אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב אני קצת מבולבל עכשיו... ראיתי איזה סרטון ב-YOUTUBE שמראה בגדול איך עושים OVERCLOCK ל-ASROCK Pro-3M.... עשיתי OC די מינימלי (בהינתן הפוטנציאל) מ-3.3 ל-3.7 (GHZ) אבל אחרי שהרצתי (BENCHMARK (Maxon Cinebench 11.5 - קיבלתי בערך אותם תוצאות כמו קודם... (גם WINDOWS מראה שלכאורה הSPEED הוא - 3.3GHZ)... מישהו שמכיר את ה-ASROCK יכול לתת פה איזה תובנה? תודה, JABBA
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
טוב, דוד שלי מקנדה רוצה להביא לי P4 2.8 זה עולה לו זול לא יודע איך אבל משהוא בסביבות ה300 $ עכשיו זה לא שווה לי שהוא יקנה אם: 1) אי אפשר לעשות אוברקלוקינג 2)זה לא מתאים לי ללוח אם יש לי עכשיו לוח של MSI כמו שכתוב במפרט MSI SIS 645DX עם תמיכה ב 533... זה יתאים לי?? תודה... סליחה על הטעות יש לי כבר 1.6 אז 1.8 לא שווה לי...
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp103/dp103.htm
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני צריך קרור טוב, איכותי ורצוי חברה טובה ומוכרת תקציב בערך 150+- 1. אני צריך הצעות... 2. יש לי כמה שאלות לגבי הקרור: Arctic Freezer 7 Pro * מאיזה חברה הוא? * חברה מוכרת וטובה? * הוא שקט? אני רוצה קרור מאוד שקט, שאני בקושי ישמע אותו... (אני רוצה מחשב סופר שקט...) <- הוא עונה לדרישתי? * הוא טוב? גם עם OC? (למרות שאני לא מתכנן OC) *הקרור הזה גם יתאים לקונרו? * הוא רק מאוורר או שהוא מחובר למעבד עם גוף קרור שגם מקרר את המעבד ? *מה ההבדל ביו: FREEZER 64 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4400 ל FREEZER7 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4399 ??? תודה מראש לעונים... זה מאוד חשוב לי
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מת לי המאוורר במארז (Antec P182, מאוורר 12 ס"מ) שהיה אחראי על קירור הכוננים הקשיחים (ויש מצב שהוא לקח איתו את אחד הכוננים כי לא תפסתי את זה בזמן). עכשיו, היות ואין לי את הזמן לנסות להציל את המאוורר ואני לא רוצה להשאיר את המחשב בלעדיו, אני פשוט רוצה לגשת לחנות ולקנות אחד אחר. אז הצצתי ברשימת הכוננים שמוכרים ב-KSP (רק כי יש סניף קרוב לעבודה שלי) והבנתי שאין לי מושג איזה מהירות מומלצת למאוורר שאחראי רק על הכוננים. אני משער (ותקנו אותי אם אני טועה) שהמהירות לא צריכה להיות גבוהה במיוחד היות והם (הכוננים) לא ממש יצרנים מאסיבים של חום (כשהמאוורר לא עבד הם הגיעו ל-65 מעלות) ואני אשמח למשהו שקט ופשוט (גם ככה המארז אטום). אז, על איזה מהירות להתכוון? אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד מ…
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב עד תחילת החופש הגדול אבי הבטיח לי לקנות מחשב עכשיו רוב הסיכויים שהוא יקנה לי את ה-q6700 וחשבתי לעשות לו oc ככה שיעריך את חייו ואני יצטרך בהמשך רק להחליף את כרטיס המסך, אבל אני בחיים לא עשיתי oc ואחרי קריאת 3 מדריכים הבנתי שזה תהליך די פשוט שמצריך קצת ידע במחשבים והיגיון. חשבתי לעשות oc ל-q6700 ולא ל-q9400 בגלל המכפלה מספיק לי גם זכרונות של 800MHz בשביל להגיע ל-4GHz ולא נראה לי שאני הגיע לשם. כעיקרון אני קונה את המארז cm 690 ולא כל כך הבנתי את נושא המאווררים לפי מה שהבנתי: 1. יש לו 3 מובנים ואתה יכול לקנות עוד 3 אבל יש שניים למעלה שמצריכים להוציא את הפח העליון, האם זה נכון? 2. איזה מידות לקנות לכל אחד? 3. למעבד חשבתי לקחת את ה-AC Freezer Xtreme כמה אתם חושבים שהוכל להג…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש E6600 לוח אם לא ידוע כרגע מערכת קירור Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp אני רוצה להתחיל OC כרגע אני בעל ידע בסיסי איך המערכת קירור הזו משפיע על הטמפרטורה ועם שווה להשקיע בה ומה אני צריך חוץ ממנה תודה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני קונה בסוף את ה-Thermaltake BigWater שאת המערכת הזאת אני יחבר לכרטיס מסך ..(אני יחליף פשוט את הבלוק קירור) השאלה שלי איפה למקם אותה.. אני חשבתי לבנות לה קופסה כמו בתמונה רק מפרספקט , שממנה יצא הבלוק ישר לכרטיס . כי אני לא רוצה שהרדיטור יהיה בתור המארז כי חמים שם .. מה שאני רוצה לדעת אם זה בסדר לעשות ככה .. המשאבה תעבוד ככה?כי זה ישב על המארז [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, זאת פעם ראשונה שאני רוצה לבצע OC ואני לא מבין בזה בכלל המפרט הוא : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz 9 x 267 Gigabyte GA-965P-DS4 G.Skill 2048 MB 800Mhz Radeon X1950 Series (256 MB) טמפ' : Core 1 + 2 60C מה אני יכול לבצע עם זה? אגב, שניסיתי עם ATI-TOOL להעלות את הזכרון וכל זה, זה לא ממש הלך ושניסיתי להכנס לBIOS ולסדר את ההגדרות כך שאוכל להעלות את הMHZ במעבד, זה לא נתן לי לשנות בביוס כלום... אשמח לדעת מה כדאי לעשות (איזה OC) ואיך בדיוק
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר פתחתי אשכול בייעוץ לקניית מחשב אך ההיענות מעטה יחסית כך שפותח כאן אשכול חדש בהתייחסות אך ורק לקירור. המפרט עוד לא הושלם סופית - מעבד - amd 2990WX - שימו לב - זה מעבד חם ! זה 250W . קירור - נוזלי - מערכת סגורה . כיון שמעבד כזה חם , הקירור אוויר (נגיד ניקוטה המפלצתי) לא יתמודד היטב כמו קירור נוזלי. חשוב לי לציין כי זה פרמטר חשוב לבחירת מארז. לוח אם - כרגע שוקל X399-GAMING-PRO-CARBON-AC (אבל יש עוד 3 דגמים וזה לדיון אחר בפורום מעבדים +לוחות אם) . זיכרון - 16GB (גם כאן יש אצלי קצת בעייתיות של תאימות הזיכרון ללוח אם, אך כאמור לדיון אחר). 2 דיסקים של M2 . דיסק חיצוני שמתחבר בUSB3 . מארז - עדיין לא בחרתי (פת…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
גוף קרור טוב? ל e6600 יכול להיות שאני יעשה אוברקלוק בעתיד
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם קיבלתי את המחשב החדש שלי היו כולם יכולים לראות בצד... ורציתי לדעת האם גם אני יכול לשנות מהירות מאורר עם כרטיס 4870 עם קירור צד שלישי של ac.....? אני מדבר על האפשרות שתיהיה קלה מאוד בדרייבר החדש 8.10 שאמור לצאת מחר מחרותיים.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לצאת באמצע משחק ולבדוק מה הטמפ' או מה? תוכנה מיוחדת?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מאוורר 120 לקירור למעבד שלי (TR ultra extreme) חשוב שהוא יהיה שקט ויעיף מספיק אוויר בשביל לקבל OC גבוה למעבד... הסתכלתי על ה- S-FLEX 120 mm Quiet Fan של סקיינת' אשמח לשמוע מה דעתכם עליו בנוסף אני לא יודע כמה לסמוך על הגריז הטרמי שמקבלים עם הקירור אז אני מעוניין לדעת אם יש לכם גריז אחר להמליץ עליו תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר להשתמש בתוכנה הזו כדי לעשות אוברקלוק גם לכרטיסים של אנוידיאה, האם זה נכון? ואם כן אז איך עושים זאת כי כרגע הוא לא מאפשר לי לעשות זאת בגלל שהוא מודיע לי שהכרטיס שלי הוא ג'יפורס ולא רדאון.... תודה.!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כי הבנתי שיש כמה סוגי ליבות או משהו כזה? איזה יש ומה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנה ובה אפשרות לבצע רישום טמפ' מעבד LOG FILE לאורך זמן ?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם . נכנסתי לאתר Zigzag2000 , וראיתי שם פעם ראשונה דבר כזה קירור למוסטפים . משהוא יכול להסביר אם זה ממש מועיל ל OC ? ומה התפקיד שלהם בכללי ?(משהוא עם מתח נכון?)
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_ultra_5-silver_thermal_compound http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1420
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
השאלה אומרת הכל: מעבד: AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset זיכרונות(שלושה כרטיסים): 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original עם קירור של: Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 תודה רבה =)
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המאוורר של המעבד ישירות לחשמל במקום ללוח אם, אני יודע לעשות את זה אבל אני לא יודע, אם לחבר אותו ל-12V או ל-5V. הגוף קירור של המעבד עם המאוורר הוא המקורי של החברה, AMD ATHLON 64 S754 3200. מישהו יודע מה הצריכה של המאוורר?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
היי.. במחשב שלי ישנם 3 מאווררים, 2 מאווררי 80 מ"מ מאחורה שמוציאים אוויר, מאוורר 92 מ"מ (קצת רועש, מפורק מספק כח) מתחת לדיסק הקשיח שנושב עליו אוויר. ומאוורר של gigabyte על המעבד.. אבל אני מעוניין לקרר עוד את הכרטיס מסך שלי.. כיצד ניתן לעשות זאת? הנתונים לפי תוכנת אוורסט הם: מעבד + לוח אם = בין 38 ל-39 מעלות. דיסק קשיח = 35 מעלות. כרטיס מסך = 50 מעלות במנוחה (אבל הדרייבר של nvidia אומר 60 מעלות, מי צודק?) כיצד ניתן להרכיב עוד מאוורר שיקרר את הכרטיס מסך? כי הוא די חם.. אפילו אם הוא 60 - זה נורמלי? כמו כן איך ניתן לסדר את חוטי הספק בקבוצות של חוטים (כמו כבלים עגולים של כוננים)? הם כרגע קצת מבולגנים אבל דחפתי אותם בין הכוננים כדי שלא יפריעו.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
האם למרוח על כל המעבד ( DUAL CORE AMD +3800) שיכבה אחידה ואז להניח את הבלוק של הקירור מים או שיש שיטה אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 426 צפיות
-