עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי המעבד הבא : 760 intel core i 5 הקירור הינו MUGEN 2 (נראה מפלצת ) הטמפרטורה כשהמחשב לא עושה כלום הינה 40 +- מעלות האם הטמפרטורה סבירה או גבוהה מידי ? ביחס לקירור וכן שהמחשב ללא מאמץ מיוחד יש לציין שזו הטמפרטורה של המעבד מאז שקניתי את המחשב (כשהמחשב ללא מאמץ ) אני שואל מיכוון שלחבר מעבד אחר עם אותו קירור ואצלו הטמפרטורה לא עוברת את ה- 25 מעלות כשהמחשב (ללא מאמץ ) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  2. למה כי בSPEED FAN הלוח 25 מעלות ולא זז אף פעם ניכנסתי להגדרות שיניתי ל DIODE ואז הופיע טמפרטורה של 100-99 ללוח [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  3. קראתי באתר שאפשר לעשות אובר קלוק כמעט לכול דבר למעבד מגדילים את המכפלה למעבד הגרפי תוכו שמתלבשות על הדרייורים אבל השאלה היא איך עושים אובר קלוקינג למודם היה כתוב באתר שכן אפשר לעשות כזה דבר יש לי מודם דפוק של 56 ומודם חדש כזה עולה 100 שח מקס אז לא אכפת לי לנסות לעשות אוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by snir2651,

שלום לכולם, אני חושד שהמחשב שלי מתחמם ללא אוברקלוק. לכן, הורדתי את התוכנה CORE TEMP וקראתי את החומר שמצוי בסטיקי בנושא. לא הצלחתי להבין כמה דברים ואני מקווה שאני אקבל הסבר ראוי. המחשב שלי מורכב משני מעבדים, ויש לי שני טמפרטורות של שניהם, השאלה היא האם הטמפ של הCORE הוא שיכלול של שני הטמפרטורות:42+43=85 ואז הנוסחה של הTjunction-DTS=0 והמשמעות היא שהמחשב חם מדי, או שהמחשב שלי נמצא במצב מצוין מבחינת הקירור שלו. לסיכום: האם החישוב של הDTS הוא חיבור של שני טמפ' המעבדים יוצרים את הCORETEMP או שבעצם הממוצע של שני הטמפ' הוא DTS ? תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  5. Started by asdasdasd,

נראה לי שאין בכל זאת אבל אני שואל כי אם יש תוכנות שעושות פלאש לביוס דרך ה WINDOWS אז אולי יש האם יש תוכנה כזו ??? כי השקעתי הרבה כסף בזכרונות מהירים+DFI+סתפ איכותי זה יהיה בזבוז לא לנצל למטרות אובר קלוק

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  6. בעיקרון זה המפרט Categories Products Price Qty מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤174 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤245 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤411 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤371 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤302 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤1554 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤166 1 Total Price : ¤3676 כמו שאתם יכולים לראות שמתי כרטיס 88000 ואני ד…

7. Started by smit,

שלום, קניתי מחשב חדש AMD XP 3000+ עם קירור של Volcano 12+ לוח אם Gigabyte 7N400-L וזיכרונות Twinmos 400MHZ הכרטיס מסך שלי זה Leadtek GeForce FX5600 Ultra MyVivo עכשיו בלוח שלי יש לי אופציות VCorce Voltage יש שם 5% 7.5% ו 10% שיניתי אותו בהתחלה ל 7.5 אחרי זה 5, שמתי 185 לא עשה בוט. בדקתי קצת שיחקתי קצת הגעתי ל 181, הורדתי את המתח חזרה לנורמל הפעלתי והמחשב עלה, אז כרגע אני על 181MHZ בימקום 166MHZ בלי להעלות את המתח. כשעלתי את המתח זה לא ממש השפיע, המחשב לא רץ על 183FSB עם 5%+ .. ועל 181 הוא רץ בלי לעלות מתח ביכלל.. מוזר לא? עכשיו השאלה שלי היא האם ניראה לכם שהצליח להגיע ל 200MHZ ? כאשר שמתי על 200 המחשב אפילו לא עשה BOOT וכמה מתח אני יצטרך להעלות לדעתכם.. ועוד …

• 13 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה להזמין כמה מאווררי 12 ס"מ בשביל המארז של Enermax, אתם יודעים אם הם יתאימו בגודל במקום השנים האחורים שיש שם? כלומר יש מקום לקדוח למאווררי 12 ס"מ שם? נ.ב איו לי עוד את המארז.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by rikimaru,

המפרט הוא כך: AURORA 570 - SILVER INTEL CORE 2 DUO E6600 SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm ABIT AW9D-MAX ATI XT1900XT 512 4G DDR2 533MHz HD WD80 SATA , MAXTOR 160 SATA2 2x LG DVD Burn השאלה הראשונה שלי היא האם צריך /אפשר להוסיף קירור ל-CHIPSET בלוח האם הזה (אני חשבתי על CM Blue Ice RT-UCL-L4U1 מבית COOLERMASTER)? והשאלה השנייה היא איזה ספק כוח לקחת (כרגע יש לי ספק ראו חתימה/מפרט)?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sasha,

הורדתי את פאוורסריט ועשיתי אוברקלוק קטן (בלי להוסיף קירור לכרטיס) נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ודרך הדרייברים למהירות שעון של הזכרונות והליבה , על הציר היה מסומן שהזיכרון עומד על 500 והליבה על 240 , כמו בהתחלה , למרות שזה צריך להיות יותר כי כבר עשיתי אוברקלוק דרך תוכנה חיצונית העלתי גם את המהירות דרך הדרייברים מ500 ל501 , עשיתי אישור , הוא אישר לי את זה אבל אחר כל שחזרתי המהירות חזרה להיות 500 (בדרייברים) - הפווארסטריפ עדיין מראה לי את המהירות שכיוונתי דרכה בקיצור הבעיה שלי היא שנראה כאילו הדרייברים והתוכנה החיצונית לא תואמים אחד את השני ולא מתעדכנים לפי מה שאני עושה עוד שאלה קטנה , אני יודע שאתם לא מגלי עתידות אבל אולי יש לכם מושג קטן או ניסיון עד כמה אני אוכל להגיע בלי …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by lm,

איזה משחה טרמית הכי טובה??? אני לא רוצה שתגידו לי שעשו על זה כבר 100000000 דיונים אני רוצה שתרשמו איזה משחה הכי טובה!!!!!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי מערכת קירור מים במחשב עם רדיאטור של 2 מאווררי 120מ"מ. לאחרונה שמתי לב שיש לי עוד 2 מאווררים ספייר אז אמרתי למה לא לחבר אותם לרדיאטור מהצד השני. האם זה יועיל,יזיק או לא ישנה כלום ?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by huber,

הייתם מנסים את זה??

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך X1800GTO עם קירור של EVERCOOL http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=1125 הטמפרטורה במאמץ עומדת על 55+- האם זה טוב ואיך אני עושה אוברקלוק???

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  15. כי יש לי בקבוק שמכיל את שני החומרים האלה רציתי לדעת שהסליצול הזה ביחד עם האלכוהול לא יהרסו לי את המעבד?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  16. הציעו לי את פריזר 7 פרו כקירור למעבד..רציתי לשאול את השאלות הבאות: 1. האם הקירור הזה טוב למעבד הזה (לא מתוכנןן oc ).? 2. האם הכרטיס מסך צריך קירור נוסף על הקירור הרגיל שיש לו? (לא מתוכנן oc ולא cf) המארז הוא TT Eureka

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  17. בתוכנה סופר פאי יצא לי 47.360. השתמשתי בתוכנת אוברקלוק שהמליצו עליה clockgen. העלתי את המעבד ל3500 יציב ומהירות באס 920 יציב,וזיכרון 230 במקום 200 MHZ. אני יודע שבסופר פאי התוצאה לא משהו,אבל חוץ מזה המערכת יציבה כרגע *טפו טפו טפו שלוש נקישות על הספריה*. יש לי לוח אינטל (כן אני יודע שאינטל זבלים) . אשמח להצעות כלשהן אם יש משהו לחדש... תודה.

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by DXT,

יש לי מארז שקניתי לפני מלא זמן. אני די בטוח שזה המארז של Evergreat בפנדה כי הוא נראה בול אותו הדבר וגן ללא ברגים. האם יש סיכוי שלוח אם של Athlon XP לא יכנס אליו? או המאוור יתקע בספק? הלוח הוא Epox 8K3A ד"א והמעבד 1800. תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by INFERNO,

או קיי אנשים אני צריך שני מגירות קירור שקטות יחסית 8) מאיפה ואיזה חברה הכי טובה ?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by mr-elad,

אם אתם תסתכלו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301819.0 אתם תיראו שהייתה לי בעיה להדליק את המחשב ולעשות ריסטרט וכו'.. אחר כך שביטלתי את הOC שעשו לי בחנות המחשב התחיל לעלות כמו שצריך. הבעיה שעשו לי את הOC על לוח אם אחר ואז הוא עבד, אבל אחר-כך החליפו לי אותו ומאז האוברקלוק שהם עשו בחצי שנייה לא נותן למחשב לעלות כמו שצריך.. מעבד Q6600 G0 לוח אם ga-p35 ds3 ספקliberty enermax 400w שעשו לי את הOC בחנות היה לי לוח אם ga-p35 ds3l אבל הם החליפו לי אותו ל ds3 כי הקודם לא היה תקין. אלה הנתונים של הOC שהם עשו לי: (הוא עבד בלי בעיות בלוח הקודם) תדר מעבד 9*335 תדר זיכרון 2*335 מתח מעבד 1.3125 pci-e 100 שאני מכניס את הנתונים האלה המחשב לא עולה, איזה אפשרויות אני …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. השאלה בכותרת, תודה

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by ninbert,

אפשר לנקות את גוף הקירור והמעבד מהמשחה הישנה עם וודקה? כי אין לי ספירט וגם לא ספירט 70%.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by jitz,

היי לפני איזה שבוע פלוס הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה (ועדיין לא הגיעו כל החלקים לארץ... גרר...) - עם מעבד את'לון 1900... מכיוון שאני יודע שמהמעבדי 1800 ומעלה של amd הם מתחממים בטירוף, החלטתי גם להזמין היטסינק+פאן, והלכתי על הוולקאנו 7 פלוס.. ששמעתי עליו שהוא די מלך בתחום... לאחר שיטוטים קצת בפורומים פה, קראתי שהוא אחלה, אבל מרעיש בטירוף.... אז... אני עדיין יכול לשנות את ההחלטה שלי, מאחר והבנתי שיש להם במלאי תמיד אלטרנטיבות, ואני יוכל ברגע האחרון לשנות את דעתי... כמה נקודות: * אני לא מתכנן אוברקלוקינג... * לא בא לי להוציא סכום של מעל ... נגיד... 190 ש"ח לצורך העניין.... (למה? ראה בסעיף הקודם). * המחשב נמצא אצלי בחדר... וממש לא בא לי להתעורר באמצע הלילה מתוך חלומ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם יש מערכת קירור לכול חלקי המחשב (כגון:מעבד,כרטיס מסך ועוד) והאם קימים מערכות כאלה עד 350 ש"ח נתנאל קורן

• 4 תגובות
    • 445 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.