובה , אתם יודעים מה קורה ? אני רוצה לפרסם את הOC שלי

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by sella,

כי יש לי בעיה היא לא יצבה בטמפ' יש אחת אחרת

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by BLACK-ICE,

אני יודע שיש תוכנה שמעלה את הקלוק בכרטיס אבל איך מעלית את המתח?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by or2077,

אני כנראה אקנה את הכרטיס הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT OC EDITION (CM COOLING) 512MB DDR3 - RETAIL קודם כל מה זה XT OC?? (מה קשור הXT פה?) וכמו שאני רואה זה גירסא מומהרת של הכרטיס שהחברה עשתה כי זה כתוב על האריזה, כתוב גם קירור של קולר מאסטר... ובתמונה הקירור נראה רציני מאוד... הוא יספיק?

• 4 תגובות
    • 413 צפיות
  14. היי חברים , המעבד שלי E8400 , לאחרונה פירקתי הארד דיסק והרכבתי מחדש, ומאז המחשב עושה רעש שניתן להבחנה , מדי פעם יש גם רעשים עולים ויורדים , קצת מלחיץ , אבל לפעמים זה מתאזן , כרגע זה רגוע , הRPM של המאוורר מעבד מראה על 2250 בערך , בדקתי בAIDA טמפרטורות נראות מאוד נורמליות של המערכת באופן כללי , רק מה שמדאיג זה הסיבובים של המאוורר והרעש שעושה , מה שכן כשאני מדליק את המחשב ובודק בהגדרות BIOS, אני יכול לראות טמפרטורות של 61 מעלות צלזיוס ומעלה , עד 64 ככה , ומראה לי אותו דבר מבחינת RPM , לוח אם אינטל DG41RQ, עד כה לא היו לי בעיות , רק אחרי שהרכבתי את ההארד דיסק מחדש , המעבד לא חם , יש טעם לפרק את המאוורר לנקות אותו ולחדש את המשחה הטרמית ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Or_s2006,

שלום! יש לי שאלה הקירור למעבד Big Typhoon בא עם משחה טרמית מרוחה עליו? איזה משחה טרמית הכי טובה אמרו לי ARCTIC SILVER 5 THERMAL COMPOUND - 5g היא טובה? בתודה אור

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by BoRiS.K,

יש לי XFX GEFORCE 6800GT עכשיו כשאני בודק את המעלות שלו הוא עומד על GPU CORE TEMPERATURE 63 ן-AMBIENT TEMPERATURE 47 אני רוצה לדעת זה בסדר או לא ואם לא אז מה אני צריך לעשות ואם ביכלל הכרטיס הזה צריך להתחמם כל כך???

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by Quickly,

כפי שנאמר בכותרת עשיתי אובר קטן לכרטיס מסך 12% גם בליבה וגם בזכרון - core: 477.75 mem: 551.25 ושאני מנסה לעלות יותר נתקע לי המחשב או ה 3dmark וגם שניסיתי רק 10% זה נתקע לי קיצר זה נתקע בגלל שאני על קירור סטוק? והאם קירור לכרטיס מסך ישפר את זה? ד"א הוצאתי 5760 כאשר ברגיל אני מוציא 5200 (ד"א עם לא שמתם לב לכותרת asus x800xl) האם זה טוב יחסית לקירור סטוק או בכלל? תודה...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  18. מדובר במעבד: Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Northwood, A80532 2659.92 MHz (original: 2667 MHz) 132.99 MHz (original: 133 MHz) לוח אם: Asus P4S533-MX כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) זכרונות: DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) DIMM2: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) המעבד שלי כרגע על 18-19 מעלות במצב מנוחה ולא עובר את ה25 שהוא עובד (משחק אנריל 100% CPU) המתח הוא: CPU Core 1.55 V +3.3 V 2.93 V +5 V 5.08 V VBAT Battery 2.03 V מה אתם אומרים שווה לעשות? ועד כמה אני יכול לשפר אותו? ולא אין לי שום ציוד קירור מיוחד.…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  19. שלום חברים האם מישהו יכול להמליץ על מאוורר סוּפר שקט לחלק הקדמי של המארז (R4 של FRACTAL)? לחילופין, אני שוקל לקחת את המוורר שהגיע עם המארז ומתפקד כ-EXHAUST, לשים אותו מקדימה, ולשים EXHAUST אחר במקומו לא בטוח מה עדיף אשמח להמלצות ועצות האם ה-AF או ה-SP של CORSAIR שווים משהו? האם הם באמת שקטים? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dory,

תראו אני לא יודע כמה צריך לעשות להם בOC תראו ותגידו כמה אני צריך לשים בכל אפשרות? הגב הזיכרון של הכ.מ הוא 128

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  21. הצלע קירור הגדולה שלי לכרטיס מסך זה צלע קירור ממערכת סטריו שפירקתי. מחשב הוא פנטיום 3 800 ללא OC בגלל שיש לי לוח של אינטל :-[ יש תאורה של לדים בתוך המארז רק שגלל הפלאש לא רואים את זה!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by Forest14,

מדובר בלוח ASUS P5Q PRO עם מעבד Q9400, שעליו יושב גוף קירור של Thermalright Ultra-120 eXtreme עם מאורר 120. בנוסף 4 גיגה זיכרון, וכ. מסך 285GTX של גיגהבייט. המארז הוא של אורורה (גיגה בייט) עם המאוררים המקוריים. הסנסורים מראים חום של 32 מעלות צלזיוס בMB באופן רגיל, אבל במשחק 3D עולה ל45 מעלות ומשמיע אזהרה. אני מבין שייתכן שהחום של הכרטיס מסך משפיע על הסנסור. השאלה אם צריך לעשות משהו (כגון להוסיף מאורר ואיפה לשים אותו?)? תודה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by Pleasure_Machine,

האם אפשרי לבצע אוברקלוק עם לוח האם הזה? ניסיתי גם עם תוכנה וגם בביוס אבל זה כאילו שהאפשרות להעלות תדר FSB חסומה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by lipa,

על הכרטיס Radeon X800 XT http://www.techpowerup.com/reviews/Zalman/VF700-Cu

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  25. Started by 47,

היי! אני מתכנן לרכוש דרמל או איך שאתם קוראים למכשיר(לא למותג). אני רוצה לקנות זול יחסית ושיהיה הכי טוב לאותו תקציב... כוון שאני לא ממש מנוסה אני רוצה לדעת שתתנו לי המלצה ממקודת(עד הפרט האחרון), בדיוק מה הכי כדאי לקנות. אני בעיקר רוצה לעבוד עם הכל, מתכת, פלסטיק, פרספקט,עץ וכל חומר אחר, וגם מומלץ שתגידו לי איפה אפשר לקנות. תודה למגיבים....

• 4 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.