עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by StarMo,

איפה יש? אני מתכוון לדגמים החדשים של 1700, 1800, ...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Nirro,

אני רוצה לקנות שני מאווררים חדשים למארז (6AR6-AL). המאווררים שקיבלתי איתו מרעישים לי מידי. המפרט הוא 965P-S3, E6700, עם FSB333, ו-DDR2 1G ב-667. על המעבד יש AC7. האפשרויות שראיתי הם : AC AF12025 מקדימה, ו- Arctic Fan 12 מאחורה (הבנתי שאי אפשר להרכיב אותו מקדימה). סה"כ 90 ש"ח בנעה. או : 2 מאווררי ThermalTake : Silent CAT 12CM. סה"כ 140 ש"ח. לפחות לפי הפרסום, המאווררים של TT יותר שקטים 2*16dB וב-AC זה 23.5dB + 24.5dB. אני יודע שבאתר מרבים להמליץ דווקא על ה-AC. אז על מה אתם ממליצים לי ? אפשר גם פירמות אחרות. אין צורך בלדים.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by ariebel,

לוח: EPOX 8RDA+ מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ על 0.13 מיקרון זכרונות: CORSAIR XMS 256DDR PC3200 CAS2 LL שני סטיקים וכרטיס מסך: HERCULES RADEON 9500 PRO 128DDR מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור? (קולר למעבד יהיה רק חודש הבא ואני עדיין מתלבט בין AX-7 ו VANTEC AERO FLOW)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Gabi10000,

שלום לכול התותחים............ יש לי מעבד intel celeron 1.40mhz 100 - system bus mhz 0.13-micron process יש לי בורד של פסי פרטנר איך עושים אוברקלוק למעבד שלי ??

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by dan_dekel,

שלום, ברשותי מעבד E6600, צפו במפרט עם קירור TONIQ TOWER המעולה. במנוחה המעבדים על 27-30 מעלות - בEVEREST רשום למעבד - 34. הזכרונות שלי הם TWINMOS TWISTER 800MHZ 2GB. הלוח - Gigabyte 965PDS3. ביצעתי בעבר אוברקלוק לP4, ופה זה הרבה יותר מסובך, הרבה יותר אפשרויות, מכפלות ואני חושש להתעסק עם זה ללא עזרה מכם. צפיתי במדריכים לאוברקלוק למינהם אך בפועל, לא ספציפית על מערכת כמו שלי. אשמח לקצת עזרה ממישהו. אני לא רוצה לעשות אוברקלוק מטורף, אני שואף למינימום 3.0GHZ מבלי העלאת מתח. אם תוכלו לפרט את כל התהליך - מצויין - הבנתי שצריך לבטל את האפשרות של המעבד להוריד תמכפלה כשהוא לא בעומס... זה 1.... עריכה: מישהו ?

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by shmekel,

נתקלתי כרגע בתופעה מאוד מוזרה. כאשר אני מריץ משחק (NFS UNDERGROUND לשם הדוגמא) בכל 4-5 שניות ישנו מסך שחור מעצבן שמכסה את התמונה וחוזר.. זה בכל המשחקים שלי כרגע ולפעמים גם כאשר אני גולש. הכרטיס בטמפ' 67 מעלות בערך +. כקירור יש לי סיילנסר מורכב עליו. אין שום תוכנית ברקע שרצה,לא נתקלתי בדבר כזה בחיים שלי. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? וכן ,ניסיתי לעשות ריסט.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  7. Started by lowdez,

אז ככה: העליתי את הFSB של המערכת מ266 ל333, נתתי לזיכרונות מתחים של 2.1v והם רצים לי על 4-4-4-12 עכשיו העיניין כאן הוא כזה: מתי שאני מסתכל בmy computer אני רואה שהמעבד רץ על 3 ג'יגה ... שזה סבבה. אבל מתי שאני פותח את הCPU-Z או את הEasy Tune 5 אני רואה שהמעבד עובד על 2000 ובמכפלה של 6. אחרי כמה שניות אני רואה עוד פעם 3 ג'יגה-הרץ ומכפלה של 9, ואז חזרה ל2 ג'יגה. השאלה היא כזאת - רק ליבה אחת אצלי עובדת על 3 ג'יגה וכל השאר עובדות על 2 ג'יגה ? המערכת: Gigabyte X38-DS5 Q6600 G0 Corsair XMS2 800mhz 4-4-4-12 XFX 8800GTS alpha dog edition Tuniq Tower 120mm

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by common,

*חדש בפורום* יש לי מעבד גרפי מובנה SIS630. האם ניתן לבצע עליו OC ? לא מצאתי אופציה כזו בביוס (אבל יכול להיות שאני לא יודע איפה לחפש), האם אפשר להמהיר אותו דרך תוכנה חיצונית ? מישהו מכיר ? מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

אם אני לא עושה OC-קירור סטוק יחזיק במאמץ כבד (מאוד)? E8400. אם לא-אפשר המלצה?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by eglon1,

שלום לכולם . ברשותי לוח האם הנ"ל ( ABIT KN9S ) כרגע מחוברים עליו 4 סטיקים של 512 * 3 + 1GB.. איך אוכל ליצור Dual Chanel והאם בכלל אוכל ?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  11. המהרתי את המעבד שלי מ 2GHZ ל2.4GHZ מדובר בAMD 64 VENICE 3200+ בביוס רשום שהזכרונות עובדים על 333MHZ במקום על 400MHZ. האם עדיף להשאר ככה עם מעבד חזק יותר אבל זכרונות שעובדים על 333MHZ או לחזור ל2GHZ ולהעלות את המהירות של הזכרונות ל400MHZ? :s05:

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by Y.k,

שלום. אני רוצה לקנות קירור אוויר למעבד שלי .. נמאס לי מהקירור סטוק המעפאן הזה .. התקציב הוא עד 400 ש"ח עם מאוורר. ד"א זה נכון שה XP-120 לא תומך ב AMD 3000+? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by rosesr,

קניתי מסך LCD 16X2 בלי תאורה אחורית ושמתי לב שיש לו את רגליים 16, 15, A, ו K זה אומר שאני יכול לחבר תאורה אחורית אליו? מישהו יכול להביא לי את הסכמת חיבורים והסבר על כל חיבור כי המדריך שהיה באתר לא קיים יותר? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. Started by ea666,

שלום יש לי radeon 9800xt המאוורר של הכרטיס נדפק בגלל הפסקת חשמל שהיתה באזור ועכשיו הוא לא עובד. (שרוף) מאיפה אני יכול לקנות מאוורר חדש של ATI ושיתאים לכרטיס שלי?

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  15. טוב אז ככה, כמו שהנושא מרמז אני רוצה לקנות E6600 ואני נורא רוצה לעשות לו אוברקלוקינג(גם רוצה לדעת איך אם מישהו מוכן להדריך), והייתי רוצה לדעת איזה זכרון/מערכת קירור/לוח אם לקנות שיתאימו לצרכים של האוברקלורינג בצורה אופטימלית, עכשיו קחו בחשבון שאני במסגרת תקציב של כ 4000 ש"ח אבל יכול להביא חלקים במחירי עלות יבואנים, אז אל תפחדו להציע גם רכיבים איכותיים. ;D בתודה מראש לכל מי שיתייחס אליי...

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  16. שלום, לפני מספר חודשים התקנתי קירור (סיילנסר) לX850XT שלי, אך הסרתי אותו כי מסרתי אותו ליצרן לבדיקה מסויימת. בכל מקרה, אני רוצה להרכיב אותו עכשיו בחזרה, והשאלה שלי היא האם אני צריך למרוח מחדש משחה תרמית, או שזה בסך הכל הבדל של מקסימום 5 טמפרטורות ואין צורך שאני אקנה משחה חדשה על מנת למרוח אותה (את המשחה שבאה עם הסיילנסר מרחתי לפני כמה חודשים- כשהתקנתי אותו). תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by גיימרית,

65 מעלות במאמץ לכרטיס שלי זה נקרא חם מדי?

18. Started by B.M.F,

שלום, החלפתי היט סינק למעבד Athlon XP 1800 (וולקנו 7 פלוס) ניקיתי את המשחה הקודמת, ומרחתי משחה על הליבה ועל ההיט סינק. הרכבתי אותו על המעבד - וכשהדלקתי, ב-BIOS ראיתי שטמפרטורת המעבד הייתה על 75 ובמגמת עלייה. כיביתי את המחשב דר"א, מההיטסינק+מאוורר יוצאים שני כבלים , זוג ובודד. הזוג הם להפעלה והבודד (צהוב) הוא בטח לסנסור או לשליטה על המהירותץ עכשיו, לא ניתן לחבר את שניהם ביחד ללוח, אז חיברתי רק את הזוג שמאפשרים לו לפעול. מה הסיבה שהייתה מצויינת טמפרטורה כל כך גבוהה ? בגלל שהחוט הצהוב לא מחובר ? בגלל שיש יותר או פחות מדי משחה טרמית ? סיבה אחרת ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by frank053,

שלום לכולם. רכשתי מארז Antec 900, ואני רוצה להוסיף לו שני מאווררים של 120mm. עכשיו אני מתלבט בין שני סוגים: 1. מאוורר 120MM מדגם TriCool 120 מבית ANTEC (המחיר בערך 100 ש"ח ליחידה). 2. Zalman ZM-F3 (המחיר כ-35 ש"ח ליחידה). מאוד אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. המאוור הקודם שהיה לי, נהרס. הבאתי גוף קירור ג'נריק פשוט, Green Power. קיבלתי יחד עם הגוף קירור גם טיפה משחה, שאני מנחש שאותה אני אמור למרוח על המעבד. אין לי מושג בכלל איך לעשות את זה, המשחה באה בשקית פצפונת, וחוץ מזה, נשארה עוד משחה מהגוף קירור הקודם. אם תוכלו להדריך אותי איך למרוח אני אודה לכם מאוד. זה די דחוף.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תקציב :300 שקל יש כמה סוגים אני לא יודע מה מתאים Zalman Vga Cooler VF900-Cu Zalman Vga Cooler VF700-Cu LED Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP או Silencer או שבכלל ללכת על מוצר של Thermaltake

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אם זה קשור ל "המהרה" של הכרטיס הגרפי אז אני יכול להשתמש בזה במקום למשל תוכנות כגון ATITOOL או RIVE TUNER ? מצורפת תמונה של הממשק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. אני מחפש איזשהו פרויקט לקיץ ובהתחלה חשבתי על איזה מודינג נחמד. אחרי שראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן על נושא בניית הקסקייד נפתח לי התאבון... קראתי את הדיון אבל ראיתי שהוא לא באמת הוקדש לנושא ולכן החלטתי לפתוח דיון משלי. אני לא מתכוון לקסקיידים ודברים מסובכים כאלה כי אלו דברים שמן הסתם דורשים נסיון בתחום אני מדבר על קירור של שלב אחד שאני בטוח שגם הוא יספיק... הייתי שמח לקבל קצת פרטים על איך העסק עובד, מה צריך כדי לבנות קירור כזה ומה העלות המשוערת של החלקים. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 1tanai,

האם יש איזה תוכנה אשר מאפשרת לעלות את ה-vultage במעבד בבקשה זה חשוב

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. תשמעו יש משיהו ממש מוזר בטמפרטורה התוכנה Everest מראה שאני במאמץ על 62 מעלות אך לעומת זאת התוכנה Core Temp אומרת שאני במאמץ על 52-50 בדקתי ששניהם פועלות יחד ושניהם מראים טמפרטורה שונה במנוחה הEverest מראה 45 מעלות לשני המעבדים Core 1 core 2 (יש עוד CPU שזה עומד על 30 אני לא יודע מה זה בדיוק) וה Core Temp מראה 40 מעלות לcore 1 core 2 מעבד E8400 לוח אם P35-DS3P ספק Huntkey 700W 80master (החדש לא הזולים^^ עולה בערך 550 שקל) קרור AC Freezer 7 Pro השאלה איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלי? וגם אם אני יכול לעשות OC עד ל3.4Ghz ? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.