אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מאורר דלתה ASB 92X92X25 MM Series עם גריל עכשיו יש לי רק מאורר אחד שמקרר את המעבד לאיפה בידיוק אני יכול לחבר את המאורר?
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקווה שאני כותב את השאלה במקום הנכון. יש לי לוח אם של MSI - RC410M, עם מעבד pentium 4 D שמאוד מתחמם, לכן המאוורר המקורי שקיבלתי מאינטל עבד קשה ועשה המון רעש. קניתי מאוורר חדש למעבד - Freezer pro 7 AC, והתקנתי אותו עם המאורר החדש המעבד באמת כל הזמן קר - יורד מ30 מעלות רוב הזמן כשהמחשב לא טוחן במיוחד, אבל משום מה הוא כל הזמן מסתובב נורא מהר (בערך במהירות 2900 RPM). ניסיתי להוריד תוכנה ששולטת על המהירות שלו (SpeedFan) ובעקרון היא עושה את העבודה כמו שצריך, רק ברגע שהלוח אם (כנראה) מזהה שהמחשב בתהליך התחממות, הוא מעלה את המהירות חזרה ל100% והתוכנה כנראה לא שמה לב (רק אם אני אשחק לה במהירות של המעבד היא תשתלט על המהירות שוב. אתם יודעים אולי איך אני פותר את זה? הר…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
המאורר שממוקם בספק, תפקידו הוא להוציא אויר חם החוצה או לאורר את הספק, או שמא יש שני מאווררים שונים? בכל מקרה הש אלה היא כיצד עלי לנקות את המאורר הזה? אני מרגיש שלא יוצר מספיק אוויר חם ומשער שהעבודה קשורה לכך שלא נגעתי שם 4 שנים
-
- 5 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום, אבקש את חוות דעתכם בקשר ל-2 מוצרים 1)ספק Thermaltake TT480APD PFC 2 FAN 480 WATT Power Supply ב- 507 שח (האם זה יקר מידי והאם הספק הזה טוב ל - XP 2800 PLUS 2 CDRWS PLUS 3 HDDS PLUS RADEON 9800PRO 2) מאורר - THERMALTAKE SPARK 7 ב- 150 שח האם הוא טוב ל - 2800XP והאם הוא גם טוב לOC בנוסף יש לי כבר מאורר של SPIRE הוא דפוק לפי מה שהבנתי (מבחינת ביצועים) האם אפשר פשוט לנתק אותו מהמעבד ולמרוח משחה טרמית עוד פעם על המעבד ולהרכיב מאורר אחר ? אודה על העזרה WINDY
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, המאורר סטוק שיש לי מאוד מרעיש ואני מעוניין לקנות את המאורר הזה http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=101&language=en ב145 ש"ח מ ksp\ עכשיו ההתקנה לפי מה שביררתי עולה 100 ש"ח לפי דעתכם אני יכול להרכיב את המאורר הזה בעצמי? כאילו האם זה לא ממש מסובל למי שיש חוש טכני? כי אני אף פעם לא הרכבתי מאורר על כרטיס מסך אולם ניקיתי מידי פעם. או שכדי לי להוציא 100 ש"ח על ההתקנה של המאורר וזהו? ד"א איך המאורר הנ"ל? האם הוא מומלץ או שמישהו מכיר משהו יותר טוב וכדאי? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם החודש קניתי לי מחשב חדש המפרט בצד. יצא לי לשים לב כמה פעמים שכשהמחשב לא בפעולה ושום דבר לא עובד ברקע המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד. השאלה שלי אם זה תקין? זה אמור להיות ככה? כי מבחינת טמפ' בדקתי ואין שום בעיה הוא קריר מאוד. פשוט זה קצת מדאיג לראות אותו לא מסתובב...
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן, קניתי את המאורר הזה לא מזמן. ניסיתי היום לחבר אותו ללוח אם, אבל הוא פשוט לא מסתובב. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך של גיינוורד ג'י פורס 6600. המאורר שעל הכרטיס הפסיק לפעול ואני צריך להחליף אותו. איך אני יודע איזה מאורר מתאים ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
זה מחמם את הכרטיס ואת כל המארז כמעט, ממש בנס שמתי לב לזה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 384 צפיות
-
-
בבקשה מישהו מוכר לי אותו ב 50 שקל הוא שווה? לקירור המארז אני רוצה אותו
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך ati x1650 המאורר מאוד מאוד מרעיש וגם לאחר ניקוי אבק יסודי אני לא מצליח לפתוח את מערכת האיורור לניקוי יסודי יותר מה ניתן לעשות חוץ מלקנות כרטיס חדש וטוב יותר??
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 2400HD שלPOWERCOLOR המאורר של הכרטיס מסך מרעיש נורא,פרקתי את המאורר ושמנתי אותו -הבעיה נעלמה לשעות ספורות אך הרעש חזר. ניסיתי להשיג מאורר דומה\חליפי אך לצערי ללא הצלחה. האם למשהו יש רעיון לפתרון הבעיה? לכרטיס גוף קירור האם ניתן לנתק לחלוטין את המאורר? יום טוב גל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע מארז של shuttle (בעצם מחשב), המאוור הראשי (של המארז\מעבד) מרעישים בצורה מחרידה, פתחתי את המאורר והבנתי איך כל העסק עובד (דומה מאוד לקירור במחשב נייד), בכל אופן, אני צריך להחליף את המאוור הפנימי, לא מדובר על מאורר יעודי למעבד אלא מאורר די סטנדרטי למארז (שיושב על heatsink שמחובר למעבד בצינורות נחושת). חיפשתי מאוור למארז חזק ולא מצאתי (הכי גבוה שמצאתי היה משהו כמו 2000RPM), איפה ניתן למצוא משהו שיכול להגיע ל 3500RPM אך עם זאת יהיה די סקט (ובשקט אני מתכוון שאפשר לישון לידו או אפילו לדבר בטלפון.. ) אני חושב שמדובר על 120 מ"מ.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי AC PRO 7 ורשום באתר שזה אמור להסתובב מ900 עד 2500 RPM, אך כשאני בודק בEVEREST הוא מסתובב על 600 בערך. יכול להיות שזה משהו בביוס? מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להגביר את המהירות? ד"א אל תגידו שזה בגלל שזה מתיישן המחשב חדש...
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי הנושא הזה מתאים גם לאוברקלוקינג.... יש לי כרטיס מסך ASUS GEFORCE TI 200 ואתמול המאוורר הפסיק לעבוד חיברתי עליו לבינתיים מאוורר זמני 40 ממ אבל הוא לא יושב ממש על הליבה כי הוא גדול מדיי. למישהו יש רעיון איזה מאור מתאים לו? או אולי רעיון אחר? עדיפ רעיון ללא הוצאת הקירור הפסיבי .. אני מעדיפ לא להתעסק
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם אני יכול להשים את ה SF2 על הגוף קירור הרגיל של אינטל ? זה יעזור ? אני יכול לעשות את זה מבלי להוריד את כל הגוף הקירור ? אם כן, איך ?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
Tt Thunderblade 80mm 27.8 CFM - זריקת אוויר 21dBA - עוצמת הרעש Vantec ספקטרום לדים 36CFM 34dBA CoolerMaster Neon 32CFM 25dBA על הנייר אפשר להבין מהפרטים מי טוב יותר בקירור מי יותר שקט בלה בלה בלה השאלה שלי האם בתחלס אלה הפרשים ששמים לב אליהם? כל הפרטים נראים לי פה ממש על הפנים כי אני יודע שהסמארט פאן במינימום שלו זורק 21CFM ואני לא מרגיש שהוא עובד.. ממש כלום מה הייתם ממליצים? בתמונות הקולרמאסטר נראה הכי יפה עם האור הכי חזק ממש שולט אבל אי אפשר לדעת.. זה יכול להיות רק תמונות ככה.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חברה הלכתי לחנות מחשבים ואמרו לי שמאורר לכרטיס מסך עולה 35 אצלהם? הם גנבים או שזה מחיר השוק ואם הם גנבים אז איפה אפשר באזור ראשל"צ למצוא חנות הוגנת ??? תודה !
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי 9600xt ותוך שנה פעמיים נשרפו לי המאוררים של היצרן תמליצו על משהו זול וטוב שיחזיק מעמד תודה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז שיהיה חזק ולא מרעיש מנועה מחשבים. על מה אתם ממליצים היום ? (פעם היה זוג של cool master אני חושב במחיר זול). תודה
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
-
-
טוב, המאורר של 6A19 שלי עושה רעשים של טרקטור, הגיע המן להחליף. איך המאורר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595&PHPSESSID=a2345c8bcf9c946201af517e4d221f8a
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שישב בחלק הקידמי ושהוא יהיה עם Blue Led עכשיו אני מתלבט בין ה SF2 למאורר של קולר מאסטר מה עדיף לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני זקוק למאורר 120 מילימטר איכותי, שקט עד כמה שניתן, שאני יוכל לחבר אותו גם כמוציא אויר וגם כמכניס. כמובן שאני לא מצפה שהוא יעשה את שניהם אלא שאני יוכל לשחרר אותו מברגים ולהפוך את הכיוון שלו... 60 ש"ח. אם אפשר, קישור לנועה...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראיתי בגלריות שונות שאנשים שמים מאורר למסך, באמת זה מועיל במשהו או סתם גורם להיצטברות אבל? כי בסך הכל מסך בנוי לעבוד בצורה כזאת ואם היה צריך מאורר אז היו שמים אותו כבר במפעל יצור לא?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-