אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
למה אני לא יכול להנמיך בביוס את מכפלת המעבד שעומדת על 15 זה המעבד http://img246.imageshack.us/img246/249/cpu1ps.jpg
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
יש לי לוח של Gigabyte מדגם GA-7VT600 מישהו יודע איפה ניתן למצוא את הPLL שלו? ועוד שאלה האם ניתן להריץ עליו OC סביר? המעבד הוא AMD Athlon 2500+ Barton ו512MB זכרון DDR אה והקירור הוא TT-volcano 11+
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הFAN על הmsi geforce 6600GT PCIE שלי מת. MSI רוצים 35$ על "תיקון". אני לא קורא להחלפת FAN תיקון. (ליתר דיוק, 35$ לפני דמי משלוח) במחיר הזה אני כבר יכול לקנות Arctic-Cooling NV Silencer 6 Rev 2.0. האם הוא שקט יותר מהקירור המקורי? (אין לי מושג מה זה Noise Level: 0.3 Sone) האם הוא יעיל יותר? (לא מצאתי השוואה בינהם.. מישהו מכיר?) האם זה פוגע באפשרות לחבר בSLI? תודה, LAZYBOY
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות את הבאנדל הזה של המאווררים + פאנל שליטה ? איך המאווררים האלה ? (80מ"מ) .. לפי האתר של תרמלטייק הם לא מרעישים כל כך ויש להם ביצוע יחסית טוב .. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2269
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אך בוחרים זיכרון טוב לOC? במה צריך להתחשב איזה חברות טובות וכו... תודה לכל העוזרים :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
-
מחפש מאורר 120 מ"מ שעובד על 220 Volt עדיף מאלומיניום לסירקולציה רצינית של מחשב מגירה. כל קישור יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום. אתמול קיבלתי את הקירור היפה של הזלמן לכרטיס מסך ( alcu700) ואחרי הרכבה קצרה והרבה ציפיה עשיתי היום oc. אבל מה? העלתי קצת ב Oc וכבר הatitool משתגעת לי ואומרת לי כל 5 שניות שיש ארטיפקט וגם שאני מנסה להריץ 3dshow זה פשוט נתקע לגמרי. הכרטיס כרגע על 310\600 ( כרטיס gf 4 ti 4200) וזה מוזר כי עם הקירור סטוק הגעתי ל 270\560. ומה הקטע המוזר עוד יותר? שבמשחקים הכל עובד חלק רק בatitool הכל נתקע. אולי זה בגלל שניסיתי על המשחק call of duty ( הראשון) שלא כל כך מאמץ את המחשב? אבל קשה לי להאמין שהatitool מאמץ כל כך את הכרטיס הגרפי. ועוד משהו מוזר...הטמפרטורה מאוד נמוכה! נכון שאין לי סנסור אבל שאני שם את היד ליד הכרטיס בכלל לא נפלט חום , וההיטסינקס של הזלמן קרים לגמרי! וגם ה…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בדקתי Artifacts ב GTO2 שלי ( לאחר פתיחת צינורות+O.C לXTPE ) ורציתי לשאול מס' שאלות: 1. האם הבדיקה מעמיסה על הכרטיס יותר ממשחק ? פשוט הטמפ' לאחר 4 דק' הגיעה ל 60 מעלות. 2. האם עלייה כזאת בזמן כה מועט תקינה ( במנוחה כרטיס ב 37-38 מעלות ) וזה אחרי מריחת MX-1 3.במהלך הבדיקה אני תמיד רואה את הנק' הצהובות ( אומנם לא הרבה ) נעלמות ומופיעות שוב ורשום לי למטה שאין שגיאות ...נשמע תקין ?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
כנסו לפה ותשבו את המעבד שאתם חפצים בו עם אחר http://www23.tomshardware.com/index...l2=116&chart=30 תהנו חברה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
I think that because my CPU hits 60 degrees, it slows down Leon says: I've heared it does Leon says: and that's why I get FPS drops Leon says: like... major Leon says: with 1024ddram 3.0ghz and 5900ultra 256mb I get drops to 60 at CS 1.6
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
או קיי שרדתי עוד שנה בלי למות :yelclap: ועכשיו הגיעה הזמן שאנשים יתנו לי כסף בשביל שאני אקנה לעצמי דברים שיעשו אותי שמח ליומיים!!! אז קדימה חברה. תחשבו שיש משהו כמו 1500 שקל פנויים. מה לעשות? אתם יכולים להסתכל בצד ימין על "מפרט מחשב" בשביל לראות מה יש לי. אבל זה בגדול: AMD Athlon +3200 64bit 1GB DDRAM SAPPHIRE X800GTO2 KN8 ULTRA חשבתי על מערכת קירור מים... אבל עכשיו אני לא בטוח... אני רוצה לצנן את המחשב... בעיקר את הכרטיס מסך כדי להגיעה איתו לאובר קלוק גדול יותר מ500 זיכרון על 500 ליבה אבל מה נראה לכם? מה כדי מאיפה וכמה?
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שפשפו טוב טוב את עיניכם אתה הולכים לראות משהו מפחיד ביותר האובר קלוק המפחיד ביותר שראיתי: ה - amd opteron 146 רץ על 2.0ghz ברגיל שימו לב לאובר קלוק המטורף הזה http://img353.imageshack.us/my.php?image=opt146325x10141vpi1m1ne.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משדרג בפברואר, ואני עומד לעשות למעבד ולכ.מ. OC רציניים. אני צריך לוח טוב לזה. רק שלוש דרישות: -שייתמוך במעבד P4 LGA775 -שיהיה עם PCI E -חובה 4 סלוטים לDDR 400, אני לא יכול להשתמש בלוח עם 2 סלוטים DDR ו2 סלוטים DDR2 כי יהיו לי 4 או 3 סטיקים. אה כן וחייב להיות סוס לOC. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בצבע כסף. ולא כמו במעבדי הXP הישנים שאת המשחה מרחתי ישירות על הליבה.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב, הספקתי לקבל את ה GTO2, להתקין את ה Opteron 165 על הלוח ולדחוף הכל במארז הישן ולעדכן ביוס. רשימת ציוד: DFI Lanparty UT Ultra D Opteron 165 TT Big Typhoon Twinmos 512mb pc3200 aa4t bh5 utt x 2 Saphire GTO2 Thermaltake Purepower 460w לקח מספר 1: כשעושים Boot CD/Floppy על מנת לשדרג ביוס, מאוד לא מומלץ לבדוק אם הוא עובד על מחשב אחר. החלק שבו הוא אמור לוודא שהביוס מתאים ללוח? לא ממש עבד!!! עכשיו יש לי לוח ASUS A7N8X Deluxe עם ביוס של ה DFI. טוב, יותר מאוחר אני אקח את הצ'יפ מהאסוס, ואתקע אותו ב DFI ואעשה לו Hotflash. בכלאופן, הספקתי להמהיר אותו טיפה ל 2.75 ג'יגה. מעבר לזה לא יציב. אולי ספק, אולי מעבד. לא משנה. בערב אני אריץ בנצ'מרקים נוספים לטובת מי שביק…
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת שואלת גם אני ... האם עצם העובדה שאני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל ה CORE בכרטיס מסך ייתן לי משהו בקידוד סרטים וכ'ו ? סתם יש לי פה איזה geforce 2 gts 32mb מסריח החלטתי לעשות לו OC וחשבתי האם באמת זה שווה את זה למחשב של קידוד סרטים ...? Defaults Setting : Core 166mhz Memory 333mhz OC Setting Core 250 370 memory for now... כדאי להמשיך או שזה סתם לא ייתן לי כלום לקידוד סרטים ולכלום בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך אני משנה את ה MHZ של המעבד בלי לשנות באותה מידה את הMHZ של הזיכרונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
זכרון ADATA VITESTA DDR500 X2 מתח 2.95 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ישל י מעבד 3200 VENICE ולוח A8N-E זכרונות ADATA 500MHZ רציתי לדפוק לו קצת OC אבל הביוס הלא יותר מדיי ברור של ASUS האלה לא מובן כ"כ אני לא רוצה לעשות OC מעפן עם ה3% , 5% וכו' שיש להם שם יש איזה מישהו עם הלוח שיכול לפשט לי את העניינים? באיזה כמה שלבים פשוטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
איך משתמשים ב PRIME 95 ?? ? כאילו מה עושים בהתחלה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-