אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ברשותי פנטיום 1 ישן שברצוני להפעיל. הבעיה היא, שחסר מאוורר. הצלחתי להשיג מאוורר של אינטל, אך alas, הוא בעל 3 פינים - אחד שחור, באמצע צהוב, והאחרון ירוק, ועל הלוח יש חיבור למאוורר עם 2 פינים. האם יש דרך להפעיל את המאוורר בכל זאת? כל פתרון, כולל התעסקות, חפירה ופיתרונות מאולתרים יתקבלו תודה.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, זקוק להמלצה למאורר 40 מ"מ כדי לשים על הצ'יפסט, האם יש הבדל בין הפשוטים לממותגים במחירים אלו?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שותתי לי באינטרנט וסתם מצאתי מאורר איכותי 80 מ"מ זה יעניין לדעתי הרבה בזמן האחרון ראיתי פול שמחפששים מאוררים אז הינה המאורר כולה ב 26 שקלללללל http://www.hotpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=245
-
- 5 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 8600GTS Passive, קימבנתי עליו מאורר מארז ישן בגודל 80MM, שמביא אותו ל37 מעלות במנוחה עם OC. המאורר הזה כאמור ישן, והוא עובד על FULLSPEED( ישירות לספק ), כל המארז רוטט בגללו, חוץ מזה שהוא עצמו עושה הרבה רעש מהמנוע. אני מעוניין לקנות מאורר כזה חדש, אך רציתי לדעת, האם יש מאוררים מיוחדים לכרטיסי מסך שמשווקים ללא גוף קירור ? משום שבצד הכרטיס שלי יש מרום לחיבור מאורר ושיהיה ניתן לקבוע את מהירות סיבובו דרך המחשב. האם יש כאלו מאוררים לשיווק ללא גוף קירור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום , יש לי ספק ג'נרי 350W שאליו מחוברים : AXP 2000+ 1.65V MSI KT400A mobo GF FX 5200 2x lan 56k modem 2hardisks CDROM CDRW CPU 60MM FAN another 60MM FAN(very powerfull) 80MM fan out rear 5V כל זה כבר מחובר , עכשיו יש לי מאורר 80MM חזק לאאלה בחוץ 12V שהוא באמת מאוד מאוד חזק , לחבר אותו ללוח אני לא יכול מכוון שיש סיכוי מאוד גדול שהוא ישרוף את הלוח(כבר ניסיתי והלוח עשה ציפצופים והייתי צריך לעשות CLEAR CMOS) המאורר עובד. הוא משהו בסגנון של SF2 רק בלי כל הפיצ'רים.... , ואין לי חיבורי מולקס פנויים , מה אני עושה? לאן אני מחבר אותו? אם אני ילחים אותו למולקס של המאורר 80MM השני הוא יעבוד? הספק שלי יחזיק את כל זה? לאיפה לחבר אותו !?!!?
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. תודה מראש קודם כל, למי שנכנס בכדי לעזור לי! אוקיי אז ככה, פירסמתי כבר דיון בקשר לבעיית התחממות שהייתה לי על המעבד עם הקירור הנ"ל Artic Cooling 7 Freezer, עכשיו יש לי מעבד Q6600 ללא המהרה - אני גם לא אוכל לעשות, יש לי לוח אם של אינטל DP35DP. העניין הוא שהמעבד הגיע לי לטמפ' מטורפות במנוחה של עד 85.. זה היה מטורף פשוט.. פעם אחת אפילו שצרבתי הוא עשה ריסטרט מרוב שהוא התחמם. עכשיו כשהלכתי לSKYPC אמרו לי כי אחד הצלעות שבורות וכי צריך לקנות מאורר חדש קניתי, עכשיו שמרתי את הישן שאחד הצלעות שבורות - חשוב לציין שכל המאורר וגוף הקירור בסדר.. פשוט ישנם 4 "ברגים" "צלעות" או מה שזה לא יהיה.. שמסובבים ללוח אם ואז זה יוצר מין "ואקום" על המעבד ומעביר לו את הקור.. עכשיו כל צלע …
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
באתר של ARTIC כתוב שה- TOP הוא עד 90W על המעבד AMD Athlon 2 X3 435 כתוב שהוא של W95 יש עם זה בעיה ? השילוב של המאוור הזה עם המעבד הומלץ פעמים רבות
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי קניתי את המאורר מחו"ל (Pham Comuters) באיזה 9 ומשהו דולרים, משלוח 14 דולר ביחד עם עוד קצת ג'אנק והגיע תוך שבוע וחצי בערך, ישירות לדואר הקרוב לבית.. המאורר יחסית לא מרעיש במיוחד, אני עדיין מוצא את ההארד דיסק בתור המקור לרעש בשאטל. סה"כ האור הכחול שלו יפיפה בחושך והוא כמובן יתאים מאוד למארזים עם חלון. הייתי רוצה לראות גם אחד כזה באדום. כאשר השתמשתי ב-AutoGuardian של השאטל (שמוריד את המתח של המאורר עד שהמעבד מגיע לטמפ' מסויימת ואז מעלה בחזרה) - הלדים נכבו.. שמתי לב שבביוס ה-RPM ירד ל-1500 (המקורי הוא 2500). בקרוב אני אקבל קצת Zalman FanMates ונראה אם אני אוכל להשתיק אותו יותר ועדיין להשאיר אותו מואר.. בכל מקרה התרשמות מהירה היא שהוא דיי שקט באמת, ומקרר לא רע. ח…
-
- 39 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אין לי עדיין פתרון לבעיה הזו: ??? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261589.0 אז אני מנסה גם בפורום זה. בקיצור, יש לי מארז FIC ICE Cube VL67 שקניתי לפני 3 שנים. המאורר האחורי התקלקל. זה לא מאורר סטנדרטי אלא מאורר מאוזן מלבני שנקרא Cross Flow. אין לי מושג איך להשיג כזה חדש. http://www.chiefly-choice.com.tw/DCB13898-SPECIFICATION-DATA.htm http://www.firingsquad.com/media/hirez.asp?file=/hardware/fic_ice_cube_vl67/images/09.jpg כבר בדקתי את ה Cross Flow Fan של CoolerMaster לא מתאים. זה 336 מ"מ במקום 138 מ"מ. המאורר המקורי הוא בגודל 40X45X138 . הקופסא מאוד קטנה (SFF) אז אין הרבה מקום להכניס משהו יותר גדול. אם יש מארז של שלושה או ארבעה מאוררים קטנים (40 מ"מ) זה עשוי…
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
קניתי את המאורר הזה לפני כמה ימים. ניסיתי לחבר אותו לספק כוח כמאורר חלופי (כי הקודם שבק חיים). בקיצור חיברתי 3 פין ל2 פין - לא עבד. אח"כ ניסיתי לחבר אותו רגיל ללוח-אם לבדוק אם הוא בכלל עובד והוא לא הסתובב. כשאני פותח את המחשב הוא עושה שמינית סיבוב ואז מפסיק. האם שרפתי אותו? ועוד משהו, איך אני מחבר אותו ישירות לספק כוח? (אולי זאת הבעיה). יש איזה מתאם שעושה את זה? כבר היה לי מאורר PWN של ארקטיק שלא עבד שחיברתי אותו ללוח אם, ורק כשחיברתי אותו עם מפצל מיוחד לספק כוח הוא עבד. הייתי מנסה לחבר גם את הF12 למפצל הזה הבעיה היא שאין לו את היציאה הזאת, האמצעית בתמונה: לF12 יש רק את השמאלית. בקיצור, איך אני גורם לF12 שלי לעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מאורר LED כחול כי הוא מתאים למארז שלי וכנראה שאני קונה אותו בפנדה אז יש משהו שקט וטוב שם? ואם אפשר גם המלצה לעוד מאורר אחד בלי LED שקט וטוב משם 2 המאוררים צריכים להיות 120MM תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הוא חשוב לסריקולציה של המארז או שאפשר לוותר אליו.פשוט יש לי מאורר מאחור שזז מאוד חלש ואני מתלבט עם להשאיר אותו או לקנות משהוא חזק thanks
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
שלום לכולם! האשכול השני שאני פותח פה (השני בנושא אחר לחלוטין), מקווה שלא עברתי על החוקים.. הבעיה היא כזו: היום הסתכלתי ופתחתי את המארז, וגיליתי שהמאורר האחורי לא עובד.. סובבתי אותו קצת עם האצבע ופתאום הוא התחיל לעבוד.. להסתובב בדיוק כמו בימים הראשונים אחרי שקיבלתי את המחשב. (אחרי מחקר קצר גיליתי שהוא פשוט לא מתחיל להסתובב כשאני מדליק את המחשב) הקטע הוא שלפני איזה שבוע (וגם עכשיו מדי פעם) SPEEDFAN הראה מין קפיצות מוזרות במהירות שלו, כאילו הסנסור שם דפוק.. (רוב הזמן זה היה על 1500-1700 ואז פתאום הייתה מין קפיצה כזאת ל 337500 או ל0 ואז זה חזר למספר הגיוני..) זה לא הפריע לי כי המאורר עבד בסדר. התוכנה של הלוח אם של GIGABYTE מראה שהוא כל הזמן על 0.. מה נדפק שם? יש מצב לסדר את …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי אתמול מחשב חדש ואחרי שהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר ב-heatsink לא מסתובב כי הוא תקוע על הגשר שמחבר בין שתי המניפות. ניסיתי להזיז את המאוורר למקום בלי כוח והוא לא זז. אחרי שהתקשרתי לחנות הם אמרו שאני אנסה להפעיל קצת כוח. מה דעתכם? זה מומלץ? מה זה יכול לשבור? כפי שאמרתי בכותרת - מדובר ב-thermaltake V1 שאמור להיות חדש חדש. תודה מראש, Mikle
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
תמונה מצורפת, הייתי רוצה לדעת אם המאורר ששם יעזור בקירור המעבד או שיהרוס את הסירקולציה הכללית ותנועת האוויר ורק יהרוס במקום לעזור
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך אפשר למדוד את הטמפרטורה בכרטיס מסך ואת מהירות המאוורר שלו?
-
לפני כמה שעות ביקשתי המלצה לפאנל שליטה על המאוררים כי חשבתי שהם רועשים. פתחתי את המחשב ולהפתעתי הכרטיס מסך עושה רעש יותר מכל המחשב עצמו! יש אפשרות בכרטיס הזה להוריד את מהירות המאוורר כאשר אני לא במשחק או לעשות את זה ידנית? תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי שאלה השגתי מאוורר למארז 1 . אני שם לידו את היד זה מאוורר בכלל ? הוא זז מהר אבל אין שם בכלל עוצמה של אויר. השאלה אם אני אשים את זה במארז זה יתן משהו ? 2 . לשים את המאוורר שהמדבקה שלו כלפי חוץ או פנים ? ...
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי את הקירור ההסיסי של אינטל למעבד 3470 I5 רציתי לדעת האם הוא צריך להיות טיפה רפוי או שהוא אמור להיות צמוד למעבד,אני לא מצליח להגיע למצב עם הפינים של אינטל שהוא יהיה ממש על המעבד,רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה או שאני עושה טעות כלשהי ? הטמפרטורה כאשר דלת המארז פתוחה ואני סתם גולש באינטרנט הוא 70+- ,תודה צירפתי את התמונה של המאורר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לספק הבא http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 יש לו מאורר גדול בצד הרחב (120ממ) , השאלה איך להתקין אותו ? עם המאורר לכיוון פנים המארז או לעשות חלון בצד העליון של המארז ככה שהספק ידחוף אויר מחוץ למארז?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
תקשיבו יש לי מאורר 80 מ'מ ואני רוצה לדחוף אותו בקידמת המארז.... ככה קידמת המארז נראת אצלי: איך אני עושה את זה??? שמישהו יפרט לי בבקשה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
וזה המאורר היחיד שיש לי במארז. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בהנחה שהוא ממש מעל המאורר של המעבד - כדאי לדחוף אוויר על המעבד או להוציא?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-